اتحادیهای علیه تحریمها و دلارهای آمریکایی!
▪️در سفر اخیر رئیسجمهور به روسیه، پوتین پیشنهادی را تحت عنوان اتحادیه دول تحریم شده مطرح میکند که با استقبال رئیسجمهور کشورمان روبرو میشود. چند نکته در خصوص این موضوع: در حدفاصل ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ ایالاتمتحده تعداد ۵۳۹۴ تحریم علیه ۱۱ کشور تصویب کرده است. مجموع این کشورها تقریباً ۲۰ تریلیون دلار GDP معادل ۲۵ درصد کل تولید ناخالص جهان، نزدیک به ۳۵ درصد جمعیت و ۳۰ درصد منابع انرژی و معادن کره زمین را در اختیار دارند. استفاده از سیستمها و سازوکارهای "مالی" و "پولیِ" مختص این اتحادیه در میان کشورهای عضو میتواند هم نیاز این دولتها را برطرف کند و هم باعث خارج ساختن سلاح تحریم از دست واشنگتن شود. تحریم عمدتاً بر بستر دلار شکل گرفته است. این اتحادیه با شکست نظام تحریمها، میتواند باعث نزول ارزش و آقایی دلار نیز شود. با نگاهی به کشورهای تحریم شده، متوجه میشویم که اشتراکات منافع آنها علاوه بر حوزه تجارت، حوزههای ترانزیت و امنیت را نیز شامل میشود که میتواند عاملی برای تقویت اتحادیه باشد.
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای یک جریان سیاسی شکست خورده، هیچ شرایطی مطلوبتر از این نیست که راسش در جایگاه منتقد قرار گیرد، فکرش در سیستم جاری و بدنهاش در سیستم ابقا شود. اهداف و برنامههایش کما فیالسابق پیش میرود، کادرش از متن خارج نمیشود، تاوان هیچ خطایی را نمیپردازد و سربزنگاه، منجیوار بازمیگردد.
@syjebraily
لاریجانی برای انتخابات ۹۶، مرکز پژوهشهای مجلس را مامور کرده بود تا جزواتی علیه رئیسی و قالیباف آماده کند!
خضریان نماینده مجلس: معاونت اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس در ظاهرا شعارهای انقلابیگری میدهد، اما عملکرد برخی افراد کلیدی این معاونت در گذشته نشان داده است که مطابق میل حامیان وضع موجود و علیه جریان انقلاب عمل نموده است که نمونهای از گزارشات سفارشی این معاونت علیه کاندیدای جریان انقلاب را از زبان آقای رئیسی در کتاب «روایت انتخاب دوازدهم» را برایتان میخوانم.
«حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی در ادامه به تخلفات مجلس و رئیس این قوه پرداخته و اظهار میکند «آقای علی لاریجانی مرکز پژوهشهای مجلس را مامور کرده بود تا جزواتی علیه من و آقای قالیباف یعنی کاندیداهای انقلابی آماده کند و پخش میکردند. این ورود مجلس به انتخابات بیسابقه بوده است. آقای علی لاریجانی به عنوان رئیس مجلس که باید در این قضیه بیطرف باشد، از موضع مجلس آمد و رسما طرفداری کرد که بعضی از بزرگان از مراجع به ایشان اعتراض کردند که شما چرا موضعگیری میکنید؟ چرا مجلس را پشت سر یک کاندیدا [حسن روحانی] وارد میکنید؟
اقدام عجیب بیبیسی فارسی در پخش گزارشی از فقر و فلاکت در انگلستان؛ آیا کاهش بودجه بیبیسی توسط دولت انگلیس سبب این اقدامات تلافیجویانه شده است؟!
میز همان میز و اتاق همان اتاق و پوتین همان پوتین و پروتکلها همان پروتکلها!
🔷 در همین اتاق و دور همین میز که پوتین در حال گفتگو با رئیس جمهور فرانسه است، با رئیس جمهوری اسلامی ایران حجتالاسلام رئیسی هم بیش از دو ساعت دیدار و گفتگو داشت. نه میز و چیدمان و اتاق عوض شده و نه پروتکلهای پوتین در دیدار با مقامات خارجی.
فرانسه قدرتمندترین کشور اروپایی است و در سطح بینالملل نیز به مراتب قدرتمندتر و متنفذتر از روسیه است.
چه جنجالها و حاشیهها و هجمههای ناجوانمردانهای که در داخل توسط جریانی خاص علیه رئیسی درست نشد!
برجام با آمریکا خطرناکتر است!
🔹 پایبندی به برجام برای ما مساوی پذیرش انبوهی از محدودیتهای مختلف و در بازههای زمانی طولانی مدت است: هم دست دشمنان ما را برای جاسوسی سازمان یافته از تاسیسات و امکانات هستهای ما باز میگذارد و هم مسیر کشور به سوی استفاده صلحآمیز از فناوری هستهای را مسدود میکند.
🔹 از سوی دیگر همه تعهدات ۵ + ۱ در برجام، داوطلبانه است و این کشورها الزامی برای رعایت تعهداتشان ندارند اما میتوانند هر زمان که بخواهند به استناد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، "مکانیسم ماشه" را علیه ما فعال کرده و مانند چماق بر سر ما بکوبند و ثبات اقتصادی و امنیت ما را به بازی بگیرند.
🔹 خروج آمریکا از برجام در زمان ترامپ، فرصتهای بینظیری برای ما فراهم کرد از جمله:
▪️حربه مکانیسم ماشه را به شکلی اساسی کند کرد. (چون دیگر آمریکا امکان استفاده از آن را ندارد و انگلیس و فرانسه هم برای استفاده از آن فاقد قدرت اجماع سازیاند)
▪️ دست ما برای پیشبرد برنامه هستهای صلحآمیز را بازتر و نظام بازرسی و جاسوسی از برنامه هستهای کشورمان را محدودتر کرد و در نتیجه طی دو سال اخیر موفق به غنیسازی ۲۰ و ۶۰ درصد شدیم مجبور نبودیم که آمار دانشمندانمان را در اختیار تروریستهای بینالمللی قرار دهیم!
▪️در حالت فعلی ما "درون برجام" هستیم اما با حداقل محدودیتها و آمریکا به عنوان "ناقض برجام" و بیرون از آن و طبیعی است که به همین دلیل انگشت اتهام به سوی آمریکاییهاست و جهان، ما را به عنوان کشور وفادار به برجام میشناسد. یعنی هم مجبور به رعایت الزامات برجام نیستیم و هم از مزایای تبلیغی سیاسی، پایبندی به برجام بهره میبریم.
✳️ در این شرایط بازگشت آمریکا به برجام باعث میشود تا آمریکاییها خطای دوران ترامپ را اصلاح کرده و دوباره با استفاده از اهرم برجام، ما را زیر سختترین فشارها قرار دهند و به همین دلیل موفقیت مذاکرات وین و بازگشت آمریکا به برجام روز شادی آنها و صهیونیستها و شروع دوباره مصیبت ما خواهد بود چرا که آمریکا و اروپا به هیچ قیمت و تحت هیچ تعهدی حاضر به لغو تحریمهای ما نخواهند بود و در این رابطه تضمینی هم نخواهند داد و فقط کشور ماست که باید به چهار میخ برجام بازگردد و اسیر تعهدات طولانی و مهلک آن شود.
▪️▪️▪️آیا دوستان مذاکره کننده ما در مذاکرات وین به دنبال بازگشت آمریکا به برجامند؟ در این حالت ما چگونه و با چه قدرت و با کدام سازوکار، آمریکا و اروپاییها را به اجرای تعهداتشان وادار خواهیم کرد؟
مقابله با هزاران چاقو!
در کنار همه تحولات و پدیدههای حوزههای مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، تحولاتی در حال رخ دادن است که افکار عمومی از آن مطلع نیست؛ اتفاقاتی که دشمن در حوزه امنیتی هم کار اندیشکدهای روی آن انجام داده و هم برنامهریزی میدانی دارد و عملکرد نظام در این حوزه معرکه بوده و باعث عزت هر ایرانی است؛ هرچند متأسفانه خیلی در خصوص چگونگی رسانهای شدن آن کار نشده است.
آمریکا در دوره بایدن، راهبرد فشار حداکثری هوشمندانه را در مورد جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفته است که ۳ مؤلفه اساسی دارد
1️⃣از بین بردن تمرکز امنیتی ایران از طریق ایجاد چالشهای متعدد امنیتی؛
2️⃣از بین بردن تمرکز دیپلماتیک جمهوری اسلامی؛
3️⃣از بین بردن تمرکز و آرامش افکار عمومی.
در خصوص محور اول راهبرد بایدن، تأمل در چند نکته مهم است:
1️⃣فاز اجرایی این کار به رژیم صهیونیستی سپرده شد که نخستوزیر رژیم اشغالگر این رویکرد را مرگ با هزاران چاقو نامگذاری کرد.
2️⃣برنامهریزی برای اجرای آن بهگونهای صورت گرفته بود که جمهوری اسلامی در چند حوزه دچار چالش شود: اول، قرار بود با راه انداختن یک جنگ مذهبی در افغانستان، ایران را وارد این معرکه کنند تا بخشی از توان جمهوری اسلامی را مصروف طالبان نمایند؛ و حتی برخی را در داخل تحریک میکردند که به بهانه مقاومت و پنجشیر ... این اتفاق بیفتد که نظام با درایت این موضوع را مدیریت کرد. دوم، در غرب کشور صهیونیستها مشخصاً بر روی کومله و دموکرات سرمایهگذاری کرده و سعی داشتند با نزدیک کردن پایگاههای آنها به مرزها و متصل کردن سرپلها در مناطق کردی، فضایی همانند دهه ۶۰ را به وجود بیاورند؛ در این مرحله نیروی زمینی سپاه با یک عملیات طوفانی مقرهای این گروهکها را نابود کرد و این توطئه را فعلاً خنثی نمود. سوم، در مسئله آذربایجان گرچه طراحی این بود که تقابل بین ایران و آذربایجان شکل بگیرد؛ اما با ترسیم خط قرمز توسط نیروهای مسلح و البته اقدامات دیپلماتیک، این مسئله هم مدیریت شد. چهارم، برنامه دیگر صهیونیستها برای برهم زدن امنیت داخلی ایران، انجام عملیات ایذایی در داخل کشور به دست عوامل خودفروخته است. در این مسیر واردات قاچاق مواد منفجره و سلاح گرم به کشور دنبال میشود و افزایش حجم کشفیات نیروهای انتظامی و نظامی در این حوزه مؤید این نقشه شوم دشمن است.
🔅حقیقت آن است که قدرت انباشته ایران اسلامی، تاکنون توانسته است ملت را از گردنههای سخت عبور دهد و دستاوردهای امنیتی نظام مرهون طراحیها و اقدامات در حوزههای مختلف نظامی، امنیتی، دیپلماتیک و ... است که افکار عمومی کمتر از آن مطلع هستند
چرا جمهوری اسلامی ایران ابرقدرت است
🔰 حمید رسایی: شاید شما هم با دیدن این تیتر، خورده بگیرید و بگویید: اغراق ممنوع. اما این تیتر اغراق نیست بل واقعیتی بدیهی است که از شدت بداهت، مورد انکار قرار میگیرد.
انقلاب اسلامی ایران در بهمن سال ۵۷ از همان ابتدا که وارد مرحله تشکیل ساختار سیاسی شده، تاکنون هجمههایی را در قالب جنگ سرد، جنگ سخت، جنگ اقتصادی و جنگ نرم و رسانهای در رویارویی با نظام سلطه تجربه کرده است.
در مرحله جنگ نرم بعد از ناکامی در شیوههای مختلفی که نظام سلطه تجربه کرد، این سالها مهمترین رویکردی که مورد استفاده دشمنان انقلاب اسلامی ایران قرار گرفته، جنگ نرم در بستر «روایت» و جنگ روایتهاست؛ تاجایی که توانستهاند ادارک بخشی از جامعه نسبت به برخی واقعیتها را تغییر بدهند.
این نوع جنگ، شکل تکامل یافتهتر و البته اثرگذارتر جنگ نرم و متکی بر زیر ساخت رسانههای نوین است که با ایجاد یک چینش ذهنی، به شناخت و ادراک افراد، مطابق خواست خود جهت میدهند البته بدون اینکه شخص متوجه تغییر باور و رفتار خود باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
یکی از مصادیق هجمههای این جنگ، ایجاد تلقی ضعیف بودن جمهوری اسلامی در برابر نظام سلطه در ذهن مخاطب است. در این باورِ القاء شده، نظام سلطه خود را ابرقدرتی بلامنازع معرفی میکند که جمهوری اسلامی ایران در برابر دسیسههای آن در آستانه فروپاشی قرار گرفته است و این درحالی است که داستان دقیقا برعکس است و در حقیقت، ابر قدرت بلامنازع در حال حاضر، ایدئولوژی انقلاب اسلامی و ساختار سیاسی آن یعنی جمهوری اسلامی ایران است و این نظام سلطه است که در آستانه فروپاشی قرار گرفته است.
چنین ادعایی شاید برای برخی از مخاطبان این یادداشت هم اغراقآمیز و شبیه به مزاح باشد. اگر شما هم از جمله آنها هستید، تعجب نکنید و با مطالعه ادامه این چندسطر و توجه به یک استدلال بدیهی که ۴۳ سال است در برابر چشمان ماست و به آن توجهی نداریم، این تصور غلط خود را به چالش بکشید.
بله، نظام جمهوری اسلامی تا پایبند و متعهد به ایدئولوژی انقلاب اسلامی است، ابرقدرت بلامنازع دنیای امروز خواهد بود. توضیح آن روشن است:
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که چرخه مالی دنیا (دلار و یورو) در اختیار دشمنان انقلاب اسلامی وقدرت این چرخه مالی علیه جمهوری اسلامی ایران بکار گرفته شده است؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که ظرفیت رسانهای دنیا ازجمله صدها شبکه تلویزیونی ورادیویی فارسیزبان، صدها هزار صفحه مجازی با پمپاژ شبهات اعتقادی، سیاسی، علمی، اخلاقی و... کانون ایدئولوژی انقلاب اسلامی را هدف گرفتهاند وبرای فروپاشی جمهوری اسلامی فعالیت میکنند؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که با وجود پیشرفتهای گسترده جمهوری اسلامی درصنعت دفاعی و نظامی، اما همچنان دشمنان انقلاب اسلامی در این صنعت، چند گام جلوتر از ما هستند و برخلاف نظام اسلامی کشور ما به هیچ یک از ضوابط اخلاقی و اعتقادی پایبند نیستند و برای همین، بارها شاهد جنایات آنها در اقصی نقاط دنیا و ازجمله در کشور خودمان بودهایم تاجایی که در دوره هشت ساله دفاع مقدس، بخشی از این جنایات را تجربه کردهایم و همچنان تهدید نظامی آنها در برابر نظام جمهوری اسلامی است؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که سازمانها و نهادهای حقوقی و بینالمللی دنیا مثل سازمان ملل، سازمان انرژی اتمی، سازمان حقوق بشر و ... که درحقیقت ابزار سلطهگری نوین و در راستای حفاظت بیشتر از منافع مستکبران علیه منافع ملتهای مظلوم هستند، تمام تلاششان را برای از بین بردن نظام سیاسی حاکم بر ایران، در خدمت سلطهگران گرفتهاند؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که نظام سلطه و سیستمهای امنیتی در داخل نظام سیاسی کشور، نفوذ دارند وشبکه نفوذ آنها حتی تا عالیترین سطح مدیریت اجرایی و نظامی و امنیتی راه یافتهاند و ضربات سختی به پیکر این نظام وارد کردهاند و همچنان این شبکه در راستای به زمینزدن انقلاب اسلامی و تغییر باور و اعتماد مردم، فعال است؟
🔸به عبارتی ۴۳ سال است که نظام مالی دنیا، انواع رسانههای دنیا، قدرت نظامی دنیا، نظام حقوقی حاکم بر دنیا و نفوذیهای رخنه کردن در بدنه مدیریتی کشور که ابزار ابرقدرتی مدعیان است، بکار گرفته شدهاند تا انقلاب اسلامی و ساختار سیاسی آن یعنی جمهوری اسلامی ایران زمین بخورد و نباشد، اما این نظام مستقر است ونه تنها مستقر که همه هویت نظام سلطه را به چالش کشیده است. به نظر شما قدرت چه کسی برتر است؟
«استقرار»، «بودن»، «سرپا ماندن» و حتی «سربلندشدن» نظام جمهوری اسلامی -با همه اشکالاتش که همه آنها قابل برطرف شدن است- در برابر همه توطئهها به معنای برتری قدرت اوست، قدرتی که متکی بر قدرت برتر الهی است.
رئیس قوه قضائیه: کاری نکنیم هیبت سازمان بازرسی بریزد
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای:
🔹در دوره قبل که معاون اول بودم رئیس سازمان بازرسی آمار میداد که ۴ هزار نامه نوشتیم، میگفتیم خب چه اتفاقی افتاد؟
🔹در سال ۵۰۰ نامه بنویسید و نامهها موثر باشد.
🔹کاری نکنیم که نامه بازرسی رفت طرف تا آخر نامه نرسیده نامه را کنار بگذارد.
🔹 سه ماه است دنبال گزارش سازمان بازرسی از بورس و بازار سرمایه هستم
🔹صرف اینکه بازرسی کل کشور بگوید من به فلان دستگاه برای ارائه اطلاعات هشدار دادم کفایت نمیکند.
🔹اگر دستگاهی همراهی نمیکند، اطلاعات نمیدهد و این ندادن اطلاعات قابل تعقیب است؛ تعقیب کنید.
🔹خیانتکاران بازار بورس و سرمایه باید به تناسب خیانتشان پاسخگو باشند
هبر انقلاب: من هم تزریق نوبت سوم واکسن کرونا را انجام دادم، توصیه میکنم مردم هم حرف پزشکان و متخصصین را گوش کنند
🔹رهبر انقلاب در ابتدای دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش: من مقیدم به شیوهنامههایی که پزشکان اعلام میکنند. بنده تقید دارم، یعنی وظیفه میدانم برای خودم که آنها را عمل کنم و عمل میکنم. اصرار روی ماسک دارم و این نوبت سوم تزریق این واکسن را هم من انجام دادم.
🔹توصیه میکنم به مردم عزیزمان که به هر حرف متخصصین و صاحبنظران این رشته توجه کنند و گوش کنند. آنچه که آنها صلاح میدانند و لازم میدانند انجام بدهند.