🔴 جوسازیها درباره طرح صیانت از فضای مجازی درست نیست
🔹 سخنگوی هیئترئیسه مجلس: براساس تصمیم مجلس، این طرح قرار است در کمیسیون مشترکی متشکل از تعدادی از نمایندگان همه کمیسیونهای مرتبط با موضوع و نه تنها یک کمیسیون بررسی و در صورت نیاز اصلاحاتی روی آن انجام شود.
🔹 برای تصویب نهایی جزئیات این طرح نیاز به بیش از دو سوم آرای اعضای کمیسیون مشترک است و براساس قانون، طرحهایی که به شکل اصل ۸۵ در کمیسیون مشترک بررسی میشود، به صورت آزمایشی قابلیت اجرایی دارد و مهلت آزمایشی آن نیز در صحن مجلس مشخص میشود.
🔹 اینکه در فضای مجازی علیه مجلس شورای اسلامی جوسازیهایی شده است، درست نیست و هنوز اتفاقی در موضوع فضای مجازی رخ نداده و یک کمیسیون خاص نیز قرار نیست در مورد فضای مجازی تصمیمگیری کند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
لیست کابینه رئیسی پنجشنبه هفته آینده به مجلس ارائه میشود
🔹دهنوی، عضو هیئت رئیسه مجلس: با توجه به شرایط حاکم بر کشور و اهمیت استقرار هرچه سریعتر دولت مقرر شد روز پنجشنبه لیست کابینه پیشنهادی دولت به مجلس ارائه شود.
🔹مراسم تحلیف از ساعت ۱۷ پنجشنبه ۱۴ مرداد با حضور مهمانانی از ۵۰ کشور دنیا و با رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام میشود.
🔹از شنبه کمیسیونها به مدت یک هفته تشکیل جلسه خواهند داد و سپس جلسات رأی اعتماد برگزار خواهد شد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ کارشناسانه یکی از طراحان طرح صیانت از فضای مجازی به برخی شبهات پیرامون طرح
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ها علیٌّ بَشَرٌ کَیْفَ بَشَر
🌺 فرارسیدن عید سعید غدیرخم مبارک
@Farsna
آشنای دوست:
#غدیرخم
💠سه فرضیه جانشینی پیامبر
🔻يكي از مهم ترين مسائل تاريخي كه هويت ما را مي سازد قضيه غدير است. ۲۳ سال پيامبر تلاش كرد تا اسلام تثبيت شد. زماني كه از دنيا رفت پيامبر براي پس از خود چه كرد؟ سه فرض مي شود مطرح كرد:
🌴فرض اول :پيغمبر سكوت كرد و هيچ نگفت. چون معتقد بود كه من وظيفه داشته ام و الان تمام شده است. اين فرض در بعضي از روايات در سخنان يكي از همسران پيامبر آمده است ولي اين قول توهين به پيامبر است. چگونه مي شود كه خلفاي بعد از پيامبر به فكر بعد از خود بودند و جانشين انتخاب كردند ولي رسول خدا(ص) به فكر امت خود نبود و خليفه اي پس از خود مشخص نكرد. خليفه دوم نگران بعد از خودش بود و شوراي براي انتخاب خليفه انتخاب كرد ، معاويه نگران بعد از خودش بود و براي يزيد بيعت گرفت ولي رسول خدا(ص) نگران بعد از خودش نبود.
🌴فرض دوم:رسول خدا(ص) شورا انتخاب كرد و اين شورا فردي را انتخاب كرده باشد. اين فرض در تاريخ اتفاق نيافتاده است و شاهدي بر وقوع آن نيست.
🌴فرض سوم:پيامبر تا زنده است شخص معيني را براي خلافت معين كند. براي اين فرض ما صدها شاهد داريم. شيعه به اين معتقد است و معناي غدير همين است. دنياي اهل سنت در مقابل حديث غدير امكان انكار ندارد. ولايت حضرت علي (ع) از روز اول تبليغ علني رسالت شروع شده است. نسائي يكي از بزرگان عالم سنت است كه در سال ۳۰۷ ه ق فوت كرده است. نسائي كتابي دارد بنام فضائل علي بن ابيطالب،اين كتاب چاپ شده است. نسائي به شهر شام مسافرت مي كند و در شام به او اعتراض مي شود كه چرا كتاب در فضيلت علي نوشته اي؟ حال يا كتابي در فضايل معاويه بنويس و الا كشته مي شوي. نسائي پرسيد راست بنويسم يا دروغ؟ گفتند راست بنويس. بعد از مدتي كه مهلت به او دادند برگشت و گفت درباره معاويه از رسول خدا(ص) هيچ چيز پيدا نكردم بجز يك حديث و آن اينكه پيامبر دعا كردند كه " فلا أشبع الله بطنك( انشاءالله هرچي مي خوري سير نشوي)
🌷 در سوره مائده ۴ آيه در باره ولايت داريم. يكي از آنها همان آيه (يا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ) نازل شد . پيامبر (ص) در روز هجدم ذي الحجه اين پيام را ابلاغ كرد و خليفه دوم اولين كسي بود كه به حضرت علي (ع) تبريك گفت.
👈پس بايد گفت غدير شايسته سالاري است. براي درك شايسته سالاري بايد دعاي غدير حضرت امام هادي (ع)را خواند. حضرت هادي (ع) در سالي كه به تبعيد برده مي شد روز عيد غدير به نجف رسيد ودر نجف اين زيارتنامه را خواند. در سرتاسر اين زيارتنامه امام هادي(ع) به حضرت علي (ع) مي فرمايد تو كسي هستي كه قرآن فضايل تو را بيان كرده است.
شنیده شده این افراد برای پست های زیر در دولت آقای رئیسی قطعی شده است:
آقای وحیدی را برای وزارت کشور
آقای صفری را برای وزارت خارجه
آقای زاکانی را برای وزارت کار
آقای قاضی زاده را برای وزارت بهداشت
آقای اسلامی را برای وزارت راه
آقای رهبر را برای بانک مرکزی
آقای فرزین را برای برنامه و بودجه
آقای حاتمی را برای وزارت دفاع
آقای مخبر را برای معاون اولی
قطعی کرده اند .
#دولت_مردمی
#ایران_قوی
#رئیسی
م حاجیان:
🔴پارلمان ترکیه قانون نظارت بر شبکههای اجتماعی را تصویب کرد
امروز پارلمان ترکیه گسترش قانون رسانه ۵۶۵۱ را تصویب كرد. این قانون پلتفرمهای با بیش از یک میلیون کاربر را موظف به بازگشایی شعبهای در ترکیه میکند.
اگر توییتر و دیگر شبکهها از افتتاح دفتر نمایندگی در خاک ترکیه امتناع کنند، دادگاههای ترکیه میتوانند پهنایباند آنها را تا ۹۵ درصد کاهش دهند.
علاوه بر این برای انتشار هر "محتوای مشکوکی" در آینده، جریمهای بین یک تا ده میلیون لیر مجازات درنظر گرفته شده است.
قانون جدید، شرکتهای بزرگ رسانهای مانند فیسبوک و توییتر را ملزم میکند که در ترکیه دفاتر نمایندگی داشته باشند و از طریق این دفاتر در قبال طرح شکایات دربارۀ محتوای مطالب منتشر شده در این شبکهها پاسخگو باشند.
بر اساس این قانون اگر شبکههای اجتماعی از دایر کردن نمایندگی در کشور خودداری کنند، موظف به پرداخت جریمههای سنگین مالی هستند و با ممنوعیتهای تبلیغاتی و کاهش پهنای باند نیز روبرو خواهند شد. این امکان وجود دارد که با رای دادگاه، پهنایباند آنها در ابتدا تا ۵۰ درصد و سپس بین ۵۰ درصد تا ۹۰ درصد کاهش یابد.
کاهش پهنای باند باعث میشود که سرعت استفاده از شبکههای اجتماعی بسیار پایین آید.
این قانون همچنین دفاتر نمایندگی را موظف میکند که به شکایتهای فردی در موضوعاتی همچون نقض حریم خصوصی، ظرف ۴۸ ساعت پاسخ دهند. چنانچه محتوای مطلب مورد شکایت نیز حذف نشود، آنگاه این شبکهها در قبال خسارات وارده به فرد شاکی مسئول هستند.
براساس قانون جدید از ارائه دهندگان خدمات شبکههای اجتماعی خواسته است تا دادههای کاربران را در ترکیه ذخیره کنند.
#طرح_صیانت
م حاجیان:
آغاز زودهنگام جنگ روانی سناتورهای آمریکایی علیه رئیسی
🔹در حالی که دولت رئیسجمهور منتخب ایران هنوز آغاز به کار نکرده، ۶ سناتور جمهوریخواه سنا با ارسال نامهای به بایدن خواستار جلوگیری از ورود آیتالله رئیسی و دیگر مقامهای ایرانی به نشست سالانه سازمان ملل شدند.
🔹این سناتورهای جمهوریخواه با تکرار ادعاهای بیاساس پیشین، رئیسجمهور منتخب ایران را به نقض حقوقبشر متهم کردند و نوشتند: ابراهیم رئیسی باید طبق قوانین آمریکا تحت تحریم باقی بماند.
#شکست_اعتماد_به_غرب
م حاجیان:
🚨 مجلس پرونده روحانی و زنگنه را به قوه قضائیه فرستاد.
✍️"توییت "علی خضریان" نماینده مردم تهران:
🔹با توجه به محرز شدن اهمال، قصور و ترک فعل رئیس جمهور و وزیر نفت و ایجاد خسارتهای عظیم و غیرقابل جبران به کشور به دلیل عدم اولویت بخشی و توسعه برخی میادین مشترک نفتی و گازی با همسایگان، ارجاع پرونده آنها به قوه قضاییه و تحقیق و تفحص از عملکرد ۸ ساله #وزارت_نفت پیگیری شد.
🔸اعمال ماده ۲۳۴ پیرامون ترک فعل وزارت نفت در میادین مشترک در دستور کار #کمیسیون_انرژی قرار گرفت و مقرر شد وزارت نفت ظرف ۴۸ساعت مواردی را جهت تکمیل و بررسی موضوع به کمیسیـون ارجاع دهد و تحقیق و تفحص از عملکرد جناب #بیژن_زنگنه در وزارت نفت با رأی قاطع کمیسیون مورد تصویب واقع شد.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
قالیباف: مسدودسازی اینستا و واتساپ برنامه مجلس نیست
🔹طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی در کمیسیونی از منتخبین کمیسیونها بصورت علنی بررسی خواهد شد. عمده ادعاها درباره طرح خلاف واقع است. مسدودسازی اینستا و واتساپ برنامه مجلس نیست.
🔹تصمیمگیری درباره پلتفرمهای پرکاربرد مانند اینستاگرام و واتساپ که دهها میلیون نفر از آنها استفاده میکنند و هزاران کسبوکار در آنها جریان دارد از اهمیت زیادی برخوردار است و پیچیدگیهای فراوانی دارد و باید در خصوص آنها متغیرهای زیادی را مدنظر قرار داد.
🔹لذا طرح باید بگونهای اصلاح شود که تصمیمگیری نهایی درباره این پلتفرمها مبتنی بر منطقی عقلانی بصورت مستقیم توسط شورای عالی فضای مجازی صورت گیرد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
زاکانی: فیلترینگ بیراههایست که حکایت از بیاطلاعی از فضای سایبر دارد
🔹واکنش رئیس مرکز پژوهشهای مجلس به طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی: مدیریت فضای مجازی در همه جهان خصوصا ایران حیاتی است و تعارضی بابهرهمندی از مواهب آن ندارد. فیلترینگ بیراههایست که حکایت از بیاطلاعی از فضای سایبر دارد.
🔹مصوبه مجلس طبق اصل۸۵، آغازبررسیهای عمیقتر کارشناسی و گفتگو با فعالان این عرصه در تضمین حقوقکاربران است. اقناع افکارعمومی ضروريست.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اهمیت سفر به سوریه از زبان قالیباف
🔹رییس مجلس پس از برگشت از سوریه: سفر به سوریه بعد از انتخابات سوریه به جهت زمانی و فرصت فعالیت اقتصادی ایران پس از جنگ سوریه از لحاظ موضوعی با اهمیت است.
🔹امروز اولویت سوریه مسائل اقتصادی است و این یک فرصت اقتصادی خوب برای ایران است.
🔹توافقات بین دو کشور قرار شد بعد از مراسم تحلیف که نخست وزیر سوریه به ایران می آید اقدامات پیگیری شود.
@Farsna
⛔️اینترنت تعطیل می شود؟ سال بعد این موقع بجای تلگرام باید از پیامک استفاده کنیم؟ همه چی فیلتر؟
✍محسن مهدیان
مراقبت کنید از ندانسته های ما سواستفاده نکنند. اجازه ندهید دیگران چشم و ذهن ما شوند.
مقدمه اینکه طرح صیانت از کاربران 3 بار کاملا کن فیکون و حداقل 70 درصد تغییر کرده است و تقریبا همه آنچه این روزها با عنوان هشدار برای بازگشت به بربریت ذکر می شود هیچ ارجاعی به این طرح ندارد.
نمونه هایی مثل ممنوعیت واردات گوشی، ممنوعیت استفاده از فیلترشکن و مدیریت ستادکل نیروی های مسلح و ... همه کاملا تغییر کرده است. پس لطفا اصل طرح را در نسخه نهایی مرور بفرمائید.
اما بعید است هیچ آدم عاقلی اصل قاعده مندی پیام رسان ها را رد کند و یا منکر شود.
چطور ممکن است مهمترین رسانه حاضر در سرسفره زندگی مردم انقدر یله و رها باشد و نسبت به هیچ مطالبه ای حتا مسدود سازی محتوای تروریستی و مستهجن پاسخگو نباشد؟
راهی که بسیاری از کشورها مثل روسیه و هند و واخیرا ترکیه رفته اند چرا باید در کشور ما نشانه ارتجاع باشد؟
اما مهمترین بخش طرح که احتمالا دغدغه خیلی هاست.
آیا اینستاگرام و واتس آپ و غیره فیلتر می شود؟
حتما خیر. ساده اینکه اتفاقا بلبشوی موجود اصلاح می شود.
با این طرح یک کارگروه 18 نفره باید درباره محدودیت یک پیام رسان نظر دهند. رای نهایی آنها بازهم اجرا نمی شود و نظرشان به یک کارگروه 5 نفره با حضور 3 قاضی و 2 کارشناس فضای مجازی ارجاع داده می شود. اگر نظر آنها هم محدودیت بود بازهم حق اعتراض وجود دارد و به یک شورای سه نفره متشکل از دو قاضی ویک کارشناس فضای مجازی می رود و اگر بازهم اعتراضی وجود داشت دیوان عالی تعیین تکلیف می کند.
وضع موجود چیست؟ فیلترینگ ناشیانه تلگرام را خاطرتان هست؟ یک بازپرس انشا کرد و خلاص.بازپرس و نه حتا قاضی.
مهمتر اینکه در این طرح تصریح شده همان تصمیم اولیه نیز موکول به زمانی است که یک رسانه جایگزین تمام عیار وجود داشته باشد. با این حال اگر همان رسانه داخلی هم وجود داشت بازهم اگر رسانه خارجی حاضر به پذیرفتن قوانین ایران شود نه تنها فیلتر که از امتیازات داخلی نیز بهره مند می شود. بازهم اگر قوانین ایران را نپذیرفت، هیچ الزامی برای فیلترینگ وجود ندارد و باید بر اساس اقتضائات جامعه تصمیم گرفته شود.
همه اینها گفته شد، اما یک اصل باقی ماند و آنهم تنویر افکار عمومی و روشن سازی است. مجلس متاسفانه در اجرای شفافیت کوتاهی کرده است. اگر شفافیت وجود داشت مردم می توانستند مرحله به مرحله در ارزیابی کارشناسی طرح نظارت داشته باشند. هنوز دیر نیست. وقت بگذارید برای رفع نگرانی های مردم.
♨️ در پی طرح برخی شایعات و ابهامات در خصوص دیدار اخیر هیات دولت با مقام معظم رهبری، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رییسجمهوری ضمن تکذیب موارد مطروحه، توضیحاتی در این باره ارائه داد:
به گزارش ایرنا، علیرضا معزی با بیان اینکه دیدارهای اخیر رهبر انقلاب همه با رعایت ملاحظات و دستورالعملهای کرونایی انجام میشود، دیدار اخیر معظم له با اعضای هیات دولت را غیرقابل مقایسه با دیدارهای مشابه پیش از کرونا یا دیدارهای پایانی دولتهای دیگر با ایشان دانست و خاطرنشان کرد: طبیعی است که در زمان شیوع کرونا، همه جلسات رسمی چه از لحاظ سقف زمانی و چه از لحاظ فواصل فیزیکی تابع قواعد مشخصی است و نمیتوان انتظار داشت این دیدارها آنچنان که در گذشته مرسوم بوده انجام شود.
🔻معزی با اشاره این شایعه که مقام معظم رهبری بر خلاف دولتهای پیشین به اعضای این دولت در پایان دوره مسئولیت قرآن اهدا نکرده، اذعان داشت: این شایعه نیز درست نیست، باز به همان دلیل دستورالعملهای کرونایی، قرآن اهدایی رهبر انقلاب از سوی شخص ایشان به وزرا داده نشد بلکه در انتهای جلسه از سوی دست اندرکاران دفتر ایشان به تک تک وزرا تحویل داده شد.
🔻معاون ارتباطات دفتر رییسجمهوری موضوع عدم ثبت عکس یادگاری با حضور رهبر انقلاب و اعضای دولت نیز توضیح داد: با توجه به شیوع کرونا و ضرورت رعایت فواصل فیزیکی مشخص در جلسات رسمی، روشن است که امکان ثبت عکس یادگاری وجود نداشت.
🔻معزی همچنین با رد آنچه در خصوص زمان حضور رییسجمهوری در جلسه بیان شده، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه زمان جلسه به دفتر رییسجمهوری ساعت ۱۱ ظهر اعلام شده بود، روحانی ۱۵ دقیقه پیش از موعد هم به محل جلسه رفت اما وقوع برخی ناهماهنگیها سبب شده بود که جلسه پیش از زمان رسمی اعلام شده به دفتر رییسجمهوری آغاز شود لذا هر گونه تفسیر یا برداشت مبنی بر تاخیر عامدانه رییسجمهوری در جلسه با رهبر انقلاب قرین به صحت نیست.
🔸فانوس🔸
مومنی:
✅ نصف مردم معتقدند با آمدن رئیسی مشکلات کمتر میشود
روزنامه کیهان نوشت:
🔺نظرسنجیها نشان میدهد اکثریت مردم به رئیسجمهور جدید و دولتی که تشکیل خواهد داد، امیدوار هستند.
🔺مطابق این نظرسنجی که در روزهای 16 تا 20 تیرماه 1400 صورت گرفته، از شهروندان سؤال شده است «فکر میکنید با آمدن آقای رئیسی مشکلات کشور کمتر شود، بیشتر شود یا فرقی نخواهد کرد؟»
🔺45/9 درصد شهروندان معتقدند با آمدن آقای رئیسی مشکلات کمتر میشود. 11/5 درصد هم گفتهاند با آمدن آقای رئیسی مشکلات کشور بیشتر میشود.
🔺از نظر 33/8 درصد، وضعیت کشور تغییری نخواهد کرد. 8/8 درصد نیز به این سؤال پاسخ ندادهاند
هدایت شده از خبرگزاری فارس
پاسخ قالیباف به نامه رضا کیانیان
🔹رضا کیانیان عضو کمپین تبلیغاتی حسن روحانی در نامهای به قالیباف با اشاره به گرانی، تورم، بیکاری و مشکلات کشور در نامهای از رییس مجلس خواسته بود به جای طرح حمایت از کاربران فضای مجازی، این مشکلات را حل کند.
حالا رییس مجلس یک روز پس از این نامه پاسخ وی را داده است. متن نامه قالیباف به این شرح است:
🔹از روزی که کار این مجلس شروع شد یک روز هم نبوده که از بیعملی و بیخیالی آقایانی که مسئولان اجرایی کشور در حوزههای اقتصادی بودهاند خون به دلمان نشده باشد.
🔹وظیفه اصلی مجلس ریل گذاری برای اصلاح زیرساخت اقتصاد است که در آن هم اقداماتی انجام شده است.
🔹بسیاری از اقدامات مانند همسانسازی حقوق بازنشستگان، ایجاد شغل، وام ازدواج و وام مسکن و ... با وادار کردن دولت به انجام کار توسط مجلس محقق شده است؛ اگر توان و اراده دولت بیش از این بود بیگمان نتایج بسیار بیشتری به دست میآمد.
🔹در خصوص طرح صیانت هم نکاتی که لازم بود را گفتهام. برنامه مجلس بستن اینستاگرام و واتس اپ و سایر پلتفرمهای پرکاربرد که کسب و کارهای مردم در آنها تعریف شده نیست. بسیاری از آنچه درباره این طرح ادعا میشود اصلا در آن وجود ندارد؛ البته در طرح موجود ابهاماتی دارد که آنها در بررسیهای کمیسیون اصلاح خواهد شد.
🔹جلسات کمیسیون را هم به صورت علنی برگزار میکنیم تا هم کارشناسان فرصت نقد داشته باشند و هم مردم در جریان آنچه برایشان اهمیت حیاتی دارد قرار گیرند. با بگیر و ببند نمیتوان مدیریت فرهنگی کرد و ما هم به این قائلیم و آن را باور داریم.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
کدام معاملات خودرو از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
🔹براساس طرح مالیات بر عایدی سرمایه، خرید و فروش یک خودرو برای هر فرد بالای ۱۸ سال و همچنین فروش خودرو بیشتر از ۳ سال بعد از خرید آن، از پرداخت این پایه مالیاتی معاف هستند.
🔹همچنین براساس این طرح، خرید و فروش خودرو کمتر از یک سال، مشمول ۳۰ درصد و بیشتر از ۳ سال معاف از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه خواهند بود.
@Farsna
آنچه از طرح صیانت فضای مجازی باید بدانیم :
1️⃣طرح صیانت از فضای مجازی به دنبال رفع تبعیض بین پلتفرمهای داخلی و خارجی است. تا امروز برای پهنای باند به طرف خارجی پول پرداخت میکردیم اما طبق این طرح، به تولیدکننده محتوای داخلی حقالسهم خواهیم داد و اعتبار این کار از محل صندوق تأمین میشود.
2️⃣طبق این طرح تا زمانی که نرمافزارها و پلتفرمهای داخلی رشد نکرده و نتوانند تمام سرویسهای مورد نظر را ارائه دهند، هیچکدام از پلتفرمهای خارجی، فیلتر و یا متوقف نمی شوند .
3️⃣ این طرح دست مسوولان را باز میکند تا با پلتفرمهای خارجی رایزنی کنند که در چارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی فعالیت کنند.
4️⃣ طرح صیانت از فضای مجازی درواقع آغاز قانونمند شدن فضای مجازی برای حمایت از کاربران است.صاحبان پلتفرمها و اپراتورها و کسانی که دوست ندارند فضای مجازی قانونمند باشد، با این طرح مخالف هستند. پلتفرمهای خارجی درآمد بالایی از کشور ما دارند و هیچ مالیاتی پرداخت نمیکنند.
5️⃣ در صورت تصویب نهایی این طرح، اختصاص امکانات خدمات پرداخت الکترونیک، حقالسهم پهنای باند برای تولیدکنندگان محتوای داخلی و معافیتهای مالیاتی از ابزارهای حمایتی ما برای پلتفرمهای داخلی است.
6️⃣ در این طرح حق مالکیت معنوی افراد کاملاً مورد توجه قرار گرفته، و به هیچوجه قرار نیست هیچ شبکهای در فضای مجازی مسدود شود.
تا زمانی که پلتفرمهای داخلی ما نتوانند با نمونه خارجی رقابت کنند، پلتفرمهای خارجی به کار خود ادامه خواهند داد و مسدودسازی نیست.
⬅️در پایان با وجود همه نگرانی ها ؛ این طرح در مرحله بررسی است و در فاز اجرایی قرار نگرفته است . اما فضای مجازی کشور نیاز به ساماندهی دارد تا نااهلان دیگر نتوانند ملت را فریب دهند و معیشت و فرهنگ و هویت مردم را تباه کنند و مملکت را به آشوب بکشانند . همتیان
نکاتی درباره فضای مجازی؛ به بهانه #طرح_صیانت
1️⃣ قتلگاه جوانان و نوجوانان
رهبری در ۱۹ آبان ۹۵: «فضای مجازی حقیقتا قتلگاه جوانان و نوجوانان ما شده است. الآن یک منطقه عظیمی از این فضا در اختیار دشمن است و هر کار میخواهد میکند».
2️⃣ واقعا ول!
رهبری در ۱ فروردین ۱۴۰۰: «متأسّفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد. همه کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند، [در حالی که] ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این افتخار ندارد؛ این به هیچ وجه افتخار ندارد.»
3️⃣ فضای تحت مدیریت دشمن
رهبری در ۲ شهریور ۹۹: «فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریّت میشود؛ بحث این است. ... خب وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را هدایت میکنند و مدیریّت میکنند، ما نمیتوانیم بیکار بنشینیم در مقابل او؛ ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم»
4️⃣ مدیریتی با آرایش جنگی
امام خامنهای در ۱۱ بهمن ۹۸: «همان طور که عرض کردم [دشمن] از لحاظ فضای مجازی، آرایش جنگی گرفته؛ در مقابل این دشمنی که آرایش جنگی در مقابل ملّت ایران گرفته، ملّت ایران بایستی آرایش مناسب بگیرد، باید خودش را آماده کند در همه بخشهای مختلف».
5️⃣ فضایی امن برای ناامنی و خرید و فروش اسلحه
امام خامنهای در ۸ اردیبهشت ۹۸: «در کشور ما خرید و فروش سلاح ممنوع است امّا این کار انجام میگیرد. هم در فضای مجازی، اعلامِ فروش میکنند، هم آدمها میخرند و میفروشند، [هم] در فضای مجازی نشان میدهند. همین قاتل [آن روحانی در] همدان در فضای مجازی عکس خودش را با چند سلاح انداخته و در اینستاگرام پخش کرده ... ما چرا باید اجازه بدهیم؟»
6️⃣ فضای مجازی و بمب شیمیایی دشمن
رهبری در ۱۲ مهر ۹۷: «ابزار رسانه، ابزار مهم و اگر دستِ دشمن باشد، ابزار خطرناکی است. ابزار رسانه را تشبیه میکنند به سلاحهای شیمیایی در جنگ نظامی ... امروز از تلویزیون، از رادیو، از اینترنت، از شبکههای اجتماعی، از انواع و اقسام وسایل فضای مجازی، علیه افکار عمومی ما استفاده میشود ... [مسوولین] توجّه کنند که آنها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خودش را علیه این مردم به کار ببرد.»
تحلیل "نیویورک تایمز" از مواضع اخیر رهبری در مورد مذاکرات وین
🔹"نیویورک تایمز" در گزارشی به مواضع و صحبت های اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای هیات دولت، راجع به مذاکرات هسته ای با غرب و آمریکا، و به طور خاص تاکیدات ایشان مبنی بر غیرقابل اعتماد بودنِ آنها پرداخته و این موضع گیری ها را نشان از آن دانسته که روند آتی مذاکرات هسته ای ایران با کشورهای غربی، با چالش های اساسی رو به رو خواهد بود و اساسا ایران، مخصوصا در دولت جدیدِ این کشور که در روزهای آتی در قدرت مستقر می شود، بنا ندارد به هر قیمتی، به توافقی جدید با غرب در راستای احیای برجام دست یابد.
🔹نیویورک تایمز در این رابطه می نویسد: «رهبر انقلاب اسلامی ایران "آیت آلله خامنه ای" به تازگی در موضعگیری، ایالات متحده آمریکا را در روند مذاکرات هسته ای با ایران، به دورویی متهم کرده و به طور خاص از غیرقابل اعتماد بودنِ آمریکا سخن گفته است. امری که به زعم بسیاری از ناظران و تحلیلگران می تواند در ادامه راه، موجب پیچیده تر شدنِ بیش از پیش روند مذاکرات هسته ای وین که با هدف احیای برجام انجام می شود، گردد.
🔹مواضع اخیر رهبری جمهوری اسلامی ایران، یک هفته قبل از خروج حسن روحانی و دولت وی از قدرت(پس از هشت سال حضور در قدرت)، انجام می شوند. توافق برجام میان ایران و قدرت های جهانی، در دوره حضور حسنروحانی در قدرت به امضا رسید.
🔹در شرایط کنونی، سرنوشت مذاکرات هسته ای ایران و غرب که در مدت اخیر در وین پایتخت اتریش در جریان بوده، به دستان "ابراهیم رئیسی" رئیس جمهور جدید ایران که دیدگاه های نزدیکی با رهبری جمهوری اسلامی ایران در نوع تعامل با غرب دارد و در کمتر از یک هفته دیگر، در قدرت مستقر خواهد شد، سپرده می شود.
🔹برخی ناظران و تحلیلگران بر این باورند که مواضع اخیر رهبری جمهوری اسلامی ایران، جدای از اینکه به نوعی، تبعات منفی اعتماد به غرب را گوشزد می کرد، در عین حال، این سیگنال را نیز به طرف های غربی رساند که در ادامه راه و در مسیر تعامل هسته ای با ایران، بایستی با چالش های زیادی رو به رو شوند و اساسا ایران بنا ندارد در رابطه با مذاکرات هسته ای با غرب، موضعی انفعالی را اتخاذ کند.
زنگ عبرت:
🔴سخنان رهبر معظم انقلاب درآخرین دیدار هیئت دولت آقای روحانی، بی سابقه ترین سخنانی بود که توسط ایشان در طول 32 سال رهبری معظم له بیان شده بود.
♦️امام خامنه ای، بدون تمجید و تشکر خاصی از رئیس جمهور و دولت یازدهم و دوازدهم، رسما دولت او را دولتی شکست خورده و مایه ی عبرت دیگران معرفی فرمودند.
♦️این رفتار تاریخی رهبر معظم انقلاب در حالی است که ایشان در تمام دیدارهای پایانی روسای جمهور مختلف، با جملات و عباراتی متناسب، از خدمات و زحمات آنان تقدیر می کردند.
♦️رسانه های خارجی با تعجب شدید از این نوع بدرقه ی رهبر معظم انقلاب از دولت روحانی نوشتند: آیت الله خامنه ای، در اظهاراتی بی سابقه، بزرگترین دستاورد دولت روحانی را«شکست» معرفی کرد.
♦️واقعا امثال آقای روحانی که 8 سال تمام به آمریکا و غرب چشم دوختند و اکنون نارضایتی امام و ملت را در کارنامه ی خود به ثبت رسانده اند، عبرتی بزرگ برای همه ی مسئولان و مدیران آینده ی این نظام هستند و امیدوارم مهر نارضایتی رهبر عزیز انقلاب، زمینه ای برای محاکمه و مجازات این خاطیان باشد. ان شاءالله
بلای ارز رانتی ۴۲۰۰ تومانی بر سر تولیدکننده
🔹 نیاز کشور به نهادهها دامی ۲۰ میلیون تن است که ۱۵ میلیون تن از آن توسط واردات تامین میشود.
🔹 با این حال تنها واردکنندگان از ارز ۴۲۰۰ تومانی بهره میبرند و کشاورز تولیدکننده نهاده توانایی رقابت با این محصول را ندارد.
گزینههای عیسی زارعپور، مینا مهرنوش و بیژن عباسی آرند برای وزارت ارتباطات جدی شدند
🔹در فاصله یک هفته مانده تا آغاز فعالیت دولت سیزدهم، بازار گمانهزنیها برای معرفی وزیر ارتباطات آینده پررونقتر از گذشته شده است.
🔹در میان افراد اعلام شده، نامهایی چون عیسی زارع پور، مینا مهرنوش و بیژن عباسی آرند بیشتر به چشم میخورد و این گزینهها محتملتر از بقیه هستند.
🔹عیسی زارع پور معاون قوه قضائیه و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه دارای تحصیلات پسادکتری علوم و مهندسی کامپیوتر است. وی در دولت محمود احمدینژاد ریاست مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد را برعهده داشت.
🔹مینا مهرنوش کارآفرین است. مدیرکل برنامهریزی تجاری و اطلاع رسانی سازمان توسعه تجارت وزارت صنعت معدن و معاونت توسعه صادرات این سازمان از جمله فعالیتهای وی محسوب میشود.او دارای دکترای اقتصاد گرایش بینالمللی است. وی مدیر عامل سابق رایتل و متخصص اقتصاد دیجیتال است.
🔹بیژن عباسی آرند مدیرعامل فعلی ایرانسل است و مدیر عامل اسبق شرکت صاایران شیراز (صنایع الکترونیک شیراز) بود. وی فارغ التحصیل مهندسی الکترونیک دانشگاه شیراز، فوق لیسانس و دکترای مخابرات از دانشگاه تربیت مدرس است و در همین دانشگاه در نقش استادیار فعالیت کرده است.
آنچه از حسن روحانی نمیدانید
🔹متولد ۹ دی ۱۳۲۷ (شناسنامه ۲۱ آبان ۱۳۲۷) سرخه است.
🔹هفت فرزند بودند که خواهر و برادر بزرگتر وی در کودکی مرده و حسین، طوبی، فاطمه و طاهره، برادر و خواهران او هستند.
🔹پنج فرزند دارد:
زهرا و سپس منصوره که ساکن اتریش و عروس محمدحسین بهشتی، وارد کننده بزرگ میوه است.
محمد، کشته شده در جوانی، در دهه هفتاد به دست فردی که نگران افشای اسرارش بود. جالب آنکه روحانی در کتاب خاطراتش هیچ اشارهای به این فرزند خود نمیکند.
مجید، با فامیلی «عمرانی»!
و فرزند آخر، مریم، که همسر کامبیز مهدیزاده است.
🔹قبل از انقلاب توسط ساواک دستگیر، و برای آنچه «رهایی از فشار دستگاه» نام نهاده، اردیبهشت ۵۷ راهی انگلستان میشود.
هرچند ادعای روحانی این است که این خروج از کشور به توصیهی شهیدان بهشتی و مطهری بوده، اما هیچ مؤیدی بر گفتهی وی موجود نیست.
🔹درحالیکه مدعی است از ۱۴ سالگی تحت تعقیب بوده و سالهای ۴۳ و ۴۴ توسط شهربانی و ساواک بازداشت و ممنوع المنبر شده اما در سال ۴۸ بدون هیچ منعی پذیرفتهی حقوق دانشگاه تهران میشود و در اوج به اصطلاح مبارزات و مشغلههای حوزوی، ۳ ساله به او لیسانس میدهند!
🔹تا سال ۷۹ پنج دوره نماینده مجلس بود و در تمام این مدت خود را دکترای حقوق از انگلستان معرفی میکرد، درحالیکه وی در شرایطی که عالیترین مقام امنیتی کشور بود، به نام تحصیل در مقاطع ارشد و دکترا در بازهی ۷۳ تا ۷۷ (اخذ ارشد و دکتری تنها در ۴ سال!) مکررا به انگلستان رفت و آمد داشت.
🔹جالب آنکه با بررسی رساله ارشد و دکتری وی از طریق نرمافزارهای سرقت یاب، مشخص میگردد اکثر قریب به اتفاق آن کپیکاریِ بدون ذکر منبع و سرقت بوده است.
🔹درحالی عضو خبرگان رهبری و مدعی اجتهاد است که هیچگاه آزمون اجتهاد نداده و تسلطی بر زبان عربی ندارد؛ همچنین درحالی ادعای داشتن دکترای حقوق از انگلستان را دارد که از بیان سادهترین جملات انگلیسی نیز عاجز است و با این حال مدتی مدیرمسؤل فصلنامه پژوهشی «Iranian Review of Foreign» بود!
🔹پیشنهاد به دار آویختن ضدانقلاب در نمازجمعه را در مجلس اول میدهد و آشوبگران ۱۸ تیر را در نمازجمعه پستتر از اوباش میخواند. عضو همیشگی نهاد راستگرای جامعه روحانیت مبارز، مخالف سرسخت اکران فیلم «مارمولک»، عامل اجباری شدن حجاب در کشور و معتقد به لزوم «بریدن دست معتقدان به حجاب اختیاری» بوده اما در انتخابات ۹۲ با چهرهای جدید از جامعه و جوانان رأی میگیرد!
🔹یکماه قبل از حمله صدام، با وجود تحرکات مرزی عراق، در مجلس اول پیشنهاد انحلال تیپ ویژه ارتش را میدهد که با واکنش تند شهید چمران مواجه میشود.
🔹در اواسط جنگ همراه با هاشمی، مجمع موسوم به «عقلا» را تشکیل میدهند که با تمرکز بر بحث توقف جنگ، موجب کاهش انگیزه مسؤلان و رزمندگان شد که با عتاب امام، جلسات مذکور تعطیل میگردد.
🔹سال ۶۰ رسما نام «روحانی» را ثبت میکند اما در مدرک اهدایی دکترایش توسط انگلستان در سال ۷۷، نام «فریدون» اعلام و درج میشود!
🔹مطابق اعلام کمیته تحقیق و تفحص مجلس از دوتابعیتیها، مشخص میگردد یک مقام عالی اجرایی دارای تابعیت اسکاتلندی (انگلیسی) است که بسیاری از سفرهای مخفی خارجی خود را با پاسپورت دوم و نام اصلی انجام میداده.
🔹حداقل دو مرتبه ارتباط مخفی روحانی با آمریکاییها ثبت و مسجل شده: اولی به عنوان یکی از سه نماینده هاشمی در دیدار با نماینده مشاور امنیت ملی آمریکا (مک فارلین) طی سالهای ۶۴-۶۵ که موضوع آن آینده رهبری در ایران بود؛ و دومی سفر روحانی به پاریس در سال ۶۵ و دیدار با نمایندگان اسرائیلی که خود را آمریکایی معرفی کرده بودند و روحانی در آن دیدار خواهان فشار بیشتر بر امام برای پایان جنگ میشود.
موضوع اخیر توسط حسن عباسی افشا و با شکایت دولت مواجه گشت که با تبرئهی عباسی، صحت ادعای وی مسجل شد.
موضوعی که عینا با تبرئه حمید رسایی از شکایت دولت در خصوص اتهام تقلب تحصیلی روحانی، تکرار و اثبات میگردد.
🔹مجید جعفریتبار، جنگیر محکوم به اعدام، حامی روحانی بوده و جالب آنکه حسین فریدون نیز از مرتبطین با عباس غفاری، دیگر جنگیر محکوم به اعدام است و اخبار مراجعه مکرر این خانواده به جنگیرهای مختلف تاکنون چندین مرتبه افشا شده.
جالب آنکه رؤیت اجنه در نوجوانی و مسلوبالاختیار شدن در برابر آنان، در خاطرات روحانی صریحا ذکر گشته.
🔹درحالی ویلای ۳۰۰ میلیاردی در ولنجک یکی از اموال او است که طبق خاطراتش، پیش از انقلاب مستأجر اتاقی محقر در قم بود.
🔹پدافند هوایی کشور با فرماندهی روحانی، هواپیمای مسافربری حامل شهید جهانآرا و جنگنده شهید عباس بابایی را منهدم میکند.
🔹در مذاکرات ۵۹۸ پیشنهاد واگذاری کامل اروند به عراق را میدهد که با مخالفت ولایتی ناکام میماند.
#احمد_قدیری
ده فرمان آیتالله" در نخستین روز ریاست جمهوری
به گزارش فارس، صالح اسکندری طی یادداشتی نوشت: خاطرم هست جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، دقایقی پس از مراسم تحلیف خود با امضای چندین فرمان اجرایی در کاخ سفید، میراث سیاسی دونالد ترامپ، همتای پیشین خود را به چالش کشید.
دور از انتظار نیست آیتالله رئیسی در اولین روز پس از تحلیف، چند فرمان اجرایی مهم در حوزههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی صادر کند و ضمن بهچالشکشیدن میراث سیاسی دولت روحانی، مردم را به آغاز تغییرات مثبت در زندگی و کسب و کارشان امیدوار نماید.
ده فرمان پیشنهادی ذیل، صرفاً ایدههایی مبتنی بر برنامه های اعلامی رئیس جمهور سیزدهم مبتنی بر دو اولویت اساسی معیشت مردم و مقابله با کروناست که می تواند ضمن احیای سرمایه اجتماعی امید را در دل مردم زنده کند؛
۱- فرمان آغاز ساخت یک میلیون مسکن ارزان قیمت برای سال ۱۴۰۰ بدون احتساب قیمت زمین و ثبت نام از متقاضیان با اصلاح ایراداتی که در پروژه مسکن مهر وجود داشت. کلانپروژهای که در دولت روحانی "مزخرف" خوانده شد و تبعات آن کمبود میلیونها واحد مسکونی و افزایش بیسابقه قیمت مسکن در یکی دو سال اخیر شد.
۲-ابطال بخشنامه اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور درباره افزایش حقوق مدیران اگرچه در هیئت تطبیق مصوبات با قوانین مجلس رد شده است.
۳- فرمان صدور کارت معیشت برای خانوارهای ۵ دهک اول با اعتبار ماهیانه قرضالحسنه و ساماندهی یارانههای پرداختی بخصوص یارانه بنزین به نحوی که به همه آحاد مردم حتی آنهایی که خودرو ندارند اختصاص یابد.
۴- فرمان کاهش پلکانی مالیات بر عملکرد واحدهای تولیدی و ساماندهی مالیات بر ارزش افزوده در راستای حمایت از بازاریان، اصناف و تولیدکنندگان و راه اندازی سامانه هوشمند مالیاتی
۵- فرمان راهاندازی سامانههای شفافیت(مانند قراردادهای دولتی و عملکرد شرکتهای دولتی) در راستای تحقق کامل دولت الکترونیک و اتصال سامانههای دستگاهها و وزارتخانهها در یک سامانه جامع
۶- فرمان آغاز واگذاری داراییهای منجمد و بنگاههای اقتصادی بانکها به مردم و حسابرسی بانکهای خصوصی
۷- فرمان آغاز کاهش ۲۰ درصدی قیمت نان، مرغ، گوشت، روغن، شکر و... از طریق استقرار کامل مدیریت زنجیره تأمین کالاهای اساسی و ساماندهی زنجیره تأمین نهاده ها با ارز ۴۲۰۰ تومانی برای حمایت از تولیدکنندگان
۸- فرمان آغاز صدور کارت سلامت برای همه ایرانیان به نحوی که با این کارت هزینه خدمات از مراکز درمانی (مانند بیمارستانها، آزمایشگاهها و داروخانهها) از طریق بیمه و تسهیلات قرضالحسنه (بابت سهم بیمار) پرداخت خواهد شد و پرداخت از جیب مردم بابت هزینه درمان به نصف کاهش خواهد یافت. (از ۴۳ درصد به ۲۰ درصد)
۹- فرمان تسریع در ترخیص کالاهای موجود در گمرکهای کشور با محوریت کالاهای اساسی و نهاده های دام و طیور
۱۰- فرمان بسیج کلیه دستگاهها و ظرفیتهای نظام و دولت برای واکسیناسیون عمومی مردم در برابر ویروسکرونا ظرف ۶ ماه آتی از طریق واکسنهای داخلی و وارداتی شبیه همان ظرفیتی که در جریان واکسیناسیون فلج اطفال پای کار آمد.
چه طور باید از منافع ملی کشور در برابر استعمار دیجیتالی محافظت کرد؟
🔸از دیدگاه منتقدان طرح صیانت از فضای مجازی، طرحی غلط، بد، افتضاح، خارج از دغدغه های ملی، در اولویت هزارم، کارشناسی نشده، مضر منافع عمومی، بر هم زننده کسب و کارها و همه چیزهایی که منتقدین بر آن اصرار می ورزند است.
🔹اما منتقدان به ما نمی گویند راه جایگزین برای حاکمیت کشور بر فضای مجازی چگونه باید باشد. در حالی که بسیاری از کشورهای غربی بر ابرشرکت های پیام رسانی و شرکت های داده ای کنترل مستقیم دارند راه حل آنها برای حکمرانی کشور بر کنترل داده ها، اطلاعات و فضای اینترنت چگونه باید باشد؟
🔸وقتی در هلند ادمین یک کانال تلگرامی پس از اغتششات ضدکرونایی در ژانویه امسال با همکاری مدیران تلگرام دستگیر می شود، وقتی آلمان فیس بوک را مجبور می کند تا قبل از بستن حساب کاربران به آنها هشدار دهد و دلیل بستن حسابشان را به آنها توضیح بدهد، وقتی تمامی شرکت های پیام رسانی در آن کشورها دفتر دارند، یا سرورهایشان را به آنجا منتقل کرده اند و موظف به اجرای دستورات قضایی کشور مبدا هستند، چاره و راه حل منتقدان طرح چیست؟
🔹در حالی بسیاری از شرکت های نفتی مثل پتروناس مالزی، سعودی آرامکوی عربستان، سی ان پی سی چین و بسیاری شرکت های دیگر، با سیستم های ابری و حفاظت اطلاعات گوگل کار نمی کنند، پاسخ منتقدان به حفاظت از اطلاعات سری و صنعتی و امنیتی و اداری کشور که روی تلگرام و توسط کارمندان دولتی و صنعتی هر روز سوار و پیاده می شود چیست؟
🔸حالا که خود گوگل ایران را تحریم کرده و بسیاری از خدماتش را به روی ایرانیان بسته و حتی ایران را به رسمیت نمی شناسد، حالا که اینستاگرام و توییتر به یک ابزار رسمی برای مبارزه با حاکمیت ایران تبدیل شده و علنا مدیران این شبکه ها همسو با معارضان کشور هستند و رسما صفحات مقامات کشور را بدون توضیح می بندند و عکس سرداران نظامی ایران را با عنوان تروریسم قلع و قمع میکنند، راه حل و چاره منتقدان به طرح صیانت چیست؟
🔹حالا که حتی آمریکا از متحدان غربی خودش مانند فرانسه و آلمان در پروژه هایی مانند پگاسوس جاسوسی کرده است، جواب ما به دهها فقره جاسوسی اطلاعاتی از مراکز حساس کشور در همین چند سال اخیر که بی شک با همراهی ابزارهای ارتباطی و اینترنتی بوده چیست؟
🔸 بسیار خوب! طرح صیانت بد است، اما چه طور باید از منافع ملی کشور در برابر استعمار دیجیتالی محافظت کرد؟