#گزارش_تصویری
💢نشست خبری فرمانده سپاه الغدیر با اصحاب رسانه استان به منظور تشریح برنامه های شاخص هفته دفاع مقدس ۱۴۰۳
┄┄┅┅┅❅💠❅┅┅┅┄┄
🆔 @yazd_basijnews
┄┄┅┅┅❅💠❅┅┅┅┄┄
اسوه بسیج" یک اصطلاح است که در فرهنگ بسیج و جمهوری اسلامی ایران به کار میرود. این اصطلاح به افراد یا گروههایی اشاره دارد که در زمینههای مختلف، به عنوان نمونه و الگو برای سایرین در بسیج شناخته میشوند. به عبارت دیگر، اسوه بسیج کسی است که به دلیل ویژگیها و عملکردش در حوزههای اخلاقی، اجتماعی، سیاسی یا فرهنگی، به عنوان نمادی از رفتار و منش بسیجی معرفی میشود.
این مفهوم اغلب با ویژگیهای زیر همراه است:
ایمان قوی و تعهد به ارزشهای اسلامی: افراد اسوه بسیج به دلیل پایبندی به اصول و آرمانهای اسلامی برجسته هستند.
روحیه ایثار و از خودگذشتگی: افراد اسوه بسیج آمادگی دارند برای خدمت به دیگران و جامعه، از منافع شخصی خود چشمپوشی کنند.
فعالیت در زمینههای مختلف اجتماعی و فرهنگی: این افراد نه تنها در میدانهای نظامی بلکه در فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی نیز نقش دارند و تأثیرگذار هستند.
الگو بودن برای دیگران: هدف از معرفی چنین افرادی، ایجاد الگوی رفتاری برای سایر اعضای بسیج و جامعه است تا در جهت اهداف مشترک به هم نزدیکتر شوند.
بنابراین، اسوه بسیج نه تنها یک فرد خاص، بلکه یک مجموعه از ارزشها و صفات است که به عنوان الگوی رفتاری برای بسیجیان معرفی میشود.
⭕️ کشف حجاب زنان و دخترانِ مسلمان در آخرالزمان...
☀️ امیرالمومنین علیهالسلام فرمودند:
⚠️ در آخرالزمان و نزدیک شدن رستاخیز که از بدترین زمان هاست زنانی ظاهر شوند که کشف کننده حجاب هستند؛ در حالی که پوشش دارند برهنهاند؛ (لباس نازک و بدننما میپوشند)؛ و با خود آرایی از خانه بیرون میآیند؛ آنها از دین خارج شده و در فتنه ها و آشوب ها داخل گشتهاند؛ به شهوات و مسائل جنسى تمایل داشته؛ به سوی لذّات نفسانی و خوشگذرانىها میشتابند؛ حرام های الهی را حلال میشمارند؛ اینان در جهنم جاودانه خواهند بود.
⛈ وَ رَوَى اَلْأَصْبَغُ بْنُ نُبَاتَةَ عَنْ أَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ سَمِعْتُهُ يَقُولُ: يَظْهَرُ فِي آخِرِ اَلزَّمَانِ وَ اِقْتِرَابِ اَلسَّاعَةِ وَ هُوَ شَرُّ اَلْأَزْمِنَةِ نِسْوَةٌ كَاشِفَاتٌ عَارِيَاتٌ مُتَبَرِّجَاتٌ مِنَ اَلدِّينِ دَاخِلاَتٌ فِي اَلْفِتَنِ مَائِلاَتٌ إِلَى اَلشَّهَوَاتِ مُسْرِعَاتٌ إِلَى اَللَّذَّاتِ مُسْتَحِلاَّتٌ لِلْمُحَرَّمَاتِ فِي جَهَنَّمَ خَالِدَات.
📚من لا يحضرهالفقيه، ج۳، ص۳۹۰
📚الوافي، ج ۲۲، ص ۸۰۹
📚مکارم الأخلاق، ج ۱، ص ۲۰۱