⭕️ در عملیات مشترک وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و طالبان، ۳ مامور موساد با ملیت ایرانی در مناطق کوهستانی مابین دو کشور دستگیر شدند.
🔸 این سه مامور موساد قصد داشتند پهپادهای انتحاری از سوی مرز افغانستان به سمت اهدافی در ایران پرتاب کنند و در خبرها گفته شود که افغانستان مسئول این حملات بوده است.
🔹سه فرد دستگیر شده به زودی جهت بازجویی به ایران منتقل خواهند شد...
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
۱۳ آبان ۱۴۰۲
14.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#شبهه: فلسطین به ما چه؟ خودمون این همه شکل داریم!!!
🔰استاد حسن رحیم پور ازغدی ...
#طوفان_الاقصی #فلسطين
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
۱۳ آبان ۱۴۰۲
⭕️ دستگیری قاتل ۱۹ ساله اتباع به جرم کشتن ۳ نفر
🔹 در پی وقوع یک فقره آتشسوزی یک ساختمان در مرکز شهر تهران و زخمی شدن ۷ تن و فوت ۳ تن از کارگران آن ساختمان کاراگاهان در ادامه با تحقیقات محلی دریافتند؛ یک روز پیش از وقوع حریق، یک جوان ۱۹ ساله افغان با ۹ تن از افغانهای حاضر در آن ساختمان درگیر شده و به بیرون از ساختمان طرد میشود. پس از آن کارآگاهان با توجه به سوختگی آن جوان در حال فرار سریعا وی را شناسایی و دستگیر و به اداره دهم پلیس آگاهی انتقال دادند.
🔹 متهم در بازجویی ابتدا اقرار کرد که به دلیل مسائل غیر اخلاقی با ۹ تن از افراد داخل اتاق درگیر شده و سپس آن ۹ تن، وی را به بیرون از ساختمان طرد کرده و شامگاه حین استراحت، او به ساختمان نفوذ کرده و با استفاده از بنزین ساختمان را به آتش کشید و حین فرار خودش نیز دچار سوختگی شده است.
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
۱۳ آبان ۱۴۰۲
⭕️یادی کنیم از آن مردی که وقتی در سال ۱۳۴۲ گفت مرگ بر آمریکا! بعضی آخوندها بهش گفتن یواش تر ما حریف کدخدا نمیشیم خودت رو و بقیه رو به کشتن میدی فقط، و به نتیجه نمیرسه...!
یادی کنیم از آن مردی که وقتی می گفت دشمن و کدخدا هیچی نیستن و از خانه عنکبوت سست تر هستن بعضیا باورشون نمیشد.
یادی کنیم از آن مردی که گفت فرزندان من در گهواره ها هستن و انقلاب جهانی اسلام به دستان آنهاست.
یادی کنیم از آن مردی که در روزهای بسته بودن راه کربلا گفت: راه قدس از کربلا میگذرد...
یادی کنیم از آن مردی که گفت آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند درحالیکه تو شبکه های اجتماعی مدام به خورد منو تو دادن که ما ایرانیا عقب مونده هستیم و ضعیفیم!
یادی کنیم از آن مردی که گفت هر مسلمان یه سطل آب بریزد اسرائیل را آب میبرد.
یادی کنیم از آن مردی که گفت انسجام مسلمانان و آزادی قدس از مقدمات ظهور منجی بشریت است
🔰 و در نهایت با یک فاتحه یادی کنیم از آن مردی که جرات طوفان به ما داد
و امروز بعد از کلی فتنه های داخلی و فتنه های کشورهای عربی، شاهد انسجام و پیوستن به همدیگر، برای مقابله با دست نشانده دیکتاتوری بزرگ هستیم.
و بیداری کشورهای منطقه، از یمن عراق سوریه اردن لبنان بحرین و... تا آفریقا افتخارش بعد از لطف امام زمان به برکت انقلاب جمهوری اسلامی ایران است.
🔰اللهم عجل لولیک الفرج
✍️#سیدکاظم_روحبخش
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
۱۳ آبان ۱۴۰۲
⭕️ مراسم ۱۳ آبان ۱۴۰۲ در تهران (۱)
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور اقشار مختلف مردم، از جمله دانش آموزان و دانشجویان، صبح شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۲ همزمان با سراسر کشور در تهران برگزار شد.
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
۱۳ آبان ۱۴۰۲