فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رزقمونُ از مادر ام البنین فراموش نکنیم🤌🏻...
#مادرم_امالبنین
#به_چادرت_گرفتارم
محفل شهدایی ❤️
@shohada_gomnamm
May 11
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب شب یلدایی...
کهافتاده شب زیارت تـو..🫀🕊️
#عزیزمحسین
محفل شهدایی ❤️
@shohada_gomnamm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مقایسه رفتار شهید رئیسی و مسعود پزشکیان پس از دریافت هدیه
فرق میکنه کی رئیس جمهور باشه....
محفل شهدایی ❤️
@shohada_gomnamm
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دقیقه بیشتر دوست دارم🫀🤍′
#امینقدیم
محفل شهدایی ❤️
@shohada_gomnamm
toolanitarin-shabe-salo.mp3
5.25M
طولانی ترین شب سالو کاش میشد تو کربلا باشم🥲
شبیلدا🍉
#مهدیاکبری
محفل شهدایی ❤️
@shohada_gomnamm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همیشه آیه و جعلنا را زمزمه میکرد.
یکبار گفتم : آقا ابرام
اینجا که دشمن نیست
ابراهیم نگاه معنی داری کرد و گفت: دشمنی بزرگتر از شیطان هم وجود دارد؟
#شهید_ابراهیم_هادی
#شهدا
#سوریه
محفل شهدایی ❤️
@shohada_gomnamm
تجارت کنید تا خداوند به شما را برکت عنایت کند
ائمه معصومین(ع) در روایات، مؤمنین را به خرید و فروش و تجارت توصیه کردهاند. امام صادق(ع) میفرمایند: تجارت را ترک نکنید که خوار و بىمقدار خواهید گشت، و به تجارت بپردازید تا خداوند شما را برکت عنایت فرماید؛ لَا تَدَعُوا التِّجَارَةَ فَتَهُونُوا؛ اتَّجِرُوا بَارَکَ اللَّهُ لَکُمْ؛(کافی/ج5/ص149)
در روایات ما به فعالیت اقتصادی توجه شده است و بنابراین ما نباید به بهانۀ دینداری یا زهد تجارت و کسب و کار را ترک کنیم. این خیلی بد است که یک جوان مذهبی به تقویت توان اقتصادی خود نپردازد و آن را با بیاعتنایی به دنیا توجیه کند.
محفل شهدایی ❤️
@shohada_gomnamm
فرهنگ ورود مؤمنین به فعالیتهای اقتصادی برکات مهمی دارد
فرهنگ ورود مؤمنین به فعالیتهای اقتصادی برکات و فوائد مهمی دارد و باید به طور ویژه به این فرهنگ توجه کرد.
تولید ثروت یکی از وظایف مؤمن است و وقتی مؤمنین وارد عرصه اقتصادی بشوند، ثروت به دست کافران نمیافتد.
امام صادق (ع) میفرماید: از جمله [عوامل] ماندگاری مسلمانان و بقای اسلام، این است که اموال در دست کسى باشد که حق و حقوق آن را بشناسد و نیکى کند، و از [عوامل] نابودى اسلام و نابودى مسلمانان، این است که اموال در دست کسى باشد که حق و حقوق آن را نشناسد و آن را در راههاى نیکو کارانه به مصرف نرساند. إِنَّ مِنْ بَقَاءِ الْمُسْلِمِینَ وَ بَقَاءِ الْإِسْلَامِ أَنْ تَصِیرَ الْأَمْوَالُ عِنْدَ مَنْ یَعْرِفُ فِیهَا الْحَقَّ وَ یَصْنَعُ فِیهَا الْمَعْرُوفَ فَإِنَّ مِنْ فَنَاءِ الْإِسْلَامِ وَ فَنَاءِ الْمُسْلِمِینَ أَنْ تَصِیرَ الْأَمْوَالُ فِی أَیْدِی مَنْ لَا یَعْرِفُ فِیهَا الْحَقَّ وَ لَا یَصْنَعُ فِیهَا الْمَعْرُوفَ؛ کافی/ج4/ص25)
به مسئله تأمین معاش باید با دید ثواب نگاه کرد؛ این همان نگاهی است که ائمه به ما یاد دادهاند. برخی تنبلی و بیعرضگی خود را به حساب تدین میگذارند درحالیکه اگر طی یک فعالیت اقتصادی، ثروت تولید شده و در راه خدا مصرف شود، این یک چرخه کامل است.
محفل شهدایی ❤️
@shohada_gomnamm
امیرمؤمنان(ع) حتی نوع بهتر کسب درآمد را برای جوانان توصیه میفرمایند. در نامه 31 نهجالبلاغه آمده است: در مسائل مالی سعی کن روزیات دست کسی نباشد یعنی حقوق بگیر نباش بلکه حقوق دهنده باش. (إِنِ اسْتَطَعْتَ أَلَّا یَکُونَ بَیْنَکَ وَ بَیْنَ اللَّهِ ذُو نِعْمَةٍ فَافْعَلْ فَإِنَّکَ مُدْرِکٌ قسْمَکَ وَ آخِذٌ سَهْمَکَ وَ إِنَّ الْیَسِیرَ مِنَ اللَّهِ سُبْحَانَهُ أَعْظَمُ وَ أَکْرَمُ مِنَ الْکَثِیرِ مِنْ خَلْقِهِ وَ إِنْ کَانَ کُلٌّ مِنْه؛ نهج البلاغه/نامه31)
محفل شهدایی ❤️
@shohada_gomnamm
عدم تمرکز ثروت در دست منافقین، در نتیجه ورود مؤمنین به فعالیتهای اقتصادی
عدم تمرکز ثروت در دست منافقین، در نتیجه ورود مؤمنین به فعالیتهای اقتصادی و به استخدام درآوردن ثروت برای دین پدید میآید.
پیامبراکرم(ص) فرمودند: «علی(ع) یعسوب مؤمنین و مال یعسوب منافقین است؛ عَلِیٌّ یَعْسُوبُ الْمُؤْمِنِینَ، وَ الْمَالُ یَعْسُوبُ الْمُنَافِقِین»(امالی شیخ طوسی/ص355) و همچنین اگر ما بخواهیم منافقین زمین بخورند، باید بازی با اموال جامعه را از دستشان بگیریم، زیرا پایگاه اصلی اتکاء منافقین مال است. وقتی ما میخواهیم وابستگی منافقان به مال و ثروت را مذمت کنیم، باید قبل از آن به اهمیت وظیفۀ مومنان دربارۀ کسب درآمد حلال و مصرف آن در راه زندگی بهتر و بندگی بهتر گفتگو کرده باشیم.
منافق نسبت با ولایت، تعارض دارد و همانطور که ما رابطه عاطفی با امیرمؤمنان(ع) داریم، منافقین به مال وابستگی دارند. و اگر ما در جریان مبارزه با نفاق در ابعاد گوناگون موفق بشویم، زمینۀ ظهور امام عصر(عج) فراهم شده است. چون جامعۀ مهدوی ویژگی مهمش «تذل بها النفاق و اهله» است.
انفاق مال، تجارت با خدا است. و ما باید بتوانیم زندگی اقتصادی و مالی خود را آنطور که مورد رضایت خدا است سامان ببخشیم. لذا ما نباید توجه مؤمنین به مسائل اقتصادی و مالی را اموری غیر معنوی بدانیم. به این موضوع توجه کنید که چرا مقام معظم رهبری در چندسال اخیر برای سالها نامهای معیشتی و اقتصادی انتخاب میکنند.
محفل شهدایی ❤️
@shohada_gomnamm