#ثامن
👓 چرا انتقاد شخصی و مصداقسازی غلط است؟
🔻 «گفتمان عدالتخواهی را فریاد کنید؛ اما انتقاد شخصی و مصداقسازی نکنید.»
«وقتی شما روی یک مصداق تکیه میکنید:
1⃣ اولاً احتمال دارد اشتباه کرده باشید؛ من میبینم دیگر. من مواردی را مشاهده میکنم -نه [فقط] در دانشگاه، در گروههای اجتماعی گوناگون- که روی یک مصداق خاصی تکیه میکنند؛ یا بهعنوان فساد، یا به عنوان کج روی سیاسی، یا بهعنوان خط و خطوط غلط.
بنده مثلاً اتفاقاً از جریان اطلاع دارم و میبینم اینجوری نیست و آن کسی که این حرف را زده، از قضیه اطلاع نداشته است. بنابراین وقتی شما روی شخص و مصداق تکیه میکنید، هم احتمال اشتباه هست»
2⃣ «هم وسیلهای به دست میدهید برای اینکه آن زرنگ قانوندانِ قانونشکن - که من گفتهام قانوندانهای قانونشکن خطرناکند - بتواند علیه شما استفاده کند.»
1378/02/14
✅ آیت الله العظمی امام خامنهای
#عدالتخواهی
#روشنگری
♻️شبکه سایبری ثامن
«باید اذعان کنیم که در دههی پیشرفت و عدالت، نمرهی مطلوبی درباب عدالت به دست نیاوردهایم.» ۱۳۹۹/۰۳/۰۷ این عبارت رهبر انقلاب اسلامی در پیامی که بهمناسبت آغاز به کار مجلس یازدهم صادر کردند بهروشنی عقبماندگی در مسئلهی عدالت این آرمان و ارزش مهمِ نظام اسلامی را نشان میدهد. موضوعی که پیش از این از سوی ایشان مورد تصریح قرار گرفته بود: «در مورد عدالت ما عقبمانده هستیم؛ در دههی پیشرفت و عدالت واقعاً پیشرفت کردیم [امّا] در زمینهی عدالت، باید تلاش کنیم، باید کار کنیم.، باید از خدای متعال و از مردم عزیز عذرخواهی کنیم.» ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
البته حضرت آیتالله خامنهای در بیانیهی گام دوم انقلاب تأکید کردند که: «نارضایتی این حقیر از کارکرد عدالت در کشور نباید به این معنی گرفته شود که برای استقرار عدالت کار انجام نگرفته است. واقعیّت آن است که دستاوردهای مبارزه با بیعدالتی در این چهار دهه، با هیچ دورهی دیگر گذشته قابل مقایسه نیست.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
مفهوم کاربردی عدالت اجتماعی
حجتالاسلام و المسلمین سیدعباس نبوی
به رغم پایهگذاری حکمت و سیره و حاکمیت عدالتمحور توسط امام علی(ع) در صدر اسلام و توصیفها و تبیینها و تأکیدات فراوان آن انسان کامل و سایر پیشوایان معصوم به ویژه امام سجاد(ع) درباره عدالت اجتماعی و ابعاد و ویژگیهای آن، متأسفانه در سنت فلسفی و کلامی دانشمندان اسلامی چندان به این موضوع توجه جدی نشده و مباحث عدلیه و اشاعره در حد اثبات و نفی اعتبار حسن و قبح عقلی متوقف مانده است. از این رو، فلاسفه عدلیه با تأکید بر بداهت «العدل حسن و الظلم قبیح» و اثبات عدل الهی و عدالت پیامبر و امامان معصوم(ع)، بحث را خاتمه یافته تلقی کرده و متکلمان امامیه نیز با اشاره گاه و بیگاه به پارهای از لوازم اجرای عدالت در جامعه، در گامهای اولیه این بحث مهم حیات بشری توقف کردهاند؛ بگذریم از این که متکلمان اشاعره از بنیان به عدالت پروردگار باور نداشتهاند تا چه رسد به این که عدالت اجتماعی را ضروری و واجب شریعت اسلام بدانند. این وضعیت موجب شده که تفسیر عدالت اجتماعی در سنت ادیبان مسلمان نیز در حد بیان وضوح و بداهت حسن عقل و قبح ظلم نزد عامه مردم و تفسیر عدالت به رفع و نفی ظلم ـ به عنوان نقیض اجلی ـ بسنده شود. در نتیجه، تفسیر نهایی عدالت در گزاره «قرار دادن هر چیز در جای خود» متجلی شده و عدالت اجتماعی به معنی قرار دادن هر فرد در جایگاه اجتماعی خود تفسیر شده است.
اما این تفسیر بسیار کلی و دارای نواقص جدی است. اولاً، تعبیر دقیق امام علی(ع) که خود برای اولین بار در حیات بشری به این تفسیر اشاره فرموده، این است که عدالت آن چیزی است که «یضع الامور موضعها» و لذا قرار گرفتن هرچیز در جای خود، نتیجه عدالت و نه عین عدالت است و فرق بزرگ میان این دو بر اهل تدقیق پوشیده نیست. ثانیاً، اگر این تفسیر معادل مفهومی عدالت تلقی شود، ابهامی پایانناپذیر پدیدار میگردد؛ چراکه موضع به حق و شایسته هرچیز را از وضع موجود تا نهایت نقطه آرمانی آن میتوان توجیه کرد. ثالثاً، این تفسیر موجب درافتادن موضوع عدالت اجتماعی به وادی مفاهیم جدلیالاطراف پایانناپذیر خواهد شد و رابعاً، آنچه در مذبح و کشاکش نیروهای اجتماعی قربانی میشود، همانا مفهوم و مصادیق عدالت اجتماعی است. این همان درس و تجربه بزرگی است که به وضوح از تاریخ مناقشات فلسفی غرب از لیبرالیسم تا مارکسیسم متأثر از تنازع بقاء داروینی و از تفسیر جامعه به عنوان کلیتی طبیعی و قانونمند تا قرارداد اعتباری محض میتوان گرفت و در تمامی آنها، آنچه در پایان دورههای متعدد مناقشات بر جای مانده، امتناع مفهومی و مصداقی عدالت اجتماعی است!
بررسی جامعهشناختی جوامع در دوران معاصر نشان میدهد که تأثیرگذارترین مقولات کاربردی و کمّی در تعیین وضعیت و سرنوشت اجتماعی آحاد و مجموع جامعه، سه مسئله: «فرصتها»، «ظرفیتها» و «توانمندیها» است و بخش اصلی عدالت اجتماعی و قرار گرفتن هر فرد و جامعهای در موقعیت کنونیاش، تابع برآیند این سه مسئله است و به نظر میرسد که نقطه تعیین وضعیت عادلانه برای هر فرد و جامعهای، تساوی و برابری در فرصتها و رشد ظرفیتها و بکارگیری توانمندیهاست.
چند سوال در باب عدالت
فقدان نظریه راهبردی عدالت در برنامه ریزی و سیاستگذاریها
در چند سال اخیر بحث عدالت اجتماعی تبدیل به یکی از مباحث مهم و اساسی جامعهی ما شده و در میان مردم، اندیشهورزان، رسانهها و فضای مجازی مورد توجه و سؤال فراوان قرار گرفته است. علاوه بر این به صورت یک معضل و پرسشِ برنامهای برای سیاستمداران و رؤسای قوای سه گانه و کلیت نظام جمهوری اسلامی هم این بحث به عنوان سؤال و پرسش مطرح شده و هست و قبلاً هم بوده است. به خصوص از زمان آغاز خصوصیسازی در حدود دو دههی قبل که بسیاری از کارخانجات و مؤسسات اقتصادی از دست دولت خارج شد و اینها را واگذار کردند، واگذاریها با سواستفادهها و روش نادرست همراه بود و موجب اتلاف و حیف و میل فراوانی در امکانات و ثروت عمومی شد، توزیع نادرستی شکل گرفت، فاصلهی طبقاتی را دامن زد و همهی اینها مورد توجه و سؤال و پرسش مردم قرار گرفته است.
شاهد هستیم که در این چند سال اخیر رهبر معظّم انقلاب هم در سخنرانیها و در پیامهای متعدد به خصوص پیامی که مربوط به آغاز گام دومِ انقلاب اسلامی بود و همچنین پیام به یازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی مطرح کردند که ما در عدالت عقب هستیم و بایستی به این مسأله بپردازیم. همچنین در یکی از سخنرانیهای دو سه سال قبل هم ایشان مطرح کردند که ما باید به خاطر عقب ماندن در بحث عدالت اجتماعی از خداوند و از مردم عذرخواهی کنیم و درحقیقت ایشان بار دولتها و قصورها و تقصیرهای دولتها و مجالس گذشته را برعهده گرفتند و به این شکل اعلام موضع کردند
سؤال مهم در اینجا این است که چرا با چنین وضعی مواجه هستیم؟ مشکل کجاست؟ مگر یکی از شعارهای اساسی انقلاب اسلامی مسألهی عدالت اجتماعی نبوده و مگر قرار نیست ما در برنامهریزی پنج سالهی توسعه و در برنامهریزی سالیانه به بحث عدالت اجتماعی بپردازیم و فاصلهی طبقاتی را کم کنیم و نظام برخورداری را در میان مردم به یک وضعیت قابل قبول و موجهی برسانیم؟ مشکل کجاست؟
بخشی از مقاله حجتالاسلام و المسلمین سیدعباس نبوی که در دومین نشست اندیشههای راهبردی که در محضر رهبر انقلاب برگزار شد:👇
عدالت اجتماعی در اسلام
«اِنَّ اللَّهَ یأمُرُ بِاْلعَدْلِ وَ الأحْسانِ وَ ایتاء ذِی القربی وَ یَنهی عَن الفَحشاءِ وَ المُنکَر وَ البَغی یَعظُکُم لَعلَّکُم یَتَذکَّرونَ» (نحل/90). در قرآن کریم خداوند تنها در دو مقام علاوهبر صیغه امر، دستور تشریعی خود را مستقیماً با بکار بردن ماده امر بیان کرده است: نخست امر به پرستش او؛ و دوم امر به عدالت و قسط. افزون بر این، معمولاً امر به عدالت و قسط در کلام الهی، مؤکد به تأکیداتی فراتر از دیگر موارد است. از این رو بجاست که در منطق قرآن کریم، پس از ایمان و اعتقاد و پرستش پروردگار متعال، عدالت اجتماعی را مهمترین مسئله حیات بشری تلقی کنیم. از سوی دیگر، به دلیل تصریح خداوند بر اینکه او برای هرچیزی اندازهای قرار داده و به قرینه ملازمه مکرر میان میزان و قسط در بیان الهی، عدالت اجتماعی نزد خداوند بیش از هر مقوله دیگری مبتنی بر اندازهگیری و محاسبه است و به ارزیابی کمّی نزدیک است.
امام علی(ع) نیز عدالت را، معیار، انصاف، جوهر زندگی، قویترین بنیان، بالاترین بینیازی، بهترین داوری، اصلاح و رستگاری و استواری امور مردم و نظم دهنده فرمانروایی معرفی کرده است؛ تعریفی که ابعاد کیفی و کمّی را توأمان شامل میشود. همین اطلاق و عموم اوامر شدیداً مؤکد الهی درباره عدالت اجتماعی کافی است تا ثابت کند که اعتقاد و التزام به اولویت وجوب عدالت اجتماعی بر سایر تکالیف اجتماعی، یکی از دو رکن اصلی نظام تشریعی جامعه و حاکمیت اسلامی در تمامی ادوار و زمانها است و بدون آن سخن گفتن از جامعه اسلامی بیمعناست. افزون بر این، هیچ دلیل مقیّد و مخصّصی در آیات و روایات معتبر وجود ندارد که آحاد جامعه اسلامی در تمامی ادوار و زمانها را لحظهای از وجوب اقامه عدالت اجتماعی و قسط معاف کرده باشد و منطوق و مفهوم روایات توصیف کننده جامعه مهدوی(عج) مبنی بر پر کردن زمین از عدالت پس از پر شدن از ظلم و جور، کمترین اشارهای به تعلیق تکلیف عدالت اجتماعی قبل از زمان ظهور حضرت مهدی(عج) ندارد.
گفتمان عدالت
یکی از چیزهایی که از اوّل در انقلاب مطرح بوده است، مسئلهی عدالت است. عدالت یعنی کم کردن فاصلهی بین فقیر و غنی در کشور و مبارزهی با فقر در کشور و تقسیم درست ثروت در کشور. این غیر از تفکّرات مارکسیستی است؛ این غیر از تساوی و برابریای است که سوسیالیستها یا کمونیستها بیان میکنند؛ این نظر اسلام است؛ منابع اسلامی و مدارک اسلامی همه تأیید و تأکید میکند بر این معنا. نهاینکه ما دست بگذاریم روی ثروتِ ثروتمندان و بخواهیم این ثروت را از اینها بگیریم؛ نه، بلکه بایستی کشور را جوری اداره بکنیم که فاصلهی بین فقیر و غنی کم بشود. خب، این مسئلهی بسیار مهمّی است و امروز در دنیا هم مطرح است؛ این «ضریب جینی» که در دنیا مطرح است و امروز جزو معیارها و شاخصهای اقتصادی است، همین است؛ در واقع، به یک معنا فاصلهی بین فقیر و غنی است. ما باید نگاه کنیم ببینیم در این زمینه -از نظر اسلام- چقدر پیش رفتهایم، چقدر حرکت کردهایم؛ چرا اینجور شده. محاسبه کنیم اینها را.۱۳۹۶/۰۶/۳۰
بیانات در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری
دههی پیشرفت و عدالت
این دهه ای که ما در پیش رو داریم، دههی پیشرفت و عدالت است. این دو شعار، شعار دههی آینده است: پیشرفت، عدالت. نه اینکه تا حالا پیشرفت نکردهایم، نه اینکه تا حالا بکلی به عدالت بیاعتنائی شده باشد؛ نه، ما میخواهیم در این دهه یک پیشرفت جهشیِ همهجانبه و یک عدالتگستری وسیعِ همهجانبه اتفاق بیفتد. خوشبختانه زمینههایش هم فراهم است. در این دهه، گفتمان مسئولان کشور بایستی پیشرفت و توسعه باشد؛ پیشرفت و عدالت باشد.
۱۳۸۷/۰۶/۰۲
بیانات در دیدار رئیسجمهوری و اعضای هیأت دولت
عدالت، گمشده بشریت
حضرت آیتالله خامنهای: «درد بزرگِ بشریت، امروز همین مسأله فقدان عدالت است. همیشه دستگاههای ظلم و جور در سطح دنیا به شکلهای مختلف بر مردم جفا کردهاند؛ بشریت را زیر فشار قرار دادهاند و انسانها را از حقوق طبیعی خود محروم کردهاند؛ اما امروز این معنا از همیشه تاریخ بیشتر است و رفع این را انسان از ظهور مهدی موعود میطلبد و انتظار میبرد. بنابراین، مسأله، مسأله طلبِ عدالت است.» ۱۳۸۱/۰۷/۳۰
صدا ۰۰۷.m4a
3.59M
💢#پرسش_و_پاسخ 5️⃣
سوال : دراین شرایط اقتصادی برای خانواده هایی که زیر خط فقر هستند چه باید کرد؟
هشت گام دولت در ماههای پایانی
🏁🏁🏁
۲۸ خرداد ۱۴۰۰ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برای انتخاب هشتمین رییسجمهوری با رأی مردم است. دولت حسن روحانی در آخرین ماههای کاری خود قرار دارد. برای مشایعت محترمانه و نیز پایان آبرومند کار دولت شایسته آن است که دولت تدبیر و امید در این مدت کوتاه باقیمانده اولویتهایی را مدنظر قرار دهد:
1️⃣ تمرکز امور بر خدمت به مردم : شرایط دشوار زندگی و سلامت مردم در اثر کرونا و تشدید تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ایران وضعیت معیشت، کار و اقتصاد، سلامت و جان مردم را تهدید جدی کرده است. دولت باید همه توان، امکانات و ظرفیت خود را در خدمت «جان، نان، امنیت» مردم بهکار گیرد.
2️⃣ افزایش همکاری دولت با سایر قوا: رییسجمهوری و دولتی که ماههای پایانی کار خود را سپری میکند. عقل و تدبیر حکم میکند که با مجلسی که تازه کار خود را آغاز کرده است و قوهقضاییه که تثبیت شده است پیشقدم برای همکاری و جلب اعتماد آنها برای موفقیت کشور و دولت شود. دولت در شرایطی نیست که بخواهد با دو قوه دیگر «قهر و ناز» کند و افکار عمومی هم چنین امری را نمیپسندد.
3️⃣ پرهیز از انباشت بدهی: دولتی که دارد میرود از نظر قانونی و اخلاقی نباید «زمین سوخته» تحویل دولت بعدی دهد. حجم کلنگزنی پروژهها و طرحهای عمرانی که فاقد پشتوانه مالی است و نیز «چاپ اسکناس» باید یک سره ممنوع اعلام گردد. دولت نباید «خزانه تهی» و «انبار خالی» تحویل دولت بعدی دهد.
4️⃣ عدم مداخله در انتخابات ۱۴۰۰ : هشت سال برای دولت تدبیر و امید یعنی ۲۹۲۰ روز معادل ۷۰ هزار و ۸۰ ساعت فرصت بس بزرگی برای هر آنچه دولت روحانی در شعارهای انتخاباتی، برنامهها و اقدامات خود مدنظر داشت، بوده است. تحویل محترمانه و بدون شائبه «پاستور» به منتخب بعدی مردم و عدم مداخله در سازوکارهای انتخاباتی نه تنها یک وظیفه حداقلی قانونی بلکه یک رسالت و مسوولیت اخلاقی
است. گاهی شنیده میشود که دولت برای تاثیرگذاری در انتخابات آینده و بهدستگیری قوهمجریه و شهرداریها در «سایه» برنامهریزی
میکند ؟! که امید است صرفاً شایعه باشد و واقعیت نداشته باشد . مردم قیم نمیخواهند، اجازه دهیم که مردم آزادانه خودشان رییسجمهوری و خادمان بعدی را انتخاب کنند.
5️⃣ «صیانت قانون و اخلاق»: رییسجمهوری و اعضای دولت باید همواره پاسداشت قانون و اخلاق را سرلوحه قرار دهند. پذیرش نقدهای مشفقانه، داشتن گوش شنوا، برقراری ارتباط با مردم، پرهیز از برچسب زدن و انگزدن به منتقدان و محترم شمردن آنان، اجتناب از ایجاد حاشیه که به کار و خدمت دولتمردان آسیب میزند؛ مهمترین انتظارات از دولت است.
6️⃣ تحرک بخشی به دیپلماسی کشور: در شرایط کرونا که آمدوشدها دشوار شده است اما هیاتهای دیپلماتیک و دستگاه دیپلماسی کشورهای دنیا فعال هستند. وزارت خارجه، مسوولان و مقامات دستگاههای اجرایی باید با تحرک بخشی و حضور فعال در اجلاسها (حضوری یا مجازی)، ارتباط چهرهبهچهره با مقامات سایر کشورها و نهادها و مجامع بینالمللی ضمن تبیین مواضع و سیاستها برای کشور ظرفیتسازی و جبهه متحدان و همراهان ایران را افزایش و حلقه مخالفان و دشمنان را کاهش دهند.
7️⃣ پرهیز از تصمیمات شتابزده: دولت در این ماههای پایانی اکیداً باید از تصمیمات بدون مطالعه و بدور از خرد جمعی بشدت خودداری کند. «فروش نفت به مردم»، «فراخوان مردمی جهت سرمایهگذاری در بورس»، «بازگشایی مدارس و دانشگاهها» فقط سه نمونه از این قبیل تصیمات بوده است که هر سه مورد با واکنش منفی مردم که نهایتاً با عقبنشینی دولت همراه بوده است. شرایط کشور امکان «اقدامات ریسکپذیری و پرهزینه» را ندارد. دولت همان که بر مدار قانون و خدمت به مردم تلاش کند مهمترین کار را کرده است.
8️⃣ وحدت فرماندهی در کرونا: کرونا مساله اصلی کشور است ۲۰۸ کشور دنیا درگیر همین مساله هستند. فصل سرما میزان ابتلاء و جانباختن را افزایش میدهد. همه کشورها قوانین و دستورات سختگیرانهای از جمله قرنطینه را دارند اعمال میکنند.
مساله جان، امنیت و سلامت کشور نباید دستخوش تعارف و رودربایستی قرار گیرد. دولت فرماندهی و مدیریت کار را برعهده دارد و همه امکانات و منابع کشور برای هماهنگی در اختیار دولت است؛ در این زمینه هیچ بهانهای پذیرفتنی نیست.
✅ عدو شود سبب خیر...
🔺خوبی رای آوردن بایدن این بود که...👆
💥 @esfandan1 کانال غدیر
میرحسین موسوی و زهرا رهنورد در اثر رفت و آمدهای بدون رعایت پروتکلها به کرونا مبتلا شدند
میرحسین موسوی و زهرا رهنورد 2 روز است که به بیماری کرونا مبتلا شده و وضعیت آنها مناسب است و مشکل تنفسی و علامت حادی از این بیماری ندارند.میرحسین موسوی و زهرا رهنورد در اثر رفت و آمدهای بدون رعایت پروتکلها به کرونا مبتلا شدند.علت ابتلای میرحسین موسوی و زهرا رهنورد از عوامل فتنه 88 به بیماری کرونا، تردد آزادانه و رفت و آمدهای بدون رعایت پروتکلها بوده است.اقوام و بستگان بدون محدودیت با نامبردگان رفت و آمد داشته و احتمال میرود ابتلا از طریق این رفت و آمدها و تردد بستگان بوده باشد.پیش از ابتلای این دو، یکی از فرزندان میرحسین موسوی و 2 فرزندش به بیماری کرونا مبتلا شده بودند که بیماری کرونای آنها هنوز ادامه دارد و این فرزند موسوی، در شرایط کرونایی به خانه موسوی تردد داشته است.علاوه بر این، یکی از دامادهای میرحسین موسوی که پزشک جراح در یکی از بیمارستانهای کرونایی تهران میباشد نیز تردد مستمری در منزل پدر همسر خود داشته است.دورهمی هایهای میرحسین موسوی علیرغم اینکه برخی جریانات سیاسی آنها را محصورین میخوانند، حتی در شرایط کرونایی هم ادامه دارد.این ترددهایی که برخلاف پروتکلهای وضع شده برای منع گردهماییهای مشابه است، عامل ابتلای موسوی و همسرش به بیماری کرونا بوده است. زهرا رهنورد از سال 96 بطور رسمی در حصر نیست و آزادانه علیه نظام فعالیت کرده و همچنین به فعالیتهایی تخصصی خود از جمله فعالیتهای هنری و نقاشی میپردازد. با این حال رهنورد تلاش دارد تا خود را یکی از محصورین نشان دهد.
مدتی پیش هم تصاویری از حضور مهدی کروبی یکی از فتنهگران سال 88 در نشستی با حضور جمعی از سیاسیون اصلاحطلب منتشر شد که حاشیههایی درپی داشت.برخی از کاربران شبکههای اجتماعی با انتشار آن تصویر سوالاتی را درباره جزئیات حصر وی پرسیدند و حصر کروبی را «لاکچری» عنوان کردند.
⛔️ چرا ضدانقلاب خارج نشین و داخلی ها فتیله ایجاد آشوب در آبانماه را پایین کشیدند؟
✍سعید درخشان کارشناس مسائل امنیتی:
طبق شواهد و قرائن قرار بود با افزایش نارضایتی ها و گرانی ها اعم از ریزش دستوری بورس تا گروگان_گیری_معیشت مردم توسط مدیران غربگرا و احتکار سازماندهی شده کالاهای اساسی در گمرک ها فشار را بر جامعه زیاد بکنند تا در آستانه سالگرد فتنه بنزینی سال گذشته دوباره آشوبها در کشور کلید زده شود.
اما به یکباره شاهد تغییر معادلات و پایین کشیدن فتیله نارضایتی تراشی در جامعه هستیم و در آستانه سالگرد فتنه بنزینی آبانماه شاهد کمترین تحرکی برای ایجاد آشوب در کشور هستیم.
دو دلیل عمده برای این تغییر رفتار دشمنان داخلی و خارجی بیان شده است .
1⃣دلیل اول پیروزی بایدن در آمریکا و تغییر راهبرد جریان غربگرا از اقدامات سخت و خیابانی به اقدامات نرم و فریب افکار عمومی در بستر اجتماعی و فرهنگی و سیاسی برای تغییر معادلات نظام است.
2⃣دلیل دوم حفظ زیرساخت مدیریت افکار عمومی توسط شبکه های نفوذ: فضای مجازی کشور با مختصات فعلی کاملا در اختیار دشمنان است و به راحتی در این بستر در حال مدیریت افکار عمومی ایرانیان هستند . لذا ایجاد هرگونه شورش و آشوب در کشور باعث اقدام اساسی نظام برای کنترل و مهار مدیریت دشمنان در فضای مجازی خواهد شد خصوصا که این روزها در مجلس شورای اسلامی طرحی برای صیانت فضای مجازی کشور در دست بررسی است.
شبکه نفوذ دشمن بشدت پیگیر است تا طرح ساماندهی فضای مجازی در مجلس به نتیجه نرسد و در چرخه بروکراسی اداری مشمول گذشت زمان بشود . لذا ایجاد هرگونه آشوب در کشور باعث تسریع در تصویب این طرح و خروج مدیریت فضای مجازی کشورمان از دست دشمنان خواهدشد .
لازم است نمایندگان مجلس هوشیار باشند و فریب برخی تحلیل های غلط را نخورند و هرچه سریعتر برای آزادسازی فضای مجازی از اشغال دشمنان اقدام نمایند.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 پیشنهاد #عضویت
💐💐 شیوه سنتی درمان کرونا 💐💐
۱_ داروی امام کاظم صبح و شب یک قاشق چای خوری
۲_ داروی جامع امام رضا هر روز
۳_دود کردن اسپند و کندر
۴_بخور مرزنجوش
۵_ در صورت سردرد داشتن، قطره بنفشه کنجد در بینی
۶_ در صورت تب داشتن، پودر کاسنی را با روغن بنفشه زیتون مخلوط کرده به پیشانی بمالید
۷_ خوردن گوشت کباب جهت برطرف شدن بدن درد و ضعف بدن
۸_ فالوده سیب ( ۲ عدد سیب را رنده کرده و یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق گلاب به آن اضافه کرده میل کنید).
۹_دم کرده آویشن و جامع هر صبح جهت سرفه
۱۰_داروی جامع و آب سیب برای تب
۱۱_ معجون شلغم و عسل
🌷کانال #غدیر🌷 https://eitaa.com/esfanda
♦️ چرا کرونا به برتری اقتصادی چین بر آمریکا انجامید؟
📝#تحلیل_کوتاه
🔹 شیوع پاندمی کرونا در سراسر جهان، مشکلات اقتصادی عدیدهای در کسبوکارهای خُرد و کلان ایجاد کرد. زیرا برای جلوگیری از انتقال ویروس میبایست از فعالیتهای تجمعی جلوگیری و مراکز اقتصادی را محدود کرد. مسالهای که به توقف برخی فعالیتهای تولیدی و تجاری و بهتبع آن، افزایش بیکاران انجامید.
🔸 این مشکلات در میان کشورهای توسعهیافته نمود بیشتری داشته است. آنان که بر مبنای نظام تبادل در تجارت آزاد، بر رویکرد مصرفگرایی در داخل و خارج از بازارهایشان تکیه داشتند، به یکباره با افول کسبوکارها مواجه شدند. بهخصوص که هزینههای درمانی و بار مالی ناشی از کرونا نیز بدانها افزوده شد. در این بین، رقابت اقتصادی آمریکا با چین بهشدت از کرونا متأثر شد. زیرا:
1️⃣ چین توانست با اقتدارگرایی متمرکز در مدتی نسبتاً کوتاه بر این بحران فائق آید و بهسرعت فعالیتهای تولیدی و تجاریاش را احیا کند. در حالی که آمریکا با تعللها و تغافلهای دولت ترامپ، ابتدا مسأله را جدی نگرفت و سپس نیز تصمیمهای متناقضی بروز داد.
2️⃣ سیاستهای حمایتی چین در دوران کرونا معطوف به بنگاههای اقتصادی بود و موارد کمتری را بهطور مستقیم به خانوارها اختصاص میداد ولی دولت آمریکا هزینههای بالایی را به عنوان کمک بلاعوض یا وامهای بلندمدت به مصرفکنندگان تخصیص داده است.
3️⃣ کاهش قیمت نفت باعث شد چین میزان هنگفتی از نیازهای انرژیاش را به قیمتی ارزان دریافت کند ولی آمریکا خود از جمله زیاندیدگان کاهش قیمت نفت بود، چنانکه قیمت نگاهداری بخشی از نفت استخراجشده در برههای از زمان، بیش از قیمت فروش آن شد.
🔸 موارد فوق سبب شد چین در ماههای اخیر بتواند تراز تجاری مثبتی برای خود رقم بزند ولی آمریکا با کسری بودجه روبرو شود. این مسأله فراتر از تبعات اقتصادی، بر وجهه بینالمللی دو دولت نیز مؤثر بوده است. چین توانست پس از بحران به مثابه یاریگر بسیاری از دولتها ظاهر شود، ولی آمریکا نهتنها به دیگر کشورها کمکی نکرد بلکه بر مصائبشان افزود.
#نشست_بصیرتی
#ثامن 🌷کانال #غدیر🌷 https://eitaa.com/esfandan1
امکان حلّ مشکلات اقتصادی با مدیریّت هماهنگ دستگاهها
خیلی از مشکلات کنونیِ ما ربطی هم به تحریم و مانند این چیزها ندارد؛ مربوط به خود ما است، مربوط به ناهماهنگیها است. این گرانیهای اخیر واقعاً توجیه ندارد؛ بسیاری از این گرانیهای اخیر واقعاً توجیه ندارد؛ باید علاج بشود و قابل علاج است؛ بایستی مسئولین با هماهنگی علاج کنند. شما نگاه که میکنید، گرانی از گوشت قرمز و گوشت مرغ و گوجه فرنگی بگیرید تا پوشک بچّه [وجود دارد]؛ خب گرانیهای اینها، گرانیهای بیدلیلی است، هیچ استدلالی پشت این گرانیها وجود ندارد؛ و جنس هم هست؛ هم وزارت صمت، هم مسئولین تعزیرات، هم بسیج، هم بعضی از دستگاههای دیگری که مرتبط با قضیّه هستند، [مثل] گمرک و دیگران، با همدیگر همکاری کنند و این مشکل را از جلوی پای مردم بردارند؛ همهی اینها قابل کنترل است. بنابراین با مدیریّت هماهنگ دستگاهها این مشکلات قابل برطرف شدن است.
بیانات در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سالروز ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع)۱۳۹۹/۰۸/۱۳
⚽️ از پاس گل ترامپ به بایدن تا نقاشی جناب ظریف‼️
🔻 #زمانـــه| ترامپ ڪه این روزها قافیه و قیافه را با هم باخته است ، علیرغم اختلافات ظاهری با دموڪرات ها در یک بازی هوشمندانــه علیه ایران مبتنی بر منافع ملی آمریڪا ، نقش پاسور برای آبشارزنی بایدن بازی میکند! ؛ به نقل وبگاه آمریڪایی آڪسیوس، ترامپ معتقد است که در ۱۰ هفته پایانی دولت، سیل تحریمها باعث افزایش فشار علیه ایران شده و ڪار را برای دولت بایدن در راستای احیای برجام سختتر میکند.
🔹 ترامپ ڪه از سوی ایران هیچ هزینه ای را متوجه رفتارش نمیبیند برای افزایش قدرت چانه زنی دولت آینده آمریکا از هر فرصتی برای تکرار پرتاب های سه امتیازی دقیقه نودی دریغ نمی کند. پرتاب هایی که در پشت پرده کُری خواندن های حزبی، تشویق بایدن به همراه دارد.
🔹 اما در این شرایط حساس ، در داخل ایران پایگاه رسانه ای دولت تدبیر در صفحه اول خود خاطرات دوستی ظریف و بایدن را مرور میکند و وزیر محترم خارجه با دادن سیگنال های غلط در حال نقّاشی تابلوی "دولت روی ویلچر" بر روی دیوار ادراکی بایدن و اروپاست!
🔹 البته از دولتی ڪه در دیزی را برای گربه های بی حیای آمریڪایی باز گذاشته و اینبار به دنبال #ڪلید حل مشکلات در جیب بایدن است بیش از این انتظاری نیست ؛ اما از مجلس انقلابی انتظار است در این فرصت طلایی تا پایان عمر سیاسی ترامپ با سنجیدن همه جوانب و پرهیز از احساسات و شتابزدگی، دولت اعتدال را مجبور به واکنش متقابل با مکانیزم کاهش تعهدات برجامی جهت هزینه دار کردن رفتار ترامپ ، افزایش قدرت چانه زنی و سنگین شدن پرتفوی ایران نماید.
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده【ڪارشناس زمانه】
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 #پیشنهاد_عضویت به نخبگان
به بهانه استعفای معاون وزیر بهداشت؛
🔷همه اطلاعاتی که ملکزاده به بیگانگان داد/ از مطالعات کوهورت تا کرونا
🔸 رضا ملکزاده معاون وزارت بهداشت، در حالی از سمت خود استعفا داد که در سه دهه اخیر علاقه وافری به انجام مطالعات بالینی بر روی ایرانیان و ارائه اطلاعات آن به بیگانگان داشته است.
🔸رضا ملکزاده معاون وزارت بهداشت، شب شنبه با استعفا از این وزارتخانه، در توضیحات مفصلی دلایل این استعفا را توضیح داده است.
🔺ملکزاده در متنی که منتشر کرده که به طرح مطالعات کوهورت اشاره کرده و درباره آن اینطور نوشته است:
🔹«در خصوص مطالعات اپیدمیولوژی کووید -۱۹ نیز در حالی توان پژوهشگران ایران در این حیطه را زیر سوال بردهاید که ایران سابقه مطالعات کوهورت آیندهنگر وسیع را داشته و به مطالعات ملی اپیدمیولوژی آیندهنگر در جهان شناخته شده است و تلاشهای علمی ایران در این نوع مطالعات به همکاریهای علمی بیشمار و دستاوردها و افتخارات ملی و بینالمللی ماندگار انجامیده است. مطالعات اپیدمیولوژیک کووید -۱۹ به پشتوانه تجارب در چنین مطالعاتی در حال انجام است.»
🔹به گفته کارشناسان، بر اساس مطالعات ژنتیکی در ایران حدود ۱۸ قومیت مختلف و تنوع ژنتیکی وجود دارد با وجود این، تقریباً در تمام شهرهای ایران وضعیت قرمز کرونایی اعلام شده، پس یا مقاومت ایرانیان نسبت به این بیماری کمتر از مردم کشورهای همسایه است که در آنها بسیار موارد ابتلا و مرگ کمتر از کشورمان بوده یا احتمالاً ویروس کرونا در ایران جهش غیرعادی پیدا کرده است.
🔹این احتمال از آن جهت عقلانی به نظر میرسد که رضا ملکزاده اخیراً اعلام کرده بود که بر اساس یک تحقیق گسترده در سازمان جهانی بهداشت که ۳۰ کشور در آن مشارکت فعال داشتهاند ۱۱ هزار بیمار کرونایی مورد کارآزمایی قرار گرفته و بر روی آنها داروهایی مختلف سایر بیماریها مورد آزمایش قرار گرفته است و از تعداد بیمارانی که مورد آزمایش بالینی قرار گرفتهاند بیش از ۳۰۰۰ بیمار ایرانی بودهاند!
🔹به عبارت سادهتر دکتر ملکزاده اطلاعات بیش از ۳۰۰۰ بیمار کرونایی را به کشورهایی داده که تجربه ثابت کرده اگر هم داروی درمان کرونا را کشف کنند قطعاً داروی مورد نظر را در اختیار ایران قرار نخواهند داد و عجیبتر این که پس از این همه دست و دلبازی ضد امنیتی، معاون محترم وزیر بهداشت اعلام کرده داروهای گرانقیمتی که روی این افراد آزمایش شده هیچ تاثیری در بهبود بیماری کرونا نداشتهاند! البته این اولین گاف امنیتی ملکزاده نیست.
✅ ادامه گزارش را اینجا بخوانید
(http://mshrgh.ir/1146148)
🔥 پروژه شیلی سازی (یکی از پروژه هایی که دشمن برای ایران میخواهد اجرا کند)
☑️ بسیار مهم حتما بخونید
🔹در دهههای ۶۰ و ۷۰ میلادی که اوج حکومتها و دولتهای پدید آمده از کودتای آمریکایی در منطقه آمریکایلاتین بود ولی برخلاف خواسته آمریکا، در شیلی رئیس جمهوری مردمی روی کار آمد با نامِ (سالوادور آلنده )
🔹دولتها و نظامیانِ وابسته به آمریکا که از حمایت CIA برخوردار بودند با شعار مبارزه با کمونیسم و مبارزه با شوروی، همه حکومتهای مردمی رو قلع و قمع میکردند، اما استثنائا درشیلی به مشکل برخوردن...
🔹سرنخِ تمامِ کودتا ها و توطئهها هم,طبقِ معمول درسفارت آمریکا بود.
آلنده (رئیس جمهور مردمی) شیلی با آگاهی از این مسئله راههای ارتباطی با سفارت آمریکا رو محدود کرده بود.
🔹او با پشتوانه مردمی به رهبری قدرتمند در منطقه آمریکای لاتین تبدیل شده بود بطوریکه در خودِ ارتش هم ازش حمایت میکردن و کسی را یارای مخالفت با آلنده نبود. در این شرایط تمام راه های کودتا بسته شده بود و آمریکا در این کشور به مشکل برخورده بود.
🔹غربیها هم شیلی رو مثل کوبا از دست رفته میپنداشتند، اینجا بود که سازمان سیا ، موقتا فرمول انقلاباترنگین و مخملی رو تعطیل کرد و از راه مکر و تزویر وارد شد.
🔹سیا با استخدامِ افراد نفوذی و استفاده از جاسوس هایی که در بدنه دولتآلنده داشتند، هزینه خدمات را در کشور بالا بردند. خدماتی مثلِ هزینه درمان هزینه سوخت هزینه تحصیل هزینه بهداشت هزینه رفت و آمد و... .
🔹هدف آنها ایجادِ قحطیهای مصنوعی در کشورِ شیلی بود. نفوذیها، برای فقرا صف های طولانی جهت پرداخت کوپنهای غذا و یا یک کاسه سوپ و یا سبدکالا ترتیب میدادند و طی آن افرادی را وارد صفها میکردند تا به آلنده فحاشی کنند.
🔹آنها مرتب به مردم القا میکردند که سایه جنگ بر کشور سایه افکنده. (میگفتند ناوهای هواپیمابر آمریکا در اقیانوس بسمتِ آبهای شیلی حرکت کردند) و خطرِ قحطیها و گرسنگیهای کشنده، بزودی و قریب الوقوع خواهد بود! و تقصیر تمام این بدبختیها به گردن رهبر و اعتقادات ِضد آمریکایی اوست !
🔹نفوذیهای CIA سوبسیدها( یارانهها) رو برداشتند و قیمتها لحظهبهلحظه بالاتر میرفت.
آنها آلنده که در اوج محبوبیت بود رو مسئول این قحطیها و کمبودها معرفی میکردند. قیمتِ آب و برق رو بالا بردند و نان و مایحتاجِ مردم در انبارها عمدا از بین میرفت اما بدست مردم نمیرسید.
🔹رادیوی اسپانیایی زبانِ آمریکا دلیلِ این مشکلات را آلنده معرفی میکرد ، و به مردم القا میکرد که سیاستهای غلط و ضدآمریکایی او کشور رو به ناکجا آباد برده و مردم اگر خواهان برآورده شدن خواسته های حداقلی برای زنده ماندنِ خود هستند، باید دست از حمایت از آلنده بر دارند !
🔹آمریکائیها آلنده و خانواده شو با دروغ، کاسب تحریم معرفی میکردند که از کنارِ تحریمهای اقتصادی آمریکا به ثروتِ هنگفتی رسیدهاند. آنها با انواع و اقسام شیوههای تبلیغاتی رهبر رئیس جمهورِ محبوب شیلی را نا کارآمد معرفی میکردند و آلنده را ترور شخصیت مینمودند.
🔹کار بجایی رسید که مردم و انقلابیونِ شیلی به خیابانها ریختند و فریاد میزدند:
*ما عدالت نمیخوایم
*ما آزادی نمیخوایم
*ما برابری نمیخوایم
*ما نان میخوایم تا از گرسنگی نَمیریم...!
🔹مردم با هدایت پینوشه (نظامی شیلیایی که مامورِ سیا بود) به کاخ ریاست جمهوری حمله ور شدند و آلنده رهبر شیلی را سر بریدند. معترضان که روزی حامی آلنده بودند
با چاقو و چوب به رهبرشون هجوم بردن و سرشو از بدن جدا کردن!
🔹دولت مردمی آلنده سقوط کرد و پینوشه(نظامی شیلیایی که مامورِ سیا بود) بلافاصله با کشتاری تاریخی که در شهرِ سانتیاگو به راه انداخت ، قدرت رو بدست گرفت. ابتدا همان مردمی را که سرِ آلنده را بریده بودند کُشت و سپس برای زهرِچشم گرفتن حکومت نظامی اعلام کرد و هزاران نفر دیگه از مردم رو به جوخه های تیرباران سپرد.
🔹این پروژه در سال۶۰ خورشیدی هم قرار بود توسط بنی صدر در ایران اجرا شود که انقلابیونِ ایرانی ، بدرستی دست بنیصدر را خواندن و در تظاهرات هایی که بر علیه بنی صدر در گوشه و کنارِ کشور برگزار میشد شعار میدادن:
ابوالحسن پینوشه ایران شیلی نمیشه
که منظور ابوالحسن بنی صدر بود.
🔹 صد درصد باز هم آمریکا در ایران پینوشه هایی در آستین داره که با توجه به موقعیتِ ویژه ایران، این پینوشه ها دیگه نظامی نیستند و اتفاقا حتی خود نیز اعلام میکنند که سرهنگ نیستند !
🔹پس مراقب نفوذی ها و پینوشههای زمان باشیم و اجازه ندیم که باز هم آلنده ها رو سر ببرند و دشمن دوباره بر ما سلطه پیدا کند. حالا چه کسانی برای مردم گرانی می تراشند و نارضایتی ایجاد میکنند ؟ # https://eitaa.com/esfandan1