یه دختر نمونه / در مجلس زنونه
تو خونه پیش مادر / پیش پسر برادر
با پسرای خواهر / پیش عمو و دایی
وقتی حجاب نداره / اشکال شرعی داره یا نداره؟
هیچ اشکالی نداره - اینها همه محرمند
یه دختری بچه ها / روسری شو نبسته
بدون کفش و جوراب / تو کوچه شون نشسته
می خوام بدونم آیا / حجاب او کامله؟
اشکال داره حرامه - حجابش ناتمامه
تو تفریح و زیارت / وقتی که بیرون می ره
در بین نامحرما / می شه وضو بگیره؟
اشکال داره حرامه - حجابش ناتمامه
تو کوچه و تو بازار / یه دختر دیگری
موهاش که مونده بیرون / از گوشه روسری
وقتی می گم بپوشان / به من می گه کی گفته
ای بچه های عاقل / شما بگید کی گفته
پیامبر ما گفته - او از خدا شنیده
🆔@shokofehayenoor1
۱ بهمن ۱۴۰۰
حضرت فاطمه زهرا (س) دختر پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) آخرین پیامبر مسلمانان هستند که روز تولد آن حضرت روز زن نام گرفته است، نامگذاری روز میلاد حضرت زهرا (س) به عنوان روز زن و روز مادر به حق انتخاب زیبا و شایسته ای ست. چه اینکه در الگوی زن بودن و مادر بودن نمونه ی بالاتری از الگوی زندگی فاطمه زهرا (س) نداریم. این انتخاب و این نامگذاری هم به حق در جهت پیروی از سیره و زندگی این بانوی بزرگوار صورت گرفته است.
۲ بهمن ۱۴۰۰
عطر خوب سیب داشت
آن گل یاس سفید
او که در قلب پدر
نور امیدی دمید
هدیه ای بود از خدا
آمد او از آسمان
تا که عطرآگین شود
باغ های این جهان
بارها چون مادی
او پدر را ناز کرد
چون نسیم مهربان
اخم گل را باز کرد
او بهشتی بود و رفت
باز هم سوی بهشت
آمد و در قلب ها
نام «زهرا» را نوشت
۲ بهمن ۱۴۰۰
✨😍گردنبند با برکت
روزی پیامبر در مسجد نشسته بودند. عرب بادیه نشینی وارد شد و گفت: ای رسول خدا! من گرسنه ام، لباس مناسبی ندارم، پولی هم ندارم و مقروض هستم. کمکم کنید.
پیامبر به بلال فرمودند: که این مرد را به خانه فاطمه ببر و به دخترم بگو که پدرت او را فرستاده است. بلاال آمد و داستان را برای حضرت زهرا تعریف کرد. گردنبند خود را که هدیه باز کردند و به بلال دادند و فرمودند: که این گردنبند را به پدرم بده تا مشکل را حل کنند. بلال بازگشت و امانتی را تحویل پیامبر داد. رسول خدا فرمودند: هر کس این گردنبند را بخرد، بهشت را برای او تضمین می کنم.
عمار یاسر آن را خرید و مرد فقیر را به خانه خود برد. به او لباس و غذا داد و دو برابر میزان قرض به او پول داد. سپس عمار غلام خود را صدا زد و گفت: این گردنبند را به خانه فاطمه زهرا می بری و می گویی که هدیه است تو را نیز به فاطمه بخشیدم. غلام گردنبند را به حضرت داد و گفت: عمار مرا نیز به شما بخشیده است. حضرت نیز غلام را در راه رضای خدا آزاد کردند.
غلام گفت: چه گردنبند با برکتی! گرسنه ای را سیر کرد، بی لباسی را پوشاند و غلامی را آزاد کرد.
🌺منبع: کتاب قصّه مدینه نوشته حجت الاسلام علی نظری منفرد🌺
۲ بهمن ۱۴۰۰
۲ بهمن ۱۴۰۰
۲ بهمن ۱۴۰۰
#شعر مادر خوب من
مادر خوب من چه با صفایی هی
بیا تو کنارم که با وفایی هی
غذای مادرم چقدر لذیذه هی
نام او برایم خیلی عزیزه هی
مادر خوب من تو بهترینی هی
الهی پسرم(دخترم) بلا نبینی هی
خنده مادرم چه دل نوازه هی
دعای مادرم برایم نیازه هی
یاد تو از دلم هرگز نمی ره هی
ای خدا مادرم هرگز نمیره هی
حضرت #فاطمه سلام الله علیها
#خردسالان
#کودکان
#شعر
۲ بهمن ۱۴۰۰
۲ بهمن ۱۴۰۰