eitaa logo
شوق پرواز
7.4هزار دنبال‌کننده
882 عکس
1.5هزار ویدیو
32 فایل
شوق پرواز سلام🖐 خوبیید؟ اینجا یه پاتوق خانواده اصیل ایرانیه. که دغدغه اش تربیت انسانهای بزرگه. ازهدفها،دغدغه ها،چالشها،روشنگریهاوتکنیک ها میگیم براتون نبایدخودمون رو دست کم بگیریم ایرانی اصیل ،حرکت آفرین، آینده ساز وتمدن سازه. ادمین @Emadp_313
مشاهده در ایتا
دانلود
🟡 اصل سوم : دیـــــــــدگــــــــاه مـشتـرک 💢 تفاهم وقتی به وجود میاد که طرفین همدیگر را درک کرده ،با یکدیگر همدردی کنند و احساس کنند بین آنها پیوندی به وجود آمده است. 💢وقتی تفاهم شکل می‌گیره افراد راحت تر به هم اعتماد می‌کنند. پس = برای پذیرفته شدن از سوی دیگران ابتدا باید بین شما تفاهمی ایجاد شود . 🔹حالا برای ایجادتفاهم چکار کنیم مثلاچی؟ 🥇 نشان دهید شبیه طرف مقابل هستید. عه، منم مال همون شهرم، منم همینطورم، اتفاقا خودمم همین کار را کردم ، چه جالب شما هم (......) هستید. 🥈 تجربه مشترک (ما ادمها خیلی باهم این نقاط مشترک داریم فقط باید به اون توجه کنیم، رشته درسی تا اخلاق و سلیقه ورنگ گرفته تاصدهاچیزدیگه ....فقط باید ازش استفاده کنی. ) 🥉 گوش دادن ، خوب گوش بدید بطوری که طرف بفهمه با دقت وتوجه دارید به حرفهاش گوش میدید باور کنید خیلی حس خوبی به طرف میده وطرف نرم و آماده میشه که شما وپیشنهاد شمارا قبول کنه. پس خلاصه خلاصه ١- ایجاد تفاهم٢_جلب اعتماد ٣- پذیرفته شدن ۴ـ و متقاعدسازی💪🧠
اصل چهارم : برقراری رابطه دوستانه (دوستان این اصل خیلی مهمه ) 🔸تفاهم وقتی به وجود میاد که دو یا چند نفرحس کنند بین آنها رابطه ی دوستانه ای شکل گرفته است. 🔸برای ایجاد رابطه دوستانه با طرف مقابل به این نکات توجه کنید : • صداقت • علایق مشترک • همواره در کمک کردن به دیگران پیش قدم باشید. 💢توجه و مراقبت نقش مهمی در ایجاد اعتماد ایفا میکنه . انسانها به کسانی که دوستشان دارند توجه ویژه نشان میدهند و از آنها مراقبت میکنند. 💯. وقتی نشان میدهیدکه نگران شخصی هستید و از او مراقبت میکنید به اونشان میدهیدکه برایش اهمیت قائلید. ✅ این کارها👆 مقدمات ایجاد اعتماد را فراهم میکنه و در طرف مقابل پذیرش بالایی ایجاد میشه و حتی اگر گارد بسته هم داشته باشه باز میشه. آدمهای سمج و سرسختی را با این روشها نرم وجذب کردم وصحبتهام را گوش کردن .
اصل۵:موانع عاطفی وروانی درایجادتفاهم 🪀هدف از برقراری ارتباط و ایجاد تفاهم ،ایجاد یک رابطه ی عمیق است. قضاوت و برداشت افراد در مورد تفاهم و همدلی ،بیش از آنکه در ذهن خودآگاه شخص و بر اساس منطق و استدلال شکل بگیرد، در ناخودآگاه وی ریشه دارد. 🍎خب حالا برای حذف موانع عاطفی و احساسی چکار کنیم ،از چه روشی استفاده کنیم؟ 1⃣ هم افزایی 2⃣ قابلیت اعتماد 3⃣ احترام : همیشه به دنبال یافتن نکاتی باشید که در دیگران دوست داشتنی و یا قابل ستایش هستند و آشکارا این نکات را مورد اشاره قرار دهید. 4⃣ تا حد امکان نام مخاطب را به کار ببرید: دوستان وقتی نام شخص را به کار می برید ،حضور آنها را به رسمیت میشناسید و باعث میشید فرد احساس بهتری نسبت به خودش پیدا کنه. 5⃣ موقعیت مکانی مشترک : گاهی صرف قرار گرفتن در موقعیت مکانی مشترک ، نوعی احساس تفاهم بین افرا د به وجود می آورد. 6⃣ تشویق به صحبت کردن :فرد راتشویق کنید در مورد مشغله های ذهنیش صحبت کنه. اگر احساس میکنید فکری مخاطبتان را آزار میده، اورا تشویق کنید افکارش را با شما در میان بگذارد. 📍نمونه هایی از علایم تشویقی عبارتند از : اشتیاق به موضوع ، علایم به فرد ، علائم غیر کلامی.(علایم و مواردغیر کلامی را اگر دقیق نمیدونید بعدا توضیح میدم)
اصل 6: ایده ومحصول خودراکمیاب جلوه دهید. 🔴 انسانها ذاتا مشتاق چیزهای کمیاب هستند و وقتی چیزی کمیاب میشود اشتیاق برای به دست آورد آن بیشتر میشود و هر چه رسیدن به چیزی سخت تر باشد ، تمایل انسانها برای رسیدن به آن بیشتر میشود. این واقعیت را اصل کمیابی گویند. ✅اصل کمیابی میتواند به روش های مختلفی درمتقاعد کردن دیگران مورد استفاده قرار گیرد : 1⃣ اگر بتوانید عرضه چیزی را کنترل کنید، میتوانید کمیابی آن و در نتیجه ارزش آن را کنترل کنید. 2⃣ حساسیت افرادنسبت به کمیابی با افزایش کالاها و خدمات کمیاب ، کاهش می یابد. 3⃣ استفاده از هشدارهای تبلیغاتی نظیر «فقط در این هفته ! » محدود بودن فرصت یا کمیاب بودن را به مشتریان یاد آوری میکند. ولی مواظب باشید اگر این ترفندها بیش از حد تکرار شوند خاصیت خود را از دست میدهند و « عادت به کمیابی » در ذهن مشتریان شکل می‌گیرد. 4⃣ وقتی چیزی ممنوع میشود افراد برای دستیابی به آن بیشتر تحریک میشوند. 5⃣ حس رقابت بر اساس مکانیزم کمیابی ایجاد می شود. نکته مهمیه!! 6⃣ حالا وظیفه شماست که برای مخاطب روشن کنید در صورت نپذیرفتن پیشنهاد شما ، دقیقا چه چیزی را و به چه ترتیبی از دست خواهد داد.
💯 اصل هشتم : بده بستان (اصل تقابل رفتاری) میشه گفت آقا امیرالمومنین (ع)فرمود با محبت دلها را به تصرف خود درآورید. حالا بریم برای ادامه... 🟣 انسانها خودشان را مقید میدانند که لطف دیگران را جبران کنند. به دیگران بگویید که حاضرید کمک شان کنید. به آنها نشان بدید که همیشه بخشی از وقت خودتون را برای کمک به آنها در نظر خواهید گرفت. این واقعیت رامیتونیم«اصل رفتار متقابل» بنامیم.(اصلا خیلی تاثیر👌 داره) چرا، علتش چیه؟! 🟠مطالعات روانشناسی نشان داده اند وقتی به دیگران کمک میکنید بین شما پیوندی به وجود میاد که مخاطب شما مکانیسمهای دفاعی خود را کنار میگذارد ودریچه ی قلب وذهنش را به روی شما میگشاید، و ما همین را می‌خواهیم که طرف گارد بسته خودش را باز کنه و پذیرای حرفهای ما بشه . ✅در به کار گیری « اصل رفتار متقابل » به این نکات توجه کنید: • شما کالا مبادله نمیکنید ،بلکه «ارزش» مبادله میکنید, مادی نگاه نکنید!. • به این مکانیزم اعتماد کنید، باور کنید که جواب میده، پس با قوت اقدام کن). • مواظب باشید ،لطف شما تا وقتی ارزش خودش را حفظ میکنه که به طور مستقیم به آن اشاره نکنید.(نکته ریز ومهمیه ،فقط غیر مستقیم باید محبت کنید، مبادا منت بگذارید.)
💯 اصل نهم تعهد وسازگاری 🔸اصل سازگاری چی میگه ؟ میگه که انسانها نیاز به سازگاری دارند. 🔸میگه ناسازگاری باعث ایجاد تنش میشه و انسانها از تنش گریزانند. پس برای نجات از تنش و ناسازگاری سعی میکنند همواره شرایطی به وجود بیاورند که همه چیز با هم سازگار باشد. 🔹 جالبه ، حتی ما افکار فعلی خودمان را طوری دستکاری میکنیم که با رفتار و گفتارمان در گذشته تطبیق کند. 💢 حالا اصل تعهد چی میگه ؟ بنده خدا چیزی نمیتونه بگه من میگم ، میگه اگر بتونید مخاطبتان را قانع کنید که نکته ای ، هر چند کوچک ، در راستای نظرات شما بگوید ، او را دچار احساس تعهد میکنید . احساس تعهدی که باعث میشه رفتار و گفتار و افکارش را با نظر اولیه اش تطبیق دهد، براتون مثال میزنم بهتر مسلط بشید. 🔷 کاربرد قانون تعهد و سازگاری در تاثیر گذاری ومتقاعد سازی : مثلا اگر فروشنده ای موفق شود کاری کند که مشتری نکته مثبتی هر چند کوچک در مورد محصولش بگوید به احتمال زیاد می تواند مشتری را به خرید قانع کند. و یا وقتی مشتری با برگزاری جلسه معارفه موافقت میکند ، به نوعی رفتار میکند که جلسه به نتیجه برسد زیرادر غیر این صورت تصمیمی که برای برگزاری جلسه گرفته نابجا جلوه میکند.یعنی به هر ترفندی شده یه نوع اقرار و همراهی و لو کوچک از او بگیرید. همین کار ناخود آگاه احتمال پذیرش یا خرید را بالا میبره. وااای واقعا لذت بخشه وقتی روی کسی اعمال میکنیم وموفق میشیم👌😊 .
💯 اصل دهم : قـــــــــــــــــــدرت💪🧠🫀 ما از کودکی یاد گرفته ایم که نه تنها باید از مراجع قدرت تبعیت کنیم بلکه حتی اجازه چونو چرا هم نداریم مثلا از قدیم از جناب سرکار(پلیس) حرف گوش میکردیم یا از معلم ومدیر مدرسه یا ریسمون حساب می‌بردیم . به همین خاطره که استفاده از قدرت یکی از موثر ترین اصول متقاعد سازی محسوب میشه، و جان من خواهشاً از این اصل در کارهای درست استفاده کنید. 🔮اما شاخصه های قدرت چه چیزهایی هستند؟ بعضی از شاخصه های قدرت را ملاحظه کنید :👇 • لبــاس فــــــرم🧥 : دیدید در بعضی فروشگاهها یا مراکز ، یک نفر بالباس فرم و بی سیم معمولی گذاشتن؟! چون تاثیر روانی داره ،یا لباس مهماندارهای هواپیما. • ثــــــــــــروت 💎: خیلی از این پکیج فروش‌های موفقیت یا بورس یا آموزشی یا بلاگر های اینستاگرام ماشین گرانقیمت کرایه میکنند و عکس و استوری می‌گیرند یا ساعت فیک و برند فیک استفاده میکنند چون تاثیر داره در قانع کردن ومخ زدن!. • سمـبل های قـــدرت ⛑: مانند قپه هایی که بر روی شانه های درجه داران در دولت نصب میشود(ملاقه یاگوشکوب دردست همسر😁 اینم شاخصه قدرته )شوخی بود • قـــد و قـــــامـــت 🕺: وقتی هیکل وتیپ طرف جذاب یا درشت باشه ما خود بخود یه حس قبول کردن از اون بهمون دست میده. • نـگـــــــــرش : این را شما بگید یعنی چی؟
این اصول فقط برای کسب وکار مفیده؟ این دوره در تمام ابعاد زندگی قابل استفاده است اعم از سیاسی اجتماعی تربیتی کسب وکار ،تدریس ، منبر وخطابه ،معلمین و والدین ،مناظرات ومعاملات و... 🔻مثلا در تربیت فرزند حتما حتما لازم دارید که او را متقاعد کنید تا قلبا شما را قبول کند و بپذیرد و پیروی کند و الا بدون اقناع نهایتا بصورت ظاهری و موقتی همراهی می‌کند. 🔻پس سعی کنید از این اصول در همه ابعاد استفاده کنید و زندگی خودتون را کیفیت ببخشید. نگران نباشید به مرور با مثالهای واقعی و عملی که خواهیم گفت بیشتر با کاربرد آن آشنا می‌شوید. پس با ما همراه باشید😊.
🟢 اصل 11 : نیاز تعلق به گروه انسانها با عضویت در گروه میتوانند قدرت راتجربه کنند. نیازِ تعلق به گروه آنقدر قوی است که میتواند به رفتارهای فرقه ای منجر شود. 🔻 اما سوال اصلی اینجاست که چگونه میتوان از این موضوع در متقاعد کردن دیگران استفاده کرد؟ آرون لینچ (مهم نیست کیه به حرفش دقت کنید البته آدم مهمیه ها 😁)میگوید :" مردم از خطاهای هم نمی آموزند بلکه خطاهای هم را می اموزند." حالا با دانستن اینکه انسانها نیازمند تعلق به گروه هستند میتوانید از این نیاز برای متقاعد کردن آنها استفاده کنید. 💯اگر،اگر بتونید کاری کنید که قبول پیشنهاد شما باعث تقویت احساس تعلق شخص به گروه مورد علاقه اش شود ، شانس موفقیت تان بیشتر میشود.(مثلا بگید جالبه شما هم پرسپولیسی یا استقلالی هستید، یا منم مَشَهدیم یا اصفهانیم ). از نیاز مردم به تمایل آنها به همرنگی با جماعت استفاده کنید. 🔸نشان دهید که افراد مشابه او همان کاری را انجام میدهند (مثلا علی دایی همین نوع تیشرت را داره یا آقای شریعتی سمت خدا ازین نوع مانتوها برا خانمش خریده 😁 مثاله دیگه )که مد نظر شماست. ♨️دقت کنید !! مردم اساسا دوست دارند مثل افراد شبیه خود رفتار کنند.
تمرین عملی سلام و درود خدا برشما😊 یه تمرین واقعی واقعی آوردم براتون، امروز مخابرات یه پیامک تبلیغاتی برام فرستاد همون را برای شما می‌فرستم. حالا قبل از اینکه توضیح بدم ، ببینید شما میتونید بگید از چه اصولی برای جذب و متقاعد کردن استفاده کرده؟! ا👇👇👇 😎همه دارن با بسته‌های اینترنت ساعتی فیلم و سریال می‌بینن و آنلاین بازی می‌کنن ❌ تو بسته اینترنت ساعتی (مدارفیروزه‌ای) خودت رو فعال کردی؟
💢 در اصل ۱۱ چی گفتیم ؟ نشان دهید که افراد مشابه او همان کاری را انجام میدهند که شما مد نظر دارید این تبلیغ دقیقا همین کار را کرده گفته (همه دارن ...) یعنی همه افراد مشابه تو فلان کار را میکنند. بعد بصورت سوالی جمله آورده ؟ تو فلان کار را کردی ؟؟ 🔸شخص با خودش میگه وقتی همه انجام دادن یه حس عقب ماندگی از بقیه پیدا می‌کنه . 🔸 بعد بلافاصله سوال می‌کنه تو فعال کردی؟؟! پس ستاره مربع را بگیر... در نتیجه: طرف متمایل و متقاعد میشه خوبه منم انجام بدم.
اصل ۱۲ : هارمونی 🔸اصل هارمونی می‌گوید انسان‌ها افراد شبیه خود را دوست دارند وبا آنها احساس راحتی می‌کنند ، راحت‌تر به آنها اعتماد می‌کنند و راحت‌تر نظراتشان را می‌پذیرند. سعی کنید خودتون را جای طرف مقابل بگذارید و احساسات او را درک کنید. 🔸اگر واقعاً بی‌طرفانه صحبت کنید مخاطب بی‌طرفی شما را می‌پذیرد. ♨️ اما واقعیت چیز دیگریست انسان‌ها فقط وقتی شما را بی‌طرف می‌دانند که در اظهار نظرها طرف آنها را بگیرید. 💯دوستان خیلی مهمه وقتی می‌خواهید کسی را متقاعد کنید ، به جای اینکه علیه او بحث و استدلال کنید سعی کنید نقاط مشترکی بین خودتان پیدا کنید و اگر یوقت مجبور شدید نظر مخاطب را رد کنید هرگزوهرگز این کار را به صورت مستقیم انجام ندهید. می تونید از عبارتی مشابه عبارات زیر استفاده کنید : 🔻من هم در گذشته همینطور فکر می‌کردم تا اینکه متوجه شدم .... 🔻من هم همینطور فکر می‌کردم ولی به این نکته توجه نکرده بودم که ..... 🟣 خلاصه وقتی ابتدا همراهی و همفکری خودتان را به فرد نشان می‌دهید نه تنها باعث شکستن مقاومتش می‌شوید بلکه شرایطی ایجاد می‌کنید که وقتی طرف از نظر اولیه‌اش کوتاه می‌آید آبرویش حفظ شود.
💢 هک 🧠انسانها اصل ۱۳ را اگر کسی مسلط شود یکی از اصولیست که به منزله هک بخش تفکر ومنطق آدمها کار می‌کنه. مدیر یک تشکیلات فرهنگی مذهبی یا شرکت تجاری یا موسسه یا مبلّغ آیینی، یا همسر با این روش می‌تونه خیلی موفقیت زیادی در همراه کردن بقیه با خود کسب کنه.
💢 اصل 13 :اول احساس بعد منطق💢 💠 مردم ابتدا بر پایه احساساتشان تصمیم میگیرند‌‌ سپس برای توجیه این تصمیمات احساسی به کمک دلیل و برهان به آن رنگ و بوی منطقی میدهند. احساسات چارچوب تصمیم گیری اکثر انسانها را تشکیل میدهد. 🔸وقتی از احساسات در متقاعد کردن افراد استفاده میکنید بر ناخود آگاه آنها تاثیر میگذارید. ⚛برای این کار میتوانید از 3 الگوی زیر بهره بگیرید: •1⃣ ابتدا هدف متقاعد سازی را تعریف کنید. •2⃣ احساسات فرد را با روش های مختلف بر انگیزید. •3⃣ تنها وقتی احساسات شخص بر انگیخته شد و آمادگی لازم را پیدا کرد آمار و اطلاعات مرتبط را مطرح کنید. ⭕️ شما با این روش به شخص کمک میکنید تا بتواند به تصمیمش رنگ و بوی منطقی بدهد وتصور کند که یک تصمیم منطقی گرفته.
💢 اصل 14 : پذیرش منعطف این اصل چی میگه ؟! میگه قبل از آنکه طرف مقابلتان ضعف شما را به رختان بکشد ، در مطرح کردن ضعف های خود یا محصول خود پیش دستی کنید و با این کار مدیریت بحث در مورد نقاط ضعفتان را به دست بگیرید. 🔸 نقاط ضعف پیشنهاد و یا محصول خود را دقیقا بشناسید و نحوه ی ارائه ی آن را مدیریت کنید. 🔸نشان بدید که اگر نقاط ضعفی وجود داره ما به ازای آن چه نقاط قوتی وجود دارد. 🔸همچنین راهکارهایی برای برطرف کردن نقاط ضعف ارائه دهید. البته این کار برای تقویت عزت نفس نیز مفیده .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢‌‌ اصل 15 : دشمن مشترک 🔹هیچ چیزی بهتر از دشمن مشترک نمیتواند دو فرد، دو گروه یا دو ملت را به هم نزدیک کند. 🔹دشمن یا مخالف مشترک باعث میشود اختلافهای دیروز رنگ ببازند و جایشان را به احساس همدلی و اتحاد دهند. 🔹در این شرایط ، چیزهایی را قبول میکنیم که در شرایط عادی هرگز نمی پذیرفتیم و یا با افرادی هم پیمان میشویم که شاید در شرایط عادی حتی‌حاضر به سلام کردن به آنها نبودیم. 🔹جبهه گیری‌در برابر دشمن مشترک ، باعث میشود اختلافات‌کمرنگ شود، احساس نزدیکی به وجود آید و نگاه منتقدانه به کنار گذاشته شود. ♨️دشمنان مشترک را میتوان به دسته های مختلف‌تقسیم کرد : • مشکلات مشترک تجاری • رقبا • دشمنان شخصی •دشمنان خارجی •مشکلات ملی و مذهبی و سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قبل از اینکه اصل ۱۶ را بیاموزیم؛ خلاصه : در دوره اصول متقاعدسازی ما دنبال روش‌هایی هستیم که مخاطب خودمان را نسبت به مسأله ای قانع کنیم که او قلبا حرف مارا بپذیرد.یکی از آنها اصل شانزدهم است...
✅. اصل 16 : درد ودرمان انسانها وقتی دچار درد و تنش میشوند همه چیز را فراموش میکنند و فقط به دنبال راهی برای‌رهایی از درد میگردند. فشار درد باعث می‌شود‌ تحلیل های منطقی را کنار بگذارند و هر درمان‌پیشنهادی را بدون چون و چرا بپذیرند. 🟥. در همه ی موقعیت های زیر به‌نحوی از مفهوم «درد » برای پیشبرد اهداف‌‌ استفاده میشود: • تهدید • وسوسه • آسیب ودرمان • سکوت منجر به آسیب خواهشاً ازاین روشها بنحو مثبت استفاده کنید نکته مهم اینه👈 بعد از اینکه فرد آسیب دید و یا دچار درد شد‌‌نوبت به پیشنهادِ درمان میرسد که شامل راه حل‌هایی است که میتواند فرد را از این وضعیت‌نجات‌دهد. 🟪. به اقتضای شرایط میتوانید از روش های‌درمانی زیر استفاده کنید : 1⃣ خود درمانی : در این حالت راه حل مساله در اختیار فرد قرار میگیرد تا بدون دخالت برای نجات خودش اقدام کند. 2⃣ درمان درخواست شده : در این حالت خود شخص آسیب دیده از شما تقاضای کمک میکند. 3⃣ درمان پیشنهاد شده : که مستقیما راهی پیشنهاد می‌شود در این حالت ممکن است مقاومت هایی ایجاد شود که باید تا اقناع کامل آن را مدیریت کنید. من «شوق پرواز»ام اگربال وپرم باشی👇 https://eitaa.com/shogheparvaz_1
⭕️. بهشت رفتن با گناه!!!! 🔸 برخی از اصحاب از حضرت صادق علیه‌السلام حدیث نقل میکنند؛ که شنیدم آن حضرت می‌فرمودند: همانا مرد (گاهی) گناه کند و خدا بوسیله آن او را به بهشت بَرَد! عرض کردم: خداوند به سبب گناه او را به بهشت برد؟😳 فرمودند: آری، جایی که او گناه کند و پیوسته از آن ترسان است و بر خود خشمناک است، پس خداوند نظر رحمت بر او کند و به او ترحم کند و او را داخل بهشت کند.... 📚 اصول کافی ج۴ ص ۱۵۸ روایت ۳ ➰〰➰〰➰〰 ❤️ سبحان الله ،چقدر خداوند نسبت به بنده هایش دل رحم و مهربان است ، چقدر هوای آنها را دارد، چقدر خطاهای آنها را ندید میگیرد. بیاییم ما هم نظر رحمت به دیگران داشته باشیم. من «شوق پرواز»ام اگربال وپرم باشی👇 https://eitaa.com/shogheparvaz_1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟢اصل 17 : پرت کردن حواس 🔸تکنیک جیب بر ها ، شعبده بازها‌و ژنرال ها، اگر قصد پنهان کردن چیزی را دارید تنها راه آن پنهان کردن نیست ، می‌توانید به جای پنهان کردن، حواس مخاطب را طوری پرت کنید که آن را نبیند. ◼️در متقاعد سازی با ایجاد درگیری ذهنی ، اجازه ندهید مخاطب فرصت فکر و تحلیل چیزهای نامطلوب را پیدا کند. 🔷 برای اینکه حواس شخص را از چیز های نامطلوب پرت کنید میتوانید توجه اورا به سمت چیزهای مثبت جلب کنید. ✔️ در طفره رفتن هم به نوعی از پرت کردن حواس استفاده میشود. ببینید مخاطب به چه چیز هایی علاقه مند است و چه چیز هایی میتواند حواسش را پرت کند ، سپس به کمک این موارد افکارش‌را به سمت مطلوب هدایت کنید و از جایی که‌ میخواهید دور کنید. این اصل حتی در تربیت فرزندان نیز قابل استفاده است. من «شوق پرواز»ام اگربال وپرم باشی👇 https://eitaa.com/shogheparvaz_1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟢 اصل 18 : شما تنها نیستید انسانها ریسک گریزند. آنها از راههای جدید می ترسند و در هر موقعیتی به دنبال راه حل هایی میگردند که امتحانشان را پس داده باشند. ⭕️آنها میخواهند با بررسی سرنوشت دیگران با احساس آرامش ، راه مطمئن را انتخاب کنند. فضایی به وجود آورید که مخاطب خودش را به جای نقش اول ماجرا بگذارد و تحت تاثیر آن ترغیب شود کارهای مورد نظر شما را انجام دهد. ⭕️حکایت کوتاهی مشابه همین موقعیتی که مخاطب شما دارد را تعریف کرده، و مشخص کنید که به او هم فرصت مشابهی داده شده است. او احساس میکند پذیرش این پیشنهاد میتواند برای او هم مفید باشد. ⭕️ این کار باعث میشود به طور جدی پیشنهاد‌شما را‌ بررسی کند. من «شوق پرواز»ام اگربال وپرم باشی👇 https://eitaa.com/shogheparvaz_1