eitaa logo
شورای نگهبان
5.3هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
360 ویدیو
5 فایل
پایگاه اطلاع رساني شوراي نگهبان http://www.shora-gc.ir ایمیل : @shora-gc.ir" rel="nofollow" target="_blank">info@shora-gc.ir تلفن گوياي شوراي نگهبان: 02166401012
مشاهده در ایتا
دانلود
دکتر کدخدایی قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان در اجتماع بزرگ و خودجوش مردم تهران در حمایت از امنیت، آرامش و اقتدار کشور
🔹آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان در اجتماع بزرگ و خودجوش مردم تهران در حمایت از امنیت، آرامش و اقتدار کشور
🔰آیت‌الله جنتی در دیدار خانواده شهید امنیت مرتضی ابراهیمی: 🔹چشم‌مان با دیدن شما روشن می‌شود، انشاالله در دنیا و آخرت سرافراز باشید. 🔹آرزوی هر مسلمان شیعه این است که زندگی‌اش به شهادت ختم شود. 🔹وقتی یک ملتی با آمریکا و همه مستکبران عالم دربیافتد، معلوم است که این مسیر شهادت و جانبازی دارد. 🔹فرزندان این شهدا را باید بر روی چشمان‌مان بگذاریم. این‌ها یادگار شهدا هستند و راه شهدا را ادامه خواهند داد. 🔹هرچه آثار، صوت و دست خط از این شهید دارید، در مجموعه‌ای جمع‌آوری کنید و در دسترس عموم قرار دهید. 🔹گفتنی است شهید مدافع امنیت پاسدار مرتضی ابراهیمی متولد ۱۳۶۳ بود که در ناآرامی‌های منطقه ملارد برای ایجاد امنیت در محل اغتشاش و گفتگو با معترضان و آرام کردن آن‌ها در این منطقه حاضر شده بود که توسط اشرار به شهادت رسید. این شهید ۳۵ ساله ساکن شهریار بود که از او دو فرزند ۴۰ روزه و ۷ ساله به‌یادگار مانده است.
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰دیدارآیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان با خانواده شهید مدافع امنیت بسیجی پاسدار مرتضی ابراهیمی
15.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در 40 سال گذشته همیشه شاهد حمایت مردم از نظام بوده ایم
🔰عباسعلی کدخدایی قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان در گفتگو با ایرنا : 🔹آزمون کتبی داوطلبان ورود به مجلس خبرگان رهبری ۲۸ آذر ماه در قم برگزار می‌شود
🔰شورای نگهبان در اطلاعیه‌ای زمان و مکان برگزاری آزمون علمی انتخابات اولین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری را اعلام کرد. 🔹بسم الله الرحمن الرحیم اطلاعیه زمان و مکان برگزاری آزمون علمی، انتخابات اولین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری 👇👇👇 از کلیه داوطلبین گرامی ثبت نام کننده در انتخابات اولین میان دوره‌ای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای شرکت در آزمون علمی دعوت به عمل می‌آید. 🔹زمان؛ پنج شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۸ صبح 🔹مکان؛ شهرمقدس قم- دبیرخانه مجلس خبرگان 🔹مواد و منابع امتحان؛ مکاسب، کفایه و سئوال اجتهادی 🔹مدارک لازم؛ اصل کارت ملّی 👈از پذیرفته شدگان آزمون کتبی برای شرکت در آزمون شفاهی دعوت به عمل می‌آید.
🔰آیت‌الله جنتی در جلسه امروز شورای نگهبان: 🔹تشکیل نهاد مقدس بسیج از ابتکارات حضرت امام خمینی (ره) است 🔹بسیج در خدمت‌رسانی در اتفاقات طبیعی نظیر سیل و زلزله همواره کنار مردم و پیشگام بوده است. 🔹حضور مردم در راهپیمایی‌های خودجوش در شهر‌های مختلف کشور و تلاش‌های دستگاه‌های انتظامی و امنیتی طراحی دشمنان را ناکام گذاشت. 🔹مسئولان می‌توانستند به شیوه بهتری درباره طرح افزایش سوخت اطلاع‌رسانی و افکار عمومی را اقناع کنند که متأسفانه این کار نشد 🔹گزارش‌های میدانی از افزایش قیمت برخی کالا‌های ضروری مردم و در پی آن احتکار برخی اقلام از سوی عده‌ای سودجو حکایت دارد که مسئولان باید مراقبت و نظارت جدی داشته باشند تا قیمت‌ها بالا نرود. 🔹همه مسئولان باید تلاش کنند تا انتخابات اسفندماه همچون گذشته، سالم و با حضور گسترده مردم برگزار شود. 🔹از ابتدای هفته آینده ثبت‌نام از داوطلبان نمایندگی مجلس آغاز می‌شود و من توصیه می‌کنم که هرکس قصد ثبت‌نام دارد خوب قانون را مطالعه کرده و از شرایط ثبت‌نام آگاه شود. 🔹 آن‌هایی که شرایط قانونی را داشته باشند و انگیزه‌ای جز خدمت و رفع مشکل مردم را ندارند برای نمایندگی ثبت‌نام کنند و افرادی که آلوده به فسادند و انگیزه‌های سوء دارند باید بدانند مجلس جای آن‌ها نیست 🔹از مجلس گلایه دارم که چرا اهتمام ویژه‌ای برای تصویب و به سرانجام رساندن طرح اصلاحیه قانون انتخابات را ندارد
🔰نشست صمیمی دکتر کدخدایی با مدیران و سردبیران رسانه‌ها برگزار شد 🔹 مدیران و سردبیران بیش از ۲۰ رسانه مطرح کشور از جناح‌های مختلف، پیش از ظهر امروز شنبه (۹ آذر ۹۸) مهمان دکتر عباسعلی کدخدایی قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان بودند. 🔹در این نشست که با موضوع بیان نظرات، پیشنهادات و انتقادات درباره عملکرد‌ها و اقدامات شورای نگهبان برگزار شد، مدیران و سردبیران این رسانه‌ها نقطه‌نظرات خود را بیان کردند و دکتر کدخدایی به آن‌ها پاسخ داد.
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نشست هم اندیشی سخنگوی شورای نگهبان با اهالی رسانه در آستانه آغاز فعالیت های انتخاباتی
🔰دکتر کدخدایی در جمع مدیران و سردبیران بیش از ۲۰ رسانه مطرح کشور و از جناح‌های مختلف سیاسی: 🔹حضرت امام (ره) به عنوان پایه‌گذار این نظام سیاسی، انتخابات را یک اصل می‌دانستند و در قانون اساسی هم، اصول متعددی پیرامون انتخابات بیان شده است. 🔹انتخابات یک کُنش اجتماعی عظیم است که همه در آن درگیر هستند و هرکس به سهم خودش در این کُنش نقش دارد. 🔹اوضاع اقتصادی از مواردی نیست که مستقیماً به شورای نگهبان مربوط باشد 🔹ما همیشه نگران عملکرد‌های اقتصادی بوده و هستیم؛ آرزو داریم که دوستان در بخش‌های مخلتف به گونه‌ای عمل کنند که مشکلات مردم سریع‌تر حل شود. 🔹 اگر چه موضوع سهمیه‌بندی بنزین مستقیماً با شورای نگهبان مرتبط نبود، اما بنده قبل از اجرای این طرح در جلسه‌ای که مسئولان اقتصادی کشور نیز حضور داشتند، اعلام کردم که از نظر ما، اجرای این طرح به صلاح کشور نیست و حداقل در مورد انتخابات اثرات خوبی در پی نخواهد داشت. 🔹این که گفته می‌شود شورای نگهبان یک کاندیدا را فقط به دلیل گرفتن عکس یادگاری با برخی افراد مسئله‌دار، ردصلاحیت کرده، غلط است 🔹قانون انتخاباتی که در کشور ما اجرا می‌شود، قانون مصوب دهه ۶۰ است و اصلاً جوابگوی دهه ۹۰ نیست 🔹فساد اقتصادی، فساد اخلاقی و ضدیت با نظام و انقلاب، سه محور اصلی شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها است و محکم روی این سه محور ایستاده‌ایم. 🔹قانون انتخابات باید اصلاح شود چرا که با شرایط فعلی، به دلیل به روز نبودن قانون، نظارت بر انتخابات با مشکلات زیادی مواجه است. 🔹 متأسفانه برخی رسانه‌های کشور اخبار کذب و خلاف واقع را به شورای نگهبان نسبت می‌دهند حال اینکه توقع این است که قبل از انتشار این اخبار، صحت و سقم آن را از شورای نگهبان جویا شوند. 🔹ما نظر مراجع چهارگانه را کاملاً قبول داریم، اما این صرفاً نظر کارشناسی است و باید این نظرات هم بررسی شود. در واقع تحقیقات محلی مکمل نظرات مراجع چهارگانه است و قانون این اختیار را به شورای نگهبان داده است.
🔰سخنگوی شورای نگهبان همزمان با نام‌نویسی داوطلبان یازدهمین دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی طی توئیتی در صفحه شخصی خود نوشت: 🔹مرور مواد ۲۸، ۲۹ و ۳۰ قانون انتخابات توصیه می‌شود. علاوه بر داشتن شرایط قانونی، دارا بودن شایستگی و توان انجام وظایف خطیر نمایندگی از جمله ضروریات عقلی است.