اندکی تأمل؛ شرایط فرق کرده است!
🔺 در این یادداشت خواهم کوشید در حد توان، به بررسی نوع مواجهه رهبر انقلاب با تیم مذاکره کننده -چه در مقطع فعلی و چه در زمان انعقاد برجام- بپردازم؛ آیا نوع مواجهه رهبر انقلاب با تیم های مختلف مذاکره کننده، متفاوت بوده است؟!! بخوانید؛
🔷شکی نیست که حمایت ایشان از تیم مذاکرهکننده مختص به یک تیم نبوده و اساسا رویه ایشان دفاع و حمایت از مسئولین مستقر میباشد؛ لکن به نظر نگارنده، تفاوتهایی در کیفیت حمایت های ایشان وجود دارد که نیازمند اندکی تأمل است؛
به همین منظور قسمتهایی از بیانات ایشان را در مورد تیم مذاکرهکننده -اعم از تیم فعلی و قبلی- در ذیل می آوریم تا به تفاوت های ریز و در عین حال مهم پی برده شود:
🔹 رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری در سال93، در قسمتی از بیانات خود فرمودند:
«همینجا این را عرض بکنم: این تیمی و هیئتی که رئیس جمهور محترم برای مذاکرات هستهای گذاشتهاند، مردمان امین و مردمان خوبی هستند. بعضی را ما از نزدیک میشناسیم و واقعاً مورد قبولند، بعضی را هم از حرفهایشان و از کارهایشان دورادور میشناسیم؛ هم امینند، هم دلسوزند؛ دارند تلاش میکنند کار میکنند؛ این را ما لازم است که منصفانه بیان کنیم. البتّه بااینکه این دوستان و این برادران برادران خوبی هستند، برادران امینی هستند و میدانیم که دارند برای صلاح کشور تلاش میکنند، درعینحال من نگرانم؛ چون طرف مقابل، طرف حیلهگری است.93/12/21»
🔹 ایشان همچنین سال94 در دیدار مداحان و ذاکران اهل بیت علیهم السلام فرمودند:
«نکتهی سوّم؛ همانطور که عرض کردم بنده به مجریان امر اعتماد دارم؛ این را شما بدانید؛ این آقایانی که مشغول کار هستند، اینها افرادی هستند مورد اعتماد ما، من در مورد آنها هیچ تردیدی [ندارم]؛ در آنچه تا حالا بودند، انشاءالله بعد از این هم تردیدی بهوجود نخواهد آمد؛ هیچ تردیدی نسبت به آنها ندارم. لکن درعینحال جدّاً دغدغه دارم؛ این دغدغه ناشی از آن است که طرف مقابل بشدّت اهل فریب و دروغ و نقضعهد و حرکت در خلاف جهت صحیح است؛ طرف مقابل اینجوری است. 94/01/20»
🔻در مقطع فعلی علاوه بر آنکه ایشان چندان نیازی به صحبت پیرامون مذاکره ندیده اند، در مواردی هم که ورود کرده اند تفاوت هایی با موارد قبلی داشته است؛ به این مورد توجه بفرمایید :
«فشار اقتصادی را با تلاش درونی، تلاش داخلی و با خنثی کردن تحریمها و البتّه تلاش دیپلماسی -همان طور که مشغولند برادران خوب ما- [باید خنثی کرد]؛ برادران انقلابی ما در زمینهی از بین بردن تحریمها و مجاب کردن طرف مقابل هم مشغول کارند که این هم خوب است، لکن کار عمده خنثی کردن تحریمها است 1400/11/28»
🔻این بیانات، یک شباهت و یک تفاوت با بیانات قبلی ایشان دارد؛ وجه شباهت آن، ابراز اعتماد نسبت به تیمهای مختلف مذاکره کننده است و اما وجه تفاوت آن ابراز نگرانی از نتیجه مذاکرات در دور قبلی برخلاف دور جدید مذاکرات میباشد؛ به نظر میرسد تخصص و کاربلدی تیم جدید مذاکره کننده -چه در مدیریت متن مذاکرات و چه در هدايت افکار عمومی- مانع از ابراز نگرانی مجدد رهبر انقلاب(حداقل تاکنون) شده است.
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 یکی از کاربران فضای مجازی نوشت:
🔻پیش بینی رهبری درباره آینده یمن مثل پیش بینی آینده برجام دقیق بود، کاش همه ما بی کم و کاست به حرف این رهبر فرزانه گوش میدادیم.
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
شلیک از درون خانه - چرا اسراییل در مسیر توافقات برجام سنگ می اندازد؟
از شروع حملات به زیرساخت های جبهه مقاومت در سوریه، فرض بنیادین رژیم صهیونیستی در راهبرد جدید خود که آن را «جنگ میان جنگ ها» می نامید این بود که میتواند با فراتر بردن خشونت، نوعی قدرت بازدارندگی برای خود ایجاد کند.
تغییر کاربری زیرساخت های مقاومت، از حوزه نظامی به حوزه عملیات ویژه باعث شد صهیونیست ها این موضوع را حمل بر «ضعف» جبهه مقاومت کنند.
این محاسبه اشتباه، باعث شد اسراییل با ایجاد یک جهش، راهبردی اتخاذ کند که ماشین پروپاگاندای موساد آن را «کشتن از طریق هزاران زخم» نامید.
به طور کلی، تصور صهیونیست ها این بود که با انتقال درگیری به حوزه عملیات ویژه اطلاعاتی، نبرد را به منطقه مزیت خود منتقل می کنند و به تدریج خواهند توانست ضمن از کار انداختن ماشین جنگی مقاومت، نسل جدیدی از بحران های مزمن داخلی را در ایران ایجاد کنند.
اکنون زمان تصحیح محاسبات آنها فرا رسیده است. جبهه داخلی اسراییل با انواع سرگیجه، آن هم از عملیات ویژه اطلاعاتی، مین گذاری شده و این مین ها همگی به موقع عمل می کند.
همزمان، عملیات اربیل به معنای مکان یابی برنامه موشکی درون یک راهبرد پیچیده نبرد زیرآستانه جنگ است که قطعا فراتر از معادلات پیشین می رود.
تازه این نیمی از داستان است. نبرد سیف القدس نشان داد مقاومت گزینه جنگ گسترده را هم حفظ کرده است.
همه راه ها به جبهه داخلی اسراییل ختم می شود، یعنی همان جایی که قرار بود مصونیت پایدار پیدا کند. تعبیر «شلیک از درون خانه» را موساد و شاباک باید شبانه روزی چند بار رونویسی کنند.
صهیونیست ها باید بدانند که دیگر توان مداخله در امور برجام آن هم به صورت بی مهابا و ضربتی را نخواهند داشت
باید قوی شویم
🔸 ملت ایران باید خود را قوی کند؛ این حرف من است... اگر یک ملتی به خود نیاید، خود را قوی نکند، دیگران به او زور میگویند... بعضی ملتها هستند که امیدی وجود ندارد که بخواهند در خود آن نیرویی را که بتوانند مقابله کنند با زورگویان و گردنکلفتهای عالم، ایجاد کنند؛ اما ملت ما اینجور نیست؛ ملت ما به سمت اقتدار ملی هم راه افتاده است و راه زیادی پیموده است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
امیرعبداللهیان: ۵ میلیون آواره افغانستانی در ایران هستند
🔹وزیر امور خارجه در نشست همسایگان افغانستان به اضافه طالبان، اندونزی و قطر در چین: ایران نگران وضعیت گسترش آوارگان افغانستانی است. در ۷ ماه گذشته حدود یک میلیون مهاجر افغان وارد ایران شدند و الان رقم آوارگان افغانستانی در ایران حدود ۵ میلیون نفر است.
🔹آمریکاییها ٢٠ سال افغانستان را در اشغال داشتند، اما یک اتاق کوچک بهعنوان درمانگاه نساختند، اما امروز سخن از بازسازی افغانستان میکنند؛ اگر انگیزهای در کمک داشتند نباید شاهد وضعیت اسفبار انسانی حاضر در افغانستان بودیم.
🔹امروز اینجا جمع نشدهایم که به جای مردم افغانستان تصمیم بگیریم، بلکه اینجا هستیم که به همه مردم افغانستان کمک کنیم، آیندهای روشن و سرشار از رفاه داشته باشند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هر خونی در یمن ریخته شود آقای روحانی در آن شریک است !
🎙 حجت الاسلام طائب
🔺یک ماه پیش توی مکزیک ۱۷ نفر تو ورزشگاه به طرز وحشتناکی کشته شدن و کلی تماشاچی جلو چشم زن و بچه زخمی شدن و اینکه متاسفانه هیچ مجری تلویزیونی در مکزیک نپرسید "فیفا هنوز بیدار نشده؟"
💬 ۱۰۰ دام تکریتی!
➕ بچه بودیم، قهر و لج که میکردیم، غذا نمیخوردیم و البته بجای پدر و مادری که خطاب قهر ما بودند، به خودمان آسیب میزدیم...
اشکآور پشت استادیوم، ظلم و حماقت بود؛ اما درخواست تحریم تیم ملی یا تلاشی که منجر به آن شود، خودکشی از سر لجبازی است!
تیمِ "ملی" برای مردم است، تیم دولت نیست...
💬
م حاجیان:
🔴 خطر نفوذ را جدی بگیرید
وقتی به ابعاد مختلف داستان ورزشگاه #مشهد و حواشی بسیار زیاد و انعکاس پررنگ رسانه ای آن خوب دقت شود ، ورای سوء مدیریت برخی مسئولین ، به وضوح می توان جای پای نفوذ را دید.
امیدوارم این وقایع ، خطر نفوذ و لزوم پاکسازی عمیق در دولت را خدمت رئیس جمهور عزیز اثبات کرده باشد که اگر #نفوذ را جدی نگیریم به زودی شاهد بحران هایی بزرگتر ، مخرّب تر و دردناک تر خواهیم بود ...
مقاومت جواب می دهد
🔵 ائتلاف سعودی شروط یمنیها را پذیرفت، فرودگاه صنعاء، بندر الحدیده و شهر تعز رفع محاصره میشوند.
🔹وزیر خارجه دولت منصور هادی در صفحه توئیتر خود نوشت که ائتلاف سعودی با بازگشایی فرودگاه صنعاء و بندر الحدیده و رفع محاصره از شهر تعز در طول ماه رمضان موافقت کرده است.
🔹به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، «احمد عوض بن مبارک» نوشت که این اقدام در راستای شروط «حوثیها» برای ورود به مذاکرات سیاسی در راستای توقف جنگ و كاهش درد و رنج و مشكلات مردم یمن صورت میگیرد.
#مقاومت
#میداندیپلماسی
🔥دل نازکی در جهاد تبیین ممنوع❗
🔻شهید نواب در حالی که ممنوع المنبر بود، در میدان شهر روی یک چهارپایه میرفت و روشنگری می کرد...
🔻استاد حامد کاشانی عزیز اعلام کردند که بخاطر فشار از حضور در برنامه سحرها انصراف دادند.
🔻واقعا از ایشان پذیرفته نیست که منبر و ظرفیت بزرگ رسانه ملی برای بیان فضائل علوی را بخاطر فشار رها کنند.
🔻هر وقت اینقدر دل نازک شدیم، یاد شرایط میثم ها و نواب ها بیفتیم تا سختی های اکنون برای مان ناچیز شود.
🔸پ.ن: هر چند این مطلب، نافی وظیفه مسئولان و تهیه کنندگان صداوسیما نسبت به تامین شرایط شایسته برای بهرهمندی از اندیشههای نخبگان و دانشوران نیست.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴 تبلور استعمار مجازی در روز جمهوری اسلامی/ داغی که مدام تازه می شود
🔹️کلیدواژه های سالروز #آری مردم به جمهوری اسلامی با ده ها هزار محتوا توسط توییتر از فهرست داغ های فضای مجازی سانسور شد!؟
🔹️ این درحالی است که هشتگ #اسپری_فلفل که توسط جریانهای خاص داخلی و خارجی با هدف حذف ایران از جام جهانی راه اندازی شد، علی رغم افول کامل، در ویترین داغ های توییتر ثابت است.
*🔹️ماجرای حذف و سانسور موضوعات ملی و مذهبی و جریان های مثبت رسانه ای مدام در فضای مجازی با مدیریت خارجی تکرار می شود ولی تبلور استعمار مجازی در سالروز رای آری به جمهوری اسلامی که نماد استقلال و زدودن استبداد و استعمار از کشور است، علیرغم سکوت مسئولان، با واکنش های منفی و دو چندان کاربران مواجه شده است.*