🌸بسمِ رَبِّ الشُهَدا و الصِدّیقین🌸
❣تلاوت دسته جمعی قرآن کریم هدیه به روح پاک و مطهر همه شهدا برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف انشاءالله
صفحه61
#قرآن_کریم
🌷@shohadayehgepchag
باور کردنی نیست،ولی حقیقت دارد! خاطرهای از۱۸ سال اسارت سیدالاسرا، سرلشگر خلبان حسین لشگری که اولین اسیر و آخرین آزاده جنگ است! وقتی بازگشت از او پرسیدند این همه سال انفرادی را چگونه گذراندی؟گفت برنامه ریزی کرده بودم و هر روز یکی از خاطرات گذشته را مرور میکردم! سالها درسلولهای انفرادی بود و با کسی ارتباط نداشت و قرآن را کامل حفظ کرده بود!زبان انگلیسی میدانست،برای ۲۶ سال نماز قضا خوانده بود! گفت از ۱۸ سال اسارتم، ده سالی که در انفرادی بودم،سالها با یک مارمولک همصحبت میشدم! بهترین عیدی که این ۱۸سال اسارت گرفتم، یک نصفه لیوان آب یخ بود! عید سال ۷۴ بود!سرباز عراقیِ نگهبان، یک لیوان آب یخ خورد، خواست باقی مانده آن را دور بریزد، نگاهش به من افتاد،دلش سوخت و آن را به من داد، من تا ساعتها از این مسئله خوشحال بودم!این را هم بگویم که من مدت ۱۲سال در حسرت دیدن یک برگ سبز و یک منظره بودم و حسرت ۵دقیقه آفتاب راداشتم!چقدر درمعرفی قهرمانان واقعی به نسل جوان کوتاهی شده است و ارزشها نادیده گرفته شده است!
اینها برای وطن جنگیدند
سرلشگر خلبان ❤️
#حسین_لشگری
🌷@shohadayehgepchag
🔷 شهید آوینی: «رایحه ظهور موعود، دل شیفتگان حق را بیتاب کرده و آنان را به صحنه حضور کشانده است. اما، مهدی جان! این قرن قرنی است که حق در کره زمین به حاکمیت خواهد رسید و آینده در انتظار توست.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
🌹@shohadayehgepchag
هدایت شده از اشعار امالبنین بهرامی (ام.خزان)
18.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای عشق دل افروز دل ما به تو گرم است.
جانم فدای آقا....
ماشاالله چی خوند حسین طاهری در محضر آقا
#لبیک_یا_خامنهای
#ایران_عزیز
#ایران_قوی
🌹@omolbaninbahrami
#امالبنین_بهرامی (ام.خزان)
••🌙••
#شهادت فقط در جبهه هاے جنگ نیست اگر انسان براے خدا کار کند و به یاد او باشد و بمیرد شهید استـ..🌱]
#شهیده_زینبکمایی/♥️
🌷
🌸بسمِ رَبِّ الشُهَدا و الصِدّیقین🌸
❣تلاوت دسته جمعی قرآن کریم هدیه به روح پاک و مطهر همه شهدا برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف انشاءالله
صفحه62
#قرآن_کریم
🌷@shohadayehgepchag