در طرح صیانت فیلترینگ یا محدودسازی پهنای باند مطرح نیست
🔹رییس کمیسیون طرح صیانت: نام طرح، به تنظیمگری خدمات فضای مجازی تبدیل شده و موضوعاتی مثل محدودسازی یا فیلترینگ در طرح جدید مطرح نیست. در طرح جدید آمده که فضای مجازی باید دارای چارچوب باشد.
🔹کلیات طرح بعد از ۵ ماه بررسی و ۴۸ جلسه تصویب شده که تمام این جلسات هم پخش زنده داشته است. اینکه گفته شود کمیسیون مشترک در عرض ۵ یا ۱۰ دقیقه طرح حمایت را تصویب کرده کاملا غلط است.
🔹شبکههای اجتماعی خارجی باید به قانون ایران پایبند باشند و اگر موردی را قبول نداشته باشند میتوانند از طریق گفتوگو آن را حل کنند. اگر مذاکرات هم به نتیجه نرسید تصمیم ادامه کار یا عدم استفاده از آن شبکه برعهده مسئولان اجرایی خواهد بود.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
🤔 فساد، تباهی، ترقی قیمتها، بیپولی و فقر اقتصادی، ۲۰ سال پس از پایان حکومت ایران نوین رضاشاه و در زمان عبور از دروازههای تمدن محمد رضا پهلوی!!
🔻 گزارشی از سخنرانی امینی، نخست وزیر شاه پهلوی درباره مشکلات اقتصادی وحشتناکی که مردم ایران با آن مواجه بودند.
🗞 روزنامه اطلاعات، ۱۸ اردیبهشت ۱۳۴۰
📣 تونل زمان
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی کمیسیون صیانت مجلس: طرح صیانت هیچ ربطی به افزایش یا کاهش سرعت اینترنت ندارد
🔹 اگر این طرح توسط شوراینگهبان هم تصویب شود قرار است به صورت آزمایشی اجرا شود. ما کاری به پلتفرمهایی که مردم استفاده میکنند نداریم.
🆔 @Shobhe_ShenaSi
اصلوفرع طرح صیانت چیست؟
🔹مصوبه دیروز کمیسیون مشترک مجلس در مورد تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی به جهت برداشت عمومی و روایتسازی اجتماعی دچار تشویش است. چگونه میتوان این روایتها را به اصلوفرع ماجرا تبدیل کرد؟
🔹اول پاسخ به یک سوال: آیا کشور برای ایجاد محدودیت یا فیلترینگ قانون کم دارد؟ اگر پاسختان مثبت است به این سوال جواب دهید که چطور تا کنون فیلترینگ اعمال میشد؟ مگر توییتر یا تلگرام فیلتر نشد؟ شد، آنهم زمانی که صیانتی در کار نبود. تعریف چنین کارکردی برای طرح تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی چندان آوردهای برای نظام و حاکمیت ندارد.
🔹اختیارات و ضوابطی که از قبل هم بود چنین امکانی را به حاکم میدهد که شیر فلکه اینترنت را کم و زیاد کند و هیچ نیازی به صیانت و حمایت نداشته باشد. اما ماجرای طرح صیانت به این سادگی نیست که بخواهیم حمل بر فیلترینگ یا محدودسازیاش کنیم.
🔹برداشتها و روایتسازیها از طرح صیانت مشوش است. این روایتسازیها علاوهبر آنکه معمولا دقیق یا کامل نیست، مردم را هم دچار نگرانی میکند.
🔹تمام قاعدهگذاریها حتی سیاستگذاری تشویقی و تنبیهی، همه باید واجد عقلانیت باشند. از توجه به تکتک مفاد قانون تا نحوه مدیریت افکار عمومی تا ملاحظات و مناسبات اجرایی آن، همه و همه باید در چارچوب یک عقلانیت و منطق قابل دفاع پیش برود.
🔹هیچ عقل سلیمی تدبیر و مدیریت بخشی از جامعه خود را به حاکمیت غیر حواله نمیدهد. شاید در چنین اعمال حاکمیتی ضعف و قوتی باشد، اشکالی ندارد باید مطالبه کرد تا اصلاح شود. اما خط اصلی گم نشود. نباید دولت و نظام در برابر فضای مجازی بیغیرت باشد.
🔹ترجمه این حرفها در مصداق صیانت یک جمله است: نمیتوان نخ حاکمیت فضای مجازی کشور را به خارج از کشور سپرد. اینکه دولت و نظام نظارهگر حضور و حاکمیت دیگران در جامعه خود باشد و هیچ نکند دقیقا مصداق عجز حاکمیتی و وابستگی است. نظام باید از ترک فعل دست بردارد.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
❌ شایعه
توییت آیتالله #جوادی_آملی در واکنش #طرح_صیانت: اگر ما آدمهای درستی باشیم، مهم نیست که در فضای مجازی چه چیزی منتشر میشود.
✅ واقعیت
انتساب مطلب فوق به ایشان کذب و حساب کاربری (اکانت) مزبور جعلی (فیک) است. دفتر معظم له بارها اعلام کردهاند که ایشان در توئیتر هیچگونه حسابی ندارند.
بله ایشان چندین سال قبل مطالبی درباره لزوم استفاده از فضای مجازی بیان کردهاند که اتفاقا در همان بیانات در خصوص لزوم برخورد با مطالب خلاف فضای مجازی تاکید دارند.
مضافاً اینکه اساسا بارها گفته شده که هدف از طرح صیانت فیلترینگ نیست چرا که این موضوع نیازمند قانون جدیدی نیست.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
مهمترین اشکال #طرح_صیانت
بی مقدمه: اشکال کار این است که مردم می پرسند: چرا اساسا چنین طرحی باید در مجلس مطرح شود؟ چرا باید درباره فضای مجازی قانون وضع شود؟ مردم نسبت به اصل این مساله ابهام دارند.
مهمترین اشکال این است که به این سوال مهم که حق مردم است پاسخ کافی داده نشده است (یا به گوش مردم نرسیده)
گام اول پاسخ به این پرسش است که چه مساله مهمی در ذهن مجلس بوده که سمت این طرح رفته است؟
گام دوم اینست که چرا این مساله فوریت دارد؟ چرا ضرورت؟ چرا اهمیت؟ چرا عمومیت دارد؟
گام سوم اینست که اگر به سمت قانون نرویم چه می شود؟ چرا تهدید است؟ چرا ابعاد ماجرا در سطح حکمرانی است؟
گام چهارم اینست که چرا قوانین موجود کفایت نمی کند؟ چرا نیاز به قانون جدید داریم؟
👈در نهایت اینکه چه فرصتی برای زندگی مردم می سازیم؟ فایده های محسوس طرح چیست؟
این بحث ها نیز باید در رفت و برگشت با منتقدین باشد تا رفع شبهه شود. دست آخر اینکه فرآیند اقناع زمان بر است. قاعده تدریج نیاز دارد. نمی شود دفعتا حتی کلیات یک طرح را تصویب کرد.
خلاصه اینکه مردم باید متقاعد شوند که قانون نویسی در باب فضای مجازی الزاماً به معنای محدودیت و فیلترینگ نیست و اساسا تاکنون و بدون قانون خاصی حاکمیت امکان آن را داشته است. پس اینگونه قوانین بیشتر برای حفاظت از سرمایه های اجتماعی است و همه دنیا نیز این پروسه را رفته اند.
نکته: قانون گذاری و اجرای قانون نیز نیازمند #جهاد_تبیین است.
✍️ محمد قربانی مقدم (با استفاده از مقاله بدفهمی از شفافیت؛ محسن مهدیان)
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
#اوکراین چه بود و چه شد؟!
🔰در دوران جنگ سرد و وجود اتحاد جماهیر شوروی، اوکراین (یکی از جمهوریهای شوروی) محل استقرار یک سوم از موشک های اتمی ابرقدرت شرق شده بود. بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۳۷۰، اوکراین این حجم از سلاح های هسته ای و بهترین تجهیزات طراحی و ساخت سلاح های هسته ای را در اختيار داشت و سومین قدرت اتمی جهان به حساب می آمد.
🔹انبار های سلاح های هسته ای اوکراین شامل ۱۳۰ موشک بالستیک قاره پیما با برد بین ۵ تا ۱۰ هزار کیلومتر بود که هر موشک دارای ۱۰ کلاهک هسته ای بود که تا کنون در سطح موشک های بالستیک بی نظیر است. در مجموع ۱۷۰۰ کلاهک هسته ای در خاک اوکراین وجود داشت. علاوه بر این، اوکراین دارای ۳۳ بمب افکن دورپرواز بود.
❌اما در سال ۱۳۷۳، اوکراین با امضای معاهده "بوداپست" به همراه آمریکا، انگلیس و روسیه، متعهد شد که کلیه سلاح های هسته ای خود را تحویل دهد و در مقابل آمریکا و انگلیس تعهد کردند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین درمقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند . اوکراین به این تعهد خود به طور کامل عمل کرد اما از آن به بعد به یک کشور حاشیه ای و آسیب پذیر تبدیل شد.
🔹در بحران فعلی اوکراین و روسیه، آنچه تا کنون مشخص گردیده این است که حمایت جهان غرب از اوکراین در حد اعمال تحریم های جدید، گوناگون و گسترده علیه روسیه باقی خواهد ماند و جهان غرب به رهبری آمریکا هرگز به خاطر اوکراین، اقدام به برخورد نظامی با روسیه نخواهد کرد زیرا هرگونه درگیری نظامی بین روسیه و جهان غرب به جنگ جهانی سوم و جنگی با سلاح های اتمی تبدیل خواهد شد. قطعا اوکراین چنین ارزشی برای جهان غرب ندارد.
ــــــــــــــــ
📎 پینوشت
"یوری کاستنکو" سیاستمدار معروف اوکراینی در کتاب " اوکراین و خلع سلاح هسته ای" چنین نوشته است: " همه ما (اوکراینی ها) فریب خوردیم و برای آن معاهده دست زدیم، بنابراین همه ما مقصریم. خلع سلاح هسته ای با توافق و کف و سوت ملت اوکراین و با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی انجام شد. اما اکنون مشخص شده که آن ارزیابی ها کاملا اشتباه بوده است. گویی اوکراین، عراق دوم شده که نظام آن با تهاجمی بین المللی سرنگون شد و در حال حاضر به سمت تکه تکه شدن و غرق شدن در بحران های گوناگون پیش می رود".
✍ دکتر امیرحمزه مهرابی
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
مشکل تاجزاده این است که ترکیب "بیسوادی و غرض ورزی" است و هنوز نمیداند قبل برجام ذیل کلیت فصل ۷ نبودیم بلکه ذیل بند ۴۱ فصل ۷ بودیم که بعد برجام هم هیچ فرقی نکرد و به واسطه قطعنامه ۲۲۳۱ ذیل ماده ۴۱ فصل ۷ باقی ماندیم.
اما عراق، ذیل کلیت فصل ۷ یعنی ماده ۴۲ بود و حالا خارج شد.
ضمن اینکه غنی سازی ایران توسط طرف مقابل اولین بار در زمان جلیلی به رسمیت شناخته شد. اگر غیر از این بود در آلماتی به ایران نمیگفتند که با اصلی غنی سازی ایران مشکلی نداریم و همین که میزان غنی سازی تان را از ۲۰ درصد کاهش دهید کفایت میکند.
💬 امیرحسین ثابتی
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
شما انقلابی ها طرفدار روسیهاید؟
+خیر، روسیه به فکر منافع خودش است. البته بعضاً منافع مشترک داریم.
-طرفدار اوکراین چی؟
+خیر به ما دخلی ندارد
- نظرتون راجع به جنگ اوکراین؟
+ از آسیبی که مردم در جنگ میبینند ناراحتیم؛ هرچند جنایاتی که در فلسطین و یمن میشه هم وسیعتر است هم به ما مربوطتر
-اما از چهرههاتون پیداست خوشحالید؟
+ بله، از شکست غربگرایی هم خوشحالیم، از ضربه به حیثیت آمریکا وناتو، از افزایش تنش بین روسیه و غرب، از افزایش قیمت نفت و…
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شکست یکروزه ایران از روسیه!!!
🤔 ارتش ۲ ساعته؛ توصیف ژنرال فرانسوی از توان مقاومت ارتش ایران در مقابل دشمن. ارتشی ضعیفتر از دوران فتحعلی شاه
📣 تونل زمان
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
▫️ ﷽
❌شبهه
امام کاظم نصف عمر خود را زندان بودند، این همه #فرزند از کجا آورده اند که در ایران این تعداد #امامزاده داریم؟
#شهادت_امام_کاظم علیه السلام
✅پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
🔹واقعیت اینست که امام کاظم ع در سال ۱۲۸ هجری متولد شده اند و در سال ۱۸۳ هجری در زندان هارون وفات کرده اند بنابراین در سن ۵۵ سالگی به شهادت رسیده اند. مدت زندانی بودن ایشان هم ۲۴ سال نبوده بلکه طبق نظر صحیح ۴ سال و طبق قولهای دیگری 5 یا 6 یا ۷ سال بوده است.
📚الأعلام ، خیرالدین الزرکلي، ج۷ ، ص۳۲۱
ضمن اینکه امامزاده هایی که در ایران هستند لزوما فرزندان بلاواسطهٔ امام موسی کاظم ع نیستند، بلکه بسیاری از آنان از نوادگان و نبیرگان و گاه تا چندین نسل واسطه هستند که به دلیل کرامت علمی و معنوی آنها مورد احترام مردم بوده اند.
علاوه بر آن بسیاری از امام زادگان نیز از فرزندان امامان دیگر و به خصوص سادات حسنی و حسینی هستند که بعد از قیام زید بن علی(سال ۱۲۱هجری) - از دست ظلم بنی امیه - به ایران فرار کردند و با ایرانیان وصلت نمودند و نسل فراوانی از آنان به جای ماند. در واقع جد بسیاری از این امامزاده ها قبل از تولد امام کاظم ع به ایران آمده اند.
🆔 @shobhe_shenasi
🔹 لازم به ذکر است که برخی از این سادات با #کمک_ایرانیان به قیامهایی بر ضد حکومت ظالم زمان دست زدند که در بسیاری از موارد به شهادت آنان می انجامید تا اینکه در سال ۲۵۰ هجری نخستین قیام شیعی در #طبرستان به رهبری حسن بن زید که از سادات حسنی بود به تاسیس حکومت محلی انجامید که ۲۸ سال پابرجا بود ولی به دست سامانیان ساقط شد.
سپس حسن بن علی حسینی معروف به ناصر اطروش در سال ۲۷۸ هجری در گیلان و دیلمان قیام کرد که به تاسیس حکومت انجامید.
امامزاده های شمال ایران غالبا باید از این دسته سادات حسنی و حسینی باشند.
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
🆔 @shobhe_shenasi
❌ شبهه ۹۹۹
درسته تو این چهل سال پیشرفت داشتیم ، اما هر حکومت دیگری هم بود پیشرفت میکردیم، پهلوی هم بود پیشرفت میکردیم
🆔 @Shobhe_ShenaSi
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 پیشرفت در همه جای دنیا بوده و هست. مقایسه ای بین وضعیت کنونی عقب مانده ترین کشورها با ۴۰-۵۰ سال گذشته آنها نشان میدهد پل و جاده و اینترنت و... در همه جا ایجاد شده است. دوران پهلوی هم از این قاعده مستثنا نیست، یعنی ابتدای دوره پهلوی با انتهای آن وضع کشور ما یکسان نبوده و اگر بر فرض عمر این رژیم ادامه داشت، باز هم اقداماتی صورت میگرفت. مهم این است که اقدامات اولا متناسب با ظرفیت کشور باشد و ثانیا سرعت زیادی داشته باشد.
قبل از انقلاب و با وجود جمعیت کم و فروش نفت زیاد از سویی، و عدم تحریم و مشکلاتی مانند جنگ از سوی دیگر، اقدام درخوری که سرعت مناسب پیشرفت ایران را نشان دهد وجود نداشت. همهی آنچه هم انجام شده توسط پیمانکاران خارجی صورت گرفته و بدیهی است که تکیه بر نیرویهای غیر بومی، موجب درجا زدن دائمی میشود.
این درحالیست که پس از انقلاب و با وجود همهی مشکلات از جمله تحریم، جنگ و...، پیشرفت و توسعه در ایران سرعت شتابانی گرفت و مهمتر اینکه این اقدامات به دلایلی از جمله تحریم، توسط نیروهای بومی اتفاق افتاده است.
در مواردی هم که پیمانکار خارجی وجود داشته، به سرعت نیروی بومی جایگزین آن شده است. مثلاً فولاد مبارکه اصفهان که در ابتدا از نیروی خارجی کمک گرفته، ظرف یکی دو سال به خودکفایی کامل رسید.
🔹 نمونهای از سرعت شتابان ایران در پیشرفت، که از سرعت جهانی بیشتر بوده، از این قرار است:
✅ فناوری نانو: از رتبه ی۵۸ به ۱۶ رسیدیم.
✅ هوافضا: از ۴۵ به ۱۱
✅ فیزیک: از ۵۶ به ۱۳
✅ داروسازی: از ۴۹ به ۱۱
✅ ثبت اختراع: از ۳۸ به ۷
✅ علم انرژی: از ۵۵ به ۱۲
✅ علم انرژی هسته ای: از ۷۷ به ۱۲
✅ تولید علم: از بالای ۵۰ به ۱۶
✅ ژنتیک و سلولهای بنیادی :رتبه ی دوم دنیا رو داریم
✅ قدرت هشتم نظامی مستقل دنیا
✅ و...
این آمار نشان میدهد که سرعت پیشرفت ایران پس از انقلاب بیشتر از متوسط جهانی بوده که باعث شده رتبههای ایران افزایش یابد، و الا با سرعت یکسان رتبههای جهانی تغییر نمیکرد.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
پاسخ به شبهات فجازی
▫️ ﷽ ❌شبهه امام کاظم نصف عمر خود را زندان بودند، این همه #فرزند از کجا آورده
❌ شبهه ۹۳۷
اینکه قبر ده از اماما بیرون از ایران است اما قبر ۹۸ درصد امامزادگان تو ایران است، پیداست که اماما فرزندانشون را برای ادامه تحصیل به ایران میفرستادند!!
🆔 @Shobhe_ShenaSi
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 اولاً اینطور نیست که ۹۸ درصد امام زادهها ایران باشند، کافی است در خیابان های عراق کمی پرسه بزنید تا مشاهده بفرمایید امامزادگان ایران بیشتر است یا عراق؟ البته از افرادی که عقلشان از چشمشان تجاوز نمیکند انتظاری نیست که وقتی از واقعیات، اطلاع ندارند، مزهپرانی نکنند.
در سرزمین حجاز هم با اینکه قبر خود امامان را خراب کردهاند، و انتظار حرم داشتن امامزادگان نابجا است، با این حال، مکان دفن بسیاری از آنها معلوم است.
ثانیاً به دلیل دشمنی بنیامیه و بنیعباس با اهل بیت علیهمالسلام از سویی و ارادت ایرانیان به خاندان عصمت و طهارت، نقاط مختلف ایران همواره ملجأ و پناهگاه سادات بوده است. مخصوصاً در زمان ولایتعهدی امام رضا علیهالسلام، مهاجرت بسیاری از آنها به ایران شدت میگیرد و موجب کثرت امامزادگان در ایران میشود.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
امام موسی کاظم علیه السلام:
أفضَل مَا یَتَقَرَّبُ بِه العَبدِ إلَی الله بَعدَ المَعرِفَهُ بِه الصَّلاه وَ بِرُّ الوالِدَینِ و تَرکُ الحَسَد و العُجبُ و الفَخر
بهترین چیزی که به وسیله آن بنده به خداوند تقرب میجوید، بعد از شناختن او، نماز و نیکی به پدر و مادر و ترک حسد و خودبینی و به خود بالیدن است.
تحفالعقول، ص ۴۱۲
▪️شهادت امام هفتم حضرت موسی بن جعفر #الکاظم علیهماالسلام تسلیت باد
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
⭕️ مهراب قاسم خانی یه جفتک به نظام انداخته و نوشته اگه به روسیه فحش بدم اقدام علیه امنیت ملی محسوب میشه؟
یکی نیست بهش بگه آخه اوشگول؛ نظامی که ۴۳ساله یقهی آمریکا رو گرفته و ول نمیکنه، امنیتش با حرف یه سگ بغل کُنِ گربه ماچ کُن به خطر میافته؟!
👤 ایشیخاکی
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا ایران حمله به اوکراین را محکوم نمیکنه؟
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
پاسخ به شبهات فجازی
چرا ایران حمله به اوکراین را محکوم نمیکنه؟ ــــــــــــــــ 🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش... 👈پاسخب
#توئیت
چرا ایران حمله به اوکراین را محکوم نمیکند؟
🆔 @Shobhe_ShenaSi
#تکذیب برگزاری جلسه درباره مذاکرات با حضور رهبر انقلاب
🔹طی روزهای گذشته تاکنون حجم زیادی از اخبار غیرموثق پیرامون مذاکرات وین منتشر شده که عموما خلاف واقع بوده است.
🔹خبرهای منتشر شده در خصوص برگزاری جلسه در حضور رهبر معظم انقلاب برای بررسی روند مذاکرات وین واقعیت نداشته و تنها از جنس گمانهزنیهای رسانهای است.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
☑️ رضا خان کبیر، همچنان رکورددار است!
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
میگن روسیه اشغالگره و نباید جلوش مسابقه داد
ولی ایران حق نداره همین کارو با یک رژیم غاصب و کودک کش بکنه چون ورزش سیاسی نیست!
"سیدحمیدعلیزاده"
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
#توئیت
⭕️ تحریمهای جهانی علیه روسیه رو دیدین؟
جالب است بدانید همه تحریمها علیه روسیه و دیگر کشورهای دنیا، از مجموع تحریمهایی که علیه کشور ما صورت گرفته، کمتر است. این در حالیست که ما آغازگر هیچ جنگی هم نبودهایم!!
👤 امین غضنفری
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06