🔴 دولت رئیسی سند تحول مینویسد
سید ابراهیم رئیسی سازوکار منحصربهفردی را برای بستن ترکیب کابینه انتخاب کرده است که در بخشی از آن، به اسامی معرفیشده در این سامانه نیز مراجعه خواهد شد اما پیش از آنکه این اسامی برای رئیسی اهمیت داشته باشند، برنامه دولت آینده در حوزههای مختلف دارای اهمیت خواهد بود.
رئیسی با توجه به موفقیت سند تحول قضایی، پس از پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری، تدوین «سند تحول دولت» را نیز در دستورکار قرار داده است.
این سند بر پایه روش SWOT (تحلیل سوات) که یکی از ابزارهای برنامهریزی استراتژیک بوده و برای ارزیابی وضعیت داخلی و خارجی یک سازمان است، طراحی شده تا از طریق آن نقاطقوت، ضعف، فرصت و تهدیدهای آینده شناسایی شود.
پس از شناسایی این مسائل، همچون سند تحول قضایی، برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و درازمدت برای رفع آنها تدوین شود. البته همچون سند تحول قضایی که برپایه اصول قانون اساسی، چشمانداز جمهوری اسلامی ایران، سیاستهای کلی نظام، نظرات همکاران درون قوه قضائیه و صاحبنظران حوزه و دانشگاه، اسناد و منابع پژوهشی مرتبط و همچنین تجربیات دوره جدید ارتقا یافت، این سند هم با تمرکز بر اسناد بالادستی و نظرات کارشناسان تهیه خواهد شد.
درمجموع میتوان گفت با پروسهای که رئیسی طراحی کرده است، او میخواهد وزرایی را انتخاب کند که با ایدههایی که دولت آینده باید آن را دنبال کند، همسو باشند. در این مدل، افراد کابینه با محوریت یک ایده مشخص دور یکدیگر جمع میشوند و این باعث میشود دولتی منسجم و همسو شکل بگیرد.
✍️ فرهیختگان
💠 اعمال دهه اول ماه ذی الحجه
گروه گفتمان انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3775922296Cfc7cd7c469
@siasat140
نماینده مجلس: دولت حقوق مدیرانش را به طور غیرقانونی افزایش داده است
🔹کوچکینژاد: در قانون بودجه آمده که حقوق کارکنان دولت ۲۵ درصد افزایش پیدا کند، اما این نکته قید شده که این افزایش حقوق نهایتاً تا سقف ۲.۵ میلیون باید باشد که این مسئله از افزایش دریافتی مدیرانی که حقوق بالایی دارند جلوگیری میکند.
🔹جهانگیری در بخشنامه خود آورده که این سقف ۲.۵ میلیونی فقط شامل حقوق پایه است و مابقی دریافتیها بدون سقف میتواند افزایش یابد. دولت با این کار میخواهد مدیرانش با دریافتی بالاتری بازنشسته شوند.
@Farsna
غضنفری وزیر اسبق صمت:
وقتی دولت را تحویل دادیم، تحریمها واقعا نافرجام شده بودند.
بدبختی ما این بود دولتی بر سر کار آمد که گوش شنوایی نداشت تا بشنود ما چکار کرده بودیم.
در به در دنبال نعمتزاده بودم تا آخرین وضعیت وزارت صمت را اطلاع دهم، ولی در جلسه به خاطر بیماری، خوابش میبرد.
برنامه جهان آرا
🚨این دیگه لفت و لیس نیست، رسما غارته!
🔺یادداشت کنید:
"1میلیارد و 600میلیون تومان"
بودجهای که معاونت فرهنگی شهرداری تهران برای طراحی لوگوی «تهران1400» خرج کرده!!
#محسن_هاشمی
#حناچی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فروش تیشرتهایی با تصویر سردار دلها در بانکوک پایتخت تایلند
#حاج_قاسم_سلیمانی
4_6003629745911106361.ogg
3.19M
تحلیل حضور آمریکا در #افغانستان و دلایل خارج نشدن آمریکا از آنجا...
🕪استاد میزوجی
#افغانستان
#پرسش_مخاطب: هزارستان کجاست؟ هزارهها کیستند؟
🔸هزارستان یا هزارهجات منطقهای در مرکز کشور افغانستان است که ساکنان آن از قوم هزاره میباشند.
"هزارستان" یا "هزارهجات" منطقهای وسیع و غالبا کوهستانی است که در مرکز کشور افغانستان واقع شده است. این مناطق در طول قرنهای گذشته سکونتگاه قوم هزاره بوده و از این جهت به هزارستان مشهور شده است.
در خصوص نژاد و نسب هزارهها روایتهای تاریخی مختلفی وجود دارد، اما آنچه مورد اتفاق صاحبنظران میباشد اینست که آنها در قرنهای اخیر ساکن و بومی این مناطق بودهاند.
هزارستان شامل استانهای بامیان، دایکندی، غور و بخشهایی از استانهای ارزگان، غزنی، پروان، بلخ، میدانوردک، بغلان، سمنگان و سرپل میشود که مساحت آن حدود ۱۲۰ هزار کیلومتر مربع (معادل استان فارس در ایران) تخمین زده میشود.
زبان هزارهها فارسی است و به گویش هزارگی صحبت میکنند. درباره میزان جمعیت آنها اعداد مختلفی از ۸ تا ۱۶ میلیون نفر ذکر شده است که این آمارها با توجه به سختی و مشکلات آمارگیری در افغانستان از دقت کافی برخوردار نمیباشد. بخشی از هزارهها به علت جنگهای طولانی که از زمان "امیر عبدالرحمن بارکزایی" (همزمان با سلطنت ناصرالدین شاه قاجار) علیه آنها آغاز شده به کشورهای همسایه مهاجرت کرده و ساکن ایران، پاکستان و... شدهاند.
دین قوم هزاره اسلام است و اکثر آنها شیعه مذهب هستند و درصد نامشخصی از آنها نیز مذاهب اهل سنت و همچنین مذهب اسماعیلیه را پذیرفتهاند.
قوم هزاره از قبایل مختلفی تشکیل شده که این قبایل با پیشوند "دای" همانند: دایکندی، دایزنگی، دای میرکشه، دای دهقان، دای چوپان، دای خیتای، دای میرداد، دای کلان، دای قوزی، دای فولاد، دای میرک، و دای مردگان شناخته میشوند.
هزارهها در طول چهار دهه اخیر در نبرد علیه کمونیستها و شوروی نقش مهمی داشتهاند و بعد از سقوط و خروج آنها از افغانستان، به دلایل قومی، سیاسی و مذهبی و.. به تقابل با طالبان و قبایل حامی آنها پرداختند. این تقابل منجر به چهار دهه کشتار و خونریزی شده است که دامنگیر هزاران نفر از اقوام مختلف افغانستان شده است.