هدایت شده از خبرگزاری فارس
افشای سه جلسه علیه انتخابات ایران
🔹هادی محمدی، تحلیلگر امور سیاسی منطقه در المیادین: سفارت انگلیس و فرانسه در تهران از سه ماه پیش ۳ جلسه علیه انتخابات ایران برگزار کردند که ما از جزئیات آن مطلعیم.
🔹در این دو سفارتخانه جلساتی با حضور نمایندگان ۲۰ کشور عربی و غربی برگزار شده تا چگونه مثل سال ۱۳۸۸ عمل کنند. حتی آنها دنبال ایجاد ناآرامی خیابانی و بیثباتی امنیتی در داخل کشور بودند.
@Farsna
⭕️۱۰ وعده نامزد منتخب به مردم
🔹 ازدواج جوانان و مسکن؛ تأکید بر ازدواج از جوانان مسکن از ما؛ ساخت ۴میلیون مسکن در ۴سال، ارائه تسهیلات به انبوهسازان و نیز کمک به دهکهای پایین جامعه در حوزه مسکن
🔹 بازار و بورس؛ جلوگیری از هدایت سرمایهها به سمت بازار ارز، طلا و زمین و عدم مداخله دولت در بازارها، ایجاد صندوق بیمهای و جبران خسارت مردم در بورس
🔹 رفع بیکاری و ایجاد شغل؛ ایجاد یک میلیون شغل بهصورت سالانه و سوق دادن نقدینگی به سمت تولید و تعدیل مالیات دریافتی از تولیدکنندگان
🔹 سلامت و درمان؛ پرداخت هزینه درمان از طریق ارائه کارت سلامت برای برخی از اقشار جامعه و کاهش ۵۰ درصد از هزینههای درمان
🔹 مالیات؛ اجرای سیستم هوشمند مالیاتی برای شفافیت روند اقتصادی، جلوگیری از فرار مالیاتی و اجرای عدالت مالیاتی
🔹 مبارزه با فساد؛ پایان روابط فسادانگیز و جریان رانتخواری و مبارزه با فساد در همه بخشها
🔹 اینترنت و فضای مجازی؛ رایگان شدن اینترنت برای دهکهای پایین جامعه، رونق اقتصاد فضای مجازی و تشکیل دولت هوشمند
🔹 سیاست خارجی؛ تشکیل دولت مقتدر برای اجرای برجام
🔹 مدیریت اقتصادی؛ ایجاد تیم اقتصادی هماهنگ اصلاح نظام بانکی کشور و استفاده از ۷۰درصد ظرفیت خالی اقتصاد کشور و توسعه اقتصاد دریا و کاهش جدی میزان قاچاق
🔹 تورم؛ تکرقمی شدن نرخ تورم/روزنامه همشهری
هدایت شده از اصفهان - خبرگزاری فارس
فرماندار اصفهان منتخبان ششمین دوره شورای شهر اصفهان را اعلام کرد
«سیستانی» فرماندار اصفهان :
🔹طبق شمارش آرا اعضای اصلی و علیالبدل ششمین دوره شورای اسلامی شهر اصفهان مشخص شدند.
🔹منتخبان ششمین دوره شورای شهر اصفهان عبارتند از:
1.مجید نادرالاصلی
2. غلامحسین صادقیان
3. رسول میرباقری
4. محمدرضا فلاح
5. محمد نورصالحی
6. احمدرضا مصور
7.ابوالفضل قربانی
8. فرزانه کلاهدوزان
9.سید امیر سامع
10. مصطفی نباتینژاد
11. منوچهر مهروی پور
12.عباس حاج رسولیها
13.علی صالحی
@Isffarsna
مجمع نیروهای انقلاب اولین مطالبهگر شورای ششم است
«حجتالاسلام سالک» رئیس ستاد انتخابات شورای ائتلاف استان اصفهان:
🔹با یک واسطه با آیتالله رئیسی ارتباط داشتیم و مطالبی را که در فرآیندها جمعبندی کردیم، به ایشان دادیم و ایشان هم حدود 10 موضوع را مطرح کردند که در اقشار مختلف بسیار مؤثر و مفید بود.
🔹جمع نیروهای انقلاب، حمایتکننده 13 نفر اعضای شورای شهر و اولین مطالبهگر از آنها است؛ یعنی ما مطالباتمان را به طور منظم در یک اتاق اندیشهورز سازماندهی میکنیم و از آنها خواهیم داشت و به طور کلی مجمع نیروهای انقلابی هم مطالبهگری میکند و هم حمایت.
🔹این 13 نفر توجه داشته باشند که با حمایت روحانیت و نیروهای انقلابی، در شورای شهر راه پیدا کردند و باید به این مطالبات دقت کافی داشته باشند.
فتح یک گام از سه گام
فرمول کار بزرگ از منظر مقام معظم رهبری حرکت عمومی مردم، همراه با ایمان و غیرت دینی در صحنه های انقلاب در سه مرحله انتخاب، نظارت و مشارکت می باشد.
1️⃣ اولین مرحله پیروزی با مجاهدت روشنگران و پیشتازی اقشار متدین و انقلابی در دعوت همگانی و لبیک گویی به فرمان رهبری و حماسه مشارکت پرشور ملت و انتخاب آگاهانه ی گزینه مناسب حجت الاسلام والمسلمین رئیسی انجام شد.
2️⃣ اینک مرحله مهم دوم نظارت مردم بر مسئولان جایگاهی در کشور ندارد و قانونمند نیست.
3️⃣ و همچنین مرحله سوم مشارکت مردم و حمایت آنان در پیشبرد دولت اسلامی، جامعه و کشور نمونه اسلامی و نیز تمدن نوین اسلامی شفاف نیست.
از امروز فضای جدید با گفتمان دولت تحول آفرین مطرح می شود. به نظر شما برای نظارت و مشارکت قانونمند مردم مانند انتخاب مسئولان که مکانیزم انتخابات را طراحی کردیم، مردم را چگونه در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی پای کار انقلاب داشته باشیم؟
کدام لغو تحریم؟! خسته نشدید اینقدر خالی بستید؟
🔹روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: در حالی که آمریکا حاضر نیست تحریمهای مالی و بانکی و نفتی پسابرجامی (اوبامایی/ ترامپی) را لغو کند و تضمین بدهد، روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی خلاف واقع نوشت: مذاکرات وین، تقریبا دو هفته قبل از انتخابات ۲۸ خرداد به نتیجه رسیده بود و توافقنامه آماده امضا بود. امروز هم که آقای ظریف به وین میرود، به این دلیل است که کارهای مربوط به سطح کارشناسی پایان یافته و حالا نوبت وزراست که نقطه پایانی را زیر توافقنامه بگذارند.
🔹علت اینکه اعلام به نتیجه رسیدن مذاکرات وین را دو هفته به تاخیر انداختهاند، مجهول نیست اما حالا که انتخابات برگزار شده و قرار است این خبر اعلام شود همه میتوانند از این معادله بدون مجهول سر در بیاورند. این هم از معجزات انتخابات است، ای کاش زودتر برگزار میشد.
🔹این نوشته سراسر تحریف در حالی است که مذاکرات وین ظرف چند ماه اخیر در بنبست کامل قرار داشته است، چرا که آمریکا حاضر نیست تحریمهای پسابرجامی دولت اوباما و ترامپ را لغو کند، تضمین بدهد که تحریمها را با بهانههای جدید برنمیگرداند و حاضر نیست راستیآزمایی درباره انجام تعهداتش را از سوی ایران بپذیرد.
آفتاب یزد: شورای نگهبان به داد پزشکیان، جهانگیری و لاریجانی رسید/ با حمایت از روحانی «هست و نیست» مردم را سوزاندیم
روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد:
🔹شورای نگهبان از میان صدها نامزد رسید به هفت نام اما با قطعیت میگوییم حتی اگر همه نام و نشان دارها آمده بودند با همه سلایق، بازهم در دو مسئله هیچ خللی ایجاد نمیشد؛ یکی در جلب و جذب مشارکت، دیگری در پیروزی «سیدابراهیم رئیسی» این وسط فقط شورای نگهبان به داد پزشکیان و جهانگیری و لاریجانی رسید که در کشاکش قرار گرفتن در معرض قضاوت عموم به تیر غیب حسن روحانی و کلاب هاوس و کارگزاران سازندگی دچار نشوند.
🔹خلاصه و مفیدتر بازی با مشارکت پایین دو رو دارد؛ یک رو واقعیتی است که داریم میبینیم روی دیگر فرافکنی ما اصلاح طلبها است یعنی مردمی که هشت سال هست و نیستشان را از دست دادند باید یقه کدام طرفِ ماجرا را میگرفتند؛ اصلاحاتیها را یا اصولگرایان را.
🔹ما اصلاحطلبها یا با همراهی با حسن روحانی اعتماد و معیشت و هست و نیست مردم را سوزاندیم یا با سکوتمان که در هر دو صورت مقصر بودیم و باید تاوان پس میدادیم که دادیم.
🔹ظرفیت رای اصلاحطلبها همانی بود که دیدیم با یا بدون جهانگیری، پزشکیان و حتی علی لاریجانی، اصل ماجرا هیچ تغییری نمیکرد چون ما در «مثلث برمودای سیاست» از نظر مردم «نیست و محو» شده بودیم و چارهای جز پذیرش شکست نداشتیم!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سعید جلیلی: کجروی ۸ سال گذشته را باید با ۴ سال جهاد جبران کنیم
🔹بسیار اهمیت دارد که ببینیم کردار ما متناسب با اهداف بلندی که ترسیم کردهایم هست یا نه. یک زمان دولت رقیب شماست یک زمان دیگر رفیق شما؛ در هر دو حالت باید به دولت کمک کرد.
🔹نه رقابت باید مانع کمک به دولت شود و نه رفاقت مانع از چشمپوشی بر موضوعات شود. اگر در ۸ سال گذشته کوتاهی و کجروی داشتهایم باید در ۴ سال آینده آن را جبران کنیم و این هم جهاد میخواهد.
@Farsna
یکبار برای همیشه....
قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ادعای برخی رسانه های آن ور آبی و به دنبال آن ، برخی جریان ها و رسانه های داخلی این بود که آیت الله رئیسی، به عنوان رئیس جمهور تعیین شده است!
در این یادداشت ، برای روشن شدن این تردید ،چند شباهت و تفاوت را در ۵ انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی( سال های ۶۸،۷۶،۸۴،۹۲،۱۴۰۰) بررسی می نماییم.
1- در سه انتخابات ۷۶،۸۴،۹۲ در فضای سیاسی کشور، درست مثل انتخابات اخیر، اینگونه القاء شد که ناطق نوری، هاشمی رفسنجانی و قالیباف پیروز انتخابات هستند. اما نتیجه طور دیگری رقم خورد. شاید سئوال کنید که چرا آنان شکست خوردند؟ یکی از دلایل اصلی شکست این شخصیت ها آن بود که این افراد ، به عنوان نماد ادامه وضع موجود معرفی شدند . ناطق در سال ۷۶ ادامه دهنده راه هاشمی ، هاشمی در سال ۸۴ ادامه دهنده راه خاتمی و قالیباف ادامه دهنده راه احمدی نژاد معرفی شد.
مردم که در هر دوره ی ذکر شده، از روند اداره ی کشور و مشکلات آن خسته شده بودند، طبیعی بود که به نامزد منتقد وضع موجود رای بدهند. پس رقبای ایشان یعنی خاتمی در سال ۷۶، احمدی نژاد در سال ۸۴ و روحانی در سال ۹۲ پیروز انتخابات گردیدند.
حال باز می گردیم به انتخابات ۱۴۰۰ .
یکی از دلایل اصلی رای آوری جناب آقای رییسی ، انتقاد از وضع موجود و شعار ضد فساد و ضد ناکارآمدی ایشان بود. بنابر این براساس آنچه پیشتر بیان شد، طبیعی بود که مورد توجه مردم واقع شود. حتی برخی تحلیلگران اصلاح طلبان ماه ها پیش از انتخابات و اصلا قبل از اعلام نامزدی آقای رییسی ، پیروزی وی را در صورت حضور در انتخابات پیش بینی می کردند. لذا این اطلاق که رییسی رییس جمهور از پیش تعیین شده است، بی معناست.
2- نکته دیگر اینکه پیروزی خاتمی در سال ۷۶ و رییسی در ۱۴۰۰ دارای شباهت ها و تفاوت هایی است. شباهت از این جهت که هر دو منتقد وضع موجود بودند و تفاوت در اینکه ، تیم رسانه ای خاتمی، انتخابات را در یک دو قطبی قرار داد و شایعه تقلب ( بنویسید خاتمی ، می خوانند ناطق)، خطبه های مرحوم هاشمی ، پوستر سلام بر سه سید فاطمی، شعارهایی چون : جامعه مدنی، توسعه سیاسی و آزادی و... توانست با کسب ۲۰ میلیون ، پیروز انتخابات شود ولی ،رییسی در انتخابات ۱۴۰۰ نه از دوقطبی بهره ای برد و نه تیم رسانه ای او کار خاصی انجام داد! اما آنچه باعث پیروزی رییسی شد ، عملکرد مثبت او در قوه قضاییه و امیدواری مردم برای ریشه کنی فساد و نوید کارآمدی و بهبود اوضاع بود.
3- شباهت انتخابات ۱۴۰۰ با انتخابات ۶۸ نیز در این بود که پس از رحلت امام خمینی ره و انتخاب آیت الله خامنه ای به عنوان رهبری انقلاب اسلامی، عملا تمام نگاه ها به سمت رییس مجلسی رفت که یار امام و از السابقون انقلاب بود.
آقای هاشمی مطابق با پیش بینی ها پیروز انتخابات شد و کسی نگفت انتخابات مهندسی شده است!
در انتخابات ۱۴۰۰ هم به دلیل ناکارآمدی دولت روحانی و نارضایتی های مردمی، موجب شد مردم به آیت الله رئیسی که یکبار در سال ۹۶ به دلیل تخریب ها و ... از سوی روحانی ،از رفتن به پاستور جا مانده بود، اینبار عازم این ساختمان شود.
✍️ سعید میرزایی
مردم به «رای بی رای» نه گفتند
🍃🌻🍃
🔻انتخابات ۱۴۰۰ به پایان رسید و تمام آمارها حاکی از حضور پرشور مردم پای صندوقهای رای است.
🔹در حالی که از ماهها پیش برخی جریانهای سیاسی مانند احمدینژاد، منافقین و مریم رجوی، ضدانقلاب و مسیح علینژاد، سلطنتطلبان و رضا پهلوی و براندازان و میرحسین موسوی مدام میگفتند که مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
🔸از مدتها پیش مراکز افکارسنجی ۹ تا ۲۱ درصد کاهش مشارکت را به همهگیری کرونا مرتبط دانسته بودند.
🔹 همچنین تردید برخی از قشر ضعیف جامعه نیز که مورد تاکید رهبر انقلاب قرار گرفت، نگرانیهایی را برای کاهش بخشی از مشارکت ایجاد کرده بود.
🔸 به این دو عامل، اهمال مجریان انتخابات در ساعات آغازین رایگیری و تاخیر چندساعته در آغاز رایگیری، کاهش تعرفهها و نفرستادن صندوق به برخی بیمارستانها را اضافه کنید.
🔺همه این عوامل امید «دارودسته تحریمیها» را برای سوءاستفاده از این موقعیت بیشتر میکرد اما نتیجه حضور مردم داستان دیگری را رقم زد و تمامی آرزوهای تحریمکنندگان انتخابات را برباد داد.
مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
🎬 قطب نما ۱۸۷ / پیروز بزرگ انتخابات
🔻🔺انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در یک فضای سنگین و متفاوت از همه انتخابات پیشین برگزار شد و یک بار دیگر مردم ایران، با لبیک به رهبر حکیم انقلاب اسلامی، محاسبات دشمنان را برهم زده و جهانیان را شگفتزده کردند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رییسی: خط امام تشکیل ایران قوی است
🔹در این مدت که در قوه قضاییه به عنوان خادم مردم بودم، محور را عدالت قرار دادیم. در دولت هم تحول بسیار مهم است و مردم هم همین را خواستند. محور ایجاد این تحول عدالت است.
🔹معتقدیم باید خط امام را حفظ کنیم. خط امام توجه به مردم و استکبارستیزی است. خط امام رفع محرومیت و مشکلات مردم است.
@Farsna
🔴 آراء رییسی افزایش پیدا می کند.
🔹 خبرهای رسیده حاکی از آن است با پیگیری شورای نگهبا صندوق های رای که شمارش نشده و تعداد آن بسیار زیاد است، شمارش شده و آراء سید ابراهیم رییسی از ۱۸ میلیون هم فراتر رفته است و درصد مشارکت هم کمی افزایش پیدا کردن است.
🔹 قرار است شورای نگهبان این موضع را رسما اعلام کند.
وزارت کشور آمار جدید اعلام کرد!/ عبور رای رئیسی از ۱۸ میلیون رای
🔹با وصول تمامی صورتجلسات صندوق های اخذ رأی انتخابات ریاست جمهوری و همچنین انطباق صورتجلسات هیأت های اجرائی و نظارت بخش ها و شهرستان های سراسر کشور، و اعمال جملگی آنها در سامانه جامع انتخابات، نتایج تکمیلی شمارش آرای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، مورد جمع بندی قرار گرفت:
۱. کل تعرفه های مصرفی ( تحویل شده به مراجعه کنندگان شعب) : ۲۸.۹۸۹.۵۲۹ برگ
۲. آرای داخل صندوق های اخذ رای: ۲۸.۷۵۰.۷۳۶ برگ
۳. آرای باطله غیر مأخوذه درون صندوق: ۱۰۰.۲۳۱ برگ
۴. آرای مأخوذه: ۲۸.۶۵۰.۵۰۵ رأی
۵. آرای باطله مأخوذه: ۳.۷۴۰.۶۸۸ رأی
۶. آرای صحیح: ۲۴.۹۰۹.۸۱۷ رأی
🔹آرای هر یک از نامزدها:
آقای سید ابراهیم رییسی ۱۸.۰۲۱.۹۴۵ رأی
آقای محسن رضایی میرقائد ۳.۴۴۰.۸۳۵ رأی
آقای عبدالناصر همتی ۲.۴۴۳.۳۸۷ رأی
آقای سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی ۱.۰۰۳.۶۵۰ رأی
📌دفع عملیات خرابکارانه در ساختمان انرژی اتمی ایران
🔸یکی از ساختمان سازمان انرژی اتمی ایران که با تهدید امنیتی مواجه شده بود که بر اساس گزارش پرس تی وی منابع امنیتی از خنثی شدن این تلاش های خرابکارانه مواجه شده است.
🔹اخبار مربوط به عملیات خرابکارانه در ساختمان انرژی اتمی ایران ساعتی پیش منتشر شد اما بر اساس آخرین اخبار و گزارش پرس تی وی این عملیات خنثی شده است.
🔸بامداد یکشنبه ۲۲ فروردین نیز اقدامی خرابکارانه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز (شهید احمدی روشن) رخ داد.
🔹بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی صبح یکشنبه ۲۲ فروردین در گفتوگو با فارس از وقوع حادثه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز خبر داد و گفت که این حادثه تلفات انسانی و آلودگی به همراه نداشته است.
🔸علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی نیز عصر همان روز در واکنش به این حادثه در تاسیسات نطنز، گفت: ایران ضمن محکوم کردن این حرکت مذبوحانه و تاکید بر ضرورت برخورد جامعه بینالمللی و آژانس با این تروریسم هستهای، حق خود را برای اقدام علیه عاملان، آمران و مباشران محفوظ میدارد.
🔹صالحی روز دوشنبه نیز در اظهاراتی این اقدام را خرابکاری برشمرد و کاظم غریب آبادی نماینده دائم ایران در آژانس از ارسال نامهای به گروسی در پی حادثه نطنز خبر داد و رژیم صهیونیستی را مسئول این حادثه خواند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
آمارهایی که از عدم تمایل جوانان به ازدواج میگوید چقدر صحت دارد؟
🔸دیروز یکی از رسانهها خبری با عنوان «۳۳ درصد جوانان تمایلی به ازدواج ندارند» منتشر کرد. این موضوع از سوی برخی مسئولان وزارت ورزش نیز عنوان شده و در حال القای این مطلب به جامعه است که مقبولیت ازدواج در جامعه کاهش پیدا کرده است.
🔹آماری که به آن استناد شده مربوط به نگرشسنجی ایسپا است. در این نگرشسنجی در میزان باور به ضروری نبودن ازدواج بیش از ۶۰ درصد گفتهاند که با این گزاره مخالف هستند و ازدواج را یک ضرورت بیان کردهاند. وقتی ما از «ضرورت» ازدواج صحبت میکنیم، محتمل است که کسی تمایل به ازدواج داشته باشد اما این عقیده را هم داشته باشد که شاید برای کسی ضرورت نباشد.
🔹درباره «تصمیم به ازدواج در آینده» نگرشسنجی صراحتا میگوید که تنها ۳/۴ درصد جامعه هدف گفتهاند که هرگز ازدواج نخواهد کرد. ۲/۲۵ درصد ابراز تردید کردهاند و ۳/۶۸ درصد گفتهاند که یک روز ازدواج خواهند کرد و در آینده خود ازدواج کردن را قرار دادهاند.
🔸بنابراین؛ نوع پرسشها و جوابی که به آن رسیده شده تیتر مذکور و ادعای این مسئولان را حاصل نمیکند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سردار نوعی اقدم : روحانی در سفر به یزد چه خبری را شنید که از روی عصبانیت هر آن چه خواست بر زبان آورد؟
🔴 فروش کشور به دشمن، نتیجه قطعی راه کار روحانی برای مذاکرات است
✍️ حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان
🔹جناب ایشان (حسن روحانی) درباره مذاکرات وین و چگونگی لغو تحریمها، راهکاری ارائه کردند که فروش کشور به دشمن و تبدیل ایران به یکی از دولتهای فقیر و غارتشده و دستنشانده آمریکا نتیجه قطعی آن خواهد بود !
🔹رئیسجمهور محترم در جلسه دیروز دولت فرمودهاند؛ « اگر بخواهند همین امروز ما میتوانیم تحریمها را تمام کنیم، نه فردا، همین امروز، همین امروز دوم تیر، برویم همین الان اختیارات را بدهیم به آقای دکتر عراقچی، پا شود برود وین در عرض چند روز توافق را نهایی کند و اعلام شود تحریمها برداشته شده است»!
🔹این چه اختیاراتی است که اگر جناب دکتر عراقچی داشته باشد ظرف یک روز به تحریمها خاتمه میدهد و کاری که جنابعالی طی ۸ سال قادر به انجام آن نبودهاید را یک روزه به انجام میرساند؟!
🔹بدون کمترین تردید میتوان فهمید که منظور آقای روحانی از اختیاراتی که میتواند ظرف یکروز به تحریمها خاتمه بدهد چیست؟! باید به همه خواستههای آمریکا بیکم و کاست تن بدهیم!
🔹ملت غیور و جوانان جانبرکف این کشور نمردهاند که جنابعالی در لفافه نسخه فروش ایران و مردم شریف و پاکباخته این مرز و بوم را میپیچید ! جناب آقای روحانی! این یکی دیگر فروشی نیست !/ کیهان
♨️ چالشها و فرصتهای اقتصادی دولت سیزدهم
فصل انتخابات تمام شد و اینک ملت با امید به بهتر شدن اقتصاد، منتظر شروع دولت جدید و تحقق وعدهها است؛ اما سؤال اصلی این است که رئیسجمهور منتخب ملت، از کجا و چگونه باید شروع کند؟!
*👈نکات تحلیلی*
بیشک مهمترین مسئله امروز کشور اقتصاد است و رئیسجمهورمیبایست بیشتر توان خویش را بر رفع این معضل متمرکز کند:
1️⃣ در یک شمای کلی از اقتصاد، میتوان ضعفها را به دو دسته تقسیم کرد:
الف) نظام اقتصادی: تحول در زمینه هدفمند کردن یارانهها، اصلاح نظام مالیات، بانك، گمرك، نظام توزیع، ارزشگذارى پول ملى و بهرهورى، باید محورهای اصلی طرح تحول نظام اقتصادی باشد.
ب) رویکردها: امروز در هیچ زمینه از مشکلات کنونیِ اقتصادی، فاقد برنامه و منابع لازم نیستیم. درواقع عمده مشکلات در مدیریت اجرایی و نظامِ رویکردی حاکم بر آن مدیریت است.
2️⃣ بههرحال اصلاح نظام اقتصادی و تغییر در رویکردها مستلزم برنامهای حداقل ۵ ساله است؛ لذا نمیتوان انتظار ایجاد تغییر فراگیر و بنیادین در کوتاهمدت در حوزه اقتصاد داشت.
3️⃣ در برهه کوتاهمدت یکساله، بزرگترین چالش دولت، کسری بودجه است. گزارش مرکز پژوهشها نشان میدهد کسری بودجه ۱۴۰۰ به میزان ۳۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که باید از پایه پولی تأمین شود که حتی در بهترین شرایط نیز ۱۷۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه برای دولت قابل پوشش نخواهد بود. درنتیجه این امر بهطورکلی آثار تورمی شدیدی به دنبال خواهد داشت.
4️⃣ با این وجود تمامی مشکلات پیش رو، دورنمای نزدیک نشان از روشن بودن امیدهاست؛ تولید واکسن کرونا، شکست نظام تحریم، افزایش فروش نفت و ... همگی ازجمله مواردی است که اگر در کنار رفتارهای امیدآفرین قرار گیرند، میتواند جامعه را برای پذیرش تغییرات بنیادین آماده سازد.
🔰 نکته راهبردی
ایجاد تغییرات بنیادین در اقتصاد مستلزم تغییر رویکردها و اصلاح نظام اقتصادی در بلندمدت است؛ اما در کوتاهمدت نیز نکات امیدآفرین فراوانی وجود دارند که اگر در کنار رفتارهایی از جنس مبارزه با فساد، میان مردم بودن و ...قرار بگیرد، قطعاً میتواند کشور را برای نیل به اهداف عالی اقتصادی، امیدوار و آماده سازد.
❇️ چند نکته در مورد واکسن کرونای رهبری
1️⃣ رهبری علی رغم در دسترس بودن واکسنهای خارجی،اصرار بر تزریق واکسن داخلی داشتند.این به معنای حمایت واقعی و تا پای جان از تولید داخلی هست.
2️⃣ ایشان با وجود سن بیش از ۸۰ سال،زمانی واکسن را دریافت نمودند که اکثر جامعه ۷۰سال هم واکسن خود را کامل دریافت نموده اند،که نمونه ای دیگر از اولویت داشتن توده های مردم در قاموس فکری و عملی رهبری است.
3️⃣دریافت واکسن داخلی توسط رهبری،باعث تشویق و افزایش انگیزه های دانشمندان و متخصصان و تولیدکنندگان داخلی می شود.
4️⃣ اعتماد مردم برای استفاده از واکسن داخلی بسیار افزایش پیدا خواهد کرد.
5️⃣ بازارهای بین المللی تمایل بیشتری برای خرید واکسن های تولید ایران پیدا خواهند کرد.
6️⃣تشکر ویژه رهبری از آقایان سجادی و مرندی،خط بطلانی بر تخریب و تهمتهای ناروا به جناب آقای دکتر مرندی بود.
7️⃣حمایت رهبری از علم، دانش و تکنولوژی در برابر افراد علم ستیز بار دیگر اثبات شد.
8️⃣ این رویداد حاوی پیام مهمی برای برخی از دلسوزان رهبری بود ،که با منطقی عوامانه و ضعیف، معظم له را از دریافت واکسن برحذر می داشتند.
9️⃣ البته باید منتظر جریان تحریف در رسانه های معاند نیز باشیم،که سعی خواهند نمود تزریق واکسن داخلی توسط امام خامنه ای را دچار خدشه و شبهه نمایند.
✅رهبر حکیم و فرزانه با اشراف کامل به امور کشور درهمهی ابعاد، انقلاب اسلامی را به بهترین شکل هدایت می نمایند
👈پس تلاش کنیم به دور از شعار و در عمل،جلو یا عقب تر از رهبری حرکت نکنیم.
#واکسن_ملی