🔴 به اسم آزادی زن، مرد ستیز نباشیم
♦️آزادی تا جایی آزادی است که باعث آزار و ستیز با دیگری نشود.
اینکه با عناوین زشتی مثل تو چشماتو ببند ونگاه نکن تبدیل به آدم های روشن فکر نمیشویم بلکه روحیه مرد ستیزی خودمان در قالب واژه ها را به رخ میکشیم.
♦️همانطور که ما در این اجتماع به دنبال آزادی و آرامش هستیم مرد هم به موازات ما به دنبال آزادی و گذران امورات زندگی خود و خانواده اش است او از طرف خداوند موظف است حدود الهی حضور اجتماعی زن مسلمان را رعایت کند، او مثل مرد غربی به دنبال سو استفاده از آزادی های زنان نیست
♦️اینکه بخواهیم به اسم آزادی با رفتارهای سخیف اجازه مطالبه حقوق اجتماعی مرد مسلمان را سلب کنیم نتیجه آن در طولانی مدت، سو استفاده گری مردان از زنان وبی اعتمادی و عدم رغبت مردان به تعهد و ازدواج با زنان خواهد بود. دقیقا همان بلایی که آزادی بر سر زن غربی آورد. زن غربی باید سالها در خانه دوست پسر کلفتی کند تا شاید روزی مرد مجاب به تعهد به زن شود
♦️آزادی آن نیست که امثال مسلح علینژاد ها که خودشان اسیر سیستم غرب شده اند و سرباز اجرای دستورات انها برای براندازی شده اند، بتوانند برای ما به بار آورند ، ازادی یک بینش عمیقی است که در همین درک و همدلی و احترام به حقوق متقابل جلوه گری میکند.
#حق_مرد_مسلمان
✍عالیه سادات
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
_____________________
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
🔴#نامنظومه_فکری_ضرغامی
🔷باید خون گریه کرد بر نوجوانانی که سالها سکان دار رسانه هایش شما بوده اید که حداقلی ترین نگاه کرامتی در شما نسبت به زن و مرد مسلمان شکل نگرفته است
⬅️اقای ضرغامی شرم نمیکنید برای دیده شدن خودتان زن مسلمان را ابزار و غیرت مرد مسلمان را تحقیر میکنید؟
اقای ضرغامی تو کدام مرد ایرانی را تحقیر میکنی همان مردی که در مقابل تمام دنیا ایستاده و بار مشقت انواع جنگ های اقتصادی وامنیتی و نظامی را بر دوش میکشد تا زن ایرانی سهل است زن مسلمان جایگاه کرامتی خود را از دست ندهد ؟
✍عالیه سادات
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
_____________________
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
14010813 لزوم معرفی شخصیت آقا.mp3
17.4M
🔥 یک فایل 41 دقیقهای دیگر با موضوعی بسیار #مهم و #حیاتی 🔥
📝 موضوع: لزوم معرفی شخصیت امام خامنه ای عزیز
📣 توصیۀ ما این است که گوش دادن به این سخنرانی را به تأخیر نیندازید.
‼️ گوش دادن و #انتشار این فایل، مبارزه عملی با نشریه هتاک فرانسوی است که بی شرمانه به ساحت مقام آقاجانمون اهانت کرده است.
💥چراامروزبچه ها ی کشورماآقارونمیشناسندش..😒
#امام_زمان #امام_خامنه_ای
#نبرد_روایتها
@Na_revayatha
🔴 پاسخ به یک شبهه به مناسبت دعای ماه رجب
◀️ شبهه :چون در دعای ماه رجب، در اعمال آن اشاره به گرفتن ریش هست این نشان میدهد دین اسلام یک دین مردانه است وزن در آن نامرئی است.
پاسخ :باید در پاسخ به این سوال گفت چگونه دینی را که تمام جزئیات آن بین زن ومرد تقسیم شده است را دین مردانه میدانید؟
در تمام احکام متناسب با جنسیت تفاوت هایی لحاظ شده است که گاها واجب و گاها مستحب است
شستن آرنج در وضو از تفاوت های مرد و زن است
پوشش حجاب در نماز از تفاوت های زن ومرد است.
حالت ایستادن در نماز، قرار دادن کامل ساعد در سجده از تفاوت های زن ومرد است.
احکام شرعی مختص زنان فصلی است که مخصوص زنان میباشد و وظیفه بانوان است تک تک این آموزه ها را فرا بگیرند.
احکام مخصوص زنان برای حضور در نماز جماعت یکی از مباحث دینی زنان است.
به هر گوشه ی احکام اسلامی نگاه کنید حتی مساله حج احکامی مختص به زنان وجود دارد که متناسب با جایگاه معنوی و تکالیف و فیزیولوژی زن میباشد.
اما در پاسخ اختصاصی به گرفتن ریش توسط مردان در دعای رجب
🔶 این از محبت خداوند به زن میباشد که اگر بخواهد معادل رفتار مردانه ریش کشیدن را انجام دهد زن باید موهای خود را بکشد که قطعا خدای متعال اجازه چنین برخوردی با ریحانه خلقت را حتی به خود زن نمیدهد.
در ثانی گرفتن ریش در فرهنگ عرب برای مردان اوج شکستن خودمحوری است که یک ویژگی مردانه است. ودر نکته مقابل آن در زن دگر محوری میباشد . روان مردانه خود محور و روان زنانه دگر محور است. که این تفاوت روانی زن ومرد هم در این دعا رعایت گردیده است.
✍عالیه سادات
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
_____________________
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
🔴 یک بشارت برای زنان مسلمان
🔶 باید خاطر نشان کنم که هر چقد معدودی سلبریت هایی ایرانی به دلیل عدم آگاهی از دین وداشتن گرایشات خاص سیاسی، به سمت دین ستیزی و فرهنگ زدایی از جامعه ایرانی روی آورده اند، در غرب یک موج گرایش به اسلام دربین سلبریت های غربی شکل گرفته است که هر روز هم پر رنگ تر میشود
⬅️دلایلی که اینها برای اسلام اوردن خود می آورند ،اولا تجربه تحقیرهای زن غربی در سیستم آزاد غربی و دوما عزت و شخصیتی است که در اسلام برای زن بودن خود می یابند.
بگذارید دقیق تر عرض کنم آنها به اوج آنچه که غرب در قبال گرفتن هویت دینی به اسم آزادی به زن میدهد رسیده اند مثل شهرت، ثروت، اثر گذاری اجتماعی اما پوچی همه اینها را میبینند و دوباره بر اساس فطرت زنانه خود عمل کرده اند و به همان نسخه زن وزندگی خودمان عمل میکنند .
⏪شاید برای اینها مسیری برای برگشت بوده باشد اما اگر ما دل به وعده های سلبریت های فرهنگ ستیزدهیم آیا راهی برای برگشت وجبران ما هم خواهد بود؟
✍عالیه سادات
#بازگشت_زن_غربی_به_فطرت
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
_____________________
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
🔴 دین من انسانیت است
🔶 این پاسخ را از کسانی که به دین عمل نمیکنند بسیار شنیده ایم، و البته جمله جذابی هم هست. حال بیایید از این باور کلیدی که اتفاقا از هسته های فکری تمدن غرب است و تمدن غرب بر روی چنین عبارات زیبا اما بی مغز تشکیل شده است چند سوال بپرسیم؟
🔶 در این دین انسانیت شما تراز های انسانیت را چه کسی مشخص میکند؟ چه کسی استعداد انسانی که همان تقارن زیبای شناخت، احساس ، رفتار است را برای شما تنظیم میکند؟
🔶 غرب کدام اصول متقن را برای شما فراهم کرده است که شما در دین آزاد انسانی دچار خطا نشوید؟به یافته های کدام دانشمند غربی اعتماد میکنید و از آنجا اصول انسانی استخراج میکنید که دانشمند دیگری بعد چند روزی نظریه اورا ابطال نکرده است؟
🔶 واقعا چگونه بین انسان شناسان غربی با این همه تضاد آرا شما به ثبات فکری درباره دین انسانی میرسید؟چرا شما همیشه دین اسلام را با الهام از تمدن غرب نفی میکنید؟
✍عالیه سادات
#دین_انسانیت
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
_____________________
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
🔸 زن و مرد مقابل هم یا در کنار هم؟
🔹رهبری در دیدار اخیر(١) خود با بانوان ایدهی جدیدی را در نسبت میان دو جنس مطرح کردند. ایدهی زوجیت در مقابل تضاد دیالکتیک هگلی. نگاهی که به لحاظ نظری دو وادی مفهومی کاملا متقاوت را برای ما گشود. رویکردی که در آن، سنتز محصول تضاد و تز و آنتیتز نیست. بلکه سنتز از همراهی و ملائمت به دست میآید.
🔹تعریف زوجیت همین است، کامل شدن زن و مردی که در کنار هم به آرامش میرسند. این نگاه را اگر تا مبنای انسانشناسی و شناخت زن و مرد پیش ببریم دو طرح را پیش روی ما میگذارد. طرحی که در آن زن و مرد ضد و مقابل همند و خانواده میشود جمع اضدادی که باهم سر جنگ دارند، و طرح مقابل که همان زوجیت است و الگوی رفتاری زن و مرد بر اساس وفاق(٢) است و اگر این یکی بودن رو به انشقاق(٣) و جدایی نهاد، راه قرآن صلح است و اگر نشد طلق و آزاد شدن زن و مرد تا به زندگی ادامه دهند. زیرا اصل ازدواج در همان همراهی است که اگر محقق نشد ازدواج به کارکرد خود نرسیده و اسلام راه را برای خروج از آن باز گذاشته است.
🔹حتی اگر سراغ آیات طلاق برویم، در طلاقی که اسلام تعریف میکند بازهم جنگ و تقابل نیست بلکه تمام تعابیر نشان از برخورد همراه با ملاطفت دارد؛ تعابیری چون «امساک بالمعروف»(۴) به نيكويى نگاه داشتن يا «تسریح باحسان»(۵) به نيكى رها ساختن.
🔹اگر این نگاه را تا مبانی حقوقی پیش ببریم باز دو الگوی جدید پیش روی ما میگذارد. الگوی تقابلی حقوقمحور یا الگوی تکلیف و مسئولیتمحور. در الگوی اول فرد چه زن باشد یا مرد، خود را محور تعریف کرده و حقوق را بر مدار «خودش» تعریف میکند نه بر محور زوجیتی که دائر مدار بر تضاد نیست. در زوجیت چون اصل بر وفق و یکی شدن است، خودمحوری موضوعیت ندارد و زوجین بدون تنش و درگیری به نیازهای هم توجه کرده و به تکالیف متقابل میرسند.
🔹از سوی دیگر با این رویکرد زوجیت عین عدالت است. اگر با تعبیر امیرالمؤمنین (ع) عدالت(۶) امور را سر جای خود قرار میدهد، زوجیت زن و مرد را سر جای زن و مرد بودن قرار میدهد. زن و مردی که در آفرینش زوج همند نه مشابه و برابر با یکدیگر؛ و همین مبنا تفاوت اساسی ما با نگاه انسانشناسی فمینیسم در تعریف جنس و جنسیت را رقم میزند. جنسیتی که در نگاه اسلام اکتسابی نیست و بالذات صفات منحصر به فردی را به هریک از زن و مرد میدهد.
✍️ مهدیه منافی
پینوشت:
١- بیانات رهبر ۱۴/۱۰/۱۴۰۱
٢- وفاق مقابل شقاق. عرب به چیزی که قبلا یکی بوده و از هم جدا شدند، "شقاق" میگوید.
٣- سوره نساء، آیه۳۵
۴ و ۵- سوره بقره، آیه۲۲۹
۶- نهج البلاغه حکمت ۴۳۷
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13