8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دختر ۸ ساله حافظ کل قرآن که با یک جمله، بی اختیار اشک همه رو در آورد.😭😭
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دلیل تاخیر وعده صادق۳ چیست ؟
ـــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پهپاد "شاهد 136"؛ شاهدی بر قدرت بازدارندگی ایران
ـــــــــــــــــــــــ
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتما ببینید
خواهش می کنیم قبل دیدن، برای کسی ارسال نکنید
🌸🇮🇷 #سالروز_تولد 🇮🇷🌸
🌹 سلام بر شهیدان راه حق🌹
🌹سلام بر شهیدان دفاع مقدس🌹
🌹سلام بر شهیدان نیروی انسانی🌹
🌸🌺 دوم آذر 🌺🌸
🌼 *#طلوع_ستاره 🌼
🍀 #آسمان_نشین_شهرمان 🍀
🌺 #شهید_والامقام 🌺
🌸 مهدی هدايتی دولابی 🌸
🌺🌸 #تولدت_مبارک 🌸🌺
🍀 #کادوی_تولدش
🍀 #شادی_روحش
🍀 #صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد #و_عجل_فرجهم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
🌸✨بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ ✨🌸
سلام علیکم
باز هم نعمت الهی و یک جمعهی دیگـر... ، یک سجدهی شکر دیگر و فرصت دیگری براے زندگے
خداے مهربانم تو را سپاس، بخاطر روزے دیگر و آغازے نو
طاعات و عبادات قبول، روزتون سراسر برکت، همراه با سلامتى.
🌸🍃 الهی به امید تو 🍃🌸
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
🤲 الحمد لله رب العالمین
🤲 اللهم احفظ قائدنا الامام الخامنهای
🤲 اللهم انصر من نصر الدین
🤲 اللهم انصر جیوش المسلمین
🤲 اللهم انصر الاسلام و المسلمین
🤲 اللهم اجعلنا فی درعک الحصینه
🤲 اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
🤲 اللهم اخذل الکفار و المنافقین
🤲 اللهم الشغل الظالمین بالظالمین
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
🌹🇮🇷🕊🇮🇷🌹
🍀 السلام علیک یا اباعبدالله 🍀
🌹 #یاد_شهیدان_جاودانه_باد🌹
فَاقْرَءُوا مَا تَيسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ
(مزمل/ ۲۰)
#برنامه_تلاوت_قرآن_کریم
دوم آذر
📖 امروز صفحه ۴۵۳ قرآن کریم
عزیزانی که برنامه جزءخوانی دارند،
📖 امروز جزء ۲۰ قرآن کریم
هدیه به ارواح طیبه و ملکوتی
#شهدای_راه_حق
#شهدای_مظلوم_کربلا
#شهید_سیدحسن_نصرالله
#انبیاء_الهی_و_ائمه_معصومین_ع
#امام_خمینی_ره
#پدران_و_مادران
#مومنین_و_مومنات
انشاءالله در دنیا با قرآن مانوس و در آخرت با قرآن محشور شوید.
🌺🍃🌸🍃🌺.
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
⚜️#حکمت_78_نهج_البلاغه⚜️
مرد شامى پرسيد آيا رفتن ما به شام، به قضا و قدر الهى است امام با كلمات طولانى پاسخ او را داد كه برخى از آن را برگزيديم)
وَيْحَكَ، لَعَلَّكَ ظَنَنْتَ قَضَاءً لَازِماً وَ قَدَراً حَاتِماً! لَوْ كَانَ ذَلِكَ كَذَلِكَ لَبَطَلَ الثَّوَابُ وَ الْعِقَابُ وَ سَقَطَ الْوَعْدُ وَ الْوَعِيدُ. إِنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ أَمَرَ عِبَادَهُ تَخْيِيراً وَ نَهَاهُمْ تَحْذِيراً، وَ كَلَّفَ يَسِيراً وَ لَمْ يُكَلِّفْ عَسِيراً، وَ أَعْطَى عَلَى الْقَلِيلِ كَثِيراً، وَ لَمْ يُعْصَ مَغْلُوباً وَ لَمْ يُطَعْ مُكْرِهاً، وَ لَمْ يُرْسِلِ الْأَنْبِيَاءَ لَعِباً وَ لَمْ يُنْزِلِ الْكُتُبَ لِلْعِبَادِ عَبَثاً، وَ لَا خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ وَ مَا بَيْنَهُمَا بَاطِلًا؛ "ذلِكَ ظَنُّ الَّذِينَ كَفَرُوا فَوَيْلٌ لِلَّذِينَ كَفَرُوا مِنَ النَّارِ".
شناخت جايگاه جبر و اختيار (اعتقادى):
📜واى بر تو! شايد قضاء لازم، و قدر حتمى را گمان كردهاى؟ اگر چنين بود، پاداش و كيفر، بشارت و تهديد الهى، بيهوده بود.
خداوند سبحان بندگان خود را فرمان داد در حالى كه اختيار دارند، و نهى فرمود تا بترسند، احكام آسانى را واجب كرد، و چيز دشوارى را تكليف نفرمود، و پاداش اعمال اندك را فراوان قرار داد.
با نافرمانى بندگان مغلوب نخواهد شد، و با اكراه و اجبار اطاعت نمى شود، و پيامبران را به شوخى نفرستاد، و فرو فرستادن كتب آسمانى براى بندگان بيهوده نبود، و آسمان و زمين و آنچه را در ميانشان است بىهدف نيافريد. اين پندار كسانى است كه كافر شدند و واى از آتشى كه بر كافران است.
🔰شرح و تفسیر حکمت 78🔰
👌🔆دلايل بطلان مكتب جبر
📜اين كلام پربار همانگونه كه در ذكر اسناد آن آمد، از سخنان مهم و معروفى است كه از امير مؤمنان على(عليه السلام) در زمينه قضا و قدر (و جبر و اختيار) نقل شده و يكى از بهترين طرق حل اين مسئله است.
💠 پس از بازگشت از جنگ صفين پيرمردى سوال كرد: اى امير مؤمنان! به ما خبر ده كه آيا رفتن ما به سوى اهل شام به قضا و قدر الهی بود؟.
💠امير مؤمنان(عليه السلام) فرمود: آرى اى پيرمرد. شما هيچ تپهاى را بالا نرفتيد و هيچ درهاى را فرود نيامديد مگر اين كه به قضا و قدر الهى بود.
💢پيرمرد گفت: اگر چنين باشد پس ما در برابر اين همه زحمت اجر و پاداشى نخواهيم داشت؟!.
💠امام(عليه السلام)فرمود: به خدا سوگند، خداوند پاداش بزرگى براى شما در مسير اين راه و در توقفهايى كه داشتيد و در بازگشتتان قرار داد.
🔸شما در هيچ يك از اين حالات مجبور نبوديد.
❓پيرمرد سؤال كرد: چگونه ما مجبور نبوديم در حالى كه رفت و آمد ما تمام به قضا و قدر الهى بود؟
💠امام(عليه السلام) مى فرمايد: «واى بر تو شايد گمان كردى منظورم قضاى لازم و قدر حتمى است (و مردم در كارهايشان مجبورند و اختيارى از خود ندارند)».
💠سپس افزود: «اگر چنين بود، ثواب و عقاب الهى به يقين باطل مى شد و وعده و وعيد ساقط مى گشت».
✴️يعنى چگونه ممكن است خداوند كسى را به كار خوب مجبور كند و بعد به او پاداش دهد يا مجبور به گناه سازد بعد او را مجازات نمايد؟
💢اين كارى ظالمانه و غير عادلانه است و چگونه ممكن است به كسى كه از خود اختيار ندارد وعده بدهند كه اگر فلان كار نيك را انجام دهى پاداشى چنين و چنان به تو خواهيم داد
💢 يا تهديد كنند كه اگر فلان كار بد را انجام دادى چنين و چنان كيفر داده خواهى شد به يقين اين وعد و وعيد لغو و بيهوده است.
💢آيا به كسى كه بر اثر بيمارى رعشه، دست او پيوسته بى اختيار مى لرزد مى توان گفت: اگر دستت را ثابت نگه دارى فلان پاداش را به تو مى دهيم و اگر لرزش را ادامه دهى مجازاتت مى كنيم؟ اگر كسى چنين بگويد همه مردم او را نادان و بى خبر میخوانند.
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
💐🌴🍀🌺🍀🌴💐
#در_محضر_روح_الله
#امام_خمینی_ره
بسيج ميقات پا برهنگان معراج انديشه پاك اسلامي است كه تربيت يافتگان آن، نام و نشان در گمنامي و بي نشاني گرفتهاند.
#هفته_بسیج
#و_یاد_و_خاطره_شهدا
#گرامی_باد.
شادی روح #امام_راحل و #شهدا
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani