6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رئیس قوه قضائیه: قبل از اجرای طرح باید اقناع افکار عمومی و اجماع نخبگانی حاصل میشد / افکار عمومی در مورد این طرح قانع نشده است / رفع نگرانی های مردم ضرورتی جدی است / ابعاد طرح برای مردم تبیین شود
#گرانی_بنزین
🌹 @shohadaygian 🌹
🚩 علی مطهری: سخنان رهبر انقلاب درباره موضوع بنزین کار جوانمردانهای بود
نماینده مردم تهران:
🔹 نفس فرمایشات مقام رهبری یک کار جوانمردانه بود، ایشان مسئولیت این تصمیم را پذیرفتند و خودشان را در معرض انتقادات قرار دادند.
🔹 اظهارنظر مقام رهبری رفتار اخلاقی درستی بود، اقدامی شبیه اقدام امام خمینی(ره) در ارتباط با قطعنامه 598 و حاکی از تدبیر و جوانمردی بود، ایشان از تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا حمایت کردند تا وحدت داخلی خدشهدار نشود و آرامش به جامعه برگردد.
🔹تصمیم افزایش قیمت بنزین توسط آن شورا جایگاه مجلس را تنزل داد، زیرا مجلس باید در این خصوص تصمیم میگرفت، اما مرجع دیگری انجام داد
🔹با توجه به اظهارنظر مقام رهبری و حمایت ایشان از تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا، نمایندگان به دنبال اصلاح تصمیم گرفته شده نیستند
🔹 قیمت بنزین سالها پیش میبایست افزایش پیدا میکرد، اما به تأخیر افتاد.
🌹 @shohadaygian 🌹
🌺 شهادت سه بسیجی در اغتشاشات غرب استان تهران/ نحوه شهادت مانند ترورهای دهه ۶۰ است
🔹 سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران از شهادت سه بسیجی و پاسدار در راه حفظ امنیت کشور در مبارزه با اشرار و آشوبگران خبر داد.
🔹اسامی این شهدای بزرگوار به شرح ذیل است:
۱. شهید پاسدار مرتضی ابراهیمی - شهرستان ملارد
۲. شهید بسیجی مجید شیخی - شهرستان بهارستان
۳. شهید بسیجی مصطفی رضایی - شهرستان ملارد
🔸 نحوه شهادت هر سه شهید نیز همانند ترورهای دهه ۶۰ به دست منافقین است؛به طوری که در کمین و ایجاد حلقه محاصره، به وسیله سلاح سرد به شهادت رسیدند./ فارس
🌹 @shohadaygian 🌹
🔰 کارشناسان میگویند ۲۰ سال فرصت داریم از ظرفیت جوان کشور استفاده کنیم
🔻 رهبر انقلاب، سهشنبه شب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ یکی از ظرفیتها «جمعیت جوان کشور» است. به قول جمعیتشناسان، این پنجرهی جمعیتی است.
🔹️ کارشناسان میگویند ما ۲۰ سال دیگر فرصت داریم از این ظرفیت استفاده کنیم. اگر در این ۲۰ سال توانستیم که پایهی خود را محکم کنیم، بُرد کردیم اما اگر کشور وارد سالمندی شود، دیگر کاری نمیتوانیم بکنیم.
🔹️ در این ۲۰ سال چه کار کنیم؟ اول اینکه نگذاریم #جمعیت_جوان کاهش پیدا کند؛ دوم، ایجاد ثروت پایدار برای کشور.
🔺️ اینکه بر #فرزندآوری اصرار میکنم، دلیلش این است که اگر این بیتوجهی که در برههای طولانی به مسئلهی جمعیت شد ادامه پیدا کند، ما ۲۰ سال آینده وارد یک مسیری خواهیم شد که دیگر کار بسیار مشکل خواهد شد. ۹۸/۸/۲۸
💻 @Khamenei_ir
#جوانگرایی
🌹 @shohadaygian 🌹
♻️ #بازخوانی_تاریخ
🔰 تکرار سه فتنه زمان علی(ع) در زمانه ما
۱ . فتنه رنگی جمل: سهم خواهی- حبس خانگی – انحراف توسط فرزند (ناکثین)
۲ . فتنه مذاکره: با شیطان بزرگ - فریب خوردن ابوموسی اشعری (قاسطين)
۳ . فتنه القای ناکارآمدی: القای عدم عدالت توسط مذهبی های احمق (مارقین یا خوارج)
🔹 در فتنه اول:
یاران نزدیک پیامبر (طلحه و زبیر) که بعد از شهادت پیامبر اکرم، در سایه رانت به ثروت زیادی رسیده بودند، وقتی دیدند نمیتوانند در حکومت امام علی (ع) به پست و مقام برسند با همراه کردن خانواده پیامبر (یعنی عایشه) و به بهانه خونخواهی عثمان، علیه جانشین پیامبر شورش کردند. بسیاری از مسلمانان در این فتنه کشته شدند.
زبیر از اولین یاران پیامبر (ص) و علی (ع) بود که حب جاه و مقام او را منحرف کرد و هر بار میخواست برگردد، پسرش او را منصرف می کرد. زبیر به شکل بدی کشته شد. علی (ع) که از کشته شدن دوست قدیمیاش (یعنی زبیر) در حال انحراف ناراحت بود، وقتی چشمش به صورت بی جان زبیر افتاد، خطاب به جسد او فرمود: تو مدتی با پیامبر خدا مصاحب بودی و با او پیوند خویشاوندی داشتی (زبیر پسر عمه پیامبر بود) ولی شیطان بر عقل تو مسلط شد و کار تو به این جا انجامید.
این فتنه رنگی بود و به جمل (یعنی شتر سرخ مو که عائشه بر آن سوار بود) شهرت یافت- در آخر با اینکه عایشه موجب فتنه و قتل بسیاری از مسلمانان شده بود، حضرت علی (ع) عایشه را به حبس خانگی محکوم کرد تا در سایه بهره برداری از سابقه او، فتنه دیگری طراحی نشود و مردم بیشتری در این وسط کشته نشوند!
🔹 در فتنه دوم:
سپاه حضرت علی(ع) با سپاه شیطان بزرگ زمان (یعنی معاویه) در جنگ بود و چون معاویه در حال شکست بود، پیشنهاد مذاکره داد. برخی یاران ساده لوح و پشیمان حضرت علی (ع) فریب خوردند و پیشنهاد مذاکره را باور کردند. حضرت که از عاقبت کار مطلع و شیطان بزرگ را پایبند به عهدش نمیدانست، قبول نمیکرد و میفرمود به آنها اعتماد نکنید.
منافقین داخلی و درون خیمه علوی، با پیوند زدن معیشت و راحتی مردم به مذاکره با شیطان بزرگ معاویه، با فشار افکار عمومی، توافقی را به حضرت علی (ع) تحمیل کردند که خسران آن برای علی (ع) مشخص بود.
هرچند حضرت برای اینکه یاران جاهلش به عینه عهدشکنی معاویه را درک کنند، یکی از یاران زیرک و باهوشش (مالک اشتر) را برای مذاکره تعیین کرد اما منفعتطللان پشیمان از مبارزه با فضاسازی، مالک را تندرو و جنگ طلب معرفی و درخواست تعیین گزینهای به عنوان مذاکره کننده داشتند که خود را مسلط به آداب مذاکره، باسواد و صلحطلب (ابوموسی اشعری) معرفی میکرد.
مذاکره ابوموسی اشعری ساده لوح و عمروعاص شیطان مدتی به طول انجامید تا اینکه ابوموسی فریب خورد و بر خلاف آداب مذاکره با شیطان، ابتدا شرایط طرف مقابل را اجرا کرد و انگشتر را از دستش بیرون آورد. معاویه و عمروعاص اما در مقابل نه تنها به تعهدات خود عمل نکردند که برخلاف آن رفتار کردند.
این جماعت بعد از شکست مذاکراتی که ادعا میکردند با آن همه مشکلات را حل میکنند، بهجای اینکه به راهکارهای تعیین شده ولی زمان خود تن بدهند و مسئولیت این مذاکره تحمیلی را بپذیرند، در رسانههای عمومی زمان خود و از پشت تریبون، مسئوایت مذاکرات را متوجه علی (ع) کردند و گفتند ما اشتباه کردیم، پس چرا علی قبول کرد پس علی هم اشتباه کرده!
🔹 اما فتنه سوم:
برخی از یاران حضرت علی(ع) که به مذهبیهای بی بصیرت شناخته می شدند، به این نتیجه رسیده بودند که حکومت علوی ناکارآمد و ناعادلانه است. این جماعت که در نتیجه جنگ های متعدد و تخلفهای برخی مدیران به این نتیجه رسیده بودند، از اینکه علی(ع) مطابق اشتیاق آنها عمل نمیکند، به حضرت اعتراض میکردند و با فشار و تعصب یک سوی نگری، قصد داشتند ایشان را وادار به توبه کنند.
این جماعت که خود را از حضرت علی (ع) عادل.تر و دینشناستر میدانستند، هر روز به بهانه ای با حق مطلق جلوه دادن خود، به نظام علوی اعتراض می کردند و آن را منحرف شده از اصول عدالت میدانستند.
نهروانیها سه خصوصیت عجیب داشتند: همه را فاسد میدانستند و برای ولی مسلمین زمان خود، تعیین تکلیف میکردند، تنها خود را عدالت طلب و دیندار واقعی میدانستند و ابایی نداشتند تا جلوتر از امام حرکت کنند، و در آخر اینکه به راحتی به دیگران تعرض میکردند.
در تمام این فتنهها رهبر زمان بهتر از دیگران و بیش از آنها به وجود مشکلات آگاهی داشت، اما جامعه اسلامی بویژه خواص، به جای همراهی با راهکارهای امام، یا عقب تر از او و یا جلوتر از امام، نسخه مطلوب خود را طلب و اجرا میکرد.
مراقب فتنهها باشیم که فتنه شاید از رفیقان بوده باشد...
#بصیرت
🌹 @shohadaygian 🌹
🔻 فرمانده، بدون سلاح رفته بود صدای معترضان را بشنود
🔹بین همه التهابهای اخیر، دو مرد آرام چشم روی هم گذاشتهاند، اینجا در معراج شهدا که بزمگاه دیرینه شهدای انقلاب است.
🔹شهید ابراهیمی میگفت باید مردم معترض بیگناه را از این صف جدا کرد. بدون سلاح، تأکید میکنم بدون سلاح بین جمع رفت. همین که میخواست با مردم هم صحبت شود، چند نفر محاصرهاش میکنند. یک نفر تیر به پهلویش میزند. بعد چاقو به قلبش میزنند، وقتی خونین روی زمین میافتد و بیحال میشود یک نفر چاقو را توی سرش فرو میکند.
🔹آقا مرتضی فرمانده بود اما همیشه به پاسدار بودنش افتخار میکرد. فرماندهای که سربازِ سربازهایش بود. خودش جنوب شهری بود، شهریار زندگی میکرد.
🔹زندگی سادهای داشت، تغییرات قیمت و تورم را با پوست گوشت و استخوان حس میکرد. اصلا آن روز بهخاطر همین، نامردها مجال حرف زدن به او ندادند و به وحشیانهترین شکل او را به شهادت رساندند. میترسیدند حرفش باعث شود معترضان صف خود را جدا کنند و آنها لو بروند، تنها بمانند.
🌹 @shohadaygian 🌹
🔻 #تحلیل سرانگشتی از گران شدن #بنزین و حوادث پس از آن.
۱_ نفت و فراوردههای آن، سرمایهای ملی و متعلق به همهی مردم است. هر ایرانی باید از این سرمایه همگانی یا عایدات فروش و یارانهی اختصاص دادهشده به آن، بهرهمند شود. بین اقشار مختلف هم نباید تفاوتی باشد، چه کسانی که یک یا چند خودرو دارند، و چه افرادی که خودرویی ندارند.
۲_ اختصاص یارانه به بنزین سبب میشود که فقط افرادی که صاحب خودرو هستند از عایدات این سرمایه ملی و یارانه آن برخوردار شوند. هر مقدار که تعداد خودروها و مصرف بنزین بیشتر باشد، یارانهی بیشتری به صاحب آن تعلق میگیرد. پائین نگه داشتن بنزین یعنی اختصاص یارانه به آن، که سهم افرادی است که دارای ماشین هستند.
۳_چند سالی که دولت قیمت بنزین را ثابت نگه داشته و برخلاف تورم چندین درصدی قیمت بنزین تغییر نکرده است و یارانه زیادی به آن اختصاص مییابد، تا جایی که عدهای بنزین داخل کشور را به کشورهای همسایه قاچاق میکنند و برای هر لیتر، حداقل ۴هزار تومان سود میکنند و روزانه میلیاردها تومان به جیب آنها میرود. اما هزینه مبارزه با قاچاق باید از جیب ملت خرج شود. از طرفی ارزان ماندن بنزین، یعنی سود یارانه بنزین به جیب طبقاتی که ماشین بیشتری دارا هستند میرفت.
🔹 ادامه دارد ...
🌹 @shohadaygian 🌹
🚩 شورای ائتلاف نیروهای انقلاب:
اصلاحطلبان نمیتوانند نقش خود در آشفتگیهای اقتصادی را انکار کنند.
🔹اگر فتوت، مجاهدت و تدبیر مقام معظم رهبری و بصیرت و هشیاری ملت صبور نبود، رخدادهای این چند روز میتوانست آسیبها و تخریبهای جدی را برای کشور بدنبال داشته باشد.
🔹 متاسفانه دولت و مجریان مصوبه افزایش قیمت #بنزین به دلیل بیتدبیری و ناکارآمدی و یا عامدانه، این مصوبه را بیمقدمه و به نحو شوکآوری اجرایی کردند.
🔹 ای کاش آقای روحانی در روزهای قبل از اجرای طرح و در جریان سفر خود به یزد و کرمان به جای سخنان تند و سیاسی کاری و اعتراض به قوه قضائیه در مبارزه با فساد، مشغول برنامهریزی برای چگونگی اجرای تصمیمی اقتصادی میشد که قاعدتاً به هفتهها توضیح و اقناعگری نیاز دارد.
🔹 اگر دولت از روز نخست بهجای کدخداپرستی و آمریکاباوری به ظرفیتهای عظیم داخلی کشور توجه میکرد امروز مجبور به اجرای شتابزده برخی از طرحها نمیشد
🔹 اصلاحطلبان و تکرارکنندگان انتخاباتهای ریاست جمهوری و مجلس در سالهای اخیر نیز از متهمان اصلی بیتدبیریهای دولت هستند
♻ تسنیم
🌹 @shohadaygian 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔 شتاب نکن❗️
✨من الخُرق المعاجلة قبل الامكان، و الأناة بعد الفرصة.
💠 از كم خردى شخص است، شتاب كردن در چيزى پيش از امكان آن، و از دست دادن چيزى پس از رسيدن فرصت آن.
📚 نهجالبلاغه_ حکمت ۳۶۳
🌹 @shohadaygian 🌹
پنجشنبه که میآید....
باز دلتنگ #شهیدان میشوم
بیقرارِ یاد #یاران میشوم
یاد #جانبازان میدان جنون
آشنایان غبار و خاک و #خون
یاد آنانی که #مجنون بوده اند
#پنجشنبههای_دلتنگی
#یادشهداباصلوات
🌹 @shohadaygian 🌹