واکسیناسیون؛عمومییا اجباری❗️
🔻#واکسیناسیون_اجباری هرگز به عنوان سیاست نظام، توسط هیچ از مسئولان، اعلام نشده است.
🔻استفاده از کلمه «اجبار» در کنار واکسیناسیون همانند استفاده این کلمه در کنار «حجاب»، ترفندی است که توسط دستهای ناپیدای خناسان، طراحی شده است.
🔻سیاست نظام، اقدام جدی برای #واکسیناسیون_عمومی است و لازمه اینکار و قطع زنجیره انتقال ویروس، این است که خدمات عمومی در چارچوب ضوابط جدیدی به افراد ارایه شود.
🔻افراد وقتی تصمیم می گیرند که از خدمات عمومی استفاده کنند باید ضوابط اجتماعی مربوطه را رعایت کنند.
بنابراین اینکه عدهای بگویند مثلا به کرونا یا واکسن اعتقادی ندارند، مجوزی برای انتشار ویروس و تهدید سلامت دیگران و زیر پا نهادن ضوابط قانونی و مورد خواست اکثریت قاطع نخبگان و مردم نیست.
🔻از این رو اگر تصمیم مجموعه نظام این است که برای قطع زنجیره بیماری، باید درصد معینی، واکسینه شوند و یا خدمات عمومی صرفاً به افراد دارای ایمنی نسبت به ویروس کرونا، ارائه شود این به معنای اجبار نیست بلکه این الزامات، اقتضای زندگی در یک مجموعه اجتماعی است.
🔻علاوه براین نباید فرصت تهدید سلامت و آرامش روانی مردم به کسانی داده شود که به هر دلیل نمیخواهند قوانین حاکم در یک جامعه زندگی اجتماعی را بپذیرند.
🔻البته اگر کسی مدعی اندیشه و ایده متفاوتی است، باید به جای غوغا و رفتار عوامانه، نظر خود را در کرسی های معتبر با روشمندی بیان و مورد اعتبارسنجی کارآزمایی قرار دهد و احیانا اگر نظر او پذیرفته نشد آن را معادل رد وحی الهی به جامعه فاکتور نکند!
سناریوهای مشابه
🔹سناریوی اول :
غربی ها (بخصوص آمریکا و انگلیس) ابتدا با فتنه و شیطنت در نقاط مختلف جهان جنگ و درگیری ایجاد می کنند و بسیاری از مردم کشته می شوند.
بعد با مکر و فریب ولی با ژستی خیرخواهانه به طرف های جنگ القاء می کنند که تنها راه پیروزی ، خرید سلاح های غربی است.
با خرید اسلحه درگیری ها شدت می یابد و طرف های درگیری پول بیشتری خرج خرید سلاح می کنند و مردم بیشتری کشته می شوند.
🔸نکته جالب اینجاست که غربی ها از وجهه مثبت سازمان ملل برای پیشبرد این سناریو استفاده می کنند.
🔺تا برای غربی ها سود هنگفت از فروش اسلحه وجود دارد ، جنگ و درگیری و کشتار هم تمام نخواهد شد ...
🔹سناریوی مشابه :
غربی ها با فتنه و شیطنت ویروسی را تولید و منتشر می کنند و بسیاری از مردم کشته می شوند.
بعد با مکر و فریب به مردم دنیا القاء می کنند که تنها راه پیروزی بر این ویروس ، خرید داروها و #واکسن های آن هاست.
با خرید و استفاده از داروها و واکسن ها ، ویروس وحشی تر شده و کشورها پول بیشتری برای خرید دارو و واکسن خرج می کنند و افراد بیشتری کشته می شوند.
🔸نکته جالب اینجاست که غربی ها از وجهه مثبت سازمان بهداشت جهانی (سازمان ملل) برای پیشبرد این سناریو استفاده می کنند.
🔺تا برای غربی ها سود هنگفت فروش دارو و واکسن وجود دارد ، ویروس و کشتار هم تمام نخواهد شد ...
کشوری با ظرفیت سه قاره
🔹عراق یکی از مهمترین همسایگان ایران است نه به دلیل موقعیت استراتژیک این کشور بلکه به دلیل بازاری که ایران در عراق دارا است.
🔹حجم صادرات ایران به عراق در سال ۹۹ بیش از ۷ میلیارد دلار بوده است.
🔹این حجم از صادرات به این کشور ۴ برابر صادرات ایران به قاره اروپا، آفریقا و آمریکا بوده است.
🔹با رفع مشکلات موجود بر مسیر تجارت دو کشور میتوان حجم صادراتی غیر نفتی ایران به عراق را به ۱۴ میلیارد دلار رساند.
✳️علت گستردگی واکسیناسیون عمومی
حدود ۲۰ ماه ازگرفتاری دنیا با ویروس منحوس کرونا می گذرد و در این مدت تدابیر مختلفی برای مبارزه صورت گرفته که دارای فراز و نشیب های فراوان بوده در ایران اسلامی به علت سوء مدیریت و بی تدبیری دولت گذشته ،جدی نگرفتن آن و بیتوجهی به عملیاتی نمودن پروتکل های بهداشتی و توصیه های کارشناسان از سوی دولت خسارات فراوانی وارد شده و پیچیدگی آن را بر گردن تحریم و عدم امضای F.A.T.F انداختند
✅رئیس کل بانک مرکزی روحانی (همتی)
به دلیل تحریم هنوز واکسن نخریده ایم
✅سخنگوی دولت روحانی (ربیعی) نپیوستن ایران به fatf علت ناتوانی در خرید واکسنکروناست
✳️در دولت سیزدهم با گذشت تنها ۴۰ روز از آغاز به کار،میلیونها دوز واکسن به کشور وارد شده،واکسن عمومی شدت گرفته وجامعه هدف بیشتری درحال واکسینه هستند
✳️علت آن چیست
🔺آیاتحریمها لغوشده وملت نمیدانند؟!
🔺آیاایران بهfatf پیوسته ومردم آگاهی ندارند؟!
🔺آیا مذاکرات وین در پشت پرده به توافقاتی رسیده است و مردم بیخبرند؟!
☸️جواب خیر.عزم و اراده بالا ،مردمی بودن دولت، صادق الوعد بودن ،مدیریت انقلابی و جهادی،پیگیری و نظارت، خواستن و... دلیل این اقدامات موثر و مفید است
♊️رئیس هلال احمر:رئیسجمهور جدید شخصاً باچین،روسیه و سایر کشورها تماس گرفت و این روند برای واردات واکسن خیلی کمک کرد.
ایران در مواجهه با طالبان دچار افراط و تفریط نمیشود، چنانکه در تعامل با شوروی سابق، قطر و حماس دچار نشد
🔰 تحلیلی خواندنی پیرامون دلایل ایران برای مذاکره و ارتباط با برخی از حکومتها و جریانات سایر کشورها
🔸به بشار اسد رئیس جمهور سوریه و نوع رفتارش نسبت به مردم کشورش انتقاداتی وارد بوده و هست، پس چرا در جنگ سوریه در کنار حکومت سوریه ایستادیم؟ حکومت سوریه ولو دارای اشکالاتی باشد چه در سالهای دفاع مقدس در کنار ایران و چه در جنگ با داعش در مقابل استکبار جهانی ایستاد و این ایستادگی و همراهی جدی ایران باعث شد که شر داعش از کل مردم جهان دفع شود.
🔸روسیه(شوری سابق) یک کشور کمونیستی ست که ظلمهای زیادی در گذشته نسبت به کشورهای اسلامی روا داشته از جمله در هشت سال دفاع مقدس در کنار حزب بعث عراق قرار گرفت و با دادن تجهیزات فراوان و مشاورت نظامی به عراق باعث کشته شدن بسیاری از مردم و رزمندگان ایران شد، پس چرا در سالهای اخیر روابط ایران و سایر کشورهای جریان مقاومت با این کشور نزدیک شده است؟ روسیه به عنوان یکی از قدرتهای اصلی جهان در سالهای اخیر نقش بسزایی در صادر نشدن بسیاری از قطعنامهها و تحریمها علیه ایران و سایر کشورهای جریان مقاومت داشته است و همچنین در جنگ سوریه در کنار جبهه مقاومت نقش بسزایی در نابودی داعش داشته است و این ظلمی بزرگ به مردم منطقه است اگر به خاطر گذشته، امروز به سراغ روسیه نرویم و از فرصت آن استفاده نکنیم.
🔸قطر حامی و تامین کننده اصلی پول و تجهیزات نظامی جبهة النصرة که بزرگترین جریان تکفیری بود که در سوریه در مقابل جریان مقاومت قرار گرفت و باعث به شهادت رسیدن بسیاری از رزمندگان جبهه مقاومت شد؛ پس چرا امروز ایران روابط نزدیکی با این کشور دارد؟ قطر یکی از استراتژیکترين کشورهای عربی ست و آمریکا و عربستان بسیار از این ارتباط نگران هستند و تلاش فراونی کرده اند که بتوانند این ارتباط را از بین ببرند. شاید در آینده بتوان گفت این ارتباط چه منافع گستردهای برای ایران، سایر کشورهای منطقه و جبهه مقاومت به همراه داشته است.
🔸جنبش حماس فلسطین در جریان جنگ سوریه مقابل جبهه مقاومت قرار گرفت؛ پس چرا امروز عضو جبهه مقاومت محسوب میشود و از سوی جبهه مقاومت حمایت میشود؟ با وجود این اشکال اما امروز جریان اصلی که در فلسطین مقابل اسرائیل به عنوان دشمن اصلی اسلام و بشریت ایستاده است حماس است و نمیتوان به خاطر اشتباهی که در گذشته داشتهاند از جریان حماس برای مقابله و نابودی بزرگترین دشمن اسلام حمایت نکرد.
🔸طالبان در زمان گذشته که بر افغانستان حاکم شد یکسری تصمیمات و روشهای افراط گرایانه نسبت به مردم این کشور داشت و همچنین در آن دوران باعث کشته شدن طیفی از مردم افغانستان شد پس چرا امروز ایران با طالبان مذاکره میکند؟ پیرامون طالبان پاسخهای قبلی به نوعی پاسخی به این سوال است و هم اینکه پاسخ های فراونی در این روزها نسبت به این سوال خواندهاید. شرایط طالبان تفاوتی نسبت به روسیه و قطر برای ارتباط ندارد و طالبان این موضوع را در سخن و عمل در طول سالهای گذشته طی مذاکراتی که با مسئولین ایران داشته ثابت کرده است و شاید در سالهای آینده بتوان پیرامون آن به صورت مصداقی مطالبی بیشتری را بیان داشت.
🔹نکته اول: در کجای دنیا مناسبات بین المللی کشورها این گونه است که به خاطر منازعات گذشته امروز باهم پیرامون منافع مشترک مذاکره و همکاری نکنند و اگر این گونه بود امروز اکثر کشورها با یکدیگر در ارتباط نبودند.
🔹نکته دوم: دکترین بین الملل انقلاب اسلامی همیشه این گونه بوده است که با حفظ چهارچوبها و خطوط اصلی انقلاب و جبهه مقاومت باید با تمام کشورها مذاکره کرد مگر کشوری که خلاف آن را رعایت کند.
🔹نکته پایانی: باید دانست که حکومتها و جریانات سایر کشورها مانند دلاور مردان سپاه پاسداران، حزبالله لبنان، حشدالشعبی، فاطمیون و زینبیون نیستند که سربازان مطیع ولی فقیه باشند و باید با آنها براساس منافع مشترک جلو رفت و به نتیجه رسید.
حجت الاسلام لواسانی: از تمام روستاهای لواسان بازدید میدانی داشتهام/ شورای فرهنگ لواسان رتبه اول تهران را کسب کرده است
🚨میخواستند با تراکم فروشی در لواسان به من خانه بدهند قبول نکردم
🔰دفتر امام جمعه را خودم ساختم/ بخاطر وقت زیادی که در لواسان گذاشتم به دانشگاه بدهکار شدم
حجتالاسلام لواسانی در گفتگو با رجانیوز:
🔹به خود من شفاف اعلام نشده که چرا این اتفاق می افتد. فقط به من اعلام کردند که به این نتیجه رسیده ایم که کسی دیگر جایگزین شود و هیچ دلیلی برای این اتفاق ذکر نشده است.
🔹من به جرات اعلام میکنم که تمام روستاها را گشتهام و با دقت مسائل را رصد کردهام. نه اینکه مثل آقای روحانی با ماشین بروم و سر بزنم، تک تک مناطق را شخصا در میان مردم حضور داشتهام و از مشکلات مردم خبر دارم.
🔹اگر منظور دوستان کار فرهنگی گزارشی است، بله بنده فعال نبودهام ولی اگر منظور حل مسائل و مشکلات مردم است که به هیچ وجه قبول ندارم.
🔹اگر هم ملاک دوستان بحث شورای فرهنگ عمومی است که شورای فرهنگ لواسان در استان تهران رتبه اول را کسب کرد. در غالب مناطق امام جمعه این مسئولیت را به فرماندار میسپارد ولی بنده خودم تمام مدت حضور داشتم و نقشآفرین بودم.
🔹بنده نه استعفا دادهام و نه اظهار تمایل برای ترک این مسئولیت داشتهام. هیچگاه هم اظهار خستگی یا پشیمانی نداشتهام و همواره تاکید کردهام که نظر مشورتی من این است که روند باید ادامه پیدا کند.
🔹قرار بود شهرداری مکانی در اختیار ما قرار دهد و از قضا مکان بسیار شیک و مناسبی هم بود. از معاون وقت شهرداری سوال کردم که این مکان را شما چطور میگیرید؟ گفتند یه کارهایی میکنیم، تراکم میفروشیم. خب این یعنی حرام. من گفتم این کار حرام است و من نمیخواهم و قبول نکردم.
🔹به من یک ماشینی از شهرداری دادند که هزار منت میگذاشتند و من این را هم پس دادم و گفتم نمیخواهم دستم زیر ساطور شما باشد. این امام جمعه اصلا نمیتواند حرف بزند و مقابل مفاسد بایستد.
🔹من آمدم به نزدیکترین نقطه ممکن به مصلای لواسان ساکن شدم و یک ربع تا دفتر و محل نماز جمعه فاصله دارم. جالب این است که مسافت من از آن نقطهای که شهرداری لواسان در نظر گرفته بود به اندازه مسافتی است که همین حالا تا مصلا دارم.
🔹این موضوع نه فقط برای لواسان، بلکه بسیاری از مناطق دیگر نیز صادق است که البته آقایان مشکلی با آنان ندارند. ما مناطقی داریم که امام جمعه بیست کیلومتر با محل اقامه نماز فاصله دارد و هیچ خللی هم در انجام وظایف خود ندارد و کسی هم اشکالی به آنان نمیگیرد.
🔹امام جمعه قبلی لواسان دفتری در این منطقه نداشت و بنده به محض ورودم، دفتر امام جمعه را خودم ساختم و تاسیس کردم. آدرس ما لواسان، میدان قائم، مصلی لواسانات است. طبقه اول ستاد است، طبقه دوم دفتر است. همه اینها کاملا مشخص است. اصلا دفتر را خودم ساختم. قبلا اینجا دفتر نداشته است.
🔹بنده از اول صبح تا آخر وقت در محل کارم حضور داشتم و بجز زمانهایی که برای تدریس به حکیمیه میرفتم، باقی زمان را در دفتری بودم که خودم ساختم و قبل از من وجود نداشت. من بخاطر رسیدگی به مشکلات مردم و منطقه آن قدر زمان گذاشتم که حتی الان بابت اینکه درسهای کمتری ارائه دادم به دانشگاه بدهی دارم. البته محل تدریس من هم فاصله کمی با لواسان دارد و رفت و آمد من زمان زیادی نمیگرفت. امام جمعه جدید هم البته هیات علمی دانشگاه خوارزمی هستند و فاصله ایشان از منطقه ماموریت از بنده بیشتر است.
مافیای خانگی فعالتر از گذشته؛ لابی برای ترخیص محموله ۴۲۰ کانتینری پرحاشیه بوش!
🔹 محموله ۴۲۰کانتینری شرکت بوش که به دلیل تخلفات متعدد؛ مهلت ۹۰روزه برای مرجوع شدن داشت؛ ظاهرا با فعال شدن لابی واردات لوازم خانگی فرایند ترخیص و آزادسازی را می گذراند.
🔹 اطلاعاتی که به دست ایسنا رسیده نشان میدهد وزارت امور اقتصاد و دارایی طی نامهای به گمرک خواستار ترخیص محموله بوش شده است. در این نامه که هفتم شهریور ماه ارسال شده، به صدور دادنامه شعبه سوم دیوان عدالت اداری به نفع صاحب کالا، تمدید ثبت سفارش از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تأیید منشاء ارز مربوط توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و نامه دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت که به صراحت امکان ترخیص ثبت سفارش های بانکی پس از تأیید منشاء ارز توسط بانک مرکزی را بدون قید زمانی اعلام داشته، اشاره شده است.
تار مویی که حالا شلوارکن شد
🔹نگرانی ما در سالیان نه چندان دور از بیرون ماندن چند تار موی زنان و دختران بی جهت نبود ، نه از آن جهت که ملاک و معیار خوبی و بدی آدمها باشد ،بلکه از آن جهت که میدانستیم اندک اندک آن چندتار مو تبدیل میشوند چند دسته موی و به آن چند دسته موی هم تمام نشد رسید تا بدان جا که شاهد بودیم همه موهای برخی زنان و دختران پریشان و بی حجاب شد.
🔹کاش کار به پریشانی مو خاتمه پیدا میکرد . اکنون کار به جایی رسیده است که شاهد زنانی هستیم که با لباس خانگی مانند زیر پیراهن و شلوارک در خیابانها و معابر و پارکها و اماکن عمومی خودنمایی میکنند.
🔹باز کار به همینجا هم ختم نشده ،در کمال تاسف شاهد زنان و دخترانی در انظار عمومی هستیم که با دامن های کوتاه و بدون شلوار به میدان آمده اند.
🔹 قطعا کار به همین جا هم ختم نخواهد شد ، مسیر همان راهی هست که زن جامعه غربی طی کرده است. اگر سریعا فکری نشود شاید دور زمانی نشود که شاهد زنان عریان و برهنه کامل در سطح جامعه باشیم.و به موازات آن هم شاهد کاهش میزان غیرت و حساسیت مردان نسبت به حفظ و حراست از حیا و حجاب ناموس و زن ایرانی خواهیم بود.
🔹کاش اجازه میدادند تا حساسیت جامعه به همان چندتار مو حفظ بشود که اکنون شاهد زنان نیمه برهنه بدون شلوار در انظار عمومی نباشیم.
🔹 یادمان نرود که شیطان قسم خورده است تا فرزندان انسان را گمراه و جهنمی کند و آخرین ترفند شیطان برای شقاوت ابدی انسان برهنه کردن آنهاست. جمهوری اسلامی موظف است جلوی شقاوت ابدی جامعه ایرانی را بگیرد
علت العلل گرانی ها!!!
🔹آیتا... سیدهاشم حسینی بوشهری، دبیر شورای عالی حوزه های علمیه و امام جمعه قم طی سخنانی در خطبههای نماز جمعه این هفته قم گفته است: انتظار مردم از رییس جمهور و هیأت دولت این است که مسأله کرونا و گرانیها را کنترل و برای بهبود معیشت مردم چارهاندیشی کند.
🔸رئیس جامعه مدرسین میافزاید: سودجویان از فاصله میان دولت گذشته و دولت کنونی سوء استفاده کردند و قیمت کالاها را چندین برابر افزایش دادند.
✳️ نکته و نظر:
🔸آنچه که آیتا... حسینیبوشهری با شجاعت درباره علت گرانیها بیان کردهاند؛ علتالعلل و حاقّ مشکلات فعلی در بازار قیمتهای ایران است. قیمتهایی نجومی که از هیچ قاعده دلاری، تورمی، تحریمی و بازاری منبعث نیستند و صرفا توسط عدهای سودجو و از روی طمع تعیین میشود.
🔹فلذاست که اشاره به علت این گرانی و مواجه شدن با تعداد کثیری از گرانفروشان به شجاعت و صراحت بینظیری نیاز دارد.
🔸راه حل کاستن از گرانی اشاره شده هم فرمولهای اقتصادی و بانکی نیست زیرا این گرانی اساسا نه از اقتصاد و بازار که از "طمع" ریشه گرفته است.
🔸در دولت محترم و بین مسئولان آن اگر عزمی برای مبارزه با گرانی و کاستن از مشکل مردم در این زمینه وجود دارد؛ بایستی شاهد توجه آقایان به راهکار حاکمیتی و برخورد قضایی در زمینه گرانی اشاره شده باشیم.
و گرنه هر بنیاد دیگری در این زمینه بر باد است...
🔸ما پیش از این و در زمان دولت اعتدال نیز هشدار دادیم که قیمتها به دلیل عدم نظارت دولت بر بازار، گران شدهاند.
🔹اما معاون اول دولت وقت نیز صراحتا اعلام کرد که دولت نه تنها در لزوم نظارت بر بازار مردد است بلکه امکان خاصی هم در این زمینه ندارد!
و شد آنچه که نباید میشد...
🔹این در حالی بود که دادستان وقت تهران در مقطعی در پیروی از تئوری مدعیالعمومی قوه قضائیه توانست قیمت مرغ را تنها در یک روز کنترل کند و به کانال واقعی بازگرداند.
گفتنیست اخیراً در یک بازرسی تعزیراتی از 56 واحد صنفی در یک شهرستان، برای 40 واحد (به عبارتی برای 70 درصد) پرونده گرانفروشی تشکیل شده است که این مسئله جای تأملات جدی دارد...
جریان خاص در تمنّای "زمستان داغ"
🔸معصومه آقاپورعلیشاهی، از نمایندگان اصلاحطلب مجلس دهم در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا با بیان اینکه قیمت ارز به راحتی بالا میرود اما به سختی پایین میآید، اظهار داشت: باید دقت کنیم افزایش قیمت ارز باعث تشدید تورم میشود و حتی اگر قیمت ارز پایین بیاید، نرخ تورم کالا کاهش پیدا نمیکند.
🔸او میافزاید: متاسفانه از زمان تشکیل دولت سیزدهم تا به امروز ما با یک رشد هنگفت در زمینه قیمت ارز روبرو هستیم؛ امروز جامعه واقعاً تحمل افزایش قیمت ارز را ندارد. ما باید کاری کنیم که قیمت آن را به ۲۲ الی ۲۳ هزار تومان برسانیم در غیر اینصورت تورمی که امروز در قیمت ارز به وجود آمده در آبان ماه در قیمت کالاها و نهادهای تولیدی خودش را نشان خواهد داد و شرایط سختی را خواهیم داشت چراکه این تورم باعث میشود سفره خانوادهها کوچک شود.
🔸آقاپورعلیشاهی همچنین اظهار کرده است:"اگر خدای ناکرده این برنامههای اقتصادی در ۲ الی۳ ماه آینده اصلاح نشود، در زمستان ۱۴۰۰ با بحران روبرو خواهیم شد که اولینش بحران بیکاری و بعد از آن بحرانهای امنیتی و اجتماعی خواهد بود".
🔴 نکته و نظر:
🔻 پیش از این، احمد شیرزاد هم از احتمال وقوع اغتشاش در دولت رئیسجمهور رئیسی حرف زده بود.
🔹معالوصف همه باید بدانند که توطئه ایجاد "فتنه اقتصادی" و به خیابان کشاندن مردم به بهانه مشکلات اقتصادی در ایران، حرف دیروز و امروز نیست و ستاد هسته سخت اصلاحات بیش از ۱۰ سال است که به دنبال جمعآوری هیزم برای این فتنه بزرگ و جرقهرسانی به آن است.
🔹این پروژه به حدی وسیع و دهشتناک طراحی شده که حتی سابق بر این شاهد برخی شیطنتها درباره فتنه اقتصادی حتی از درون ستاد دولت اعتدال بودیم!
🔹شیطنتهای رؤیت شدهای مثل تأکید سخنگوی وقت دولت بر ادامهدار بودن حکایت اغتشاشات آبان ۹۸! که سؤالات بزرگ بیپاسخی را درباره دولت اعتدال در دامن تاریخ گذاشت...
🔹در اشاره به دولت آقای رئیسی هم باید دانست که اگرچه برخی راه حلهای ضروری جلوگیری از بروز فتنه اقتصادی (مثل مبارزه با گرانی موجود که از هیچ قاعده دلاری، تورمی، تحریمی و بازاری پیروی نمیکند) از وظایف دولت است اما راه حلهای مهمتری مثل راه ندادن سیاهنمایان به درون مناصب دولتی، اشراف دستگاههای امنیتی کشور علیه تریبونهای پمپاژ سیاهنمایی، رصد مشوّقان اعتراض خیابانی و ترسیم دقیق شرایط کشور در هر دو بعد نقاط مثبت و منفی نیز لازم به پیگیری است.
🔹لازم به ذکر آنکه القای بحث وجود بحران بیکاری در ایران نیز یا از سر بیاطلاعی است و یا از سر دشمنی!
زیرا به گواه آمار رسمی، نرخ بیکاری در ایران وارد کانال تک رقمی (زیر ۱۰ درصد) شده و این مسئله در نقطه مقابل کلمه بحران قرار دارد. شاهد مثال اینکه ندانستن همین حقیقت ساده درباره یکی از مثبتات اقتصادی کشور؛ میتواند موجب "اعتراض ظالمانه" شود!
در ۸ سال دولت روحانی، وقتی منتقدان میگفتند برجام و اف ای تی اف دردی از مردم دوا نمیکند و بهانه های دولت مردان برای توجیه بی کفایتی خودشان است، عده ای میگفتند از کجا معلوم حرف شما درست است؟
حالا این کلیپ را ببینید. جلیلی در بهار ۱۴۰۰ (چند هفته قبل انتخابات) میگوید لعیا جنیدی معاون حقوقی حسن روحانی و علی مطهری در حالیکه بیانیه آخر اف ای تی اف را نخوانده اند آمده اند در یکی از جلسات نظام گفته اند که چون اف ای تی اف را نپذیرفتیم به ما واکسن نداده اند!
حالا این شما و این شروع یک ماه از آمدن دولت جدید که بدون پیوستن به اف ای تی اف، رکورد واردات واکسن به کشور شکسته شد...
رئیس جمهور لغو اجرا سند ۲۰۳۰ را ابلاغ کرد
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹 هفت مصوبه مهم این شورای که مدتها بر زمین مانده بود، از سوی رئیسجمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اجرا به دستگاههای مربوط ابلاغ شد.
🔹 لغو اجرا سند ۲۰۳۰، بنیاد ایرانشناسی، قانون تشکیل هیئات امنا دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی، تاسیس گروه برنامهریزی مراکز و موسسههای آموزشی و پژوهشی خاص و اصلاح و تکمیل آیین نامه کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش کشور از جمله مهمترین مصوباتی است که از سوی رئیسجمهور به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد.
اتهام زنی اصلاحطلبانه!
*روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد در واکنش به تسریع واردات واکسن مینویسد: «چرا بهمحض پایان دولت روحانی و شروع دولت رئیسی روند واردات واکسن سرعت زیادی گرفت؟ پاسخهای احتمالی؛ یک: دولت قبلی بیعرضه بود و علیرغم ادعاهایی که در زمینه دیپلماسی داشت، نمیتوانست از طرق مختلف واکسن به اندازه مکفی وارد کشور کند؟ دو: دولت روحانی عرضه داشت ولی مانعتراشیهای داخلی مانع واردات میشد». بنا بر نظر این نشریه، دستهایی در داخل کشور هستند که مانع موفقیت دولت روحانی شدند و همانها امروز علت موفقیت دولت رئیسی شدهاند، پس «باید دلیل تسریع واردات واکسن کرونا را در داخل مرزهای کشور جستوجو کرد».
👈 گزاره تحلیلی
1️⃣ دولت روحانی مدعی برداشته شدن تمامی تحریمها با امضای توافق با کدخدا بود؛ امری که نهتنها در طول هشت سال محقق نشد، بلکه سند رسوایی این دولت همین بس که این سیاست حتی در سطح کاهش تحریمهای دارویی و واردات واکسن موردنیاز جامعه نیز محقق نشد.
2️⃣ ادعای روزنامه اصلاحطلب مبنی بر دست داشتن عوامل داخلی در عدم واردات واکسن، در حالی است که؛ دولت روحانی در زمان حیات خویش دلیل این امر را تحریمها و عدم پذیرش fatf از سوی کشورمان برمیشمردند؛ نه موانع و دلایل داخلی؛ ربیعی سخنگوی دولت روحانی، زمستان سال گذشته در جمع خبرنگاران ادعا کرد: «نپیوستن ایران به fatf، خرید واکسن خارجی کرونا را با مشکل مواجه کرده است»؛ عبدالناصر همتی، رئیس وقت بانک مرکزی نیز در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: «مردم! ما تا زمانی که تحریم باشیم، نمیتوانیم برای شما واکسن بخریم!»؛ این مواضع در حالی از سوی دولت روحانی مطرح میشد که در شرایط مشابه آن دولت و در دوره دوام تحریمها و تعیین تکلیف نشدن مسئله fatf، در دولت ۴۰ روزه رئیسی، واردات میلیونها دوز واکسن به کشور محقق شده است!
3️⃣ واقعیت آن است که جریان اصلاحات از این شانتاژ رسانهای بارها و بارها بهره برده است؛ تحلیلی که بر پایه «کی بود، کی بود، من نبودم» استوار است و به جای عذرخواهی بابت کوتاهیها و سوء مدیریتها، همواره به دنبال یافتن متهم بیرونی است؛ با این نگاه تحلیلی است که میتوان گرانی و مشکلات معیشتی مردم را گردن آمریکا انداخت و علیه سیاستهای کاخ سفید شعار داد و وارد نکردن واکسن را گردن عوامل داخلی غیراصلاحطلب انداخت.
4️⃣ دلیل اصلی در رونق گرفتن واردات واکسن به کشور، بهرهگیری دولت جدید از ظرفیتهای عینی دیپلماسی است؛ موج واردات واکسن در هفتههای اخیر ناشی از تماس تلفنی رئیسی با رئیسجمهور چین بوده است؛ اقدامی که پیشازاین برای دولت روحانی نیز فراهم بوده ولی اساساً ارادهای برای آن وجود نداشته است!
دوباره اخبار بدون تحقیق و پیگیری در جهت تضعیف دولت جدید
اگر چرخی در فضای مجازی بزنید مطالب زیادی با مضمون زیر میبینید👇
[🔺«مدرس خیابانی» در حالی استاندار سیستان و بلوچستان شد که در تیرماه سال ۱۴۰۰، ۱۱۷میلیون تومان حقوق دریافت کرده!
آیا یک استاندارِ نجومیبگیر، دردِ استانِ محروم و مردمِ مستضعفِ سیستان و بلوچستان را درک میکند؟![
❗️❗️و اما واقعیت چیست؟! در خصوص شبهه فیش حقوقی نجومی مدرس خیابانی استاندار ویژه سیستان و بلوچستان که توسط دولت اقای رئیسی منصوب شدند
توضیحاتی شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید داده است که نشان دهنده اشتباه بودن برداشتها از قیش حقوقی بوده و عملا حقوق ماهیانه 117 کذب محض هست. لینک توضیحات رو قرار میدهم تا بصورت کامل مطالعه بفرمائید
https://www.tabnak.ir/fa/news/1072136/
🔹در فیش حقوقی تیرماه 1400 حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت گروه مدیریت سرمایهگذاری امید (وابسته به بانک سپه) مبالغ حقوق پایه 223.172.694 ریال، حق جذب 52.110.815 ریال و فوق العاده شغل 93.799.465 ریال درج شده است و همچنین مبلغ اضافه کاری تیرماه 1399 وی 312.529.938 ریال بوده است.
ظاهرا برخی دوستان انقلابی و دلسوز عادت کردهاند هرآنچه را در وسع سواد و تحقیقاتشان نباشد را ضدیت با انقلاب و تمامیت نظام بدانند و سریعا علم وا اسلاما سرگرفته و دیگرانی که مثل آنها سطحی و چندکاراکتری فکر نمیکنند را متهم به هر آنچه که خودشان هم منتهی الیهش را نمیدانند متهم کنند
بزرگاران لطفا سواد توئیتی ٫ کپیپیست و چند کاراکتری را کنار بگذارید و تا آخر جزئیات کاملی از برداشت اشتباه فیش حقوقی را ببینید
✅هرچند بافرض وجود چنین فیش حقوقی ماهانه ای این رویه پرداخت و دریافت حقوق نجومی اشتباه محض است که باید اصلاح شود و اما این دلیل بر بی کفایتی و عدم توانایی فرد برای حل مشکلات کشور نیست
عریزان گرانقدر که در ثانیه به افراد حمله رگباری میکنید و هرآنچه به سلیقه اتان نمیخواند را متهم به ضدیت با نظام میکنید
لطفا تجدید نظر کرده و اجازه دهید دولت منتخب مردم و همراه متخصصان وضعیت کشور را از منجلابی که ۱۰ سال است دولت مردان بی کفایت و منفعل رقم زده اند نجات دهد
روحیه انتقادی و دقت نظر داشتن در امور دولت و انتصابات ایشان مفید فایده هست به شرطی که اخبار را با تحقیق و جزییات مطالعه و منتشر کنیم
دولت انقلابی نیازمند همفکری و همراهی برای ساختن ایران قوی است نه سنگ اندازی و کارشکنی
بیایید اگر مشکلی حل نمیکنیم خود مشکل ساز و سد راه نباشیم
ویژگیهای حسین مدرس خیابانی به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان
🔸 کارشناسی مهندسی مواد و متالوژی
🔸 کارشناس ارشد مهندسی صنایع
🔸 دوره دکترای مدیریت استراتژیک
🔸 مدیرعامل گروه مدیریت سرمایهگذاری امید وابسته به بانک سپه
🔸 قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی
🔸 مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان
🔸 مدیرعامل و عضو هیاتمدیره شرکت هلدینگ سرمایهگذاری مهر اقتصاد ایرانیان
🔸 رییس هیاتمدیره گروه تراکتورسازی ایران
🔸 نایبرییس هیاتمدیره گروه توسعه معادن روی ایران
◀️ با توجه به تجربه و تخصص مدرس خیابانی در حوزه اقتصاد و سرمایه گذاری های اقتصادی ایشان یکی از #بهترین مدیران اجرائی برای استان محروم سیستان و بلوچستان است.
◀️ عمده محرومیت های استان سیستان و بلوچستان تاکنون عدم جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف اقتصادی، نرخ بالای بیکاری و نیز عدم استفاده از ظرفیتهای صادرات و واردات بخصوص با توجه به هم مرز بودن با پاکستان و نیز اتصال به آبهای آزادبوده است.
◀️ قطعا یک مدیر اقتصادی و عملیاتی با تجربه و تخصص در امر سرمایه گذاری و امور بازرگانی میتواند به بسیاری از نیازهای این استان و استانهای همجوار پاسخ مثبت دهد.
◀️ یکی دیگر از محاسن مدرس خیابانی برای این پست عدم سیاسی بودن ایشان هست که این ویژگی میتواند در حوزه های مدیریتی استان کمک شایانی برای او و مردم محروم استان سیستان و بلوچستان باشد
قانون ضدتحریمی مجلس در حال اجرا رو سیاهان برجام مشغول تحریف
🔹 کیهان نوشت: در شرایطی که دولت در حال اجرای قانون مصوب مجلس تحت عنوان «اقدام راهبردی برای لغو تحریم» است، مدعیان اصلاحات و بانیان و بزککنندگان خسارت محض برجام به تحریف و ارائه تصویری دروغین مشغولند.
🔹 در حال حاضر دولت در حال اجرای دقیق قانون مجلس تحت عنوان اقدام راهبردی برای لغو تحریمها است. بر همین اساس نه اجرای قانون مجلس متوقف شده، نه توافق جدیدی با آژانس اتفاق افتاده و نه منتقدان اعتماد به غرب، از موضع خود عقبنشینی کردهاند.
🔹 در حقیقت از ۷ بند اجرایی قانون مجلس، ۶ بند در حال اجراست و فقط بخشی از یک بند، هنوز کامل اجرا نشده و آن «توقف فعالیت دوربینها» است که این هم بر طبق مصوبه قبلی شورای عالی امنیت ملی از ۶ ماه قبل است.
🔹اسفندماه سال گذشته به خواست آژانس و نظر دولت و تایید شورای عالی امنیت ملی (از باب حسننیت) توافق شد که صرفا «توقف تصویربرداری» استثنا شود وگرنه حتی انتقال آنلاین تصاویر به آژانس هم شش ماه است متوقف شده است.
🔹در توافق با آژانس مقرر شد که کارتهای حافظه تجهیزات نظارتی آژانس تحت مُهر و موم مشترک در ایران نگهداری شود و انتقال این اطلاعات به آژانس تا اطلاع ثانوی منتفی است.
🔹بر همین اساس، توافق اخیر با آژانس در حقیقت تمدید توافق قبلی است، نه توافق جدید. وگرنه انتظار نیابتی آژانس(غرب) برای انجام تعهدات معلق برجامی از سوی ایران و توقف اجرای هفت بند مصوبه مجلس، هرگز پذیرفته نشده و تا زمانی هم که غرب به تعهدات خود برای لغو همه تحریمها به شکل تضمین شده و قابل راستیآزمایی برنگردد، پذیرفته و اجرا نخواهد شد.
🔹این در حالی است که دولت قبل در مقطعی که روی کار بود، در مسیر اجرای قانون مصوب مجلس تحت عنوان اقدام راهبردی برای لغو تحریمها سنگاندازی کرد. دولت روحانی در شرایطی با قانون مصوب مجلس مخالفت کرد که این قانون توسط شورای عالی امنیت ملی تایید شده بود.
🔹در آذرماه سال گذشته علی رغم جنجالها و فضاسازیهای برخی مقامات دولت روحانی و فعالین مدعی اصلاحات و رسانههای زنجیرهای درباره طرح مجلس درباره لغو تحریمها، دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی با انتشار بیانیهای به حاشیهسازیها در این خصوص واکنش نشان داد و تأکید کرد که اقدام مجلس با هماهنگی شورای عالی امنیت ملی انجام شده است.
🔹رویکرد منفعلانه و تحقیرآمیز دولت سابق در مقابل آمریکا و سازمانهای غربی خسارتهای متعددی به کشور و مردم تحمیل کرد. در دولت سیزدهم با تغییر ریل گذاری دولت در حوزه سیاست خارجی، دیپلماسی مقتدرانه جایگزین دیپلماسی منفعلانه شد.
🔹اما حالا طیف مدعی اصلاحات با راه انداختن کارزار تحریف، در پی آن است تا رویکرد غلط خود در ۸ سال گذشته در حوزههای مختلف و از جمله سیاست خارجی را توجیه کرده و خود را در نزد افکار عمومی تبرئه کند.
🔹جماعتی که رئیسجمهور آمریکا را فردی مودب و باهوش مینامید و امضای وزیر خارجه آمریکا را تضمین قلمداد میکرد و تأکید داشت که دولتهای بعدی آمریکا نمیتوانند از برجام خارج شوند و در صورت پیروزی بایدن، «آبان رویایی» در انتظار مردم ایران است، اکنون نیز مشغول تحریف و قلب واقعیت است.
🔹این طیف بهجای این نمایشهای مضحک و توهینآمیز بهتر است بابت خسارتهای بزرگی که حداقل در ۸ سال گذشته به مردم تحمیل کرده عذرخواهی کرده و برای جبران خسارتها همت کنند.
🔹یادآور میشود برخی کارشناسان با اشاره به سابقه منفی آژانس در عدم حمایت از حقوق ایران و کارشکنی علیه کشورمان، معتقدند که پس از ۶ ماه نشان دادن حسنیت، باید تصویربرداری آفلاین فراپادمانی طبق قانون مجلس متوقف شود.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خبرنگار: آقای مطهری شما گفته بودید بخاطر قرار داشتن در لیست سیاه FATF نمیتوانیم واکسن وارد کنیم! الان چجوری وارد میکنیم پس!؟
علی مطهری: مفصله! تو یک دقیقه نمیتونم بگم! نیم ساعت طول میکشه!
خبرنگار: اشکال نداره تو نیم ساعت بفرمایید!
علی مطهری: من وقت ندارم!
@Fars_Plus
مقایسه سفر زیارت عراق با سفرعیاشی تفریحی ترکیه!
🔹فاصله هوایی تهران-استانبول حدود ۳ برابر بیشتر از تهران-نجف می باشد اما هزینه سفر به ترکیه بسیار ارزانتر از عراق تمام می شود.
اجازه بدهید کمی دقیقتر بررسی کنیم...
🔹فرض کنید از ۲۹ شهریور یک نفر به مدت ۹ روز قصد سفر به عراق برای زیارت داشته باشد...
🔹۱.باید دو دوز واکسن کرونا زده باشد ولی برای سفر به ترکیه این شرط وجود ندارد
🔹۲.فقط از طریق هوایی امکان سفر دارد ولی به راحتی میتواند از هر طریقی به ترکیه سفر کند
🔹۳.محدودیت اعزام وجود دارد (یعنی در عمل بدون پارتی امکانش نیست)
حالا فرض کنیم تمام شرایط اعلامی ستاد کرونا رو دارد...
🔹۴.هزینه بلیط رفت و برگشت به نجف بین ۸ تا ۳۰ میلیون تومان میباشد. البته تمام پروازهای داخلی به صورت چارتر میباشد و اگر قبل سفر به کرونا مبتلا شود و یا به هر دلیل پشیمان گردد، کل مبلغ از بین خواهد رفت. این در شرایطیست که قیمت مصوب بلیط ۵ م است و فروش بلیط به صورتچارتر ممنوع می باشد
🔹اما اگر بخواهیم به استانبول برویم قیمت بلیط رفت و برگشت بین ۵ تا ۱۹ میلیون تومان می باشد و در قیمتهای پایین امکان خرید سیستمی و غیر چارتر نیز وجود دارد...
🔹هواپیمای قطر پرواز تهران_نجف را به قیمت بیش از ۳۰ م ت میفروشد اما قیمت تهران استانبول ان بین ۹ تا ۱۹ م ت می باشد!!!
🔹۵.جالب اینجاست در شرایطی که اوج درخواست در این ایام برای سفر به عراق وجود دارد، تنها ۷ گزینه ی پرواز به نجف وجود دارد اما برای سفر به استانبول ۲۶۶ گزینه!!!!!!!
🔹۶.البته اگر بخواهیم با تور به استانبول به مدت ۸ شب سفر کنیم، شرایط بسیار بهتر هم خواهد بود...
بطوریکه با اقامت در هتل خوب ۴ ستاره مبلغی حدودا ۹ تا ۱۰ میلیون تومان می پردازیم.
🔹اما به لطف برادران اهل بیتی و مهمان نواز عراقی تقریبا تمامی هزینه ها داخل عراق در ایام اربعین رایگان می باشد...
🔹به هر شکل که به موضوع نگاه میکنیم، چه از نظر بعد مسافت، میزان تقاضا، هزینه های محتمل و... ، این اتفاق منطقی به نظر نمی رسد...
🔹البته شخصا هیچ مشکلی با سفر به ترکیه ندارم و شاید در زمان و شرایط مناسب به این کشور بروم اما در شرایط کنونی اولویت خیلی از هموطنان زیارت می باشد...
🔹در پایان ضمن تشکر از مسئولین محترمی که شرایط سفر به ترکیه را برایمان تسهیل کردند، خواهشمندم شرایط زیارت امام حسین علیه السلام را برای عموم مردم نیز فراهم آورند
رشد ۸ درصدی رویا یا واقعیت؟؟؟
✳️در زمینه اقتصادی این سوال پیش می آید که با توجه به شرایط اقتصادی کشور آیا امکان یک دهه رشد اقتصادی ۸ درصدی امکانپذیر است؟
🔹حداقل تجربه کشورهای شرق آسیا وجود دارد که نه یک دهه، بلکه حداقل پنج دهه چنین رشد اقتصادی پایداری را با اصلاح ساختارهای اقتصاد تجربه کردهاند.
🔸بنابراین اگرچه مسیر آینده اقتصاد ایران پرچین و شکن است، اما با توجه به ظرفیتهای بالای اقتصاد ایران، هنوز امکان تغییر وضعیت موجود وجود دارد.
🔹بخش کشاورزی تنها بخشی از اقتصاد ایران است که طی دهه اخیر بهطور پایدار رشد کرده و کمتر تحت تاثیر تحریم یا بیماری کرونا قرار گرفته است. ارزش افزوده این بخش به قیمت ثابت سال ۹۰ طی این دهه حدود ۴۷ درصد رشد کرده است . این در حالی است که بهطور معمول همگام با توسعه اقتصادی کشورها و رشد بخشهای صنعتی و خدمات، روند تغییر سهم بخش کشاورزی از کل اقتصاد برای اکثر کشورها، کاهنده بوده است.
🔹از جمله شاخصهای بهبود مسیر رشد اقتصاد ایران میتوان به اصلاح وضعیت فعلی نظام بانکی، بهبود ساختار بودجهریزی، بهبود عملکرد نظام مالیاتی، ساماندهی شرکتهای دولتی، تقویت طبقه متوسط و کاهش فقر، آزادسازی اقتصادی، نهادینه کردن قوانین مناسب، تقویت بخش خصوصی، بهبود شاخصهای زیستمحیطی، بهبود شاخصهای شفافیت و پاسخگویی و مهمتر از همه اجماع بر سر حل مشکلات اساسی کشور اشاره کرد.
🔸دلایل متعددی موجب شد طی ۱۰سال اخیر تولید در کشور کاهش یابد و روند تولید ناخالص داخلی کشور نزولی شود. عمده این دلایل در عدم تصمیمگیری به موقع در اصلاح ساختار اقتصاد پیدا میشود. اگرچه عوامل خارجی نیز در حصول این نتیجه اثرگذار بوده است، اما ریشه اصلی مشکلات به مدیریت کجدار و مریز جنگ اقتصادی برمیگردد.
🔹جایی که دولت بهجای اصلاح واقعی ساختار اقتصاد، تنها به اصلاح ساختار اقتصادی بهصورت کاغذی اکتفا کرد و صرفا گزارشی از اصلاح ساختار اقتصاد ارائه کرد؛ بدون اینکه هیچ اصلاح واقعی اتفاق بیفتد. بهعنوان مثال، روند رشد هزینههای جاری دولت و همچنین افزایش بدهی بانکها به بانکمرکزی نشان میدهد اصلاح نظام بانکی و اصلاح ساختار بودجه، صرفا در حد گزارش کاغذی بوده است.
معمولا دولتها در سال اول شروع فعالیت، انگیزه زیادی برای انجام اصلاحات ساختاری در اقتصاد دارند. بنابراین اکنون زمان مناسبی برای انجام این اصلاحات است. چه خوب است که دولت شاخصهایی برای انجام این اصلاحات اقتصادی تعیین و میزان انجام آن را در هر سال اعلام کند.
🔸مهمترین نکتهای که میتواند ایجاد اصلاحات اقتصادی را امکانپذیر کند، تقدم تدریجیگرایی بر شوکدرمانی است. اصلاح ساختار اقتصادی باید تدریجی(نه شوکدرمانی) و آهسته و پیوسته انجام شود.
آیا سپاه قدس در افغانستان موفق بوده؟!
🔹 مهمترین پرونده امنیتی جنوب شرق ایران در بیست سال گذشته، حضور آمریکا با ده ها پایگاه ها و تجهیزات پیشرفته و هزاران نیروی نظامی در مرزهای شرقی ایران بود.
🔸طبق یک ارزیابی انجام شده آمریکا در 20 سال گذشته روزانه 300 میلیون و سرجمع نزدیک به 2.5 تریلیون دلار در افغانستان هزینه کرده است. این هزینه ها قرار بود خروجی آن نه به مهار ایران بلکه به تسلط کامل بر جمهوری اسلامی ختم شود. ایران با محوریت سپاه قدس، در واقع در یک مبارزه بیست ساله مداوم ، طراحیهای بسیار گران قیمت ضدامنیتی را در چند کیلومتری مرزهای خود با شکست رو به رو کرده است.
🔹چه کشوری غیر از ایران اراده سرپا نگه داشتن روند سیاسی و امنیتی ضدآمریکایی در افغانستان را داشته است؟ آیا پاکستان، عربستان، ترکیه، قطر و... در افغانستان اراده سیاسی و نظامی برای مقابله با آمریکا را داشته اند؟!
🔸 قطعا فقط نام یک کشور خارجی در اینباره می توان اسم برده شود و این ایران بود که در طول بیست سال گذشته همواره روند جهاد ضدآمریکایی در افغانستان را زنده نگه داشت و حتی برای فعالیت های سیاسی و امنیتی گروه های متضاد با خود نیز در محیط داخلی افغانستان جهت تاکتیکی و راهبردی درست و موثر در مواجه با آمریکا برای آنها ایجاد کرد؛ این مدیریت آنقدر موثر بوده است که عاقبت با فرار نظامیان آمریکا از افغانستان، نقطه عطفی بزرگتر از شکست آمریکا در ویتنام ایجاد شده است.
🔹افغانستان از بیش از سی سال قبل تاکنون بستری آماده برای پرورش گروه های متعدد تندرو جهادی، ضد شیعی و ایرانی بوده است. سرویس اطلاعاتی عربستان و پاکستان همواره تلاش می کردند که روند ضد شیعه را نه تنها درباره گروه های کوچک تکفیری، بلکه در گروه بزرگی همچون طالبان نیز پررنگ نگه دارند.
🔸امروز کارنامه سی ساله امنیتی نشان می دهد که ایران چگونه توانسته این روند را مدیریت کند و نه تنها طراحی های ضدامنیتی گروه های تروریستی را در اینباره خنثی کرده بلکه تعدیل های آشکاری نیز در برخی گروه ها درباره ایران و شیعه ایجاد کند و این خطوط قرمز را نیز همچنان معتبر نگه دارد.
🔹 آمریکا داعش را پس از متلاشی شدن سازمانی آن در سوریه، به افغانستان آورد تا از آنان برای رسیدن به اهداف محقق نشده امنیتی خود درباره ایران، اینبار در نزدیکی مرزهای شرقی جمهوری اسلامی استفاده کند. داعشی که باید در افغانستان که به ظاهر زمینه های تکثیر و قدرت گرفتن آن از جامعه سوریه بیشتر است رشد انفجاری پیدا میکرد، ولی به سرعت زمینگیر شد.
🔸چه کسی داعش را در افغانستان زمین گیر کرد؟ در ظاهر برخی از گروه های افغانی این کار را کردند ولی متخصصین نظامی می دانند که داعش نوسازی شده در افغانستان تنها در یک فرآنید پیچیده اطلاعاتی و با مشارکت و مدیریت یک قدرت برتر نظامی بالاتر از توان گروه های موجود افغانی می توانست زمینگیر شود.
🔹 آمریکا با خروج خود از افغانستان تلاش کرد که محیط داخلی این کشور را وارد رقابت های نظامی داخلی و به خصوص درگیری های میان شیعیان و اهل سنت ایجاد کند و به تبع آن پای ایران را نیز به جنگ بی حاصل و پرهزینه باز کند.
🔸اما سپاه قدس با ظرافت، صبوری و اقتدار این طراحی اولیه را خنثی کرد و همچنان نیز با اشراف اطلاعاتی و تدابیر سیاسی در حال عبور دادن ایران از یک فتنه مذهبی بزرگ است. عبور از این فتنه بزرگ این روزها با برخی سمپاشی ها در افکار عمومی زیاد احساس نمی شود ولی بعدها درباره آن بیشتر سخن گفته خواهد شد.
🔹 جمهوری اسلامی ایران با دستور کار «انتقام سخت»، اخراج آمریکا در منطقه را شتاب داده و در افغانستان علائم تحقق و فعال بودن آن دیده می شود. در این میان شبح حضور سپاه قدس و سردار قاآنی که از او به عنوان متخصص ویژه افغانستان یاد می شود، بی شک غیرقابل انکار است.
✍️مهدی جهان تیغی
تخریب قوه قضاییه و سازمان زندان ها و ارتباط آن با محاکمه روحانی
این روزها دو دسته خبر از قوه قضاییه شنیده میشود، دسته اول خبرهایی از احضار رئیس جمهور سابق و برنامه ریزی و مطالبه گری برای محاکمه وی و سایر اعضای کابینه و دسته دوم اخباری از وضعیت بد زندان ها با محوریت انتشار فیلم های مثلاً هک شده دوربین های زندان اوین یا مصاحبه اینترنشنال با امثال سپیده قلیان و ادعای تجاوز به زندانیان زن و وضعیت وحشتناک زندان ها، جدیدا هم فیلمی از برخورد خیلی بد حدوداً ۴ سال قبل دادستان یکی از شهرستان ها با یک دکتر زن منتشر شده است
تخریب و فشار گسترده به قوه قضاییه با چه هدفی صورت میگیرد، ساده عرض میکنم: تنها کافیست شما این اخبار را در کنار مطالبه فراگیر مردمی و نیروهای انقلابی برای محاکمه روحانی و سایر اعضای کابینه دولت غربگرا و اصلاحطلبش و تهدیدهای آشکار امثال محمد هاشمی و فاضل میبدی قرار دهید متوجه ماجرا خواهید شد
پیام ساده است آقای اژه ای دست به روحانی و افراد شاخص دولت سابق بزنی با چالش های متعدد و فراگیری مواجه خواهی شد. این رویه شامل سایر نهادهای انقلابی مثل مجلس و دولت هم میشود البته به انحاء مختلف
تنها راه حل موجود حضور مردم و حمایت از این اتفاق بزرگ انقلابی است باید نظام حجامت شود تا از شر تربیت یافتگان امپریالیسم خلاص شویم مگرنه مجدداً باید منتظر بازگشت جریان وابسته به غرب با یک روحانی دیگر به قدرت باشیم و آن لحظه پایان عملی انقلاب خواهد بود چه رژیم سقوط کند، چه نکند فاتحه انقلاب خوانده است
بانکهایی که شعبده بازی میکنند!
🔹بیش از ۲ هزار واحد تولیدی در کشور به وسیله بانکها تملک و تعطیل شده اند.
🔹کار بانک ها در دریافت سود و بهره شبیه شعبده بازیه و تولید کننده هایی داریم که ۵ میلیارد تسهیلات گرفتند، ۱۰ میلیارد پرداخت کردند و هنوز ۱۵ میلیارد بدهکار هستند! برای نمونه ۱۸ ساله که یک بانک، یک واحد تولیدی رو با ۴ هزار کارگر تعطیل کرده.
🔹وقتی یک کارخونه از بانک تقاضای تمدید وام رو میکنه، بانک تمدید رو در قالب یه وام جدید انجام میده و قانون رو دور میزنه و سود جدید رو چند برابر سود وام اصلی لحاظ میکنه و این میشه شعبده بازی بانک برای پول گرفتن از تولید کننده و تعطیل کردن تولید.
🔹اگر دولت فکری برای بی بندوباری های بانک ها نکند نمیتوانیم به درونزایی در اقتصاد برسیم
🔹بانک سرعت گیر تولید است.