💠 ثمرهی دیپلماسی انقلابی
🔹 با فرمان اجرایی الهام علیاف، رئیس جمهوری آذربایجان ۱۴ میلیون منات ( معادل ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار ) برای تکمیل جاده هورادیز - آغبند و ساخت پل بر روی رودخانه ارس برای اتصال به ایران اختصاص یافت.
🔷 دشمنان انقلاب اسلامی با طراحی دقیق به دنبال ایجاد تنش،بحران و در نهایت آغاز جنگ بین ایران و آذربایجان بودند.دشمن به موازات اغتشاشات سال۱۴۰۱ به دنبال تغییرات مرزی مدنظر خود در منطقه قفقاز بود که در این راستا با ایجاد دالان جعلی تورانی و قطع دسترسی ایران به اروپا،تبعات منفی سیاسی،امنیتی و اقتصادی را متوجه ایران سازد. اما نظام اسلامی به دور از هیجان و با تکیه بر رویکرد عزت،حکمت و مصلحت در سیاست خارجی ،اجازه شکلگیری بحران و تغییر در مرزهای جغرافیایی منطقه را نداده و با توافق در مورد مسیر جدیدی که از ایران عبور میکند،منافع اقتصادی کشور را نیز تأمین نمود.
✅ جمهوری اسلامی با اجتناب از امنیتی کردن مسئله،در کنار آمادگی و حضور مقتدر نیروهای مسلح و با تکیه بر اشتراکات و علائق دینی،فرهنگی،تاریخی میان دو ملت با رویکرد مورد نظر حکیم انقلاب که « آرمانگرایی واقعبینانه» میباشد،توانست با کمترین تنش و هزینه، بحران ساختگی دشمن را به فرصتی برای افزایش همگرایی،صلح و منافع اقتصادی در منطقه نماید.مقاومت و تحقق اصول اساسی و آرمانی انقلاب از معابر متعددی قابل وصول است که دیپلماسی انقلابی یکی از مهمترین مسیرهاست.تجارب گذشته اثبات میکند که،همراهی و هماهنگی میدان و دیپلماسی انقلابی ،کشور را به اهداف و منافع والای خود رهنمون میسازد.
#دیپلماسی_انقلابی
🖌 مصطفی_علیجانزاده
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
⭕️منظور از واژه «ظلم» چيست؟
🔹واژه #ظلم به گفته «مقاييس اللغة» در اصل داراى دو معناى متفاوت است: يكى به معناى #تاريكى كه از آن تعبير به #ظلمت مى شود، و ديگرى به معناى قرار دادن چيزى در غير محلش (نقطه مقابل عدل كه قرار دادن هر چيزى در محل آن است). اين احتمال وجود دارد كه هر دو به يك حقيقت باز گردند، چرا كه #ظلم [نقطه مقابل عدالت] سبب ظلمت و تاريكى است در هرجا باشد و شايد به همين دليل «راغب» نیز در «مفردات»، ريشه اصلى اين واژه را #ظلمت مى داند. همچنین در «لسان العرب» آمده است كه اصل #ظلم همان جور و تجاوز از حدّ است و در تعبير ديگرى مى افزايد: ظلم به معناى انحراف از ميانه روى است.
🔹البتّه اين سه معنی #ظلم: «قرار دادن چيزى در غير محلِ شايسته آن» و «تجاوز از حدّ» و «انحراف از ميانه روى» همه به يك حقيقت باز مى گردد. بعضى از دانشمندان، #ظلم را بر سه گونه تقسيم كرده اند: ظلم انسان نسبت به پروردگار، كه مصداق اعظم آن كفر و شرك و نفاق است، و ظلم انسان بر ديگران، و ظلم او به خويشتن، و براى همه اينها شواهدى از قرآن مجيد بيان شده؛ ولى از يك نظر هر سه قسم بازگشت به #ظلم به خويشتن مى كند؛ چرا كه انسان، اولين لحظه اى كه تصميم بر ظلم مى گيرد نخستين ضربه را بر خود وارد مى كند، همان گونه كه قرآن مى فرمايد: «وَ مَا ظَلَمُونَا وَ لَٰكِن كَانُوا أَنفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ» [۱]؛ ([و آنها کفران کردند؛ ولى با این کار] به ما ستم نکردند، بلکه به #خودشان ستم مى نمودند).
پی نوشت:
[۱] قرآن کریم، سوره اعراف، آيه ۱۶۰
📕پيام قرآن، مكارم شيرازى، ناصر، با همکاری جمعى از فضلاء، دار الكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۸۶ش، چاپ نهم، ج ۴، ص ۴۵۲
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#ظلم
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
چرا اسرائیل برای آمریکا اهمیت راهبردی دارد؟
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی چند روز پیش فرمودند:« حضور روسای کشورهای ظالم و شرور در سرزمینهای اشغالی نشان دهنده نگرانی آنها از متلاشی شدن رژیم صهیونیستی است.»
به نظر شما چرا وجود و دوام اسرائیل در این منطقه برای آمریکا و غرب اینقدر حیاتی است و نگران متلاشی شدن این رژیم هستند؟
اصل حمایت از اسرائیل، یکی از اصول تغییرناپذیر سیاست خارجی آمریکا و غرب می باشد.
عمده دلایل مهم حمایت آمریکا و غرب ازدواج اسرائیل را می توان به شرح زیر نام برد:
غربی ها گمان می کردند که رژیم صهیونیستی، به دلیل سیاست حمایت تسلیحاتی آمریکا به یک قدرت
منطقه ای در خاورمیانه تبدیل شده و ارتش این رژیم، جزء زبده ترین نیروها در جهان هستند و این عامل، اعتماد آمریکایی ها به اسرائیل را تقویت می کرد که البته در نبردهای اخیر و بویژه طوفان الاقصی افسانه پوشالی شکست ناپذیری ارتش اسرائیل درهم فرو ریخت.
غرب اسرائیل را، تنها دموکراسی واقعی در خاورمیانه می داند، موسسه FREEDOM HOUSE «خانه آزادی» در سال 2016 بر اساس پژوهش شاخص دموکراسی در کشورها، یک ادعای بزرگ را مطرح کرد و گزارش داد: «اسرائیل تنها دموکراسی در خاورمیانه است.» یکی از ماموریت های اصلی تعریف شده در سند امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا ، دفاع از دموکراسی در خاورمیانه است.
یکی از مهم ترین مسائل حیاتی برای آمریکا در منطقه خاورمیانه، تعادل قوا در این منطقه است. اگر آمریکا از اسرائیل حمایت می کند، به خاطر جلوگیری از تغییر موازنه قواست. از این رو، آمریکا با هر گونه تهدید نظامی که امنیت اسرائیل را به خطر بیندازد، مقابله خواهد کرد.
رژیم صهیونیستی از آن جا که مورد حمایت بی چون و چرای غرب، به ویژه آمریکا قرار دارد، در طرح خاورمیانه بزرگ، با آمریکا همنواست؛ زیرا پیاده شدن این طرح علاوه بر منافع آمریکا، تضمین امنیت اسرائیل را نیز در پی خواهد داشت.
طرح خاورمیانه بزرگ، حداقل از نظر جغرافیایی، شباهت بسیار زیادی با ایده اصلی صهیونیست ها، یعنی شعار از نیل تا فرات دارد.
اسرائیل در پروژه خاورمیانه بزرگ، علاوه بر تهیه نفت و گاز فراوان و ارزان، در پی آن است که کشورهای مسلمان و عربی، دست نشانده آمریکا باقی بمانند؛ تا برای حفظ امنیت و موجودیت خود، دست به دامان آمریکا باشند و برای حفظ تخت و تاج حکومت، خود را مجبور به پیروی از سیاست های آمریکا بدانند.
نکته دیگر اینکه یهودیان افراطی(صهیونیستها) در غرب به شرارت شهرت دارند و ملقب به موش و خوک کثیف هستند، تاریخ غرب پر است از جنایت آنها بر علیه مسیحیان و اذیت و آزار ، شاید بتوان گفت یکی از دلایل حمایت کشورهای غربی از اسرائیل، سیاست خارج کردن یهودیان از سرزمین های اروپایی و آمریکایی و انتقال شرارت به کشورهای مسلمان باشد تا از بازگشت مجدد این شرارت به غرب جلوگیری کنند.
و نکته آخر ساختارهای اقتصاد جهانی است که اکثر آنها در سیطره یهودیان بوده و آنان در اقتصاد جهانی تأثیر گذار هستند. قاعدتاً اقتصاد آمریکا و غرب نیز از این امر مستثنی نخواهد بود.
اکنون بهتر می توان فهمید که چرا وجود رژیم صهیونسیتی در منطقه غرب آسیا برای آمریکا و غربی ها اهمیت راهبردی دارد و برای نجات این موجود_خبیث و در حال احتضار دست و پا می زنند.
مهدی شایسته
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
پایان درگیری گروه های مقاومت فلسطینی با رژیم حرامزاده ی صهیونیستی چه خواهد شد؟
صهیونیست ها سیلی سختی خورده اند و پذیرش هرگونه آتش بس یک سرشکستگی بزرگ برای آنها است، ضمن اینکه پایان تلخ نتانیاهو نیز خواهد بود.
مگر اینکه به دستاورد بزرگی مثل از بین بردن حماس برسند و این هم جز از طریق جنگ زمینی حاصل نمی شود.
صهیونیست ها نشان داده اند از ورود به جنگ زمینی به شدت می ترسند، تا جایی که در همین چند اقدامی هم که انجام دادند، مدیریت میدان را به تفنگداران ویژه ی آمریکایی سپرده بودند و با تهاجم سنگین توپخانه و هوایی ، آن را پشتیبانی کردند، اما دست از پا درازتر و با تحمل خسارات فراوان، مجبور به عقب نشینی شدند.
فعلا تنها راهکاری که به ذهن شیطانی صهیونیست ها میرسد کشتار کور زنان و کودکان و بیماران توسط بمباران هوایی است.
که البته این موضوع هم به شدت وجهه ی بین المللی آنان را حتی نزد اروپائیان خراب کرده است.
همین موضوع باعث دور شدن چین و روسیه از اسرائیل شده و گور عادی سازی روابط با اعراب را کنده است.
از سویی گروه های مقاومت نیز اعلام کرده اند که تهاجم زمینی به غزه، جنگ را وارد مرحله ی جدیدی خواهد کرد .
اسرائیل سعی داشت آمریکا را بطور مستقیم وارد درگیری با ایران نماید . اما حمله به پایگاه های نظامی آمریکا در عراق و سوریه، چنان سنتکام را بهم ریخته که قدرت هرگونه تصمیم گیری از آنان سلب شده است.
تعداد زیاد اسرای اسرائیلی و آمریکایی و اروپایی که در دست مقاومت هستند نیز اهرم فشار دیگری است که باعث بروز تنش های جدی در داخل این رژیم حرامزاده شده است.
پیشتر هم عرض کردم، اسرائیل میخواهد حداقل ده برابر تلفاتی که متحمل شده را به غزه تحمیل کند تا با فضاحت کمتری از این مخمصه خارج شود. اما قبول آتش بس یک جور خفت آور است و ادامه ی جنگ جور دیگری.
نقطه ی قوت مردم غزه، ایمان شان به خداوند و انگیزه شان برای بیرون راندن غاصبان فلسطین است. اما نقطه ی اتکای اسرائیل نیروی هوایی و امنیت داخلی و اقتصادش بود.
این جنگ برای اسرائیل بسیار گران قیمت است و با از بین رفتن امنیت در تمام مناطق اشغالی، اقتصاد هم در حال فروپاشیدن است. لذا هر روز که جنگ طولانی تر شود، بحران این رژیم کودک کش جدی تر می گردد.
ما به وعده های الهی باور داریم که : إن تنصروا الله ینصرکم ؛
این جنگ ، جنگ اراده ها است و چه آتش بس حاکم شود و چه ادامه یافته و دامنه ی آن گسترش یابد و سایر کشورها را نیز داخل گرداند، پیروزی با مومنان است.
ان شاااله
مهران لطیفی
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
یک انتخاب بد (۱)
29 دی 1377 وقتی روزنامه خرداد وابسته به جریان موسوم به اصلاحطلبی
طی مطلبی به دفاع از روند سازش با اسرائیل پرداخت و دوم خرداد 1376(انتخاباتی که منجر به روی کار آمدن محمد خاتمی شد) را «نقطه پایانی» بر سیاست مقاومت در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی دانست؛ خیلیها فکر میکردند عبدالله نوری به عنوان صاحب امتیاز و مدیرمسئول این روزنامه با توجه به سابقهاش در سالهای آغازین انقلاب، نسبت به اصلاح این موضعگیری اقدام خواهد کرد تا دامن جریان سیاسی متبوع خود را از ننگ حمایت از اسرائیل پاک کند اما این اتفاق نه از جانب او و نه از جانب بسیاری دیگر از سردمداران این جریان، هرگز نیفتاد. آقای نوری که تا چند ماه قبل وزارت کشور را در دولت اصلاحات برعهده داشت نه تنها این موضع را پس نگرفت و اصلاح نکرد بلکه به حمایت تمام قد از آن پرداخت و گفت: «سخنان امام خمینی(ره) درباره اسرائیل را نیز باید در ظرف زمانی خاص خود مثل آفریقای جنوبی مورد بررسی و امعان نظر قرار داد [...] وقتی جامعه بینالمللی خواهان تحقق صلح در منطقه خاورمیانه است و کشورهای اسلامی همسایگان اسرائیل و ملت فلسطین و بسیاری از مبارزان آن[!] ناچار به پذیرش صلح تحمیلی شدهاند [...] مخالفت ما چه نفعی عاید ملت ایران میکند؟» این شاید اولین دوصدایی در جمهوری اسلامی برای مواجهه با مسئله فلسطین بود. ناظران خارجی که تا آن زمان ملت و مسئولان ایران را یکصدا در حمایت از آرمان فلسطین و علیه رژیم اشغالگر قدس مشاهده میکردند حالا صدای دیگری میشنیدند. مدعیان اصلاحات در جبهه خودی شکاف انداختند و برای دشمن کوچه باز کردند.
4 می2003 (14 اردیبهشت 1382) اداره خاور نزدیک وزارت خارجه آمریکا یک سند دو صفحهای دریافت کرد که بالای صفحه دوم آن عبارت «نقشه راه» نوشته شده بود. این سند از سوی «تیم گولدیمان» سفیر وقت سوئیس در تهران به دست آنها رسید و «گولدیمان» آن را پیشنهادی از سوی ایران برای یک گفتوگوی گسترده با آمریکا توصیف کرد. آنطور که سند «نقشه راه» نشان میداد، دولت وقت ایران یعنی دولت اصلاحات همه چیز را روی میز مذاکره گذاشته بود؛ از جمله به رسمیت شناختن اسرائیل، قطع کمک به گروههای مبارز فلسطینی مانند حماس و جهاد اسلامی، خلع سلاح حزبالله لبنان و تبدیل آن به یک گروه سیاسی و... «گولدیمان» در نامهای که ضمیمه سند «نقشه راه» کرده بود تأکید میکرد که این طرح با همکاری سفیر ایران در فرانسه تهیه شده و مورد موافقت دولتمردان ایران نیز قرار گرفته است. از نظر مقامات وقت وزارت خارجه آمریکا «سندی که گولدیمان ارائه کرده بود بسیار جذاب بود.» اما همه چیز باید محرمانه باقی میماند چون گولدیمان در نامهاش قید کرده بود طرف ایرانی به شدت خواهان محرمانه ماندن این طرح است و چنانچه این طرح فاش شود، مقامات ایرانی به آن متعهد نخواهند بود. با اتمام دولت اصلاحات اما این طرح دیگر محرمانه نماند و رسانههای خارجی به انتشار این نامه و ماجرای آن پرداختند. با افشای این نامه، افکار عمومی ایران انتظار داشتند چنین اقدام ننگینی از جانب دولت وقت اصلاحات تکذیب شود اما برخلاف این انتظار، برخی دولتمردان اصلاحطلب ضمن تأیید نامه به توجیه آن نیز پرداختند. محمدحسين عادلي معاون وزير امور خارجه وقت ايران، طي مصاحبهاي با بي.بي.سي گفت: «آن نامه براي آمریکاييها فرستاده شد تا نشان دهد كه ما آماده گفتوگو و حل معضلات هستيم. اين اقدام در راستاي سياستهاي محمدخاتمي بود كه ميخواست همه راههاي مسالمتآميز را بيازمايد.» سفیر وقت ایران در پاریس نیز که در تهیه طرح «نقشه راه» و ارائه آن به مقامات آمریکایی نقش داشت با دفاع از این طرح در جلسه بررسي سياست خارجي دولت هشتم(دولت دوم اصلاحات) در بنياد باران گفت: «به پيشنهاد من دولت هشتم نامهاي به آمريكا نوشت و همراهياش با برخي سياستهاي خاورميانهاي آمريكا مثل سازش در فلسطين و لزوم تبديل حزبالله لبنان به يك حزب سياسي و شفافسازي فعاليتهاي هستهاي ايران را اعلام كرد.». محمدجواد ظریف نیز که آنروزها سفیر ایران در سازمان ملل متحد بود این طرح را قابل قبول میدانست و بعدها دربارهاش گفت: «مؤلفههای مهمی برای ایران در آن طرح وجود داشت، یعنی مؤلفه احترام متقابل [...] آمریکاییها در پاسخ به طرحی که تلاش هوشمندانه جهت رفع تمام موارد نگرانی دوجانبه بود، آن را به سادگی نادیده گرفتند.» برخلاف اظهارات آقای ظریف اما آمریکاییها این طرح را به سادگی نادیده نگرفتند. وزارت خارجه آمریکا طبق ارزیابیهایش به درستی متوجه شده بود طرح «نقشه راه» از جانب برخی دولتمردان اصلاحطلب تهیه شده و مورد تأیید رهبری ایران نیست.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
یک انتخاب بد (۲)
ویلیام برنز مسئول وقت اداره خاور نزدیک وزارت خارجه آمریکا مینویسد: «ما آن سند و محتوای گفتوگوی جیم (جيم لاروكو معاون وقت ویلیام برنز) با گولدیمان را به کالین پاول (وزیر خارجه وقت آمریکا) و ریچارد آرمیتاژ(قائممقام وقت وزارت خارجه آمریکا) منتقل کردیم. البته این نکته را نیز ذکر کردیم که احتمالا این سند مهر تأیید مقام عالیرتبه ایران یعنی رهبری را به همراه ندارد.» خیانت مدعیان اصلاحات به آرمان فلسطین این بار نه در حد یک موضعگیری رسانهای که اقدامی عملی بود!
با این حساب وقتی 28 شهریور 1388 درست در روز «قدس»، مدعیان اصلاحات و هواداران محدودشان شعار «نه غزه، نه لبنان» سر دادند، اصلا تعجبآور نبود. آن روزها سردمداران جریان اصلاحطلبی بانی فتنهای بودند که از اولین روزهایش مورد حمایت مقامات رژیم صهیونیستی قرار گرفت. 20 ژوئن 2009 (30 خرداد 1388) تنها یک هفته از آغاز آشوبها در ایران به بهانه دروغ تقلب در انتخابات میگذشت که «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در گفتوگو با شبکه ان.بی.سی از «شجاعت تظاهرکنندگان[!] ایرانی در خیابان» تمجید کرد و «کسانی را که سرکشیهایشان در خیابان و جاهای دیگر، جمهوری اسلامی را به لبه پرتگاه کشانده، ستود.» همان روز «موشه یعلون» وزير امور راهبردي رژيم صهيونيستي و رئيس سابق اطلاعات ارتش اشغالگر قدس در گفتوگو با روزنامه یدیعوتآحارانوت مدعی شد «[میرحسین] موسوی و همسرش روح جدیدی به آزادی بخشیدهاند.» او با خوشحالی از آشوبهای ایران که مدعیان اصلاحات پایهگذارش بودند، گفت: «اتفاقي كه در آنجا در حال روي دادن است نشانههاي دلگرم كنندهاي براي غرب دارد.» 2 نوامبر 2009 (11 آبان 1388) این بار «شیمون پرز»، رئیسرژیم صهیونیستی شجاعت آشوبگران خیابانی در تهران را تحسین و از این آشوب حمایت کرد. حدود یک سال بعد وقتی در 25 بهمن 1389 آشوبطلبان مدعی اصلاحات، سعی داشتند فتنه انتخاباتی از نفس افتادهشان را با پیوند زدن به تحولات منطقه زنده کنند و یک آشوب دیگر در خیابان راه بیندازند؛ تارنمای وزارت خارجه اسرائیل بدون هیچ پردهپوشی نوشت: «راهپیمایی 25 بهمن ریشه اسرائیلی دارد.» هدف، ناامنسازی و جنگ داخلی در ایران بود؛ کاری که آنروزها معارضان سوری و سپس نیروهای داعش به نیابت از آمریکا و اسرائیل با هدف تضعیف جبهه مقاومت در سوریه انجام میدادند. آن طرف در اراضی اشغالی نتانیاهو بر بالین مجروحان داعش حاضر میشد تا دلگرمشان کند و این طرف در ایران بانیان اصلاحطلب فتنه به رزمندگانی که برای نابودی داعش میجنگیدند؛ زخم میزدند تا دلسردشان کنند و آنها را «مدافعان اسد»، «سردار بیافتخار»، «کشته شده در غربت» خواندند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
یک انتخاب بد (۳)
با این حساب باز هم نباید تعجب کنیم وقتی معاون فرهنگی وزیر ارشاد دولت اصلاحات سردبیر ارگان خبری موساد یعنی شبکه تروریستی ایراناینترنشنال شود. شبکهای که 19 آگوست 2022 (28 مرداد 1401) «باراک راوید» خبرنگار صهیونیست تارنمای عبری «واللا» و تارنمای آمریکایی «آکسیوس» دربارهاش گفت: «موساد به طور مرتب از این رسانه (ایراناینترنشنال) برای جنگ اطلاعاتی خود استفاده میکند.» یکی از این جنگها شورش پاییز 1401 با ادعای دروغین «زن،زندگی،آزادی» بود. شورشی که شبکه تروریستی اینترنشنال یکی از آتشبیاران اصلی آن بود اما فقط آنها در این شورش دخیل نبودند. جریان اصلاحطلبی و سردمدارانش نیز یکی از حامیان اصلی این شورش در ایران بودند که برای روشن نگه داشتن این آتش پیام دادند و بیانیه امضا کردند. آنها گاهی منبع اخبار کذب اینترنشنال و گاهی بازنشرکننده آن بودند. یک سال پس از نقشآفرینی ویژه در این شورش، عوامل شبکه تروریستی اینترنشنال با وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی ملاقات کردند و بخشی از دفتر کار این شبکه نیز به اراضی اشغالی منتقل شد.
یک نگاه اجمالی به حوادث دهههای اخیر ایران کافی است تا ببینیم جریان اصلاحات غالبا با رژیم صهیونیستی به یک نقطه مشترک رسیده است. ما دسترسی به اسناد پنهان نداریم و البته احتیاجی به آن هم نیست، چون تشخیص درهمتنیدگی و پیوستگی عملکرد این جریان بدسابقه داخلی با اسرائیل نیازی به اسناد پنهان ندارد. انتشار چند بیانیه و اظهار نظر از جانب این جریان و داعیهدارانش مبنی بر محکومیت جنایات اسرائیل و حمایت از مردم غزه؛ اگرچه قابل توجه است اما هرگز نباید باعث ذوقزدگی و فراموشی عملکرد خیانتبارشان به آرمان فلسطین شود. اتفاقا به استناد همین سابقه ننگین چنین واکنشهایی باید با دیده تردید ارزیابی شود. پس از اولین سخنان رهبر انقلاب درباره عملیات طوفانالاقصی
در 18 مهر 1402؛ این جریان با تحریف کلام رهبری، آن را به «لزوم کنار نگه داشتن ایران از ماجرای فلسطین» تفسیر کردند. در اولین روزهای عملیات مجاهدان فلسطینی، رسانههای منتسب به این جریان با انتشار تصاویر اسرای اسرائیلی حس همدردی با رژیم صهیونیستی را برانگیختند و مدتی بعد با انتشار تصاویر ویرانیهای غزه و زنان و کودکان مجروح و شهید شده ضمن ادعای دلسوزی برای آنها، تنها راهکار مسئله فلسطین را راهبرد دو دولتی معرفی کردند. آنها این روزها دیگر شعار «نه غزه، نه لبنان» نمیدهند چون با توجه به فضای ضد صهیونیستی در ایران و جهان نمیتوانند چنین شعاری بدهند! در عوض به نظر میرسد این شعار را با کمی دستکاری به شکل تازهای مطرح میکنند: «هم غزه، هم اسرائیل»
سال 1379 در سومین سال دولت اصلاحات، دیک چنی معاون جرج بوش، رئیسجمهور وقت آمریکا در پوشش عوامل یک شرکت نفتی طی سفری مخفیانه به ایران آمد و با برخی جریانهای سیاسی داخلی که آن روزها در دستهبندی معاند گنجانده نمیشدند، دیدار کرد. او پس از بازگشت، نتیجه مذاکراتی که در تهران داشت را اینطور بیان کرد: «در ایران کسانی هستند که منتظر یک اشاره ما هستند تا علیه نظام شلیک کنند.» حالا شاید بشود اینطور نتیجه گرفت؛ پاک کردن سابقه خیانتبار یک جریان سیاسی داخلی به آرمان فلسطین با خون شهدای امروز غزه بدترین انتخابی است که مسئولان سیاسی و رسانهای کشور میتوانند انجام دهند.
سید محمدعماد اعرابی
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
مبنای حقوقی دفاع از آرمان فلسطین
امیر لهراسبی*
ازجمله اصول مسلمی که همواره در حقوق بینالملل مورد توجه جدی دولتها قرار گرفته است، عدم شناسایی اراضی است که قاهرانه و با توسل به زور بهدست آمده باشد. استنادهای مکرر به این اصل در منشور ملل متحد و قطعنامههای شورای امنیت و مجمع عمومی این سازمان آن را از چنان جایگاهی در حقوق بینالملل برخوردار کرده است که فراتر از اعتبار قراردادی، به قاعدهای از قواعد حقوق بینالملل عرفی مبدل گشته تا هیچ موجودیتی در نظام بینالملل نتواند لحظهای در وهم اشغال غاصبانه یک سرزمین فرو رود و کوچکترین انحرافی در این اصل به عنوان یک قاعده آمره ایجاد کند.
بر مبنای اصل مزبور، تصاحب قاهرانه یک سرزمین، نهتنها حاکمیتی به قدرت اشغالگر اعطا نمیکند؛ بلکه همه تابعان حقوق بینالملل، ازجمله دولتها و سازمانهای بینالمللی را موظف به عدم شناسایی اراضی و مناطقی که با توسل به زور بهدست آمده است میکند. موضوعی که نه به عنوان یک انتخاب بلکه به عنوان تعهد بینالمللی دولتها در جامعه بینالملل مطرح است تا اولاً از تصرف قاهرانه سرزمین توسط هر موجودیت دیگری جلوگیری کنند و دیگر اینکه کمترین مساعدتی به رژیم اشغالگر در تحصیل سرزمینهای غصبشده نداشته باشند.
درواقع، حقیقتِ عدم شناسایی رژیم صهیونیستی و اعتقاد بر لزوم اخراج آنان و شهرکنشینان از سرزمینهای اشغالی، با چنین مبنای حقوقی خدشهناپذیری در میان برخی دولتها ازجمله جمهوری اسلامی ایران آمیخته است که دولتهای غربی برای سرپوش گذاردن بر آن هر خدعه و فریبی را بهکار بردهاند.
وفق همان یقین راستین، ملت و مردمان فلسطین در طی 75 سال گذشته همواره مخالفت و اعتراض دائم خود را به اشغال سرزمینهای نیاکانی خود توسط رژیم صهیونیستی ابراز کردهاند و بر این اعتراض مداومت داشتهاند تا ادعای واهی رژیم صهیونیستی در تشکیل دولت را اساساً مضمحل سازند، مداومتی که باعث شد هرگز حاکمیتی برای رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی شکل نگیرد و این رژیم فاقد مؤلفههای تشکیلدهنده دولت که همان سرزمین، جمعیت و قدرت است باشد.
حقیقت انکارناپذیر دیگری که با تصویب قطعنامههای 2535 و 2672 مجمع عمومی ملل متحد، آرمان و هویت ملی فلسطین را بر همگان متجلی ساخت و حق مردمان فلسطین در بهرهمندی از استقلال ملی، تمامیت ارضی، وحدت ملی و حاکمیت بدون هرگونه مداخله خارجی مسجل شد.
اما تجاوزات گسترده رژیم صهیونیستی و اعمال کنترل بر اراضی تصرف شده که با قاطعیت در اسناد بینالمللی چون قطعنامه 2649 مجمع عمومی ملل متحد محکوم شده است، حق دفاع مشروع و استفاده از زور برای احقاق حق تعیین سرنوشت را به فلسطینیان و حماس (به عنوان جنبشی آزادیبخش)، داده است.
بر این اساس، وجاهت حقوقی و مشروعیت اقدامات نظامی فلسطین و حماس در پاسخ به اشغالگریها و تجاوزات رژیم صهیونیستی، مبین احراز حق ذاتی آنان در جامعه بینالملل است که احترام و به رسمیت شناختن این حق، از تعهدات بینالمللی دولتها و تابعان حقوق بینالملل در قبال فلسطین و قدس شریف خواهد بود.
ر💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
نپرسید ایران کِی به غزه وارد میشود بپرسید کِی خارج میشود
مدیر مسئول روزنامه کیهان به سؤال دانشجویی که پرسید؛ «جمهوری اسلامی چه زمانی قرار است وارد غزه شود؟» پاسخ داد: باید بپرسید چه زمانی قرار است از غزه خارج شود؟
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان بعد از سخنرانی در یک جمع دانشجویی به پرسشهای مختلف دانشجویان پاسخ داد.
مدیر مسئول روزنامه کیهان در پاسخ به سؤال دانشجویی که پرسید؛ «جمهوری اسلامی کِی قرار است وارد غزه شود؟» گفت: «باید بپرسید کی قرار است از غزه خارج شود؟» و در ادامه توضیح داد: گزاره «اسرائیل باید از صفحه روزگار
محو شود»؛ توصیه اکید حضرت امام بوده است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با جدیت از سوی جمهوری اسلامی ایران و با رهبری امام راحل و رهبر معظم انقلاب در گستره جهان اسلام دنبال شده و امروزه حیات ننگین این غده سرطانی را به نابودی نزدیک کرده است.
به گزارش فارس، مدیر مسئول کیهان افزود: «ما و نیروهای مقاومت که امروزه سراسر جهان اسلام را
فرا گرفته است، یک روح واحد هستیم. آنها همان ما هستند و ما همان آنهائیم که در غزه و لبنان و یمن و عراق و سوریه حضور داریم، پس از صحنه خارج نشدهایم که بخواهیم واردشویم>>
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
3.99M
اهم اخبار جنگ غزه(۲۱) :
سه شنبه ۹ آبان ۱۴۰۲
#آقای_تفسیرگر
منبع/ نود سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
چرا انصارالله یمن قبل از حرب الله لبنان وارد درگیری رسمی با اسرائیل شد؟
با اینکه لبنان هم مرز با سرزمین های اشغالی است.
شاید دلیلش این باشد که مقاومت میخواهد آثار جنگ را بر اروپا و آمریکا تحمیل کند زیرا رژیم غاصب صهیونیستی به پشتیبانی آنها در حال تشدید جنایات است.
با ورود یمن یه درگیری ها، باب المندب ناامن شده و قیمت جهانی نفت رو به افزایش خواهد گذاشت.
در ضمن عربستان و امارات که در خفا حداعلای همکاری با اسرائیل را داشته اند، زیر ضرب موشک های انصارالله هستند و قطعا در اعمال خیانت بار خود محتاطانه تر عمل خواهند کرد.
🔺️پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
.پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
434-saba-fater-fa-maleki.mp3
3.68M
#صوت_ترجمه #صفحه_434 سوره مبارکه #سباء و #فاطر
#سوره_34 و #سوره_35
#جزء_22
باصدای استاد مومیوند
منبع/جهادتبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
434-saba-fater-ta-1.mp3
3.36M
#صوت_تفسیر #صفحه_434 سوره مبارکه #سباء و #فاطر
بخش اول
#سوره_34 و #سوره_35
#جزء_22
مفسر: استاد قرائتی
منبع/جهادتبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
434-saba-fater-ta-2.mp3
3.25M
#صوت_تفسیر #صفحه_434 سوره مبارکه #سباء و #فاطر
بخش دوم
#سوره_34 و #سوره_35
#جزء_22
مفسر: استاد قرائتی
منبع/جهادتبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
18.Kahf.037-39.mp3
3.29M
🔹سوره کهف سوره ۱۸ قرآن کریم
#تفسیر_صوتی_قرآن
استاد قرائتی
تفسیرنور
⚘تفسیر آیات ۳۹_۳۷ سوره کهف⚘
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#کانالعطرظهورمولا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
059.mp3
3.75M
🌸🍃🌸
#ترجمه_سوره_مبارکه_مجادله
منبع/قرآن مسیری به سوی نور
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💠هر روز با یک آیه از قرآن کریم
💢إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ ۖ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا ۚ فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيرًا
🔷اگر نیکی و احسان کردید به خود کردهاید و اگر بدی و ستم کردید باز به خود کردهاید. و آنگاه که وقت (انتقام ظلم) دیگر شما (که کشتن یحیی و زکریاست یا عزم قتل عیسی) فرا رسید (باز بندگانی قوی و جنگ آور را بر شما مسلط میکنیم) تا اثر بیچارگی و خوف و اندوه بر رخسار شما نشانند و به مسجد بیت المقدس (معبد بزرگ شما) مانند بار اول درآیند و به هر چه رسند نابود سازند.
📚سوره مبارکه اسراء آیه ۷
✅ اسرارنهجالبلاغه
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
✍عطر قران
✅ در خواست حضرت سلیمان از خدا
📣قالَ رَبِّ اغْفِرْ لِي وَ هَبْ لِي مُلْكاً لا يَنْبَغِي لِأَحَدٍ مِنْ بَعْدِي إِنَّكَ أَنْتَ الْوَهَّابُ
«ص 35»
پروردگارا! مرا بيامرز و به من فرمانروايى و ملكى عطا كن كه پس از من سزاوار هيچ كس نباشد، همانا تو بسيار بخشندهاى.
✅نکته👇
✔حضرت سلیمان اسطورۀ ثروت و قدرت بود. به خدا گفت:
«به من حکومتی عطا کن که پس از من هیچکس را نسزد». او همه چیز را با هم میخواست چون به قدرت نامحدود خدا ایمان داشت. او باور داشت و گرفت. تو هم باور کن و بگیر
✔اول خود را با توبه و انابه پاك كنيم و ظرف روح را شستشو دهيم، سپس از خداوند حكومت و قدرت بخواهيم.
✔از خداوند تنها رفع مشكل و شفاى مرض را نخواهيد بلكه علاوه بر جبران و اصلاح گذشته، كسب قدرت و نجات امّت را نيز درخواست كنيد. ثُمَّ أَنابَ ... هَبْ لِي مُلْكاً
🤲اللهم عجل لولیک الفرج
منبع/قرآن واهلبیت علیهم السلام
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💠امیرالمؤمنین امامعلی عليه السلام:
💢 ما تَسابَّ اثنانِ إلاّ غَلَبَ ألأَمُهُما.
🔷 هيچ دو نفرى يكديگر را ناسزا نگفتند مگر آن كه پست ترينشان چيره گشت.
📚 غررالحكم حدیث۹۶۰۲
✅ اسرارنهجالبلاغه
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💠اميرالمؤمنين امام علی علیه السلام:
💢بپرهيز از منّت گذاشتن در احسان ،
كه منت گذارى احسان را تيره مى كند...
📚(غرر الحكم حديث2673)
✅ اسرارنهجالبلاغه
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💠پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
💢سکوت ، طلاست و سخن نقره
📚بحارالانوار جلد ۷ صفحه ۲۹۴
✅ اسرارنهجالبلاغه
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi