هدایت شده از @anamag dars
حکایتی از برکات مواظبت از آرامش همسر و پرهیز ااز ایذاء او از زبان مرحوم حاج آقا عبدالعلی تهرانی از شاگردان مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی:
یک شب وقتی به خانه بازگشتم، دیدم خیلی دیر شده است و همه خوابیدهاند. من هم با خودم گفتم: چرا مزاحم خانوادهام بشوم و آنها را از خواب بیدار کنم. همان جا در پشت در نشستم تا صبح شود؛ ولی لحظاتی بعد یک دفعه دیدم خانواده خودش آمد و در را باز کرد و گفت: الآن خوابیده بودم؛ در خواب سیدی را دیدم. آن آقا به من فرمود: چرا خوابیدهای؟! بلند شو برو در را باز کن؛ فلانی پشت در است. من هم از خواب پریدم و آمدم در را باز کردم و دیدم شما در پشت در نشستهاید!
هدایت شده از @anamag dars
💢 آیت الله سعادت پرور :
🔸یک بار من در جوانی در خانه با خانواده بد اخلاقی کردم . در عالم معنا به من گفتند : بیست سال ناله هایت بی اثر شد .
هدایت شده از @anamag dars
❇️حضرت علامه حسن زاده آملی:
⬅️ اساس تقوی دو چیز است؛
🔹1_ألتعظیم لأمر الله
بزرگ شمردن امر خدا
🔹2_و ألشفقه علی خلق ألله.
شفقت و دلسوزي به خلق خدا
👈هزار_و_یک_نکته ص ۳۰۹
هدایت شده از @anamag dars
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ضیافت_الهی
✳️ موعظهای نافذ از شهید مطهری(ره) درباره استفاده از فرصت استثنایی ماه مبارک رمضان
هدایت شده از @anamag dars
doa7_721038705925554867.mp3
7.85M
🌹آیت الله مجتهدی تهرانی(رحمت الله علیه)
♦️شرح دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان
هدایت شده از @anamag dars
اخلاق در خانه:
مهارت هفتم: پوزش خواهی و قبول پوزش
در رفتار با همسر کوشش کن کاری از تو ظهور نکند که به خاطرش عذر بخواهی که پیامبر رحمت فرمود: ایاک و ما تعتذر منه (کاری نکن که بخواهی به خارش عذرخواهی کنی)
حال که هوای نزدیکی به خدا در دل داری باید خوب محاسبه کنی ببینی، آیا حقی از حقوق همسرت را تضییع نکردی؟ آیا او را آزار ندادی؟ آیا به او توهینی نکردی؟ آیا او را مورد اسهزا و تمسخر و سرزنش قرار ندادی؟ آیا غیبت او نکرده یا تهمتی نزده ای؟ آیا خشم نابجا نکردی؟ آیا او را مضطرب و نگران ننمودی؟ آیا مصالح و منافعش را نادیده نگرفتی؟ آیا حقوق مادی و معنوی او را ادا کردی؟ آیا از زحمات او قدر دانی کردی؟ و ...
بدان برای جبران راهی جز عذرخواهی و بدست آوردن دل او نداری. و باید عزمت را جزم کنی که بعد از عذر خواهی بازگشت به خطا نکنی.
البته باید تو هم نسبت به همسرت بسیار با گذشت باشی و اشتباهات او را ببخشی. که امیرالمومنین فرمود که بدترین مردم کسی است که از لغزش دیگران نگذرد.
هدایت شده از @anamag dars
بوسه بر دستان همسر
علیرضا جعفری، فرزند فیلسوف فقید، مرحوم علامه محمد تقی جعفری(ره) به خاطرهای از دوران کودکی خود اشاره میکند و میگوید: به یاد دارم روزی در منزل، سوء تفاهم جزیی بین استاد و والدهام پیش آمد و عباراتی بین آنان رد و بدل شد. پس از گذشت مدت زمانی، استاد عازم رفتن به بیرون منزل بود، با نهایت فروتنی پیش آمد و دست مادرم را بوسید و عذرخواهی کرد.
اساسا” علامه جعفری در برخورد با همسر، جایگاه علمی و اجتماعی خویش را فراموش میکرد و هیچ گاه سختی و مشکلات مربوط به کارهای خویش را، با خود به خانه نمیآورد. اگر هم خسته بود، به سخنان همسرش نیکو گوش میداد و اظهارات معقول و منطقی را میپذیرفت. از کوششهای همسرش مدام در مناسبتهای مقتضی قدردانی میکرد.
(منبع: سرای اهل صفا، غلامرضا گلی زواره، ص۲۶۹، با اندکی تغییر و تلخیص)
هدایت شده از @anamag dars
ozrkhahi.ansarian.mp3
3.74M
عذرخواهی. در صورت صلاحدید این صوت بسیار زیبا و چند دقیقه ای در مورد عذر خواهی را از دست ندهید.
هدایت شده از @anamag dars
💬 حکم روزه جنب که با احتمال بیدار شدن قبل از اذان بخوابد ولی بیدار نشود، چیست؟
🔹 آیات عظام خامنه ای و مکارم: شخص جنب در شب ماه رمضان اگر می داند یا احتمال می دهد که در صورت خوابیدن پیش از اذان صبح بیدار می شود، و تصمیم بر غسل هم داشته باشد ولی بیدار نشود، روزهاش صحیح است.
🔹 آیت الله سیستانی: كسى كه در شب ماه رمضان جنب است و يقين يا اطمينان دارد كه اگر بخوابد پيش از اذان صبح بيدار مىشود، و تصمیم بر غسل هم داشته باشد ولی بیدار نشود، روزهاش صحیح است.
🌎 احکام روزه / آیت الله خامنهای – توضیح المسائل آیات عظام سیستانی و مکارم