اقدامات رهبر انقلاب در مواجهه با آشوبهای اخیر به روایت نشریه «خط حزبالله»
🔹عصر روز شنبه، با گسترش آشوبها در شهرهای مختلف، جلسهی فوقالعادهی شورای عالی امنیت ملی مبتنی بر وظائفی که در اصل ۱۷۶ قانون اساسی برای آن در نظر گرفته شده است، جهت تصمیمگیری دربارهی این موضوع برگزار شد. در جلسهی شورا، همهی اعضا متفقالقول بر این نظر بودند حالا که این طرح کلید خورده، باید اجرا شود، وگرنه عقبنشینی از این موضع، شدیدتر شدن آشوبها و ناامنیها را به دنبال خواهد داشت.
🔹اما اقناع نمایندگان مجلس در این شرایط، فراتر از توان رئیس مجلس بود، برای همین، نظر اعضای شورای عالی امنیت ملی این بود که باید برای حل این موضوع، باید از رهبر انقلاب کمک گرفته شود.
🔹صبح روز یکشنبه، جلسهی غیرعلنی مجلس برای تصمیمگیری دربارهی طرح سهمیهبندی بنزین برگزار شد. رئیس مجلس، در حالی به سمتِ بهارستان رفت که پیغامی کوتاه، از رهبر انقلاب برای نمایندگان دارد: «پیرو اظهارنظر برخی از نمایندگان محترم در باب مصوبهی اخیر سران قوا، لازم است به حضرات محترم نمایندگان گفته شود مقتضی است که هرگونه اقدامی درخصوص این مصوبه در مجلس در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی باشد و از آن تخطی نشود و شرایط حساس کشور مورد توجه قرار گیرد. توفیقات آنان را از خداوند متعال خواستارم.» وقتی پیام رهبر انقلاب در مجلس خوانده شد، مجلس آرام شد.
🔹جالب است در این بین، برخی از دلسوزان که متوجه دقیق ابعاد حوادث اخیر نشده بودند، به رهبر انقلاب پیشنهاد دادند برای تصمیمی که دولت بر اساس اختیارات قانونی گرفته، خود را هزینه نکنند. اما نظر رهبر انقلاب کاملا متفاوت بود. رهبر انقلاب معتقدند «اصلا رهبری وجودش برای همین مواقع است و اعتبار رهبری هم برای استفادهی در همین زمانها است»، یعنی زمانهایی که کشور در شرایط خاص قرار دارد و جز با ورود رهبری، مسأله حل نخواهد شد.
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
✅👉 @shohadasafadasht97
🌺🍃🌸🍃🌼🍃🌺
🍀 #السلام_علی_المهدی_عج 🍀
امروز #پنجشنبه برابر است با
✨ ۱۴ آذر ماه ۱۳۹۸ ه.ش
✨ ۸ ربیع الثانی ۱۴۴۱ ه.ق
✨ ۵ دسامبر ۲۰۱۹ میلادی
🌸 ذڪر روز 🌸
#لااله_الاالله_الملک_الحق_المبین
نیست خدائی جز الله، فرمانروای حق و آشکار
#ختم_قرآن
🔸صفحه ۴۵۳
🔸جزء ۲۳
جهت سلامتی #امام_زمان_عج
و
#مقام_معظم_رهبری
و
هدیه به روح #شهدای_والامقام و امام #شهدا
🌺🍃🌸🍃🌼🍃🌺🍃🌸🍃🌼🍃🌺
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
✅👉 @shohadasafadasht97
🌻🍀🌻🍀🌻🍀🌻🍀🌻🍀🌻🍀
#حدیث_روز
#پيامبر_اکرم_صلى_الله_عليه_و_آله
هر كه براى دنيا غمگين شود ، از پروردگار متعال خود ، خشمگين شده است .
🍁الأمالي للطوسي : صفحه ۲۲۹ حدیث ۴۰۴
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
✅👉 @shohadasafadasht97
💐🕊🌹🌼🌹🕊💐🕊🌹
🌹 #پیامکی_از_بهشت 🌹
الان وقت آن رسيده كه حسين زمان را ياري دهيد . بخدا قسم اگر كسي در امر ياري حسين زمان كوتاهي كند مثل اين است كه در كربلا امام حسين (ع) را ياري نكرده ، پس بكوشيد در برآورده كردن اوامر حسين زمان ، امیدوارم خداي تبارك و تعالي رحمي كند و ملت ما را ملتی صالح قرار دهد ، هر چند كه تاكنون رحم خدا شامل حال ما شده است .
🕊 #شهید_والامقام 🕊
🌹 #مصطفی_حجتی🌹
✋ #سلام_به_دوستان_شهداء ✋
🌺 #روزتان_شهدایی 🌺
💐🕊🌹🌼🌹🕊💐🕊🌹
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
✅👉 @shohadasafadasht97
🌺🌼🌸🌺🌸🌼🌺🌼🌸🌺🌸
🌼 خورشیدِ سپهرِ رهبری پیدا شد
🌸 احیاگر فقه جعفری پیدا شد
🌼 تبریک به مهدی (عج) که به عالَم
🌸 رخسارِ امام عسکری (ع) پیدا شد
💐 #ولادت با سعادت #امام_حسن_عسکری_ع مبارک باد.
🌺🌼🌸🌺🌸🌼🌺🌼🌸🌺
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
✅👉 @shohadasafadasht97
🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹
#مادرانه
پنج شنبه است ...
وعده دیدار #مادر با #فرزند !
تو هم دلت پر ڪشید ؛
به #ڪربلا که نشد برویم
به گلزار #شهدا می شود ...
#پنجشنبه_های_دلتنگی
#شهدا_را_یاد_ڪنید
#با_ذڪر_صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
✅👉 @shohadasafadasht97
🌷🌼🌺🌹🌺🌼🌷
#پنجشنبه
يادی كنيم از
🌹 #امام_راحل
🌹 #شهدای انقلاب اسلامی
🌹 #شهدای دفاع مقدس
🌹 #شهدای هسته ای
🌹 #شهدای گمنام
🌹 #شهدای مدافع حرم
🌹 #شهدای مدافع امنیت
🌹 #شهدای ترور
🌹 #شهدای آتش نشان
🌹 #شهدای فتنه
🌹 #شهدای تفحص
🌹 #شهدای امر به معروف
و نهی از منکر
🌹 #شهدای جانباز
با نثار #فاتحه ...
و #صلوات بر محمد و آل محمد (ص)
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
🌹 🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
✅👉 @shohadasafadasht97
پروژه انفجار، آتش سوزی و کشته سازی در خوابگاه دانشجویی ناکام ماند
وزارت اطلاعات:
🔹یک هسته افراطی با بریدن شیلنگ و باز گذاشتن شیرگاز آشپزخانه خوابگاه دانشجویی دانشگاه علم صنعت بدنبال انفجار، آتش سوزی و کشته سازی بودند که به لطف خدا، هوشیاری دانشجویان و تلاش ماموران حراست ناکام ماندند.
🔹با بررسی و پیگیری صورت گرفته عناصر اصلی این پروژه خبیثانه شناسایی و دستگیر شدند.
🔹این افراد که در اغتشاشات اخیر نیز شرکت و اقدامات ایذایی داشته اند، در تحقیقات اولیه ایجاد شوک به افکار عمومی و جامعه دانشجویی را در آستانه ۱۶ آذر جزء اهداف خود اعلام کرده اند.
🔸در این پروژه مقرر بود این اقدام، حادثه ای ناشی از معیوب بودن سیستم آشپزخانه خوابگاه ۲۰۰ نفره دانشجویان وانمود شود و نظام مقصر این فاجعه قلمداد گردد.
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
✅👉 @shohadasafadasht97
🌺🍃🌸🍃🌼🍃🌺
🍀 #السلام_علی_المهدی_عج 🍀
امروز #جمعه برابر است با :
✨ ۱۵ آذر ماه ۱۳۹۸ ه.ش
✨ ۹ ربیع الثانی ۱۴۴۱ ه.ق
✨ ۶ دسامبر ۲۰۱۹ میلادی
🌸 ذڪر روز 🌸
#اللهم_صل_علی_محمدوآل_محمد
#و_عجل_فرجهم
#ختم_قرآن
🔸صفحه ۴۵۴
🔸جزء ۲۳
جهت سلامتی #امام_زمان_عج
و
#مقام_معظم_رهبری
و
هدیه به روح #شهدای_والامقام و امام #شهدا
🌺🍃🌸🍃🌼🍃🌺🍃🌸🍃🌼🍃🌺
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
✅👉 @shohadasafadasht97
🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼
#مولا_امام_زمانم
🌼یک شب از دفتر عمرم صفحاتی خواندم
🌺چون به نام تو رسیدم لحظاتی ماندم
🌼همه ی دفتر عمرم ورقی بیش نبود
🌺همه ی آن ورق حسرت دیدار تو بود
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
سلامتی و تعجیل در فرج #امام_زمان_عج
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
🍀🍀🌼🍀🌼🍀🍀🌼🍀🌼🍀🍀
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
✅👉 @shohadasafadasht97
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
#سالگرد_لاله_سرخی_از_دفاع_مقدس
#سرلشگر_خلبان
#شهید_والامقام
#احمد_کشوری
متولد :
🗓 1332 🗓
محل تولد : کیاکلا _ مازندران
تاریخ #شهادت :
🗓 1359/09/15 🗓
محل #شهادت : ایلام _ میمک _ تنگه بینا
نام عملیات : سرنگونی بالگردش توسط میگ عراقی
مزار #شهید :
#بهشت_زهرای_تهران
#مهربانم
#آسمانی_شدنت_مبارک
#روحش_شاد
#یادش_گرامی
#راهش_پر_رهرو
🌹🌹🕊🌷🕊🌹🌹🕊🌷🕊🌹🌹
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
✅👉 @shohadasafadasht97
برات محمد:
✨ زندگینامه شهید والامقام ✨
🌹 #احمد_کشوری🌹
"کشوري" مرد ميدان جنگ بود.
✅پانزدهم آذر ماه مصادف است با سالروز شهادت شهيد سرلشگر خلبان "احمد کشوري" که به دليل دلاوري هايش به "عقاب تيز پرواز جبهه هاي جنگ" لقب گرفت.
شهيد سرلشگر "احمد کشوري" در تيرماه 1332، در خانواده اي متوسط در فيروزکوه چشم به جهان گشود. وي دوران دبستان و سه سال اول دبيرستان را به ترتيب در "کياکلا" و "سرپل تالار" و سه سال آخر را در دبيرستان "قناد" بابل گذراند.
پدرش فردي شجاع و ظلم ستيز بود بطوريکه به رغم تصدي پست فرماندهي ژاندارمري در يکي از شهرهاي شمال، به مبارزه با سردمداران زر و زور پرداخت و در نهايت مجبور به استعفا و به کشاورزي مشغول شد.
از ايمان و قدرت روحي مادرش همين بس که هنگام دفن شهيد کشوري، در حالي که عکس او را مي بوسيد، پرچم جمهوري اسلامي ايران را که با دست خود دوخته بود بر سر مزار فرزند آويخت و فرياد زد: "احسنت پسرم، احسنت".
شهيد احمد کشوري علاوه بر اينکه در دوران تحصيل، شاگردي ممتاز و داراي استعداد فوق العاده بود به رشته هاي ورزشي و هنري علاقه مند بود و در بيشتر مسابقه هاي رشته هاي هنري نيز شرکت مي کرد.
وي در عنفوان جواني به خاطر عشق و علاقه سرشارش به اسلام، قدم در راه فعاليتهاي مذهبي گذاشت و با صدايي پرسوز حال و هواي خاصي به مجالس مذهبي مي بخشيد. دلباخته امام حسين (ع) بود. در ايام محرم، عاشقانه و بي ريا عزاداري و مرثيه خواني مي کرد.
اين شهيد همچنان که به فعاليتهاي تحصيلي و مذهبي مي پرداخت در خصوص مسايل سياسي جامعه نيز کنجکاو و حساس بود بطوريکه در سال آخر دبيرستان، با دو تن از همکلاسان خود، دست به فعاليت هاي سياسي زد و با کشيدن طرح ها و نقاشي هاي سياسي، ماهيت رژيم را افشا مي کرد.
وي که پس از اخذ ديپلم ، آماده ورود به دانشگاه شد به علت فقر مالي و هزينه سنگين دانشگاه، از ورود به آن بازماند و در سال 1351، وارد ارتش (هوانيروز) شد.
شهيد احمد کشوري به خاطر هوش سرشار و استعداد فوق العاده اي که داشت، توانست دوره هاي آموزش خلباني بالگردهاي "کبري" و "جت رنجر" را با موفقيت به پايان رساند.
با توجه به ممنوعيت نگهداري و مطالعه کتاب هاي مذهبي، سياسي و روشنگر در ارتش، کشوري اينگونه کتابها را مخفيانه نگهداري و در فرصت مقتضي مطالعه مي کرد و به همين دليل چندين بار مورد بازجويي و تهديد قرار گرفت.
وي که سعي وافري در زمينه ترويج روحيه انفاق در بين همکارانش داشت در اوايل اشتغال به کار در کرمانشاه ، پس از شناسايي فقرا و نيازمندان شهر، همراه با تعدادي از همکاران و با کمک افراد خيّر و نيکوکار هوانيروز، مخفيانه صندوق اعانه اي جهت کمک و مساعدت به آنها تشکيل داد.
کشوري، چه در زمان قبل و بعد از انقلاب اسلامي، به عنوان مجاهد في سبيل الله براي اعتلاي اسلام عزيز و تحقق حکومت الهي، پيوسته تلاش کرد و همگام و همراه با حرکت هاي توفنده ملت، در همه صحنه هاي انقلاب حضور داشت و بسياري از شب ها را با چاپ اعلاميه هاي امام خميني (قدس سره ) به صبح رسانيد.
این شهید در راه دفاع از