eitaa logo
رهروان شهدای لای بید
104 دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
3.3هزار ویدیو
97 فایل
💠امام علی (عليه السلام): 📜تَوَكَّلْ علَى اللّه ِسبحانَهُ،فإنَّهُ قَد تَكفَّلَ بكِفايَةِ المُتَوَكِّلينَ علَيهِ. 💬 به خداوند سبحان توكّل كن؛زيرا كه او كارسازى توكّل كنندگانِ به خود را ضمانت كرده است.
مشاهده در ایتا
دانلود
50.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 فیلم/ موشکی که احتمالا شهید اسماعیل هنیه با آن به شهادت رسید.
28.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایشون آقای قائم پناه هستند معاون اجرایی رئیس جمهور ایران و سرپرست نهاد ریاست جمهوری که امروز توسط پزشکیان منصوب شد در شبکه voa آمریکا ببینید چی میگه😳😳😳
خیبر.mp3
5.9M
🔸خیبر خیبر یا صهیون
🔴نکته_بسیار_مهم اگر عملیات اجرا شد و از عبور موشک ها تصویر برداری نمودید به هیچ عنوان محل عبور موشک، موقعیت جغرافیایی پرتابه و ساعت را در کلیپ خود عنوان نکنید. ⭕️به زودی جهنم را در اسرائیل خواهید دید.
19.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ ویژه ساعت شهادت شهید سلیمانی 🌷 شهیدالقدس، شهیدالقدس، شهیدالقدس... 🔹روزی که شهید اسماعیل هنیه در مراسم اقامه نماز بر پیکر شهید سلیمانی خطاب به همه ملت‌ها اعلام کرد: حاج قاسم است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جالبه میگه اگه آمریکا نبود اسرائیل با تف هم نابود میشد...
♦️افراد هرچه سریع‌تر جهت تعویض شناسنامه‌های قدیمی اقدام کنند. کارگررئیس ثبت احوال: 🔹هنوز بازه زمانی برای اجبار تعویض شناسنامه‌های قدیمی تعریف نشده است. 🔹توصیه می‌شود افراد هرچه سریع‌تر جهت تعویض این شناسنامه‌ها اقدام کنند. 🔹یکی از دلایل اصلی تعویض شناسنامه‌های قدیمی، ارتقا امنیت این مدارک است. 🔹شناسنامه‌های جدید، بر اساس گروه سنی زیر ۱۵ سال و بالای ۱۵ سال به ترتیب با رنگ‌های سبز و قهوه‌ای صادر می‌شود.
دستخط سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی: 🔸امروز پیچیده‌ترین و حساس‌ترین دوره فلسطین است. فلسطین خط مقدم ما و همه جهان اسلام است. از خداوند سبحان برای مجاهدین صحنه فلسطین موفقیت و پیروزی و اجر الهی را خواستارم.
⚫️ فرمانده ایرانی در عراق شهید می شود و قهرمان فلسطینی در ایران❗️ جوان اهل سنت فلسطینی برای سرباز شیعهٔ ایرانی اشک می ریزد‌ و رهبر شیعهٔ انقلاب اسلامی بر پیکر شهید اهل سنت فلسطینی نماز می خواند و مردم شیعهٔ تهران او را بدرقه می کنند❗️ این است آن «جغرافیای بدون مرز مقاومت» این است آن معنای «صدور انقلاب»👍✊ ✍ امام اُمّت رضوان الله تعالی علیه فرمود: ما از اول گفتیم می خواهیم انقلابمان را صادر کنیم. صدور انقلاب به لشکرکشی نیست، بلکه می خواهیم حرفمان را به دنیا برسانیم.
⭕️همه چیز برای اصل مجازات در لحظه آماده است؛برای زنجیره زد و خورد و پیش آمادگی برای ورود به یک جنگ احتمالی آماده می شویم. ⭕️در عملیات مجازات رژیم و خونخواهی، ارتش مقتدر جمهوری اسلامی ایران نیز مشترکاً با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اهدافی را با خاک یکسان خواهد شد.
🚨یک هواپیمای ترابری نظامی از مسکو وارد ایران شد. 🔹هواپیمای ترابری نظامی  Il-76 متعلق به شرکت هواپیمایی روسی Gelix که در حمل و نقل سلاح و تجهیزات نظامی فعالیت دارد، برای اولین بار در پرواز از مسکو به تهران دیده شد.
ناگفته‌های جدید از شب شهادت «هنیه»؛ روایتهای آمریکا و اسرائیل کاملا اشتباه است 🔹«خالد القدومی» نماینده حماس در جمهوری اسلامی ایران امروز جمعه جزئیات جدیدی از شب شهادت اسماعیل هنیه رئیس فقید دفتر سیاسی این جنبش را روایت کرد. 🔹القدومی که با روزنامه العربی الجدید گفت‌وگو می‌کرد، روایت روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز مبنی بر شهادت هنیه بر اثر یک بمب، را تکذیب کرد و گفت: «در ساعت یک و 37 دقیقه بامداد، ساختمان [محل اقامت شهید] لرزید. من بلافاصله از اتاق خود خارج شدم و دود غلیظی دیدم. بعد از آن، متوجه شدم حاج ابوالعبد (هنیه) به شهادت رسیده است». 🔹وی ادامه داد: «از شدت لرزش ساختمان، فکر کردم زلزله رخ داده یا صدای رعد بوده است. پنجره را باز کردم، ولی خبری از باران یا رعد نبود. هوا گرم بود. به طبقه چهارم که اتاق خواب شهید بود، رفتیم. دیدم که دیوار و سقف اتاق، فرو ریخته است». 🔹این مقام حماس همچنین گفت: «از وضعیت محل حمله و جنازه شهید هنیه مشخص بود که این حمله با یک پرتابه از هوا یا موشک صورت گرفته است. به هر حال، من نمی‌خواهم وارد جزئیات بیشتر شوم؛ زیرا تیمهای فنی و تخصصی برادران ما در جمهوری اسلامی مشغول تحقیق هستند و نتایج بعدا اعلام خواهد شد. 🔹لقدومی ضمن انتقاد از «روایت‌های منحرف‌کنندهٔ» روزنامه‌های آمریکایی و اسرائیلی دربارهٔ کارگذاشتن بمب زیر تخت‌خواب شهید هنیه، تأکید کرد: واقعیت‌های روی زمین با روایت‌های نیویورک‌تایمز و سخنگوی ارتش اسرائیل در تضاد است. هدف از این روایت‌ها و اظهارات، سلب مسئولیت مستقیم از اسرائیل است تا از این طریق تبعات این جنایت متوجه آن نشود. 🔹نمایندهٔ حماس با تأکید بر اینکه «اسرائیل، طراح و مجریِ این عملیات بوده و با آگاهی و موافقت آمریکایی‌ها آن را انجام داده»، گفت: دولت آمریکا شریک این جنایت است و در جریان سفر به واشنگتن، به نتانیاهو اجازه دادند این جنایت را انجام دهد.