بسم الله الرحمن الرحیم
🔹از آنهایی مباش که با آرزوی دور و دراز توبه خود را عقب انداختند
گفتم که به پیری رسم و توبه کنم
آنقدر جوان و مرد و یکی پیر نشد.
▪️آیت الله مجتهدی تهرانی
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
https://eitaa.com/joinchat/137560413C60c1a3ba0a
🍀 دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان.
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
🌹اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرنی فیهِ على کائِناتِ الأقْدارِ و وَفّقْنی فیهِ للتّقى و صُحْبةِ الأبْرارِ بِعَوْنِکَ یا قُرّةَ عیْنِ المَساکین.
🌺خدایا پاکیزه ام کن در این روز از چرک وکثافت و شکیبایی ام ده در آن به آنچه مقدر است شدنى ها و توفیقم ده در آن براى تقوى و همنشینى با نیکان به یاریت اى روشنى چشم مستمندان.
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
https://eitaa.com/joinchat/137560413C60c1a3ba0a
✨﷽✨
🌼غیبت در حال روزه
✍️ روایت شده دو زن در عهد پیامبر (صلی الله علیه و اله) روزهدار بودند، در آخر روز حالشان از شدت گرسنگی و تشنگی وخیم شد و نزدیک بود که تلف گردند، پس فرستادند کسی را پیش رسول خدا (صلی الله علیه و اله) که تا از آن حضرت اذن افطار بگیرند، پیامبر (صلی الله علیه و اله) ظرفی را فرستاد برای آن زنان، فرمود: به ایشان بگو که در داخل این ظرف قی کنید آنچه که خوردید، پس یکی از آن دو قی کرد نیمی از آن ظرف را از لختههای خون و گوشت خالص پر کرد، و آن دیگری نیز با قی و استفراق خویش بقیه ظرف را پر نمود، مردم از این ماجرا به شگفت در آمدند و تعجب کردند.
پیامبر (صلی الله علیه و اله) فرمود: این دو زن از آنچه که بر آنها حلال بود امساک نمودند، و بر آنچه که بر آنان حرام بود روزه خویش را باطل نمودند، به این صورت که نشستند در کنار هم دیگر، از مردم غیبت کردند، و این است آنچه که پشت سر مردم گفتند که در این ظرف است، از گوشتهای آنان.
📚 روزه از ديدگاه قرآن و عترت، صفحه 70
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
https://eitaa.com/joinchat/137560413C60c1a3ba0a
🌸دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان.
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
🌹اللَّهُمَّ لا تؤاخِذْنِي فِيْهِ بِالعَثَراتِ، وَأَقِلْنِي فِيْهِ مِنَ الخَطايا وَالهَفَواتِ، وَلا تَجْعَلْنِي فِيْهِ غَرَضا لِلْبَلايا وَالآفاتِ، بِعِزَّتِكَ يا عِزَّ المُسْلِمِينَ.)
🍀«خدایا مؤاخذه نکن مرا در ایـن روز به لغزشها، و درگذر از من در آن از خطاها و بیهودگیها، و قرار مده مرا در آن نشانه تیر بلاها و آفات، ای عزت دهنده مسلمانان.»
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
https://eitaa.com/joinchat/137560413C60c1a3ba0a
💠 امام حسن مجتبی علیه السلام:
🔸 «خداوند ماه رمضان را ميدان مسابقهاى براى آفریدگان خود قرار داده تا با طاعتش براى خشنودى او از يكديگر پيشى گيرند»
📗تحت العقول ص ۲۳۶
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
https://eitaa.com/joinchat/137560413C60c1a3ba0a
🍀دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان.
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
🌹اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین.
🌷خدایا، در این ماه فرمانبرداری فروتنان را نصیبم کن و سینه ام را برای انابه همانند بازگشت خاضعان باز کن، به امان دادنت ای امان ده هراسندگان.
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
https://eitaa.com/joinchat/137560413C60c1a3ba0a
🌹 دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
🍀اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِکَ الی دارِ القَرارِبالهِیّتَکِ یا إلَهَ العالَمین.
🌷خدایا، مرا در این ماه به همراهی و همسویی با نیکان توفیق ده و از هم نشینی با بدان دور بدار و به حق رحمتت به خانه آرامش جایم ده، به خدایی خودت ای معبود جهانیان.
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
https://eitaa.com/joinchat/137560413C60c1a3ba0a