"جنگ طلبان قلابی"
👈 اوایل مرداد یک نفت کش متعلق به یک سرمایه دار صهیونیست در دریای عمان مورد هدف قرار گرفت، مروری سریع بر وقایع بعدی خالی از لطف نیست:
رژیم صهیونیستی و انگلیس: این اقدام از سوی ایران بوده است.
آمریکا: به ایران پاسخ جمعی میدهیم
ایران با رد این اتهام، تحرکات در خلیج فارس را مشکوک خواند.
رژیم صهیونیستی: وقت جنگ با ایران رسیده است.
بی بی سی: آیا جنگ دوم نفتکش ها جهان را تهدید می کند؟
ایران: به هر حماقتی پاسخ کوبنده میدهیم.
منابع خبری: چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به ایران.
آمریکا(چند روز بعد): میخواهیم انگلیس پیشدار پاسخ جمعی به ایران باشد.
انگلیس: دزدی دریایی احتمالی با حضور کماندوها پایان یافته است.
انگلیس: پرونده ایران را به شورای امنیت میبریم.
شورای امنیت: شواهد انگلیس برای دخالت ایران در این حمله ناکافی است.
۱۵مرداد: دعوت آمریکا از رئیسی برای ادامه مذاکرات برجام.
دیوان محاسبات: حقوق بازنشستگان در ۲ ماهه ابتدایی از محل تنخواه خزانه و تسهیلات کوتاه مدت بانکی پرداخته شده....
➕ خرج چو از کیسه مهمان بود، حاتم طائی شدن آسان بود؛ افزایش حقوقها بدون تعریف منابع مالی درست، نوعی هزینه تراشی و مین گذاری دولت جناب روحانی برای دولت جدید محسوب میشود!
تخلفات جهانگیری در بازپرداخت وام ۸۲ میلیون دلاری «ایران ایرتور»
♦️بیگی عضو کمیته تحقیق وتفحص از سازمان خصوصی سازی: دادخواستی به دیوان عدالت اداری با موضوع شکایت از تخلفات در تغییر وثیقه وام ۸۲ میلیون دلاری هواپیمایی ایران ایرتور ارائه کرده ایم.
♦️ شرکت ایران ایرتور قبل از واگذاری به دلیل دریافت تسهیلات ۸۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری به حساب ذخیره ارزی بدهکار بوده است.
♦️ زمان آغاز بازپرداخت اقساط تسهیلات حساب ذخیره ارزی از سال ۹۵ بوده اما طبق نامه بانک ملی، پرداخت بخش اول قسط اول مربوط به بودجه سال ۸۵ در سال ۹۹ انجام شده که بعد از ۱۴ سال از دریافت تسهیلات و اتمام موعد قرارداد صورت گرفته که باید عملا موجب فسخ قرارداد واگذاری می شده است.
♦️هیئت امنای ذخیزه ارزی به ریاست اسحاق جهانگیری در مصوبهای تضامین ایران ایرتور برای بازدپرداخت وام ۸۲ میلیون دلاری را با چالش جدی مواجه کرد تا این شرکت به دلیل عدم بازپرداخت این وام در دولت آینده با مشکلی مواجه نشود.
نمایندگان مجلس به هوش❗️❗️
❇️مردم درباره فضای مجازی دو خواسته جدی دارند:
1️⃣دریافت خدمات پایدار و با کیفیت؛
2️⃣مصونیت از مخاطرات فرهنگی و ناهنجاریها.
🔸 طی سالهای گذشته جریان وابستهای که منافع جناحی و اقتصادیاش در ولنگاری فضای مجازی است، با حضور در رأس نهادهای تصمیمگیر این حوزه، چنین القا کرده که تنها راه تأمین خواسته نخست، فعالیت پلتفرمهای بزه خیز خارجی است که منشأ تمام ولنگاریهای فضای مجازی هستند؛ این جریان، بهرهمندی از فرصتهای فضای مجازی را گروگان هنجارشکنیها در این فضا قرار داده است.
🔸بخش قابل توجهی از حملات به طرح حمایت از حقوق کاربران معروف به #طرح_صیانت، توسط این جریان نفاق که درآمدهای کثیف خود را در خطر میبیند، اتفاق میافتد.
🔸جریان مزبور با استفاده از پولهای کثیفی که در طول سالهای گذشته - بهواسطه رواج فساد در جامعه- جمع کرده، دروغ بزرگی را فریاد میزند که پیشگیری از ولنگاری و هرجومرج فضای مجازی یعنی محرومیت از فرصتهای این فناوری!
💢تکرار این دروغ بزرگ با ادبیات اتوکشیده، باعث فریب بخشی از نمایندگان انقلابی مجلس شده تا ناخواسته در پازل جریان نفاق بازی کرده و در راستای منافع دشمن رفتار کنند.
✅ نمایندگان محترم مجلس -موافق و مخالف- به هوش! مردم، خواستار فضای مجازی سالم و عاری از محتوای فاسد اخلاقیاند، همچنان که بهرهمندی از مزایای بیشمار فضای مجازی را خواهاناند. طرح حمایت از حقوق کاربران باید هر دو خواسته را تأمین کند. فریب بوقهای رسانهای جریان نفاق را نخورید چراکه منافع خود را به نام خواست مردم فریاد میزنند.
درخواست محاکمه حسن روحانی
🔷 صبح سه شنبه 19 مرداد 1400 گروهی از طلاب و مردمی که خواهان محاکمه حسن روحانی بودند ، در مقابل دفتر ارتباطات مردمی حوزه ریاست قوه قضائیه در خیابان ولیعصر تهران تجمع و خواهان محاکمه حسن روحانی شدند .
🔷 محاکمه حسن روحانی باید به یک مطالبه همگانی در سراسر کشور تبدیل شود تا فردی که به مدت هشت سال کشور را به عقب برد و خسارت های کلان و سنگین اقتصادی به کشور و میلیونها خانواده ایرانی وارد کرد ، زمینه های نفوذ دشمن در ابعاد فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی و امنیتی را آماده و پشتیبانی کرد ، نهایت سعی و تلاش خود را برای جلوگیری از گسترش نفوذ انقلاب اسلامی در منطقه و جهان به خرج داد و باعث افزایش فشارهای دشمنان انقلاب بر این کشور شد ، سزای اعمال خائنانه خویش را ببیند .
🔷 روحانیت معظم و انقلابی می توانند نقش بزرگی در تحقق این خواست همگانی مردم ایفا کنند .
🔷 اگر نامه ها و طومارهای درخواست محاکمه حسن روحانی از مراکز نماز جمعه های سراسر کشور برای دستگاه قضایی ارسال شود ، قوه قضائیه نیز سریعتر به این مسئله ورود خواهد کرد .
🔷 رسانه های جبهه انقلاب نیز تلاش کنند تا این موضوع را به شکل گسترده تری پوشش خبری دهند .
شارلوت والرِ گاندو۲ کیست؟!
▫️شارلوت، افسر اطلاعاتی انگلیس (۳۲ساله) با نام مستعار لوتی بود که در پوشش بخش سیاسی سفارت انگلیس در شهریور ۹۴ وارد ایران شد.
▫️او دارای سطح اطلاعاتی بالا بود به طوری که سفیر انگلیس در تهران و هیچ کدام از اعضای سفارت حق پرسوجو از اقدامات وی را نداشتند و به طور مستقل وارد عمل میشد.
▫️لوتی با دیپلمات کشورهای مصر، پاکستان، کویت، گرجستان، آلمان، فرانسه ارتباط داشت و شبکه جمع آوری گسترده اطلاعات را از دیپلماتهای سایر کشورها فراهم کرده بود.
▫️شارلوت علاوه بر ایران، تمرکز ویژه ای بر حوزه یمن، سوریه و نقش ایران در این کشورها داشت و محل جلسات هماهنگی را در سفارت انگلس و عموما با حضور دیپلمات های فرانسوی برگزار میکرد.
▫️شارلوت در انتخابات سال ۹۴ ایران به صورت مخفیانه اقدام به فیلمبردای از مجموعه های حساس کشور کرده بود.
▫️وی همچنین در زمان حضور خود در ایران به طور جدی پیگیر بورسیه چونینگ (برای جذب نخبگان ایرانی توسط سرویس انگلیس) بود.
ضرورت شخصیتسازی جدید از وزارت امور خارجه
🔹از همان روز اول آغاز مذاکرات احیای برجام در وین بهصورت مداوم دیپلماتهای ایرانی اعلام میکردند که دور بعدی مذاکرات احتمالاً دور آخر بوده و همهچیز روبهپیشرفت قرارگرفته است.
🔹واقعیت آن است که روحیه حقوقی و سازمان مللی حاکم بر وزارت امور خارجه باعث شد تا در وین گره در کار تیم مذاکرهکننده افتاده و آنها نتوانند بهصورت مقتدرانه با تروئیکای اروپایی و سایه آمریکایی آن به نتیجه قابل فهم برسند.
🔹درحالیکه برخی از کارشناسان وزارت خارجه اعتقاد دارند که حفظ تیم مذاکرهکننده زمان رسیدن به توافق را برای دولت جدید کمتر میکند؛ باید گفت که حفظ شاکله این روحیه در ادامه مذاکرات نهتنها مؤثر نیست، بلکه طرف غربی را بر خواستههای نامشروع خود جسورتر خواهد کرد.
🔹اگر تهران استراتژی مذاکره با غربیها را تغییر ندهد؛ مذاکرات وین به زنجیرهای فرسایشی و بدون نتیجه تبدیل خواهد شد.
🔖پنج اشتباه بزرگ عباس عراقچی در مذاکرات وین باعث شد؛ خوی وحشی و زیاده خواه غربی جای مذاکرات برابر را بگیرد:
1️⃣ایده تقسیم تحریمها به موارد «رفع شدنی» و «رفع نشدنی» و پذیرش آن از سوی تیم مذاکرهکننده فعلی از همان ابتدا به معنای ورود ایران به تونل مذاکرات فرسایشی بود، در این شکل از رویارویی دیپلماتیک تا بدین جا هر دور از مذاکره بهعنوان توافق نهایی به ایران فروختهشده و بهنحویکه آورده ایران در هر مرحله هرگز بهاندازهای نباشد که ایران بتواند برای مذاکره بعدی مقاومت کند.
2️⃣ ادغام مذاکرات «نجات برجام» و «بازگشت آمریکا به برجام» شانس ایران را برای رسیدن به توافق منصفانه و پایدار کمتر کرد.
3️⃣نتیجه عجله ابتدایی تیم ایرانی در رسیدن به توافق قبل از انتخابات ریاست جمهوری باعث شد اسلحه آمریکا برای فشار به ایران مسلحتر شده و آمریکاییها آن را برای کنترل رفتار ایران به کار ببرد (درحالیکه پیش از آغاز مذاکرات تنها حل مسائل هستهای روی میز بود؛ به ناگهان به روح شروط ۱۲ گانه پمپئو منحرف شد)
4️⃣ترک مذاکرات قبل از آغاز دور چهارم؛ اقدام شجاعانهای از سوی ایران بود که متأسفانه اجرا نشده و تیم حاکم بر مذاکرات جسارت آن را نداشت. نوع واکنش آمریکا به خرابکاری نطنز نشان میداد تضعیف ایران را به توازن در خاورمیانه ترجیح میدهد.
5️⃣ایران در مذاکرات وین هرگاه از آمریکاییها ناامید میشد به پاریس تکیه میداد فرانسه هیچگاه ستون سیاست خارجه تهران نبوده و ذاتاً خود را رقیب منطقهای ایران میداند.
نکته آخر:
محسن امین زاده معاون وقت وزارت خارجه در دولت اصلاحات در اظهارنظر جالبتوجهی گفته است که ماندن ظریف در مذاکرات وین ضروری است؛ البته دستور ماندن ظریف در وزارت خارجه به معنای ماندگاری وزیر فعلی در آن وزارتخانه نیست؛برای اصلاحطلبان افراطی حفظ روحیه و منش ظریف در وزارت خارجه را از حضور فیزیکی او مهمتر می دانند.
وقت آن رسیده است که بهجای تلاش برای شکست تحریم، میزان اثرات تحریم پذیری را پایین بیاوریم؛ این تغییر بزرگ استراتژیک، نیاز به یک شخصیت سازی جدید از وزارت خارجه کشورمان دارد.
قسمتی از بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار حضوری با اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا که متأسفانه منتشر نشد.
🔹 رهبر معظم انقلاب: تناقضات و کم کاری های دولت در مقابله با بیماری کرونا به شدت زیاد است.
🔹 چرا از اطبا طب سنتی استفاده نمی کنید؟!
🔹 اگرچه شما مسیر طب سنتی را منتفی می دانید اما اینها دست آورد های خوبی داشته اند.
🔹 پزشکانی که متخصص علوم پزشکی جدید و متخصص طب سنتی هستند، حرف های جدیدی دارند، چرا شما به اینها اعتنا نمیکنید؟!
بورس و عبرت های ریزش سال۹۹
✍️علی محمدی
🔶یک سال پیش در چنین روزی، شاخص بورس تهران بعد از چند ماه رشد پیاپی، به یکباره وارد روند نزولی می شود تا بزرگترین ریزش تاریخ خود را رقم بزند. مردمی که به دعوت چندباره ی رییس دولت و وزرا دارایی خود را وارد بورس کرده بودند، در تور صفهای فروش و حقوقی ها گیر می کنند تا نه تنها سرمایه انها نابود شود، بلکه بزرگترین سرمایه نظام نیز _اعتماد مردم_ خدشه دار شود. در این خصوص حرفها برای گفتن زیاد است ولکن فراز و فرود بازار سرمایه در یک سال اخیر چند واقعیت گرانبها را برای همه آشکار ساخت:
1️⃣قوانین بورس در ایران به شدت فساد زا و در جهت تضعیف سهامداران خرد و به نفع حقوقی ها و سهام داران عمده است. بنابراین در اولین فرصت باید این قوانین اصلاح شوند.
2️⃣سازوکار بازار سرمایه به گونه ای است که به صورت کامل در جهت تامین فلسفه وجودی خود نمی باشد. به این معنی که نمی تواند نقدینگی را در جهت تقویت بنگاه های تولیدی به کار گیرد. لذا این سازوکار باید تغییر کند.
3️⃣تجربه سال ۹۹ و ناهماهنگی بین وزارت اقتصاد و نفت در صندوقETF، یا اقدامات بانک مرکزی در تعیین نرخ بهره، نشان داد که مسئولین باید تصمیمات کلان اقتصادی را با هماهنگی کامل و آینده نگری و با در نظر گرفتن شرایط بازارهای مالی اتخاذ نمایند.
4️⃣مسئولیت از بین رفتن سرمایه مردم در بورس در سال۹۹ متوجه چه افرادی است؟ به نظر می رسد فقدان وجود نهادهای ناظر بر عملکرد مسئولین سازمان بورس و حقوقی ها، راه را برای انحراف بورس از کارکرد اصلی خود فراهم کرده است. از این منظر اصلاح قوانین و نهادهای ناظر بر سازمان بورس موضوعی ضروری است.
5️⃣ بخشی از ضررهای مردم در سال گذشته متاثر از ورود بدون آموزش آنان به بازار سهام بود. لذا باید سازوکار یا شبکه ای برای آموزش مردم ایجاد گردد. ترویج نگاه سرمایه گذاری بلند مدت در بورس با رعایت نکات فنی، باید محور اصلی این آموزش ها باشد.
🔚نکته راهبردی:
دولت سیزدهم با در نظر گرفتن واقعیت های فوق و تجربه گذشته باید اولین کارویژه خود را در زمینه بازار سرمایه، بازگشت اعتماد مردم نسبت به بورس قرار دهد که این امر از طریق نظارت بر سازمان بورس و عملکرد حقوقی ها مقدور است. در مرحله بعد چند وجهی کردن اقتصاد و خروج از بانک محوری؛ و استفاده از بازار سرمایه برای تامین مالی بنگاه ها باید در دستور کار قرار گیرد.
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
🎬 قطب نما ۱۹۴ | رسانه و تاکتیک فریب
📌دروغ، همیشه وارونهکردنِ حقیقت نیست؛ گاهی حذف بخشهایی از یک موضوع و بیان ناقص آن، مفهوم را کاملا وارونه میکند.
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
تردیدها و تاخیرها
لابی ها و فشارهای سنگین برای کنار گذاشتن برخی جوانان نخبه انقلابی از دولت شکل گرفته است.
ما با طیف جدیدی از مدعیان انقلابیگری مواجهیم که حاضرند اداره مملکت دچار مشکل بشود دستور ولایت مبنی بر تشکیل سریع دولت زمین بخورد . دولت جوان انقلابی شکل نگیرد تا فلان نیروی نخبه جوان انقلابی که با او مشکل دارند در کابینه نباشد.
تاخیر در معرفی دولت و تردید در انتخاب وزرا بشدت بروی وضعیت معیشت و اقتصاد کشور اثر منفی مخرب خواهد داشت خصوصا اینکه کرونا دارد تلفات سنگینی بصورت روزانه روی دست ملت میگذارد.