eitaa logo
پایگاه شهدا
184 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
646 ویدیو
34 فایل
کانال پایگاه بسیج شهدا در پیام رسان ایتا 📞 @m_kashiii
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️❤️روز پدر بر پدر دلسوز همه مردم ایران و آزادی خواهان واقعی جهان مبارک🌹
‏هرکسی پیر شود از بر و رو می‌افتد پیر میخانه ما اشرف مخلوقات است😍
30.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ یک اتفاق زیبا و متفاوت اجرای جالب سرود روز پدر با حضور «پدران و دختران» برای اولین بار در برنامه زنده قرارگاه شبکه قرآن و معارف سیما
🔴کاربر افغانستانی: لقب پدر امت قطعا برازنده‌ی‌ شماست آقا جان حضرت آقا بین دخترای شهدا هم تفاوت نمیزاره💔
مقایسه جالب کاربر عرب اسلام عرب‌های وهابی و اسلام شیعیان ایران که وهابی‌ها به کنایه آن را رافضی می‌نامند
♦️بیانیه ضد ایرانی غرب درباره گزارش ادعایی آژانس بیانیه فرانسه، آلمان، انگلیس، آمریکا: 🔹تغییرات اعلام نشده در پیکربندی برخی از سانتریفیوژها با تعهدات ایران در توافقنامه پادمانی جامع NPT مغایر است. 🔹تولید اورانیوم با غنای بالا توسط ایران در فردو خطرات مرتبط با اشاعه سلاح‌های هسته‌ای را به همراه دارد و هیچ توجیه غیر نظامی ندارد. 🔹با توجه به توقف اجرای تعهدات ایران در خصوص شفافیت و راستی‌آزمایی ذیل برجام و تعلیق اجرای پروتکل الحاقی برای نزدیک به دو سال از سوی ایران، اقدامات ایران نیز نگران کننده‌تر است. 🔹این درحالیست که اسلامی درباره گزارش ادعایی آژانس گفته بود: موضع گیری آژانس باعث ابراز تاسف است؛ برداشت بازرس آژانس از بازدیدش در فردو نادرست بود اما آن را بلافاصله به آژانس گزارش کرد. ما بلافاصله توضیحات را ارائه کردیم و بازرس آژانس هم متوجه اشتباه خود شد.
▪️شبکه عربستانی اینترنشنال جشن تکلیف دختران را اجبار کودکان به حجاب اجباری معرفی میکند. احتمالا منظورشان این است که حکومت دختران خردسال را به زور از خانه بیرون کشیده و به زور چادر سرشان کرده و پشت سر رهبری به نماز واداشته است! این حجم از بلاهت برای یک رسانه در دنیا بی سابقه است :)) 💬 عبدالرحیم انصاری
به گفته بلال سروری، روزنامه نگار سرشناس افغان، عربستان سعودی سفارت خود را در کابل تعطیل کرده و 19 کارمند خود را تخلیه کرده است. در صورت تایید این خبر باید منتظر شروع ناآرامی های شدید در افغانستان خصوصا کابل باشیم این ناآرامی توسط داعش عربستان و امارات هدایت خواهد شد تا منافع آمریکا در منطقه را تامین کند اول ترکیه بعد افغانستان و... به سمت تحولات منطقه ای مهمی حرکت می‌کنیم که در 6 ماه آینده باعث شروع تغییرات گسترده ای خواهد شد.
وفات حضرت زینب کبری (س) تسلیت 🖤
محمدعلی ابطحی: عفو اخیر شکاف‌های پیش آمده را ترمیم می‌کند 🔹نگاه‌های افراطی چه در داخل و چه خارج کشور علاقه‌مند نیستند که در اتفاقات اخیر نگاه‌های محبت‌آمیز مطرح شود. موافقت رهبری با عفو و تخفیف مجازات متهمان و محکومان ناآرامی‌های اخیر می‌تواند گشایشی باشد در امور سیاسی کشور. 🔹این موضوع کمتر سابقه داشته است که به‌صورت رسمی در مورد زندانیان امنیتی و سیاسی اعلام شود.
📸 واکنش زندانی‌ها هنگام اعلام خبر عفو گسترده رهبر انقلاب به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب
🔥دو پیام همزمان در یک عفو بزرگ 🔻 رهبر حکیم انقلاب همزمان دو پیام داشت که عدم توازن در انعکاس هر دو پیام تبعات منفی دارد: 🔻پیام اول، ناظر به محبت عمیق و پدرانه نظام نسبت به همه مردم و جوانان است و اگر کسی خطایی کرد، «پس از تنبه متناسب» و ایجاد فضای تفکر و بازگشت مورد رأفت مشروط نظام اسلامی قرار می گیرد. در صورت اصلاح حقیقی مسیر، حتی سوء پیشینه هم نخواهد داشت و البته در صورت تکرار، مجازات مضاعف 🔻پیام دوم سیگنال قوی بازدارندگی و اقتدار به قدرت‌های مداخله‌گر خارجی و مجرمین داخلی است. این اقدام، یک عفو فله‌ای و بدون حساب و کتاب نیست. لذا این عفو شامل ارتباط با بیگانگان و تخریب اموال و افراد دارای شاکی خصوصی و طبعا قاتلین و ... نمی‌شود. 🔻بنابراین ، اقدامی زیبا و کاملا هوشمندانه و از موضع قوت و در ایام مبارک برای جداکردن حساب معدود فرزندان ملت که از روی غفلت مرتکب برخی خطاها شدند از مجرمینی که آگاهانه وارد عرصه تخریب و جنایت و مزدوری شدند، است. 🔻جالب اینکه البته رهبر حکیم انقلاب، در همان روزهای اول، این دو گروه را کاملا از هم جدا کردند. به بخشی از بیانات ایشان در ۱۱مهرماه ۱۴۰۱ توجه کنید: 🔸«کسانی که در خیابان فساد و تخریب می‌کنند و کردند، اینها همه یک حکم ندارند. بعضی از این‌ها جوانان و نوجوانانی هستند که هیجان ناشی از ملاحظه‌ی فرض کنید که فلان برنامه‌ی اینترنتی این‌ها را به خیابان می‌کشاند؛ هیجانی‌اند، احساساتی‌اند، احساساتی می‌شوند می‌آیند.... مشکل این‌ها را با یک تنبیهی می‌شود حل کرد؛ یعنی هدایتشان کرد و تفهیم کرد که اشتباه می‌کنند؛ لکن بعضی از اینها این جور نیستند؛ بعضی از اینها بازمانده‌های عناصرِ ضربت‌خورده‌ی چهل سالِ گذشته هستند: منافقین، تجزیه‌طلب‌ها، بقایای رژیم منحوس پهلوی، خانواده‌های ساواکی‌های مطرود و منفور ... که قوّه‌ی قضائیه بایستی اینها را به میزان مشارکت‌شان در تخریب و ضربه‌ی به امنیّت خیابان‌ها محاکمه کند و برایشان مجازات معیّن کند...»۱۴۰۱/۷/۱۱ 🔸پ.ن: برخی جریانات غربگرا، با بکار بردن اصطلاح «عفو عمومی» تلاش دارند، گروه مجرمین را هم وارد گروه اول عفو شده کنند، تا برای مجازات آنها در آینده مانع اجتماعی ایجاد کنند.