❌افزایش آمار طلاق در کاشان
🔹 روح الله دهقانی اظهار کرد: شاید زیبنده شهرستان کاشان نباشد که ۱۱۶ هزار پرونده داشته باشیم و علل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مختلفی در این افزایش آمار دخیل باشد.
🔹 دادستان کاشان با اشاره به اینکه ۱۰ جرم اولیه و پر تکرار عمدتاً مسائلی است که ریشه اقتصادی، مالی و معیشتی دارد، گفت: آمار طلاق امسال رو به افزایش بوده و چیزی حدود ۲۷ درصد افزایش آمار را شاهد بودیم.
🔹 به گفته وی سال گذشته ۳۷ درصد کاهش آمار طلاق را داشتیم و از طرفی کاهش ازدواج را هم شاهد بودیم؛ مطالبه مهریه و اکثرا مشکلات مالی سبب افزایش آمار طلاق شده است./
رهبر انقلاب: مردم از لحاظ معیشت دچار سختی هستند/همه دستگاهها باید به اقتصاد کشور کمک کنند
🔹یکی از اقدامات خوب قوه قضاییه در مبارزه با فساد «حمایت از تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی» است. در شرایط کنونی که مردم از لحاظ معیشت دچار سختی هستند، هر دستگاهی که بتواند به اقتصاد کشور کمک کند، باید این کار را انجام دهد و این اقدام قوه قضاییه در واقع کمک به اقتصاد کشور است.
️ 🔹ابلاغیه اخیر رئیس قوه قضاییه مبنی بر اینکه برخی بانکها حق مصادره و تعطیلی واحدهای تولیدی را ندارند، کار بسیار درستی است چون برخی افراد با خرید واحدهای تولیدی و اخراج کارگران و فروش تجهیزات، کاربری این واحدها را تغییر می دهند.
📍اتفاقی عجیب در سازمان هواپیمایی؛ متهم همچنان رییس است
🔹پس از مشخص شدن جزئیات ابعاد حقوقی سقوط پرواز تهران - یاسوج و سهم متهمان این حادثه #علی_عابدزاده، معاون وزیر راه و رئیس وقت سازمان هواپیمایی کشوری علیرغم صدور حکم انفصال از خدمت همچنان رئیس این سازمان است!
🔸فرض کنید #اکبر_طبری هنگام محاکمه، از مسئولیتش عزل نمیشد و همزمان که معاونت ریاست قوه قضائیه را برعهده داشت، دادگاههای رسیدگی به اتهاماتش هم برگزار میشد. در چنین شرایطی روند رسیدگی به اتهامات و پرونده دچار خدشه میشد. اینجا هم با چنین شرایطی مواجهیم. متهمان این سانحه علیرغم اتهامات جدی و سنگینی که علیه آنها مطرح است، همچنان در مسند قدرت قرار دارند و به فعالیتهای خود ادامه میدهند.
🔹عابدزاده نهتنها به دلیل اتهامات وارد در این پرونده و البته پروندههای متعدد قضایی به قید وثیقه آزاد است بلکه بنا بر قراری که شعبه 13 بازپرسی دادسرای عمومی برای او صادر کرده، از اشتغال به فعالیتهای مرتبط با جرم ارتکابی هم منع شده ولی همچنان بر مسند قدرت قرار دارد.
🌹شهید بهشتی:در این انقلاب آنقدر کار هست که میتوان انجام داد ، بی آنکه هیچ پست ، سمت ، حکم و ابلاغی در کار باشد.
#آتش_به_اختیار
🔴توکلی: تاجگردون در حال اختناق مخالفانش است و نباید تائید صلاحیت میشد
♦️رئیس دیدهبان شفافیت و عدالت:تاجگردون نباید از سوی شورای نگهبان تائید میشد، منتخب گچساران در امانت در اختیارش خیانت کرده و تائید اعتبارنامه او از سوی مجلس یازدهم گناه بزرگی است.
♦️پرونده و اسناد تخلفات تاجگردون وجود دارد ولی به دلیل قدرت نفوذی که وی با استفاده از ابزار بودجه برای خود فراهم کرده تاکنون از تعرض مصون مانده است.
♦️در عصر جمعه ۱۶ خرداد معاون بازرگانی وزارت صمت ۶ انحصار گر را دعوت کرده و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورو طلبی که از عراق گرفته را بدون هیچ ضابطه بین آنها تقسیم کرد تا کالای اساسی وارد کشور شود.
♦️در یک سال اخیر ۴ میلیون و۱۰۰ هزار تن کالای اساسی مانند کنجاله، جو و سویا از مسیرهای غیرگمرکی وارد کشور شده.
♦️دولت آبگوشت و اشکنه را هم از سفره مردم حذف کرده و مرغ هم از سبد خانوارها پر کشیده است.
🔴گلایه «رهبرمعظم انقلاب» از اهانت و ظلم به برخی بزرگان پاکدست قبلی قوه قضائیه
♦️رهبرمعظم انقلاب با گلایه از اهانت و ظلم به برخی بزرگان پاکدست قبلی قوه قضائیه در جریان قضاوتها و اظهارنظرهایی که در خصوص دادگاه اخیر شده افزودند: خطاب من در اینن موضوع مردم و جوانان مؤمن است که مراقب باشند تعدی نکنند و به افراد معاند که به دنبال گرفتن انتقام از مواضع انقلابی و محکم قاطع فلان شخصیت هستند، کاری ندارم.
♦️حرکت مبارزه با فساد که اکنون در قوه قضاییه بهخوبی مشاهده میشود و خود را نشان داده است، از دوره آقای آملی لاریجانی آغاز شد و ایشان هم در داخل و هم در بیرون از قوه شروع کننده آن بودند و اینها نباید از نظر دور باشد.
🔴 دستور رهبرمعظم انقلاب برای حمایت حقوقی از گزارشگران فساد
♦️ یکی از نکات مهم در زمینه مبارزه با فساد «نظارتها و گزارش های مردمی» است. باید برای این موضوع زیرساختهای حقوقی در قوه قضاییه فراهم شود تا امنیت مادی و معنوی گزارشگر حفظ شود و آمر بهمعروف وج ناهی از منکر دلگرم باشد که دستگاه قضایی پشتیبان او است، و در مقابل زمینه تهمت زنی نیز فراهم نشود. ۹۹/۴/۷
🔴ابوالفضل ابوترابی با اشاره به دلیل استعفای وزیر بهداشت در هفتههای اخیر که بعد توسط دولت رد شد، اظهار کرد:
♦️ استعفای وزیر بهداشت به چند دلیل رخ داد که یکی از دلایل آن ناراحتی جناب واعظی نسبت به قدردانی وزیر بهداشت در مصاحبهها از رهبر معظم انقلاب بوده است.
♦️نماینده مردم نجفآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به نوعی رئیس دفتر ریاست جمهوری به وزیر بهداشت تذکر میدهد که نام رهبر را در مصاحبههای خود نیاورد و تقدیر و تشکری از ایشان نداشته باشد، افزود: موضوع دیگری که به استعفای آقای وزیر منجر شد بحث و مناقشه وی با رئیس جمهور و رئیس دفتر وی بر سر باز شدن رستورانها، قهوه خانهها و به طور کلی مراکز تفریحی در شرایط فعلی شیوع کرونا بود.
♦️وی با تاکید بر اینکه وزیر بهداشت معتقد بود از لحاظ کارشناسی نباید اجازه بازگشایی استخرها و رستورانها داده شود، تصریح کرد: وقتی توجهی به نظرات کارشناسی وزیر بهداشت صورت نگرفت وی با حضور در شورای عالی معاونین وزارتخانه و خداحافظی از همکاران استعفای خود را اعلام کرد.
♦️این نماینده مردم در مجلس یازدهم، با بیان اینکه برای بازگشت وزیر بهداشت به هیئت وزیران بزرگان نظام پا درمیانی کرده و تاکید کردند که در این شرایط و جنگ بیوتروریسیم نباید وزیر صحنه را خالی کند، گفت: پس از پادرمیانی بزرگان نظام، وزیر بهداشت دوباره بزرگواری کرده و به هیئت وزیران بازمیگردد.
♦️ابوترابی با تاکید بر اینکه نکته مهمی که در استعفای وزرا اکنون مطرح است بحث از نصاب افتادن کابینه دولت است، افزود: نکته مهم این است که اگر دو وزیر از وزرای دیگر دولت استعفا داده یا به هر دلیلی از سمت خود خارج شوند هیئت وزیران باید از ابتدا رای اعتماد از مجلس کسب کنند زیرا دولت از حد نصاب خارج شده است.
♦️وی همچنین ادامه داد: ما نباید فراموش کنیم که استعفای وزیر امور خارجه نیز بر سر اشتباه بزرگ آقای واعظی رخ داد؛ سفر بشار اسد به ایران حاصل دستاورد بزرگ شهید سلیمانی بود، اما رئیس دفتر رئیس جمهور با عدم هماهنگیهای لازم در جلسه با بشار اسد زمینه استعفای وزیر خارجه را فراهم کردند که متاسفانه با این خبر حضور بشار اسد که یک کار بزرگ و دستاورد حاج قاسم بود تحت شعاع قرار گرفت.
🔴دولت کنونی بیسابقهترین فرصتها را برای فرار از نظارت فراهم کرد
♦️فرشاد مومنی اقتصاددان حامی دولت: تقریباً ۸۰ درصد نقدینگی موجود در کشور در دولتهای یازدهم و دوازدهم خلق شده است چراکه بیسابقهترین و مشکوکترین فرصتسازیها و خودداری از نظارتهای قانونی بر رفتارهای آنها در این دوره اتفاق افتاده است.
♦️در این دوره افسارگسیختگی غیرمتعارف بانکهای خصوصی بود؛ کنترلها و نظارت بر رفتار آنها کاهش پیدا کرد، سوبسیدها و رانتهای غیرمتعارف به آنها داده شد و حتی بنده در نهایت شفقت و مهر به آقای رئیسجمهور در سال ۱۳۹۳ گفتم که بهتر است رئیس محترم وقت بانک مرکزی را نصیحت کنید چون رفتارهای ایشان بیشتر شباهت به آن دارد که گویی نقش نفوذی بانکهای خصوصی در درون دولت را دارد و ایشان بهجای اینکه از موضع یک مقام پولی در جهت اعمال نظارتهای قانونی شدید بر بانکهای خصوصی، برنامههای خود را متمرکز سازد عملاً فرصتهای جدیدی برای دامنزدن به تب سوداگری در کنار امتیاز فاجعهساز خلق پول از هیچ برای آنها پدید آورد.