eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
461 دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
409 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
طرح آمریکایی که لبنان نباید آرامش ببینید/تیراندازی به سمت‌ تظاهرات‌کنندگان لبنانی 🔹همزمان با تظاهرات طرفداران حزب‌الله و جنبش امل در نزدیکی کاخ دادگستری لبنان علیه عملکرد «طارق بیطار» بازپرس پرونده انفجار بندر بیروت، برخی رسانه‌ها از تیراندازی به سمت آن‌ها خبر دادند. برخی منابع، می‌گویند حمله‌کنندگان از نیروهای سمیر جعجع هستند. 🔸روسیا‌الیوم مدعی شد چهار نفر در حوادث بیروت جان باخته‌اند 🔹شبکه اسکای نیوز از شلیک راکت‌های B۷ در بیروت خبر داده است. 🔸نخست‌وزیر لبنان مردم را به آرامش دعوت کرد. «نجیب میقاتی» همچنین خواهان برگزاری نشست‌فوق‌العاده شورای امنیت مرکزی لبنان شده است. 🔹ارتش لبنان اعلام کرد تظاهرات‌کنندگان حین حرکت به سمت کاخ دادگستری هدف حمله قرار گرفته‌اند. ارتش به سرعت منطقه «الطیونه» را محاصره کرد و در ورودهای شهر و محله‌ها مستقر شد. ارتش لبنان هشدار داد به سوی هر فرد مسلحی که در جاده‌ها رویت شود، تیراندازی خواهد کرد. فرماندهی ارتش لبنان از غیرنظامیان خواست که هر چه سریعتر از خیابان‌ها خارج شوند. بررسی علت و عامل ناآرامی های بیروت و تیراندازی به معترضان مقابل دادگستری؛ خامه یار، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بیروت: این رخداد آشکارا یک توطئه برای فتنه انگیزی علیه مقاومت است. 🔸معاون وزیر امور خارجه امریکا دیشب وارد لبنان شد و با شخصیت های مختلف دیدار کرد. این ناآرامی ها با مدیریت سفارت امریکا انجام می شود. 🔹خویشتن داری حزب الله، جنبش امل و هواداران آنها بوده است که مانع به وقوع پیوستن جنگ داخلی در لبنان شده است، وگرنه مخالفان، همه راه ها را برای ایجاد جنگ داخلی و تضعیف مقاومت رفته اند. استفاده مجدد از نیروهای سمیر جعجع و سپردن ماموریت تیراندازی به مردم به آنها، آخرین تلاش امریکا برای فتنه انگیزی علیه حزب الله است.
تشکیل ائتلاف جدید با ۸۵ کرسی در پارلمان عراق به رهبری نوری المالکی 🔹 منابع خبری عراق از تشکیل ائتلافی جدید و همپیمانی ائتلاف دوله القانون به ریاست نوری المالکی با ائتلاف الفتح و سایر گروه‌های سیاسی و تشکیل یک ائتلاف جدید با ۸۵ کرسی پارلمانی خبر دادند. 🔺ائتلاف «دوله القانون» به ریاست «نوری المالکی» بنا بر جدیدترین آمار منتشر شده از سوی کمیساریای عالی انتخابات عراق در انتخابات پارلمانی اخیر این کشور ۴۰ کرسی کسب کرده‌ است.
آقا، ردای امامتت مبارک💐 🌸۹ ربیع الاول، روز شادی اهل بیت سلام الله علیهم اجمعین بر همه دوست داران خاندان عصمت و طهارت
امیرآبادی فراهانی: محرمانه‌شدن اموال مسئولان کار مجلس هشتم و مجمع است؛ چه ربطی به الان دارد؟! 🔹نماینده قم در واکنش به هجمه‌های اخیر برخی رسانه‌ها به مجلس یازدهم به بهانه محرمانه ماندن اموال مسئولان گفت: مجلس هشتم مصوب می‌کند، همه مسئولان کشور اموال خود را اعلام کنند، شورای نگهبان آن را مغایر قانون اساسی می‌داند. 🔹با اصرار مجلس هشتم، مصوبه به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاده می‌شود و بعد از مدتی با قید محرمانه تایید می‌شود. حال باید از هجمه‌کنندگان پرسید، این چه ارتباطی به مجلس یازدهم دارد؟
ماجرای بی محلی رییس جمهور به درخواست لاریجانی 💪 🔻لاریجانی با رئیسی تماس گرفت و گفت اگر تمایل دارید کار پرونده چین را به شما منتقل کنیم؟ رئیسی هم گفت معاون اول کار را تحویل می‌گیرد 🔺حقیقت پور مشاور لاریجانی: 🔹لاریجانی حرف‌شان این بود که دولت روحانی تمایل نداشت با شرق همکاری کند اما این دولت گویا می‌خواهد کار کند و اگر تمایل به کار دارند بهتر است که خودشان آن را پیش برند. 🔹لذا ایشان با آقای رییسی تماس گرفتند و گفتند اگر تمایل دارید ما کار را به شما منتقل کنیم و شما ادامه دهید. بر این اساس هم آقای رییسی گفتند که معاون اول کار را تحویل می‌گیرد و جلو می‌برد.
از قُندوز تا قندهار بانی جنایت یکی است 🔹هر هفته صد ها نفر از شهروندان مظلوم افغانستان، در اثر اقدامات تروریستی علیه مساجد شیعیان به خاک و خون کشیده می شوند. امروز هم در اثر انفجار تروریستی در نماز جمعه مسجد شیعیان قندهار، دست کم ۳۳ نمازگزار شهید و ۵۷ نفر مجروح شدند. چندی قیب هم جنایت مشابهی در مسجد شیعیان در قُندوز رخ داد. ♦️این اقدامات تروریستی به نام داعش انجام می دهد. اما کیست که نداند داعش، عروسک دست ساز آمریکاست و با دلار های سعودی تغذیه می شود. داعش را دولت آمریکا در دوره اوباما ساخت. سر این افعی در عراق و سوریه کوبیه شد، اما بقایای آن با مدیریت آمریکا و برخی دولت ها به افغانستان انتقال یافتند. 🔹دولت آمریکا، متهم اول جنایت ها در افغانستان است. نوع حضور بهانه جویانه آمریکا و نحوه خروجش در افغانستان، میراثی جز بی ثباتی سیاسی و تقویت نا امنی و ترور در افغانستان به همراه نداشته است. ♦️آنها سه دهه قبل، از طالبان در برابر شوروی حمایت کردند؛ سپس، طالبان را تروریست نامیدند و بهانه اشغال افغانستان قرار دادند؛ و سرانجام با خالی کردن پشت دولت مستقر (اشرف غنی)، مقدمات تشدید نا امنی و جنگ و ترور را فراهم ساختند. آمریکا، همین چرخه "حمایت/ تظاهر به مخالفت"/ بهانه کردن برای مداخله" را درباره داعش هم در پیش گرفت. 🔹دولت طالبان، متهم دوم جنایت هایی است که در دوره حکومت داری توام با بی تفاوتی آنها انجام می شود. بی عملی و بی تفاومتی، کمترین اتهام است و گرنه، برخی تحلیل گران می گویند طالبان در این جنایت ها شریک است و ماجرا صرفا به نام داعش تمام می شود. ♦️به خاک و خون کشیده شدن مردم مظلوم در افغانستان، مصیبت دردناکی است که هر چند وقت یک بار اتاق می افتد. این رویداد تلخ، ضمنا نشانه سقوط فاحش ابرقدرتی است که دو دهه قبل سودای الهام بخشی در دنیا را دشت؛ اما اکنون با بی ریشه ترین و منفور ترین گروه های تروریستی در دنیا اَیاق شده است. 🔹دولت های دو دهه اخیر آمریکا تصور می کردند جنگ و تروریسم نیابتی می تواند در کنار اشغالگری مستقیم، سلاح کاری آنها برای تغییر نقشه منطقه و ترسیم "خاورمیانه جدید" باشند. ♦️اما این رویکرد خباثت آمیز موجب شد "بیداری و مقاومت اسلامی" تبدیل به گفتمان غالب و فراگیر در منطقه شود. و بی تردید، خباثت در حق مردم مظلوم افغانستان، نتیجه بهتری برای حاکمان کاخ سفید نخواهد داشت. آمریکا هم اینک در میان پیامد های خباثت ها گذشته اش دست و پا می زند و تداوم همان خباثت، نتیجه ای جز عمیت تر کردن باتلاق خود ساخته نخواهد داشت.
🔥نظرات دقیق رئیسی پیرامون واکسن اجباری و طب سنتی 🔸 رئیس‌جمهور در ستاد ملی کرونا به‌نکات‌مهمی‌اشاره کرد که رسانه‌ای نشد: 🔻«درباره اجباری شدن واکسن باید در جلسه بحث کنیم. تشویق و ترغیب کار خوبی است، ساز و کارهای طراحی شده که مردم وادار به تزریق واکسن شوند که این هم خوب است. اما این که بخشی از مردم به دلیل تزریق نکردن واکسن از بخشی از حقوق اجتماعی خود محروم شوند قابل بحث است. به هر حال بخشی از مردم اعتقاد به تزریق واکسن ندارند، اجبار این افراد یا محرومیت آنها از حقوق اجتماعی چیزیست که باید درباره آن کار کارشناسی شود و پس از آن به تصمیم برسیم. این موضوع باید در کمیسیون بحث و همه ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد. محروم کردن افراد از بخشی از حقوق اجتماعی نیازمند مصوبه است. البته تا حدی که کار به این مرحله نرسیده تشویق و انذار باید ادامه پیدا کند و مشکلی نیست» 🔻«استفاده از طب سنتی در درمان کرونا، با رعایت ضوابط و قوانین اشکالی ندارد. ضوابطی در این زمینه در وزارت بهداشت وجود دارد، ساختاری هم برای استفاده از طب سنتی شکل گرفته که تحت نظر آقایان پزشک قرار دارد. اینکه فردی بگوید مثلاً یک داروی گیاهی را ابداع کرده، نمی توانند سریعاً مجوز استفاده سراسری بدهند و باید تحت بررسی های علمی قرار گیرد. اما حتماً نباید نسبت به این افراد و حرف‌های جدید بی‌توجهی شود. کسی که نگاه جدیدی دارد نباید در حاشیه قرار گیرد. حرف های جدید و ابداعات افراد در حوزه طب سنتی حتماً باید در محافل علمی و دانشگاهی بررسی شود و اگر مورد تایید قرار گرفت در اجرا هم در دستور کار باشد»(۱۴۰۰/۷/۱۹)
از شایعه تا واقعیت| تجاوز به دختر عکاس و خودکشی بخاطر رفتار قاضی! 🔹روز گذشته خبری مبنی بر تجاوز فردی به یک دختر عکاس بوشهری در یکی از باغ ویلاها در فضای مجازی پیچید که به نقل از نزدیکان وی، ادعا شده بود که دختر پس از بی اعتنایی قاضی خودکشی کرده است. این خبر باعث شد که واکنش‌های زیادی از سوی کاربران شبکه‌های اجتماعی مطرح شود. دادگستری استان بوشهر: 🔸در پی طرح شکایتی مبنی بر آدم‌ربایی و تجاوز به خانمی در بوشهر، پرونده‌ای تشکیل و به یکی از قضات قاطع و حساس استان در رسیدگی به این قبیل پرونده‌ها، ارجاع می‌شود. 🔸با مراجعه شاکی نزد قاضی، اعلام می‌کند که حدود بیست روز پیش از سوی فردی مورد تجاوز قرار گرفته است و قاضی پس از استماع اظهارات این خانم، سریعاً دستورات لازم را در جهت تکمیل تحقیقات و ارائه ادله جرم صادر کرده و از شاکی می‌خواهد که در صورت وجود مدارک و به‌منظور تسریع در روند تحقیقات، فوراً آن را به مرجع قضایی ارائه دهد. 🔸بنابراین گزارش، شاکی علی‌رغم اینکه مدعی وجود یک فایل صوتی برای اثبات جرم شده بود ولی دیگر به‌منظور پیگیری شکایت به دستگاه قضایی مراجعه نمی‌کند
پشت‌پرده حوادث اخیر در منطقه الطیونه بیروت 🔸بعد از شروع به کار طارق بیطار قاضی پرونده انفجار بندر بیروت، وی برخلاف رویه های مرسوم قضایی به سیاسی کاری و رفتارهای خلاف عرف قضاوت پرداخت. 🔸برای نمونه بیش از ۲ ساعت با خانم دوروتی شیا سفیر آمریکا در بیروت جلسه خصوصی برگزار کرد (در صورتی که وی یک مقام قضایی داخلی است و ارتباط مستقیمش با سفیر آمریکا کاملا ایجاد شبهه می کند) و پس از آن حکم دستگیری ۲ عضو جریان ۸ مارس یعنی علی حسن خلیل (وزیر سابق دارایی) و غازی زُعیتر (نماینده کنونی پارلمان لبنان که دارای مصونیت قضایی است) را صادر کرد. 🔸در واکنش به این سیاسی کاری ها و انحراف پرونده از مسیر اصلی خود، طرفداران جریان ۸ مارس در تظاهراتی مسالمت آمیز در منطقه الطیونه در مرکز بیروت در مقابل کاخ دادگستری به اعتراض پرداختند که از سوی افراد ناشناسی هدف قرار گرفته و تعدادی از آنها کشته شدند. 🔸با توجه به عمومی بودن سلاح در لبنان، افراد معترض که از کشته شدن همراهان خود خشمگین شده بودند با آوردن اسلحه به درگیری با مهاجمان پرداختند. 🔸ارتش لبنان نیز با ورود به محلات پرتنش سعی در خاموش کردن آتش درگیری دارد. اما در این خصوص ذکر چند نکته ضروری است. 1️⃣ با توجه به رفتارها و دیدارهای کاملاً مشکوک سفیر آمریکا از جمله ملاقات با قاضی پرونده انفجار بیروت به نظر می رسد سیاست ایالات متحده ناامن سازی و برافروختن آتش اختلافات داخلی در لبنان است زیرا قدرت گرفتن روزافزون حزب الله در شرایط عادی و برقراری موازنه قدرت با اسرائیل برخلاف منافع آمریکاست. 2️⃣ با توجه به سابقه منفی سمیرجعجع در بروز اقدامات امنیتی و تروریستی، احتمالاً عمال وی در پشت پرده تیراندازی به تظاهرکنندگان لبنانی قرار دارند. 3️⃣ طارق بیطار قاضی پرونده نیز در این حادثه مقصر است زیرا برخلاف رویه های قضایی، پرونده را سیاسی و جناحی کرده و اعمال نامربوطی از وی سر زد تا جایی که سیدحسن نصرالله نیز به اینگونه اقدامات و احکام وی معترض گشت. 4️⃣ بعد هوشمندی مقاومت لبنان در ماه های گذشته و فروکش کردن غائله خلده، این دومین بار است که عده ای مسلح سعی دارند فتنه داخلی در لبنان ایجاد کنند که البته حزب الله بارها اعلام کرده تلاش دشمنان برای ورود سلاح مقاومت به درگیری داخلی را ناکام می گذارد و امنیت لبنان توسط ارتش آن تأمین خواهد شد.
خودکشی دانش آموزان در ژاپن رکورد زد! 🔻وزارت آموزش ژاپن اعلام کرد که تازه ترین نتایج تحقیقات سالانه این کشور نشان می دهد تعداد دانش آموزان که در این کشور اقدام به خودکشی کرده اند، برای اولین بار به بیش از ۴۰۰ نفر رسید. 🔻این نتایج نشان می دهد که تعداد کودکانی که در سال تحصیلی منتهی به مارس خود را کشته اند به رقم بی سابقه ۴۱۵ نفر رسیده است. 🔻این آمار نشان می دهد که تعداد دانش آموزانی که اقدام به خودکشی کرده اند نسبت به سال گذشته ۱۰۰ نفر افزایش یافته است. 🔻از بین این افراد هفت دانش آموز دبستانی بودند، ۱۰۳ دانش آموز در مقطع راهنمایی و ۳۰۵ دانش آموز در مقطع دبیرستان تحصیل می کردند.
ماجرای قانون‌گذاری برای محرمانگی اموال مسئولان «احمد امیرآبادی» عضو کمیسیون اقتصادی: 🔹مجلس هشتم مصوب کرد که مسئولان اموال‌شان را اعلام کنند، شورای نگهبان آن را مغایر قانون اساسی دانست. 🔹با اصرار مجلس هشتم، مصوبه به مجمع تشخیص مصلحت ارسال و پس از مدتی با قید محرمانه تأیید شد؛‌ باید از هجمه‌کنندگان پرسید چه ربطی به مجلس یازدهم دارد؟ 🔹مجمع تشخیص، قید محرمانگی را در دوره مدیریت هاشمی رفسنجانی به مصوبه مجلس اضافه کرد؛ در ماده ۵ این قانون آمده است فهرست دارایی‌های افراد مشمول و نیز اسناد و اطلاعات مربوط، جز مواردی که در قانون و آیین‌نامه آن تعیین شده است، محرمانه بوده و برای افشا آن مجازات تعیین شد. 🔹در دوره آملی‌لاریجانی در قوه‌قضائیه، آئین‌نامه اجرایی این قانون، ابلاغ نشد و در ۲۰ خرداد ۹۸ پس از انتصاب رئیسی، آیین‌نامه اجرایی آن ابلاغ شد. 🔹طرح نظارت بر مقامات، مسئولان و کارگزاران در کمیسیون حقوقی، قضایی مجلس در حال بررسی است و صرفا به خوداظهاری محدود نشده است. 🔹طبق تفسیر شورای نگهبان، مجلس در بازه زمانی مشخص، حق اصلاح یا تغییر مواردی را که مجمع به مصوبات قبلی مجلس اضافه کرده است؛ ندارد.
پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از کاهش محسوس تورم در ایران روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: 🔹۲ نهاد بین‌المللی برآورد کردند نرخ تورم در سال آینده میلادی در ایران کاهش می‌یابد. برآوردهای بانک جهانی حاکی از آن است که نرخ تورم به میزان ناچیزی کاهش خواهد یافت. اما محاسبات صندوق بین‌المللی پول حاکی از کاهش محسوس نرخ تورم در ایران است. به گزارش همشهری، شیب رشد نرخ تورم از سال ۹۷ تاکنون بیشتر شده، این روند صعودی سطح معیشت خانواده‌های ایرانی را به شدت کاهش داده است. آن طور که مرکز آمار ایران می‌گوید؛ نرخ تورم سالانه در شهریور ۱۴۰۰ برای خانوارهای ایرانی با ۰/۶ درصد افزایش به ۴۵/۸ درصد رسیده است. 🔹دو نهاد بین‌المللی یعنی بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول، به تازگی برآورد کرده‌اند روند تورم در ایران در ماه‌های آینده نزولی خواهد بود، البته برآوردهای بانک جهانی تفاوت زیادی با برآورد صندوق بین‌المللی پول دارد. آن طور که صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده؛ نرخ تورم ایران در سال آینده میلادی (دی ۱۴۰۰ تا دی ۱۴۰۱) با ۱۱/۸ درصد کاهش به ۲۷/۵ درصد خواهد رسید. با این حال بانک جهانی با وجود اینکه پیش‌بینی کرده نرخ تورم در سال آینده میلادی در ایران کاهش می‌یابد. اما این کاهش را چندان قابل توجه نمی‌داند. 🔹چنانچه برآوردهای صندوق بین‌المللی پول محقق شود، می‌توان گفت در سال آینده میلادی سطح تورم در ایران با کاهش چشمگیری مواجه خواهد شد. 🔹این پیش‌بینی‌ها در حالی مطرح می‌شود که دولت سیزدهم در نظر دارد با سیاست‌های انقباضی به مقابله با رشد تورم برود. بانک مرکزی در تلاش است از طریق سیاست‌های پولی انقباضی و افزایش نرخ بهره از نرخ تورم بکاهد. آن‌طور که رئیس کل جدید بانک مرکزی می‌گوید مهار تورم یکی از مهم‌ترین اولویت‌های بانک مرکزی در دولت جدید است.