eitaa logo
کانال هدایت(تبیین)
532 دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
2هزار ویدیو
145 فایل
🔴کانال نیروهای انقلاب. 🔷 اخبار و تحلیلهای مهم فرهنگی و سیاسی 🔷باما همراه باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به نظر شما اگر بالاترین مقام اجرایی کشور اینطور انتخابات را مورد طعنه قرار دهد فکر نمی کنید در آستانه انتخابات اثر منفی بر مشارکت مردم و موجبات ناراحتی را ایجاد کند؟ روحانی در نشست خبری: 🔹من هیچ‌موقع انتخابات را زیر سوال نمی‌برم چرا که انتخابات مساله مهم در کشور است و همه ارکان کشور مستقیم و غیر مستقیم با انتخابات روی کار آمده و مشروعیت اجتماعی آن‌ها با رای مردم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 برای اولین بار منتشر می‌شود ⭕️ جزئیاتی از چگونگی ترور ناجوانمردانه شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس 🔺 شهید حاج قاسم سلیمانی روز چهارشنبه پس از سوریه ، به لبنان رفته و پس از دیدار کوتاه با سید حسن نصرالله عصر چهارشنبه به دمشق باز می گردد. 🔺 روز پنج شنبه قرار بوده به عراق پروازی داشته باشد که پرواز با چند ساعت تاخیر نهایتاً ساعت ۱۰:۳۰ از سوریه به سمت عراق حرکت می کند و شهید ابومهدی المهندس به استقبال شهید حاج قاسم سلیمانی می رود. 🔺 بطور معمول و روال ۱۰ خودرو برای اسکورت می رفتند اما چون عراق وضعیت بحرانی داشته ، شهید ابومهدی المهندس تصمیم می گیرد که با دو خودرو برود تا آمریکایی ها متوجه ورود شخص مهمی به فرودگاه نشوند. 🔺 شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس با خودرو رنجرور و دیگر مجاهدین هم با خودرو ون حرکت میکنند. 🔺 پس از ترک سالن تشریفات، از کنار یک خیابان حرکت میکردند ، از گیت اول بازرسی هم عبور کرده بودند که نیروهای تروریستی آمریکا با سه موشک به ماشین اول و با دو موشک به ون حمله کردند و حاج قاسم و دوستانش را به شهادت رساندند. 🔺 قبل از حضور شهید حاج قاسم سلیمانی در بغداد، پهپادهای آمریکایی (که از کویت به پرواز درآمده بودند) بر فراز این فرودگاه در حال پرواز بودند. قرار بود پهپادها عملیات کنند اما به دلایل فنی یا ریسکی که پهپاد دارد و دقتش کم است دو هلیکوپتر آپاچی (که از پایگاه عین الاسد بلند شده اند) شلیک را انجام می دهند. این در حالی است که ۲ هواپیمای F15 هم بالای سر آنها بوده‌اند. 🔺 بنا به اظهارات شاهدان، شهید حاج قاسم سلیمانی در این سفر آرامش عجیبی در چهره‌اش داشته است.
🔴مرزوق غانم، رئیس پارلمان کویت با خطاب قرار دادن نماینده رژیم غاصب در اتحادیه بین المجالس در روسیه گفته: همین الان از سالن برو بیرون اگر ذره ای شرف داری؛ ای اشغالگر، ای کودک‌کُش... ♦️از این نماینده ها نیاز داریم
🔴چرا سلیمانی کابوس آمریکا بود؟ 🔹سردار سلیمانی در سه نوبت طرح‌های راهبردی و پُرهزینه‌ی آمریکا برای بازطراحی و مهندسی منطقه را با شکست مواجه کرد. با وجود این فرمانده مقتدر، چشم اندازی برای طرح چهارم آمریکا در منطقه موسوم به "معامله‌ی قرن" وجود نداشت. 🔹سردار سلیمانی با کمک به پیروزی اسلام گرایان معتقد به مقاومت در فرآیندهای انتخاباتی، بویژه دولت سازی در عراق و فلسطین، طرح راهبردی آمریکا موسوم به "خاورمیانه بزرگ" را با شکست روبرو ساخت. وی با کمک به پیروزی محور مقاومت در جنگ‌های ۳۳ روزه و ۲۲ روزه طرح دوم آمریکا برای تجزیه منطقه غرب آسیا موسوم به "خاورمیانه جدید" را نیز به شکست کشانید. سردار سلیمانی طرح غربی، عبری، عربی برای کردن منطقه در جنگ نیابتی را نیز به فرجام پیروزی ایران و مقاومت بر تروریست‌های تکفیری تبدیل نمود. با شکست‌های متوالی آمریکا و تغییر موازنه راهبردی به سود ایران و مقاومت، سردار سلیمانی به کابوس سردمداران کاخ سفید تبدیل شد. چرا که وی از یک طرف به دنبال بازطراحی منطقه با محوریت مقاومت بود و از طرف دیگر مانع فوق‌العاده برای اجرایی ساختن طرح معامله‌ی قرن محسوب می‌گردید. 🔹«دکستر فیلکینز» نویسنده مجله آمریکایی "نیویورکر"طی گزارشی درباره سردار سلیمانی، بیش از ۱۰ هزار کلمه‌ برای این فرمانده ایرانی نوشت و به او لقب «فرمانده سایه‌ها» یا «فرمانده پنهان» را داد. این لقب سپس بارها و بارها در رسانه‌های دیگر از مجله آمریکایی آتلانتیک گرفته تا خبرگزاری فرانس۲۴ فرانسه و جاهای دیگر تکرار شد تا بر نقش سردار سلیمانی به عنوان «فرمانده ایرانی‌ای که دارد خاورمیانه را بازطراحی می‌کند» تأکید شود.
🔴حمایت روحانی از یک گرایش خاص در انتخابات مجلس/ کدهای انتخاباتی به سود «یاران روحانی» ♦️ "دعای ما این است که ان‌شالله مجلس آینده که تشکیل می‌شود و مردمی که جمعه پای صندوق می‌روند، مجلس و دولت بتوانند با هماهنگی بهتری کار کنند. به عنوان رئیس دولت باعث تاسف است که لوایح متعددی را به مجلس دادیم و برخی بررسی نشد؛ مثلا لایحه جامع انتخابات که دولت ماه‌ها روی آن کار کرد و لایحه خوبی بود که می‌خواستیم ماه‌ها پیش تصویب شود و متأسفانه کنار رفت و امروز می‌بینیم با مشکلاتی مواجه هستیم، سه لایحه مهمی که دادیم برای مسئله شفافیت، تعارض منافع و مبارزه با فساد نیز هنوز مورد رسیدگی فرا نگرفته است." این بخشی از اظهارات حسن روحانی رئیس‌جمهور در نشست خبری است که می‌توان آن حمایت تلویحی از یک لیست انتخاباتی دانست؛ لیستی که به گفته روحانی، می‌تواند با دولت هماهنگ باشد و درباره لوایحی که رئیس‌‌جمهور نگران عدم تصویب آن است، دولت را همراهی کند. ♦️سه‌ لایحه مد نظر رئیس‌جمهور موافقان و مخالفان شناخته شده‌ای دارند که امروز هرکدام از آنها به نوعی در یک آرایش سیاسی و انتخاباتی منظم در انتخابات حضور دارند و دعای رئیس‌جمهور برای تشکیل مجلسی که می‌گوید با دولتش هماهنگ باشد به وضوح نشان می‌دهد که لیست موسوم به یاران روحانی همان لیستی که وی نتوانسته است حمایت از آنها را حتی در نشست خبری پنهان کند. 🔺اما این اظهارات روحانی در حالی مطرح شد که وی لحظاتی قبل از این سخنان، در پاسخ به سوالی درباره لیست یاران روحانی گفته بود که "روحانی" یا "دولت" لیستی در انتخابات ندارند که این بخش از اظهارات با "کدهای تبلیغانی" و "انتخاباتی" او همخوانی ندارد چرا در پاسخ به سؤال دیگری گفت: من کاری ندارم که مجلس آینده برای کدام جناح است توقع ما این است که مجلس - مجلس یازدهم- با دولت در مصالح و منافع ملی همکاری کند. 🔺برخی کارشناسان درباره این رویه رئیس‌جمهور معتقند که روحانی نگران تاثیرگذاری رای و ظرفیت منفی خود روی لیست موسوم به یاران روحانی است و در عین حال تمایل دارد که مجلس آینده، مجلسی مورد حمایت او باشد.
📹 نماهنگ | چون کوه استوار 🔻 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «امروز هم که شما ملاحظه میکنید کشور شما، جامعه‌ی شما، زیر فشارهای گوناگون تاب‌آوریِ حیرت‌انگیزی دارد، ما حرفهای اینها را میخوانیم، می‌بینیم، می‌شنویم. تاب‌آوریِ ملّت ایران برای ناظران جهانی حیرت‌انگیز است؛ تعجّب میکنند. این فشاری که غول وحشی آمریکایی وارد میکند، ملّتها[ی دیگر] طاقت یک‌پنجم این و یک‌چهارم این را هم ندارند، امّا ملّت ایران محکم ایستاده؛ این بیست‌ودوّمِ بهمنش و قبل از آن [هم] تشییع جنازه‌ی سردار آسمانی‌اش؛ اصلاً همه را متحیّر میکند که این چه ملّت مقاومی است. این به برکت همین معارف اهل‌‌بیت است، به برکت همین مجالس و محافل است، به برکت نام و یاد حسین‌بن‌علی و به برکت نام و یاد فاطمه‌ی زهرا (سلام ‌الله ‌علیها) است.» ۱۳۹۸/۱۱/۲۶ 🔺️ پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR بر اساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، نماهنگ «چون کوه استوار» را منتشر میکند.
🔴 آقاتهرانی: قالیباف خط قرمز ما نیست حجت‌الاسلام آقاتهرانی در صفحه شخصی خود نسبت به برخی شایعات درباره درخواست جبهه پایداری برای حذف محمدباقر قالیباف از لیست نهایی اصولگرایان واکنش نشان داد. دبیر کل جبهه پایداری در این باره گفت: ‏اینکه می‌گویند آقای قالیباف خط قرمز پایداری است، درست نیست. ما گفتیم ضابطه قرار دهید، آقای قالیباف یا هرکس دیگر اگر اصلح است به روی چشم. ما پیشنهاد دادیم همین چند نفر پایدا ری را از لیست بگذارید کنار، روی مشترکات حرف بزنیم. 🔻پ ن: بسم الله دوستان شانا، سریعتر اقدام کنید؛ جبهه انقلاب منتظر شماست.
محرمانه پشت پرده تحریم انتخابات 🔻کارشناس شبکه وهابی: با رای ندادن، زمینه برای نافرمانی مدنی (اغتشاشات) مهیا می شود... و آن موقع است که می‌توانیم جمهوری را از پای درآوریم!
⛔️شورای هماهنگی کاشان با اعتراض به نامزدهای این جریان، از هیچ نامزدی حمایت نمی‌کند❗️ 💢سعید پهلوانی، رئیس شورای اصلاح‌طلبان با اعلام این خبر به مشکات آنلاین گفت: بر اساس مصوبه این نشست که با اکثریت قاطع آرا به تصویب رسید، این شورا در یازدهمین دوره ، از هیچ کاندیدایی حمایت نکرده و سلباً یا ایجاباً در خصوص هیچ اظهار نظر نکرده و نخواهد کرد. 💢 هیچ گروه، دسته، مجموعه یا تشکلی مجوزی برای بهره برداری از عنوان این شورا یا عناوین و مشتقات مشابه را نداشته و ندارد. 💢همچنان بهترین و کارآمدترین راه بهبود و امور کشور را صندوق ‌می‌دانیم اما حضورِ تشکیلاتیِ بدون کاندیدای مشخص در این رقابتهای انتخاباتی را بلاموضوع می‌بینیم. 💢تحلیل و تفسیر وضع موجود را به شهروندان واگذار می‌کنیم و امیدواریم مردم فهیم و فرهیخته کاشان با تصمیم برخاسته از درایت و بینش خود، فردای بهتری را برای رقم زنند.
🔴 موفقیت حماس در هک کردن تلفن صدها نظامی صهیونیست ♦️ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه ای رسمی اعلام کرد دستگاه های امنیتی حماس اخیرا تلفن صدها نظامی اسرائیلی را هک کردند. ارتش رژیم اشغالگر اعتراف کرد این بار جنبش حماس توانمندی هایش را گسترش داده و بر خلاف دفعات قبل که فقط بر نظامیان جنگجو متمرکز شده بود، این بار بر قشرهای دیگر هم تمرکز پیدا کرده است.
🔴کنشگران انقلابی، اَینَ تَذهَبوُن؟ 🔷برهم کنشی (تاثیر متقابل) سه محیط داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی، به ویژه پس از شهادت کمّیت و کیفیت این دوره از انتخابات را بسیار تعیین کننده نموده است. 🔹کمّیت (میزان مشترکت) در انتخابات، منجر به تولید قدرت ملی، تقویت امنیت ملی و زمینه‌ساز دستیابی به اهداف ملی در برابر سیاست فشار حداکثری امریکا علیه ایران می‌گردد. در عین حال کیفیّت (گفتمان و جریان پیروز) در انتخابات نیز در روندها و مناسبات سه محیط داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی بسیار تاثیر گذار خواهد بود. 🔷با این شرایط، آیا عقلانی است که کنشگران سیاسیِ جریان انقلابی، اختلاف‌های خود را به بدنه و شبکه‌های اجتماعی منتقل کنند؟ آیا نزاع و تخریب درون گفتمانی در فضای حقیقی و مجازی جایز است؟ آیا تهیه لیست‌های پُرتعداد و تشویش در بدنه جریان انقلابی، چالش‌ها را فزآینده نمی‌سازد؟ به راستی این نزاع، سرمایه اجتماعیِ جریان انقلابی را دچار فرسایش نمی‌کند؟ آیا در ادراک جامعه، تصویر جریان انقلابی از به تغییر نمی‌یابد؟ این نزاع و تخریب‌ها موجب دلسردی و بی‌حسی مردم نمی‌گردد و تیشه به ریشه کمّیت و کیفیّت انتخابات نمی‌زند؟ کنشگران سیاسی جریان انقلابی، چگونه بعدها می‌خواهند و می‌توانند نتیجه‌ی این را جبران کنند؟ به کجا چنین شتابان؟!