eitaa logo
شهدای فکه
109 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
4هزار ویدیو
21 فایل
🕊🌹🕊 #شهادتـــ مقصد نیست ، راه است مقصد #خداست... و #شهادتـــ معقولترین راه بہ خداست ... #الهی_طےکردن_این_راهم_آرزوست https://eitaa.com/shohadaye_fake
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعلام بسیج عمومی در یمن برای جنگ با آمریکا✌️ 😎ای لشگر صاحب زمان آماده باش.... آمریکایی حتی در مخیلاتشان نمی گنجید که این چنین اسیر شجاعت و غیرت یمنی ها شوند.
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیییییلی مهم مهم😳😳😳😳 ⁉️📣📢دستگاه قضا ومجلس چه پاسخی در برابر افشاگریهای جناب نبویان دارند؟!؟!؟! مردم منتظراقدام مجلس ودستگاه قضا هستند 📣📢⚠️عمرعاص: "جهل جماعت" از ذوالفقار علی برنده تره درد امروز ما درد جهل جماعتی هست که غربگدایان را بر مملکت حاکم کردن‼️ شاید درکش برا بعضیا سخت باشه، اما مسئول بد و نالایق یکی از عذاب های الهی است            📣جهاد تبیین فقط و فقطططط👇 دشمن شناسی و نفوذی شناسیست ولاغیر دوستان غیر ازین خودتون رو خسته نکنید
عرض سلام و ادب و احترام به اطلاع شما خواهر و برادران عزیز می رساند که جهت در امان ماندن حرمین شریفین حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) از گزندِ جسارتِ تکفیریهای تحریرالشام، ختم دسته جمعی آیةالکرسی گرفته ایم، سهم شما قرائت یک آیةالکرسی و انتشار این پیام در گروههایی است که عضو آن هستید، خداوند خیر کثیر بر شما عنایت فرماید🤲
🔰زمینه‌سازی‌های فتنه اکبر🔰 🔴 سرنخ هایی از مطرح شدن استعفای پزشکیان به روایت رسانه اعتماد آنلاین. 🟥 خبری که بلافاصله بعد از انتشار حذف شد. 🟥 پایگاه اینترنتی اعتمادآنلاین، رسانه متعلق به رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در مطلبی که بلافاصله بعد از انتشار حذف کرد نوشت: "پزشکیان چندی پیش جلسه‌ای ۵‌ نفره با ▪️علی‌اکبر ناطق‌نوری، ▪️حسن روحانی، ▪️سیدحسن خمینی ▪️و اسحاق جهانگیری داشته است. 🟥 به گفته این رسانه، این جمع به مسعود پزشکیان توصیه می‌کند که: 🔴《درباره عدم اجرای قانون حجاب با رهبری دیدار و صحبت کند》 🟥در خلال این توصیه نیز این نکته به رئیس‌جمهور پیشنهاد می‌شود که: 🔴《در صورت لزوم و در شرایطی که مذاکرات به نتیجه‌ای نرسد، پزشکیان محکم در مقابل مسئولیت اجرای این قانون بایستد و بگوید با این شیوه نمی‌شود، کشور را اداره کرد》(رجانیوز) ✅ اینکه آقایان میگویند: 🔴《در مقابل رهبری محکم بایستد و بگوید با این شیوه نمیشود》، در واقع همان تهدید به استعفا است. ✅ لذا شایعه استعفا از این جلسه و این جمله آغاز شد. ✅ به هر حال انتشار این خبر هدفمند نمیتواند سهوی و یا ناشیانه باشد‌! 🔴 جریان غربگرا که یک زمانی عبور از ، زمانی دیگر عبور از را کلید زده بود، امروز هم برای رسیدن به اهداف خود از عبور خواهد کرد و اغتشاشات را رقم میزند. 🔴 چراکه این جریان برای رسیدن به اهدافش هیچ حد و مرزی قائل نیست و قربانی می‌خواهد که در مقابل قربانی‌های قبلی این جریان فاقد کمترین اهمیت است.
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
احسنت بر سازنده ی این فیلم زمان فیلم ۵:۱۵ است. توصیه میکنیم ده و نیم دقیقه وقت بگذارید و فیلم را دوبار پشت سرهم تماشا کنید. ایکاش می شد، صداوسیما بجای تبلیغات چای عالی، شهر فرش، و امثالهم این کلیپ رو هر روز و شب پخش می کرد و مردم را روشن میکرد نشر حداکثری،
این کفتار پیر در فتنه ی ۸۸ هم نقش پر رنگی داشت! سال ۴۰۱ هم یک نقاشی ققنوس رسانه ای کرد از میرحسین موسوی الانم که اینجوری!
. ♻️ حمید رسایی در این نطق تاریخی (۹ دی سال ۹۳) چه گفته بود که خانواده هاشمی رفسنجانی (عفت، محسن، فائزه، فاطمه، مهدی و یاسر) از نماینده تهران شکایت کردند!
20.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رفتار آقای پزشکیان یا از روی سادگی است یا از روی پیچیدگی
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تبریک به جریانات ضد ایرانی؟!
23.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 چگونه سوریه با یک خبر فیک و بُـلد رسانه ای به مرور زمان سقوط کرد ،همان اتفاق که میخواستند با مهسا امینی برای ما رقم بزنند پروپاگاندای غرب 💥 لطفا با دقت ببینید و مواظب فتنه های پیش رو باشید... الان باید توی شرکت کنی روز فتنه دیره.....
*👌مصاحبه دکتر احمد طیب رئیس الازهر درباره شیعه و سنی در شبکه نیل مصر که بسیار جالبه وشنیدنی 💥💥* 🔰- خبرنگاری سؤال کرد آیا به نظر شما عقاید شیعه مشکل ندارد؟ شیخ طیب جواب داد: نه چه مشکلی دارند، ۵۰ سال پیش شیخ شلتوت فتوا داده است که شیعه مذهب پنجم اسلام و مانند مذاهب دیگر است. 🔰- خبرنگار گفت: فرزندان ما در حال شیعه شدن هستند چه باید بکنیم؟ شیخ جواب داد: خوب بشوند مگر کسی از مذهب حنفی به مالکی برود ما اشکالی به او می گیریم؟ خوب این ها هم از مذهب چهارم به مذهب پنجم رفته اند. 🔰- خبرنگار پرسید شیعیان با ما درحال قوم و خویشی هستند و با فرزندان ما ازدواج می کنند. شیخ جواب داد: چه اشکالی دارد، بین مذاهب ازدواج آزاد است. 🔰- خبرنگار گفت: می گویند شیعیان قرآنشان فرق می کند. شیخ طیب پاسخ داد: این حرف ها خرافه پیرزن ها است. قرآن شیعیان با ما هیچ فرقی ندارد و حتی رسم الخطشان نیز مانند قرآن ما است. 🔰- خبرنگار گفت: ۲۳ روحانی از یک کشور(عربستان) فتوا داده اند که شیعیان کافرند، رافضی هستند. شیخ گفت: برای مسلمین جهان فقط الازهر می تواند فتوا دهد و فتوای آنها اعتباری ندارد. 🔰- خبرنگار گفت: پس این اختلافاتی که بین شیعه و سنی مطرح می کنند چیست؟ شیخ پاسخ داد: این اختلافات سیاست خارجی است و می خواهد بین شیعه و سنی اختلاف بیاندازد. 🔰- خبرنگار گفت من یک سوال جدی دارم: شیعیان که ابوبکر و عمر را قبول ندارند، چگونه می گویید این ها مسلمان هستند؟ شیخ طیب گفت: بله قبول ندارند، اما مگر اعتقاد به ابوبکر و عمر جزو اصول دین اسلام است؟ قصه ابوبکر و عمر یک قصه تاریخی است و تاریخ به اصول اعتقادات ربطی ندارد. - خبرنگار که از این جواب جا خورده بود گفت: شیعیان یک ایراد دارند آن هم اینکه می گویند امام زمانشان از ۱۰۰۰ سال پیش هنوز زنده است. شیخ پاسخ داد: خوب ممکن است، چرا ممکن نباشد، ولی دلیلی ندارد ما اعتقاد آنان را داشته باشیم . 🔰- خبرنگار پرسید: آیا ممکن است کودک ۸ ساله امام باشد؟ شیعیان معتقدند کودک ۸ ساله امام شده است. شیخ گفت: وقتی یک طفل در گهواره پیغمبر بشود اینکه یک کودک ۸ ساله هم امام باشد عجیب نیست، هرچند ممکن است ما به عنوان اهل تسنن این اعتقاد را قبول نداشته باشیم؛ اما این موضوع به اسلام آنها صدمه ای نمی زند و آنها مسلمانند. دکتر شجاعی فرد استاد مکانیک دانشگاه علم و صنعت بعد از بیان گزارش بالا گفت: این مناظره برای من بسیار جالب بود و تلاش کردم تا با شیخ طیب تماس برقرار کرده و از او تشکر کنم. در تماس تلفنی به او گفتم شما بهترین دفاع را از شیعیان کردید و اگر یک روحانی شیعه آنجا بود شاید اینگونه دفاع نمی کرد و حداقل ملاحظه هایی می کرد اما شما حتی اعتقاد به ابوبکر و عمر را هم از اسلام جدا کردید. شیخ طیب گفت: *✅وقتی که آیت الله خامنه ای اینطور محکم جلوی آمریکا ایستادگی کرد و توانست در بحث انرژی هسته ای آمریکا را به زانو درآورد* *👈و از این طرف هم سید حسن نصرالله و حزب الله هم جلوی رژیم صهیونیستی ایستادند و کمر اسرائیل را در جنگ ۳۳ روزه شکستند، من دیدم که این ها افتخار اسلام است و آمریکا و دوستانش می خواهند این ها را کار شیعه تندرو معرفی کنند و بگوید شیعه هم مسلمان نیست و رافضی است و این افتخار را از جهان اسلام دور کنند؛ برای اینکه جوانان ما احساس غرور بکنند که این افتخارات متعلق به اسلام است، 8 برنامه در تلویزیون برگزار کردم تا بگویم شیعه مسلمان است و شیعه با ما هیچ فرقی ندارد و یکی از مذاهب اسلام است.* لطفاً درثواب انتشار این مطالب جهت آگاهی دیگران سهیم باشید.