🌹بیانات امام خامنه ای در دیدار خانواده شهید لاجوردی:
♦️این سرنوشت افتخارآمیزى که آقاى لاجوردى پیدا کردند،سرنوشتى است که مایهى حسرت و غبطهى همهى کسانى است که در این راه بودهاند
♦️ایشان از اوّلِ انقلاب تا همین شهادتشان همیشه در راه مستقیم، در صراط مستقیم حرکت کردند و ذرّهاى انحراف پیدا نکردند از طریق مستقیم و خطّ صحیح. کار را ایشان براى خدا میکرد.
♦️بعضىها در کار، ممکن است ملاحظهى وجهه را بکنند، ملاحظهى شأن و آبرو را بکنند، [امّا] بعضىها هستند که نه، این ملاحظه را نمیکنند و شهید عزیزِ ما، شهید لاجوردى، ازاینقبیل بود.
♦️آدمى نبود که ملاحظهى گفتن این و آن، وجاهت پیش این و آن را بکند، محض «خدمت» براى ایشان مطرح بود.
♦️حقیقتاً اخلاصى که ایشان داشتند، خیلى اخلاص بالایى بود
🌹اول شهریور سالروز شهادت شهید لاجوردی
📝حضرت آیت الله خامنهای فرمانده معظم کل قوا در احکام جداگانهای دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری را به سمت فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دریادار پاسدار علی فدوی را به عنوان معاون هماهنگ کننده سپاه منصوب کردند.
متن احکام فرمانده کل قوا به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری
🔹بنا به پیشنهاد فرمانده کل سپاه و نظر به تعهد و شایستگی و تجارب ارزنده، شما را به سمت فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب میکنم.
🔹بهرهگیری از کارکنان متدین و انقلابی، ارتقاء آموزش و مهارتها و تجهیزات و امکانات دریایی و اشراف اطلاعاتی توام با رشد روزافزون توان و آمادگیهای رزمی، تعالی معنوی و بصیرتی، توجه به نیازهای معیشتی با رویکرد ساخت نیروی دریایی متحرک و رو به رشد تراز انقلاب اسلامی، در تعامل اثربخش و همافزا با خانواده بزرگ سپاه و بسیج و بخشهای ذیربط لشکری و کشوری در امور دریای مورد انتظار است.
🔹از تلاشها و خدمات خالصانه دریادار پاسدار علی فدوی در طول دوره مسئولیت تشکر و قدردانی میکنم.
سعادت همگان را از خداوند متعال خواهانم.
سید علی خامنهای
۱ شهریورماه ۱۳۹۷
بسم الله الرّحمن الرّحیم
دریادار پاسدار علی فدوی
🔹بنا به پیشنهاد فرمانده کل سپاه و نظر به تجارب ارزنده و شایستگی، شما را به سمت معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب میکنم.
🔹ارتقای ظرفیتهای کارشناسی و کارآمدی ستاد سپاه با بهرهگیری از توانمندی ها و قابلیتهای نخبگی سپاه در نیل به پیشرفت و کسب آمادگیهای همه جانبه در پاسداری از انقلاب اسلامی و حفظ دستاوردهای آن در تعاملی سازنده و همافزا با ستاد کل و سایر سازمان های نیروهای مسلح و لحاظ تدابیر فرمانده کل سپاه مورد انتظار است.
🔹از تلاشها و خدمات سردار سرتیپ پاسدار جمالالدین آبرومند در طول دوره مسئولیت تشکر میکنم.
سعادت همگان را از خداوند متعال خواهانم.
سید علی خامنهای
۱ شهریورماه ۱۳۹۷
#بینالملل
🌍عمران خان: پاکستان هرگز عمله آمریکا نمیشود؛پاکستان فقط در صلح شریک آمریکاست نه در جنگ
🌍رویترز:ارزش سهام شرکتهای پتروشیمی هند تحت تاثیر افزایش قیمت نفت به شدت کاهش یافت؛۲ عامل کاهش ذخایر نفت آمریکا و احتمال اختلال در عرضه نفت با تحریم ایران قیمت نفت را دیروز افزایش داد.
🌍نتانیاهو: برای تغییر موضع اروپا در قبال اسرائیل به لیتوانی میروم.
درباره این سکولاریسم هم بگوئید!
✍حتما شنیده اید که #سکولار کسی است که معتقد است دین و سیاست راهشان از هم جداست.
این تعریف مشهور،لایه های هزار توی دیگری هم دارد که به سکولاریسم پنهان و عملی منتهی می شود.
🔴یکی از پنهانی ترین آن مدل ها به کسانی قابل اطلاق است که علیرغم داشتن فرصت ها و امکانات بی نظیر ،قواعد حکومت داری را از مبانی دینی استخراج نکرده و نمی کند!
حالا شما بگوئید حوزه سکولار یعنی چه!؟
یعنی حوزه ای که رسما بگوید دین از سیاست جداست!؟ اینکه خیلی ساده انگارانه است!
🔴حوزه سکولار یعنی اینکه با گذشت چهل سال از انقلاب ، با گسترش حوزه های علمیه و داشتن موقعیت ممتاز و بی سابقه در طول تاریخ، برای مهمترین مطالبات مردم، نسخه دینی تولید نشود!
🔴و در عوض به سیاق چندصد سال پیش و بی توجه به جایگاه اسلام حکومتی،دوره های ده ساله و بیست ساله برای تبیین فروع فقهی از نماز و روزه تا طهارت و نجاسات برگزار شود و درباره درد های جانکاه و سوالات بی پایان مردم، به یک «حلال است و حرام است» بسنده شود و این باور را در مردم تعمیق کنند که اسلام برای اداره کشور،نسخه ای ندارد!
آیا این همان غایت سکولاریسم و آرزوی قلبی هر سکولاری نیست!!؟
آری من هم مثل خیلی از متدینین دیگر، نمی خواهم قبول کنم که حوزه های علمیه سکولار هستند، ولی هر وقت یاد نامه سی سال قبل امام می افتم ،ته دلم می گویم:«نکند واقعا ...»!؟و بقیه حرفم را می خورم ،همان حرفی که امروز #رحیم_پورازغدی می گوید و تکفیرش می کنند!
✅سی سال قبل یعنی آبان 67 امام راحل در پاسخ به نامه محمد علی انصاری همچون حکیمی دور نگر و ژرف اندیش، هشدار داد که آنچه در آینده مهم است ،«مسائل مورد ابتلای مردم و حکومت است» که «فقها باید» برای آن فکری کنند و «نیاز عملی»جامعه به آنها را رفع نمایند.
سپس در فهرستی مختصر ،بیش از پنجاه مورد از مسائل حیاتی و مورد ابتلا را اینگونه نگاشتند:
✅«...(امروز)نیاز عملى به این بحثها و مسائل است؛ مثلًا در مسئله مالکیت و محدوده آن، در مسئله زمین و تقسیم بندى آن، در انفال و ثروتهاى عمومى،در مسائل پیچیده پول و ارز و بانکدارى،در مالیات، در تجارت داخلى و خارجى در مزارعه و مضاربه و اجاره و رهن، در حدود و دیات، در قوانین مدنى، در مسائل فرهنگى و برخورد با هنر به معناى اعم؛ چون عکاسى، نقاشى، مجسمه سازى، موسیقى، تئاتر، سینما، خوشنویسى و غیره. در حفظ محیط زیست و سالم سازى طبیعت و جلوگیرى از قطع درختها حتى در منازل و املاک اشخاص، در مسائل اطعمه و اشربه، در جلوگیرى از موالید در صورت ضرورت و یا تعیین فواصل در موالید، در حل معضلات طبى همچون پیوند اعضاى بدن انسان و غیر به انسانهاى دیگر، در مسئله معادن زیرزمینى و روزمینى و ملى، تغییر موضوعات حرام و حلال و توسیع و تضییق بعضى از احکام در ازمنه و امکنه مختلف، در مسائل حقوقى و حقوق بین المللى و تطبیق آن با احکام اسلام، نقش سازنده زن در جامعه اسلامى و نقش تخریبى آن در جوامع فاسد و غیر اسلامى، حدود آزادى فردى و اجتماعى، برخورد با کفر و شرک و التقاط و بلوک تابع کفر و شرک، چگونگى انجام فرایض در سِیر هوایى و فضایى و حرکت بر خلاف جهت حرکت زمین یا موافق آن با سرعتى بیش از سرعت آن و یا در صعود مستقیم و خنثى کردن جاذبه زمین و مهمتر از همه اینها، ترسیم و تعیین حاکمیت ولایت فقیه در حکومت و جامعه که همه اینها
گوشهاى از هزاران مسئله مورد ابتلاى مردم و حکومت است که فقهاى بزرگ...»
راستی «حوزه های علمیه غیر سکولار» ،برای چه تعداد از این موضوعات مهم ،نسخه اسلامی ارائه کرده اند و برای کدام یک از همین مسائل اقتصادی و هنری و... حرفی به جز «حرام است» ارائه کرده اند؟
✅می دانیم که سکولار بودن ربطی به ظاهر ندارد و همینکه امر دنیا از آخرت در قول و فعل تفکیک شد و به مردم در عمل اینگونه نشان داده شد که دین، نسخه ای برای مملکت داری ندارد، سکولاریسم شکل گرفته است،درست نقطه مقابل امام که دین را پایه و مایه تمدن این جهانی و کلید سعادت آن جهانی می دانستند.
🔴رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس: 150 هزار میلیارد تومان از معوقات بانکی میان 100 نفر میچرخد که اسامی آنها مشخص است و اگر بانکها برای بازگرداندن این معوقات اقدام نکنند، برای اعلام اسامی با کسی تعارف نداریم
🔺الیاس حضرتی: روحانی باید در تلویزیون از مردم عذرخواهی میکرد
عضو فراکسیون امید مجلس:
🔹رئیسجمهور در تلویزیون میتوانست به خاطر وجود مشکلات کشور عذرخواهی کند اما ایشان فقط به خاطر فاصله بین دو گفتوگو عذرخواهی کرد!
🔹در این شرایط مملکت و سنگپرانیهای ترامپ، آقای رئیسجمهور باید جدیتر وارد کار شود او باید با مردم صحبت کند تا آنان احساس کنند یک چتر محکم بالای سرشان است.
🔷 روزی برخی مداحان بابت نقدش به دهههایِ زیاد عزاداری، مورد حمله قرارش دادن
زمانی زالو صفتان اقتصادی به زندان، تهدیدش کردند
چندسال قبل تیم ریگی برای ترورش نقشه کشید
آخر هم برخی از علما از نقدهای اصولیاش به خروجی کمِ حوزه علمیه، تاختند بِهش !
آری، این هزینهایست که #رحیم_پور_ازغدی برای اسلام میپردازد. قلهکی
☎️زنگ عبرت
🔴کمک مالی اروپا به صنعت زدایی از ایران
♦️یاسر جبرائیلی:امروز خبری منتشر شد که اتحادیه اروپا ۱۸ میلیون یورو به ایران کمک میکند، اما بیشتر رسانههای طیف لیبرال به جای اطلاعرسانی درباره جزئیات این کمک مالی، اصل آن را برجسته و آن را نشاندهنده عزم عملی اتحادیه اروپا برای حفظ برجام و برای "جبران تاثیرات تحریمهای مجدد آمریکا" خواندند.
♦️اما واقعیت این کمک مالی چیست؟
1⃣ اولین نکته درباره این بسته آن است که رقم آن به هیچ وجه قابل توجه نیست. اخیرا صادرات یک روز ما فقط به کشور عراق به رکورد ۵۵ میلیون دلار رسید. با این اوصاف چرا باید رقم ناچیز ۱۸ میلیون یورو این اندازه برجسته شود؟
2⃣ پاسخ در جزئیات این بسته است. برخلاف ادعای لیبرالهای ایرانی که این بسته را نمایش عزم اتحادیه اروپا برای حفظ برجام میخوانند، آنهم در شرایطی که روزانه اخبار قطع رابطه تجاری شرکتهای مختلف اروپایی با ایران منتشر میشود، این ۱۸ میلیون یورو برای کمک به صنعتزدایی از ایران است. چگونه؟
اگر خاطرتان باشد، در بررسی معاهده پاریس گفتیم که ایران متعهد شده است انتشار گازهای گلخانهای را به صورت غیرمشروط ۴ درصد و مشروط به جذب کمکهای بین المللی ۱۲ درصد کاهش دهد. این بسته کمک ۱۸ میلیون یورویی دقیقا برای این است که شرط جذب کمکهای بینالمللی را محقق جلوه داده و ایران را وادار کند به تعهد کاهش ۱۲ درصدی عمل نماید. سایت یورونیوز ارگان رسمی اتحادیه اروپا درباره این بسته مینویسد که از بسته ۸ میلیون یورو مربوط به "حمایت فنی از چالشهای محیط زیستی" است!
♦️همانطوریکه در هفتههای گذشته با ارائه اسناد متقن نشان دادهایم، نه تنها استفاده از سوختهای فسیلی، بلکه فرآیندهای صنعتی نظیر "تولید" سیمان، آهک، فولاد، اتیلن، آهن و بسیاری از مواد اساسی دیگر مشمول انتشار گازهای گلخانهای شناخته شدهاند و دولت آقای روحانی تعهد داده است که انتشار گازهای گلخانهای را ۴ تا ۱۲ درصد کاهش دهد. در صنعت برق این تعهد موجب عدم توسعه نیروگاههای حرارتی متناسب با نیاز کشور شده، اما درباره وضعیت صنایع دیگر، اطلاع دقیقی در دست نیست.
دولت آقای روحانی برخلاف قانون اساسی، بدون اینکه موافقتنامه پاریس فرآیند حقوقی خود را در مجلس و شورای نگهبان طی کند، آبان ۹۴ اجرای تعهدات ایران در این موافقتنامه را به دستگاهها ابلاغ کرده و سه سال است در حال اجرای این تعهدات است.
💥 بگذاریم زنها برای مراجعات پزشکی خود، به طبیب زن مراجعه کنند
#روز_پزشک
🌸 رهبرانقلاب: ما که به وجود یک فاصلهی ارتباطی و آمیزشىِ اجتماعی بین زن و مرد معتقدیم و تأکید داریم که نباید اختلاط بیقیدوشرط بین زن و مرد باشد و معتقد به حجاب - به معنای کامل و واقعی کلمه - هستیم، نمیتوانیم در مسألهی پزشکی بیتفاوت باشیم.
👩⚕️ یعنی به همان تعداد که پزشک مرد داریم، به همان تعداد هم پزشک زن لازم داریم.
🔴رئیس هیئت تفحص از سازمان هدفمندی یارانهها: حجم تخلفات در سازمان هدفمندی یارانهها بسیار بالاست
♦️کوچکینژاد:گزارش مربوطه احتمالاً تا پایان شهریور جمعبندی میشود.
♦️ بازدید از کارخانجات و مراکز تولیدی برای بررسی نحوه اختصاص یارانه تولید به آنها و تفحص از سایر دستگاههای اجرایی در دستور کار بازرسان قرار دارد
♦️با تحویل گزارش پایانی این هیئت به مجلس، ذکر نام و اسامی این سازمانها و دستگاهها در کنار تخلفات انجام شده در سازمان هدفمندی یارانهها بهزودی به
اطلاع مردم میرسد.
«حسینی هاشمی»، کارشناس اقتصادی:
🔹بازار ارز از فقدان رهبری رنج میبرد.
🔹تنها با هدایت ارز پتروشیمیها میتوان نرخ ارز را تعدیل کرد.
🔹وقتی دو بازار ارز فعالیت کند، تفاوت نرخ هم شکل می گیرد.
🔹تک نرخی کردن ارز به معنای واقعی اختلاف زیاد نرخ در بازارها را از بین می برد.
💢الشرق الاوسط: منابع اسرائیلی میگویند که لیبرمن وزیر دفاع اسرائیل اواخر ماه ژوئن گذشته به شکل محرمانه با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امور خارجه قطر، دیدار و گفتوگو کرد.
🎥🔴رحیم پور ازغدی خطاب به یک روحانی در جلسه: تو اگر زمان بهشتی بودی از اونایی بودی که میزدی توی گوش بهشتی
شهید بهشتی و مطهری از دست چه کسانی از قم فرار کردند؟
💢اسکای نیوز/ رودلف جولیانی، مشاور رئیس جمهور آمریکا:
🔸اگر ترامپ به خاطر استیضاح از سمت خود برکنار شود امکان دارد در آمریکا #قیام_مردمی رخ دهد.
🔸برکناری ترامپ فقط به دلایل سیاسی امکان پذیر است که در غیر اینصورت مردم آمریکا قیام خواهند کرد.
🔹با مطرح شدن ادعاهای تازه علیه ترامپ در رابطه با پرداخت حقالسکوت به زنانی که با آنها رابطه داشته، موضوع استیضاح او مطرح شده است.
💢رادیو فردا: ۱۶ سناتور جمهوریخواه آمریکا روز پنجشنبه اول شهریور در نامهای از وزارت خزانهداری این کشور خواستند تا «تمام اقدامات لازم» را به عمل آورد که ایران از نظام مالی سوئیفت اخراج شود.
🔸در این نامه آمده است: تا زمانی که جمهوری اسلامی ایران همچنان به سوئیفت متصل باشد کارزار فشار حداکثری موفقیتآمیز نخواهد بود.
🔸نظام مالی موسوم به سوئیفت تمام نقلوانتقالهای بانکی بینالمللی را رصد میکند.
🔴پاسخ به یک شبهه: چرا رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور را عزل نمی کنند؟
♦️یکی از سوالات رایج و مهمی که مدتی است در بین برخي از مردم وجود دارد، آن است که با توجه به وضعیت ناهنجار اقتصادی و مفاسدی که در میان برخی مدیران و مسئولان وجود دارد، چرا رهبر معظم انقلاب، کاری نمی کنند و مثلا رئیس جمهور را برکنار و یا فرمان ویژه ای برای رفع معضلات صادر نمی کنند؟!
♦️البته صرفنظر از دامن زدن بدخواهان و عناصر مغرض به این شبهه، اصل وجود این سوال، نشانگر آن است که مردم، وجود رهبر عزیز انقلاب را بعنوان پشتوانه و امید و جایگاه اطمینان بخش خود، در رفع معضلات و مشکلات کشور مورد رجوع قرار می دهند.
♦️با این وجود، برای پاسخ به این سوال می توان مواردی را مورد توجه قرار داد:
1- امام خامنه اي، در موارد متعدد و از جمله در رویدادهای اقتصادی اخیر، با ورود مستقیم و تذکر و احضار و دستورات خاص و بی سابقه؛ در راستای مطالبات بحق مردمی اقدام نموده اند. مثلا در همان روزهای ابتدایی بحران ارز و سکه، طی نامه ای به رئیس جمهور، از وی برای پاسخ به دلایل این موضوع، درخواست گزارش نمودند و به فاصله ی چند روز بعد نیز، هیئت دولت را احضار و در جلسه ای چند ساعته؛ هشدارها و تذکرات جدی را نسبت به آنان بیان فرمودند.
همچنین با دستور ویژه به رئیس قوه قضائیه، اجازه ی حذف کلیه ی تشریفات قانونی و تشکیل دادگاه های فوری و ویژه و علنی برای برخورد با مفسدان اقتصادی را صادر کردند.
از سوی دیگر ایشان در دیدارهای خصوصی و عمومی متعدد با مسئولان کشور، آنان را به کار و تلاش شبانه روزی و ارتباط با مردم و برخورد با فساد و حذف دلار از مبادلات و عدم اعتماد و مذاکره با دشمن و... ملزم می کنند و در سخنان متعدد با اقشار مختلف مردم، جزئیات مسائل اقتصادی و بی تدبیری های داخلی و توطئه های خارجی را مطرح و رهنمودهای لازم را بیان فرموده اند.
لذا رهبر معظم انقلاب، عملا بیش از دیگران در صحنه ی اقدام و عمل، حضور داشته و دارند.
2- طبق قانون فقط عزل و نصب رئیس قوه قضائیه و فرماندهان نظامی و انتظامی و نهادهای وابسته به رهبری مانند؛ کمیته امداد امام خمینی(ره) و رسانه ملي و بنیادها و...، بهطور مستقیم بر عهده رهبری است و عزل و نصب سایر مسئولان و مدیران اجرایی کشور بر عهده ی رؤسای مربوطه قوای سهگانه است، البته بر اساس اصل 89 قانون اساسی، عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور و پس از حکم دیوان عالی کشور یا رأی مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی و یا تخلف وی از وظایف قانونی، نیز بر عهده مقام معظم رهبری است.
با اینحال قطعاً همانگونه که حضرت امام(ره) در برخورد با بنیصدر و منتظری عمل کردند، چنانچه کشور در وضعیت حاد قرار گیرد، رهبر عزیز نیز وارد عمل خواهند شد. اما باتوجه به اینکه بخشی از ناهنجاریهای کنونی موجود, بر اثر سوءمدیریت و غفلت در نظارت، شکل گرفته و همچنان می توان به اصلاح آنان از طریق دستگاه های نظارتی داخل دولت و قوه قضائیه و راهکارهای قانونی از طریق مجلس، همچون سوال و استیضاح و... امیدوار بود، لذا کشور هماکنون در چنین شرایطی قرار ندارد و قطعا در صورت نیاز، با اقدام قاطع رهبر معظم انقلاب، روبرو خواهد شد.
3- از آنجا که در نظام جمهوری اسلامی ایران، تمام مسئولین بهطور مستقیم یا غیرمستقیم از طریق آرای مردم انتخاب میشوند و پایه و اساس نظام، بر مبنای مشارکت عمومی و مردمسالاری دینی بنا نهاده شده است، لذا مقام معظم رهبری همواره تلاش نمودهاند تا در راستای احترام به خواسته و رای مردم، از دخالت و اظهار نظر در عزل و نصب مسئولان اجرایی اجتناب نمایند.
ایشان در توضیح وظایف قانونی خود در جمع دانشجویان فرمودند:
...من بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد. دستگاهها مسئولینی دارند؛ اگرچنانچه یک مسئولی در یک موردی اشتباهی دارد، [کار] غلطی انجام میدهد، خب وظیفهی مجلس است و باید مجلس استیضاح کند؛ یا اگرچنانچه کار، کار غلطی است، در دولت بایستی مورد مداقّه قرار بگیرد؛ رئیس جمهور بایستی مانع بشود و جلویش را بگیرد. اینجور نیست که حالا اینهمه دستگاههای اجرائی هستند و هر کدام هم دارند یک تصمیمی میگیرند -تصمیمهای گوناگون- رهبری نگاه کند ببیند کدام درست است، کدام غلط است و بگوید آقا، این درست است، آن غلط است؛ اینجوری نمیشود. این، هم خلاف قانون است، هم ناممکن است، هم نامعقول است؛ معقول نیست. وظیفهی رهبری آنجایی است که احساس کند یک حرکتی دارد انجام میگیرد که این حرکت، مسیر نظام را دارد منحرف میکند. اینجا وظیفهی رهبری است که بیاید در میدان و به هر شکلی که ممکن است بایستد...
🔴تکمیلی/ ابوالفضل ابوترابی در گفتوگو با خانه ملت، با اشاره به قرائت گزارش دوتابعیتی ها در صحن علنی گفت:
♦️در جریان تحقیق و تفحص از دو تابعیتی ها، 100 نفر دو تابعیتی در رده های بالای دولتی به دست آوردیم که در جریان این رسیدگی ها متوجه شدیم یکی از مسئولان بسیار مهم کشور تا کنون تابعیت اسکاتلند را نیز داشته و امروز در مظان اتهام است.
♦️دوره طولانی تحصیل یکی از مقامات رده بالای کشور در مقطع دکترا باعث شده تابعیت کشور اسکاتلند را دریافت کند
♦️نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: یکی از مقامات رده بالای کشورمان‼️ زمانی برای تحصیل به انگلیس رفته بود که در همان زمان که اتفاقا مسئولیتی نیز در نظام داشت، تابعیت اسکاتلند را گرفت.
وی افزود: شواهد و قرائن نشان می دهد حدود 100 نفر از مسئولان کشور در سطح معاونان وزارتخانه ها، استانداران و مسئولان رده بالای مملکتی دارای تابعیت مضاعف هستند که ما این گزارش را پیوست گزارش کمیسیون امنیت ملی کردیم اما قرائت نشد و صرفا چند مورد به عنوان دو تابعیتی عنوان شدند.
♦️ابوترابی در ادامه با بیان اینکه تابعیت با حق شهروندی، اقامت و گرین کار فرق دارد، عنوان کرد: در خصوص تابعیت 80 سال است که قانون داریم و مشخص است که این موضوع مربوط به چه افرادی شده و برای کشور چه مشکلاتی دارد اما در خصوص حق شهروندی و افراد دارای اقامت و گرین کارت خلاء قانونی داریم البته این موارد بسیار شبی هم هم بوده و تفاوت های کمی دارند اما قانون در این خصوص نیازمند بروزرسانی است.
🔴لیست صد نفره شامل مسئولان دوتابعیتی، گرین کارت دارها و سیتیزن ها است
♦️این نماینده مردم در مجلس دهم در ادامه تابعیت مضاعف را جرم ندانست و افزود: با این حال حضور افراد دارای تابعیت مضاعف در سمت های دولتی ممنوع است و در خصوص لیست صد نفره آن دسته از مسئولانی که دو تابعیتی هستند شرایط نگران کننده ای برای کشور دارند چرا که به آرمان های کشور دیگری نیز سوگند یاد کرده اند.
♦️وی در ادامه با بیان اینکه تشخیص تابعیت مضاعف مسئولان به عهده اداره اطلاعات بود که وظیفه خود را به درستی انجام نداد، اظهار داشت: آنها باید بانک اطلاعاتی خود را قوی کنند البته مشکلی که در این بحث وجود دارد انی است که کشورها اعطای تابعیت را به صورت آشکار اعلام نمی کنند و در جایی ثبت نمی شود از این رو کشف این موضوع نیاز به کار اطلاعاتی دارد برخی از موارد از روی برخی شواهد پیدا می شود.
4هزار نفر آقازاده در انگلستان تحصیل میکنند
♦️ابوترابی در ادامه با اشاره به اینکه نیاز نبود برخی مسئولان کشور صرفا به خاطر تحصیل تابعیت دریافت کنند، اظهار داشت: با این حال معمولا کشورها به افراد خاصی که ممکن است در آینده منافعی برای آنها داشته باشد، پیشنهاد تابعیت می دهند چنانچه در حال حاضر حدود 4 هزار نفر از آقازاده ها در انگلستان مشغول تحصیل هستند که به راحتی می توانند به محور نفوذ تبدیل شوند.
♦️عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بخش خصوصی مشمول دوتابعیت نیست و ممنوعیتی هم برای کار ندارد حتی اگر مراودات آنها زیاد باشد اما از آنجایی که دولتی ها به حجم زیادی از اطلاعات مهم دسترسی دارند، تابعیت مضاعف برای آنها غیرقانونی است.
🎥جزئیات پرونده فساد اقتصادی «حمید باقری درمنی» از ابربدهکاران بانکی
🔹پرونده ۱۵۵ جلد است و ۳۳ متهم دارد که ۵ متهم آن فراری هستند. ۴ نفر از متهمان کارشناس دادگستری و ۲ نفرشان کارمند بانک ملی هستند‼️
🔴کمک مالی اروپا به مردم ایران: نفری دوهزاروپانصد تومان!/ ارزش این بسته چقدر است؟
♦️کمیسیون اتحادیه اروپا، پنجشنبه هفته گذشته ارائه بسته حمایتی ۱۸ میلیون یورویی به ایران را تصویب کرد. مبلغ این کمک مالی با قیمت روز یورو چیزی در حدود 200 میلیارد تومان خواهد شد، رقمی که شاید برای یک کشور 80 میلیون نفری چیزی جز پول خرد نخواهد بود؛ نفری 2500 تومان! این در حالی است که یک قلم از بلوکه کردن داراییهای ایران در آمریکا در دوران «پسابرجام» به تنهایی 2 میلیارد دلار ارزش داشت. در مورد دیگر موسسه مالی کلیراستریم لوکزامبورگ، یکی از موسسات تابعه بورس آلمان نزدیک به 5 میلیارد دلار پول کشورمان را در اختیار گرفته و آزاد نمیکند. اگر راه دور هم نرویم، دولت روحانی با اختصاص ارز جهانگیری به سفرهای خارج از کشور، 500 میلیون دلار از ذخایر ارزی کشور را حاتم بخشی کرد. به همه این موارد باید هزینه میلیاردها دلار صنعت هستهای که با یک امضای ظریف به باد رفت را نیز اضافه کرد! حال مقایسه این اعداد با کمک پرداختی اتحادیه اروپا به ایران شاید در تحلیل شرایط کمک کند، آیا میتوان از این رقم جزئی خوشحال بود و به آن دل خوش کرد؟
📸 http://yon.ir/7dlnw
♦️توهم جدید: این بسته برای مقابله با آمریکاست!
بسته کمک مالی 18 میلیون یورویی اتحادیه اروپا به ایران چنان که انتظار میرفت با ذوقزدگی غربزدگان و خوشخیالان داخلی روبرو شد. روزنامه اعتماد در مطلبی نوشته است که این مبلغ به ایران پرداخت شده «تا از شركای اقتصادی ايران در برابر تحريمهای يكجانبه و زورگويانه امريكا حمايت كند.» این ادعا به صراحت مخالف واقع است و اساسا پرداخت این مبلغ هیچ ارتباطی با تحریمهای آمریکا و خروج ایالات متحده از برجام ندارد. این کمک پیرو دیدار ظریف و موگرینی در تهران در سال 95 یعنی دو سال قبل از خروج آمریکا از برجام است و هیچ ارتباطی با خروج از برجام و تحریمهای یک جانبه آمریکا ندارد. اینکه یک روزنامه چنین مطلب واضحی را نادیده میگیرد و یک بسته ناچیز مالی را به مخالفت با تحریمهای آمریکا تفسیر میکند محل سوال جدی است.
♦️روزنامه دولت: رفتوآمدها نتیجه داد!
♦️روزنامه ایران نیز در گزارشی به استقبال کمک مالی اروپا به ایران رفته و نوشته است: «در حالی که خیلیها نسبت به ورود هیأتهای سرمایهگذاری به ایران خوش بین نبودند اما خبر اختصاص 18 میلیون یورو، گویای آن است که این رفت و آمدها بیحاصل نبوده است.» این روزنامه در حالی ادعای نتیجهبخش بودن رفت و آمد شرکتها به ایران را مطرح میکند که تنها در هفته گذشته سه شرکت مهم هواپیمایی یعنی خطوط هوایی انگلیس، خطوط هوایی فرانسه و خطوط هوایی هلند همکاری خود با ایران را به حال تعلیق درآوردهاند. پیش از این نیز شرکتهایی چون توتال، زیمنس، رنو و مرسک نیز ایران را بدون پرداخت هیچ جریمه و هزینهای ترک کرده بودند.
♦️فراموشی ادعاها
همه اینها در حالی است که همین روزنامه های اصلاح طلب و حامی دولت که در ایام تصویب برجام، با راه اندازی روزشمار ضرر وارده به کشور به ازای هر روز تاخیر در تصویب برجام، که عدد آن را روزانه 100-150 میلیون دلار عنوان میکردند، پس از خروج آمریکا و شرکتهای اروپایی از برجام، با ورود این مبالغ جزئی به کشور، ذوقزده شده و همه مواضع قبلی خود را از یاد میبرند. اگر برجام روزی 100-150 میلیارد درآمد داشته است، واقعا پرداخت این مبلغ ناچیز چرا باید این حجم از شادی و خوشحالی در روزنامههای حامی دولت ایجاد کند؟ آیا مجموع این مطالب معنایی جز این دارد که تمامی ادعاهای قبلی هدفی جز فریب افکار عمومی نداشته است؟
پایان دوره ریاست هاشمی در شورای شهر تهران
🔹یکسال از پنجمین دوره شورای شهر تهران گذشت و فردا آغاز دومین دوره شورا است.
🔹بر همین اساس انتخابات هیات رئیسه فردا در صحن علنی شورا برگزار میشود که پیشبینی میشود همان تیم قبلی انتخاب شوند.
🔹براساس شنیدهها، مرتضی الویری و احمد مسجد جامعی علیرغم محسن هاشمی کاندید ریاست شورای شهر تهران خواهند بود.