5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥اعتراف محمد مهدی کرمی در به شهادت رساندن #شهید_عجمیان
🇮🇷
📝 بعضی متدینین بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره #حجاب را نپسندیدند
❄️🌹❄️
🔻همشهری نوشت:
🔹رهبر معظم انقلاب فرمود در جمع علما تذکر دادم که بدحجابی را نباید عامل بیدینی دختران بدانیم و چه بسا دخترانی که با همین حجاب انقلابی و معنویاند.
🔸کسانی خیال کردند این حرف به معنی کم اعتنایی به مسئله حجاب است.این افراد پیشتر نیز تلاش میکردند مسئله حجاب را بیاهمیت جلوه دهند و این سخنان را تأیید حرفهای قبلی خودگرفتند. روشن است که چنین نیست.
🔹 رهبری در همین سخنرانی روشن فرمودند حجاب امر ضروری دین است و لذا بدحجابی را بهعنوان یک نقص پذیرفتند. این فرق میکند با جماعت غربزده و متحجری که منکر مسئله حجاباند.
🔸اما دسته دیگر جمعی از تحلیلگرهای متدین هستند که خیلی این حرف رهبری را نپسندیدند. گویی تصور کردند این حرف کوچک کردن مسئله حجاب است.
🔹با جماعتی مواجه شدم که میگفتند ما حرف رهبری را قبول نداریم اما چون ایشان را دوست داریم سمعا و طاعتا.
🔺بله تعبیر شیرینی است. چه بسا حق هم همین است. اما کافی نیست. افراد باید تلاش کنند منطق سخنان رهبری را بفهمند. اگر چنین شد میتوانند خود نیز راهبر باشند و رهبر را مدد دهند.
🇮🇷
📝 جان بولتون رقیب ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ شد
❄️🌹❄️
❌ مشاور امنیت ملی اسبق کاخ سفید گفته قصد دارد در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ نامزد شود تا اجازه ندهد دونالد ترامپ بار دیگر وارد کاخ سفید شود.
🇮🇷
📝 جان بولتون رقیب ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ شد
❄️🌹❄️
❌ مشاور امنیت ملی اسبق کاخ سفید گفته قصد دارد در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ نامزد شود تا اجازه ندهد دونالد ترامپ بار دیگر وارد کاخ سفید شود.
در اغتشاشات اخیر درگیرترین استان در کدام منطقه بود؟
بررسی و پایش فضای مجازی نشان میدهد استان تهران درگیرترین استان در جریان اغتشاشات بوده است.
بررسی و پایش فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نشان میدهد در جریان اغتشاشات اخیر در کشور، علاوه بر توییتر، در بسترهای تلگرام و اینستاگرام نیز موضوع اغتشاشات در صدر تمامی موضوعات قرار داشت.
مطابق این پایش و بررسی نموداری میزان حرارت استانهای کشور در زمینه اغتشاشات نشان میدهد که در ایام اغتشاشات پاییز امسال، در مجموع استانهای تهران و کردستان داغترین و درگیرترین در فضای مجازی بودند.
پس از این دو استان ذکر شده، استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، فارس، اصفهان، البرز، آذربایجان غربی، کرمانشاه، گیلان و مرکزی قرار دارند.
آیا افزایش نرخ سود بانکی باعث مهار تورم میشود؟
نرخ سود یکی از مهمترین ابزارهای سیاستگذاری پولی در کشورهای مختلف از جمله ایران است و سیاستگذار پولی از طریق تعدیل نرخ سود بر رفتار مصرف کنندگان و سرمایه گذاران تاثیر می گذارد.
در شرایط انتظارات تورمی، بالا افزایش محدود نرخ سود بانکی به کاهش تقاضای کل در اقتصاد کمکی نخواهد کرد و با سخت تر شدن تامین مالی بخش تولید میتواند اقتصاد را به دوره رکودی بازگرداند و در ادامه تورم هم به دلیل تداوم مشکلات در بخش عرضه و تقاضا، افزایش پیدا خواهد کرد.
در طول دو سال گذشته فعالان بازار سرمایه نسبت به تغییرات بهره بانکی اوراق بهره رسمی و بهره بین بانکی حساسیت بسیار بالایی نشان میدانند و این موضوع با فشار رسانهای برخی از سیاست های کلان پولی و مالی دولت را در تحت تاثیر قرار داده بود. عقب نشینی بانک مرکزی از افزایش بهره بین بانکی در بهار امسال نمونه ای از حساسیت بالای بازار سهام نسبت به تغییرات نرخ بهره بود.
با این وجود خبر افزایش نرخ سود بانکی از سوی صالح آبادی در هفته گذشته با کمترین واکنش انتقادی در میان فعالان بازار سرمایه همراه شد که ناشی از فعال شدن پیشران های رشد بازار از طریق جهش نرخ ارز و تداوم تورم عمومی است و همین نکته میتواند یک زنگ خطر برای سیاست گذاران پولی کشور در خصوص پیش بینی واکنش فعالان اقتصادی در مقابل سیاست انقباضی محدود بانک مرکزی باشد.
در حال حاضر بانک ها با استفاده از طرح های ویژه و استفاده از عنوان حساب های سرمایه گذاری نرخ های سود سالانه سپرده های بلندمدت را به بالای ۲۰ درصد رسانده اند و افزایش اسمی نرخ بهره توسط بانک مرکزی بر روی کاغذ تاثیری بر نرخ های عملی بهره نخواهد گذاشت البته این موضوع که بانک ها در رقابت با یکدیگر، مجددا نرخ بهره را در حساب های سرمایه گذاری افزایش بدهند محتمل است.
تصمیم بانک مرکزی برای انتشار اوراق گواهی سپرده با نرخ سود ۲۳، اولین نشانه از اجرایی شدن سیاست افزایش سود بانکی است و به نظر میرسد که این نرخ ۲۳ درصد در سود سپرده های دو ساله بانکی هم اعمال شود و نرخ بهره اسمی سالانه به ۲۲ درصد برسد.
🔨 دیکتاتوری منع اجباری حجاب
🗡 در تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۳۱۴ ، رضاخان ملعون ، معدوم ، جهنم مکان ، قانونی را تصویب کرد که به موجب آن، زنان و دختران ایرانی از استفاده از چادر، روبنده و روسری منع شدند.
🔥 لعنت خدا و ملائکه و جمیع انبیاء و اولیای الهی ، بر او و اربابان و حامیانش و جمیع مروجان بی حجابی باد که چنین بدعت سیئه ای را در ایران برجای گذاشتند.
☄ {أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ}
📖 (١٨،هود)
چرا فرانسه از دست آیت الله خامنه ای عصبانی نباشد؟
🔸️کاریکاتور موهن نشریه فرانسوی شارلی ابدو نسبت به رهبر عالی جمهوری اسلامی در وضعیت کنونی اصلا غیر طبیعی نیست و اتفاقا با دیگر اقدامات دولت فرانسه همخوانی معناداری دارد .
🔸️پس از آن که امانوئل مکرون رئیس جمهور کشوری که عضو شورای امنیت سازمان ملل است ، اقتصاد سوم اروپاست ، مهد دموکراسی و پرورش متفکرانی چون ژان ژاک روسو و مونتسکیوست، اینقدر تنزل یافته که با شخصیتی در سطح مصی علینژاد دیدار می کند ، چه انتظاری از یک نشریه فکاهی در پاریس می توان داشت ؟
🔸️البته از جنبه ای فرانسه حق دارد عصبانی باشد زیرا روزگاری همراه با بریتانیا چنان قدرت و نفوذی داشتند که متصرفات عثمانی در غرب آسیا را تقسیم می کردند و اتفاقا لبنان و سوریه به فرانسه رسید؛ اهمیت سوریه برای پاریس تا بدانجا بود که وقتی یک پادشاه نزدیک به انگلیس به نام فیصل(فرزند شریف حسین) در دمشق تاج گذاری کرد ، آنها تحمل نکردند و با لشکرکشی پاسخ دادند.
🔸️یا لبنان سرزمینی بود که فرانسه حرف اول را در آن می زد و تمام روسای جمهور لبنان پس از استقلال ظاهری آن در ۱۹۴۳، با هماهنگی فرانسه انتخاب می شدند و اتفاقا پس از حادثه انفجار بندر بیروت نیز ماکرون که خیال می کرد هنوز در لبنان کاره ای است به سان پدرخوانده ها به آنجا رفت و ضرب العجلی تعیین کرد که البته هیچگاه کسی آن را جدی نگرفت و به او بی توجهی معناداری شد.
🔸️طبیعی است که فرانسه ای که دیگر بر اثر سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی، هیچ نفوذی بر سوریه و لبنان ندارد از دست آیت الله خامنه ای به عنوان معمار راهبردهای منطقه ای ایران خشمگین باشد.
🔸️از سویی دیگر عراق، روزگاری یکی از عابربانک های فرانسه بود تا جایی که در دوره ریاست جمهوری ژیسکاردستن قصد داشت در ازای هزینه ای هنگفت، به حکومت بعثی تاسیسات اتمی با کاردبرد نظامی بدهد .
🔸️در سالهای اخیر مکرون بارها سعی کرد مجددا نقشه راه ژنرال دوگل مشهور به گُلیسم را در عراق پیاده کند و کالاها و تسلیحات فرانسوی را در سرزمین رافدین عرضه نماید که با روی کار آمدن دولتی نزدیک به محور مقاومت در بغداد، فرانسوی ها در آنجا نیز ناکام گشتند.
🔸️ایضا استراتژی هسته ای ایران ، نوید ظهور یک قدرت جدید در این زمینه را می دهد و بی تردید می توان گفت انحصار اتمی غربی ها در سالهای آتی توسط یک کشور شرقی دیگر که مولفه های قدرت مهمی چون جمعیت بالا ، نفوذ ژئوپلیتیکی تاثیرگذار، قدرت نظامی چشمگیر که ظرفیت های جغرافیایی و انرژی بی بدیلی دارد ، شکسته خواهد شد .
🔸️ماهواره بر قائم ۱۰۰ در صورت تغییر کاربری به راحتی به پاریس می رسد و دنیا موازنه ای جدید را از سوی یک قدرت نوظهور آسیایی و قدرت های اروپایی شاهد خواهد بود.
🔸️موارد فوق را اضافه کنید به تلاش های ناکام کشورهای اروپایی در ۳ ماه اخیر جهت افزایش دامنه و سطح اعتراضات ایران که با بی اهمیتی از سوی توده های اجتماعی درون جغرافیای تحت حاکمیت جمهوری اسلامی مواجه شد.
🔸️از سویی بحران اوکراین که تاثیر مستقیمی بر امنیت اتحادیه اروپا دارد، با ورود غیر مستقیم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از روسیه در راستای تضعیف راهبردهای ناتو و غرب در قبال کشورهای جهان دوم و سومی وارد فاز جدیدی شده و ناتوانی اروپایی ها در جلوگیری از تامین روسیه توسط جمهوری اسلامی ایران، مزید بر دلایل فوق گشته تا شاهد عقده گشایی یک نشریه نه چندان خوشنام در خصوص رهبر جمهوری اسلامی باشیم.
🔸️البته هدف گذاری و تشخیص فرانسوی ها درست و دقیق به نظر می رسد زیرا مسبب تمام ناکامی های آنان و سایر کشورهای غربی در راهبردهایی که برای منطقه غرب آسیا تدوین کرده بودند ، تدابیر و مدیریت رهبر جمهوری اسلامی است ؛ به روشنی مشخص شد با حذف فیزیکی ژنرال قاسم سلیمانی ، تغییر محسوسی در سیاست های منطقه ای ایران رخ نداد؛ به این دلیل که قضایا توسط مافوق سلیمانی مدیریت میشد و اکنون نیز می شود.
📌 تنها کاری که این روزها دیگر از دست فرانسوی ها در قبال پیشروی های جمهوری اسلامی برمی آمد ، کاریکاتور کشیدن و تمسخر مشمئز کننده کسی است که منطقه غرب آسیا را تا حد زیادی از زیر نفوذ و سیطره آنان خارج کرده است؛ فرانسوی ها هنوز ملتفت نگشته اند که قرن ۲۱ با قرن قبل از آن برای اروپایی ها از زمین تا آسمان تفاوت دارد.
🔴پاسخ انصارالله به درخواست بن سلمان چه بود ؟
🔸️این روزها پشت پرده رایزنی های فشرده ای با واسطه گری عمان میان دولت نجات ملی یمن (انصارالله) و پادشاهی سعودی صورت گرفته و ظاهرا بن سلمان اعلام کرده که حاضر است از جنگ یمن دست بکشد به شرط این که تضمین امنیتی از سوی ایران و انصارالله مبنی بر عدم حمله به خود را دریافت کند .
🔸️دلیل اصلی عدم حمله ارتش یمن به خاک سعودی پس از اتمام آتش بس نیز همین مذاکرات پشت پرده است و اعتراف بن سلمان یک پیشرفت بسیار مهم در پرونده یمن به حساب می آید ، ولی انصارالله در این خصوص شروطی را تعیین کرده که سعودی ها آن را نپذیرفته اند.
🔸️بر اساس شنیده ها این شروط به شرح زیر است :
1️⃣ عدم تجاوز و قطع حمایت از گروههای مسلح وابسته به سعودی به صورت کامل
2️⃣ رفع کامل محاصره دریایی ، هوایی و زمینی یمن از سوی ائتلاف متجاوز
3️⃣ پرداخت خسارت کامل ۸ سال جنگ علیه ملت یمن و هزینه های بازسازی این کشور
4️⃣ پرداخت حقوق کارمندان دولت نجات ملی یمن به مدت ۱۰ سال
5️⃣ به رسمیت شناختن دولت نجات ملی یمن به عنوان نماینده اصلی و رسمی مردم این کشور
📌طبیعی است که برخی از این شروط برای سعودی تحقیرآمیز است و یک شکست بزرگ برای سیاست های بن سلمان به شمار می رود و به نظر می رسد جنگ بار دیگر شعله ور گردد اما اینبار کمیت و کیفیت تجهیزات رونمایی شده انصارالله با قبل از آتش بس قابل مقایسه نبوده و در صورت از سر گرفته شدن نبردها، ضربات سختی به عمق خاک سعودی وارد خواهد آمد.
باسلام
لطفا اطلاع رسانی لازم و شایسته جهت عضویت تمامی ادمینهای کانالهای ثامن در کانال "معیار" با آدرسهای زیر در پیام رسانهای روبیکا و ایتا صورت گیرد.
http://rubika.ir/meyar_pb
http://eitaa.com/meyarpb
چرا فرانسه از دست آیت الله خامنه ای عصبانی نباشد؟
🔸️کاریکاتور موهن نشریه فرانسوی شارلی ابدو نسبت به رهبر عالی جمهوری اسلامی در وضعیت کنونی اصلا غیر طبیعی نیست و اتفاقا با دیگر اقدامات دولت فرانسه همخوانی معناداری دارد .
🔸️پس از آن که امانوئل مکرون رئیس جمهور کشوری که عضو شورای امنیت سازمان ملل است ، اقتصاد سوم اروپاست ، مهد دموکراسی و پرورش متفکرانی چون ژان ژاک روسو و مونتسکیوست، اینقدر تنزل یافته که با شخصیتی در سطح مصی علینژاد دیدار می کند ، چه انتظاری از یک نشریه فکاهی در پاریس می توان داشت ؟
🔸️البته از جنبه ای فرانسه حق دارد عصبانی باشد زیرا روزگاری همراه با بریتانیا چنان قدرت و نفوذی داشتند که متصرفات عثمانی در غرب آسیا را تقسیم می کردند و اتفاقا لبنان و سوریه به فرانسه رسید؛ اهمیت سوریه برای پاریس تا بدانجا بود که وقتی یک پادشاه نزدیک به انگلیس به نام فیصل(فرزند شریف حسین) در دمشق تاج گذاری کرد ، آنها تحمل نکردند و با لشکرکشی پاسخ دادند.
🔸️یا لبنان سرزمینی بود که فرانسه حرف اول را در آن می زد و تمام روسای جمهور لبنان پس از استقلال ظاهری آن در ۱۹۴۳، با هماهنگی فرانسه انتخاب می شدند و اتفاقا پس از حادثه انفجار بندر بیروت نیز ماکرون که خیال می کرد هنوز در لبنان کاره ای است به سان پدرخوانده ها به آنجا رفت و ضرب العجلی تعیین کرد که البته هیچگاه کسی آن را جدی نگرفت و به او بی توجهی معناداری شد.
🔸️طبیعی است که فرانسه ای که دیگر بر اثر سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی، هیچ نفوذی بر سوریه و لبنان ندارد از دست آیت الله خامنه ای به عنوان معمار راهبردهای منطقه ای ایران خشمگین باشد.
🔸️از سویی دیگر عراق، روزگاری یکی از عابربانک های فرانسه بود تا جایی که در دوره ریاست جمهوری ژیسکاردستن قصد داشت در ازای هزینه ای هنگفت، به حکومت بعثی تاسیسات اتمی با کاردبرد نظامی بدهد .
🔸️در سالهای اخیر مکرون بارها سعی کرد مجددا نقشه راه ژنرال دوگل مشهور به گُلیسم را در عراق پیاده کند و کالاها و تسلیحات فرانسوی را در سرزمین رافدین عرضه نماید که با روی کار آمدن دولتی نزدیک به محور مقاومت در بغداد، فرانسوی ها در آنجا نیز ناکام گشتند.
🔸️ایضا استراتژی هسته ای ایران ، نوید ظهور یک قدرت جدید در این زمینه را می دهد و بی تردید می توان گفت انحصار اتمی غربی ها در سالهای آتی توسط یک کشور شرقی دیگر که مولفه های قدرت مهمی چون جمعیت بالا ، نفوذ ژئوپلیتیکی تاثیرگذار، قدرت نظامی چشمگیر که ظرفیت های جغرافیایی و انرژی بی بدیلی دارد ، شکسته خواهد شد .
🔸️ماهواره بر قائم ۱۰۰ در صورت تغییر کاربری به راحتی به پاریس می رسد و دنیا موازنه ای جدید را از سوی یک قدرت نوظهور آسیایی و قدرت های اروپایی شاهد خواهد بود.
🔸️موارد فوق را اضافه کنید به تلاش های ناکام کشورهای اروپایی در ۳ ماه اخیر جهت افزایش دامنه و سطح اعتراضات ایران که با بی اهمیتی از سوی توده های اجتماعی درون جغرافیای تحت حاکمیت جمهوری اسلامی مواجه شد.
🔸️از سویی بحران اوکراین که تاثیر مستقیمی بر امنیت اتحادیه اروپا دارد، با ورود غیر مستقیم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از روسیه در راستای تضعیف راهبردهای ناتو و غرب در قبال کشورهای جهان دوم و سومی وارد فاز جدیدی شده و ناتوانی اروپایی ها در جلوگیری از تامین روسیه توسط جمهوری اسلامی ایران، مزید بر دلایل فوق گشته تا شاهد عقده گشایی یک نشریه نه چندان خوشنام در خصوص رهبر جمهوری اسلامی باشیم.
🔸️البته هدف گذاری و تشخیص فرانسوی ها درست و دقیق به نظر می رسد زیرا مسبب تمام ناکامی های آنان و سایر کشورهای غربی در راهبردهایی که برای منطقه غرب آسیا تدوین کرده بودند ، تدابیر و مدیریت رهبر جمهوری اسلامی است ؛ به روشنی مشخص شد با حذف فیزیکی ژنرال قاسم سلیمانی ، تغییر محسوسی در سیاست های منطقه ای ایران رخ نداد؛ به این دلیل که قضایا توسط مافوق سلیمانی مدیریت میشد و اکنون نیز می شود.
📌 تنها کاری که این روزها دیگر از دست فرانسوی ها در قبال پیشروی های جمهوری اسلامی برمی آمد ، کاریکاتور کشیدن و تمسخر مشمئز کننده کسی است که منطقه غرب آسیا را تا حد زیادی از زیر نفوذ و سیطره آنان خارج کرده است؛ فرانسوی ها هنوز ملتفت نگشته اند که قرن ۲۱ با قرن قبل از آن برای اروپایی ها از زمین تا آسمان تفاوت دارد.
🔴پاسخ انصارالله به درخواست بن سلمان چه بود ؟
🔸️این روزها پشت پرده رایزنی های فشرده ای با واسطه گری عمان میان دولت نجات ملی یمن (انصارالله) و پادشاهی سعودی صورت گرفته و ظاهرا بن سلمان اعلام کرده که حاضر است از جنگ یمن دست بکشد به شرط این که تضمین امنیتی از سوی ایران و انصارالله مبنی بر عدم حمله به خود را دریافت کند .
🔸️دلیل اصلی عدم حمله ارتش یمن به خاک سعودی پس از اتمام آتش بس نیز همین مذاکرات پشت پرده است و اعتراف بن سلمان یک پیشرفت بسیار مهم در پرونده یمن به حساب می آید ، ولی انصارالله در این خصوص شروطی را تعیین کرده که سعودی ها آن را نپذیرفته اند.
🔸️بر اساس شنیده ها این شروط به شرح زیر است :
1️⃣ عدم تجاوز و قطع حمایت از گروههای مسلح وابسته به سعودی به صورت کامل
2️⃣ رفع کامل محاصره دریایی ، هوایی و زمینی یمن از سوی ائتلاف متجاوز
3️⃣ پرداخت خسارت کامل ۸ سال جنگ علیه ملت یمن و هزینه های بازسازی این کشور
4️⃣ پرداخت حقوق کارمندان دولت نجات ملی یمن به مدت ۱۰ سال
5️⃣ به رسمیت شناختن دولت نجات ملی یمن به عنوان نماینده اصلی و رسمی مردم این کشور
📌طبیعی است که برخی از این شروط برای سعودی تحقیرآمیز است و یک شکست بزرگ برای سیاست های بن سلمان به شمار می رود و به نظر می رسد جنگ بار دیگر شعله ور گردد اما اینبار کمیت و کیفیت تجهیزات رونمایی شده انصارالله با قبل از آتش بس قابل مقایسه نبوده و در صورت از سر گرفته شدن نبردها، ضربات سختی به عمق خاک سعودی وارد خواهد آمد.