🔺امروز ضد انقلاب و برخی کانال های غربگرا با انتشار این تصویر ادعا کردند همه کشورهای اطراف ایران عید فطر اعلام شده و فقط در ایران عید نیست.
🔹خیلی زود برخی از آنان این تصویر را حذف کردند؛ چراکه معلوم شد امروز فقط اهل سنت عراق، عربستان، کویت، ترکیه، امارات، افغانستان و قطر اعلام عید فطر کرده اند.
🔸پاکستان گفت کسانی که امروز را در این کشور عید اعلام کردند، مورد پیگرد قانونی قرار می دهد.
🔹برخی رسانه ها مدعی شدند عربستان کشورهای عربی را وادار کرده سه شنبه را عید اعلام کنند؛ که اردن و مصر سرباز زده و اعلام کرده اند هلال را ندیده اند.
🔸دقت در رویت هلال در بسیاری از کشورها پایین است. بطوری که هرکس ادعا کند رویت کرده بدون بررسی قرائن صحت، از او می پذیرند.
🔹اما ستاد استهلال ایران از دقیق ترین ابزار نجوم بهره می برد و گزارش های رویت را فقط با تطبیق قرائن حمل بر صحت قرار می دهد تا درصد خطا به حد صفر برسد. در کمتر کشوری چنین حساسیتی وجود دارد.
🔸جالب اینجاست که همین جماعت درباره یک روز دیرتر اعلام شدن رویت هلال رمضان تشکیک می کردند که ج. ا بخاطر اینکه عید فطر ۱۵ خرداد نباشد، رمضان را با تاخیر شروع و روزه های مردم را خراب کرده؛ حالا که چند کشور امروز را عید اعلام کرده اند، می گویند ج. ا بخاطر بهم نخوردن مراسم ۱۴ خرداد عید را یک روز عقب انداخته!
🔻مردم مومن روزه دار، خوب می دانند قصد این جماعت فقط عصبی کردن مردم و بدبین کردن آنان نسبت به نظام است. وگرنه از کی تابحال دغدغه دین مردم را پیدا کرده اند؟
#رها_عبداللهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چند ساعت بیشتر از ماه مبارک رمضان نمانده
🔹سخنرانی آیت الله #آقا_مجتبی_تهرانی (ره) در مورد ساعات پایانی ماه مبارک رمضان
@shohaadaa80
🌸عید سعید فطر بر همهی شما عزیزان خصوصا حضرت عشق، آن قطب عالم امکان تهنیت و مبارکباد.
@shohaadaa80
دهه هشتاد=افسران جنگ نرم🇵🇸
🌸عید سعید فطر بر همهی شما عزیزان خصوصا حضرت عشق، آن قطب عالم امکان تهنیت و مبارکباد. @shohaadaa80
حلال کنید خسته تون کردیم
التماس دعا
وضو یادتون نره
#شبتون_شهدایی🌱
تابوت #شهيد ڪه آمد...
مادر ڪفن را باز ڪرد
فرزند دلبندش،
سر در بدن نداشت
خنديد وگفت:
قولداده بود بيايد و آمد..!
پسرم هميشه #سرش ميرفت،
#قولش نميرفت
مثل الان...:)🕊
#مادرشهـید
°|• @shohaadaa80 •|°
.
به نرخِ چایِ عراقی است #فطریه امسال...
که قوتِ غالبِ ما
چایِ روضههایِ تو بود...
عیدتون مبارک :)
حق رفراندوم!
✍ نویسنده: حجت الاسلام دکتر قربانی مقدم
❌ #شبهه
[فیلم؛ امام خمینی]: اگر سلطنت رضا شاه فرض بکنیم که قانونی بوده، چه حقی آنها داشتند که برای ما سرنوشت معین کند؟ هر کسی سرنوشتش با خودش است. مگر پدرهای ما ولیّ ما هستند؟
الان هم بر فرض چهل سال پیش مردم به جمهوری اسلامی رای دادند، ما الان جمهوری اسلامی را نمی خواهیم
✅پاسخ
🔹 آنچه مسلم و واضح است اینکه در هیچ جای دنیا نمی پذیرند که پس از گذشت هر چند سال، یک همه پرسی جدیدی برگزار شود که ببینند آیا نسل جوان جدید نظام فعلی را قبول دارد یا نه؟! این امر نه تنها ثبات سیاسی را که مهم ترین عامل پیشرفت هرجامعه است را به خطر می اندازد (زیرا هر مولفه ی دیگری مانند ثبات اقتصادی، پیشرفت های علمی، فرهنگی ورزشی و ... نیز به آن وابسته است)، بلکه اساساً جامعه را به ورطه ی نابودی می کشاند چرا که هر گروه و مکتبی مدعی آن می شود که باید جانشین نظام قبلی گردد و از این رو احتمال جنگ داخلی، تجزیه طلبی، تهاجم بیرونی و ... بسیار شدت می یابد.
🔹با این وجود، راه های معقول و سالمی وجود دارد که می توان بر اساس آن، میزان پایبندی و اعتماد مردم به نظام فعلی را سنجید. همایش های ملی همچون 22 بهمن یا روز قدس یا تجماعت مناسبتی مانند 9 دی 1388 و مهمتر از آن برگزاری تقریباً هرساله انتخاباتی که در همه آنها بیش از 50 درصد (و در برخی موارد تا 80 درصد و بیشتر) مردم شرکت کرده اند، نشانه های خوبی است که می تواند به شکل غیر مستقیم، نظرسنجی و همه پرسی نیز محسوب گردد.
🔹اما در خصوص سخن امام خمینی باید گفت که ایشان جمله ی فوق را در شرایطی بیان کرده اند که نه تنها اساس شکل گیری پهلوی غیرقانونی و به صورت کودتا بوده است، بلکه در آن زمان اکثریت مردم مخالفت خود را با رژیم شاه اعلام کرده بودند.
بنابراین مقایسه وضعیت فعلی با سخنان امام راحل از دو جهت مخدوش است:
اول اینکه جمهوری اسلامی نه تنها بر پایه مشروعیت الهی شکل گرفته، بلکه با رای مستقیم مردم و صددرصد قانونی بوده است. در حالیکه رژیم پهلوی غیر قانونی شکل گرفته بود.
دوم اینکه در بحبوحه ی انقلاب اکثر مردم با وجود همه خفقانات و حکومت نظامی هایی که از سوی رژیم اعلام می شد، در تمام شهرهای ایران مخالفت خود را با با رژیم شاه اعلام کرده بودند، اما در حال حاضر خوشبینانه ترین جمعیتی که برای تجمعات مخالفان نظام می توان گفت (مثلاً آشوب های دی ماه 1396) چیزی نزدیک به صد هزار نفر در کل کشور بوده است. (هیچ نیازی هم به حکومت نظامی یا کشتارهای وسیعی مانند 15 خرداد یا 17 شهریور صورت نگرفت)
🔹بنابراین، برفرض اینکه اگر شرایط مانند دوران انقلاب شود که اکثریت مردم نه تنها در همه پرسی های غیر مستقییمی مانند انتخابات شرکت نکنند، بلکه ابراز مخالفت نمایند، می توان از نظام انتظار داشت که به رفراندوم تن در دهد، در غیر این صورت به صرف اینکه چند نفر وابسته در توئیتر یا شبکه های اجتماعی دیگر درخواست رفراندوم کنند، دلیلی برای تن دادن به این خواسته ی غیرمنطقی و هرج و مرج ایجاد کننده وجود ندارد. مردم نیز همواره نشان داده اند ه که اجازه نمیدهند تا برخی با موج سواری بر مطالبات به حقشان نسبت به مشکلات مختلف اقتصادی و غیراقتصادی، امنیت جامعه مخدوش گردد.
برای توضیح بیشتر به مقالات زیر مراجعه کنید:
http://yon.ir/hampors2
http://yon.ir/hampors3
http://yon.ir/hampors
جملہ ای ماندگار از شهید حججی برای ڪسی ڪه نمیتونہ از دنیا بگذره ...
« بعضی وقتا دل ڪندن از چیزای خوب ،
باعث میشہ چیزای بهتری بدست بیاری .»
°|• @shohaadaa80 •|°