ألم تر کیف فعل ربک باصحاب الفیل
ألم یجعل کیدهم فی تضلیل
و أرسل علیهم طیرا أبابیل...
پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم :
«عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر؛
سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛
تقوا نيكو است اما از علما نيكوتر؛
صبر نيكو است اما از فقرا نيكوتر؛
توبه نيكو است اما از جوانان نيكوتر؛
و حيا نيكو است اما از زنان نيكوتر.»
نهج الفصاحه ص578 ، ح 2006
@Siaheha
قال الإمام الصادق عليه السلام:
لَمّا حَفَرَ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله الخَندَقَ مَرُّوا بِكُديَةٍ ، فَتَناوَلَ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله المِعوَلَ مِن يَدِ أميرِ المؤمنينَ عليه السلام أو مِن يَدِ سلمانَ رضى الله عنهفَضَرَبَ بها ضَربَةً فَتَفَرَّقَت بثلاثِ فِرَقٍ ، فقالَ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : لَقَد فُتِحَ عَلَيَّ في ضَربَتي هذِهِ كُنُوزُ كِسرى وقَيصرَ ، فقالَ أحَدُهُما لصاحِبِهِ : يَعِدُنا بكُنُوزِ كِسرى وقَيصرَ وما يَقدِرُ أحَدُنا أن يَخرُجَ يَتَخَلّى !
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
هنگامى كه پيامبرخدا صلى الله عليه و آله خندق را مى كند مسلمانان به مانعى برخوردند. پيامبر خدا صلى الله عليه و آله كلنگ را از دست اميرالمؤمنين يا از دست سلمان گرفت و ضربه اى بر آن فرود آورد كه سه تكّه شد. در اين هنگام پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمود : خداوند با اين ضربه من گنجهاى كسرى و قيصر را برايم گشود. يكى از افراد به رفيقش گفت : وعده گنجهاى كسرى و قيصر را به ما مى دهد، در حالى كه هيچ يك از ما [از بيم دشمن ]قادر نيست براى قضاى حاجت بيرون رود!
الكافي : 8/216/264
@siaheha
سياهه ها...
#إبن_من_أبناء_الإمام_الخامنئي
چشمان کور و گوشهای کرِ تفاله های داخلی آمریکا، بارها، "عین" همین تفکرات را از زبان حضرت آقا، شنیده و خوانده اند ولی از سر عناد و لجاجت، نادیده و ناخوانده انگار کرده اند؛
"صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَعْقِلُونَ"
تا وقتی هم که حاج قاسم، "شهید زنده" بود، این سخنرانی هایش را، به "پوپولیستی" بودنش، حمل می کردند و سایر "مواضعِ انقلابی" اش را به "دگم بودن" و "افراطی گری".
اما اکنون و پس از فقدان و شهادتش، خبیثانه، با تقطیعِ این بخش از کلماتش و تمرکز و مانور بر آن، می خواهند سایر "ابعادِ انقلابی" و "اصیلِ" شهید را به محاق برند و او را هم کیش و منطبق با تفکراتِ "وا داده" و لیبرالیستی-غیرانقلابیِ خود تفسیر کنند.
دقیقا همان کاری که با فرمایشات امام عزیزمان، بعد از رحلتش کردند و می کنند؛
چه خوش گفت سید شهیدان اهل قلم؛
«زمانه عجیبی است، برخی مردمان، امام گذشته را عاشقند، نه امام حاضر را.
میدانی چرا؟!
امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسیر میکنند،
اما امام حاضر را باید فرمان برند!
و کوفیان، عاشورا را این گونه رقم زدند.»
به نقل از: یکی از اساتید عزیزم
@siaheha
«برای حاج قاسم، کمتر از کاخ سفید، نشانه ی ضعف جمهوری اسلامی.ست!»
«این بود آن انتقامِ سختی که وعده داده بودید؟!!»
«این انتقام، نشانه ی ضعف جمهوری اسلامی و سپاه بود.»
این روزها؛ باید میان گویندگانِ این جملات، تفکیک کرد؛ حساب مغرضین و معاندین، از غافلین و ساده اندیشان جداست..
اما جماعت مغرض و معاند، هر بار و با هر بهانه ای تنها هدفشان، جداکردن مردم از امام امت، با استفاده از راهبردِ «القای یأس و ناامیدی» و «خالی کردن دل مردم» است؛
گاهی آزادی بیان و جمهوریت نظام را بهانه میکنند، گاهی شورای نگهبان را، گاهی لباس شخصی ها را، گاهی دخالت سپاه در امور سیاسی یا اقتصادی را و گاهی خونخواهی حاج قاسم را.
این روزها هم، با ژست خونخواهی، طوری باد بر غبغب انداخته اند و از ضعیف بودنِ انتقامِ خونِ شهیدِ انقلاب توسط سپاه می نالند که انگار، انقلاب، بدهکار آنهاست و یکی از ایادی آنها به شهادت رسیده است!
دروغ می گویند و ذره ای برای خونخواهی حاج قاسم و سایر شهدای محور مقاومت، دل نسوزانده و نمی سوزانند؛
بلکه هنگامیکه در جریان تشییع پیکر مطهر حاج قاسم، وسعت دلدادگیِ امت به انقلاب و امام آن و زنده بودن تفکر انقلاب را به چشم خود دیدند، کینه و بغضشان از انقلاب و شخص حضرت آقا را زیر نقاب #شعارِخونخواهی برای شهید انقلاب، پنهان کردند؛
مشکلشان این است که چشمِ دیدنِ زنده بودن تفکر انقلاب و انقلابی گری را ندارند و تلاشهایشان برای جداکردن امت از امام خویش را، نقش بر آب دیده اند.
رویشِ انقلابیِ میلیونها کودک، نوجوان و جوان در جغرافیای ملی و فرا ملی، که قهرمانان خود را حاج قاسم، حججی، ابومهدی المهندس، سیدحسن نصرالله و زکزاکی میدانند، لرزه به اندامشان انداخته است؛
وَإِذا لَقوكُم قالوا آمَنّا وَإِذا خَلَوا عَضّوا عَلَيكُمُ الأَنامِلَ مِنَ الغَيظِ قُل موتوا بِغَيظِكُم إِنَّ اللَّهَ عَليمٌ بِذاتِ الصُّدورِ.(آل عمران؛۱۱۹)
همانهایی که حضرت آقا، در دیدار اخیر با مردم قم، به آنها اشاره کرد؛
"شهادت او، زنده بودن انقلاب در کشور ما را به رخ همه ی دنیا کشید. عده ای می خواستند وانمود کنند که انقلاب در ایران از بین رفته است؛ مرده است؛ تمام شده. البته عده ای هم سعی می کنند که این اتفاق بیافتد. شهادت او نشان داد که انقلاب زنده است."
باید مطمئن بود اگر #سیلی محکمتری هم توسط فرزندان انقلاب، به آمریکا زده میشد، باز بوی تعفنِ #آروغهای_اپوزیسیونی آنها به مشام میرسید.
چه خوش گفت شاعر انقلاب؛ سید حسن حسینی؛ در وصف این جماعت؛
امروز لفظ پاك «حزب الله»
گويا که در قاموس «روشنفكرِ» اين قوم
دشنام سختی است!
اما،
من خوب يادم هست
روزی كه «روشنفكر»
در كافه های شهر پرآشوب
دور از هياهوها
عرق می خورد؛
با جان فشانی هایِ جانبازان «حزب الله»
تاريخ اين ملت
ورق می خورد!
بخوانید؛ #توصیف و #نیت_یابی ای که امام راحلمان از این جماعت داشته اند؛
"قبول دارم که باید گرانی را جلویش را بگیرند. قبول دارم که باید زحمت بکشند. اما یک دولتی است که با تمام کوشش دارد زحمت میکشد و خدمت میکند.
حالا یک #دسته_فاسق، #غرغر میکنند؛ برای اینکه #حکومت_دست_آنها_نیفتاده_است و دست یک آدمهای صحیحی افتاده است. خوب، آنها حسابشان علی حده است. ملت ما که حسابش این نیست." (۶۱/۰۹/۱۱)
آیا زمان آن نرسیده است تا غافلین و ساده اندیشان، در مبانی فکری و رفتاری خود تجدید نظر کرده و خود را از افکارِ التقاطیِ این خنّاسان تطهیر کنند و به آغوش امت حزب الله بازگردند و دلسوزانه، در مسیر پیشرفت و حرکت انقلاب سهیم شوند؟
به نقل از: یکی از اساتید عزیزم
@siaheha
هزار توی انتقال معنا
قلندري را پرسيدند چرا نماز نمي خواني؟ پاسخ داد؛ مگر از كلام خدا باخبر نيستي كه فرموده است لاتقربوا الصلاه - به نماز نزديك نشويد- او را گفتند خدا فرموده است لاتقربوا الصلاه و انتم سكاري، يعني در حالت مستي نماز نخوانيد، و اين نهي از مستي است نه نهي از نماز، قلندر ابرو بالا كشيد و گفت؛ همين اندازه فرمانبرداري از خداي متعال مرا كفايت مي كند، باقي به بقيه واگذاريد!
گاهی شرح حال ما هم کمی از این ماجرا ندارد!
در #تحلیل_سخنان هرکس(حتی معصومین(ع)) لوازمی نیاز است تا به کمک این لوازم بتوان از الفاظ متکلم، به معانی مدنظر وی منتقل شد. لوازمی چون زمان و مکان تکلم(شرایط زمانه)، مخاطبین، جایگاه متکلم و... همه و همه مسائلی هستند که عدم لحاظشان اگر نگوئیم باعث #فهم_اشتباه از کلام متکلم میشود اقلا عدم لحاظشان سدی در مقابل #فهم_صحیح میشود. دایره این مسئله از قرآن گرفته تا سخنان بزرگانی چون امام خامنه ای(مدظله العالی) وسعت یافته و تا محاورات روزمره ما را نیز در بر میگیرد. مسئله ای سهل، اما پر ابتلاء....
📜 @siaheha
هدایت شده از بهانه
یک مورد از اقدامات انجام شده برای #تحریف_سردار را با رسم شکل توضیح دهید...!
@bahanealiahmadimehr
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 آمریکا «جنگ ارادهها» را به ایران باخت
💡 #تحلیل_تببین | مولفههای راهبردی در یک عقبنشینیِ تاریخی
🔻 شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و در پی آن، سیلی موشکی جمهوری اسلامی ایران به پایگاه عین الاسد آمریکاییها که از خاک ایران و سپس با اعلام رسمی همراه بود تحولی مهم و تاریخساز محسوب میشود. در سوی دیگر ماجرا هرچند رئیس جمهور آمریکا و دولتمردان این کشور قبل از پاسخ موشکی ایران از پاسخ متقابل و واکنش نظامی صحبت میکردند اما پس از آن در یک عقبنشینیِ آشکار، از همکاری و مذاکره با ایران سخن گفتند.
🔹 چراییِ یک ترور
تقلیل ترور شهید حاج قاسم سلیمانی به تصمیم تیم امنیت ملی ترامپ و روحیات هیجانی رئیسجمهور آمریکا سادهانگارانه است. آمریکا به این برآورد رسیده بود که با بروز تغییرات معنادار در صحنهی غربآسیا، بهزودی قدرت بازیگری سیاسی خود را از دست خواهد داد. جمعبندی این بود که برای اینکه آمریکا همچنان یک بازیگر سیاسی و امنیتی در غربآسیا باقی بماند، حداقل باید در کوتاهمدت وارد یک بازی پر ریسک شود.
بروز ناآرامیهای آبانماه در ایران و همچنین تحولات پر تنش در عراق و لبنان این ذهنیت را در آمریکا تقویت کرد که نباید اجازه داد که ساختار قدرت منطقهای ایران دست نخورده باقی بماند و باید از فرصت آشوبها برای تنزّل قدرت ایران استفاده کرد. در همین فضا بود که آمریکا از بهانهی کشته شدن یک پیمانکار آمریکایی در پایگاه کرکوک یا هجوم مردم عراق به سفارت آمریکا در بغداد استفاده کرد و مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که «بازی عوض شده» و آمریکا بهسمت سیاست «پیشدستی» حرکت میکند. ترور شهید حاج قاسم سلیمانی گام بزرگ اول در «سیاستِ امنیتی جدید آمریکایی» بود تا ساختار شبکهی قدرت منطقهای ایران را از هم بپاشاند.
اگر جمهوری اسلامی در قبال این وضعیت امنیتی جدید عقب مینشست، جدای از ضربهی اساسی به هیمنهی انقلاب اسلامی، باید منتظر ترورهای بیشتری نیز میشد و اعتماد متحدین و اعتبار منطقهای ایران از بین میرفت. ترامپ قمار باز (آنگونه که شهید حاج قاسم سلیمانی میگفت) این بار قمار بزرگی در بازی تصاعد با ایران به راه انداخت و در این میان بر روی شکاف داخلی حاکمیت ایران در پاسخ به آمریکا حساب کرده بود.
🔹 عقبنشینیِ گام به گام آمریکاییها
جدای از نقش بیبدیل رهبر انقلاب در مدیریت این وضعیت، همه به چشم خود دیدند که اثرِ خون پاک حاج قاسم و حضور غیرقابل توصیف مردم در ایجاد یک وضعیت جدید چقدر نقشآفرین است.
ادبیات ترامپ، پمپئو و اسپر کم کم شواهدی از «پاسخ متناسب» بهجای تصاعد به «سطح بالاتر» و زدن «۵۲ نقطهی بسیار مهم» را نیز نشان داد. ترامپ که در سخنرانی ۳ ژانویه، حاج قاسم را سرکوب کنندهی اعتراضات مردم در ایران معرفی کرده بود، بهصورت احمقانه و وقیحانهای قصد داشت که پشتوانهی داخلی در ایران برای اقدام خود ایجاد کند اما با حضور میلیونها نفر از مردم در تشییع پیکر مطهر حاج قاسم عملاً سکوت کرد.
تصور آمریکا این بود که ایران از طریق نیروهای متحد منطقهای خود به آمریکا ضربه میزند. آمریکاییها هرگز انتظار ضربهی مستقیم را نداشتند. درک آنها از الگویِ جنگ ایران این بود که جمهوری اسلامی از اقدام مستقیم و از خاک خود علیه منافع آمریکا استفاده نخواهد کرد. با اینکه اسپر وزیر دفاعشان اعلام کرده بود که حتی اگر حرفی از حمله بشنویم بهصورت پیشدستانه به ایران حمله میکنیم، اما کم کم آمریکاییها پذیرفتند که ایران پاسخ بدهد.. «ارادهی جمهوری اسلامی مبنی بر لزومِ اقدام متقابل» در کنار «شهامتِ حملهی مستقیم از خاک ایران به نیروهای آمریکایی» و در عین حال «آمادگی برای گسترش بحران از جمله علیه رژیم صهیونیستی» سه مؤلفهی راهبردی هستند که بر عقبنشینی تاریخی آمریکا در برابر دشمن خود اثرگذار بود.
سخنرانی ترامپ در ۸ ژانویه نیز بهوضوح عقبنشینی آمریکا از جنگ با ایران بود. تنها پنج روز پس از حملهی نظامی آمریکا، جمهوری اسلامی ایران به پایگاه هوایی آمریکا در عراق حمله کرد ولی رئیسجمهور آمریکا از پاسخ متقابل عقبنشینی کرد. این واکنشی است که در تاریخ ثبت خواهد شد. البته این به معنی غفلت از طرحها و گامهای بعدی آمریکا نیست. نیروهای مسلح و امنیتی و سیاسی باید در برابر برنامههای آیندهی آنها کاملاً هوشیار باقی بمانند و سطح قدرت بازدارندگی ایران باید جهش پیدا کند. همچنین آمریکا در توجیه عدم واکنش خود میگوید که چون تلفاتی ندادهایم پس لزومی به پاسخ نیست ولی آنطور که فرماندهان نظامی ایران اشاره کردهاند گرفتن تلفات اولویت اول حمله نظامی ایران نبوده البته از ایجاد تلفات ابایی نداشتهاند کما اینکه عملاً وجود داشته است.
🔸 شکست آمریکا در جنگ ارادهها
در آخر اینکه آمریکاییها در بازی تصاعد و «جنگِ ارادهها» باختند ولی بهدنبال جبران آن در جنگ رسانهای هستند. کشورهای منطق
هدایت شده از KHAMENEI.IR
ه هم پیام اقدام ایران را بهخوبی میفهمند. همچنین بهخوبی معنی این جملهی رهبر انقلاب را میفهمند که دشمن اصلی جمهوری اسلامی، آمریکا و رژیمصهیونیستی هستند و دیگران تا زمانیکه همدستی در اقدام علیه ایران نکنند، دشمن محسوب نمیشوند. این پیامی واضح برای آنها است. هوشیاری بعد از سیلی اقتضای دیگری هم دارد و آن تغییر بازی در سطح راهبردی اعم از ژئوپلتیک منطقه و همچنین عرصههای دیگری دارد. اکنون این ایران است که بازی را تغییر میدهد.
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44642
May 11
سقوط هواپیما #ناگوار بود اما ناگوار تر #بازی_تو_زمین_دشمنه ؛
حواست هست رفیق؟!؟!