هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌼ــور
🔹خاتمی امضا کرد پای لیست جمهور،
🔸قالیباف هم امضا کرد پای لیست ائتلاف تهران سربلند
🔴 ۲۱ به #هیچ لیست ائتلاف رأی آورد!
سالهاست با دروغ و تهمت و تحمیق رای جمع می کنند! اما مردم خادمان واقعیشان را شناختهاند
#افول_اصلاحات
➖➖➖➖➖➖➖
@shomareshmakooszohor
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 وقتی حضرت آقا با واکسن آمریکایی و انگلیسی مخالفت کردند سیل تخریب و توهین دشمنان و جاهلان بسمت ایشان روان شد.
خبر رسیده به تشکیلات خودگردان فلسطین واکسن فایزر داده اند؛ اغلب تاریخ مصرف گذشته و یا طوری که تا وقتی استفاده شود تاریخش تمام شده باشد.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ مشارکت "حماسی"؟
🔹بخش اول
🔰 حسین نقی: حداقل میزان مشارکت در ادوار انتخابات ریاست جمهوری ایران حدود ٥٠ و حداکثر آن ٨٥ درصد است. بنابراین همواره حداقل نیمی از مردم در انتخابات مشارکت داشته اند و حداقل حدود ١٥ درصد هم هیچوقت مشارکت نداشته اند.
در طول ٤٠ سال گذشته، عوامل متعدد موثر در حضور یا عدم حضور مردم پای صندوق رای بر این ٣٥ درصد (فاصله بین ٥٠ تا ٨٥) تاثیر گذاشته اند. نگاه تک عاملی به میزان مشارکت مردم در انتخابات که این روزها در میان رسانه ها مد شده، هم غلط است و هم غیر علمی. از سوی دیگر وزن هر یک از این عوامل هم در هر دوره متفاوت است.
اما در مجموع سی چهل سال گذشته بررسی در میان این عوامل نشان می دهد سه عامل نقش مهمتری از بقیه داشته اند.
اولین و مهمترین عامل، کارآمدی دولت مستقر و میزان توجه او به مسائل و مشکلات مردم بوده است. دومین عامل توان ایجاد امید و انگیزه در مردم برای تغییر وضع موجود توسط نامزدها (عمدتا در انتخابات پایان دوره دوم رئیس جمهور مستقر) و سومین عامل هم فضای رقابتی، دو قطبی و هیجانی ایجاد شده در ایام انتخابات بوده است.
بررسی و تحلیل میزان مشارکت مردم در انتخابات ادوار مختلف ریاست جمهوری نشان می دهد هر گاه حداقل دو عامل از سه عامل پیش گفته توامان وجود داشته، اکثریت این ٣٥ درصد پای صندوقهای رای آمده اند و هر میزان حضور این سه عامل کم رنگ تر بوده، درصد پای کار آمدن این ٣٥ درصد به صفر نزدیک تر شده است.
برای روشن تر شدن مطلب مثال می زنم:
در انتخابات سال ٧٦، عامل اول موجب کاهش انگیزه مردم برای حضور در انتخابات می شد چرا که مردم تورم ٥٠ درصدی را تجربه کرده بودند و شاهد شورشهای اجتماعی و اعتراضات اقتصادی در برخی شهرهای کشور بودیم اما حضور پررنگ دو عامل دیگر یعنی توان ایجاد امید و انگیزه تغییر در وضع موجود توسط نامزد جریان اصلاحات و ایجاد یکی از شدیدترین دو قطبی های انتخاباتهای ٤٠ سال گذشته موجب شد ٢٩درصد از ٣٥ درصد، پای صندوق بیایند.
در سال ٨٨ اما عامل اول، نقش مهمی در آوردن مردم پای صندوق رای داشت؛ و برای اولین بار در تاریخ انقلاب، مشارکت در انتخابات دور دوم یک رئیس جمهور، بیشتر از مشارکت دور اول انتخاب او بود. عامل دوم اما نقش جدی ای نداشت چون شرایط معیشتی برای عموم مردم مطلوب بود و تغییر وضع موجود با توجه به امکا ادامه دولت مستقر، گزینه اصلی مردم نبود.
اما دو قطبی شدید اتخاباتی هم به کمک مشارکت آمد و نقش موثر عامل اول و ترکیب آن با عامل سوم موجب شد رکورد حضور مردم پای صندوق رای انتخابات ریاست جمهوری شکسته شود و کل ٣٥ درصد پای صندوق بیایند.
سال ٩٢ عامل اول به دلیل اتفاقات دو سال آخر عمر دولت دهم قدری خدشه دار شده بود؛ عامل دوم و سوم هم به کم آمد تا انتخابات با مشارکت ٧٤ درصدی برگزار شود.
سال ٩٦ طبیعتا عامل دوم کم رنگ بود، عامل اول هم تا حد بیشتری ضعیف شده بود اما حضور پررنگ عامل سوم و دو قطبی بسیار شدید شکل گرفته موجب شد تنها ٢ درصد کمتر از دوره قبل در این انتخابات شرکت کنند.
با این مقدمه مشارکت حدود ٥٠ درصدی انتخابات ١٤٠٠ را چطور تحلیل کنیم؟
🔻انتخابات ١٤٠٠
در انتخابات اخیر، همه برآوردها و تحلیلهای کمی و کیفی شرایط موجود نشان می داد برای اولین بار بخشی از آن ٥٠ درصد همیشگی مشارکت کننده هم انگیزه ای برای حضور پای صندوق ندارند.
امسال، نبود عامل اول آنقدر جدی بود که هیچ برآوردی نمی توانست به طور یقینی چنین مشارکتی را پیش بینی کند و همه از مشارکتی به مراتب پایین تر سخن می گفتند. (دقت شود كه همه نظرسنجيها عدد مشاركت را فارغ از تاثير كرونا اعلام مي كردند)
از طرفی عامل سوم هم به طور جدی شکل نگرفت هر چند در نهایت، انتخابات یک انتخابات رقابتی بود.
اما عامل دوم؛ شاید برای اولین بار طی ادوار مختلف، عملکرد دولت روحانی به گونه ای معیشت مردم را دچار تنگنا کرده بود که امید و انگیزه ای برای بخش قابل توجهی از مردم نسبت به حضور در انتخابات و ایجاد تغییر نمانده بود. گلایه مندی شدید و ناامیدی ازبهبود وضعیت موجود انقدر گسترده بود که رهبر انقلاب نیز در سخنان خود به آن اشاره کردند.
👈🏻ادامه در بخش دوم👇🏻👇🏻
..
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ مشارکت"حماسی"؟
🔹بخش دوم
🔻عوامل جدید در کاهش مشارکت در سال ١٤٠٠
اتفاق مهم دیگر در این دوره که آن را متمایز از دوره های پیشین می کند نقش چندین عامل دیگر در کاهش مشارکت بود. عواملی که هر کدام می توانستند چندین درصد در کاهش مشارکت موثر باشند.
1️⃣ کرونا؛ به اذعان افکارسنجیهای معتبر این عامل بین ٩ تا ١٢ درصد در کاهش مشارکت و كاهش عدد مشاركت اعلامي توسط نظرسنجيها میتوانست موثر باشد
2️⃣ خط تحریم همه جانبه انتخابات از سوی ماهواره ها، ضدانقلاب و بخشی از اصلاح طلبان
3️⃣ تحریم انتخابات و اعلام علنی آن از سوی احمدی نژاد (احمدی نژاد در بخشی از مردم که از انحرافات اعتقادی او مطلع نیستند و تنها برخی اقدامات خوب اقتصادی او را می شناسند پایگاه اجتماعی دارد)
4️⃣ اقدام قاطع شورای نگهبان در عمل به مر قانون که منجر به حذف نامزدهای اصلی جریان اصلاحات و احمدی نژاد شد (به اذعان افکارسنجیهای دقیق حضور این افراد حداکثر ٨ درصد مشارکت را افزایش می داد)
5️⃣ در نهایت اختلال و کارشکنی در روند برگزاری انتخابات در روز جمعه (به اذعان برخی نهادهای ذی ربط بین ١ تا ٢ میلیون رای در روز جمعه به دلیل این اختلالها زایل شد)
با این توضیحات و با یک نگاه واقع بینانه، مشارکت مردم در انتخابات امسال حداقل ١٠ و حداکثر ٢٠ درصد فراتر از همه برآوردها و انتظارات بود و اگر نام حماسه بر آن گذاشته شود، چندان هم بیراه نیست.
اما ویژگی متمایز این مشارکت، پررنگ بودن وجه گلایه مندی و اعتراضی آن نسبت به ادوار گذشته بود که عمدتا ناشی از ناکارآمدی مفرط دولت و کشتن امید و انگیزه مردم برای تغییر بود؛ البته بخشی از آن هم ناشی از عدم حضور نامزد مورد نظر برخی مشارکت کنندگان در انتخابات بود.
درصد قابل توجه آرای سفید و باطله که حدود هفت هشت درصد از نرم همیشگی این نوع رای در ادوار گذشته بالاتر بود، وجه تمایز انتخابات ١٤٠٠ بود که باید به درستی تحلیل و تبیین شود.
اما اینکه عده ای دوره افتاده اند و با بازی کردن با آمار مشارکت و پررنگ کردن آن نیمه غایب پای صندوق رای تلاش دارند، مشکل را به گونه دیگری ترسیم کنند دور از انصاف واقع بینی است. جریان احمدی نژاد بدون هیچ مبنایی همه آنها که مشارکت نکرده و آنهایی که سفید رای داده اند را هم نظر و هم رای با خود می داند؛ ضد انقلاب هم همه این طیف را مخالف نظام!
در این مجال وقت پاسخ به تک تک بازیهای آماری مضحکی که این جریانات این روزها راه انداخته اند نیست. مثلا احمدی نژاد آمار مشارکت ٩٨درصدي در رفراندوم ٥٨ را معیار قرار می دهد در حالیکه در همان سال و در اولین دوره ریاست جمهوری ٦٧ درصد مردم مشارکت داشته اند؛ یا برخیها درصد رای رئیسی نسبت به کل واجدین را نشانه ضعف رئیسی می دانند! در حالیکه این درصد به دلیل عدم مشارکت محقق شده که علتش عملکرد دولت مستقر است و اساسا رای یک رئیس جمهور در دوره دوم حضورش می تواند نشانه ای بر میزان محبوبیت و موفقیت عملکردش باشد. یا واژ ههای خودساخته ای مثل "مشارکت قطعی" میسازند تا عدد مشارکت را پایین تر نشان دهند
اما در یک کلام می توان گفت، نگاهی به واقعیتهای زندگی مردم بر هر بیننده منصفی مسجل می کند که علت اصلی کاهش مشارکت مردم در این دوره نسبت به دوره های قبل، چیزی نیست جز ناکرآمدی و عملکرد فاجعه بار دولت روحانی در پرداختن به دغدغه ها و مسائل مردم.
🔻جمع بندی
▫️مردم به شرایط کشور و اداره دولت معترض هستند که درانتخابات هم این را نشان دادند؛ بخشی با عدم حضور پای صندوق بخشی با رای سفید و البته بخش زیادی هم با رای به تغییر.
▫️معنای میزان مشارکت مردم در این انتخابات مخالفت و ضدیت با نظام نیست؛ همانطور که میزان غیرقابل پیش بینی مشارکت حدود ٥٠ درصدی هم نشانه گل و بلبل بودن اوضاع کشور نیست.
▫️جریان تحریم انتخابات یقینا شکست خورد
▫️با هیچ منطقی نمی توان اقدام قاطعانه شورای نگهبان را عامل اصلی یا تنها عامل این کاهش مشارکت عنوان کرد. عامل اصلی کاهش مشارکت، کارنامه دولت روحانی و شخص روحانی است.
✍ حسین نقی
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
Twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از کانال حسین دارابی
این اصلاحطلبها چی میگن؟ که ۵۰درصد مردم شرکت نکردن و به آقای رئیسی نه گفتن و اقبال نشون ندادن و این حرفا
آقاجان، آقای رئیسی که سری قبل ١۶میلیون رأی داشت و این سری ١٨میلیون، دومیلیون بیشتر از قبل مردم بهش اقبال نشون دادن. شما برید مشکل کار خودتونو ببینید کجاس که سری قبل ٢۴میلیون رأی داشتید و این سری ٢میلیون. چندمیلیون کمتر از آراء باطله، طرف حاضر شده به باطله رأی بده، به شما رأی نده، حالا اقبال به کی کم شده؟
یادمه بچه که بودم، دعوا میشد بین بچهها اونی که بیشتر کتک خورده بود، بعدش بیشتر هارتوپورت میکرد. حتی ادعا میکرد دیدید چجوری زدمش؟ حالا کتک خورده بودا. حکایت الان اصلاحطلبهاس، بدجور کتک خوردن ولی دارن دادوبیداد میکنن. خیلی بهشون توجه نکنید. تو این چهارسال هم قراره زیاد دادو قال کنن. باید آماده بود
#حسین_دارابی
@hosein_darabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
هدایت شده از بیداری ملت
🔴رکورد عدم مشارکت در انتخابات منطقهای فرانسه شکسته شد...
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴خودکشی بیش از ۳۰ هزار نظامی آمریکایی در ۲۰ سال گذشته
مطالعات جدید دانشگاه براون نشان میدهد که تعداد نظامیان آمریکایی که از سال ۲۰۰۱ تا کنون خودکشی کردهاند از ۳۰ هزار نفر فراتر رفته است.
بر اساس نتایج این مطالعه، افزایش حضور نظامی آمریکا در جهان که پس از حوادث ۱۱ سپتامبر آغاز شده باعث شده تا دست کم ۳۰ هزار و ۱۷۷ نظامی آمریکایی اقدام به خودکشی کنند.
«توماس هاوارد» محقق این مطالعه میگوید که تعداد قربانیان خودکشی در میان نظامیان آمریکا تا سال ۲۰۰۱ تنها ۷ هزار و ۵۷ نفر بوده است.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴حجاریان:اصلاحات صندوق محور مُرد
آقای حجاریان دنبال زیر بغل مار نگرد!
قاتل اصلاحات عملکرد ضعیفش هست
قاتل اصلاحات رشد فکری و سیاسی مردم هست که نتوانستید این بار فریبشون بدید
قاتل اصلاحات مردانی باتفکر پوسیده ای بودند که طمع قدرت داشتند نه شوق خدمت..
#سرطان_اصلاحات
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تناقض گویی آشکار اینترنشنال سعودی؛ خط خبری جهت دار رسانه های سعودی - لندنی در انتخابات ایران و فرانسه!
اینترنشنال سعودی، انتخابات فرانسه ۲۰۲۱:
🔹 ۶۷ درصد فرانسوی ها در انتخابات این کشور شرکت نکردند، (طبیعی است) آن ها در شرایط کرونایی، بازگشایی شرایط اقتصادی و سفرهای تابستانی به سر می برند؛ علاوه بر این نشریه ها و رسانه های این کشور خیلی تبلیغات انتخاباتی انجام ندادند!
اینترنشنال سعودی، انتخابات ایران ۱۴۰۰:
🔹۵۱ درصد ایرانی ها در انتخابات شرکت نکردند، این یعنی اینکه حکومت را نمی خواهند؛ ما به عنوان برانداز خیلی خوشحال هستیم!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از عموفیدل / سعیدیسم 🔆
🔴 آخرین نتایج انتخابات ریاست جمهوری مشخص شد/ آرای رئیسی از 18 میلیون عبور کرد
🔹رییس ستاد انتخابات کشور این نتایج را به شرح ذیل اعلام کرد:
1.کل تعرفه های مصرفی ( تحویل شده به مراجعه کنندگان شعب) : 28.989.529 برگ
2.آرای داخل صندوق های اخذ رای: 28.750.736 برگ
3.آرای باطله غیر مأخوذه درون صندوق: 100.231 برگ
4.آرای مأخوذه: 28.650.505 رأی
5.آرای باطله مأخوذه: 3.740.688 رأی
6.آرای صحیح: 24.909.817 رأی
آرای هر یک از نامزدها:
🔸آقای سید ابراهیم رییسی 18.021.945 رأی
🔸آقای محسن رضایی میرقائد 3.440.835 رأی
🔸آقای عبدالناصر همتی 2.443.387 رأی
🔸آقای سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی 1.003.650 رأی
🌐 خبرگزاری دانشجو
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
هدایت شده از بیداری ملت
🔴دهه ۶۰ کارایی میکردن که الان واسه داعش قفله!
اسرائیل و عربستان که طبیعیه از تروریست های منافقین حمایت کنن
میگن رئیسی عاملان این جنایت ها رو اعدام کرده
من که دست هرکسی که اینارو اعدام کرده میبوسم که بزرگترین خدمت رو به بشریت کرده!
✍️ پدرام شمیرانی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نظریه جالب دکتر سعید محمد درباره حجاب...
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
🖼 #پوستر
مرگا به من که با پر طاووس عالمی
یک موی گربه وطنم را عوض کنم
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تبلیغات پنهان؛ دریچهای برای ورود، اثرگذاری و مهار ناخودآگاه مغز #شما
📍آیا باورتان میشود حتی تبلیغات #ضدسیگار را به گونهای میسازند که نقطهی هوس مغز، فعال و میل سیگارکشیدن تحریک شود؟ اینست راز حمایت کمپانیهای دخانیات از کمپینهای تبلیغاتی علیه خودشان
📖کتاب «علومشناختی در جنگشناختی» از شگردهای غولهای تجاری و رسانهای برای تسخیر ذهن و کنترل رفتار بشر، رمزگشایی میکند...
✍اگر میخواهید در عصر #بردگی_ذهنها عمرتان را تباه نکنند، هرچه زودتر این کتاب جذاب و جنجالی را سفارش دهید👇
Mjavani.ir/sefaresh
🌐مطالعهی #رایگان بخشهایی از کتاب در کانال رسانه و جنگ شناختی👇
https://eitaa.com/joinchat/1410007159Ccd809476b7
هدایت شده از بیداری ملت
🔴سال آینده از رئیسی میپرسیم ولی چرا الان از روحانی نپرسیم !؟
سِد جمال
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از کانال حسین دارابی
میدونید خاتمی چرا نظر سنجی میگذاره، بنظرمن دنبال فالووره، با نظرسنجی قبلیش حدود ده کا فالوور گرفت، الانم دوباره یه نظرسنجی دیگه گذاشته، ۹۴۰هزار فالوور داره، میخواد سریعتر برسه ۱میلیون، هرکی فالوش کرده، آنفالوش کنه سریعتر 😂
#حسین_دارابی
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌼ــور
🔴 پاسخ دندانشکن یک شاعر به کنایه یک آخوند فاسد افسادطلب 😂
➖➖➖➖➖➖➖
@shomareshmakooszohor
هدایت شده از خبرگزاری فارس
شکست واکسیناسیون در اسرائیل؟
نخست وزیر رژیمصهیونیستی با ابراز نگرانی از روند واکسیناسیون گفت که فلسطین اشغالی با شیوع جدید ویروس کرونا مواجه شده است.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
اولین واکنش بورس به اظهارات رییسی
🔹در اولین روز معاملاتی تیر ماه شاخص کل بورس ۱۸ هزار واحد رشد کرد که بیشترین میزان رشد شاخص کل در ۱۷ روز کاری گذشته از ۸ خرداد تا به امروز بوده است.
🔹همچنین قیمت ۲۸۲ نماد معادل ۶۰ درصد بازار افزایش یافت و برای اولین بار در ۴ ماه گذشته سمت سبزپوش بازار پرتعدادتر از سمت قرمزپوش شد.
🔹پس از ۱۰ روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار مثبت شد و ۲۳۹ میلیارد تومان پول حقیقی به بورس وارد شد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
نیویورکتایمز: تیم ترور خاشقچی در آمریکا آموزش نظامی دیده بود
🔹روزنامه آمریکایی نوشته شرکت امنیتی «گروه تایر ۱» مستقر در «آرکانزاس» آمریکا به تعدادی از اعضای تیم ترور خاشقچی تعلیم داده بود؛ هر چند این آموزش جنبه «دفاعی» داشت و هدف از آن «حفاظت بهتر از سران سعودی» بود.
🔹تیم سعودی بعد از تعلیم در آمریکا برای سرکوب مخالفان دولت عربستان سعودی در اقداماتی از قبیل ربایش، بازداشت و شکنجه شهروندان فعالیت داشت.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انجام اولین عمل جراحی از راه دور در ایران
🔹دکتر میرباقری: این اولین عمل جراحی رباتیک از راه دور است که در ایران انجام میشود.
🔹دستگاه عمل جراحی رباتیک «سینا» کاملا ایرانی و قابلیت رقابت با تنها نمونه آمریکایی موجود در بازار را دارد. هزینهی تولید و تعمیر و نگهداری این دستگاه یک سوم نمونهی مشابه آمریکایی است.
@Farsna
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیدحسن خمینی هم پشت روحانی را خالی کرد
کنایه سیدحسن خمینی به روحانی
🔹امیدوارم دولت آینده (برخلاف این دولت) از «منیتها» خالی شود.
@Fars_Plus
هدایت شده از فارس پلاس
▪️اعترافات اردشیر زاهدی داماد محمدرضا پهلوی به عدم رسیدگی به کشور و مردم
✏️من خودم را بارها مقصر میدانم ، من اردشیر زاهدی مقصرم ، ما بد کردیم. ما مردم را نفهمیدیم. این ها را صراحتا می گویم . اعليحضرت می گفت تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها. اما اصل کار حسادت و خودخواهی کشورهای خارجی است که می خواهند ما را بمکند.
▪️ اردشیر زاهدی پسر فضل الله زاهدی ، آخرین سفیر ایران در آمریکا و داماد محمدرضا پهلوی میباشد و درحال حاضر در ویلای خود در شهر مونترو سوئیس زندگی میکند و همچنان با اعضای خاندان پهلوی و بسیاری از شخصیت های بین المللی مراوده دارد.
📚منبع:گفت و گوی مجله عصر اندیشه با اردشیر زاهدی
@Fars_Plus
هدایت شده از فارس پلاس
▪️تاجزاده یک ویدئو گذاشته که رهبری در آن از مشارکت ۳۵ درصدی انتخابات در دیگر کشورها انتقاد کردند
البته آقای تاجزاده بهتر می داند ماجرای مشارکت ۴۹ درصدی ایندوره چه بوده و نیاز به توضیح نیست.
اما جهت اطلاع دیگران؛
مشارکت را باید در طول زمان دید نه یک نقطه. استمرار حضور مردم پای صندوق مهم است و باید برآیند و متوسط حضور را تحلیل کرد.
مثلا وقتی یک نفر یک جا پایش گرفته و زمین بخورد نمی گویند طرف کلا معیوب است.
انتخابات در ایران متوسط ۶۵ درصد است. حال آنکه در کشورهای خارجی همواره مشارکت همین است.
اما ایندوره مشارکت ۴۹ درصدی ۴ عامل داشت که با وجود این ۴ عامل یک پیروزی بزرگ است.
و اما ۴ عامل؛
1️⃣یک و از همه مهمتر
ما درین انتخابات تلاش کردیم به مردم بگیم فساد و ناکارامدی دولت منتخب و مستقر را به پای کل ساختار و کل تاریخ نگذارید.
بیاید پای صندوق . حل میشود.
بخشی از مردم از آخرین باری که رای دادند جز تحقیر و بی کفایتی دولت چیزی به خاطر ندارند. بنابراین از رای و صندوق زده شدند.
جالبست رسانه های خارجی مثل نیویورک تایمز این میزان مشارکت را با وجود این حجم از ناکارامدی در دولت شگفت انگیز دانستند ولی آقای تاجزاده و دوستان شان ظاهرا نفع و حیثیت شان در پرده پوشی است.
2️⃣دو. مطابق اجماع نظرسنجی ها حداقل سهم کرونا در کاهش مشارکت ده درصد است. مشاور وزیر بهداشت این افراد را ده میلیون نفر اعلام کرد.
3️⃣سه. همه رسانه های خارجی همزبان با خوارج و منافقان داخلی عملیات تروریستی ذهنی روی مردم اجرا کردند.
هرچند شکست خوردند ولی بالاخره وقتی یک نادان از پشت سر صدا در می آورد، ترسیدن و یکه خوردن واکنش طبیعی بدن است.
سهم دروغ ها و تهمت ها و عملیات روانی ضدانقلاب داخلی و خارجی را نباید دست کم گرفت. از علینژاد تا احمدی نژاد سر این انتخابات هم عهد و هم قمار شدند.
4️⃣چهارم البته ناشی گری یا خدای نکرده خیانت دولت در برگزاری انتخابات بود. معلوم شد تذکر رهبری دو روز قبل انتخابات، اشاره به یک واقعیت بیرونی داشت. هم صندوق رای در خارج و امنیت ایرانی های خارج کشور و هم آشفتگی گسترده در برگزاری داخلی انتخابات.
.
با این همه بزودی ثمره تغییر دولت را در صندوق رای آینده خواهید دید. انشاءالله.
📝 محسن مهدیان
@Fars_Plus