ارائه مقاله،نقاشي، روزنامه ديواري، دلنوشته،شعر با موضوعات دهه فجر، ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و امام خميني(ره) و شهيدفخري زاده. آثار خودراتا۲۰ بهمن براي ما ارسال كنيد https://t.me/safir128
نقاشی در مورد دهه فجر توسط آقای
#حسین_پوریوسف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اینجا پاریسه اما این صف کیلومتری جوانان دانشجو نه برای خرید آخرین گوشی اپل یا لامبورگینی، که برای گرفتن یک وعده غذا و تلف نشدن از گشنگیه
چیزهایی که هیچوقت در رسانه های غربی و بخصوص فارسی زبان پوشش داده نمیشه تا ما تصورات رویاییمون از غرب ادامه پیدا کنه
#زندگی_نرمال
@shohadaykondalaj
مهربان معبودم🕊🌸
شب خود و دوستانم را
بـه تـو میسپارم
آرزوهـایم زیـاد است🕊🌸
اما ناب ترین آرزویم
نعمت سلامتیست
بـرای هـمه ی عـزیـزانم🕊🌸
ان شـاءالله هـمیشه
سـلامت و شـاداب باشیـد
عزیزان شبتون بخیر🕊🌸
@shohadaykondalaj
هدایت شده از غلامرضا
پيامبر اکرم: صلی الله عليه و اله و سلّم
وَ قَالَ : أَرْبَعٌ يُمِتْنَ اَلْقَلْبَ اَلذَّنْبُ عَلَى اَلذَّنْبِ وَ كَثْرَةُ مُثَافَنَةِ اَلنِّسَاءِ يَعْنِي مُحَادَثَتَهُنَّ وَ مُمَارَاةُ اَلْأَحْمَقِ تَقُولُ وَ يَقُولُ وَ لاَ يَرْجِعُ إِلَى خَيْرٍ أَبَدا وَ مُجَالَسَةُ اَلْمَوْتَى فَقِيلَ يَا رَسُولَ اَللَّهِ وَ مَا اَلْمَوْتَى قَالَ كُلُّ غَنِيٍّ مُتْرَفٍ .
رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله فرمود:
چهار چيز دل را مى ميراند:
1- گناه پی در پی گناه
2- زياد حرف زدن و معاشرت كردن با زنانِ نامحرم
3- مجادله با احمق (با او گفتگو كنى و او هرگز به سوى خير كشيده نشود)
4- همنشينى با مردگان،عرض شد: اى رسول خدا مردگان كيانند؟ فرمود: هر ثروتمند خوش گذران.
منبع : مشکاة الأنوار في غرر الأخبار، ج 1، ص 541
هدایت شده از @anamag dars
🌷 امام رضا (علیه السلام) :
☘️ هيچ يك از #شیعیان علی نيست كه روز مرتكب عمل زشتى يا گناهى شود ، مگر آن كه شب اندوهى به او رسد كه آن #گناه را فرو ريزد.
📖 بحار ۶۸/۱۴۶/۹۴
🌷 امام صادق (عليهالسلام) فرمودند :
👌 إنَّ العَبدَ إذا أذنَبَ ذَنبا اُجِّلَ مِن غُدوَةٍ إلَى اللَّيلِ ؛ فَإِنِ استَغفَرَ اللّهَ لَم يُكتَب عَلَيهِ"
✍️ هر گاه بنده ، گناهى مرتكب شود ، از بامداد تا شب به او مهلت داده می شود. اگر از خدا آمرزش خواست ، آن گناه برايش نوشته نمى شود.
📚 كافي ج ۲ ص ۴۳۷
پیامبر_اكرم صلیاللهعلیهوآله فرمودند:
🍀 اتَّقِ اللَّهَ حَیثُما کُنتَ وَ أتبَع السَّیِّئَهَ الحَسَنَهَ تَمحُها وَ خالِقِ النّاسَ بِخُلقٍ حَسَنٍ؛
🍃 هر کجا هستى از خدا بترس؛ به دنبال گناه کار نیک انجام بده تا آن را محو کند و با مردم خوش اخلاق و نیکو رفتار باش.
📖 نهج الفصاحه، ص163
هدایت شده از @anamag dars
#پیامبر_اکرم(صل الله علیه و اله و سلم )
🔆 «عند ذکر الصالحین تنزل الرحمه »
به هنگام یاد صالحان رحمت الهی نازل میشود . (کتاب مهجه البیضا -فیض کاشانی)
یاد صالحان و بزرگان با بیان سیره و کلمات قصار ایشان:
هدایت شده از @anamag dars
آیت الله سید علی قاضی رحمت الله علیه:
اولین قدم و اصلی ترین مرحله در سیر وسلوک الی الله، ترک گناه است، تا انسان گناه را کنار نگذار نمی تواند ترقی معنوی کند و عبادات او نیز موثر نخواهد بود.
هدایت شده از @anamag dars
آیت الله بهجت رحمت الله علیه:
لذّت های حرام را ترڪ ڪنید، لذّت عبادت خودش مےآید.
هدایت شده از @anamag dars
👈 این لعنتی همه چیزَت را می گیرد!
🔰آمد محضر آیت الله حق شناس رحمه الله علیه، ناراحت و سراسیمه، که آی حاج آقا چله ی معروف حاجترواییِ زیارت عاشورا را خواندم اما حاجتم رَوا نشد، آیت الله اما که چشم برزخی اش خوب کار می کرد و باطن آدمها را می شناخت بغضش ترکید و گفت: «داداش جون! حاجتت تا بالای سَرت رسیده بود، فلان گناه را که مرتکب شدی قصه عوض شد»
🔥 گناه.. گناه...گناه...این لعنتی حالِ دلت را خراب می کند،نعمتت را منهدم می گرداند، قلب امام زمانت را می شکند، حاجتروایی ات را به تأخیر می اندازد و مسیر خوشبختی تو را مسدود می کند،مجسم کنی در خاطرت اگر عوارض وحشتناک قبر و قیامتش را به یک سؤال کوتاه می رسی؛
«آیا ارزشش را داشت!؟»
هدایت شده از @anamag dars
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام حسین (ع) خودش و خانوادش را برای ما فدا کرد، تا ما گناه نکنیم؟
سخنرانی کوتاه (یک دقیقه) استاد مومنی
هدایت شده از @anamag dars
🔖 محبت به طاغوت و طاغوتیان🔖
🔻امام کاظم علیه السلام و صفوان جمّال
🔷داستان صفوان جمّال را شنیده اید. صفوان مردی بود كه- به اصطلاح امروز- یك بنگاه كرایه ی وسائل حمل و نقل داشت كه آن زمان بیشتر شتر بود، و به قدری متشخص و وسائلش زیاد بود كه گاهی دستگاه خلافت، او را برای حمل و نقل بارها می خواست. روزی هارون برای یك سفری كه می خواست به مكه برود، لوازم حمل و نقل او را خواست. قراردادی با او بست برای كرایه ی لوازم. ولی صفوان، شیعه و از اصحاب امام كاظم است. روزی آمد خدمت امام و اظهار كرد- یا قبلاً به امام عرض كرده بودند- كه من چنین كاری كرده ام.
🔶حضرت فرمود: چرا شترهایت را به این مرد ظالم ستمگر كرایه دادی؟ گفت: من كه به او كرایه دادم، برای سفر معصیت نبود. چون سفر، سفر حج و سفر طاعت بود كرایه دادم و الاّ كرایه نمی دادم. فرمود: پولهایت را
گرفته ای یا نه؟ یا لااقل پس كرایه هایت مانده یا نه؟ بله، مانده. فرمود: به دل خودت یك مراجعه ای بكن، الآن كه شترهایت را به او كرایه داده ای، آیا ته دلت علاقه مند است كه لااقل هارون این قدر در دنیا زنده بماند كه برگردد و پس كرایه ی تو را بدهد؟
👈گفت: بله. فرمود: تو همین مقدار راضی به بقای ظالم هستی و همین گناه است. صفوان بیرون آمد. او سوابق زیادی با هارون داشت. یك وقت خبردار شدند كه صفوان تمام این كاروان را یكجا فروخته است.
🔸اصلاً دست از این كارش برداشت. بعد كه فروخت رفت [نزد طرف قرارداد] و گفت: ما این قرارداد را فسخ می كنیم چون من دیگر بعد از این نمی خواهم این كار را بكنم، و خواست یك عذرهایی بیاورد. خبر به هارون دادند.
♦️گفت: حاضرش كنید. او را حاضر كردند. گفت: قضیه از چه قرار است؟ گفت من پیر شده ام، دیگر این كار از من ساخته نیست، فكر كردم اگر كار هم می خواهم بكنم كار دیگری باشد. هارون خبردار شد. گفت: راستش را بگو، چرا فروختی؟ گفت: راستش همین است. گفت: نه، من می دانم قضیه چیست.
▪️موسی بن جعفر خبردار شده كه تو شترها را به من كرایه داده ای، و به تو گفته این كار، خلاف شرع است. انكار هم نكن، به خدا قسم اگر نبود آن سوابق زیادی كه ما از سالیان دراز با خاندان تو داریم دستور می دادم همین جا اعدامت كنند.
📚مجموعه آثار شهید مطهری . ج18، ص: 108/پايگاه شهید مطهری