📂سردار نقدی معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران در اجلاسیه شهدای عشایر استان اردبیل:
🔹عشایر استان اردبیل 185 شهید تقدیم نظام اسلامی و انقلاب کردند.
🔹به دلبستگان به غرب و رژیم صهیونیستی اعلام میکنم که از امیدواری به این رژیم منحوس دست بردارند؛ چراکه سردمداران این رژیم امروز در حال فراهمکردن مقدمات فرار از سرزمینهای اشغالی هستند.
🔹فرهنگ علوی تکیهگاه ملتها برای سعادت است.
🔹عشایر امروز در خط مقدم جنگ اقتصادی هستند.
🔹شهدای عشایر، الگوی مردم در جنگ غیرتها هستند.
معاون هماهنگکننده سپاه از مهر و محبت و احساسات پاک بهعنوان سرمایه معنوی و اجتماعی ملت ایران نام برد و گفت: امروز جهاد عشایر در جبهههای فرهنگی، اقتصادی و غیرتمندی الگوی مردم ایران است و همه باید از آنها الهام بگیریم.
✅https://rubika.ir/roshanaardabil
🔰سفر سردار نقدی به دیار شهید مرحمت بالازاده
🔸سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای بررسی و افتتاح طرحهای عمرانی سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل به شهرستان های گرمی و انگوت سفر کرد.
سردار نقدی ابتدا به دیدار خانواده شهید مرحمت بالازاده رفت و در ادامه از محل احداث ساختمان حوزه مقاومت بسیج فتح المبین شهر انگوت دیدن کرد .
حضور در محل احداث ساختمان بهداری شهید جعفرپور و افتتاح ساختمان گردان حضرت ابوالفضل(ع) شهر گرمی از دیگر برنامه های سردار نقدی در سفر به شهرستان های گرمی و انگوت بود.
.
✅https://rubika.ir/roshanaardabil
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سفر سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دیار شهید مرحمت بالازاده
.
✅https://rubika.ir/roshanaardabil
💢حضور کارگروه بانوان بسیج جامعه زنان شهرستان نمین و شهرابی بیگلو در همایش نخبگان وفرهیختگان بسیج با سخنرانی سردار نقدی معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سالن ولایت سپاه حضرت عباس (ع)استان اردبیل
✅https://rubika.ir/roshanaardabil
🔻 پیش اجلاسیه کنگره ملی بزرگداشت شهدای شهرستان مشگین شهر همزمان با سوم خرداد ماه رأس ساعت ۱۵ در محل مصلی امام خمینی (ره)
.
✅https://rubika.ir/roshanaardabil