eitaa logo
یادواره شهدا
1هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
1.2هزار ویدیو
200 فایل
یاد و خاطره شهدا و ایثارگران شهرستان بروجن برای عضویت در کانال #یادواره_شهدا و معرفی به دوستان، نشانی زیر را انتخاب فرمایید: https://eitaa.com/shohadab ارتباط با ستاد مردمی یادواره شهدا: @DrHosseini .
مشاهده در ایتا
دانلود
یادواره شهدا
. دانش آموز بسیجی و نوجوان شهید 🌷 #سید_ضیاء_موسوی فرزند سید علی اکبر و ماه سلطان 🗓 ولادت 🌺 ۱۷ آذر
. طرح تابلوی شهید🌷 👈 به همت ستاد مردمی یادواره شهدای شهرستان بروجن و همکاری خانواده معظم شهید🌷 📍 بروجن، فاطمیه، نبش خیابان بهار، نزدیک کوچه شهیدان سید ضیاء موسوی و علی باز ربیعی 🍃🌷🍃 ✅ برخی از ویژگی های شهید 🌷 👇 👈 در فعاليت های مذهبی مدرسه شركت فعال داشت. در كلاس های قرائت قرآن، كلاس های مفاهيم و نمازهای جماعت شركت می نمود و ديگران را نيز تشويق می كرد. 👈 از شركت در نمازهای جماعت هرگز غافل نبود و نماز اول وقت خواندن را به هر كاری ترجيح می داد. 👈 هر چند به سن تکلیف نرسیده بود، اما ماه مبارك رمضان را به طور كامل روزه می گرفت. 👈 به مساعدت و كمك به ديگران عشق می ورزيد. 👈 تا جایی كه می توانست به پدر و مادر خود احسان می كرد و هرگز باعث ناراحتی ايشان نمی شد. http://shahrekord.navideshahed.com/fa/news/395551/ 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از یادواره شهدا
. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ 🔹 ذکر روز شنبه «یا رَبَّ العالَمین» «ای پروردگار جهانیان» 🔹 روز شنبه منتسب است به پیامبر عظیم الشأن اسلام 👈 «یا رسول الله» (صلوات الله و سلامه علیه) 🌺 🍃🌷🍃🌷🍃 #یادواره_شهدا https://eitaa.com/shohadab .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادواره شهدا
#روزشمار دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی برخی از رویداد‌های مهم در تقویم شمسی (۹ اسفند) 👇 🔹 مرگ ا
دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی برخی از رویداد‌های مهم در تقویم شمسی (۱۰ اسفند) 👇 🔹 ورود حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) 🌺 از تهران به قم، ۱۸ روز پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی (۱۳۵۷ ه.ش.). 🔹 آغاز به کار رسمی کمیته حسن نیت (کمیته صلح) بر اساس پیشنهاد وزرای امور خارجه سازمان کنفرانس اسلامی و موافقت اجلاس سران (متشکل از رؤسای جمهور برخی کشورهای اسلامی) با هدف پایان دادن به جنگ حدود ۵ ماه پس از شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران (۱۳۵۹ ه.ش.). 👈 كميسيون ميانجيگری اسلامی كه از طرف سومين كنفرانس طائف برای پيداكردن راه حل بحران بين ايران و عراق مامور شده‌ بود، اولين نشست خويش را در ۲۷ فوريه ۱۹۸۱ در جده پایتخت عربستان تشکیل داد. 🔹 برگزاری كنفرانس غيرمتعهدها در دهلی پایتخت هند؛ نخست وزير از طرف جمهوری اسلامی ایران در كنفرانس شركت كرد (۱۳۶۱ ه.ش.). 🔹 حمله مجدد رزمندگان اسلام در ادامه عملیات پیروزمندانه خیبر با هدف آزادسازی منطقه طلائیه، ۶ کیلومتر پیشروی، نبرد سنگین با نیروهای دشمن و شهادت مظلومانه جمعی از رزمندگان اسلام در شرایط محاصره (۱۳۶۲ ه.ش.). 🔹 حضرت امام در آستانه انتخابات دومین دوره مجلس شورای اسلامی (۱۳۶۲ ه.ش.): 👈 اين كه می گويند دخالت در سياست و انتخابات فقط حق مجتهدين است، می خواهند مردم را كنار بزنند و اين يك توطئه است. مردم و دانشگاهيان بايد آن را خنثی كنند. 🔹 افزايش حضور ناوگان آمريكا در خليج فارس و در دريای عمان (۱۳۶۲ ه.ش.). 🔹 انتشار بخش هایی از گزارش يك هيئت آمريكایی اعزامی به خليج فارس (۱۳۶۳ ه.ش.): 👈 عدم وجود راهبرد دقيق در ارتش بعثی عراق 👈 روحيه ضعیف سربازان عراقی 🔹 به درخواست ايران هياتی به سرپرستی آقای اونال سوانو (مدير عامل جمعيت هلال احمر تركيه) روز جمعه وارد تهران شد (۱۳۶۳ ه.ش.). 🔹 دبيركل سازمان ملل با صدور بيانيه‌ ای آمادگی خود را برای به جريان انداختن مجدد موافقتنامه مسكوت ۲۵ ژوئن ۱۹۸۴ در متوقف ساختن حمله به شهرها و فعاليت در جهت هرگونه تغيير و تحول مقبول طرفين را اعلام كرد (۱۳۶۵ ه.ش.). 🔹 تصميم كشورهای عضو شورای همكاری خليج فارس برای امضاء قرارداد جديد همكاری در پی تصويب يك راهبرد امنيتی (۱۳۶۵ ه.ش.). 🔹 حافظ اسد (رئیس جمهور سوریه) در ملاقات با دکتر ولايتی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷 (۱۳۶۵ ه.ش.): 👈 اگر بصره به تصرف ايرانيان درآيد خشم همه ملت‌های عرب برانگيخته خواهد شد و بهتر است كه ايران به عمليات كربلای پنج پايان بخشد و از بصره عقب نشينی كند. 🔹 انتصاب سرلشكر طالع خليل الدوری به فرماندهی سپاه پنجم عراق پس از پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات غرورآفرین کربلای پنج (۱۳۶۵ ه.ش.). 🔹 جابجایی سفرای عراق در آمريكا، انگليس، فرانسه، آلمان غربی و كويت (۱۳۶۵ ه.ش.).   🔹 ادامه عملیات و مقاومت جانانه رزمندگان اسلام در مقابل ضدحمله های شدید دشمن در عملیات های بزرگ و غرورآفرین ۸ ۵ (۱۳۶۲، ۱۳۶۴ و ۱۳۶۵ ه.ش.). 🔹 آغاز حملات موشکی ارتش بعثی عراق به تهران با پشتیبانی و چراغ سبز استکبار جهانی (۱۳۶۶ ه.ش.). 🔹 شهادت تعدادی از رزمندگان اسلام در عملیات مختلف و در مناطق متفاوت، از جمله شهیدان 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷: فرادنبه بلداجی گندمانی بروجنی بلداجی 🔴 سایر تحولات 📚 www.aviny.com/archive/war/12/10.aspx 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
هدایت شده از یادواره شهدا
. 📝 مروری کوتاه بر ورود حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) 🌺 از تهران به قم 👇 🔹 حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) پس از بازگشت پیروزمندانه به میهن اسلامی ایران، در تهران اقامت نمودند تا پایه های حکومت اسلامی استقرار یابد. 🔹 معظمٌ له پس از تشکیل دولت موقت و سامان یابی نسبی اوضاع کشور، بنا به وعده ای که داده بودند هجده روز پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۳۵۷، به کانون انقلاب اسلامی، یعنی قم عزیمت نمودند. 🔹 اما آن حضرت، ۱۱ ماه بعد در اثر ابتلا به بیماری قلبی، در تاریخ ۲ بهمن ۱۳۵۸، مجدداً به تهران بازگشتند و از آن پس، به علت ضرورت رهبری نظام اسلامی از نزدیک و لزوم حضور ایشان در مرکز کشور، تا پایان عمر پربار خویش در تهران اقامت گزیدند. 🍃🌷🍃🌷🍃 #یادواره_شهدا https://eitaa.com/shohadab .
هدایت شده از یادواره شهدا
. 📝 مروری کوتاه بر آغاز به کار رسمی کمیته حسن نیت (کمیته صلح) در اوایل جنگ تحمیلی 🔹 بر اساس پیشنهاد وزرای امور خارجه سازمان کنفرانس اسلامی و موافقت اجلاس سران، کمیته حسن نیت با هدف پایان دادن به جنگ تحمیلی عراق علیه ایران از طرق صلح آمیز به وجود آمد. 🔹 این کمیته که بعدها نام خود را به کمیته صلح تغییر داد از رؤسای جمهوری برخی کشورهای اسلامی تشکیل شده بود. 🔹 کمیته با انجام سفرهایی به تهران و بغداد، آخرین نظریات دو کشور را دریافت می کرد و پس از جمع بندی این نظریات، نشست هایی را ترتیب می داد. در نهایت تصمیمات این کمیته درچارچوب قطعنامه و یا بیانیه صادر و اعلام می شد. 🔹 اولین سفر کمیته حسن نیت به تهران و بغداد در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۳۵۹ صورت گرفت و پس از پایان این سفر، اولین طرح خود را ارایه نمود که در آن به احترام کامل به تمامیت ارضی، عدم تصرف اراضی با اعمال زور، همچنین آتش بس میان ایران و عراق و نیز عقب نشینی و چگونگی استفاده طرفین از آبراه شط العرب (اروندرود) اشاره شده بود. 🔹 در این طرح، همچنین پیش بینی شده بود که ناظران نظامی سازمان کنفرانس اسلامی بر آتش بس و عقب نشینی نظارت کنند. 🔹 جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷، پیش شرط هرگونه آتش بس را عقب نشینی مزدوران بعث عراق به مرزهای بین المللی و معرفی آغازگر جنگ عنوان نمود که با مخالفت عراق، این طرح و طرح های بعدی کمیته صلح، راه به جایی نبردند. 🔹 سرانجام کار کمیته صلح پس از ۹ سفر و ارایه ۶ طرح صلح، در حالی که وضعیت جبهه ها به نفع جمهوری اسلامی ایران بود، در ۲۰ آبان ۱۳۶۵ در جده عربستان بدون دسترسی به نتیجه مطلوب پایان پذیرفت. 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
هدایت شده از یادواره شهدا
. 📝 مروری بر نبرد برای آزادسازی طلائیه در عملیات بزرگ 🔹 طلائیه در منتهی الیه جنوب غربی دشت آزادگان واقع است و از نظر نظامی منطقه ای مهم تلقی می شود. 🔹 ارتش بعثی عراق برای پیشروی به سوی حمیدیه و اهواز، از این معبر نظامی وارد شد و پس از شکست مقاومت نیروهای اندک خودی، به سوی جاده اهواز-خرمشهر، جفیر و کرخه کور پیشروی کرد. 🔹 در مرحله دوم عملیات بیت المقدس که دشمن از جنوب کرخه کور به سوی مرز عقب نشینی کرد، نه تنها طلائیه را تخلیه نکرد بلکه مواضع خود را در این منطقه مستحکم نمود. 🔹 در عملیات خیبر که از ۳ اسفند ۱۳۶۲ آغاز شد، رزمندگان اسلام تلاش بسیار سنگینی را برای آزادی طلائیه آغاز کردند، لیکن دشمن با آگاهی از اهمیت این معبر و این که در صورت آزادشدن، امکان پیشروی رزمندگان اسلام به «نشوه» میسر می شود و منطقه وسیعی از شرق بصره سقوط می کند، به شدت راه را بسته بود. 👈 در شب ۱۰ اسفند ۱۳۶۲ نبردی سنگین و نابرابر بین رزمندگان اسلام با یگان های زرهی، مکانیزه و پیاده ارتش بعثی عراق درگرفت و یگان های خودی با پیشروی، ۶ کیلومتر از جاده را در اختیار گرفتند و یک تیپ دشمن را متلاشی کردند، لیکن منطقه اصلی طلائیه همچنان تحت سلطه دشمن باقی ماند. 🔹 طلائیه یکی از مناطقی است که آثار جنگ تحمیلی همچون خاکریز، میادین مین، سنگر ها، سیم های خاردار، تله های انفجاری و تانک های سوخته در آن باقی مانده است. 🌷 حسینیه ای ساده و زیبا در منطقه طلائیه احداث شده که همراه با ۵ شهید گمنام، کعبه آمال زائران و کاروان های راهیان نور شده است. 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
یادواره شهدا
. 📝 مروری کوتاه بر آغاز حملات موشکی ارتش بعثی عراق به تهران با پشتیبانی و چراغ سبز استکبار جهانی 🔹
. 📝 مروری کوتاه بر آغاز حملات موشکی ارتش بعثی عراق به تهران 🔹 جنگ تحمیلی با بمباران هوایی شهرهای بزرگ ازجمله تهران در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ آغاز شد و تا زمان آتش بس، بمباران مناطق مسکونی ادامه داشت. 🔹 گلوله باران و پرتاب موشک به شهرهای مرزی، قبل از شروع رسمی جنگ تحمیلی انجام و تا ۲۹ مرداد ۱۳۶۷ بس تداوم داشت. 👈 با افزایش برد موشک های ارتش بعثی عراق، در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۳۶۶، نخستین حملات موشکی گسترده به تهران با پشتیبانی و چراغ سبز استکبار جهانی آغاز شد. 🔹 این حملات ابتدا با پرتاب چند موشک در روز آغاز شد ولی در روزهای بعدی، دفعات و شمار موشک ها افزایش یافت. 🔹 به نظر می رسد اتخاذ این راهبرد از نظر نظامیان بعثی عراق، روشی بود که تنها دلیل آن ایجاد فرافکنی نسبت به نتیجه جنگ بوده است. رژیمی که نتوانست در جبهه ها نتیجه ای بگیرد، به کشتار مردم در مناطق مسکونی پرداخت. 🔹طبق قواعد جنگی و کنوانسیون های بین المللی، مردم مناطق مسکونی در هنگام جنگ از مصونیت برخوردارند و نباید مورد تعرض قرار گیرند. 🔹 کشور های حامی حقوق بشر در برابر موشک باران مناطق مسکونی توسط رژیم بعثی، سکوت کامل اختیار کردند. 📸 گزارش تصویری 👇 www.tabnak.ir/fa/news/672603/ 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادواره شهدا
. ◾️ متن پیام تسلیت ولی امر مسلمین حضرت آیت الله امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) 🌺 به مناسبت درگذشت
📝 متن پیام تسلیت ولی امر مسلمین حضرت آیت الله امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) 🌺 در پی درگذشت استاد حجت الاسلام والمسلمین سیدهادی خسروشاهی ◾️ 🍃 بسم الله الرحمن الرحیم 🍃 ◾️ درگذشت عالم مجاهد مرحوم حجةالاسلام والمسلمین آقای حاج سیدهادی خسروشاهی رحمةالله‌علیه را به خاندان محترم و بازماندگان و ارادتمندان و علاقمندان به آثار قلمی ایشان تسلیت عرض میکنم. 👈 ایشان عنصری خستگی‌ناپذیر در تبلیغ معارف اسلامی به‌وسیله‌ی نگارش مقالات و ترجمه‌ها و کتابهای متعدد در مدت ۶۰ سال از زندگی خویش بودند و انگیزه و همتی کم‌نظیر در تلاش برای تقریب مذاهب اسلامی و اتحاد مسلمین به کار می‌بردند. 👈 تلاشهای دیپلماسی در دوران جمهوری اسلامی 🇮🇷 در واتیکان و قاهره نیز بخش دیگری از مجاهدت این رفیق دیرین این‌جانب بود. از خداوند متعال رحمت و مغفرت و حشر با اجداد طاهرین را برای ایشان مسألت می‌کنم. سیّدعلی خامنه‌ای ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .