📅 سالروز عملیات #بدر در 19 #اسفند 1363
🔸عملیات بزرگ بدر با رمز یا فاطمةالزهرا(س) از روز نوزدهم اسفند سال 1363 در جبهه جنوب واقع در هورالهویزه در وسعت تقریبی 1100 کیلومتر مربع با اهداف انهدام وسیع نیروهای دشمن و تصرف و تأمین هورالهویزه و کنترل جاده بصره - العماره و پاسخ به حملات دشمن به مناطق مسکونی ایران انجام گرفت و تا 26 اسفند به طول انجامید.
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
از شهید آوینی پرسیدند:
شهدا چه ویژگی خاصی داشتند که به این مقام رسیدند؟
گفت: یکی از رزمندگان را دیدم سه روز در هوای گرم خط
مقدم جبهه روزه گرفته بود؛ هرچه از او سوال
کردم برادر روزه مستحبی در این شرایط واجب نیست خودت را چرا اذیت میکنی؟! جواب نداد...
وقتی شهید شد دفترچه خاطراتش را ورق
میزدم نوشته بود:
خب اقا مجید یک سیب اضافه خوردی جریمه میشی سه روز، روزه بگیری تا نفس سرکش را مهار کرده باشی...!
🌿🌟🌿
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️۹۰ ثانیه دفاع کوبنده از فلسطین در مقابل براندازان حامی رژیم صهیونیستی!
🌹🇮🇷🕊🇮🇷🌹
*🍀 السلام علیک یا اباصالح المهدی عج🍀*
🌹 #یاد_شهیدان_جاودانه_باد🌹*
فَاقْرَءُوا مَا تَيسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ
(مزمل/ ۲۰)
#برنامه_تلاوت_قرآن_کریم
📖 امروز صفحه ۱۹۶ قرآن کریم
عزیزانی که برنامه جزء خوانی دارند،
📖 امروز جزء ۲۹ قرآن کریم
#هدیه_به_ارواح_طیبه_و_ملکوتی
🌹 #شهدای_مظلوم_کربلا
🌹 #شهدای_راه_حق
#انبیاء_الهی_و_ائمه_معصومین_ع
#امام_خمینی_ره
#پدران_و_مادران
#مومنین_و_مومنات
ان شاءالله در دنیا با قرآن مانوس و در آخرت با قرآن محشور شوید.
🌺🍃🌸🍃🌺
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
*⚜️#حکمت_83_نهج_البلاغه⚜️*
وَ قَالَ (علیه السلام) -لِرَجُلٍ أَفْرَطَ فِي الثَّنَاءِ عَلَيْهِ وَ كَانَ لَهُ مُتَّهِماً-: أَنَا دُونَ مَا تَقُولُ، وَ فَوْقَ مَا فِي نَفْسِكَ.
🟡روش برخورد با چاپلوسان (اخلاقى، تربيتى):
📜و درود خدا بر او، فرمود: (به شخصى كه در ستايش امام افراط كرد، و آنچه در دل داشت نگفت) من كمتر از آنم كه بر زبان آوردى، و برتر از آنم كه در دل دارى.
*🔰شرح و تفسیر حکمت 83🔰*
👌🔆 دوگانگى و غلوّ
📜گرچه مدح و ثناى افراد به سبب كارهاى خوبى كه انجام داده اند باعث تشويق آنها مى شود; ولى به يقين افراط در مدح و ثنا افزون بر اينكه دروغ و گناه كبيره اى محسوب مى شود سبب اغفال طرف مقابل مى گردد و او را از كوشش و تلاش براى رسيدن به مقامات بالاتر باز مى دارد و آثار غرور و خودبرتربينى در او آشكار مى گردد.
🔰در روايات اسلامى نيز مذمت زيادى در مورد مداحان و مبالغه گران در مدح و ستايش آمده است.
🔰در حديثي از حضرت محمد ص مى خوانيم كه مردى ستايش مبالغه آميزى درباره شخص ديگرى در محضر پيغمبر (صلى الله عليه وآله) كرد پيامبر(صلى الله عليه وآله) فرمود:
«لا تُسْمِعْهُ فَتُهْلِكُهُ لَوْ سَمِعَكَ لَمْ يُفْلَحْ;
آنچه را گفتى به گوش او نرسان كه سبب هلاكت او مى شود و اگر مدح مبالغه آميز تو را بشنود هرگز رستگار نخواهد شد».
🔰در فرمان مالك اشتر نيز همين مطلب به صورت جامع ترى آمده است آنگاه كه امام(عليه السلام) فرمود:
سپس آنها را طورى تربيت كن كه از تو ستايش بى جا نكنند (و از تملق و چاپلوسى بپرهيزند.)
💠نیز تو را نسبت به اعمال نادرستى كه انجام نداده اى تمجيد ننمايند، زيرا مدح و ستايش فراوان عُجب و خودپسندى به بار مى آورد و انسان را به كبر و غرور نزديك مى سازد».
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
شهداے نیروے انسانی:
🌹🥀🌹🥀🌹
*✨🌹 فرازهایے از وصیت نامه شهید والامقام سید حسین مطهرے مقدم 🌹✨*
*الگوے ما در زندگی*
الگوے ما زندگے امام حسین علیه السلام است و تابلوے عاشورا و کربلا در مقابل ما هست و چشم از آن بر نمے داریم.
*توصیه به جوانان*
اے جوانان نکند در رختخواب ذلت بمیرید که حسین فاطمه در میدان نبرد با کفر به شهادت رسید.
اے جوانان مبادا در حال غفلت بمیرید که امیرمومنان (ع) در حال نماز و در محراب به شهادت رسید و مبادا در حال بے تفاوتے بمیرید که علے اکبر حسین (ع) در میدان رزم و با هدف به شهادت رسید.
برادران امام حسین علیه السلام همه هستے دنیایے خود را به همراه خود به صحراے کربلا آورد و جان خود را در راه خدا داد و این حادثه همچون شمع در تاریخ بشریت روشن است و باعث الهام بخشیدن به تمام پاڪ باختگان راه خدا مے باشد.
برادران در امام این نور خدا در زمین، بیشتر دقیق شوید و سعے کنید عظمت او را بیابید و خود را تسلیم گفته هاے او سازید که همان گفته هاے خدا و پیامبران و ائمه علیهما السلام مے باشد.
برادران و خواهران مگر مے شود انسان خود را مسلمان بنامد و در این جهان این همه انسان مستضعف در زنجیر مستکبرین باشند. پس بایستے ما حرکت کنیم تا این زنجیرها پاره شود و احکام و قوانین مقدس اسلام و قرآن که کامل ترین احکام است در جهان پیاده شود.
پدر و مادر عزیزم آنچه باقے است عشق به خداست و آنچه نابود است کفر به خداست پس بکوشیم تا در دل عشق به خدا و در سر شور بسیجے را بپا کنیم تا دنیا معنے دیگرے پیدا کند و روح این دنیا را براے خود ننگ بداند و هم چون کبوتر خود را در قفس بیند و انقدر سر خود را بر میله هاے این قفس تنگ دنیا بکوبد تا میله بشکند و روح به مکان اصلے خود در جوار پاکترین بندگان خدا و به نزد خدا بشتابد.
والسلام ۱۳۶۵/۹/۳۰
سید حسین مطهرے مقدم
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
🕊🥀🌴🌹🌴🥀🕊
#در_محضر_فرمانده
#مقام_معظم_رهبری
من میخواهم اهمین کار را توجه بکنید؛ خاطره این هشت سال دفاع مقدس را نگذارید فراموش شود.
راهیان نور از جمله همین کارهاست، راهیان نور از جمله همین صدقات حسنه است.
یک نکته این است که ما یاد روزهای بزرگ را نباید بگذاریم به دست فراموشی سپرده بشود .
#بیستم_اسفند
#روز_راهیان_نور
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
22.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊🥀🌴🌹🌴🥀🕊
#عاشقانه_های_شهدا
همراه با
#سردار_دلها
#سپهبد_شهید
#حاج_قاسم_سلیمانی
در
#اردوی_راهیان_نور
#بیستم_اسفند
#روز_راهیان_نور
#روحش_شاد
#یادش_گرامی
#راهش_پر_رهرو
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani