✅مطالبی که برای تحلیل مسئله فلسطین بکار می آید و اگر ندانید راه خطا در تحلیل را در پیش می گیرید:
1- طراح عملیات طوفان الاقصی محمد ضیف که بعد از شهادت صلاح محمد شحاده فرمانده گردان های عزالدین قسام شد، به حاج قاسم نزدیک بود.
2- ضیف کسی است که وقتی بحران سوریه بوجود آمد یک تنه در مقابل فرماندهان حماس که به سمت جبهه مخالفین اسد رفتند ایستاد و در کنار حاج قاسم و سوریه قرار گرفت.
3- غزه اصلی زیر زمین است. بخش زیادی از مردم زیر زمین در تونل ها زندگی می کنند. بهترین دستگاههای حفر تونل در غزه در این سالها کار کردند.
4- در این تونل ها، کامیون ها رفت و آمد می کنند و بعضا تا زیر شهرک های صهیونیستی رفته و حداقل برای شش ماه تدارک آب و غذا و…دیده شده است.
5- عملیات طوفان الاقصی از بیش از یکسال پیش طراحی شده و مانورهای آن 6 ماه زمان برده است.
6- این که فرمانده مهم اسراییلی را از فلان کوچه و خانه با لباس خواب می آورند، نشان از شناسایی و تمرین جدی دارد. او کسی بود که فرمانده لشکر عملیات در عمق بود و می گفت برای مهار ایران باید در عمق ایران عملیات کنیم.
7- نتانیاهو نه قصد ورود به غزه را دارد و نه توانش را و مقاومت او را تحریک به ورود می کند ولی نتانیاهو دنبال شکار بزرگ برای پایان جنگ است چون اگر دستاوردی نداشته باشد، دولتش سقوط می کند.
8- کاری به مواضع اخیر بایدن نداشته باشید اما فارغ از حرفها و بیانیه ها، او دنبال سقوط نتانیاهو است.
9- پس از پایان این جنگ در روند مهاجرت شاهد تغییراتی خواهیم بود. پیشتر هم مهاجرت معکوس راه افتاده بود اما حالا بسیار شدید خواهد شد و شهرک نشینان هیچ انگیزه ای برای این که سپر بلای تلاویو بشوند ندارند.
10- هک گنبد آهنین در ساعات ابتدای عملیات از نکات مهم دیگر است. شاهد بودیم چند هزار راکت شلیک شد و گنبد آهنین موفق به خنثی سازی آنها نشد. مقاومت همچنین نحوه تخلیه و کم اثر کردن گنبد آهنین و فلاخن داود را به خوبی تجربه کرده و آموخته است و بسیاری از شلیک ها، شلیک فریب است.
11- تاکید مسئولین امر در ایران این بوده که از کلید واژه گروههای مقاومت فلسطینی استفادهشود نه حماس چون عملیات بسیار وسیع تر از این حرفهاست و گروههای دیگر هم خارج از غزه و… نقش آفرینی دارند.
12- اگر اسراییل به غزه ورود پیدا کند، حزب الله لبنان و بخش های دیگری از مقاومت ورود خواهند کرد. این خط قرمز است و به صهیونیست ها هشدار داده شده است
13- جبهه النصره و برخی گروههای نزدیک به حماس در سوریه از حماس اعلام حمایت کرده اند و احتمال فعال شدن جبهه علیه اسراییل از سوریه وجود دارد. اساسا برخی از گروه های اپوزیسیون سوریه در حال تغییر رفتار به سمت مقاومت هستند
14- آمار200 اسیر واقعی نیست بلکه بیش از 1000 اسیر در اختیار مقاومت است و فقط 50 دانه درشت در بین آنها وجود دارد
15- دقت سيستم دفاع ضد موشكى گنبد آهنين در هدف قرار دادن موشك هاى شناسايى شده بيش از ٩٠ درصد هستد اما اين آمار فقط براى وقتى است كه سيستم پدافند موشك كافى براى جواب دادن داشته باشد و کاملا لود باشد. بطور تخمينى سيستم دفاعى گنبد آهنين قادر هست ٤٤٠ موشك را در لانچرهایش جا دهد و با دقت بيش از ٩٠ درصد جلوى ٤٤۰ موشك دشمن بايستد و در بهترین حالت باز هم ٤٤ موشك برخورد می کند اما موضوع اينجاست كه وقتى ٤٤٠ موشك پدافندى شليك شد زمان زیادی لازم هست تا دوباره لانچرها پر شود و در اين فاصله، موشك ها بدون هيچ مزاحمتى وارد حريم دفاعى گنبد آهنين می شود و به اهداف اصابت می کند
16- وقتى در موج اول حماس نزديك به ١٥٠٠ موشك شليك كرد، نزديك ١١٠٠ موشک بدون برخورد با پدافند به اهداف خود برخورد کرد
17- هر موشك پدافندى بین ٥٠ تا ٦٠ هزار دلار قيمت دارد در حاليكه موشك هاى حماس هزينه ناچیزی در حدود 500 دلار دارد
18- حماس حتى موقعی كه واقعاً قصد موشك زدن به اهداف زمينى را ندارد بطور رندوم شب ها به مناطق حفاظت شده شلیک می کند و مشغول تمام كردن ذخاير موشك پدافندى و ايجاد هزينه بسيار زياد و ارزیابی هست. حزب الله هم از طرق مختلف سعی در فعال کردن این سیستم و مصرف مهمات آن ها و شناسایی دقیق محل های قرارگیری و خلأ های آن برای جنگ احتمالی دارد و گاه از روش های خنده دار مثل لک لک ها استفاده می کند
19- اسراییل و امریکا گاهی به زبان تهدید و گاهی به زبان اشاره و گاهی حتی با انکار نقش ایران سعی می کنند ایران را وارد ماجرا نکنند و از طریق واسطه های متعدد بر نقش ایران تاکید و از ایران می خواهند که حماس را مهار کند
20- جلسات مستمر ارزیابی موقعیت با حضور مسئولان نظامی حماس و سایر اجزای مقاومت در مناطق امن لبنان و سوریه برگزار می شود و همه ابعاد عملیات به درستی و دقت رصد، ارزیابی و تصمیم گیری می شود
✍دیانی
#طوفان_الاقصی
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سرلشکر سلامی:
رژیم صهیونیستی در عظیمترین جنگ اطلاعاتی عالم شکست خورد
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: وقتی که رزمندگان فلسطینی رسیدند همه اینها خواب بودند که این چیزی جز نصرت الهی نیست. نصرتی که بر چشمان اینها پردهای از نابینایی کشید تا جنود الهی را نبینند. سامانه اطلاعاتی رژیم یک واقعیتی آشکار است. او در عظیمترین جنگ اطلاعاتی عالم شکست خورد که قابل جبران نیست.
سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران طی سخنانی، بااشاره به عملیات طوفان الاقصی بیان داشت: بزرگترین شکست رژیم صهیونیستی از سال 1948 به این سو و بزرگترین پیروزی برای نهضت فلسطین در عملیات طوفان الاقصی رقم خورد. این عملیات محصول انباشته شدن و جمع شدن بغض ملتی است که به واسطه غاصبان از سرزمین خود آواره شدهاند.
15 مهر، آیات روحبخش قرآن برای فلسطینیان تفسیر شد
وی با تاکید بر اینکه تاریخ، حمایتهای بیدریغ آمریکا از اسرائیل را از یاد نبرده است، گفت: آمریکا در عرصه سیاسی با وتوی تمامی قطعنامههای ضداسرائیلی و در عرصه نظامی با حمایتهای نظامی و لجستیکی همواره از جنایات و اشغالگریهای رژیم صهیونیستی پشتیبانی کرده است اما با این حال فلسطینیان در میانه این جنایات غمناک، هویت و احساس مقاومت خود را حفظ کردند و هفته گذشته در صبحگاه 15 مهر ماه یک درخشش استثنایی در صفحه زمین رقم زدند که گویی آیات روحبخش قرآن برای فلسطینیان تفسیر شد. سرلشکر سلامی اظهار داشت: این شکست برای اسرائیل از آن جهت سنگین است که فلسطین بدون مشارکت هیچ قدرتی توانست ضربه هولناکی را به دستگاه اطلاعاتی و ارتش رژیم وارد کند و افسانه ساخته شده شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی را باطل کند. اهمیت این عملیات در این بود که فلسطین توانست این پیروزی بزرگ را به دست بیاورد و اسرائیل این شکست بزرگ را بپذیرد. فرمانده کل سپاه گفت: وقتی که رزمندگان فلسطینی رسیدند همه اینها خواب بودند که این چیزی جز نصرت الهی نیست. نصرتی که بر چشمان اینها پردهای از نابینایی کشید تا جنود الهی را نبینند. سامانه اطلاعاتی رژیم یک واقعیتی آشکار است. او در عظیمترین جنگ اطلاعاتی عالم شکست خورد که قابل جبران نیست. وی با بیان اینکه ضعفهای رژیم صهیونیستی و کم عمق بودن آن قابل جبران نیست، خاطرنشان کرد: معمولاً خطوط اول مقابله با دشمن حیاتیترین و مستحکمترین خطوط است؛ وقتی خطوط اول دفاعی رژیم در برابر تهاجم از هم میپاشد خط دوم کجاست و نقطه توقف کجاست؟ این کار تکرار پذیر است و همه میدانند بین شکست رژیم در یک عملیات نظامی و شکست کامل رژیم فاصله زیادی نیست.
سرزمینهای اشغالی دچار اضطراب درونیاند
سرلشکر سلامی با بیان اینکه امروز با یک حیرت اجتماعی و سرخوردگی و اضطراب درونی از گسترش جنگ در سرزمینهایاشغالی مواجه هستیم، گفت: امروز این آمریکا است که مدیریت حمله به فلسطینیها را در غزه انجام میدهد که البته کار بسیار خطرناکی است. نسخه آمریکایی، هیچ داروی درمان بخشی برای حل این مسئله ندارد و همانطور که نسخه آمریکایی در سوریه، یمن، افغانستان و عراق نتوانست راهگشا باشد، این نسخه برای رژیم صهیونیستی نیز محکوم به شکست است. فرمانده کل سپاه تصریح کرد: ما امروز به آمریکاییها این مطلب را میگوییم که شما در میان امت اسلامی تاریخی سرشار از کینه و نفرت ساختهاید؛ در عراق به خانهها شبانه حمله کردید و در زندان ابوغریب جوانان عراقی را شکنجه کردید و صدها هزار عراقی را به خاک و خون کشیدید و سرانجام مجبور به ترک عراق شدید. مداخله شما در عراق برای عراق ارمغانی جز کشت و کشتار و برای شما جز بیاعتباری نداشت. به گزارش تسنیم، وی تاکید کرد: فلسطین میجنگد؛ او آموخته است که چگونه باید پیروز شد. فلسطین سلاحها را خود میسازد. او در محاصره کامل است اما با این محاصره بازهم پیروز میشود و قد میکشد و پیروزی از آن مسلمانان است.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
چرا اینبار با دفعات قبل فرق میکند؟(۱)
امروز «جنگ اسرائیل» وارد روز هشتم شد. جنگی که به قول ستوننویس وال استریت ژورنال «با جنگهای قبلی فرق دارد.» اینکه رژیم صهیونیستی در این جنگ و تا این لحظه شکست سختی خورده است را، همه گفتهاند و همچنان میگویند. اما اینکه «این جنگ قرار است به کجا ختم شود؟» و «آیا کار اسرائیل واقعا تمام است؟» سؤالاتی است که، خیلیها در پاسخ دادن به آنها هنوز تردید دارند و اتفاقا، سؤال بسیاری از مردم در سراسر دنیا نیز هست. در این یادداشت میخواهیم به دور از فضاهای هیجانی و تبلیغاتی، به بررسی پاسخ این دو سؤال بپردازیم.
برای یافتن پاسخهای این دو سؤال، ابتدا لازم است به طور اجمال هم که شده ببینیم، چرا این جنگ با قبلیها فرق دارد و چرا سؤالی به بزرگی «آیا کار اسرائیل در این جنگ تمام است؟» به اذهان خطور کرده است. صهیونیستها در این جنگ-همانطور که خود نیز بارها گفتهاند- به شکل خجالتآور و تحقیرآمیزی غافلگیر شدهاند. تصورش را بکنید، یک گروه مسلح-تاکید میشود یک گروه نه یک ارتش- وارد سرزمینی شود که رهبرانش خود را، هم جزو چهار ارتش بزرگ دنیا بدانند و هم جزو بهترینها در حوزه اطلاعاتی و امنیتی. از آن سو، بزرگترین قدرتهای نظامی، اقتصادی و اطلاعاتی جهان نیز که به شکل نامحدودی حامی آن هستند موجودیت آن را موجودیت خود بدانند و از هیچ کمکی -تاکید میشود هیچ کمکی- به آنها دریغ نکنند. این گروه در همان ساعات نخست آغاز عملیات ترکیبی خود 40 کیلومتر به عمق این سرزمین نفوذ کند، همان روز اول هزاران تلفات و اسیر و زخمی بگیرد. کار را به جنگ نامنظم شهری بکشاند و درجهداران و ژنرالهای نامآوری را به هلاکت برساند یا از رختخوابهای اتاق خوابشان و در حالی که شورت پایشان است، بیرون بکشد و....
حقیقتا پیروزی بزرگی است و برای صهیونیستها نیز یک شکست بزرگ و تحقیری بیسابقه است. نیست؟ این که میگویند مصر از این حمله خبر داشت هم، به احتمال قریب به یقین «حرف مفت»ی است برای کوچک کردن ارزش کار بزرگ اطلاعاتی مقاومت فلسطین. با اطلاع میگوییم، جز چند نفر آن هم در سطوح بالای نیروهای حماس و جهاد، هیچ جنبندهای از جزئیات این عملیات خبر نداشت و دقیقا همین «حفاظت اطلاعات بینظیر» از جمله دلایل مهم موفقیت این عملیات است. اگر چه معتقدیم در اینگونه معجزات نباید، صرفا به تحلیلها و دلایل زمینی اکتفا کرد!
یک دلیل دیگر برای «فرق داشتن این جنگ با جنگهای قبلی اسرائیل و فلسطین» مربوط میشود به حوزه «رسانه». دیگر نیازی به توضیح این که، بزرگترین رسانههای دنیا زیر نظر صهیونیزم جهانی اداره میشود، نمیبینیم. یک جستوجوی ساده اینترنتی در منابع رسمی، قدرت، نفوذ و تاثیرگذاری صهیونیستها در حوزه رسانه را دستگیرتان میکند. فلسطینیها با همان اندک تجهیزات رسانهای خود توانستند، امپراطوری رسانهای صهیونیزم را شکست دهند. این که صهیونیستها همیشه آمار تلفات و خساراتشان را با قدرت رسانهای و روایت و نمادسازی سانسور میکنند امری است که همه میدانند. مقاومت فلسطین (حماس و جهاد اسلامی) این بار در عملیات دقیق خود، علاوهبر جنگ سخت، برای جنگ نرم و رسانهای خود نیز برنامهریزی دقیقی داشت. تصویربرداری از جزئیات عملیاتها، هلاکت صهیونیستها، به اسیری گرفتن آنها و انتشار همزمان و بعضا «برخط» فیلمها و تصویرها دیگر چارهای برای صهیونیستها باقی نگذاشت و آنها را - برخلاف میلشان- به تغییر تاکتیک قدیمیشان یعنی از «سانسور تلفات» به «مظلومنمایی» واداشت. بنابر این پاسخ این سؤال که، چرا صهیونیستها این بار تلفات خود را سانسور نکردند، این است که «نتوانستند» و عملیات چندوجهی و ترکیبی صهیونیستها در حوزه سخت و نرم، آنها را در عمل انجام شده قرار داد. این دقیقا راز مظلومنمایی آنها وگریههای مصنوعی و زورکی سخنگوی کاخ سفید است. اینکه یک اشغالگر نقش مظلوم را به خود بگیرد و عدهای نیز برای رژیم کودککش اسرائیل فریاد «وا مظلوما» سر دهند نیز خود، موضوعی است که نیاز جدی به بررسی حوزه «قدرت رسانه در تحمیقسازی» دارد!
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
چرا اینبار با دفعات قبل فرق میکند؟(۲)
به روندی که این جنگ طی 8 روز گذشته طی کرده است هم اگر توجه کنیم، میبینیم، صهیونیستها از «حمله زمینی» و «اعزام ناوها و جنگندههای استراتژیک آمریکا» رسیدهاند به «قتل زنان و کودکان» و ریختن چند ده هزار تن بمب ممنوعه و غیرممنوعه و فسفر سفید بر سر باریکهای که 90 درصد جمعیت دو میلیونی آن، غیرنظامیاند! همین دیروز نیز خبرهای زیادی در رسانههای دنیا منتشر شد مبنی بر این که، بسیاری از صهیونیستها نتانیاهو را عامل این بدبختی میدانند و فشارها برای برکناریاش را افزایش دادهاند. این خود به تنهایی، دلیلی قدرتمند بر شکست صهیونیستهاست.
حالا برگردیم به پاسخ سؤالهای اصلی این وجیزه. این که این جنگ به کجا خواهد کشید را نمیتوان به طور دقیق پیشبینی کرد اما آنچه مسلم است، حرکت این جنگ به سمت، شهری و فرسایشیشدن است. کارشناسان نظامی میگویند، اگر طی سه روز، نفوذیها به شهر پاکسازی نشوند، به احتمال زیاد این جنگ، فرسایشی و با تلفات بالاو سنگین خواهد شد. احتمال حمله زمینی به غزه نیز وجود دارد اما خود صهیونیستها میگویند، تلفات بسیار سنگینتری در انتظارشان است ضمن اینکه صدها اسیر در غزه نگهداری میشود و در صورت حمله زمینی آنها را باید «مُرده» حساب کنند. چنین تجاوز آشکاری صهیونیستها را در میان دولتهای حتی غربی هم میتواند، تحت فشار بگذارد چرا که غربیها اینجا دیگر نمیتوانند از صهیونیستها حتی در ظاهر دفاع کنند. بنابر این پیشبینی میشود این جنگ، فعلا ادامه پیدا کند و صهیونیستها تلفات بسیار بالایی را متحمل شوند. نکته دیگر این که، این حمله زمینی چه انجام شود چه نشود، کار نتانیاهو تمام است. بزرگترین شکست اطلاعاتی، نظامی و رسانهای تاریخ نحس اسرائیل در دوره نتانیاهو بر این رژیم تحمیل شده و بعید است این روباه 73 ساله بتواند از این مهلکه جان سالم به در کند. مَخلص کلام این که، به عنوان یکی از دستاوردهای مقاومت باید عمر سیاسی نتانیاهو را از هم اکنون تمام شده بدانید.
از سوی دیگر با توجه به این که آن ابزارها و نقاط قوت همیشگی رژیم صهیونیستی در این جنگ حالا به پاشنه آشیلش تبدیل شده است (مثل مظلومنمایی با افسانه هولوکاست، تواناییهای رسانهای، تواناییهای اطلاعاتی و جنگی) و با توجه به این که مهاجرت معکوس در این رژیم سرعت بیسابقهای گرفته و باز هم خواهد گرفت، (که اگر نگرفته بود فرودگاههای آن را تعطیل نمیکردند!) و با توجه به این که، جبهههای دیگر جنگ علیه اسرائیل باز شده (مثل کرانه باختری و از همه مهمتر حزبالله لبنان و...!) میتوان پاسخ سؤال دوم را هم حدس زد. اسرائیل را نیز از هم اکنون باید تمام شده دانست. این رژیم حتی اگر در جنایت و کشتار از نرونها و چنگیزها هم جلو بزند-که بعضا زده است- مرگ خود را جلو خواهد انداخت.
وقتی فرد در حل غرق شدن است، برای نجات خود به هرچیزی دست میاندازد لذا، صهیونیستها قطعا مثل 8 روزی که دیدیم، دست به هر جنایتی خواهند زد و همین دست و پا زدنها باعث افزایش سرعت غرق شدنش خواهد شد. «نابودی اسرائیل قطعی است» یک شعار تبلیغاتی نیست امری قطعی با دلایل منطقی است. به زور پول و حیله و سلاح و کشتار، نمیشود برای همیشه ملتسازی و کشورسازی کرد. پیشنهاد میکنیم صهیونیستها همین حالا یک همهپرسی در میان ساکنان یهودیِ سرزمینهای اشغالی برگزار کنند. سؤال هم این باشد: «آیا اگر فرودگاهها و مرزها باز باشد و امنیتتان هم تضمین گردد، حاضرید همچنان در اسرائیل بمانید؟» آن وقت است که متوجه خواهند شد، به زور تبلیغ، پول و وعدههای اقتصادی و امنیتی نیز نمیتوان کشور و ملت واقعی ساخت، مصنوعی شاید!
جعفر بلوری
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
«طوفان الاقصی» در کلام رهبر معظم انقلاب؛ بررسی ۴ بُعد مهم
(۱)
عملیات طوفان الاقصی که رهبر معظم انقلاب آنرا زلزله ویرانگر نامیده اند توانسته است بعضی از سازههای اصلی حاکمیت رژیم غاصب را ویران کند.
به گزارش مشرق، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲ در تاریخ سیاسی منطقه غرب آسیا ماندگار خواهد شد. در این روز، رزمندگان جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با حمله به رژیم صهیونیستی، سنگینترین شکست تاریخ ۷۵ ساله این رژیم جعلی را بر آن تحمیل کردند.
رهبر معظم انقلاب روز ۱۸ مهرماه در مراسم دانشآموختگی دانشجویان افسری دانشگاههای نیروهای مسلح در سخنانشان به طوفان الاقصی اشاره و آن را تبیین کردند. سخنان رهبر معظم انقلاب ۴ بعد داشته که به شرح زیر است.
🟢👈۱. شکست غیرقابل ترمیم
بُعد نخست این است که رژیم صهیونیستی متحمل سنگینترین شکست تاریخ خود شده است.
رژیم جعلی صهیونیستی همواره تصویری از خود ارائه کرده که نشان میداد از قویترین بازیگران منطقه غرب آسیا بهخصوص در دو بعد نظامی و اطلاعاتی است.
در واقع رژیم اشغالگر قدس به دلیل همین هویت اطلاعاتی و نظامی برای خود یک قدرت نرم رسانهای و بین الاذهانی ایجاد کرده بود. یکی از دلایل عادیسازی روابط برخی کشورها با رژیم صهیونیستی نیز همین عامل بود، اما ۱۵ مهر ۱۴۰۲ این هویت از بین رفت.
رژیم صهیونیستی دچار یک غافلگیری و شوک بزرگ اطلاعاتی، امنیتی و نظامی شد بهنحویکه خشونت و حملات همه جانبهای که بعد از عملیات طوفان الاقصی علیه غزه انجام داد بیش از آنکه یک راهبرد نظامی - عقلانی باشد، واکنشی خشمگین به این شکست بزرگ بود. ۱۵ مهر ۱۴۰۲ آبرو و اعتبار نظامی و اطلاعاتی رژیم غاصب صهیونیستی از بین رفت.
در واقع، طوفان الاقصی سازمانهای اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی را با انتقادهای شدیدی مواجه کرده و احتمالاً نیز تغییرات جدی در این سازمانها ایجاد خواهد کرد. حملاتی که این رژیم پس از طوفان الاقصی علیه باریکه غزه انجام میدهد با هدف کاستن از سنگینی این شکست بزرگ و ترمیم این اعتبار از دست رفته است، اما رهبر معظم انقلاب قاطعانه بیان فرمودند که: «در این قضیه ۱۵ مهر به این طرف، رژیم غاصب صهیونیستی هم از لحاظ نظامی و هم از لحاظ اطلاعاتی یک شکست غیرقابل ترمیم خورده است. شکست را همه گفتند، من تأکیدم به غیرقابل ترمیم بودن است. من میگویم این زلزله ویرانگر توانسته است بعضی از سازههای اصلی حاکمیت رژیم غاصب را ویران کند که تجدید بنای آن سازهها به این آسانی امکانپذیر نیست.»
🟢👈۲. طوفان الاقصی؛ دفاع مشروع حماس در مقابل جنایتهای رژیم غاصب
نکته دوم این است که اقدام حماس در حمله نظامی همهجانبه علیه رژیم صهیونیستی، دفاع مشروع بود. علت اصلی این حملهها مربوط به تداوم جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها است که بهویژه پس از روی کار آمدن کابینه جدید بنیامین نتانیاهو شدت گرفته و عناصر افراطی و نژادپرست کابینه رسماً افکار، تمایلات و رفتارهای نژادپرستانه دارند و معتقد هستند فلسطینیها را باید از فلسطین اخراج کرد.
در عین حال هر روز در مسجدالاقصی با مردم فلسطین درگیر میشوند. علاوه بر این باریکه غزه از سال ۲۰۰۷ تاکنون تحت محاصره همهجانبه رژیم صهیونیستی قرار دارد، محاصرهای که غزه را به بزرگترین زندان روباز جهان تبدیل کرده و فجایع بشری را برای مردم آن رقم زده است. بنابراین اقدام حماس در حمله علیه رژیم صهیونیستی نوعی دفاع مشروع و ناشی از عملکرد این رژیم جعلی بوده است.
مقام معظم رهبری در این خصوص فرمودند: «این بلا را عملکرد خود صهیونیستها بر سرشان آورد. وقتی ظلم و جنایت از حد گذشت، وقتی درندهخویی به نهایت رسید، باید منتظر طوفان بود. شما با ملّت فلسطین چه کردید؟ اقدام شجاعانه و در عین حال فداکارانهی فلسطینیها پاسخ به جنایت دشمن غاصب بود که سالها ادامه داشت و در ماههای اخیر شدّت آن افزایش پیدا کرده بود؛ مقصّر هم دولت کنونی حاکم بر رژیم غاصب صهیونیستی است. در تاریخ اخیر دنیا تا آنجایی که ما در این برههی اخیر دنیا، [یعنی] در این صد سال اخیر یا بیشتر سراغ داریم هیچ ملّتی از ملّتهای اسلامی با دشمنی مثل دشمنی که فلسطینیها امروز با آن مواجه هستند مواجه نبوده؛ دشمنی با این شرارت، با این خباثت، با این بیرحمی، با این خونخواری، هرگز در مواجهه با ملّتهای اسلامی و کشورهای اسلامی نبوده.»
🟢👈۳. مظلومنمایی توجیه جنایت است
نکته سوم سخنان رهبر معظم انقلاب، خنثی کردن تلاشها برای مظلوم جلوه دادن رژیم صهیونیستی در این رخداد بود. رویکرد دیگری که رژیم صهیونیستی و حامیان آن در پیش گرفتهاند، مظلومنمایی است.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
«طوفان الاقصی» در کلام رهبر معظم انقلاب؛ بررسی ۴ بُعد مهم(۲)
عملیات طوفان الاقصی بیشترین تلفات انسانی را برای این رژیم در طول تاریخ نامشروعش در پی داشته است. برابر آخرین آمارها بیش از هزار و ۲۰۰ صهیونیست در این حمله کشته و بیش از ۲۰۰۰ نفر هم زخمی شدند که حال شمار زیادی از آنها وخیم است.
این تلفات انسانی سبب شد رژیم صهیونیستی و برخی از حامیان آن با استناد به این آمار و همچنین این موضوع که حمله فلسطینیها در عید یهودی انجام شده در جهت مظلومنمایی عمل و زمینه تهاجم همهجانبه و جنایت جدیدی را علیه مردم غزه فراهم کنند.
تردیدی نیست که رژیم صهیونیستی یک رژیم جنایتکار است؛ صهیونیستها از سال ۱۹۴۸ تاکنون با اشغالگری زمینها و منازل فلسطینیها را مصادره و مردم مظلوم فلسطین را از منازلشان تبعید کردهاند، جنایتهای بزرگی در حد پاکسازی قومی و نژادی علیه فلسطینیها انجام دادند نظیر جنایت دیریاسین که صدها زن و بچه را در این روستا قتل عام کردند یا جنایت صبرا و شتیلا که علیه آوارگان فلسطینی در لبنان انجام دادند، تنها از سال ۲۰۰۸ تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار فلسطینی در اثر حملات صهیونیستها شهید و زخمی شدهاند.
با این حال این رژیم جنایتکار ادعای مظلومیت دارد، صفتی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی به این رژیم نمیچسبد.
مقام معظم رهبری فرمودند:
«این مظلومنمایی را رژیم اشغالگر بهانه قرار داده است برای اینکه بتواند باز به ظلم مضاعف خودش ادامه بدهد. حمله به غزه، حمله به خانههای مردم، حمله به غیرنظامیان، قتلعام و کشتار دستهجمعی مردم غزه.
این مظلومنمایی دستاویزی است برای اینکه باز بتواند این جنایت را چند برابر کند.
با مظلومنمایی میخواهد این جنایات خودش را توجیه کند. این هم یک محاسبه غلط است. بدانند سران و تصمیمگیران رژیم غاصب و حمایتکنندگانشان که همین کار بلای بزرگتری بر سر آنها خواهد آورد. بدانند واکنش این ظلمها سیلی سنگینتری بر رخسار زشت آنهاست.»
🟢👈۴. نسبت دادن طوفان الاقصی به ایران؛ تاکتیکی برای کاستن از حقارت
نکته چهارم، تلاش رژیم صهیونیستی و حامیان آن برای کوچک کردن اقدام حماس بود. رژیم صهیونیستی و برخی از حامیان آن مدعی شدند که طرحریزی عملیات «طوفان الاقصی» توسط جمهوری اسلامی ایران انجام شده و حماس آن را اجرا کرده است. آنها بیان میدارند حماس بهتنهایی توان انجام عملیات در این سطح را نداشته است.
علت اصلی طرح چنین ادعایی نیز این است که رژیم صهیونیستی و حامیان آن سعی دارند از سنگینی این شکست کاسته و بگویند از یک ارتش بزرگ مثل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران متحمل شکست شدهاند نه از رزمندگان گروهی به نام حماس.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۸ مهر در سخنان هوشمندانهشان در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان افسری نیروهای مسلح در دانشگاه افسری امام علی (ع) ارتش، این تاکتیک صهیونیستها را خنثی و باطل کرده و فرمودند: «حامیان رژیم صهیونیستی و برخی از افراد این رژیم غاصب یاوهگوییهایی در این دو سه روز کردهاند از جمله اینکه ایران اسلامی را پشت این حرکت معرفی میکنند. اشتباه میکنند.
ما البته از فلسطین و مبارزات دفاع میکنیم. ما پیشانی و بازوی طراحان مدبر و هوشمند و شجاع فلسطینی را میبوسیم و به آنها افتخار میکنیم، اما آنها که میگویند کار فلسطینیها ناشی از غیر فلسطینیهاست، ملت فلسطین را نشناختند، ملّت فلسطین را دستکم گرفتهاند؛ اشتباهشان در همین است؛ اینجا هم محاسبهی غلط میکنند.»
نتیجه
در پایان باید گفت رژیم صهیونیستی با حملات همهجانبه علیه باریکه غزه و کشتار مردم بیگناه بهخصوص زنان و کودکان سعی دارد از شدت این شکست بزرگ بکاهد، اما عملیات طوفان الاقصی و ضربه بزرگ حماس و به تعبیر رهبر معظم انقلاب این زلزله ویرانگر توانسته است بعضی از سازههای اصلی حاکمیت رژیم غاصب را ویران کند که تجدید بنای آن سازهها به این آسانی امکانپذیر نیست.
همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «از شنبه ۱۵ مهر رژیم صهیونیستی دیگر رژیم صهیونیستی قبلی نیست و ضربهای که خورده است به این آسانی قابل جبران نیست».
*سید رضی عمادی، پژوهشگر مسائل غرب آسیا
منبع: مهر
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
طوفان الاقصی - محسن عباسی ولدی.mp3
9.36M
🔊 سخنان بسیار مهم استاد عباسی ولدی دربارۀ عملیات #طوفان_الاقصی
🔸گوش دادن به این سخنرانی را به فردا واگذار نکنید. همین امروز گوش کنید.
✅ با انتشار این سخنرانی در روشنگری مردم عزیزمون سهیم باشیم.
🇵🇸 منبع/روشنگری
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💢استیصال در برابر طوفان
🔹اگر تحولات فلسطین به پیش و پس از عملیات تاریخی و مهم «طوفانالاقصی» تقسیم شود، سخنی به گزاف گفته نشده است. بدون تردید، تحولاتی با این اهمیت و پیچیدگی آثار و پیامدهای گوناگونی به همراه خواهد داشت و این رویداد مبدأیی برای تحولات آینده فلسطین خواهد بود. اولین پیامد آن این است که تصور شکستناپذیری رژیم صهیونیستی و ارتش آن فرو ریخت. ناگفته پیداست که به خاک و خون کشیدن کودکان و زنان، شکست سنگین در نبرد طوفانالاقصی را جبران نخواهد کرد.
🔸در آخرین اخبار از رویدادهای مربوط به جنگ اعلام شده است، ارتش رژیم صهیونیستی به ساکنان غزه هشدار داده است که مناطق شمالی غزه را به سمت جنوب ترک کنند. گویا در ذهن مقامات رژیم موقت صهیونیستی کوچاندن و در نهایت تخلیه نوار غزه و اسکان فلسطینیها در صحرای سینا میگذرد. حملات پیدرپی و بیسابقه ارتش این رژیم علیه مردم بیدفاع غزه و تخریب مدارس، مساجد و سایر اماکن نیز به این دلیل است که پروژه تخلیه غزه آغاز و تسریع شود. این از حماقت و جهالت صهیونیستهاست؛ مردم غزه سالهاست تحت شدیدترین حملات نظامی و فشارهای اقتصادی قرار دارند، اما همه این جنایتها سبب نشده است تا سرزمین خود را ترک کنند. حال که خود را در موقعیت پیروزی میدانند و ثمره مقاومت را به چشم خویش میبینند، تقریباً محال است.
🔹در این زمینه سازمان ملل متحد اعلام کرد: «چنین دستوری، در صورت تأیید باید لغو شود تا از آنچه میتواند این تراژدی را به یک وضعیت فاجعهبار تبدیل کند، اجتناب شود.» در عین حال، مقامات مصر اعلام کردند گذرگاه رفح برای اجرای چنین سیاستی گشوده نخواهد شد.
🔸حتی اگر چنین مواضعی هم از سوی سازمان ملل و سایر کشورها اتخاذ نشود، باز در واقعیتهای جریان مقاومت در فلسطین تغییری ایجاد نخواهد کرد؛ چرا که ملت فلسطین و گروههای مبارز آن امروز بیش از هر زمانی پیروزی نهایی را در دسترس میبینند. ملتی که در یک عملیات اینگونه رژیم جعلی صهیونیستی را زمینگیر کرده و به استیصال کشانده است، چرا نتواند این روند را به اشکال و روشهای دیگر تداوم بخشد و خانه عنکبوتی را نابود کند؟! البته نباید اسیر عملیات روانی صهیونیستها و رسانههای آنان شد؛ همه رسانههای مستقل منطقه و به ویژه رسانههای منسوب به جبهه مقاومت باید ابتکار عمل را به دست گیرند و هشدار دهند افرادی که با وعدههای گوناگون از سراسر دنیا به فلسطین آورده شده و در سرزمینهای اشغالی ساکن شدهاند، باید هر چه سریعتر سرزمین فلسطین را ترک کنند تا قربانی سیاستهای سران شرورشان نشوند.
✍🏻عزیز غضنفری
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔆زنگ عبرت
🔴برای نجات مسلمانان مظلوم فلسطین بخوانیم
«امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السوء»
«طوفان الاقصی»؛ به چه قیمتی!؟
علی نادری
🔴آیا حماس تبعات حمله خود به اسرائیل را نمیدانست؟!!!
پس چرا حمله کرد؟!!!
چرا جمهوری اسلامی ، با جلو انداختن حماس ، مردم غزه را قربانی اهداف منطقهای خود کرده؟!!!
اصلا چه دلیلی دارد از عملیات حماس دفاع کنیم؟؟؟
به نظرم اینها سوالات مهم این روزهاست.
اگر بخواهیم برای این سوالات پاسخی بیابیم، به نظرم این گفتگوی چالشی کریستن امانپور در CNN با «حسام زملط»، سفیر دولت خودگردان فلسطین یکی از بهترینهاست.
♦️«حسام زملط» فتحاوی است. از چهرههای بسیار نزدیک به محمود عباس، ازجنبش فتح و دولت خودگردان فلسطین. شیوه جنبش فتح با شیوه گروههایی مثل حماس ، حزبالله لبنان و جهاد اسلامی ، برای مقابله و یا تعامل با اسرائیل خیلی متفاوت است.
♦️فتح سال ۱۹۹۳ و بعد از قرارداد اسلو ، سلاح را زمین گذاشت و به این راضی شد که نه ۴۷ درصد زمینهای سرزمین خودش بر اساس بیانیه ۱۹۴۷ را که حتی ، بلکه اون ۲۲ درصد زمینهای فلسطین بر اساس توافق ۱۹۶۷ را هم که شده با مذاکره در اختیار بگیرد و به همزیستی مسالمت آمیز با اسرائیل تن بدهد.
در اسلو پای این برگه را هم امضا کردند و قرار شد کرانه باختری، باریکه غزه و قدس شرقی را در اختیار بگیرند و از دعوا کنار بکشند.
اینها خیلی فرق داشتند با حماس و جهاد و حزب اللهی که اساسا اصل موجودیت اسرائیل را نامشروع میدانستند و میگفتند کل سرزمین فلسطین برای ماست و باید با این اشغالگر جنگید و زمین را آزاد کرد.
♦️طبیعتا این ایده ، یعنی گفتگو و کنار آمدن از دعوا پشتیبانانی هم در منطقه داشت. از مصر انورسادات به بعد گرفته تا عربستان سعودی و اردن و بلوک کشورهای همراه با سعودی.
نتیجهاش هم این بود که هر بار گروههای مقاومت وارد درگیری نظامی با اسرائیل میشدند، این گروه (فتح) و همراهانش در منطقه یا کنار میکشیدند و در مقابل جنایات اسرائیل سکوت میکردند، یا حتی چراغ خاموش، با اسرائیل هم جهت میشدند تا برهم زنندگان صلح را هر طور که شده گوشمالی بدهد.
♦️نمونهاش رفتار این بلوکسیاسی در جنگ ۳۳ روزه با حزب الله و یا در جنگ ۲۲ روزه با حماس و جهاد که عملا پشت آنها را خالی کردند.
👈 «حسام زملط» یکی از چهرههای اصلی این جریان صلح و سازش است ،
نماینده دولت خودگردان در امریکا بوده،
مشاور محمود عباس و حالا نماینده آنها در لندن میباشد.
اما حالا همین چهره، خیلی محکم از اقدام حماس دفاع میکند. هم در CNN و هم در گفتگو با BBC
⁉️ چرا ؟ استدلالش چیست؟
او میگوید ما با اسرائیل صلح کردیم. با هم قرارداد بستیم و توافق محکم کردیم،
ما که حماس نبودیم، بودیم؟
آنها را حتی قبول هم نداشتیم.
ما آمدیم پای توافق.
اما همان زمینهای توافق شده، همان ۲۲ درصد را هم اسرائیل بصورت کامل به ما نداد،،، این به کنار، هر روز در همان زمینها شهرک جدید ساختند.
غزه را هممحصور کردند تا حیاتش را بگیرند. روزانه از فلسطینیها بازداشت کردند و آنها را کشتد.
امریکا حتی یکبار ، حتی یکبار اجازه نداد علیه این خلف وعدهِ اسرائیل در شورای امنیت اجماعی صورت بگیرد. او هر روز پیش آمد و غرب از او حمایت کرد.
مگر غزه دیگر چیزی برای از دست دادن دارد؟!!!
دومیلیون مردمش ته خط هستند و به نقطه جوش رسیدهاند، چرا علیه اسرائیل اقدام نظامی نکنند؟!!!.
در حالیکه در منطقه، کشورها یکی یکی پشتشان را خالی کردند و به سمت عادی سازی روابط با همین اسرائیل پیمان شکن و ظالم و همین نتانیاهو پیش میرفتند.
او میگوید: حتی دادگاه بین المللی لاهه هم شکایت ما را رسیدگی نکرد. حالا این مردم ته خط هستند، آنها را از چیزی نترسانید.
اسرائیل در ظلم آنقدر زیادهروی کرد که دیگر جایی برای سکوتِ سازشکارترینها و اهل صلحترینها هم باقی نگذاشت، اینرا حتی عربستان سعودی هم در بیانیهاش مطرح کرد.
اینها را برای کسانی مینویسم که میگویند مگر حماس نمیدانست اسرائیل چگونه پاسخ میدهد؟،
یا آنهایی که میگویند حماس را جمهوری اسلامی پیش انداخت تا موازنه قدرت در منطقه را به نفع خود تثبیت کند.
نخیر!
ماجرای طوفان الاقصی ماجرای هیچکدام از این ها نبوده و نیست.
تصمیم ملتی است که همه راهها را رفته، و بعد از اینکه
صلح کرد،
ظلمکشیده،
نادیده گرفته شده
و حالا بخاطر همه اون ظلم ها و نادیده شدن ها قیام کرده است.
حالا ممکن است تبعات این قیام به لحاظ راهبردی به سود جمهوری اسلامی هم باشد، اما تصمیمش با خود آنها بوده است.
آنها از ظلم زیاد به ستوه آمدند و قیام کردند، مگر میشود این مظلومیت بزرگ را دید و هیچ نگفت؟
یا گوشهای نشست و به قیام این ملت علیه ظلم بیپایان ایراد گرفت؟
لا یحب الله الجهر بالسوء الا من ظلم
🇮🇷کانال نشریه عبرتهای عاشورا 🇮🇷
@shohadayevarjovi
🔴 سفرهای زیارتی به سوریه متوقف شد
♦️با توجه به تداوم ناآرامیها در فلسطین اشغالی سفرهای زیارتی به سوریه بهطور موقت متوقف شد.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇮🇷
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽️ دختربچه ها پس از بمباران خانه شان در غزه به دنبال مادر خود می گردند.
🆔 منبع/کانال خبری فتح
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
4_5859210418316120897.m4a
2.89M
✅ پاسخ به شُبهات #فلسطین
🎙با کلام و تحلیل استاد ایمان اکبرآبادی
♨️منبع/جنگ نرم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi