فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اخبار_دفاع
تصاویری از پرتاب موفقیتآمیز زیرمداری ماهواره بر قائم ۱۰۰
🇮🇷 صدها بلکه هزاران بار بیشتر از ما ؛ دشمنانمان متوجه شدند که ماهوارهبر قائم ۱۰۰ یعنی چی و چه موفقیت بزرگی در لبههای تکنولوژی فضایی است. دشمنان غافلگیر شدند و خودیها هنوز عمق موفقیت را حس نکردهاند.
🌸🇮🇷 *#سالروز_تولد* 🇮🇷🌸
🌹 سلام بر شهیدان راه حق🌹
🌹سلام بر شهیدان دفاع مقدس🌹
🌹سلام بر شهیدان نیروی انسانی🌹
🌸🌺 *پانزدهم آبان* 🌺🌸
🌼 *#طلوع_ستارگان 🌼
🍀 #آسمان_نشینهای_شهرمان 🍀
🌺 #شهیدان_والامقام 🌺
🌸 #بهرام_دهقانی_پوده 🌸
🌺 #حمیدکجدی_اشکوری 🌺
🌺🌸 *#تولدتان_مبارک* 🌸🌺
🍀 *#کادوی_تولدشان*
🍀 #شادی_روحشان
🍀 *#صلوات*
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد #و_عجل_فرجهم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
اطلاعیه مراسمات
بسیجی شهید مدافع امنیت
سید روح الله عجمیان
▪️مراسم وداع با پیکر مطهر شهید؛
یکشنبه ۱۵ آبان همزمان با نماز مغرب و عشا
مسجد جامع کمالشهر
▪️مراسم تشییع پیکر مطهر شهید؛
۱۶ آبان ماه ساعت ۹ صبح
از ابتدای ۴۵ گلشهر تقاطع شهید بهشتی
به سمت امام زاده محمد
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
41.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند کامل "ژنرال"
🔹️مستندی از چگونگی دستگیری امیر منصور آریا ، شاه مهره آمریکاییها برای تجزیه شرق ایران که توسط وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بازداشت شد.
🔹️از چک سفید امضای سعودیها برای او تا بودجه اولیه ۲۶۰ میلیون دلاری ترامپ برای حمله برقآسا به شرق ایران
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
🌹🇮🇷🕊🇮🇷🌹
*🍀 السلام علیک یا اباصالح المهدی عج🍀*
*🌹#یاد_شهیدان_جاودانه_باد🌹*
فَاقْرَءُوا مَا تَيسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ
(مزمل/ ۲۰)
*#برنامه_تلاوت_قرآن_کریم*
📖 *امروز صفحه ۳۱۱*
عزیزانی که برنامه جزء خوانی دارند،
📖 *امروز جزء ۱۱ قرآن کریم*
*#هدیه_به_ارواح_طیبه_و_ملکوتی*
*🌹#شهدای_مظلوم_کربلا*
*🌹#شهدای_راه_حق*
#انبیاء_الهی_و_ائمه_معصومین_ع
#امام_خمینی_ره
#پدران_و_مادران
#مومنین_و_مومنات
*ان شاءالله در دنیا با قرآن مانوس و در آخرت با قرآن محشور شوید.*
🌺🍃🌸🍃🌺
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
❁﷽❁ ❣️✨✨✨✨
✨⭐️🍃
✨🍂🌺
✨
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
🍃🌸 #خطبه_86_نهج_البلاغه 🌸🍃
🍃🌹 #بخش_اول: #آمادگی_برای_سفر_آخرت 🌹🍃
من خطبة له (علیه السلام) و فيها بيان صفات الحق جلّ جلاله، ثم عِظَة الناس بالتقوى و المشورة:
قَدْ عَلِمَ السَّرَائِرَ وَ خَبَرَ الضَّمَائِرَ، لَهُ الْإِحَاطَةُ بِكُلِّ شَيْءٍ وَ الْغَلَبَةُ لِكُلِّ شَيْءٍ وَ الْقُوَّةُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ؛ فَلْيَعْمَلِ الْعَامِلُ مِنْكُمْ فِي أَيَّامِ مَهَلِهِ قَبْلَ إِرْهَاقِ أَجَلِهِ، وَ فِي فَرَاغِهِ قَبْلَ أَوَانِ شُغُلِهِ؛ وَ فِي مُتَنَفَّسِهِ قَبْلَ أَنْ يُؤْخَذَ بِكَظَمِهِ؛ وَ لْيُمَهِّدْ لِنَفْسِهِ وَ قَدَمِهِ؛ وَ لْيَتَزَوَّدْ مِنْ دَارِ ظَعْنِهِ لِدَارِ إِقَامَتِهِ.
🌹 #ترجمه 🌹
1️⃣. #علم_الهى
🔆 خدا به تمام اسرار نهان آگاه
🔆 و از باطن همه با خبر است،
🔆 به همه چيز احاطه دارد،
🔆 و بر همه چيز غالب و پيروز،
🔆 و بر همه چيز تواناست.
2️⃣. #پندهاى_ارزشمند
🍀 هر كس از شما در روزگارانى كه مهلت دارد
🍀 به اعمال نيكو بپردازد پيش از آن كه مرگ فرا رسد،
🍀 و در ايّام فراغت پاك باشد، پيش از آن كه گرفتار شود،
🍀 و در ايّام رهايى نيكوكار باشد، پيش از آن كه مرگ گلوگاه او را بفشارد،
🍀 پس براى خود و جايى كه مى رود آماده باشد،
🍀 و در اين دنيا كه محل كوچ كردن است براى منزلگاه ابدى، توشه اى بردارد.
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
غ بهروز:
🎥 جزئیاتی تکان دهنده از نحوه شهادت طلبه شهید آرمان علی وردی در شهرک اکباتان از زبان دوست صمیمی او.
و اما ماجرای آن شب آفتابی سخت!
شب غربت و مظلومی🍂
صبح چهارشنبه ۴ آبان مثل روزهای گذشته آرمان در درس های حوزه شرکت کرد. پیام های خوبی از سطح شهر تهران مخابره نمی شد. آشوبگران در چند نقطه تجمعاتی همراه با تخریب اموال عمومی برپا کرده بودند.
ظهر بعد از اتمام کلاس آرمان وسایلش را جمع کرد و از طلبه ها خداحافظی کرد.
دوستانش به شوخی گفتند : شهید نشی!؟ صبر کن آخرین عکس را هم ازت بگیریم! اما آرمان گویا افق نگاهش جای دیگری بود.
با رفتار و الفاظی متواضعانه دوباره خداحافظی کرد و با عجله از حوزه خارج شد و خود را به بچه های گردان امام علی علیه السلام رساند. نماز مغرب را در مسجد به جماعت خواند.
درگیری ها در شهرک اکباتان بالا گرفته بود. عده ای فتنه گر جهت هتک حرمت برخی شهروندان محترم و مردم مظلوم ، تجمع کرده وبا شعارهای وقیحانه دست به آشوب و تخریب زده بودند.
آرمان به همراه تعدادی از بسیجی ها برای شناسایی و ساماندهی اوضاع به فاز یک اکباتان رفتند.
پرتاب سنگ از بالای برخی ساختمان ها موجب جدایی او از تیم شناسایی می شود. در چشم برهم زدنی غریبانه محاصره اش می کنند.
اغتشاشگران از همه طرف به او حمله می کنند. با سنگ و چوب و لگد ، با هرچه که دستشان رسید زدند و فیلم گرفتند و فحاشی کردند!
کربلایی به پا شده بود! غریب گیر آوردنش! لباس از تنش در آوردند ، با تهدید و شکنجه از او خواستند به حضرات اهل بیت علیهم صلوات الله وحضرت آقا هتاکی کند! اما هیهات که تربیت شده ی مکتب سیدالشهداء سلام الله علیه دست از اعتقادات قلبی اش بکشد و جانش را به بهایی ناچیز بخرد!
آرمان زیر بار حرف اراذل و اوباش نمی رود و بلای بزرگ را به جان می خرد. شکنجه شدت می یابد و بدن پاکش را با ضربات مکرر چاقو پاره پاره می کنند و در نهایت با کوبیدن تکه بلوک های سیمانی به سر مطهرش، به کما می رود!
کفتارها بدن نیمه جانش را روی زمین می کشند و در گوشه ای از شهرک تنها رها می کنند. پس از ساعتی پیکر پر زخم و کبود و تقریبا بی جان آرمان به بیمارستان منتقل می شود.
و سرانجام صبح جمعه ششم آبان ۱۴۰۱ آرمان عزیز به سبب شدت جراحات وآسیب ها در سراسر بدن مطهرش، چونان مولایش سیدالشهداء با قتل صبر به فیض شهادت نائل آمد و در آغوش خونین اباعبدالله الحسین علیه السلام آرام گرفت.
بدن چاک چاک و کبود برادر شهیدمان تا ابد سندی بزرگ بر مظلومیت ملت شهید پرور ایران و فرزندان امام خامنه ای و رسوایی مدعیان دروغین آزادی و حقوق بشر است.
فرازی از حیات جاودانه بسیجی مظلوم شهید "آرمان علیوردی"🥀
#شهید_ارمان_علی_وردی
#پایان_مماشات
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا