💌 حیوانات خارج، از خوک به آدم و از آدم به خوک و باز از خوک به آدم نگاه کردند ولی دیگر امکان نداشت که یکی را از دیگری تشخیص دهند.
#یکلحظهکتاب
#قلعهیحیوانات #جورجاورول
🕯@shohreafagh
غرض ز مسجد و میخانهام وصال شماست
جز ایـــن خیـــال ندارم خـدا گــواه من است
🌿
#یکلحظهشعر
#حافظ
🕯@shohreafagh
تو را وقتی تصور میکنم هی شعر میآید
ز چشمانت غزلواره، ز لبهای تو تک بیتی...
🌿
#یکلحظهشعر
🕯@shohreafagh
و ما همچون چارپایانی که کتابهای روی دوشمان را حمل میکنیم...
🍂
#یکلحظهباشُــهرِۀآفــاق
🕯@shohreafagh
💌 شریعه فرات، پیش روست و چند هزار سوار دشمن پشت سر. سوار تشنه لب، لحظه به لحظه به آب نزدیک تر می شود، با مشک خالی بر دوش و شمشیری در دست و لبخند شیرینی بر لب. لبخند، لب های ترک خورده اش را به خون می نشاند. اسب در زیر پایش، به عقابی می ماند که مماس با زمین پرواز می کند. آنقدر رعنا و رشید و بلند بالاست که اگر پا از رکاب، بیرون کشد، سرانگشتانش، خراش بر چهره زمین می اندازد. «وقتی که تو بر اسب سوار می شوی، ماه باید پیاده شود از استر آسمان»
#یکلحظهکتاب
#سقایآبوادب #سیدمهدیشجاعی
🕯@shohreafagh
وخدا خواست که یعقوب نبیند یک عمر
شـهــر بی یـــــار مـگر ارزش دیـــدن دارد؟
#یکلحظهشعر
#محمودزارع
🕯@shohreafagh
💌 بیا تا برکههای حقیر دغدغه را دریا کنیم ای دوست! چرا که هیچ دریایی، هرگز، از هیچ توفانی نهراسیده است و هیچ توفانی، هرگز، دریایی را غرق نکرده است.
#یکلحظهکتاب
#یکعاشقانهیآرام #نادرابراهیمی
🕯@shohreafagh
May 11
موقع آمد و شد، فاطمه جان! میبینم
دیدهی زینب تو مــات در و دیوارست!
🌿
#یکلحظهشعر
#ژولیدهنیشابوری
🕯@shohreafagh
💌 روزگار غریبی است دخترم! دنیا از آن غریب تر! این چه دنیایی است که دختر رسول خدا را در خویش تاب نمی آورد؟ این چه روزگاری است که «راز آفرینش زن» را در خود تحمل نمی کند؟ این چه عالمی است که دردانۀ خدا را از خویش می راند؟ روزگار غریبی است دخترم. دنیا از آن غریب تر. آنجا جای تو نیست، دنیا هرگز جای تو نبوده است. بیا دخترم، بیا، تو از آغاز هم دنیایی نبودی. تو از بهشت آمده بودی، تو از بهشت آمده بودی.
#یکلحظهکتاب
#کشتیپهلوگرفته #سیدمهدیشجاعی
🕯@shohreafagh
باز دارد میرود چــــاهی بنا ســازد علی
مرد وقتی گریه دارد زود خلوت می کند
💔
#یکلحظهشعر
🕯@shohreafagh