eitaa logo
پایگاه شهدا
185 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
629 ویدیو
34 فایل
کانال پایگاه بسیج شهدا در پیام رسان ایتا 📞 @m_kashiii
مشاهده در ایتا
دانلود
اعلام عزای عمومی در سراسر کشور 🔹️دولت جمهوری اسلامی ایران طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در قتل عام بیماران بویژه کودکان و زنان بی پناه در بیمارستان المعمدانی غزه، فردا چهارشنبه را در سراسر کشور عزای عمومی اعلام کرد. 🔹️در این بیانیه از مجامع بین المللی و سران کشورهای مختلف بویژه کشورهای اسلامی  خواسته شده است ضمن محکومیت این اقدام شنیع بعنوان جنایت جنگی علیه بشریت و نسل کشی روابط خود با این رژیم را قطع و سفرای رژیم صهیونیستی را اخراج نمایند.
هدایت شده از سفره داران اربعین
🔺پرچم عزا بر فراز گنبد حرم رضوی 🔺در اقدامی بی سابقه و با دستور تولیت آستان قدس رضوی، فردا در واکنش به جنایات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به‌ ویژه بمباران بیمارستان المعمدانی بود، پرچم گنبد منور و مطهر رضوی مشکی خواهد شد و نقاره خانه نواخته نمی‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨مردم اردن سفارت رژیم موقت در امان را به آتش کشیدند .
تجمع خودجوش مردم انقلابی سمنان در اعتراض به جنایت رژیم منحوس صهیونستی ساعت 24 امشب میدان سعدی، مزار شهید گمنام
هدایت شده از ثامن سمنان 🌴
تجمع مردم ولایتمدار و استکبار ستیز سمنان- میدان سعدی - شهدای گمنام
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خروش مردم سمنان ساعت ۱:۲۶ بامداد چهارشنبه
📸 بیمارستان معمدانی با چه بمبی هدف قرار گرفت؟! 🔹روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا اعلام کرد بمبی که با آن بیمارستان معمدانی در غزه مورد حمله قرار گرفت، بمب آمریکایی MK-84 بوده است. 🔹مارک ۸۴ (Mark 84) بمب سقوط آزاد چندمنظوره ساخت آمریکا است که حدود یک تن وزن داشته و قدرت تخریب بسیار بالایی دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️ مردم عراق در حال تلاش برای عبور از اولین گیت امنیتی برای رفتن به سمت سفارت آمریکا در بغداد هستند.