eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
468 دنبال‌کننده
6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
آمارهای جهانی در باره ایران 🔺آمارهای رسمی جهانی می‌گویند ایران هفتمین آب ارزان دنیا، سومین گازوییل ارزان دنیا، دومین بنزین ارزان دنیا و ارزان ترین برق جهان را به مردم خود عرضه می کند. 🔹صد در صد مردم ایران در شهرها و روستاها به آب و برق و سوخت دسترسی دارند، یعنی بیش از میانگین جهانی. 🔹این آمار ۴۳ سال پیش برای هر کدام از این موارد در روستاها حد اکثر ۱۶ درصد و در شهرها حد اکثر ۵۰ درصد بوده است یعنی بسیار کمتر از میانگین جهانی.
اعتراف غربی ها و خواب غربگرایان 🌐 اتاق بازرگانی نروژ و بریتانیا در جدیدترین گزارش خود به آثار و پیامدهای توافق راهبردی 25 ساله ایران و چین پرداخته و چهار پیام عمده و مهم برای آن برشمرده است: 1️⃣ - بواسطه توافق مشارکت راهبردی ایران و چین بایستی انتظار ظهور طیف گسترده ای از ابتکارهای اقتصادی بویژه در بحثِ خطوط ترانزیتی، همکاری در بخش زیرساخت ها، و در عین حال توسعه همکاری های انرژی و تجاری میان تهران و پکن را داشت. 2️⃣ - اجرایی شدن توافق مشارکت راهبردی ایران و چین موزانه قوا در منطقه خارومیانه را تا حد زیادی تغییر خواهد داد و ضمن افزایش وزن کنشگری های چین و ایران در عرصه معادلات میدانی این منطقه، عملا موضع بازیگرانی نظیر عربستان سعودی را که خواهان حفظ وضع موجود در خاورمیانه هستند را تضعیف می کند. 3️⃣ - در سطحی کلان تر، اجرایی شدن مفاد توافق مشارکت راهبردی 25 ساله ایران و چین، می تواند تا حد زیادی بنیان های نظم بین‌المللی کنونیِ غرب محور جهان را که در قالب آن غربی ها و به ویژه آمریکا از هر اقدام و وسیله ای جهت تنبیه و مجازاتِ رقبا و مخالفان خود در عرصه بین‌المللی استفاده می کنند را نیز متزلزل سازد و عملا به جلوه ای از به چالش کشیدن یکجانبه گرایی آمریکا در عرصه بین‌المللی تبدیل شود. 4️⃣ - اجرایی شدن توافق مشارکت راهبردی ایران و چین موجب ظهور کریدور اقتصادی دو کشور در منطقه می شود که ضمن توسعه ارتباطات اقتصادی در منطقه، تا حد زیادی کنشگری های آمریکا و متحدان منطقه ای آن را نیز تحت‌الشعاع قرار خواهد داد و می تواند آن ها را وادارد تا آن ها نیز در عصر کاهش حضور نظامی و اقتصادی آمریکا در خاورمیانه، سیاست‌هایی خاص را در پیش گیرند. (منبع: سایت بصیرت) ⁉️ پ.ن: با وجود اعتراف غربی ها، علت خواب غفلت غربگرایان داخلی یا تغافل آنها چیست؟
کنایه تحقیر آمیز داریوش سجادی تحلیل گر سیاسی خطاب به رضا پهلوی؛ هیچ ملتی استفراغ خودش را نمی‌خورد! داریوش سجادی روزنامه نگار و تحلیل گر سیاسی از آمریکا با پرداختن به دوران قبل از انقلاب گفت: 🔹آمریکایی ها تمام توان و تلاش خود را برای حفظ رژیم پهلوی کردند و تا آخرین لحظه هم از او حمایت کردند چرا که شاه مطیع و فرمانبردار آنها بود اما در ادامه فهمیدند که رژیم پهلوی ماندنی نیست و آن هم به دلیل قدرت و قوت انقلاب اسلامی بود؛ 🔹در زمان شاه ما کدام قله دانش، تکنولوژی و توانمندی اقتصادی و سیاسی را طی کرده بودیم که دنیا بخواهد به ما احترام بگذارد، واقعیت مسئله این است که ما چیزی جز خود باختگی به غرب نداشتیم"
معنای جهاد تبیین
🔴توافق دوباره با آمریکا؛ در دسترس یا غیر ممکن؟ 🔹رابرت مالی نماینده آمریکا در امور ایران گفت: "درصورت احیای توافق، واشنگتن تحریم‌های ناسازگار با برجام را رفع می‌کند؛ اما تحریم‌های غیرمرتبط با برنامه هسته‌ای ایران، حفظ خواهد شد. محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران در راستای منافع آمریکاست و ما می‌توانیم پس از آن به بسیاری دیگر از مسائل مرتبط با ایران رسیدگی کنیم. دولت بعدی آمریکا ملزم به اجرای برجام نیست و نمی‌توانیم رئیس‌جمهور بعدی را ملزم کنیم. دولت بعدی تصمیمات خود را خواهد گرفت". ♦️فارغ از این که دولت آمریکا بخواهد چه حجمی از تحریم ها را تعلیق کند یا نکند و ایران بتواند از توافق منفع شود یا نه، اصرار دولت بایدن بر ندادن ، مسئله مهم تری است و امکان توافق را منتفی می کند. 🔹دولت بایدن نمی خواهد و نمی تواند از طرف دولت بعدی آمریکا تضمین بدهد، اما ضمنا به اعتبار عهدشکنی های پیاپی و پسا برجامی دولت دموکرات اوباما، تضمین دولت بایدن هم معتبر نیست. ♦️در این میان، موضع کنگره آمریکا همیشه رادیکال تر از دولت بوده و جالب تر این که نمایندگان هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه در مجلس نمایندگان یا سنا، تحریم های پسا برجامی متعدد مانند کاتسا و... را با اتفاق آرا تصویب کرده اند. 🔹اکنون هم پس از هر نوع توافقی، وقتی آمریکا اجازه پیدا کرد دوباره به برجام برگردد و به مکانیسم ماشه دسترسی پیدا کند، احتمال تصویب تحریم های جدید در کنگره و یا از سوی دولت قطعی است. ♦️بنابراین فارغ از کمّ و کیف تعلیق تحریم ها، تضمین توافق از سوی آمریکا و تعهد به عدم تکرار عهد شکنی، منتفی است. بدون اخذ تضمین معتبر، توافق پایدار امکان پذیر نیست و غفلت از این واقعیت مهم، می تواند خسارت های بزرگی به همراه داشته باشد.
آیا هویدا فقط یک پیکان داشت؟! 🔹در طول سال‌های گذشته برخی ادعا می‌کردند در مدت ۱۳ سال صدارت هویدا هیچ جنسی گران نشد و یا تنها دارایی هویدا یک پیکان بود، آیا این گفته‌ها صحت دارد؟
سیاست فشار حداکثری ترامپ، فاجعه‌بار بود 🔺 «کریس مورفی» سناتور ایالت «کنتیکت» در پیامی توییتری اذعان کرد: تنها نکته مثبت سیاست فاجعه‌بار فشار حداکثری ترامپ علیه ایران این بود که قطعاً ثابت کرد تحریم های یکجانبه اوضاع را بدتر می کند، نه بهتر. بعد از اینکه ما از توافق خارج شدیم، ایران قوی‌تر شد. 🔺 وی پیشتر نیز در پیامی توییتری اذعان کرده بود: آمریکا چیزی از فشار حداکثری از تحریم ها علیه ایران به دست نیاورد. در واقع اوضاع بدتر شده است؛ حملات بیشتری به نیروهای آمریکایی انجام می شود و برنامه هسته ای (ایران) بزرگ‌تر شده است. ما باید آماده باشیم تا در ازای بازگشت ایران به پایبندی به توافق (برجام)، این تحریم ها را برداریم.
وقاحت این زَنَک! 🔹 مینو محرز که تا مدت ها در ستاد ملی مبارزه با کرونا به عنوان یکی از اصلی ترین کارشناسان فعالیت ضد دینی خود را می کرد که علی رغم اخراج از این ستاد، هنوز رگه هایی از فعالیت وی در ستاد کرونا به چشم میخورد در مصاحبه ای وقیحانه همان صحبت های مولاوردی را تکرار کرده است که ما باید کارگران جنسی را به رسمیت بشناسیم که با استقبال گسترده رسانه های ضد انقلاب شده است! 🔹جالب است بعضی از کسانی که مساله پیش پا افتاده واکسن را چماقی برای زدن نیروهای انقلابی کرده بودند در مورد این صحبت ها کاملاً خفه خون گرفتند که نشان از بی غیرتی دینی بعضی از آنها دارد. 🔹 گفتنی است رهبر معظم انقلاب بارها مخصوصاً اخیراً بر تاکید داشته اند که متأسفانه عده ای فقط اسم رهبری لقلقه زبانشان است البته برای زدن دیگران، در این موارد بسیار مهم دهانشان بسته است!
چرا لکنت گرفته‌اید؟! 📝 فرهاد مهدوی 🔰 این روزها در برخی از کانال‌ها و گروه‌های فضای مجازی نوشته می‌شود، اگر رژیم شاه هم بود پیشرفت‌های فعلی را داشتیم. در پاسخ به این شبهه‌افکنی‌ها ذکر چند نکته لازم است: 1️⃣ - اولاً، با توجه به بخشش‌های بی‌حدوحصر شاهان قاجار و پهلوی از آرارات تا خوزستان و هرات و بحرین، بعید بود که الآن با توجه به تلاش‌های خصمانه قدرت‌های شرق و غرب، چیزی از ایران مانده باشد، با این دست و دل بازی ها ممکن بود برای رفتن به استان‌های مرزی ویزا بگیریم! 2️⃣ - ثانیاً، حکومت پادشاهی ایران ازلحاظ سوق‌الجیشی و اهمیت برای آمریکا قابل‌مقایسه با کشور پادشاهی مصر است. فهوی حسین روزنامه‌نگار مصری که گرایش ناسیونالیستی عربی دارد و از پیروان جمال عبدالناصر است، این مقایسه را انجام داده و می‌نویسد: «ایرانی‌ها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابرقدرت‌ها، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم. ما هرسال مزد خیانتمان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب ۴ میلیارد کمک بلاعوض می‌گرفتیم و ایرانی‌ها از همان اول فشار سیاسی، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نابرابر را تجربه کردند. امروز ایران از یک قدرت منطقه‌ای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه وجهان بدون جلب نظر ایران قابل‌حل نیست». 3️⃣ - ثالثاً، هزینه استقلال و مقاومت همیشه کمتر از تسلیم است. اگر انقلاب اسلامی نبود امروز حتماً هزینه امنیت در کشور فقط با رد خون و ناموس پرداخت می‌شد و سرزمین، پول و حتی وابستگی نمی‌توانست آن گرگ‌های گرسنه را سیر کند. ✅ نکته راهبردی: امروزه برخی از جریان‌های غرب‌زده داخلی انقلاب را متهم به کم‌کاری می‌کنند؛ این در حالی است که بیش از ۳۲ سال از مناصب اجرایی کشور در دست این جریان بوده و اکنون که قدرت را در دست ندارند، با دمیدن بر آتش فتنه آمریکا در حال هدایت آن به مزارع انقلاب هستند تا بتوانند ناامیدی و یأس را گسترش دهند. آن‌ها کم از ستون پنجم دشمن در جنگ هوشمند ندارند.
توصیه وزیر روحانی به دولت آقای رییسی از ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ که آقای رییسی سکان دولت را دست گرفته تا ۱۵ بهمن، شش ماه گذشته و این یعنی یک هشتم دولت سیزدهم تمام شده، در حالی که هنوز بسیاری از مدیران دولت روحانی تغییر نکرده‌اند! دولت چشم بهم بزند، یک هشتم از عمرش باقی مانده از حدود ۳۴۰۰ پست حساس دولت (سازمان‌ها، شرکت‌ها، مؤسسات، معاونین، وزارت‌خانه‌ها در ستادها و استان‌ها) کمتر ۱ز ۵۰۰ مورد تغییر کرده است! دولت آقای رییسی اگر می‌خواهد سیاست‌های رییس جمهور جدید در فرصت باقی‌مانده محقق شود، به توصیه‌های وزیر روحانی در سال ۹۲ توجه کند... ✍️ حمید رسایی👆👆👆
می گویند پهلوی ها وطن پرست وضد عرب بودند
عدم برکناری بانیان وضع موجود ! 🔹آیت الله رئیسی در تاریخ 25 اردیبهشت 1400 اظهار داشتند که " بانیان وضع موجود ، نمی توانند تغییر دهنده این وضع باشند " . 🔹این سخنان ایشان ، نور امیدی در دل ملت ایران به وجود آورد که در صورت انتخاب ایشان به عنوان رئیس جمهور ، همه عوامل و منصوبین حسن روحانی که در طی هشت سال گذشته باعث نابسامانی های گوناگون اقتصادی ، فرهنگی ، سیاسی ، امنیتی و ... بوده اند ، تغییر خواهند کرد . اما متأسفانه پس از روی کار آمدن دولت جدید ، معلوم شد که اکثر مدیران غیر انقلابی دولت حسن روحانی ، همچنان در پست های خود حضور دارند . 🔹جناب آقای رئیس جمهور در تاریخ 19 آذر 1400 ، باز هم فرمودند " از بانیان وضع موجود نباید در مدیریت ها استفاده کرد " . ایشان در تاریخ 8 بهمن 1400 نیز مجدداً اشاره می کنند که " بانیان وضع موجود حق گرفتن پست مدیریتی در کشور را ندارند " . 🔹سؤالی که پیش می آید این است که مخاطب این سخنان جناب آقای رئیس جمهور کیست ؟ آیا جز این است که مهره های اصلی چیده شده توسط حسن روحانی ، بایستی توسط خود آقای رئیسی تغییر کنند ؟ 🔹آیا دبیر شورای عالی فضای مجازی ، جناب آقای فیروزآبادی ـ که یکی از مسببین اصلی وضعیت نابهنجار کنونی فضای مجازی کشور است ـ و در طی سالیان گذشته به تذکرات و دستورات مقام معظم رهبری در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و مدیریت فضای مجازی کشور عملاً بی اعتنایی کرده است ، باید همچنان در پست خود باقی بماند و به ریش ملت و نیروهای انقلابی بخندد ؟ 🔹آیا دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ، جناب سعید رضا عاملی ـ که از منصوبین حسن روحانی است و بخش عمده تحصیلات ایشان در آمریکا و انگلستان بوده و بنا بر برخی گزارشات ، پسران ایشان نیز تابعیت انگلیسی دارند ـ و عملکرد چشمگیری از خود در این چند سال نشان نداده ، باید همچنان در این جایگاه مهم باقی بماند ؟ 🔹آیا دبیر شورای عالی امنیت ملی ـ که از حامیان و تأیید کنندگان توافق خیانت بار و ضد ملی برجام بوده ـ باید همچنان در این جایگاه مهم و حیاتی باقی باشد ؟ علیرغم آنکه مقام معظم رهبری دهها بار از فتنه خیانت بار سال 88 با لفظ " فتنه " یاد کرده اند ، اما جناب شمخانی حاضر نشده تا آن را فتنه بنامد . البته هنوز از یاد نبرده ایم که ایشان در مورد بنی صدر ـ مرتبط با سازمان سیا ـ هم گفته بود که وی خائن نبوده است ! به راستی چنین فردی باید همچنان در این سمت باقی بماند ؟ 🔹آیا صالحی امیری ، رئیس کمیته ملی المپیک ـ که سابقه حضور در ستاد میر حسین موسوی در فتنه 88 و همچنین سابقه مسئولیت در ستاد انتخاباتی حسن روحانی را دارد ـ و بنا بر برخی گزارشات ، هر هفته یکی از اماکن ورزشی را در اختیار حسن روحانی و اطرافیان وی برای تشکیل جلسه ـ البته با پوشش فعالیت ورزشی ـ قرار می دهد ، باید در این سمت باقی بماند ؟ 🔹جناب آقای رئیسی ! تا هنگامی که منصوبین حسن روحانی در سمت های مدیریتی حضور داشته باشند ، آیا شما را راحت خواهند گذاشت تا اهداف انقلابی تان را پیاده کنید ؟ ✍️
🛑ببینید پشت پرده‌ی تخریب آقای خاندوزی وزیر اقتصاد ♨️دولت پنهان بعد از تخریب عمدی کشور در ۸ سال امروز در تاریکی با تمام توان و با جنگ روانی سعی در تخریب عملکرد دولت و وزاراست👆👆👆
اگر شاه می‌ماند..! 🔺مقایسه ایران با دیگر کشورهای منطقه، بعد از انقلاب ۵۷👆👆👆
مقایسه زیبا بین کجا بودیم وحجا هستیم 👆👆👆
ایران امروز در مسیر اقتدار 🔻 بیایید باهم برخی از نقاط قوت ایران را که در همه ی این سالهای همراه با تحریم و فشار بدست آورده ایم مرور کنیم 🇮🇷ایران؛ کشوری که قبل از انقلاب دست به دامن پزشکان خارجی بود اما امروز یکی از شش کشور سازنده واکسن کرونا در جهان است. 🇮🇷ایران؛ تنها کشوری که به خود جرات داد سربازان آمریکایی را به اسارت بگیرد و به یکی از مهم ترین پایگاه های نظامی ابرقدرت دنیا (عین الاسد) حمله موشکی کند. 🇮🇷ایران؛ کشوری که می تواند پیچیده ترین طراحی مغزهای توطئه گر و داعش پرور دنیا را نابود کند. 🇮🇷ایران؛ کشوری که روزی پادشاهش تحت فرمان آمریکا بود اما امروز توسط نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا، متهم به دخالت در انتخابات آمریکا می شود 🇮🇷ایران؛ کشوری که مورد توجه ویژه قدرتهای بزرگ دنیاست تا جاییکه چین و روسیه با آن رزمایش مشترک برگزار می کنند و آمریکا برای مهار کردنش دست و پا می زند. 🇮🇷ایران؛ کشوری که از طرف نخست وزیر اسرایل متهم به ایجاد امپراطوری جدید در خاور میانه می شود. 🇮🇷ایران؛ کشوری که می تواند با اقتدار، کشتی استعمارگران بزرگی چون انگلستان را توقیف کرده، آنها را وادار به عذرخواهی کند. 🇮🇷ایران؛ کشوری که با وجود تحریم های سنگین و تمام عیار، به سرعت بیش از هشتاد درصد از مردمش را در مقابل کرونا واکسینه کرده و از نظر ایمنی بخشی جمعی از قدرتهای بزرگ دنیا پیشی می گیرد. 🇮🇷ایران؛ کشوری که بدون توجه و هراس از هشدارهای ابرقدرت دنیا، برای کشورهای تحریم شده، کشتی های سوخت ارسال می کند. 🇮🇷ایران؛ کشوری که متهم به هک کردن مهم ترین سایت های امنیتی اسرائیل می شود. 🇮🇷ایران؛ کشوری که قبل از انقلاب مستشاران آمریکایی برای حضور در آن، حق توحش می گرفتند اما امروز نهادهای حقوق بشری تحت نفوذ آمریکا، فقط به فکر مردم آن هستند!! 🇮🇷ایران؛ کشوری که توان موشکی اش کابوس قدرتهای بزرگ دنیاست 🇮🇷ایران؛ کشوری که دشمنانش هر روز با صدها مطلب دروغ و ناامیدکننده، سعی می کنند مردم آنرا از انقلاب جدا کنند اما حضور گسترده مردمش در جشن ۲۲ بهمن، این جشن را به بزرگترین جشن ملی جهان تبدیل کرده ... 🇮🇷ایران؛ کشوری که روزی دشمنانش ادعا می کردند ظرف یک هفته به پایتخت آن خواهند رسید اما امروز به هک کردن ۱۰ ثانیه ای یکی از شبکه های تلوزیونی آن افتخار می کنند. 🇮🇷ایران؛ تنها کشوری که دشمنانش بیش از ۲۰۰ شبکه ماهواره ای برای استحاله ی آن راه اندازی کرده اند اما با به خط کردن این همه لشکر رسانه ای بازهم از پس آن برنمی آیند و سرگردانند!! 🇮🇷ایران؛ کشوری که مردمش در سیل، زلزله، کرونا و ... بطور چشمگیری به هم کمک می کنند و مثل مردم برخی کشورهای پیشرفته برای بدست آوردن چند عدد ماسک باهم جنگ و دعوا نمی کنند...
اتحادیه‌ای علیه تحریم‌ها و دلارهای آمریکایی! ▪️در سفر اخیر رئیس‌جمهور به روسیه، پوتین پیشنهادی را تحت عنوان اتحادیه دول تحریم شده مطرح می‌کند که با استقبال رئیس‌جمهور کشورمان روبرو می‌شود. چند نکته در خصوص این موضوع: در حدفاصل ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ ایالات‌متحده تعداد ۵۳۹۴ تحریم علیه ۱۱ کشور تصویب کرده است. مجموع این کشورها تقریباً ۲۰ تریلیون دلار GDP معادل ۲۵ درصد کل تولید ناخالص جهان، نزدیک به ۳۵ درصد جمعیت و ۳۰ درصد منابع انرژی و معادن کره زمین را در اختیار دارند. استفاده از سیستم‌ها و سازوکارهای "مالی" و "پولیِ" مختص این اتحادیه در میان کشورهای عضو می‌تواند هم نیاز این دولت‌ها را برطرف کند و هم باعث خارج ساختن سلاح تحریم از دست واشنگتن شود. تحریم عمدتاً بر بستر دلار شکل گرفته است. این اتحادیه با شکست نظام تحریم‌ها، می‌تواند باعث نزول ارزش و آقایی دلار نیز شود. با نگاهی به کشورهای تحریم شده، متوجه می‌شویم که اشتراکات منافع آن‌ها علاوه بر حوزه تجارت، حوزه‌های ترانزیت و امنیت را نیز شامل می‌شود که می‌تواند عاملی برای تقویت اتحادیه باشد.