🎋🎋🎋
#به _به وقت_عاشقی
🌹زائر دارالشفاء🌹
یارضا٬مولا علی موسیالرضا
یا رضا٬ یابن علی و مصطفا
یا رضا من صید و اندر دامتو
تا شود جانم بهپای توفدا
خاک پای زائر دارالشفاء
سرمه چشمم کنم چون توتیا
یا رضا ای ضامن آهو مدد
ای هوای قدسی ات ذکر و ثنا
از شمیم پرچم سلطان طوس
می رسد بوی نسیمکربلا
یا رضا ، دارمبه درگاه خدا
مهر تودر سینه ام مشکلگشا
یا رضا،سلطان سلطانان تویی
قلب مارا شاد کردی زین دعا
یا رضا گریه کنم بهپای تو
توهمای رحمتی چون مرتضی
یا رضا، گنبد تو سقف بهشت
زائرند در عرش تو ارض و سماء
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خدمت_امام_رضایی
#خادمیاران_رضوی
#همه_خادم_الرضا_ییم
#حدیث_روز
🌹 چراغی در تاریکی
♦️ قال امیرالمؤمنین علیه السلام: إنّما مثلي بینَکم کمثلِ السّراج فی الظلمة، یَستضیء به مَن وَلَجَها.
♦️ حضرت اميرالمؤمنين علیه السلام فرمودند:
🍃 " مثل من در میان شما مثل چراغی است در تاریکی، که هر کس به ظلمت در افتاده، از من نور و روشنی می گیرد."🍃
📚 نهج البلاغه، خطبه 187
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#همه_خادم_الرضا_ییم
ایام فاطميه از کي شروع و در چه تاريخي تمام مي شود؟
ایام فاطمیه اول : از دهم تا بيستم جمادي الاول
ایام فاطمیه دوم : از یکم تا دهم جمادي الثاني
--------------------------------------------
دربارة تاريخ شهادت حضرت زهرا (س) روايات مختلف و متضاد است. از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پيامبر (ص).
ميان علماي شيعه، دو تاريخ مشهور و مقبول است: يکي هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پيامبر (ص) و ديگري نود و پنج روز.
با توجه به رحلت پيامبر اسلام (ص) در بيست و هشتم صفر، بنا به روايت هفتاد و پنج روز، در مورخة سيزدهم تا پانزدهم جمادي الأوّل ، شهادت حضرت زهرا(س) است و اين ايام را فاطمية اوّل مي خوانند.
اما بنا به روايت نود و پنج روز، شهادت حضرت(س) در سوم تا پنجم جمادي الثاني است و اين ايام را فاطمية دوم مي خوانند.
ايام فاطميه جمعا 6 روز مي باشد، 3 روز در ماه جمادي الاول و 3 روز در ماه جمادي الثاني. بنابراين فاطميه اول از 13 تا 15جمادي الاول است و فاطميه دوم از سوم تا پنجم جمادي الثاني مي باشد. ظاهراً علت اينکه سه روز در هر ماه بعنوان روز شهادت آن حضرت(س) معرفي شده است به اين دليل است که اين احتمال وجود دارد که ماههاي قمري از رحلت پيامبر(ص) تا شهادت حضرت زهرا(س)،29روز بوده باشند،حال آنکه درصورت کامل بودن ماههاي قبل،روز شهادت 13جمادي الاول و يا سوم جمادي الثاني خواهد بود. چرا که طبق تقويم، حداکثر سه ماه قمري 29 روزه و حداکثر 4 ماه قمري 30 روزه مي توانند پشت سر هم قرار گيرند.
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خادمیاران_رضوی
#همه_خادم_الرضا_ییم
💠 رهبر معظم انقلاب: امام زمان را فراموش نکنیم. مملکت ما، مملکت امام زمان است. انقلاب ما، انقلاب امام زمان است، زیرا انقلاب اسلام است.
🔺یاد ولیّ الله اعظم را در دل های خودتان داشته باشید. دعای«اللّهمَّ اِنّا نَرغَبُ اِلیکَ فی دَولهِ کَریمَ» را با همه دل و با نیاز کامل بخوانید.
🔺هم روحتان در انتظار مهدی باشد، هم نیروی جسمی تان در این راه حرکت بکند. هر قدمی که در راه استواری این انقلاب اسلامی برمیدارید، یک قدم به ظهور مهدی نزدیک تر می شوید.
#انسان_۲۵۰_ساله، صفحه ۴۱۵ که نویسنده کتاب ایت الله خامنه ای هستند این کتاب درباره ۱۴معصوم هست کتاب بسیاراموزنده وجالب است لطفامطالعه اش کنید
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
ادامه نامه ۵۳
🌹 : نامه ۵۳ #نهج_البلاغه بند ۸ ، قسمت ششم تا هفتم
┄═❁🍃❈🦋✨🦋❈🍃❁═┄
📜 #نامه53 :نامه به مالک اشتر
8⃣ شناخت اقشار گوناگون اجتماعی
🔹ششم سيمای بازرگانان و صاحبان صنايع
🔻سپس سفارش مرا به بازرگانان و صاحبان صنايع بپذير، و آنها را به نيكوكاری سفارش كن بازرگانانی كه در شهر ساكنند، يا آنان كه همواره در سير و كوچ كردن می باشند و بازرگانانی كه با نيروی جسمانی كار می كنند، چرا كه آنان منابع اصلی منفعت و پديد آورندگان وسايل زندگی و آسايش و آوردندگان وسايل زندگی از نقاط دور دست و دشوار می باشند، از بيابانها و درياها، و دشتها و كوهستانها، جاهای سختی كه مردم در آن اجتماع نمی كنند، يا برای رفتن به آنجاها شجاعت ندارند. بازرگانان مردمی آرامند و از ستيزه جویی آنان ترسی وجود نخواهد داشت، مردمی آشتی طلبند كه فتنه انگيزی ندارند. در كار آنها بينديش چه در شهری باشند كه تو به سر ميبری، يا در شهرهای ديگر، با توجه به آنچه كه تذكر دادم. اين را هم بدان كه در ميان بازرگانان، كسانی هم هستند كه تنگ نظر و بد معامله و بخيل و احتكار كننده اند كه تنها با زورگویی به سود خود می انديشند. و كالا را به هر قيمتی كه می خواهند می فروشند، كه اين سود جویی و گران فروشی برای همه افراد جامعه زيانبار و عيب بزرگی بر زمامدار است. پس از احتكار كالا جلوگيری كن كه رسول خدا (صلّی اللّه عليه و آله و سلّم) از آن جلوگيری می كرد بايد خريد و فروش در جامعه اسلامی به سادگی و با موازين عدالت انجام گيرد، با نرخ هایی كه بر فروشنده و خريدار زيانی نرساند، كسی كه پس از منع تو احتكار كند، او را كيفر ده تا عبرت ديگران شود، امّا در كيفر او اسراف نكن.
┄═❁🍃❈🦋✨🦋❈🍃❁═┄
🔹هفتم سيمای محرومان و مستضعفان
🔻سپس خدا را ! خدا را ! در خصوص طبقات پايين و محروم جامعه، كه هيچ چاره ای ندارند و عبارتند از زمين گيران، نيازمندان، گرفتاران، دردمندان. همانا در اين طبقه محروم گروهی خويشتن داری كرده و گروهی به گدایی دست نياز بر می دارند، پس برای خدا پاسدار حقّی باش كه خداوند برای اين طبقه معيّن فرموده است: بخشی از بيت المال و بخشی از غلّه های زمينهای غنيمتی اسلام را در هر شهری به طبقات پايين اختصاص ده زيرا برای دورترين مسلمانان همانند نزديكترين آنان سهمی مساوی وجود دارد و تو مسؤول رعايت آن می باشی. مبادا سر مستی حكومت تو را از رسيدگی به آنان باز دارد، كه هرگز انجام كارهای فراوان و مهم عذری برای ترك مسئوليّتهای كوچكتر نخواهد بود. همواره در فكر مشكلات آنان باش و از آنان روی بر مگردان، به ويژه امور كسانی را از آنان بيشتر رسيدگی كن كه از كوچكی به چشم نمی آيند و ديگران آنان را كوچك می شمارند و كمتر به تو دسترسی دارند. برای اين گروه از افراد مورد اطمينان خود كه خدا ترس و فروتنند فردی را انتخاب كن، تا پيرامونشان تحقيق و مسائل آنان را به تو گزارش كنند. سپس در رفع مشكلاتشان به گونه ای عمل كن كه در پيشگاه خدا عذری داشته باشی، زيرا اين گروه در ميان رعيّت بيشتر از ديگران به عدالت نيازمندند و حق آنان را به گونه ای بپرداز كه در نزد خدا معذور باشی، از يتيمان خردسال و پيران سالخورده كه راه چاره ای ندارند. و دست نياز بر نمی دارند، پيوسته دلجویی كن كه مسؤوليّتی سنگين بر دوش زمامداران است، اگر چه حق تمامش سنگين است امّا خدا آن را بر مردمی آسان می كند كه آخرت می طلبند، نفس را به شكيبايی وا می دارند و به وعده های پروردگار اطمينان دارند. پس بخشی از وقت خود را به كسانی اختصاص ده كه به تو نياز دارند، تا شخصا به امور آنان رسيدگی كنی و در مجلس عمومی با آنان بنشين و در برابر خدایی كه تو را آفريده فروتن باش و سربازان و ياران و نگهبانان خود را از سر راهشان دور كن تا سخنگوی آنان بدون اضطراب در سخن گفتن با تو گفتگو كند، من از رسول خدا (صلّی اللّه عليه و آله و سلّم) بارها شنيدم كه می فرمود: «ملّتی كه حق ناتوانان را از زورمندان، بی اضطراب و بهانه ای باز نستاند، رستگار نخواهد شد» پس درشتی و سخنان ناهموار آنان را بر خود هموار كن و تنگ نظری و خود بزرگ بينی را از خود دور ساز تا خدا درهای رحمت خود را به روی تو بگشايد و تو را پاداش اطاعت ببخشايد، آنچه به مردم می بخشی بر تو گوارا باشد، و اگر چيزی را از كسی باز ميداری با مهربانی و پوزش خواهی همراه باشد.
┄═❁🍃❈🦋✨🦋❈🍃❁═┄
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#امام_زمان
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
#به_وقت_عاشقی
گفتم رضا و دلم تا حرم رسید❤
از سوی او نسیمی به چشم ترم رسید❤️
دست ادب به سینه و لبریز التماس🤲
گفتم ابالجواد و مراد دلم رسید❤
#السلام_علیک_یاامام_رئوف
با یک سلام 😇
میرود تا حرم🕌 🕊
دلم❤️
السلام علیکــــ یا ثامن الحجج
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂ادامه تفسیرسوره بقره ادامه ایه ۲
🌷هدايت چيست؟
كلمۀ «هدايت» در قرآن به دو معنى بازگشت مىكند:
١- «هدايت تكوينى»
و منظور از آن رهبرى موجودات به وسيلۀ پروردگار زير پوشش نظام آفرينش و قانونمندىهاى حساب شده جهان هستى است.
٢- «هدايت تشريعى»
كه به وسيلۀ پيامبران و كتابهاى آسمانى انجام مىگيرد و انسانها با تعليم و تربيت آنها در مسير تكامل پيش مىروند.
🌲🌴🌲🌴🌲🌴🌲🌴🌲🌴🌲🌴
🌸چرا هدايت قرآن ويژۀ پرهيزكاران است؟
مسلّماً قرآن براى هدايت همۀ جهانيان نازل شده، ولى چرا در آيۀ فوق هدايت قرآن مخصوص پرهيزكاران معرفى گرديده؟
🌸 علّت آن اين است كه تا مرحلهاى از تقوا در وجود انسان نباشد (مرحلۀ تسليم در مقابل حقّ و پذيرش آنچه هماهنگ با عقل و فطرت است) محال است انسان از هدايت كتابهاى آسمانى و دعوت انبياء بهره بگيرد. «زمين شورهزار هرگز سنبل برنيارد، اگر چه هزاران مرتبه باران بر آن ببارد» . سرزمين وجود انسانى نيز تا از لجاجت و عناد و تعصّب پاك نشود، بذر هدايت را نمىپذيرد، و لذا خداوند مىفرمايد: «قرآن هادى و راهنماى متّقيان است».
🌲🌴🌲🌴🌲🌴🌲🌴🌲🌴
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
💠دعای انسانهای با تقوا
... رَبَّنَا إِنَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا
وَ قِنَا عَذَابَ النَّارِ.
﴿آل عمران، ۱۶﴾
... پروردگارا
براستی که ما ایمان آورده ایم،
پس گناهان ما را ببخش
و ما را از عذاب آتش
حفظ فرما.
🍃توضیح:
این دعای انسانهای با تقوایی است که اهل بهشت هستند.
📌تذکر:
دعا کردن به دعایی که خداوند متعال آن را از دعاهای اهل بهشت دانسته، بسیار لذت بخش و امیدوار کننده است؛ پس ما هم زبان را به این دعا آشنا کنیم، باشد که به بزرگواری خداوند از بهشتیان شویم.
✅نکتهها و پیامها:
1️⃣متّقین، همواره در انابه و دعا هستند.
2️⃣ ترس از قهر و عذاب خداوند، از نشانههای تقواست.
3️⃣ به کارهای خوبتان اعتماد نکنید. با آنکه اهل تقوا هستید، باز هم از قهر الهی باید ترسید.
4️⃣ ایمان، زمینه ی عفو الهی است
اللهم عجل لولیک الفرج
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
#حدیث_روز
🌹پیامبر خدا صلی الله علیه و آله:
هرگاه در حضور كسى از برادر مسلمانش غیبت شود و او بتواند آن شخص طرفداری کند، اما به يارى و دفاع او برنخيزد، خداوند در دنيا و آخرت تنهايش میگذارد.
📙من لا يحضره الفقيه ۴/۳
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
🌹 : ادامه نامه ۵۳ #نهج_البلاغه ، بند ۹ تا ۱۰
┄━━•●❥❈🌿🌹🌿❈❥●━━┄
📜 #نامه53 : نامه به مالک اشتر
9️⃣ اخلاق اختصاصی رهبری
🔻بخشی از كارها به گونه ای است كه خود بايد انجام دهی، مانند پاسخ دادن به كارگزاران دولتی، در آنجا كه منشيان تو از پاسخ دادن به آنها درمانده اند و ديگر بر آوردن نياز مردم در همان روزی كه به تو عرضه می دارند و يارانت در رفع نياز آنان ناتوانند، كار هر روز را در همان روز انجام ده زيرا هر روزی كاری مخصوص به خود دارد. نيكوترين وقتها و بهترين ساعات شب و روزت را برای خود و خدای خود انتخاب كن، اگر چه همه وقت برای خداست، اگر نيّت درست و رعيّت در آسايش قرار داشته باشد. از كارهایی كه به خدا اختصاص دارد و بايد با اخلاص انجام دهی، انجام واجباتی است كه ويژه پروردگار است، پس در بخشی از شب و روز وجود خود را به پرستش خدا اختصاص ده و آنچه تو را به خدا نزديك می كند بی عيب و نقصانی انجام ده، اگر چه دچار خستگی جسم شوی. هنگامی كه نماز به جماعت می خوانی نه با طولانی كردن نماز مردم را بِپراكن و نه آن كه آن را تباه سازی، زيرا در ميان مردم بيمار يا صاحب حاجتی وجود دارد. آنگاه كه پيامبر (صلّی اللّه عليه و آله و سلّم ) مرا به يمن می فرستاد از او پرسيدم با مردم چگونه نماز بخوانم فرمود: «در حد توان ناتوانان نماز بگذار و بر مؤمنان مهربان باش» هيچ گاه خود را فراوان از مردم پنهان مدار، كه پنهان بودن رهبران نمونه ای از تنگ نظری و كم اطّلاعی در امور جامعه می باشد. نهان شدن از رعيّت زمامداران را از دانستن آنچه بر آنان پوشيده است باز می دارد، پس كار بزرگ اندك و كار اندك بزرگ جلوه می كند، زيبا زشت و زشت زيبا می نمايد و باطل به لباس حق در آيد. همانا زمامدار آنچه را كه مردم از او پوشيده دارند نمی داند و حق را نيز نشانه ای نباشد تا با آن راست از دروغ شناخته شود و تو به هر حال يكی از آن دو نفر می باشی: يا خود را برای جانبازی در راه حق آماده كرده ای كه در اين حال نسبت به حقّ واجبی كه بايد بپردازی يا كار نيكی كه بايد انجام دهی ترسی نداری، پس چرا خود را پنهان ميداری و يا مردی بخيل و تنگ نظری كه در اين صورت نيز مردم چون تو را بنگرند مأيوس شده از درخواست كردن باز مانند. با اينكه بسياری از نيازمندی های مردم رنجی برای تو نخواهد داشت كه شكايت از ستم دارند يا خواستار عدالتند، يا در خريد و فروش خواهان انصافند.
0️⃣1️⃣ اخلاق رهبری با خويشاوندان
🔻همانا زمامداران را خواص و نزديكانی است كه خود خواه و چپاولگرند و در معاملات انصاف ندارند، ريشه ستمكاريشان را با بريدن اسباب آن بخشكان و به هيچ كدام از اطرافيان و خويشاوندانت زمينی را واگذار مكن و به گونه ای با آنان رفتار كن كه قرار دادی به سودشان منعقد نگردد كه به مردم زيان رساند، مانند آبياری مزارع يا زراعت مشترك، كه هزينه های آن را بر ديگران تحميل كنند، در آن صورت سودش برای آنان و عيب و ننگش در دنيا و آخرت برای تو خواهد ماند. حق را به صاحب حق هر كس كه باشد، نزديك يا دور بپرداز و در اين كار شكيبا باش و اين شكيبایی را به حساب خدا بگذار، گر چه اجرای حق مشكلاتی برای نزديكانت فراهم آورد، تحمّل سنگينی آن را به ياد قيامت بر خود هموار ساز. و هر گاه رعيّت بر تو بد گمان گردد، عذر خويش را آشكارا با آنان در ميان بگذار و با اين كار از بدگمانی نجاتشان ده كه اين كار رياضتی برای خود سازی تو و مهربانی كردن نسبت به رعيّت است و اين پوزش خواهی تو آنان را به حق وامی دارد.
┄━━•●❥❈🌿🌹🌿❈❥●━━┄
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#امام_زمان
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌹ادامه تفسیر سوره مبارکه: بقره آیه شماره: ۳
الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ
(پرهیزکاران) کسانی هستند که به غیب [=آنچه از حس پوشیده و پنهان است] ایمان میآورند؛ و نماز را برپا میدارند؛ و از تمام نعمتها و مواهبی که به آنان روزی دادهایم، انفاق میکنند.
🌷🌾🌷🌾🌷🌾🌷🌾🌷🌾
🌟 (آيه ٣) -آثار تقوا در روح و جسم انسان!
قرآن در آغاز اين سوره، مردم را در ارتباط با برنامه و آئين اسلام به سه گروه متفاوت تقسيم مىكند:
🌟١- «متّقين» (پرهيزكاران) كه اسلام را در تمام ابعادش پذيرا گشتهاند
🌟 ٢- «كافران» كه در نقطۀ مقابل گروه اوّل قرار گرفته و به كفر خود معترفند.
🌟٣- «منافقان» كه داراى دو چهرهاند، با مسلمانان ظاهراً مسلمان و با گروه مخالف، مخالف اسلامند، البتّه چهرۀ اصلى آنها همان چهرۀ كفر است، بدون شكّ زيان اين گروه براى اسلام بيش از گروه دوّم است و به همين سبب قرآن با آنها برخورد شديدترى دارد.
🌟در اين آيه سخن از گروه اوّل است، ويژگيهاى آنها را از نظر ايمان و عمل در پنج عنوان مطرح مىكند؛
🌟١-ايمان به غيب: نخست مىگويد: «آنها كسانى هستند كه ايمان به غيب دارند» (الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ) . «غيب و شهود» دو نقطۀ مقابل يكديگرند، عالم شهود عالم محسوسات است، و جهان غيب، ماوراء حسّ، زيرا «غيب» در لغت بمعنى چيزى است كه پوشيده و پنهان است و چون عالم ماوراء محسوسات از حسّ ما پوشيده است به آن غيب گفته مىشود، ايمان به غيب درست نخستين نقطهاى است كه مؤمنان را از غير آنها جدا مىسازد و پيروان اديان آسمانى را در برابر منكران خدا و وحى و قيامت قرار مىدهد و به همين دليل نخستين ويژگى پرهيزكاران ايمان به غيب ذكر شده است. «مؤمنان به غيب» عقيده دارند، سازندۀ اين عالم آفرينش، علم و قدرتى بىانتها، و عظمت و إدراكى بىنهايت دارد، او ازلى و ابدى است، و مرگ به معنى فنا و نابودى نيست بلكه دريچهاى است به جهان وسيعتر و پهناورتر، در حالى كه يك فرد مادّى معتقد است جهان هستى محدود است به آنچه ما مىبينيم و قوانين طبيعت بدون هيچ گونه نقشه و برنامهاى پديد آورندۀ اين جهان است، و پس از مرگ همه چيز پايان مىگيرد. آيا اين دو انسان با هم قابل مقايسهاند؟ !
🌟 اوّلى نمىتواند از حقّ و عدالت و خير خواهى و كمك به ديگران صرف نظر كند، و دوّمى دليلى براى هيچ گونه از اين امور نمىبيند، به همين دليل در دنياى مؤمنان راستين برادرى است و تفاهم، پاكى است و تعاون، امّا در دنياى مادّيگرى استعمار است و استثمار، خونريزى است و غارت و چپاول و اين سير قهقهرائى را تمدّن و پيشرفت و ترقّى نام مىنهند! و اگر مىبينيم قرآن نقطۀ شروع تقوى را در آيۀ فوق، ايمان به غيب دانسته دليلش همين است.
🌟«غيب» در اين جا داراى مفهوم وسيع كلمه مىباشد و اگر در بعضى روايات غيب در آيۀ فوق تفسير به امام غائب حضرت مهدى (عج) شده در حقيقت مىخواهد وسعت معنى ايمان به غيب را حتّى نسبت به امام غائب (عج) مجسّم كند بىآنكه به آن مصداق محدود باشد.
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
🌷🌾🌷🌾🌷🌾🌷🌾🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌این جواب هرکسی است که به #اهل_بیت علیهم السلام توهین میکند
🍃پست معنا دار صفحهی رهبر انقلاب ، بعد از اظهار نظر مولوی #گرگیج درباره #اهل_بیت علیهم السلام
#فتنه_گرگیج
#استوری
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
#به_وقت_عاشقی
خودم اینجا و دلم مسافر مشهد تو
آقا جون دلم شده کبوتر گنبد تو
تو دلم آرزوی صحن عتیقه آقاجون
دل من به این خوشِ با تو رفیقه آقاجون
دل من مثل کبوترای تو هواییه
دل من یه پارچه مجنون و امام رضاییه
دل من با این دلا که هر کدوم یه کفتره
به هوای حرمت از تو محله میپره
دفه ی آخری که پابوست آقا اومدم
به امانتداریات دله دیوونمو دادم
بی تو یاامام رضا زندگی لذت نداره
اگه از تو دور بشم چیزی حلاوت نداره
اونقده در میزنم تا که تو خادمم کنی
بکشی دست رو سرم تا آخر آدمم کنی
آقاجون اسم تو رو همیشه فریاد میزنم
دلمو گره به اون پنجره فولاد میزنم
از تردد ملائک حرمت پر از صفاست
از نوای زائرات هرصحن تو یه نینواست
من اگه پابوس تو نیام آقا کجا برم
اگه من حاجتمو به تو نگم به کی بگم
با تو یا امام رضا دلم پر از صفا میشه
آخرش بهم میدی برات قبر شش گوشه
#یا_امـام_رضـا
سلام حضرت سلطان، سلام حضرت نور
#چهارشنبتون_امام_رضایی
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
#حدیث_روز
🍃رسول خدا فرمودند: «هرکه در کتاب و نوشته ای بر من صلوات فرستد تا آن صلوات در نوشته باقی است، برای او پاداش خواهد بود.
🔺إنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ ۚ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا
از آیه فوق استفاده میشود که:
▫️الف: صلوات خدا و فرشتگان بر پیامبردائمی است «یصّلون»
▪️ب: صلوات بر پیامبر، لازمه ایمان و از وظائف مؤمنان است.
«صلّوا علیه وسلّموا»
📚دعا زبان راز و نیاز درقرآن
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
🌹 : ادامه نامه ۵۳ #نهج_البلاغه، بند ۱۱ تا بخش دوم از بند ۱۲
┄═❁🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
📜 #نامه53 : نامه به مالک اشتر
1️⃣1️⃣ روش برخورد با دشمن
♦️هرگز پيشنهاد صلح از طرف دشمن را كه خشنودی خدا در آن است رد مكن كه آسايش رزمندگان و آرامش فكری تو و امنيّت كشور در صلح تأمين می گردد. لكن زنهار زنهار از دشمن خود پس از آشتی كردن، زيرا گاهی دشمن نزديك می شود تا غافلگير كند، پس دور انديش باش و خوشبينی خود را متّهم كن. حال اگر پيمانی بين تو و دشمن منعقد گرديد، يا در پناه خود او را امان دادی به عهد خويش وفا دار باش و بر آنچه بر عهده گرفتی امانت دار باش و جان خود را سپر پيمان خود گردان، زيرا هيچ يك از واجبات الهی همانند وفای به عهد نيست. كه همه مردم جهان با تمام اختلافاتی كه در افكار و تمايلات دارند، در آن اتّفاق نظر داشته باشند. تا آنجا كه مشركين زمان جاهليّت به عهد و پيمانی كه با مسلمانان داشتند وفادار بودند، زيرا كه آينده ناگوار پيمان شكنی را آزمودند. پس هرگز پيمان شكن مباش و در عهد خود خيانت مكن و دشمن را فريب مده، زيرا كسی جز نادان بدكار بر خدا گستاخی روا نمی دارد، خداوند عهد و پيمانی كه با نام او شكل می گيرد با رحمت خود مايه آسايش بندگان و پناهگاه امنی برای پناه آورندگان قرار داده است، تا همگان به حريم أمن آن روی بياورند. پس فساد، خيانت، فريب، در عهد و پيمان راه ندارد. مبادا قراردادی را امضاء كنی كه در آن برای دغلكاری و فريب راه هایی وجود دارد و پس از محكم كاری و دقّت در قرار داد نامه، دست از بهانه جویی بردار مبادا مشكلات پيمانی كه بر عهده ات قرار گرفته و خدا آن را بر گردنت نهاده تو را به پيمان شكنی وا دارد، زيرا شكيبایی تو در مشكلات پيمانها كه اميد پيروزی در آينده را به همراه دارد، بهتر از پيمان شكنی است كه از كيفر آن می ترسی و در دنيا و آخرت نميتوانی پاسخ گوی پيمان شكنی باشی.
2️⃣1️⃣ هشدارها
🔹اوّل- هشدار از ریختن خون ناحق
♦️از خونريزی بپرهيز و از خون ناحق پروا كن، كه هيچ چيز همانند خون ناحق كيفر الهی را نزديك و مجازات را بزرگ نمی كند و نابودی نعمتها را سرعت نمی بخشد و زوال حكومت را نزديك نمی گرداند و روز قيامت خدای سبحان قبل از رسيدگی اعمال بندگان، نسبت به خونهای ناحق ريخته شده داوری خواهد كرد، پس با ريختن خونی حرام، حكومت خود را تقويت مكن. زيرا خون ناحق، پايه های حكومت را سست و پست می كند و بنياد آن را بر كنده به ديگری منتقل می سازد و تو نه در نزد من و نه در پيشگاه خداوند، عذری در خون ناحق نخواهی داشت چرا كه كيفر آن قصاص است و از آن گريزی نيست. اگر به خطا خون كسی ريختی يا تازيانه يا شمشير يا دستت دچار تند روی شد- كه گاه مشتی سبب كشتن كسی می گردد، چه رسد به بيش از آن- مبادا غرور قدرت تو را از پرداخت خونبها به بازماندگان مقتول باز دارد.
🔹دوّم- هشدار از خود پسندی
♦️مبادا هرگز دچار خود پسندی گردی و به خوبی های خود اطمينان كنی و ستايش را دوست داشته باشی، كه اينها همه از بهترين فرصتهای شيطان برای هجوم آوردن به توست و كردار نيك نيكوكاران را نابود سازد.
┄═❁🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#امام_زمان عج
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خدمت_امام_رضایی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
پاسخ شبهه عالم سنی.mp3
4.7M
*┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄*
شبهه: #عالم_اهل_سنت_گرگیچ
♨️پاسخ : #استاد_حسین_صالحی
📆 ۱۴۰۰/۹/۲۴
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خدمت_امام_رضایی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
🍂🍁🍃🍂🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌹 ادامه تفسیرسوره مبارکه: بقره آیه شماره: ۳
الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ
(پرهیزکاران) کسانی هستند که به غیب [=آنچه از حس پوشیده و پنهان است] ایمان میآورند؛ و نماز را برپا میدارند؛ و از تمام نعمتها و مواهبی که به آنان روزی دادهایم، انفاق میکنند.
🌻💫🌻💫🌻💫🌻💫🌻💫🌻
🌷٢-ارتباط با خدا:
ويژگى ديگر پرهيزكاران آن است كه: «نماز را برپا مىدارند» (وَ يُقِيمُونَ الصَّلاةَ) . «نماز» كه رمز ارتباط با خداست، مؤمنانى را كه به جهان ماوراء طبيعت راه يافتهاند در يك رابطۀ دائمى و هميشگى با آن مبدء بزرگ آفرينش نگه مىدارد، آنها تنها در برابر خدا سر تعظيم خم مىكنند، چنين انسانى احساس مىكند از تمام مخلوقات ديگر فراتر رفته، و ارزش آن را پيدا كرده كه با خدا سخن بگويد، و اين بزرگترين عامل تربيت او است.
🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿
🌸٣-ارتباط با انسانها:
آنها علاوه بر ارتباط دائم با پروردگار رابطۀ نزديك و مستمرّى با خلق خدا دارند، و به همين دليل سوّمين ويژگى آنها را قرآن چنين بيان مىكند: «و از تمام مواهبى كه به آنها روزى دادهايم انفاق مىكنند» (وَ مِمّا رَزَقْناهُمْ يُنْفِقُونَ) . قابل توجه اينكه قرآن نمىگويد: من اموالهم ينفقون (از اموالشان انفاق مىكنند) بلكه مىگويد: «مِمّا رَزَقْناهُمْ» (از آنچه به آنها روزى دادهايم) و به اين ترتيب مسألۀ «انفاق» را آنچنان تعميم مىدهد كه تمام مواهب مادّى و معنوى را در بر مىگيرد.
🌸بنابراين مردم پرهيزگار آنها هستند كه نه تنها از اموال خود، بلكه از علم و عقل و دانش و نيروهاى جسمانى و مقام و موقعيّت اجتماعى خود، و خلاصه از تمام سرمايههاى خويش به آنها كه نياز دارند مىبخشند، بىآنكه انتظار پاداشى داشته باشند.
#کانون_خدمت_رضوی_شمس_الشموس
#خادمیاران_رضوی
#خدمت_امام_رضایی
#همه_خادم_الرضا_ییم
🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿