10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درس های آموزنده الفتح مکه
آیت الله منفرد
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
خودزنی اروپا پایان خویشتنداری ایران (۱)
۱) از هر زاویه که به مقابلهجویی غرب با جمهوری اسلامی ایران نگاه کنید، درماندگی پدیدار است. با وجود حضور یک میلیون و دویست هزار ایرانی در اروپاُ گروههای اپوزیسیون مورد حمایت غرب، سه ماه قبل توانستند فقط 35 هزار نفر را در نمایش برلین دور هم جمع کنند که بخشی از آنها هم آفریقایی تبار یا برخی شهروندان اروپایی بودند. در تجمع اخیر استراسبورگ هم، دو تا سه هزار نفر حضور داشتند و همان جمعیت قبلی هم آب رفته بود.
۲) «استراسبورگ» مرکز ایالت آلزاس، که بارها طی جنگ، میان آلمان و فرانسه دست به دست شده، ۴۰۰ کیلومتر تا پاریس فاصله دارد. اما لازم نیست نمایندگان پارلمان اروپا از استراسبورگ به پاریس بروند تا وضعیت آشوبزده پایتخت فرانسه را ببینند. فضای رسانهای در چند هفته اخیر، انباشته از فیلمهای اعتراض مردم فرانسه با چاشنی زد و خورد، آتشسوزی و سرکوب است. پاریس و شهرهای دیگر، همین چند روز پیش، شاهد تظاهرات چند میلیونی مردم بود که از سیاستهای نظامی و اقتصادی و امنیتی دولت به تنگ آمدهاند. نمایندگان پارلمان و شورای اروپا اگر درایت کافی داشته باشند، تجمع دو- سه هزار نفره اپوزیسیون جمهوری اسلامی و جمعیتهای میلیونی معترضان در فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی را مقایسه میکنند و به جای خبطهایی مانند تشدید تنش با ایران، فکری برای بحران فزاینده در قلمروی خود میکنند، نه این که از باتلاق بحران اوکراین در نیامده، دردسر دیگری برای خود فراهم سازند.
۳) برخی دولتهای اروپایی، بیش از آن که تصمیمگیر فعال باشند، دنبالهروهایی منفعل به نظر میرسند. و گرنه دلیلی ندارد که هزینه گزاف جاهطلبیهای آمریکا و انگلیس (خارج شده از اتحادیه اروپا) را بپردازند، یا نقش کیسه شن را بازی کنند. به ترکیب اتحادیه اروپا نگاه کنید! غالبا منافع کشورهای شرق و مرکز اروپا، قربانی منافع چند دولت اروپای غربی و به ویژه آمریکا شده است. و گرنه مثلا چرا باید کشورهایی مانند مجارستان، لهستان، رومانی، کرواسی، چک، بلغارستان، یونان، اتریش، ایتالیا و اسپانیا، از منافع اقتصادی و سیاسی روابط با ایران صرف نظر کنند؟ البته درایت، درباره افراد دارای اراده مستقل صدق میکند. ما، غرضورزی و مسلوب الاراده بودن طرف اروپایی را در برجام تجربه کردیم. برخی از دولتها سالهاست در صیانت از منافع خود در مقابل مطامع آمریکا و اختاپوس صهیونیسم، ناتوانی نشان میدهند. آمریکا، هزینه گزاف جنگ اوکراین را به اقتصاد و امنیت اروپا تحمیل کرد بالغ بر ۲۵ هزار شرکت در اروپا پس از جنگ اوکراین ورشکسته شدهاند.
۴) آمریکا و رژیم صهیونیستی چرا صورتک «اتحادیه اروپا» را بازیچه شرارتهای خود قرار دادهاند؟ وضعیت به هم ریخته اسرائیل را ببینید که چند سال است دولتهای آن، یک سال هم دوام نمیآورند. اردوکشی خیابانی مخالفان نتانیاهو (با جمعیتهای چند صد هزار نفری و با ۶ وزیر فعلی و چند نخستوزیر سابق)، رویدادی کم سابقه است. رسانههای صهیونیستی درباره قریبالوقوع بودن جنگ داخلی هشدار دادهاند. در وخامت اوضاع همین بس که «ریولین» رئیسرژیم گفته؛ «اقدامات کابینه نتانیاهو کودتاست»؛ «ایهود باراک» نخستوزیر اسبق خواستار سرنگونی «کابینه افراطی» شده؛ و موشه یعلون وزیر جنگ اسبق، دولت را «کابینه دیکتاتورهای جنایتکار» خوانده و گفته: «جلوی نتانیاهو میایستیم تا مانع ویرانی اسرائیل شویم». اگر گسترش جبهه مقاومت از سوی جمهوری اسلامی در منطقه نبود، اسرائیل به چنین حال و روزی میافتاد؟
۵) این که چرا برخی دولتهای غربیستیزهجویی میکنند، مسئلهای منحصر به امروز نیست. فقط امروز نیست که پارلمان اروپایی به تبعیت از آمریکا، خواستار تروریستی قلمداد کردن سپاه پاسداران میشود، یا در سوئد با حمایت پلیس، مراسم قرآن سوزی به راه میاندازند و در فرانسه، بر توهین به مقدسات اسلامی توسط نشریهای مبتذل شارلی ابدو اصرار میورزند. عبدالکریم سروش -از مروجان سکولاریسم و عضو اتاق فکر جنبش سبز در لندن- طی دو سخنرانی در دانشگاه «دلفت» هلند و در جمع عناصر ضدانقلاب در پاریس (۴ اسفند ۱۳۸۸ و ۱۱مرداد ۱۳۸۶) اذعان کرد: «تز سکولارها درباره جدایی حکومت از دین، در جهان واژگونه شده؛ به این دلیل که وجود دین را در عمق زندگی ایرانیان و بازگشت دین را در مغرب زمین می توانیم ببینیم. آنچه گمان میرفت رو به احتضار میرود یا مُرده، خوب یا بد، ظاهرا تجدید حیات کرده، برخاسته و دیگران را به نگرانی افکنده است.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
خودزنی اروپا پایان خویشتنداری ایران (۲)
سکولاریسم که قرار بود نسبت به ادیان بیطرف باشد، اکنونستیزه گر شده و با برخی ادیان رسماً در می آویزد و میستیزد و وجود اجتماعی آنان را تحمل نمیکند» و «رفته رفته سکولاریسم وارد دورهستیزهگر و میلیتانت میشود و مدارا وهاضمه قوی پیشین را از دست داده است. پیشبینی ضعیف شدن تدریجی ادیان باطل از آب درآمده. در این
20، 30 سال از جامعه شناسان بزرگ میشنوید که ادیان در حال قوت گرفتن هستند. سکولاریسم و لیبرالیسم، هاضمهاش برای بلعیدن ادیان ضعیف، قوی بود، اما دین قوی و فربه از گلویش پایین نمیرود و لذا ستیزهگر میشود».
۶) علت دیگر اینستیزه جویی، دگرگونی در در نظم جهانی مستقر است. دولتهای زیادهخواه غربی دو جنگ بزرگ جهانی ویرانگر را ترتیب دادند و سپس، در حاشیه امنیت نشستند تا دست و پا زدن دیگران را در کام جنگ و بحران و نا امنی تماشا کنند. آمریکاییها در دو دهه پر ماجرای اخیر، ضمن اعلام «قرن جدید آمریکایی»، میخواستند طرح «خاورمیانه جدید» را به اجرا بگذارند و نقشه منطقه را با جنگهای مستقیم و نیابتی (به تعبیر خودشان: جنگ جهانی چهارم و جنگ جهانی سوم) زیرو رو کنند. اما این نقشه جامع، گرفتار سوء محاسبه شد. جبهه مقاومت به رهبری ایران، با ترکیبی از تدبیر و شجاعت و خطر پذیری و مجاهدت، تهدید بزرگ دشمن را به فرصتی بزرگتر برای گسترش جبهه مقاومت اسلامی تغییر داد. تا آنجا که مجله نیوزویک، ضمن درج تصویر سردار سلیمانی در صفحه نخست خود تیتر زد «او نخست با آمریکا جنگید و اکنون در حال خورد کردن داعش است».
۷) تدابیر دوران ساز ایران، غرب همیشه مهاجم را به عجزانداخته است. برای اولین بار است که ایران، در مقابل جنگ جهانی تحمیلی غرب، تماشاچی منفعل یا کشوری اشغال شده نیست. هر چند حکومت قاجار و پهلوی در هر دو جنگ جهانی، اعلام بیطرفی کردند، اما کشور به اشغال متفقین درآمد. انگلیسیها به همراه روسها، در جنگ جهانی اول که احمدشاه قاجار حکومت میکرد، ایران را اشغال کردند. وقوع انقلاب بلشویکی، موجب عقبنشینی روسیه شد. اما نیروهای انگلیس، هنگامی از ایران خارج شدند که رضا خان را با کودتا حاکم کردند. در جنگ جهانی دوم نیز، متفقین، خاک ایران را اشغال کردند و آمریکا و انگلیس، پسر بیکفایت رضا خان را بر تخت نشاندند تا شومترین دوره اختناق و غارت منابع ایران را به مدت ۳۷ سال رقم بزنند.
۸) آمریکا و ناتو با اردوکشی مستقیم و سپس جنگ نیابتی داعش در دو دهه اخیر، قصد داشتند تمامیت ارضی ایران را به چالش بکشند، اما جمهوری اسلامی توانست ورق جنگ را از افغانستان و عراق تا سوریه و لبنان و فلسطین و یمن برگرداند و حتی به روسیه، برای نقشآفرینی مستقل در برابر تاخت و تاز افسار گسیخته غرب، جرئت و اعتماد به نفس بدهد. غرب در مسیر حرکت بولدوزری خود توانسته بود سر گورباچف را هم در شوروی کلاه بگذارد. پس از فروپاشی بلوک شرق هم کوشید با راهاندازی کودتاهای مخملین در گرجستان و اوکراین و قزاقستان، به مرزهای روسیه نزدیکتر شود. غربیها همچنین با توافق مینسک، چند سال دیگر زمان خریدند و پایگاههای نظامی و اطلاعاتی را در اوکراین مستقر کردند؛ چنان که پوتین گفت: «غرب، ما را در توافق مینسک فریب داد». فقط یک کشور بود که در شطرنج پیچیده جنگ جهانی سوم، از غرب فریب نخورد و نقشآفرینی راهبردی خود را انجام داد و آن، ایران بود که نه تنها در مقابل جنگ ترکیبی غرب ایستاد، بلکه چنان تدبیری به خرج داد که تیر جنگ از غرب آسیا، به سمت جنگ افروزان همیشگی کمانه کرد. آمریکا و غرب میخواستند با تحریمهای فلجکننده و فشار حداکثری، ایران را به زانو در آورند و از برجام، روندی برای تحمیل سیاستها بسازند، اما اعتراف کردند که سیاست فشار حداکثری، شکست فاحشی خورده است. همانها میگویند «روسیه راههای دور زدن و بیاثر کردن تحریمها را از ایران میآموزد و با کمک پهپادهای ایرانی ]خریداری شده قبل از جنگ اوکراین[ سرنوشت نبرد را تغییر داده است».
۹) آمریکا در سال ۲۰۰۷، سپاه قدس را به بهانه حمایت از تروریسم تحریم کرد و فروردین ۱۳۹۸ طبق قانون کاتسا، اتهام و تحریم مشابهی را متوجه سپاه پاسداران کرد. خب! در همه این سالها، اراده آمریکا پیش رفته، یا جمهوری اسلامی قدرتمندتر شده است؟ تحلیلگران بسیاری در غرب گفتهاند که هر نوبت اقدام به فشار علیه ایران، موجب تهاجمیتر شدن رفتار جمهوری اسلامی، وهر ضربه تاکتیکی، موجب پاسخهای راهبردی پیچیدهتر ایران شده است.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
خودزنی اروپا پایان خویشتنداری ایران (۳)
آنها دیدهاند که در ماجرای میکونوس (سال ۱۳۷۵)، و همچنین دست درازی دو دهه بعد آمریکا و انگلیس به نفتکشها، جمهوری اسلامی چگونه طرفهای غربی را تحقیر کرد. حالا هم، دست آنها در خلیجفارس و اقیانوس هند (چهار گوشه منطقه) زیر ساطور ایران و جبهه مقاومت است. بر خلاف تبلیغات جهتدار غرب، جمهوری اسلامی ایران تا به امروز در موضوع جنگ اوکراین و موارد مشابه در منطقه، خویشتندارانه رفتار کرده است؛ اما در صورت ادامه مواضع خصمانه غرب، حتما نقطه پایان بر این خویشتنداری خواهد گذاشت.
۱۰) حمایت از صدام، میزبانی گروههای برانداز و تروریست، اقدامات تحریمی و نقض مطلق برجام (چهارسال قبل از جنگ اوکراین)، نشانه خصومت جاری غرب بوده و تحرکات اخیر آنها، صرفا میتواند دست ایران را برای اقدامات متقابل، بازتر کند.
اروپاییها از یک طرف، تروریستی خواندن سپاه را زمزمه میکنند؛ اما از طرف دیگر میخواهند چینی شکسته برجام را با وجود نقض یازده تعهد خود حفظ کنند! سند درباره خسارتبار بودن برجام، روشنتر از این؟! «ریچاردهاویت» (تهیهکننده سند راهبردی اتحادیه اروپا درباره روابط با ایران) بهمن ۱۳۹۵ گفته بود: «توافق هستهای، یک نقطه عطف بود؛ هرچند که همه مشکلات ما با ایران درباره اسرائیل، دموکراسی و حقوق بشر حل نشده... ما باید دفتر نمایندگی خود را در تهران افتتاح کنیم و گفت وگو درباره حقوق بشر در ایران را از سر بگیریم. پیشرفت واقعی امکانپذیر است. نیروهایی در داخل ایران، در حال اعمال فشار بر حاکمیت هستند و ما امیدواریم گزارش ما نیز باعث پیشرفت در این زمینه شود. اکنون اروپا در ایران نفوذ دارد، ولی آمریکا از این نفوذ برخوردار نیست. ما میخواهیم از این اهرم استفاده کنیم و به سوی ساختار جدید امنیتی در خاورمیانه حرکت کنیم». اقدامات خصمانه طرف اروپایی، قطعا فرصتی برای ایران است تا این مسیر نفوذ و جریان سازی غرب را با قاطعیت کور کند و حلقههای غربگرا را که هماهنگ با ادبیات دشمن فضاسازی میکنند، دشمن انگاری و جاسوسانگاری نماید. این دومین ضربه، پس از ضربه اول در جریان ضربه به شبکه نفوذ دشمن در جریان اغتشاشات اخیر خواهد بود.
این همان شبکهای است که درست فردای اقدام خباثتآلود پارلمان اروپا علیه سپاه، به سمت اروپاییها غش کرد و در نشریات خود نوشت: «آیا تهران به میانجیگری اروپا پایان میدهد؟» و «چگونه اروپا را از دست دادیم؟ اروپاییها یک زمانی، خیلی با ما برای پذیرش FATF همراهی میکردند، اما الان سخت میتوانیم شرایط را به آن زمان برگردانیم»! اروپا در سالهای اخیر، میانجی بود یا طرف فریبکار و عهد شکن؟ در ماجرای FATF، ایران ۳۷ بند از ۴۱ بند برنامه اقدام مد نظر این کمیته را انجام داد، اما آیا نتیجه، چیزی جز تشدید تحریمها و افزایش طلبکاری غرب بود؟ در همین دوره در دولت سابق (خرداد ۱۳۹۶) بود که به برخی بانکها بخشنامه کردند تا با «افراد مورد تحریم سازمان ملل و وزارت خارجه آمریکا و وزارت خزانهداری آمریکا» همکاری نکنند (تحریم کنند!). همان زمان، سپاه پاسداران، قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، وزارت ارشاد، صدا و سیما و بسیاری از دستگاههای دیگر در فهرست کذایی تحریمها بودند.
محمد ایمانی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
radio-goftego-01_11_01-19 30.mp3
3.81M
✔️ دو هدف اصلی ظاهری و باطنی اروپا از تحریم سپاه/ کدام سپاه را میخواهند تحریم کنند؟!
⭕️ گفتگو مهدی جهان تیغی با رادیو
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
بررسی وهابیت و جنگ نرم
جنگ نرم در سیستان
جنگ نرم مقوله ايست كه همه جامعه ايران را هدف گرفته اما در سيستان و بلوچستان جنگ به صورت ديگري ودر قالب پروژه وهابيزاسون و فشار برشيعه است.پروژه شومي كه تحت حمايت كشورهايي نظير عربستان، امارات و پاكستان و سرويس هاي جاسوسي بيگانه طرح ريزي وبرنامه ريزي يافته است .
جنگ نرم در سيستان به دوشكل جريان دارد
1- ترويج عرف گرايي
جرياني كه به طور كلي جامعه اسلامي به خصوص كشورمان را هدف گرفته و با هدايت غرب وآمريكا وبازيگرانش در داخل ايران دنبال مي شود .
2- جريان وهابيزاسيون
جرياني كه با حمايت كشورهاي عربستان ، امارات و... به طور خاص مناطق سني نشين كشورمان به خصوص بلوچستان را مورد هدف قرار داده . در ادامه مقاله به علت خاص بودن آن در منطقه سیستان وبلوچستان به اين موضوع اشاره مي شود.
جامعه هدف
اين دو جريان كل جامعه سيستان بلوچستان را هدف گرفته اما به طور كلي مي توان اين گونه تقسيم بندي كرد كه جريان اول بيشتر مورد توجه شيعيان استان وجريان دوم بيشتر مورد توجه اهل سنت است. البته از بعد جنگ نرم با ماهیت قومي نيز مي توان آن را به دو دسته سيستاني وبلوچ تقسیم كرد اما در سالهاي اخير جريانات قومي نیز ابزاري در خدمت جنگ نرم اعتقادي بوده كه در ادامه مقاله به آن اشاره مي شود.
جنگ نرم اعتقادي
دشمنان استكبار براي رسيدن به اهداف شوم شان مانعي بزرگ به نام اسلام دارند . زيرا اسلام پيروانش را به وحدت ،امر به معروف ونهي از منكر و قدرتمندي دعوت كرده است . ويل دورانت مي گويد هيچ ديني هم چون اسلام پيروانش را به قدرتمندي تشويق نكرده است . از اين رو دشمنان اسلام به دو صورت اسلام را هدف گرفتند
1- اقدامات مستقيم : نظير اشغال كشور هاي مسلمين، حمله به مسلمانان ، توهين به پيامبر اكرم(ص)، توهين به بزرگان اسلام
2- اقدامات غير مستقيم : نظير جنگ رسانه اي عليه مسلمين ، نفوذ افكار تجدد طلبانه ، فرقه سازي و...
در پروژه فرقه سازي دشمنان اسلام در صدد آن برآمدند تا با حمایت ازجريانات مروج بي بند وباري در اسلام ، وافكار متجدد خواهانه غربي فرقه اي را به وجود آورد كه هم بتوانند بين مسلمين تفرقه ايجاد كند وهم در جهان از آن به عنوان حربه اي براي معرفي اسلام به شكل راديكالي وخشونت آميز استفاده كنند . استعمار به وسيله جاسوس خود مستر همفر براي تفرقه افكني در جامعه اسلامي رابر
نامه ريزي كرد. مستر همفر بعداز پيداكردن نقاط ضعف هاي موجود در جامعه اسلامي راه حل هايي براي توسعه نقاط ضعف مسلمين مي دهد:
1-اختلاف موجود را می توان با تکثیر سوء ظن میان گروه های متنازع هرچه بیشتر دامن زد، می توان کتاب هایی نشر داد که در آن بعضی از مذاهب را مورد توهین قرار داد و لازم است در راه تخریب و تفرقه میان مسلمانان پول به حد کافی صرف نمود.
2-در راه توسعه بی سوادی جهل و نادانی با مانع شدن از افتتاح مدارس (چاپ کتاب ها و سوزاندن کتب بهر اندازه که ممکن است و منصرف نمودن مردم از فرستادن جوانان خود به مدارس دینی بوسیله ی تفلیق اتهامات بر ضد علمای دینی می توان مسلمانان را در جهل و نادانی نگاه داشت.(1)
وهابيون در سال هاي اخير با بكارگيري پول هاي هنگفت سعي در گسترش افكار خود در مسلمين دارند گسترس موج شديد ايران هراسي وشيعه هراسي به خصوص بعد از پيروزي انقلاب اسلامي حاكي از نقش شوم استكبار براي مقابله با موج اسلام ناب محمديست .
اهم اقدامات وهابيون عليه جمهوري اسلامي
1- گسترش موج شيعه هراسي وايران هراسي در منطقه
2- دادن پناهندگي به معاندين نظام
3- حمايت از رژيم بعث در جنگ تحميلي عليه ايران اسلامي
4- مقابله با مبلغين فرهنگي ايران اسلامي به خصوص در آفريقا از راه ارعاب ،ترورو....
5- كشتار حجاج ايراني در سال 1366
6- توزيع كتب ونشريات ضد شيعي ميان حجاج
7- حمايت از گروههاي معارض جمهوري اسلامي ايران
8- تقويت مالي ومعنوي گروههاي راديكال مذهبي
پس از بيداري اسلامي فعاليت وهابيون برعليه شيعه افزایش یافت. رسانه هاي وهابي از همان روزهاي بيداري اسلامي آن چنان تبليغي برضد ايران نمودند كه سابقه نداشت . رسانه هاي وهابيون ابتدا تنش هاي بحرين را بايكوت كردند و در عوض در مورد سوريه دست به بزرگنمايي عجيبي زدند .
چراسيستان وبلوچستان
متاسفانه وهابيت ،امروز با در دست داشتن سرزمين زرخيز عربستان و تكيه بر ثروت عظيم خداداي توانسته است،به جريان نيرومندي تبديل گردد وسازمان هاي بي شماري در جهان ، براي تبليغ مرام خوش بنيان نهد.. بويژه كشورهاي ايران ، پاكستان در مناطق سني نشين كه اغلب از فقر واستضعاف رنج مي برند ،سرمايه گذاري هاي فراواني نموده، مدارس علميه، دانشگاهها ومساجد تاسيس كند، ونشريات وكتب متعدد چاپ نمايد
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
، وپول هايي را براي طلاب و.. خرج كند وآنها را به سياست هاي عربستان جذب كند(2)
استان سيستان وبلوچستان داري شرايط بالقوه اي براي تبليغ وهابيت است از يك طرف 70 در صد جمعيت آنان سني مذهب هستند از طرفي ديگر با دوكشور افغانستان وپاكستان به عنوان يكي از مهمترين كانون هاي وهابيت همسايه و قرابت فرهنگي دارد ، علاوه براين اين استان به علت دوري از مركز و شرايط بد آب وهوايي گرفتار فقر عميق فرهنگي واقتصاديست. مكاني مناسب تا وهابيت با سو استفاده از آن به تبليغ آرا ي تفرقه افكنانه وضد شيعي خود بپردازد.
اهداف
پيكر اصلي وهابيت زير سوال بردن عقايد شيعه است به تعبيري وهابيت دشمن اصلي خود را شيعه مي داند نه غرب وآمريكا! وهابيون همانطور كه گفته شد اقدامات زيادي را عليه انقلاب اسلامي انجام داده است. هدف اصلی اين اقدامات ايجاد موج ترديد در ميان جوانان دارد.
اهداف وهابيت در سيستان وبلوچستان را مي توان اين گونه بر شمرد:
1- ترديد افكني در ميان مردم
2- نيروسازي براي مقابله با جمهوري اسلامي
3- مقابله با نفوذ گفتمان انقلاب اسلامي در منطقه
4- تحت فشار قرار دادن جمهوري اسلامي
5- ودر نهايت رصد تحركات وهابيت نشان مي دهد كه آنان در برنامه اي دراز مدت در صدد ايجاد فتنه مذهبي عميق در كل ايران هستند.(3)
فرآیند جنگ نرم
فرقه ضاله وهابیت اقدام به گسترش تفکر خود در برخی از محافل مذهبی ویار گیری از درون آنها نمود. نفوذ جریان های افراطی فوق که عقاید انحرافی چون تکفیر و وجوب کشتار شیعیان در باورهای آن ها دیده می شود و حمایت میلیاردی سرویس های اطلاعاتی غرب از آنان و همچنین پشتیبانی سخت افزاری و نرم افزاری کشور هایی چون پاکستان و عربستان را به همراه دارد ، محوریت های بحران آفرینی در استان را عهده دار است.(4)
الف -تغيير نگرش اعتقادي ( تغيير باورها وارزش ها)
اولين فرايند جنگ نرم در اين جريان نفوذ عقايد در ميان رهبران و نخبگان جامعه صورت گرفت سپس وهابيت با توجه به اين نيروسازي سعي در تغيير در باورهاي اهل سنت با سو استفاده از احترام آنها براي خلفاي راشدين و ايجاد شبهات در مورد شيعيان نمودند
اين فرآيند در طي سالها اين گونه بود :
1- معرفي جمهوري اسلامي به عنوان مخالفين اهل سنت ( ايرانيان شيعه نيستند رافضي هستند)
2- تغيير مرجع اهل سنت به عربستان
3- معرفي شيعه به عنوان دشمن خلفا واهل سنت ( مشروعيت زدايي از شيعه)
4- معرفي شيعه به عنوان نماد كفر در جامعه ( دشمن سازي عليه شيعه)
اوضاع به گونه اي بود كه در فكر نه تنها جوان اهل سنت بلكه كودكان سني اولين موضوع در مورد كفر شيعه بود در حالي كه اهل سنت ايران سال ها با شيعيان زندگي كرده وداراي روابط خويشاوندي ومنافع مشترك بودند.
ب- شعار وگفتمان سازي
وهابيون با استفاده از عقايد اهل سنت تفكرات ضد شيعي خود را در جوامع اهل سنت افزايش دادند . آن ها اين گونه به جوانان اهل سنت القا كردند كه دشمن اصلي آنان شيعه است. جمهوري اسلامي يك حكومت ظالم و مخالف بزرگ اسلام در جهان است . اين تبديل به يك شعار وگفتمان عليه مذهب شيعه شد شعار اهل سنت به جاي اتحاد وهمدلي با نظام ، همراهي با هركس كه مخالف نظام باشد شد چه خواهد نوري زاده باشد يا خاتمي . اين نكته آن قدر وسعت يافت كه حرف وسخنان آنان شعار هاي ضد انقلابي شد .
ج- نيرو سازي
در فرآيند بعدي وهابيت گروهي عظيمي از جوانان اهل سنت كه مدت زيادي از مساجد و محافل مذهبي دور بودند وارد حوزه هاي علميه وابسته به تفكر خود كردند . جواناني كه علي رغم دانستن بسياري حقايق به دليل فقر فرهنگي و اقتصادي مجال هر گونه تفكري را از وي گرفتند وتا بدان جا پيش رفت كه جواناني هم چون عبدالمالك شرور شكل گرفتند.
د- ساختار گريزي
اهل سنت ديگر موافق بر ساختار نظام كشور نبودند در مقاطعي از زمان اهل سنت از شغل دولتي فراري شد، (5)سرباز فراري ها 5 برابر شدند ، اهل سنت در مورد اعياد به ديگر قائل به تعطيلات كشور نبود!!!! به تعبيري نافرماني مدني در ميان اهل سنت به طور چشمگيري افزايش يافت
ه- تشكيل ساختار جديد
بعد از نفوذ و يارگيري در ميان اهل سنت محافل مذهبي اهل سنت كه بايد نماد تربيت اسلامي، اخلاق گرايي و رشد افكار ابوحنيفه مي شد تبديل به محفلي براي ترويج راديكاليسم ، خشونت وتفرقه در ميان جامعه استان گشت رشد روز افزون طالبانيسم و تفكرات تكفيري در سايه غفلت هاي امنيتي ساختار جديدي را در استان به وجود اورد اهل سنتي كه روزي خود را برادر ديني شيعه مي دانست به دشمن خونين آن تبديل شد. قاچاق مواد مخدر برخلاف قوانين اسلام و كشور(6) مورد تاييد برخي از سران وهابيت قرار گرفت . مساجد استان بدون مجوز از دولت ساخته شد. اتباع بيگانه با حمايت رهبران وهابي بدون مجوز در كشور اقامت گزيدند. كه باعث مشكلات زيادي در مسائل بهداشتي ، بيكاري، افزايش جرم وجنايت و... شد.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarj
وهابيت، ابولهب و ابوجهل را موحد می دانند
شکی نیست که ابولهب و ابوچهل سرسخت ترین دشمنان اسلام و پیامبر بوده اند با این وجود وهابیت این دو را تطهیر نموده او از مسلمانانی که توسل به پیامبر دارند بالاتر می دانند در این همین باب محمد احمد باشمیل در جواب سوالی در مورد ابولهب و ابوجهل می گوید این دو موحد به توحید ربوبی بوده اند و از مسلمانان توسل کننده بالاتر هستند.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
غارت جواهرات قیمتی روضه نبوی توسط وهابیت
با تجاوز بی رحمانه وهابیت به مکه و مدینه ضمن تخریب آثار و کشتار انسانهای بیگناه زیاد مقدار بسیار زیادی از جواهرات روضه نبوی نیز به غارت برده شد، سید محسن امین در کتاب کشف الارتیاب به این جنایت وهابیت اشاره نموده است.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
شيوه تبلیغ بهائیت
۱- نخستين تلاش بهائيان، مظلوم نمايي و جلب توجه ايرانيان به ويژه مسلمانان است، زيرا آنان مي خواهند «سوء ظن سياسي» و «تعصب مذهبي» مسلمانان را نسبت به بهائيت رفع كرده و ذهنيت منفي مسلمانان را نسبت به خود تغيير دهند و فرقه بهائيت را كه در نگاه ايرانيان يك گروهك منحرف و دستگاه جاسوسي براي بيگانگان است به عنوان يك مذهب الهي و شاخه اي از مذهب تشيع معرفي كرده و پيروانش را به عنوان هموطناني بي ضرر، بلكه مظلوم نشان دهند.(۱)
۲- پيروان اين فرقه، با روش هاي گوناگون به تبليغ پنهاني و غير مستقيم مسلمانان به بهائيت مي پردازند كه از جمله مي توان به دوستي هاي مدرسه اي، دانشگاهي، كاري و همسايگي اشاره كرد. اشاره به اين نكته نيز لازم است كه بهائيان بعضاً در مهد كودك ها نيز نفوذ كرده و روي انديشه كودكانمان نيز كار مي كنند.
۳- پيوسته شبهاتي را درباره اصول و فروع دين -به ويژه بر عليه اسلام و تشيع- طراحي كرده و به شيوه هاي گوناگون در ميان اقشار مختلف جامعه پخش مي كنند كه از جمله مي توان به شب نامه ها، كتابچه نويسي ها و فعاليت هاي رسانه اي در رسانه هاي جمعي (ديداري و شنيداري و نوشتاري به ويژه اينترنت) اشاره كرد. آنان با بازي با كلمات و جملاتي زيبا و دلفريب ذهن جامعه، به ويژه دانش آموزان و دانشجويان را مشغول مي كنند و به صورت غير مستقيم او را از دين و ديندار دور مي سازند، كه از جمله مي توان به شبكه هاي ماهواره اي فارسي زبان، اعم از شبكه هاي خبري و سريالي و … مانند «بي بي سي» و «من و تو» اشاره كرد.
۴- ترويج فمنيسم و زن گرايي، اباحه گري و قبح شكني با هدف مبارزه با استحكام و سلامت پايه هاي خانواده و در نهايت اجتماع و تضعيف احكام اسلام. در اين باره مي توان به قبح شكني هاي اين فرقه در زمينه حجاب و ترويج بد لباسي و اباحه گري هاي آنان در زمينه احكام جنسي (ازدواج با محارم، آزادي همجنسگرايي به ويژه لواط، ارتباطهاي نامشروع براي تكثير نسل و …) نيز اشاره كرد كه در رفتارهاي فردي آنان و همچنين شبكه هاي فارسي زبان ماهواره به صورت نامحسوس در قالب فيلم ها و سريال ها ترويج مي شود.
۵- سران بهائيت براي نيل به مقصود خود، از همه اهرمها و امكانات مادي و معنوي استفاده مي كنند تا عناصر اين فرقه در عرصه هاي گوناگوني چون هنر، ورزش، علم، صنعت، مطبوعات، خدمات اجتماعي و … رشد و ترقي كنند و در نهايت با تبديل شدن به ستاره و الگو، نسل حاضر به ويژه جوانان را به خود جذب كنند.
۶- از آن جا كه يكي از وظايف بهائيان، جاسوسي براي بيت العدل و در نهايت حاميان اين تشكيلات است، آنان همه تلاش خود را به كار مي بندند تا در ادارات و مراكز دولتي و غير دولتي نفوذ كنند تا با دستيابي به اسرار نظام و انتقال آنها به تشكيلات بيت العدل، وظيفه خود را به خوبي انجام دهند و در ادامه با كاستن از حساسيت و مقاومت مسئولان جمهوري اسلامي در برابر خطر بهائيت و خواسته هاي آنان، موقعيت خود را استوار ساخته و راه را براي ادامه فعاليت خود هموار كنند.
۷- تلاش براي بالا نشان دادن تعداد بهائيان در ايران به عنوان گامي مقدماتي و محكمه پسند براي دستيابي به رسميت عملي و قانوني. بر اين اساس نه تنها در رسانه هاي تبليغات گسترده اي دارند و سعي مي كنند در سرشماري ها تعداد خود را بيشتر نشان دهند، بلكه سعي بر قبرسازي و افزودن بر تعداد قبور خود نيز دارند.(۲)
ادامه👇👇👇👇👇
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
۸- بازگرداندن سرمايه داران و نخبگان فرهنگي (اخراجي و فراري) بهائي به ايران (به عنوان مهد امر الله) براي به دست گرفتن اقتصاد و فرهنگ ايران و نيز تأمين پشتوانه مالي براي تبليغ بهائيت و پيشبرد اهداف آن.
۹- احياي اماكن مقدس بهائيت در ايران به كمك سازمان ميراث فرهنگي و سوق دادن ايرانيان و افراد توريست به عنوان بازديد از اماكن باستاني و … كه از جمله مي توان به ثبت تاريخي پدر حسين علي نوري در تهران اشاره كرد.(۳)
۱۰- معرفي اماكن مقدس بهائيت به عنوان مراكز توريستي و … و جذب توريست براي بازديد از آنها كه از جمله مي توان به معبد لوتوس يا نيلوفر آبي در هند اشاره كرد كه مدتي نيز در روزنامه ها به تبليغ سفرهاي توريستي به هند و محوريت اين معبد پرداخته مي شد. آنان در اين سفرها با تبليغ غير مستقيم، افرادي را به سوي خود جذب مي كردند.(۴)
۱۱- ارائه خدمات رايگان آموزشي، فرهنگي و پزشكي و مشاوره با هدف تبليغ غير مستقيم بهائيت و عضوگيري.(۵)
۱۲- ازدواج دختران و پسران بهائي با پسران و دختران غير بهائي نيز از شيوه هاي جذب بهائيت است، زيرا آنان پيوسته در پي افزايش جمعيت هستند، از اين رو علي محمد باب، بچه دار شدن از غير شوهر را نيز ترويج مي كند.(۶)
بر اين اساس به خوبي روشن مي شود كه سران بهائیت
از هيچ روشي، آشكارا و پنهاني براي تبليغ و جذب، در بهائيت كوتاهي نمي كنند، زيرا اين تشكيلات پيوسته آرزو داشته كه با افزايش جمعيت، بتواند بر ايران و ايراني تسلط يابد، از اين رو از هيچ كاري فروگذار نكرده و نمي كند تا جايي كه در بعضي موارد از حاميان استعمارگر خود نيز مي خواهد كه به صورت علني از آنان حمايت كنند. حاميانشان نيز با جنگ رواني و حربه هاي زنگ زده اي چون نقض حقوق بشر، به حمايت از آنان پرداخته و به تازگي با عنوان نقض حقوق بشر، ايران را تحريم مي كنند.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سرمایه گذاری بهائیت بر نسل آینده (مهدکودک)قسمت یکم
از حدود پانصد سال پیش سلطه بر کشورها از طریق حضور فیزیکى مهاجمین در سرزمین هدف با استفاده از توان نظامی و صرف هزینههای بسیار سنگین لشکرکشی و جنگ مستقیم انجام میشد و در ادامه نیز با حکمرانی مستقیم کشور استعمارگر، شیوه «استعمار کهن» رقم میخورد.
شیوه استعمار کلاسیک تا جنگ جهانی دوم نیز ادامه داشت، اما موانعی چون هزینههای نظامی، تلفات انسانی، فرسایشی شدن فرایند سلطه و نیاز به خشونت برای تداوم سیطره و علاوه بر آن هشیار شدن ملتها و متعاقباً گسترش مقاومتهای مردمی در واکنش به اعمال حاکمیت نظامیان بیگانه در سیاست و اقتصاد که در ادامه با ورود مسیونرهای مذهبی با استحاله فرهنگی و مذهبی نیز همراه شده بود، باعث شد فرایند «بومیسازی استعمار» در دستور کار اتاق فکر کشورهای شمال قرار بگیرد که در نهایت منجر به تولد «استعمار نو» گردید. در روش جدید از طریق نفوذ در بدنه حاکمیت و به قدرت رساندن وابستگان سیاسی، از یک سو هزینههای اشغال مستقیم کاهش مییافت و از سوی دیگر مطامع سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به نحو احسن تامین میشد.
یکی دیگر از راههای استحاله نیروهای وابسته، در کنار تطمیع به روشهای مختلف، خروج نخبگان کشورهای هدف به بهانههای علمی و اقتصادی و تغییر خلق و خو و سلایق و مهمتر از آن تغییر نگرش آنان در پی اقامت طولانی مدت در کشورهای غربی بود. با این کار نخبگان از سفر بازگشته بدون آنکه مستقیماً از اربابان خارجی خود تلگرافی برای انجام یک عملیات سری دریافت نمایند، خود به خود فرهنگ رسوخ کرده در تار و پود افکارشان را دنبال میکردند و استعمارگران نوین حاصل عملکرد چند ساله خود در پرواربندی اندیشهها را از راه دور رصد میکردند. نمونههای بارز این «نخبگان پرواری» را میتوان همچنان در بسیاری از کشورهای جنوب مشاهده کرد؛ مانند «انگلوفیلها (Anglophiles)» که شیفتگان اندیشه و مرام انگلیس و حاصل سالها تلاش روباه پیر برای استحاله فرهنگی نخبگان کشورها هستند.
فصل سوم استعمار
استعمار نو همچنان در بسیاری از کشورها اعمال میشود، اما با افزایش آگاهی ملتها و بر ملاشدن وابستگیهای غیرمستقیم بسیاری از حاکمان آنها، نیاز به ابداع ترفندهایی جدید برای چپاول سرزمینهای جنوبی از سوی غرب نشینان، احساس شد.
در نیم قرن اخیر، فصل سوم استعمارگری با عنوان «استعمار فرانو» آغاز شده است. در این شیوه چپاول غیر مستقیم، سیطره بر جغرافیای اندیشه ملتها در هر دو سطح عوام و خواص مورد هدف قرار میگیرد. این راه که حاصل قرنها تجربهاندوزی ایادی شیطان است، بهترین، اثرگذارترین و ماندگارترین ابزار به دست گرفتن عنان کشورها محسوب میگردد. تجاوز به ذهن راه را برای سیطره بر سرنوشت و آینده کشورها هموار میکند. در فرایند استعمار فرانو، برنامهریزیها ماهیت بلند مدت دارند و ابزارهای راهبردی در راستای نفوذ به افکار عمومی و هدایت آن را باید در محیطهای نرم یا همان عرصههای فرهنگی جستجو کرد. رسانه و نظام آموزشی دو وسیله اصلی در پیشبرد اهداف کسانی هستند که دستبرد به داراییهای مادی و معنوی کشورهایی غنی همچون ایران را در سر میپرورانند. دستگاه رسانهای غرب با محوریت هالیوود و رسانههای غول پیکر خبری، عرصه مقابله را در این میدان بسیار تنگ و دشوار ساخته است، اما پیگیری دیپلماسی عمومی از طریق بیان واقعیات با گزارشهای غیر واقعی به قصد تاثیرگذاشتن بر ذهن مخاطب و ترغیب به رفتار خاص یا به اصطلاح «پروپاگاندای رسانهای»، هر چند بسیار تاثیرگذار است، اما دو مشکل اساسی دارد:
یکی آنکه بدلیل برملاشدن دروغهای خبری در پی ارائه اخبار صحیح، پس از مدتی تأثیر این روش کاهش مییابد.
دوم اینکه افکار و نگرشهای افراد عموماً در دوران کودکی و بر اساس آموزههایی که از سوی والدین و جامعه پذیرفته شده است شکل میگیرد و در بزرگسالی به ندرت قابلیت تغییرات بنیادی پیدا میکند.
به دلیل کاستیهای فوق، طراحان اندیشههای سیاه استعماری به منظور جهتدهی افکار عمومی و القاء اندیشهها و افکار خاص و مقبولیت بخشیدن به عملکردهای مورد نظرشان در نزد تودههای مردم در سراسر جهان، نفوذ در نظام آموزشی کشورها را به عنوان ابزاری اساسی در عصر استعمار فرانو مطرح نموده و سازمانهای بین المللی و ارگانهای دولتی و غیردولتی وابسته به خود را در سر تا سر جهان در این زمینه به صف کردهاند. این تفکرات که در لایه های زیرین تصمیمات نهادهای مذکور پنهان میشود، به گونهای سازمان یافته و در قالب برنامههای جهانی و منطقهای، با بزک گسترش صلح و دوستی و شعار برابری آموزشی در تمامی نقاط جهان از کلان شهرهای اروپا گرفته تا روستاهای دور افتاده هند و ایران و با تمرکز بر مهدهای کودک و پیش دبستانیها عملیاتی میشود.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi