حمله موشکی به پایگاه اطلاعاتی و عملیاتی رژیم صهیونیستی
🚨۱۲فروند موشک، مراکز سری و پیشرفته جاسوسی موساد در اربیل عراق را مورد هدف قرار داد/ موشکها دقیقا در ساعت ۱:۲۰دقیقه، زمان عروج حاج قاسم، به اهداف برخورد کردند
🔹پاسخی که از چشمان غضب آلود و مشتهای گره خورده سربازان ملت بر تابوت شهدای حمله موشکی اسرائیل کودک کش قابل پیشبینی بود به وقوع پیوست.
🔹ضرب شست اطلاعاتی و انتقام جمهوری اسلامی با شناسایی و انهدام لانه جاسوسی اسرائیلِ جنایتکار در اقلیم کردستان عراق صورت گرفت.
🔹 مرکزتوطئه؛ شرارت و ترور موساد دراربیل، با شلیک چند فروند موشک نقطه زن کاملاً منهدم شد.
انتقام به وقت #حاجقاسم
🍃🌹🍃
🔻 ظاهراً بخشی از #اربیل که مورد اصابت موشک قرار گرفته است پایگاه های جاسوسی رژیم صهیونسیتی بوده است. هر چند عامل این حمله به صورت رسمی مشخص نشده ولی می تواند چند پیام داشته باشد:
🔹 برخی خبرها، زمان شلیک را ۱:۲۰ بامداد اعلام کرده اند عامل هر که باشد و علت هر چه باشد نسبتش را باید با شهادت #سردار_دلها جست. شهادت حاج قاسم یک مبدأ تاریخی برای انتقام از دشمنان او شده است.
🔸 این ضربه پس از شهادت دو مدافع حرم در سوریه می گوید اگر آمریکایی ها و صهیونیست ها یاد گرفته اند در نیمه شب و ناجوانمردانه حمله کنند حمله اشان بی پاسخ نمی ماند. آنها باید بدانند موازنه وحشت به نفع آنها تغییر نخواهد کرد بلکه هر لحظه و هر جا ممکن است دست انتقام بیرون بیاید.
🔹 این حمله پس از سفر رئیس صهیونیست ها به ترکیه و کنار گوش این کشور انجام شد. لذا زنگِ خطر دوم نه به نفتالی بنت و هرتزوگِ صهیونیست بلکه اعلام هشدار به اردوغان بود تا برای صهیونیست ها دست به سینه نشود.
🔺 قطعاً این زنگ خطر برای دیگر کشورهایی است که می خواهند با حضور صهیونیست ها برای خودشان امنیت بیاورند از امروز خواهند فهمید صهیونیست ها امنیت نمی آورند بلکه ممکن است این نیمچه امنیتی که هست را هم بر باد دهند.
مطالبی که علیه دولت دپو شده بود، سوخت!
📺رسانههای منتقد دولت، از مدتی قبل با تصور اینکه شورای عالی کار حقوقها را کمتر از تورم افزایش خواهد داد، مطالبی برای حمله به دولت سیزدهم تهیه کرده و با افرادی هم مصاحبه کرده بودند که محتوای آنها دلسوزی برای کارگران بابت کاهش قدرت خرید کارگران در اولین تصمیم دولت سیزدهم به علت افزایش کمتر از تورم دستمزدها و زیر سؤال بردن شعارها و وعدههای رئیسی برای رفع فقر و کمک به اقشار کمدرآمد بود؛ اما برخلاف تصور آنها، شورای عالی کار حقوق کارگران در سال آینده را ۹ درصد بالاتر از تورم افزایش داد و بدین ترتیب همه آن مطالب دپوشده، سوخت! بااینوجود، جهت تخریب تغییر کرده و به نظر میرسد در روزهای آینده شاهد تولید محتوای جدید از سوی این رسانهها با رویکرد دلسوزی برای کارفرمایان و هشدار درباره احتمال تعدیل نیروی کارگران به علت افزایش حقوقها خارج از توان کارفرمایان باشیم. شروع این خط تخریب را روزنامه اعتماد با تیتر «اخراج و تعدیل کارگران در راه است»، شروع کرد. این رسانه وابسته به جریان اصلاحطلب دیروز، 21 اسفندماه با این تحلیل که افزایش 57 درصدی دستمزد کارگران در سال آینده با اعتراض برخی اقتصاددانان و البته اعضای اتاق بازرگانی -بهطورکلی جامعه کارفرمایی- مواجه شده است؛ نوشت: «یک شکاف معنیداری میان رشد حقوق و دستمزد کارگران با رشد قیمت کالاها و خدمات و رشد قیمت داراییها (در سالهای گذشته) اتفاق افتاده و فشار سنگینی هم بر دهکهای متوسط به پایین در اقتصاد ایران وارد شده است؛ اما افزایش 57 درصدی دستمزدها در آخرین جلسه اخیر شورای عالی کار مسلماً منجر به چالشهایی در سال 1401 خواهد شد و این رشد بهنوعی به خود کارگران تحمیل میشود!».
🔴 فارین افرز نوشت: تفاوتهای روحانی و رئیس جمهور فعلی ایران چشمگیر است.
🔹 رئیسی منابع حاصل از کاهش تحریمها را در جهت «اقتصاد مقاومتی» به کار خواهد گرفت.
🔸 او اقتصاد ایران را به اقتصاد جهانی وابسته نمیکند.
🔹فارن افرز در بخشی از این این مقاله سرفصلی با عنوان «مقاومت رئیسی» بازکرده و به تفاوت دولت کنونی ایران با دولت روحانی پرداخت است. این نشریه آمریکایی به تلاش های حسن روحانی برای نوشتن قراردادهای متعدد با اروپایی ها میپردازد. تلاش دولت روحانی برای تشویق غربی ها به سرمایه گزاری در ایران و حضور آنها در کشورمان اما ناکام ماند و نتوانست منافع مورد نظر را داشته باشد.
🔸 از همین رو فارین افرز میگوید: « اختلافات بین روحانی و رئیس جمهور فعلی ایران، ابراهیم رئیسی، چشمگیر است. سیاست خارجی رئیسی بر بهبود روابط با همسایگان ایران، روسیه و چین متمرکز شده است، نه ایالات متحده و اروپا.»
✅ در ادامه این یادداشت با تحلیل کنش سیاسی دولت سیزدهم آمده است: « رئیسی احتمالاً مفهوم «اقتصاد مقاومتی» [آیت الله] خامنهای را پیگیری میکند و منابع بهدستآمده از کاهش تحریمها را برای تقویت ظرفیت ایران برای مقاومت در برابر شوکهای تحریمی آینده، نه برای وابستگی به اقتصاد جهانی به کار میگیرد»
موشک های سپاه در اربیل چه کردند ؟
🔸ساعت ۱:۲۰ بامداد امروز ۱۲ موشک ( احتمالا از نوع فاتح ۱۱۰ ) به اهدافی در اربیل عراق اصابت کردند .
🔹با توجه به تصاویری که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است، به نظر می رسد این موشک ها از شرق دریاچه ارومیه پرتاب شده باشند .
🔸هنوز هیچ مقام ایرانی مسئولیت حمله را بر عهده نگرفته اما با توجه به اعلان قبلی سپاه مبنی بر پاسخ به شهادت ۲ نظامی ایرانی در پایتخت سوریه ، بدون تردید مقرهای وابسته به اسرائیل هدف عملیات بامداد امروز بوده است .
🔻در خصوص این عملیات موشکی چند نکته باید ذکر شود؛
1️⃣ دکترین امنیتی جدیدی که در شورای عالی امنیت ملی تصویب شده است بر اجازه ندادن به اسرائیل برای حضور در مرزهای ایران تاکید دارد .
در همین راستا هیچ کشتی اسرائیلی تاکنون نتوانسته به طور سالم وارد خلیج فارس گردد و عملیات ساعاتی پیش نیز احتمالا مقرهای اطلاعاتی اسرائیل را هدف گرفته است .
2️⃣ اشراف اطلاعاتی ایران در این حمله قابل توجه است زیرا اهداف موساد که احتمالا در پوشش های رسانه ای و یا تجاری در حال فعالیت بوده اند مورد اصابت موشک های سپاه واقع شده اند .
3️⃣ هدف گیری دقیق موشک های ایرانی نیز در نوع خود بسیار حائز اهمیت است زیرا تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی اقلیم کردستان عراق حاکی از اصابت چند موشک به یک نقطه خاص دارد .
در واقع موشک های ایرانی به چنان دقتی رسیده اند که فرماندهان سپاه بدون نگرانی از خطا رفتن و اصابت به افراد غیر نظامی، آنان را به مکان های واقع در نزدیکی مراکز مسکونی شلیک می کنند.
4️⃣ قدرت تخریب و موج انفجار حاصل از پرتابه های فاتح ۱۱۰ نیز قابل توجه بود و تا شعاع چند صدمتری اهداف را تخریب کرد .
5️⃣ این عملیات نشان داد ایران از سیاست صبر استراتژیک فاصله گرفته و هر گونه ضربه را با ضربه ای شدیدتر پاسخ می دهد. همچنین شرایط بین المللی نیز در اقدام اخیر جمهوری اسلامی بی تاثیر نیست .
6️⃣ مقامات اقلیم کردستان عراق بدون تردید پیام این حمله و پناه دادن به اسرائیلی ها را دریافت کرده اند . خانواده بارزانی از دهها سال پیش رابطه ای نزدیک با موساد داشتند اما اخیرا به صهیونیست ها مجوز حضور در مرزهای ایران را صادر کرده اند که عملیات موشکی امروز هشداری نیز به آنان خواهد بود .
7️⃣ سپاه پاسداران می توانست از خاک سوریه حمله را تلافی کند لکن به عمد از خاک ایران به اهداف صهیونیستی حمله برد تا نشان دهد از این پس هرگونه حمله را مستقیما و بدون تعارف مورد واکنش قرار می دهد .
8️⃣ مقامات سیاسی ایالات متحده بلافاصله برای لاپوشانی موضوع ، سعی کردند هدف موشک های سپاه را کنسولگری خود در اربیل معرفی کنند در حالی که هیچ خسارتی به مقرهای دیپلماتیک آمریکا وارد نیامده و ایران فعلا انگیزه ای برای حمله مستقیم به اهداف آمریکایی ندارد .
💢 فرمانده برجسته الحشد الشعبی: حمله موشکی ایران به اربیل پاسخ طبیعی ایران است
علی الحسینی، سخنگوی محور شمال الحشد الشعبی در گفت وگویی با شبکه خبری روداوو گفت:
🔹 حمله موشکی به اربیل، پاسخ طبیعی جمهوری اسلامی ایران بود که دو عضو سپاه آن در سوریه به شهادت رسیده بودند.
🔹الحسینی بیان کرد: رژیم صهیونیستی به فرماندهان برجسته سپاه پاسداران در کشوری که به صورت رسمی در آن و بنا به درخواست سوریه حضور داشتند، حمله کرد.
🔹این فرمانده برجسته در الحشد الشعبی تصریح کرد: حمله رژیم صهیونیستی دخالت مکرر بود و جمهوری اسلامی ایران در روز شهادت آن دو عضو سپاه گفت انتقام خون این دو شهید را می گیرد.
🔹وی اظهارداشت: جمهوری اسلامی اهداف و اطلاعاتی دارد و آنچه در اربیل رخ داد به اعتقاد خودشان پاسخ به مرکز حضور امریکایی یا خارجی بود و حق آنهاست که به اسرائیل در هر نقطه ای پاسخ دهند.
🔹الحسینی در خصوص اظهارات امید خوشناو مبنی بر اینکه اسرائیل مرکزی در اربیل ندارد تاکید کرد: ما رد یا تایید نمی کنیم، سخن ما این است که پاسخ جمهوری اسلامی که گفته بود انتقام خواهیم گرفت، پاسخی طبیعی بود.
جزییاتی از حمله موشکی سپاه به مقر صهیونیستها
یک منبع آگاه در گفتوگو با تسنیم:
🔹مجازات صهیونیستها با ١٠ فروند موشک نقطهزن ایرانی از خانواده موشکهای فاتح، از جمله فاتح ١١٠ انجام شده است.
🔹مرکز محل اصابت موشکها محل اجتماع تعداد قابل توجهی از صهیونیستها بوده و با توجه به تعداد افراد حاضر در این پایگاه، احتمال تلفات انسانی این رژیم بسیار بالاست.
🔹موشکها از منطقه شمال غرب ایران شلیک شده و تمام این موشکهای قدرتمند به هدف اصابت کرده است.
🔹هدف اصلی موشکهای سپاه از این حمله مقر صهیونیستها بود که با مقرّ نظامی آمریکاییها فاصله دارد.
🔹برخی شرارتهای اخیر صهیونیستها علیه ایران از خاک عراق صورت گرفته است و به همین دلیل سپاه قصد داشت این رژیم را در همان خاک نیز تنبیه کند.
🔹قاعدتاً در صورتی که این شرارتها ادامه داشته باشد، دستکم در همان سطح و بلکه به میزانی به مراتب بالاتر و از جایی که انتظار آن را ندارند، پاسخ خواهند گرفت.
✋
خودکشی سیاسی اردوغان
🔺 آشکارسازی دوباره روابط آنکارا و تل آویو، نماد و مصداقی بارز از سیاست خارجی خطرناک و نامتوازن دولت رجب طیب اردوغان در منطقه غرب آسیا و نظام بین الملل محسوب می شود. این اقدام درست در زمانی صورت گرفته است که بحران اوکراین به نقطه اوج خود رسیده و منازعات ناتو-مسکو وارد فاز عملیاتی شده است. در چنین شرایطی بسیاری از منتقدان سیاست خارجی اردوغان، ورود مستقیم آنکارا به این منازعه( به سود منافع غرب) را مترادف با خودکشی سیاسی رئیس جمهور ترکیه قلمداد می کنند.
🔹 اردوغان رئیسجمهور ترکیه در گفتوگو با هرتزوک، خواستار پیشبرد پروژه خط لوله گاز از چاههای گاز در دریای مدیترانه و انتقال گاز از طریق ترکیه به اروپا شده است. ترکیهایها برای موافقت با این موضوع تنها روی اسرائیل کار نمیکنند، بلکه در روزهای اخیر، طرفهای ترکیه با طرفهای آمریکایی دیدار کردهاند تا سعی کنند اسرائیل را به سوی اتخاذ این گام بکشانند، یعنی آمریکاییها نیز فشار خواهند آورد تا یک خط لوله گاز از چاههای اسرائیل از طریق ترکیه به اروپا کشیده شود.
🔹 در چنین شرایطی اگر تحت تاثیر هر گونه عاملی مانند تسخیر کی یف توسط روسیه یا نتیجه بخشی مذاکرات مستقیم روسیه و اوکراین، نبرد پایان پیدا کند، ترکیه به یکی از اصلی ترین بازندگان خارجی این بحران تبدیل خواهد شد.بدون شک کاخ کرملین از اقدام اخیر ترکیه به سادگی عبور نکرده و در مسیر فعالیتهای اردوغان در حوزه سیاست خارجی موانع سختی ایجاد خواهد کرد. در صورت بروز مجادله اقتصادی و سیاسی میان آنکارا و مسکو، قطعا اعضای ناتو به کمک ترکیه نخواهند آمد!
✍فخرالدین موسوی
م حاجیان:
✋
دلیل حمله به اربیل چه بود؟
🔺موساد در حال تاسیس شبکه های جاسوسی پیرامون مرزهای ایران است که با برخورد ایران مواجه شد.
🔹منابع اطلاعاتی رژیم صهیونیستی فاش کردند که ارتش و سرویسهای امنیتی اسرائیل به تدریج در حال ایجاد پایگاههای جاسوسی و اطلاعاتی در اطراف مرزهای ایران هستند.
🔹طبق ادعای این پایگاههای نزدیک به منابع اطلاعاتی نظامی اسرائیل، این شبکه در حال تقویت به اسرائیل امکان میدهد تا فعالیتهای تهران را با دقت بیشتری دنبال کرده و عملیاتهای مخفیانه خود را در داخل ایران انجام دهد.
🔹آلون بن دیوید روزنامه نگار نیز اعلام کرده که رژیم صهیونیستی قصد دارد فروش سیستم های ضدموشکی و رادارهای مختلف به امارات را مدنظر قرار دهد.
بن دیوید در یادداشت خود نوشته است:
🔹 استقرار رادارهای اسرائیلی در امارات می تواند به عنوان سنگ بنای ایجاد آرایه دفاع هوایی منطقهای باشد. پس از نصب این سامانهها، میتوان آنها را به گونهای تنظیم کرد که هشدار اولیه حملات موشکی ایران به اسرائیل را فراهم کرده و یک هشدار اولیه کلیدی به ارتش اسرائیل ارسال نماید.
🔻 بنابراین زدن پایگاه جاسوسی اسرائیل در اربیل این پیام را به تل آویو منتقل می کند که در هر کشوری علیه منافع جمهوری اسلامی از اسرائیل غلطی سر بزند به سرعت پاسخ آنرا دریافت خواهد کرد.
م حاجیان:
✋
مذاکرات وین و نقدی بر سه رویکرد
🔺 در نقد مذاکرات وین ما با سه رویکرد متفاوت مواجهیم:
1⃣ _ رویکرد اول که شامل گروهی از سیاسیون _ که برخی درون اصولگرایی هم تعریف می شوند_ است که با بررسی عملکرد تیم جدید هستهای و با مبنا قرار دادن گمانهزنیهای تحلیلی البته با رویکردی هیجانی و گاه تسویهحساب جناحی، به تحلیل عملکرد گروه مذاکرهکننده میپردازند!
2⃣ _ جریان دوم یعنی غربگرایان داخلی، سناریوی دووجهی را برای تحلیل نهایی مذاکرات در پیش گرفته است؛ در صورت تحقق یک توافق خوب، این تصویر بازنمایی خواهد شد که «توافق موجود، محصول وین شش و عملکرد دولت قبل است» و در صورت شکست مذاکرات، آماده باز القای این گزاره تکراری هستند که «جریان انقلابی زبان دیپلماسی را بلد نیست و منافع جناحی و ایدئولوژیک را بر منافع ملی ترجیح میدهد!».
3⃣ _ تحلیلهایی هم از سوی برخی جریانات سیاسی داخلی موسوم به نیروهای ارزشی و انقلابی شاهد هستیم که با «آرمانگرایی غیرواقعبینانه»، انتقادات شدیدی را بر گروه مذاکرهکننده وارد میکنند و معتقدند این مذاکرات تفاوتی با مذاکرات دولت گذشته نداشته و حتی حداقلهای برجامی نیز در آن رعایت نشده است!
🔻 اما نکاتی که باید مد نظر داشت این است که:
🔸 اولاً، هنوز نتیجه مذاکرات منتشر نشده و هر چه گفته میشود، بیش از یک گمانهزنی خبری و تحلیلی نیست.
🔸 ثانیاً نیروهای دغدغه مند انقلابی در راستای جهاد تبیین باید بتوانند رویکرد و عملکردهای متفاوت دولت سیزدهم بهمنظور احیای برجام و وادارسازی همه اعضای آن به عمل به تعهداتشان را برجسته کنند.
🔻 در مذاکرات کنونی، آمریکا تنبیه شده و پشت اتاق مذاکرات ایستاده است، تضامین ذاتی مثل نگهداشتن سانتریفیوژها و مواد غنیشده در داخل، بازدارندگی نسبی مناسبی برای جلوگیری از تخلف احتمالی آمریکا در آینده ایجاد میکند و مهمتر اینکه، مذاکره برای لغو کامل تحریمها ادامه دارد و خطوط قرمز رعایت شده است. که این رویکردهای نو و انقلابی ان شاالله ثمره ای مثبت و سازنده خواهد داشت.
✍فتح الله پریشان