دکتر طحان نظیف در دانشگاه فردوسی مشهد:
🔹نظارت موثر شورای نگهبان ضامن انتخابات سالم است
🔹در گام دوم انقلاب اسلامی، بخش اصول و ظرفیتهای قانون اساسی که مغفول واقع شده است باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند
🔹قانون اساسی ظرفیتهای مختلفی و وجوه قابل افتخار زیادی دارد و باید از ظرفیتهای قانون اساسی استفاده شود
🔹شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها کف شرایط را در نظر میگیرد و این مردم هستند که باید از بین این همه نامزد، نماینده خودشان را تعیین کنند
🔹نظارت استصوابی همان نظارت مؤثر است یعنی هر جا خطا دیدم جلوی آن را بگیرم تا بقیه فرآیند سالم بماند و در انتخابات نظارت دیگری غیر از نظارت استصوابی معنایی ندارد.
👈این مراسم همزمان با روز دانشجو ، به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی (پردیس دانشگاه فردوسی مشهد) برگزار شد
🔰دکتر کدخدایی در دیدار دبیرکل و مسئولان حزب ندا:
🔹 فعالیت احزاب جدیتر شود
🔹در جریان بررسی صلاحیتها ما فقط صلاحیتهای شخصی افراد را بررسی میکنیم و عضویت افراد در گروهها و احزاب بررسی نمیشود.
🔹فعالیت احزاب در کشور نتوانست ثمرات لازم را داشته باشد لذا باید حمایتهای قانون اساسی از تحزب در قوانین عادی نیز لحاظ شود.
🔹قانون باید در مورد احزاب و فعالیتهای حزبی اصلاح شود تا نقش احزاب در کشور پررنگتر شود.
🔹باید هویت حزبی و سیاسی احزاب پر رنگتر شود
🔹به جد معتقدم که باید فعالیت احزاب در کشور نهادینه شود و این نیاز به یک مطالبه جدی و همه جانبه دارد.
🔹شورای نگهبان در برخورد با افراد سودجو درنگ نکرده و نخواهد کرد لذا اگر کسی اطلاعات و مستنداتی درباره سودجویی و کلاهبرداری افراد در مورد بررسی صلاحیتها در اختیار دارد، این مستندات را در اختیار شورای نگهبان قرار دهد تا شورا پیگیریهای لازم را انجام دهد.
🔹شورای نگهبان نتیجه بررسی صلاحیتها را طبق قانون موظف است به خود فرد اعلام کند و این کار را خواهد کرد.
👈در این دیدار صادق خرازی دبیرکل و جمعی از اعضای شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان انتقادات، نکات و پیشنهاداتی را خطاب به قائم مقام دبیر شورای نگهبان بیان کردند.
🔰دکتر طحاننظیف در دانشگاه علامه طباطبایی:
🔹هر سال در مورد بودجه نهادهای فرهنگی سروصدا میشود، اما راجع به بودجه شرکتهای دولتی که سهچهارم کل بودجه را در برمیگیرد مطالبه و شفافیتی وجود ندارد بلکه مقاومت وجود دارد.
🔹قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران وجوه افتخارآمیز و ظرفیتهای بسیار خوبی دارد
🔹قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران وجوه افتخارآمیز و ظرفیتهای بسیار خوبی دارد
🔹صلاحیت و کارکرد مجلس صرفاً قانونگذاری نیست، بلکه نظارت هم یکی از وظایف اصلی قوه مقننه است که در قانون اساسی ذکر شده است.
🔹بر اساس اصل ۷۶ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی میتواند در همه مسائل کشور تحقیق و تفحص کند
🔹در همه دنیا اکثر قوانینی که به اجرا درمیآیند به صورت لایحه تقدیم مجلس شده و به تصویب میرسند، چرا که دولت آشنایی کاملتری نسبت به مسائل و حوزههای اجرایی دارند و بالطبع دولت بدنه قویتر و دقیقتری برای تنظیم لوایح اینچنینی دارد منتهی در کشور ما این موضوع برعکس است.
🔹وظیفه شورای نگهبان حراست از لوایح دولت است
🔹احزاب جزئی از ساختار قانونی و سیاسی کشور هستند و باید تقویت شوند. در عین حال احزاب و فعالان سیاسی نیز باید مسئولیت پذیرتر باشند و در قبال لیستهای انتخاباتی خود پس از کسب رای مردم مسئولانه عمل کنند.
🔰 آیت الله جنتی در جلسه شورای نگهبان:
🔹هیاتهای اجرایی در بررسی صلاحیتهای داوطلبان انتخابات مجلس با دقت زیاد عمل کنند تا حق کسی ضایع نشود.
🔹در بررسی صلاحیتها، حق کاندیداها و حق مردم باید حفظ شود/ هیاتهای اجرایی از ورود افراد آلوده به فساد یا فاقد شرایط جلوگیری کنند.
🔹اگر در بررسی صلاحیتها مسامحهای نشود، شاهد شکایت کمتر داوطلبان به شورای نگهبان خواهیم بود.
🔹شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها چه در انتخابات مجلس شورای اسلامی و چه مجلس خبرگان رهبری با دقت، اسناد و شرایط تک تک داوطلبان را بررسی میکند و هرگز تحت فشار و درخواستهای غیرقانونی قرار نمیگیرد.
👈آیت الله محمد یزدی خواستار توجه بیشتر اعضای شورای نگهبان نسبت به اعتراضات داوطلبان رد صلاحیت شده و فاقد شرایط شد.
🔰دکتر کدخدایی در جمع رؤسای پلیس اطلاعات و امنیت کشور:
🔹نیروهای امنیتی موجب آرامش و امنیت پایدار است تا جامعه بتواند مسیر تعالی و کمال را طی کند.
🔹 پلیس جامعهمحور با مشارکت مردم در تأمین امنیت تلاش میکند که به حمدالله نیروی انتظامی از چنین پشتوانه مردمی برخوردار است.
🔹انتخابات همواره در نظام جمهوری اسلامی از اهمیت ویژهای برخوردار بوده که در این مقطع، حساسیت آن دوچندان شده است و همه باید تلاش کنند تا میزان مشارکت مردم همچون گذشته خوب باشد.
🔹شورای نگهبان هم در بررسی صلاحیتها و هم در روند نظارت بر اجرای انتخابات و پس از آن تمام تلاش خود را کرده و میکند تا سلامت انتخابات حفظ شود.
🔹دبیر، اعضاء و کارشناسان شورای نگهبان اعتماد ویژهای به گزارشهای ارسالی نیروی انتظامی دارند
🔹هیأتهای اجرایی باید وفق قانون عمل کنند، اما متأسفانه در برخی مقاطع هیأتهای اجرایی به وظایف خود به درستی عمل نکردند و بسیاری از افراد فاقد شرایط را تأیید صلاحیت کردند
🔰سخنگوی شورای نگهبان با صدور پیامی درگذشت خانم زهرا عبدالمحمدی خبرنگار پرتلاش خبرگزاری فارس را تسلیت گفت.
▪️▪️▪️
بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
▪️خبر درگذشت خانم زهرا عبدالمحمدی خبرنگار انقلابی و پرتلاش خبرگزاری فارس موجب تألم و تأثر فراوان شد.
▪️این خبرنگار پرتلاش حوزه شورای نگهبان و امور مجلس همواره با روحیه انقلابی در عرصههای خبری منشاء برکات زیادی بود.
▪️اینجانب ضایعه درگذشت مرحومه مغفوره را به همسر و خانواده وی و همچنین به همکاران ایشان در خبرگزاری فارس و اهالی رسانه تسلیت عرض کرده و برای بازماندگان صبر جمیل و برای او رحمت واسعه الهی مسئلت میکنم.
👇👇
براساس این گزارش خانم زهرا عبدالمحمدی پس از طی یک دوره بیماری سخت صبح امروز (یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۸) دار فانی را وداع گفت. وی که متولد سال ۱۳۶۶ بود، بیش از یک دهه در حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس فعالیت میکرد.
🔰دکتر کدخدایی در نشست بازنگری در قانون اساسی:
🔹برخی طوری درباره همه پرسی و رفراندوم صحبت میکنند که خیلیها را نگران میکند حال اینکه اینها ظرفیتهای قانون اساسی است و ما میتوانیم از آنها استفاده کنیم.
🔹 بازنگری و تجدیدنظر در قوانین بشری برای رسیدن به تکامل، امری نیست که از آن بترسیم و سراغ آن نرویم و اصولا بازنگری در قوانین بشری بسیار سادهتر از بازنگری در احکام دینی است.
🔹گاهی اوقات گفته میشود که در قانون اساسی سال ۵۸، مسئله بازنگری وجود نداشت، اما این نکته صحیح نیست بلکه در آن قانون اساسی بازنگری وجود داشت
🔹منعی برای بازنگری در اکثر اصول قانون اساسی وجود ندارد و اصل ۱۷۷ هم راهکار بازنگری را قید کرده است
🔹چه اشکالی دارد که ما درباره مسائل مهم همهپرسی انجام دهیم؛ همه پرسی یکی از ظرفیتهای قانون اساسی است که ذیل اصل ۵۹ بیان شده و ما میتوانیم از آن استفاده کنیم.
🔹قانون فعلی انتخابات مربوط به دهه ۶۰ بوده و ناکارآمد است و ناکارآمدی این قانون منجر به مشکلات مختلفی در شکلگیری و کارآمدی مجلس شده است
🔹بازنگری در قانون اساسی ناشدنی نیست، اما باید، ابتدا از ظرفیتهای موجود در قانون اساسی استفاده کنیم و اگر این ظرفیتها در حل مشکلات کمک نکرد، میتواند سراغ اصلاح قانون اساسی رفت.
دکتر عباسعلی کدخدایی قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان در دیدار صمیمی با تشکلهای دانشجویی:
🔹نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، نظامی است که از منظر اهداف و آرمانهای انسانی و نه فقط اسلامی، هیچ کجای دنیا مثل آن وجود ندارد
🔹 هرچند حق شرکت یا عدم شرکت در انتخابات جزو حقوق شهروندی است و برخلاف بعضی از کشورهای اروپایی در ایران برای این موضوع اجبار و مجازاتی نیست اما باید بدانیم که اگر علاقهمند به سرنوشت کشور هستیم باوجود برخی از مشکلات و رفتارهای غلط افراد، نظام برای ما ملاک است بنابراین باید در انتخابات شرکت کنیم.
🔹شورای نگهبان نهادی نیست که هر روز با مردم سروکار داشته باشد بلکه یک نهاد تخصصی است و انجام وظیفه میکند، ما هم معتقدیم که باید شفاف باشیم و این کار را کردیم، شما رویه کشور را ببینید و با بقیه نهادها مقایسه کنید حتی با نهادهای مشابه در سایر کشورها آیا ما نسبت به آنها کمتر شفاف هستیم آیا شما همه مذاکرات دولت یا دیوانعالی را دارید؟
🔹قانونگذار گفته که باید دلایل رد صلاحیت به صورت محرمانه به داوطلب گفته شود که این موضوع به خود فرد اعلام میشود و برای ما هم فرقی نمیکند این فرد چه کسی باشد، هرچند خود فرد میتواند دلیل رد صلاحیتش را علناً اعلام کند.
🔹 از دوره مجلس هشتم علاوه بر بزرگانی مثل آیتالله جنتی بنده شخصا پیگیر اصلاح قانون انتخابات بودم؛ چراکه معتقدم قوانین موجود، امروزی نیست، هرچند اصلاحاتی صورت گرفته ولی برای دهه شصت است
🔹چرا مجلس با یک بار ایراد به قانون انتخابات کل مصوبه را از دستور خارج میکند اما طرح "تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی" که ظلم به مردم بود با ایراد شورای نگهبان مواجه شد و مجلس این مصوبه را پنج یا شش بار برگرداند و دست آخر هم با زور مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد
🔹شورای نگهبان در چارچوب وظایف قانونی خود هیچ مسولیتی برای افزایش مشارکت ندارد، اما براساس وظیفه دینی و مردمی تلاش میکنیم وظایفمان را طبق مر قانون انجام دهیم و سعی میکنیم حرف افراد را بشنویم که فکر میکنیم این کارها در افزایش مشارکت تاثیر دارد.
🔹از شما هم به عنوان تشکلهای دانشجویی دعوت میکنیم در یک فرایندی نمایندگان خود را معرفی کنید تا به عنوان ناظر بر سر صندوقها حاضر باشید.
🔹باب گفتگوهای علمی و فقهی در زمینه ریاست جمهوری زنان باز است و حوزههای علمیه و دانشگاهها باید با برگزاری کرسیهای علمی و پژوهشهای نظری، دیدگاههای خود را در این خصوص مطرح کنند و به دستگاههای تصمیم گیر ارائه نمایند.
🔰دفاع آیت الله یزدی از حضور زنان در انتخابات خبرگان/ ماجرای تخلف عجیب دولت!
🔹کتر هادی طحان نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان در مطلبی با عنوان " گزارش شانزدهم" در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت:
چهارشنبه ۲۷ آذرماه ۱۳۹۸، جلسه شوراي نگهبان بود. دكتر كدخدائي قائممقام دبير شورای نگهبان قبل از ورود به دستورجلسه، گزارشي از تعداد ثبتنامكنندگان انتخابات مياندورهاي مجلس خبرگان رهبري و همچنين روند برگزاري آزمون در آخر هفته ارائه داد.
🔹ايشان در ارائه آمار به اين نكته اشاره كرد كه در ميان داوطلبان يك نفر خانم هم وجود دارد كه فردا در آزمون شركت ميكند كه در اين ميان رويكرد اعضاي محترم و به طور خاص فقهاي معظم برايم جالب بود.
🔹از جمله اينكه آيتالله يزدي گفتند اين خوب است كه جنسيت مانع حضور زنان در انتخابات خبرگان نيست و اين حق زنان است كه وارد چنين مجامعي شوند. بعد گفتند اينها همه به بركت امام خميني(ره) و انقلاب اسلامي است كه نگاه به زن را در اجتماع تغيير داد و اكنون نيز حوزههاي علميه خواهران در كشور كاملا فعال هستند و به تربيت نيرو ميپردازند.
🔹البته بر اين نكته نيز تاكيد شد كه ما در كيفيت و فرآيند علمي و آزمونهاي پيشرو اعم از كتبي و شفاهي، تفاوتي ميان زن و مرد قائل نيستم و شرط تاييد اجتهاد افراد، قبولي در اين آزمونها ميباشد. به هر حال من نيز براي همه مردان و زنان شركتكننده در آزمون اجتهاد آرزوي موفقيت ميكنم.
🔹در ادامه اساسنامه كميته ملي المپيك جمهوري اسلامي ايران در دستوركار بود. سال ۱۳۹۵ قانوني تصويب شد كه الزام مي كرد كميته ملي پارالمپيك از كميته ملي المپيك جدا شود.
🔹سال گذشته يعني ۱۳۹۷ اين اتفاق افتاد و كميته ملي پارالمپيك از كميته ملي المپيك جدا شد اما نكته عجيبي كه در اين خصوص وجود دارد اين بود كه اساسنامه كميته ملي پارالمپيك سال ۱۳۹۷ در دولت تصويب و بدون ارسال به شوراي نگهبان جهت تطبيق با قانون اساسي و موازين شرع، ابلاغ و در روزنامه رسمي منتشر شد!!
🔹در حالي كه اساسنامه كميته ملي المپيك كه اخيرا در سال ۱۳۹۸ در دولت تصويب شده، جهت اظهارنظر به شوراي نگهبان ارسال شده است و اين يعني برخورد دوگانه با دو كميته كاملا مشابه! من اين مسئله را در جلسه مطرح كردم و ساير اعضا نيز بر غير قانوني بودن اين اقدام تأكيد كردند.
🔹لذا عدم ارسال اساسنامه اول يعني اساسنامه كميته ملي پارالمپيك به شوراي نگهبان خلاف اصل ۸۵ قانون اساسي است و مقرر گرديد مراتب اين اقدام خلاف قانون اساسي به دولت اعلام گردد.
دکتر کدخدایی:
🔹اصلاحطلبان محتوای جلسه با شورای نگهبان را درست منعکس کنند
🔹احتمالاً تا دهه دوم دی ماه یعنی ۲۰ یا ۲۱ دی نتایج هیات مرکزی و هیئتهای استانی را اعلام میکنیم و بعد از آن هم برای دریافت شکایات و اعتراضات داوطلبینی که صلاحیت آنها تایید نشده در دو مرحله فرصت وجود خواهد داشت.
🔹 انشاالله در دهه دوم بهمن هم اسامی قطعی اعلام میشود که پس از آن تبلیغات انتخاباتی شروع میشود.
🔹شورای نگهبان برای هر پیشنهاد نظر و انتقادی گوش شنوا دارد.
🔹اگر کسی نکتهای دارد و راهنماییای به نظرش میرسد میتواند به ما مراجعه کند و ما این جلسات را همیشه داشتیم و باز هم خواهیم داشت و از این جهت ابایی نداریم؛ اما انتظار داریم که اگر مطالب را دریافت میکنند و توضیحات ما را میشنوند، بر اساس آن توضیحات، در بیرون مسئله را منعکس کنند.
🔰دکتر کدخدایی قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان در حساب توئیتری خود نوشت: « مدتی است که جلسات هیات مرکزی نظارت بر انتخابات در طول هفته برگزار میگردد. به موازات آن جلسات کارشناسان نیز تشکیل میشود که تا حدود نیمه شب ادامه دارد. تعداد زیاد پروندهها باعث شده تا همه بخشهای شورا برای آماده سازی آنها بسیج شوند. آغاز کار حدود ۷ صبح و پایان حدود ۱۲ نیمه شب. »
🔰بیانیه شورای نگهبان به مناسب ۹ دی
👇👇
🔹شورای نگهبان به مناسبت فرارسیدن سالروز حماسه 9 دی بیانیهای صادر کرد:
🔹بسمالله الرحمن الرحیم
«در آن حادثه بینظیر (9 دی 1388) هیچکس دستاندرکار نبود و قدرت فکری که شاکله اصلی نظام اسلامی است، مردم را به خیابانها کشاند و آن حادثه بینظیر پدید آمد.» (مقام معظم رهبری ۱۳۹۵/۱۰/۰۷)
🔹پس از انتخابات باشکوه ریاست جمهوری 88 با آشکار شدن خباثتها و عناد استکبار جهانی و بدخواهان نظام که همراه با سادهلوحی برخی از خواص بیبصیرت بود، با «نادیده گرفتن آرای ملت» و به بهانههای واهی تقلب، کوشیدند «جمهوریت» نظام اسلامی را درهم شکسته و آتش فتنه دشمنان را داغتر کنند؛ این فتنه اگرچه خسارتهای بسیاری به کشور وارد کرد اما با هدایت داهیانه رهبر انقلاب و لبیک آحاد ملت در نهم دی ماه آن سال، خنثی شد.
🔹در نهم دی سال 1388 ملت بزرگوار ایران حماسهای خودجوش خلق کردند که برآمده از پیوند عمیق امت و ولایت بود و هرگز این روز که از زیباترین روزهای تاریخ حیات بشر است از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد.
🔹برای ملت شریف و بصیر ایران اسلامی به وضوح روشن است که دشمنان نظام و انقلاب لحظهای دست از دشمنی برنخواهند داشت؛ لذا با بصیرت و درک حوادث و اتفاقات و حضوری مداوم و گسترده با نگاه به سرچشمه معارف ولایت و رهبری، راه را همچون گذشته ادامه خواهیم داد تا اینکه به فرمایش حضرت امام(ره) پرچم انقلاب اسلامی را به دست صاحب اصلی آن، امام زمان (عج) تحویل دهیم.
🔹شورای نگهبان ضمن گرامیداشت این روز الهی، اعلام میدارد همچون گذشته در «صیانت از امانت آرای مردم» و پاسداری از جمهوریت و اسلامیت نظام، از هیچ کوششی دریغ نورزیده و ابراز امیدواری میکند همه مسئولان با نصبالعین قرار دادن رهنمودهای مقام معظم رهبری و با اتکاء به ظرفیتهای داخلی به اهداف عالیه انقلاب شکوهمند اسلامی و آرمانهای والای بنیانگذار کبیر آن، روز به روز نزدیکتر شده و با استعانت از خداوند متعال و توسل به ائمه اطهار علیهمالسلام بر دشمنان نظام و فتنههای آتی غلبه کرده و برای شکوفایی هرچه بیشتر میهن اسلامی بکوشند.
🔰سخنگوی شورای نگهبان در برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفتگو :
🔹در حال حاضر در مقطعی قرار داریم که هیئتهای استانی باید ارزیابیهای خود را نسبت به هیئتهای اجرایی و شکایات نسبت به آراء این هیئت را بررسی و با کسب نظر از هیئت مرکزی، اعلام نظر کنند.
🔹در این دور از انتخابات مجلس شورای اسلامی، بیش از ۱۶ هزار ثبت نام کننده داشته ایم و بسیاری از این افراد، نخستین بار در انتخابات مجلس ثبت نام کرده اند و به همین جهت نیاز داریم مدارک و مستندات لازم را برای احراز هویت آنها جمع آوری کنیم که این موارد زمان بر است.
🔹تلاش هیئتهای ارزیابی شورای نگهبان این است که تا ۲۱ دی ماه که موعد قانونی است، نظرات خود را درباره کاندیداها اعلام کند.
🔹شورای نگهبان بر اساس قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی عمل میکند که این شرایط در مواد ۲۸، ۲۹ و ۳۰ قوانین انتخابات آمده است. همچنین یکسری شرایط شکلی نیز وجود دارد که تحویل دادن مدارک لازم و سن قانونی داوطلب و همچنین نداشتن سوء شهرت در منطقه و عدم محکومیت قضایی از جمله این موارد است.
🔹توصیه من به مردم این است به کسانی که کارآمد هستند و شایستگی نمایندگی مردم را دارند رای بدهند. مردم سعی کنند کسانی را انتخاب کنند که مسائل و حواشی خاصی نداشته باشند و طبیعتا افرادی که تجربه و تخصص بیشتری دارند، مورد انتخاب واقع شوند. مردم پس از بررسیهای لازم، از افراد مورد اعتماد درباره کاندیداها پرس و جو کنند و ان شالله کسانی را برای چهار سال آینده به مجلس بفرستند که برای تمام کشور مثمر ثمر باشند.
🔰آیتالله جنتی به همراه دکتر کدخدایی در منزل شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی حضور یافتند.
▪️آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان به همراه دکتر کدخدایی قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان عصر امروز با حضور در منزل سردار بزرگ و پرافتخار اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتگو کردند.
▪️آیت الله احمد جنتی با حضور در منزل شهید سلیمانی پس از تسلیت به خانواده این شهید والا مقام در جمع خبرنگاران خبرگزاری صدا و سیما و شبکه خبر افزود: هر چه سلمان و ابوذر داشت این سردار رشید نیز داشت و نمونهای بود که مشابه او وجود ندارد.
ین منزل شهید سلیمانی است و عدهای که به دنبال جمع کردن پول و غارت کردن بیت المال هستند، بیایند و خانه این شهید را ببینند.
▪️سردار سلیمانی هیچ وقت فکر خودش نبود و مقام معظم رهبری همیشه دلواپس او بودند و میفرمودند هر وقت سردار سلیمانی به سوریه میرود تا وقتی برنگشته است برای سلامتی او ناراحتم.
▪️سردار سلیمانی فردی موفق و متواضع بود و هیچ تکبری نداشت و با آن مقام بالا مانند بچه سپاهی برخورد میکرد و صفات اخلاقی انبیاء در وجودش بود و آنچه همه خوبان دارند در وجود ایشان بود و حق او هم همین بود که همه دوستش بدارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور آیت الله جنتی و عباسعلی کدخدایی در منزل شهید حاج قاسم سلیمانی
🔰دکتر هادی طحاننظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در خصوص طرح تشکیل وزارت بازرگانی :
▪️گفته میشود که شورای نگهبان مجدداً مصوبه طرح تشکیل وزارت بازرگانی را رد کرده، اما آخرین باری که این مصوبه به شورای نگهبان ارسال شده مربوط به تاریخ 21 مهرماه سال جاری بوده است
▪️شورای نگهبان بعد از مهرماه سال 98 دیگر مصوبهای را اساساً در این خصوص دریافت نکرده است
▪️ طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجموع یک بار در مهرماه سال جاری به شورای نگهبان آمده و شورا نیز آن را رد کرده است
▪️ شورای نگهبان در حال حاضر در خصوص طرح مذکور منتظر بررسی و تصویب مجلس شورای اسلامی و نهایتاً ارسال این مصوبه به شورا است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صفر تا صد بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس
🔰سخنگوی شورای نگهبان: فرمانداران نظر هیات نظارت را به داوطلبان اعلام کنند
▪️دکترکدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: بر اساس تبصره ۲ ماده ۵۲ قانون انتخابات، فرمانداران یا بخشداران موظفند نظر هیات مرکزی نظارت مبنی بر تایید یا رد صلاحیت داوطلبان را که از هیات نظارت استان دریافت نموده اند، به نامبردگان ابلاغ تا در صورت اعتراض به رد صلاحیت خود کتبا به شورای نگهبان شکایت نمایند.
#مُرقانون
🔰سومین اطلاعیه مهم شورای نگهبان
▪️نامزدهایی که احراز صلاحیت نشدند برای شکایت از امروز 5 روز فرصت دارند
▪️داوطلبان می توانند جهت ارائه شکایت خود از ساعت 8 الی 16 به دفاتر نظارت و بازرسی بر انتخابات استان مربوطه و یا در تهران به نشانی بزرگراه بسیج، بلوار هجرت، مجموعه ورزرشی جهان پهلوان تختی مراجعه نمایند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 90 نفر از نمايندگان مجلس که براي مجلس آينده ثبت نام کرده اند رد صلاحيت شده اند