🔴دستورات رئیس جمهور: با دستگاههای مخل ایجاد دولت الکترونیک برخورد خواهد شد/ کشور را نمیشود با رودربایستی اداره کرد
رئیسی در شورای عالی اداری کشور:
🔹اگر دستگاهی، در ایجاد دولت الکترونیک و تجمیع دادهها و اطلاعات کشور، کوتاهی کند برخورد خواهیم کرد.
🔹هم «جذب نیرو و بکارگیری»، هم فرایند «ارتقا و پرداختها» باید بر مبنای عدالت، متحول شود.
🔹 سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه موظفند؛ «انضباط مالی و اداری» در کشور را جایگزین نظام «چانه زنی»، و «ضابطهمندی» و «قانونگرایی» را جایگزین «توصیه و سفارش» بکنند.
🔹 کشور را نمیشود با رودربایستی اداره کرد؛ بسیاری از عقب ماندگیهای اداری کشور، به خاطر عدم ضابطه مندی و برخی روی دربایستی ها بوده است.
🔹 وزارت ارتباطات موظف است زیرساخت «نظارت مردم» بر سازمانها و دستگاههای اجرایی کشور و «گزارش تخلفات» و «رضایت سنجی» از عملکرد کارکنان دولتی را فراهم کند.
انقلابی بمانیم ثامن الائمه:
🔴 از صبح امروز تا حال چهار انفجار در افغانستان رخ داده است!
۱. انفجار در ولسوالی خوګیاني ننگرهار
۲. انفجار در خوشحال خان کابل
۳. انفجار در شهر مزار شريف داخل مسجد
۴. انفجار در کندز
اخیرا انگلستان صدها میلیون دلار به ژنرال دوستم فراری از افغانستان برای احیاء داعش کمک مالی کرده است
🔴 وعده رهبری محقق شد
⏪ یکی از ویژگیهای چند عملیات اخیر فلسطینی ها، پراکندگی جغرافیایی آن از بئرالسبع (در صحرای نقب و جنوب فلسطین اشغالی) و الخضیره در شمال تل آویو تا قلب تل آویو در شمال سرزمینهای اشغالی بود.
✅ اما نکته جالب دیگر این بود که براساس گزارش صهیونیستها همه مجریان عملیات های مسلح اخیر، از کرانه باختری خود را به درون سرزمینهای ۱۹۴۸ رسانده اند. چیزی که نشان میدهد، تسلیح کرانه در کنار بیداری جوانان و اراده آنان برای رهایی از ظلم و زدن ضربه به صهیونیستها نوید یک دوران جدید و تأثیرگذار برای فلسطینیها در سالهای پیش روست.
💠 رهبر معظم انقلاب در مرداد ۹۵ فرمودند که کرانهى باخترى هم مثل غزه باید مسلح بشود. این قضایا نشان از تحقق وعده رهبر معظم انقلاب دارد.
#گزارش_نجباء
🔘 قتل عام شیعیان افغانستانی برای ایجاد فشار بر طالبان!
🔵 در پی انفجار ظهر امروز در بزرگترین مسجد شیعیان در شهر مزارشریف، پنج نفر به شهادت رسدیدند و دست کم 65 نفر زخمی شدند. برخی منابع افغانستانی نیز اعلام کردند که تعداد شهدا و زخمیها بیشتر از ارقام اعلامیست.
🔹 این دومین انفجار علیه شیعیان در دو روز گذشته است. دو روز پیش نیز یک مدرسه مورد هدف قرار گرفت که تعداد زیادی از شهروندان افغانستانی شهید و زخمی شدند.
🔹 پس از به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان، تنشها میان این گروه و تروریستهای داعش به اوج خود رسیده است. تروریستهای داعشی با هدف قرار دادن شیعیان به دنبال ایجاد اهرم فشار علیه طالبان هستند.
🔹 تحلیلگران معتقدند هدف اصلی داعش، ایجاد تنش قومی-مذهبی، ایجاد بیثباتی و بروز جنگ مذهبی در افغانستان است. همچنین این تحلیلگران میافزایند که با ایجاد درگیری میان شیعیان و سنیها، تروریستهای داعشی به اهداف خود نزدیکتر میشوند.
🔹 ناظران بر اوضاع افغانستان بر این باورند که داعش با اینگونه عملیات به دنبال تحرک به سود اهل سنت در این کشور است تا خود را حامی آنها نشان دهد. در این میان نباید از نقش مخرب آمریکا در پشتیبانی و برهم زدن اوضاع افغانستان چشم پوشی کرد.
م حاجیان:
🔥فروش خطای خانواده قالیباف❗
🔸در موضوع سفر همسر و دختر قالیباف به ترکیه نکته قابل ذکر است:
🔻۱- با توجه اطلاعاتی که تاکنون منتشر شدهاست، اصل سفر قطعا خطا و غیرقابل دفاع و عذرخواهی ضروری است.
🔻هرچند این سفر یک سفر شخصی بوده و در آن اقدامی بر خلاف قانون انجام نشده است، اما مردم انتظار دارند که وقتی در کشور سیاستی مبنی بر حمایت از تولید داخل، ساده زیستی، مردمی زندگی کردن، صرفه جویی در مصرف ارز و ... توسط رهبر نظام اسلامی اعلام میشود، عموم جامعه و خصوصا مسئولان صاحب نام و خانوادههای ایشان در صف اول عمل باشند؛ آن هم در شرایط کنونی فشار اقتصادی بر مردم
🔻۲- این یک اتفاق خوب است که در این چهاردهه انقلاب، گفتمان اصیل امامین انقلاب در حوزه ساده زیستی مسئولان و مردمی بودن، به فرهنگ تثبیت شده و مطالبه عمومی کشور تبدیل شده است و بر همین اساس، سفر شخصی خارجی خانواده مسئولان که در همهجای دنیا عادی تلقی میشود، مغایر با ارزشهای والای انقلاب است و تحمل پذیر نیست.
🔻۳- تقویت مطالبه مردم مبنی بر اینکه مسئول نظام اسلامی و خانوادهاش و همچنین افرادی که با هزینه مادی و یا حتی معنوی بیتالمال رشد کردهاند(مانند نخبگان، سلبریتی ها، مسئولان سابق، ...) نباید دل در گرو خارج از کشور داشته باشند.
بر این اساس کسی که فرزندش به هر دلیل در خارج از کشور اقامت دارد نباید به خود حق بدهد که در ساختار نظام صاحب منصب بالا و نفوذ شود.
🔻۴- البته موارد ذکر شده به معنای تایید عمل انتشار دهندگان نیست. چون با بررسی سوابق عملکردی به نظر نمیرسد هدف منتشر کنندگان، اموری مانند حفظ سلامت نظام باشد؛ بلکه این اقدامات عمدتا یک پروژه رسانهای در راستای گروکشی گروههای سیاسی و باندهای قدرت است تا مثلا فلان دستاورد نظام دیده نشود یا انتخابات ریاست مجلس فلان طور شود یا اهانت های ضد ملی و ضد اسلامی فائزه را اصطلاحا «بشوره و ببره» و ...
🔻۵- اگر بناست دسترسی به اطلاعات شخصی شهروندان یا خانواده مسئولان مجاز باشد، اشکالی ندارد، اما این دسترسی باید برای همه مردم و اصحاب رسانه ممکن باشد نه فقط برای پروژه بگیران جریان های سیاسی
🔻۶- خطای خانواده رئیس مجلس، قاعدتا باید موحب تلخکامی دلسوزان باشد اما شعف و پایکوبی مفرط برخی جریان های سیاسی داخلی در کنار پوشش فوقالعاده شبکه های خارجی مانند ایران اینترنشنال خیلی عجیب است و قابل درک نیست.
🔻۷- آیا افرادی وجود دارند که کارشان تهیه نقاط ضعف افراد و #فروش آنها با #قیمت_نجومی به باندهای سیاسی است؟
✍حمیدرضا ابراهیمی
🌺 زمانه ای که مالک آرزو کرده بود! 🌺
✅ از مالک اشتر نقل شده است که در میانه جنگ صفین با حسرت به عمار گفته بود؛ «کاش میتوانستیم علی(ع) را به عصری ببریم که مردم قدرش را بدانند و راه و رسمش را بر صدر بنشانند» و عمار به او دلداری داده بود که «آن روزها در راه است» و از مردمی خبر داده بود که در صلب پدران و رحِم مادران خویشند و چون آن عصر که مالک آرزو کرده بود فرا برسد، لبیکگویان از راه میرسند، مردمانی که از «من» و «ما» گذشتهاند و به خدا رسیدهاند.
🔸 نه در سر سودای سود دارند و نه در دل، غم بود و نبود، دل در گرو اسلام ناب محمدی(ص) دارند و علی(ع) را امام و مولی و مقتدای خود میدانند. سقف تاریک نظام سلطه را میشکافند و طرحی نو در میاندازند.
🔹در آن هنگام که پیشروی است و رسول خدا(ص) وعده داده است، حرامیان که پایان عمر این دنیایی علی را پایان اسلام میدانستند، وحشتزده به مقابله با یاران آخرالزمانی علی برمیخیزند و به مصداق «الکفر ملهًْ واحده» همه یاران خود را فرا میخوانند و از هر سو به آنها میتازند.
🔹 بار دیگر جمل و صفین و نهروان به تکرار مینشیند اما،این بار نه مانند جمل، ناکثین را توان ایستادن است، نه مانند صفین از نیزه فریب زخم بر میدارند و نه فتنه نهروانیان از راه بازشان میدارد. اهل نفاق سراسیمه میگویند «اسلام بار دیگر و بعد از هزار و چهارصد سال حصار تاریخ را شکافته و به میدان آمده است» و...
❇️« عصر خمینی» اینگونه آغاز میشود که شد. همان عصر که مالک آرزو کرده و عمار مژده داده بود و حضرت روحالله در وصف مردم آن عصر فرموده بود؛ «من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسولالله(ص) و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین(ع) هستند».
⁉️... راستی، عمار از امیرمؤمنان چه شنیده بود؟ آیا امروز را دیده بود؟ که یاران آخرالزمانی مولایمان پرچم بر زمین افتاده آن روزها را به دوش میکشند و در رکاب خمینی و خامنهای سقف ظلمتزده جهان سلطه را میشکافند و طرحی نو در میاندازند؟...🍃✨
#حسین_شریعتمداری
🔺ترامپ: ایران دیگر از ما نمیترسد
🔹رئیس جمهوری سابق آمریکا با انتقاد از سیاستهای جو بایدن رییس جمهوری دموکرات کنونی کشورش و بیان اینکه "در خطرناکترین دوره در تاریخ آمریکا قرار داریم، گفت: ایران دیگر از ما نمیترسد.
🔹چین دیگر به ما احترام نمیگذارد و روسیه با حمله وحشتناک خود به اوکراین نشان داد که رهبران ما چقدر ضعیف هستند. آنها (روسیه) هرگز در دولت ترامپ این کار را انجام نمیدادند.
🔹کشور ما در افغانستان تحقیر شده است، سربازان ما در این کشور کشته شدند، ما گروگانهای آمریکایی را رها کردیم و تجهیزات نظامی آمریکا را در این کشور گذاشتیم. ما تسلیم شدیم.
✋
پشت پرده یک عملیات پیچیده
🔹به این تیتر های مسموم که مشت نمونه خروار است، دقت کنید:
"رد پای دولت در غائله سفر خانواده قالیباف به ترکیه"، "سیسمونی گیت در مقابل ناتوانی ذهنی رئیسی"، "حمله پایداری به قالیباف برای از زیر ضرب درآوردن عبدالملکی"، "قالیباف چوب عدم همراهی با پایداری در طرح صیانت را خورد"، "اطلاعات سپاه، پشت افشاگری اخیر است"، "وزارت اطلاعات دولت رئیسی، خانواده قالیباف را رصد و ماجرا را لو داده" و...!
♦️انتشار این تحلیل ها در طیف کانال های ضد امنیتی، ضد انقلاب، حلقه انحرافی متظاهر به عدالتخواهی، و وابسته به ائتلاف اشرافی مدعی اصلاحات و اعتدال، نشان می دهد هدف جنجال اخیر، فراتر از زدن قالیباف (به بهانه سفر دختر و داماد و همسر او به ترکیه) است.
🔹اگر از تحلیل "نقطه ای- موردی" فراتر برویم و نگاه "فرایندی- جریانی" به این عملیات اطلاعاتی- رسانه ای بیندازیم، معلوم می شود القای "زیرآب زنی دولت رئیسی توسط حلقه قالیباف"، "زیرآب زنی قالیباف توسط حامیان رئیسی و جبهه پایداری"، "درگیری پایداری با دولت و تیم مذاکره کننده/دکتر باقری" و...، به شکل پر حجم، در دستور کار اتاق عملیات جریان معارض انقلاب قرار دارد.
♦️ یک هدف مهم، دامن زدن به سوء ظن و از هم گسیختن اتحاد نیروهای انقلابی است که همت کردند و عناصر معارض با اصل انقلاب و نظام را از دولت و مجلس بیرون راندند، و تا همین جا هم با وجود انبوه گرفتاری های بر جا مانده از مدیریت اشرافیت غربگرا، در کاهش مشکلات انباشته موفق عمل کرده اند.
🔹طراحان عملیات روانی بر این باورند که با ترور شخصیت یکایک اضلاع جبهه انقلاب، هم امید واقعی مردم به بهبود شرایط را متزلزل می کنند، هم این اضلاع و اعضا را به جان هم می اندازند و مجبور می کنند با یکدیگر فاصله گذاری کنند. بدین ترتیب محتمل است روند هم افزایی متوقف شود و افراد به جای دیدن اولویت ها و دشمنی دشمنان، به تسویه حساب های تند در درون جبهه انقلاب بپردازند.
♦️این عملیات روانی تا حدی گسترده است که کانال های اجاره ای محافل صد امنیتی، یک روز درباره نارضایتی رهبر انقلاب از عملکرد رئیس جدید سازمان صدا و سیما(!؟) دروغ پراکنی می کنند، و روز دیگر، به دروغ مدعی می شوند رهبری، گزارش سعید جلیلی درباره فروش ۳/۵ میلیون بشکه ای نفت (!؟) را نکوهش کرده است؛ تا ناچاری کشور به مذاکره و توافق به هر قیمت را القا کنند !
🔹 تجربه اتفاقات چند دهه گذشته به ویژه دو دهه اخیر می گوید، هر گاه نیروهای انقلابی توانستند با وجود سلایق متنوع، همپوشانی و هم افزایی کنند، هم توفیقات بزرگی برای کشور رقم خورد و هم سرویس های جاسوسی دشمن و پادوهای داخلی آنها را به دست و پا انداخت تا با به خدمت گرفتن عناصر نفوذی، شهرت طلب، کم حوصله و یا فاقد بصیرت، این همدلی مبارک را هدف بگیرند.
♦️می توان با "طرح صیانت" موافق یا مخالف بود و "منصفانه و دور اندیشانه" دیدگاه خود را ارائه کرد. می توان و باید، ضمن حمایت کلان، به نقد کارکرد اجزای دولت یا مجلس پرداخت. می توان و باید -به شرط رعایت انصاف و تناسب- مدیران ارشد یا بستگان و اطرافیان آنها را زیر ذره بین قرار دارد و رفتار های خلاف معیار ها را تخطئه کرد. اما هرگز نباید از یاد برد که عملیات روانی پیچیده، رکن عملیات پیاده نظام دشمن در جنگ ترکیبی است.
🔹در این شرایط، نباید حاشیه و فرع یا حتی "مهم"، جای اصل و اولویت و "اهم" را پر کند. نباید در گرد و غبار هیجاناتی رسانه ای، واقعیت دو جبهه اصلی در مواجهه "انقلاب/ ضد انقلاب" و "جمهوری اسلامی/ استکبار" مغفول بماند، یا در اثر غبارآلودگی شدید فضا، نیروهای خودی به اشتباه، به سمت یکدیگر شلیک کنند.
♦️هم مدیران و متولیان و اطرافیان انها باید از موضع اتهام پرهیز کنند؛ و هم باید زمان شناس و دشمن شناس بود و از نقش آفرینی در نقشه های دشمن اجتناب کرد.
✍محمد ایمانی
♨️ دو پنج شنبه و دو تیتر متفاوت
1⃣ _ تیتر اول: روز پنجشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ روزنامه آفتاب یزد یک روز پس از سفر دختر قالیباف به ترکیه!!!
👈 آقای قالیباف لطفاً استعفا!!!
2⃣ _ تیتر دوم: پنجشنبه ۹ خرداد ۹۸ پس از قتل میترا استاد توسط محمد علی نجفی شهردار اصلاحات!!!
👈 قتل اخلاق و تراژدی استاد!!!!
👌 رسانه ها اینگونه ذهن ما را کنترل می کنند.
#سواد_رسانه
🔻خیلیها عادت کردند القای ناامیدی کنند که مردم بیدین شدند
✅ طبق نظرسنجی ایسپا در خصوص اینکه چند درصد از مردم ایران و تهران،امسال اعمال شب قدر را انجام خواهند داد:
🔸 76/8 درصد از مردم #تهران اعلام کرده اند که رمضان امسال، اعمال شب قدر را انجام میدهند.
🔸 83/7 درصد از مردم #ایران اعلام کرده اند که رمضان امسال، اعمال شب قدر را انجام میدهند.
🔸 این آمار بسیار عالی و نویدبخش هست؛ میزان 76.8 درصدی مردم تهران در انجام دادن اعمال شب قدر بیانگر نگاه دینی اکثریت افراد جامعه هست.
🔸 درسته که بخشی از این افراد دارای تمایلات عمیق دینی نیستند و یا در تفکراتشان رگه هایی از التقاط نیز دیده میشود اما همین که همچنان به یکسری از مناسک معتقد هستند جای امیدواری دارد.
✅ این آمار به ما امید میدهد که باید با انگیزه بیشتر، شیوه های اصولی تر و اقداماتِ تشکیلاتیِ منسجم تر میبایست در جامعه برای اعتلای #سبک_زندگی_ایرانی_اسلامی فعالیت کنیم./ سید احمد رضوی
♦️هزینه محافظت از برخی مسئولین را باید آمریکا بپردازد!
🔺آنوقت به جز محافظت از جسم مضر آنها برای ایران با پول بیتالمال، با مصونیت غیرقانونی قضایی، محافظت حقوقی هم میشوند!
🔺همین آذریجهرمیِ مجرم را ببینید! ۱۲۷ هزار نفر از خانوادههای داغدیده از فضای مجازی تا ائمه جمعه و شخص دادستان کل کشور از او شکایت کردهاند! برایش قرار مجرمیت هم صادر شده است؛ آنوقت صافصاف داره توی مملکت شهداء راه میره و به ملت و منافع ملی لگد هم میزنه.
🔺امثال این آدم که حافظان منافع آمریکا و اسراییل در ایران هستند را اگر به رژیمهای آمریکا و اسراییل و بازویشان منافقین پول هم بدهیم، حاضر نیستند ترورشان کنند...
🔴 آیا شناختن عکاس پروژه #سیسمونی_گیت مهم است؟/وحشت عدالتخواران از یک سوال ساده!
✍سید هادی
◾️بدون تردید رصد دقیق مسافرت خانوده یک مسئول علیرغم ملاحظات امنیتی و حتی پی بردن به اهداف سفر و باردار بودن دختر آن مسئول و ساعت پرواز رفت و برگشت آنها و گرفتن عکس و فیلم از آنها و دسترسی به اطلاعات محرمانه خصوصی این افراد کار یک فعال توییتری ساده نیست بلکه کار یک تیم امنیتی حرفه ای است .
⏪چرا علاوه بر جنبه منفی عملکرد خانواده قالیباف باید حواسمان به طراحان و اجرا کنندگان پشت صحنه این جنجال رسانه ای هم باشد؟
◾️ اما سوال : رصد امنیتی دقیق قطعا کار کسانی هست که به یک سیستم امنیتی و امکانات آن دسترسی دارند.چرا این امکانات و رصدهای دقیق امنیتی صرف مبارزه با شبکه های تو در توی فساد و مافیای هزار سر فساد مثلا خودروسازی نمیشود؟ چرا صرف برخورد با شبکه های برانداز ضدفرهنگی نمیشود ؟ چرا صرف برخورد با مافیای گرانی و تورم نمیشود؟
◾️اینکه سوال میشود عکاس این پروژه کیست از آن جهت است که مسائل مهمتری از عملکرد ناپسند خانواده یک مسئول وجود دارد که باید امکانات رصد امنیتی صرف آنها بشود و اما در مسیر انحرافی و کم اهمیت بکارگیری میشود که بیشتر جنبه تسویه حساب های سیاسی و یقه گیری دارد و یک بازی دو سر باخت برای نظام و مردم است.
◾️یقینا خانواده مسئولان باید زیر چتر امنیتی و تحت نظر باشند که خطایی از آنها علیه منافع مردم رقم نخورد اما نه در حد یک مسافرت خارجی معمولی....
◾️مثلا وقتی که مهدی هاشمی رفسنجانی در زمان فتنه ۸۸ به انگلیس مسافرت میکرد و اسناد و اسرار مملکت را با خود میبرد چرا کسی اطلاعات سفر وی که آسیب جدی به مملکت زد را منتشر نمیکردند؟
◾️حسن روحانی زمانیکه دبیر شورای عالی امنیت ملی و نایب رئیس مجلس بودند سالها به بهانه تحصیلات سفرهای مخفیانه و آشکاری به انگلستان داشتند . چرا هیچ اطلاعاتی ازین سفرها منتشر نمیشود؟ و هزاران نمونه و مثال دیگر از سفر فرزندان و مسئولان به خارج کشور که هرکدام باعث وارد شدن خسارت فراوان به مردم و کشور شدند....
◾️اینکه سوال میشود عکاس پروژه #سیسمونی_گیت چه کسی است بدین جهت است که میخواهیم از او سوالات مهمتری بپرسیم که چرا در جریاناتی که ذکر شد و باعث آسیب های جدی به مردم و کشور شده غایب است و عملکرد دقیقی نداشته اند اما برای تسویه حساب های سیاسی رصد دقیق و لحظه به لحظه دارند.
◾️بدون شک افشای عکاس پروژه #سیسمونی_گیت راه را برای شناختن خیلی از جریانات انحرافی درون نظام از جمله همین جریان انحرافی پروژه بگیر عدالتخوار باز خواهد کرد.اینکه برخی از عناصر جریان انحرافی عدالتخوار از افشای عکاس پروژه خانواده قالیباف به وحشت افتاده اند و مدام زشتی عملکرد خانواده این مسئول را تیتر میکنند بخاطر همین موضوع مهم است.
📢 بشنوید
💢 «چهار محور مهم در آیندهشناسی سایبرنتیک جهان و توان بالای جمهوری اسلامی ایران در هر چهار حوزه»
1⃣ اختلال در زیرساختهای فرماندهی و کنترل
شناسایی GZهای دشمن، تهیهی فهرست DGZ نسبت به دشمن و توان اجرای حملات سایبری مؤثر به سیستم فرماندهی و کنترل آنها بهمنظور تسلیم نمودن دشمن؛
2⃣ تعیین فضای اطراف زمین بهعنوان عرصهای مهم در جنگهای آینده
بعضی از کشورها، بخشی از سیستمهای فرماندهی و کنترلشان را بهدلیل محفوظ ماندن از حملات دشمن، در جو زمین مستقر کردهاند.
ایران ضمن اقدام به این کار در چند سال گذشته (که کمتر از ۱۰ کشور توان آن را دارند)، موفق به تولید تسلیحاتی برای نابودی ماهوارههای فرماندهی و کنترل دشمن شده است؛
3⃣ تغییر نظریهی جنگ در عصر سایبرنتیک
دستیابی ایران به توان اجرای نوینترین نظریهی جنگ، یعنی نظریهی پیروزی در جنگ از طریق اخلال در سیستمهای فرماندهی و کنترل دشمن؛
4⃣ جایگزینی دانش #سایبوپلیتیک بهجای ژئوپلیتیک
💠 ایران دارای استعداد خدادادی در مالکیت #هارتلند (سرزمین قلب) و #هارتسی (دریای قلب) جهان است که به ترتیب خشکیهای کشور و تنگهی هرمز هستند.
دشمن بهدلیل عدم توانایی در تسلط نظامی و سخت بر ایران، امروز بهدنبال محوریت اطلاعات در جهان بهجای محوریت هارتلند و هارتسی است.
🔶🔹 بخشی از جلسهی چهاردهم درس مبانی فناوری اطلاعات با موضوع «آیندهشناسی سایبرنتیک»؛
دانشکدهی مهندسی دانشگاه تهران
✍️مهندس شکوهیانراد
🔴 این علی(ع) کیست ؟!!
وقتی سخن از امیرالمومنین می شود انسان در حیرتی عجیب می ماند که از کدام بعد زندگی حضرت بگوید؟ چرا که #امام_علی (ع) شخصیتی منحصر به فرد در تاریخ می باشد که فاتح قله های رفیع ارزش ها در عرصه های مختلف است :
🔹در شجاعت و دلاوری : " لافَتی اِلّا علی لاسَیف اِلّا ذوالفَقار "
و " ضَرْبَةُ عَلّیٍ یَوْمَ الْخَنْدَق افْضَلُ مِنْ عِبادَةِ الثَّقَلَین "
🔹در ایمان و یقین : " لَوْ كُشِفَ الْغِطَاءُ مَا ازْدَدْتُ يَقِيناً "
🔹در علم و دانش : " أنَا مَدینَهُ العِلمِ وعَلِیٌّ بابُها "
🔹در سیاست و حکومت : بهترین حاکم و فرمانروا در طول تاریخ
🔹در زهد و دنیاگریزی : نعلین هایی که صدها وصله داشت به پا می کرد و سنگ هایی که برای تحمل گرسنگی به شکم می بست!
🔹در رعایت بیت المال : خاموش کردن شمع بیت المال وقتی کار شخصی پیش می آمد!
🔹در عدالت : پرهیز از کوچکترین ملاحظه اقوام و آشنایان . نزدیک کردن آهن گداخته به دستان برادرش عقیل که درخواست دریافتی بیشتری از بیت المال داشت!
🔹در عرفان و مناجات : عالی ترین مضامین و زیباترین ادعیه مثل مناجات امیرالمومنین و دعای کمیل
🔹در مبارزه با فساد : سخت ترین برخوردها و فرامین و دستور به بی آبرو کردن مسئولان خائن به بیت المال
🔹در خطابه و سخنوری : امیر لشگر سخن با قوی ترین جملات و عبارات که بخشی از آن در کتاب نفیس نهج البلاغه آمده است.
🔹در رسیدگی به ایتام و مستمندان : سرزدن دائمی شبانه به مساکین و بازی با کودکان یتیم و سواری دادن به آن ها !!
🔹در کار و کوشش : آباد کردن نخلستان ها و حفر چاه های بسیار و وقف آن ها برای استفاده عموم
🔹🔹و اما در مظلومیت : اول مظلوم تاریخ.
وقتی همسرش فاطمه زهرا (س) را که بهترین زن عالم بود زدند و به شهادت رساندند ، با غیرت ترین مرد عالم بخاطر حفظ اسلام سکوت کرد.
یا آن زمان که در محراب مسجد کوفه به شهادت رسید برخی مردم در شام می گفتند مگر علی نماز هم می خواند؟!!
تا آنجا که خود حضرت می فرمایند : به اندازه ریگ های بیابان ، قطره های باران و کرک و موی حیوانات ، به من ظلم شده است !!!
🔺 علی (ع) را نشناختیم و نخواهیم شناخت ...
#ماه_مبارک_رمضان
#شب_قدر
✍"قاسم اکبری"
یادداشت
انقلابی بمانید!
از بارز ترین شاخصه های انقلابی گری شجاعت است. شجاعت در مقابل ترس تعریف می شود. شجاعت یعنی نترسیدن. نترسیدن از آینده جایگاه سیاسی و کاهش توجه مردم، نترسیدن از لومه لائم(سرزنشِ سرزنش گر) و هیاهوی رسانه ای دشمن. حق را بگویی و از عواقب آن برای خود نترسی و نفع ملی را بر نفع شخصی ترجیح بدهی.
از دیگر شاخصه های انقلابی گری صریح بودن است. البته بعضی مواقع تکنیه(کنایه گویی) لازم است. اما وقتی خود رهبری بارها و بارها و صراحتا از قانون مند کردن فضای مجازی سخن به میان آورده اند آیا عدم صراحت در دفاع از ساماندهی فضای مجازی جز محافظه کاری و سیاست بازی و بی عملگی می تواند معنای دیگری داشته باشد؟
حال آقایان مسئول تکلیف خود را مشخص کنید آیا انقلابی می مانید و یا فقط پوسته و پوشش انقلابی گری را انتخاب می کنید!؟
اخیرا علمای کشور هشدارهای جدی به تصمیم گیرندگان فضای مجازی داده اند. آیت الله مکارم شیرازی فضای مجازی با مختصات فعلی را پایگاه شیطان معرفی کردند. آیت الله اراکی هشدار دادند که اگر دست روی دست بگذارید و کاری نکنید در زمره کافرین و منافقین به شمار خواهید رفت.
اکنون این مسئله مطرح است که آیا این هشدارها به این جماعت ترتیب اثر خواهد کرد؟
آیا همچنان برخی مسئولین ترس از آینده میز سیاسی را به ترس از خدا و سرپیچی از دستورات ولی خدا ترجیح خواهند داد؟ آیا همچنان مصالح نظام اسلامی را قربانی رویای ماندن در پست و مقام چند روزه خود خواهند کرد؟
در آخر چند نصیحت برادرانه به این حضرات دارم:
۱_اینکه بدانید در جمهوری اسلامی جمهوریت جدای اسلام نیست و هر کس پشت به امر ولی کند مردم هم به او پشت خواهند کرد. لذا اگر هم به دنبال محبوبیت هستید مطیع امر رهبری باشید. حاج قاسم خود را سرباز امام خامنه ای می دانست که این گونه خدا به او عزت داد. ترک فعل نتیجه ای جز خواری و ذلت نخواهد داشت.
۲_ وقتی دشمن به شخصیتی همچون حضرت علی علیه السلام حمله رسانه ای می کند و قبل از ترور جسمی، اقدام به ترور شخصیتی او می کند به طوری که بعد از ضربه خوردن در نماز و شهادت، شامیان با تعجب می پرسیدند که مگر علی نماز میخواند؟! امثال ما در برابر آن نور حق چه جایگاه و شانی باید برای خود قائل باشیم که از هیاهوی رسانه ای دشمن و خرج کردن آبروی خود بترسیم!
۳_فضای مجازی رها و ول بزرگترین بستر برای جریان تحریف است. جریانی که حسین علیه السلام را خارجی و علی علیه السلام را کافر معرفی میکرد. اگر امروز مغلوب جنگ شناختی دشمن شوید و از خواسته دشمن اطاعت کنید بدانید که در جهاد کبیر شکست خورده و شریک جرم جریان تحریف در تضعیف نظام اسلامی خواهید بود که امروز بزرگ ترین منکر تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران است.
🔥اوضاع فعلی کابل درس اموز است
یکی از اساتید رسانه برای گامینو نوشت:
🔻در افغانستان، مردم به دلیل ناامنی، به جایی رسیدند که اگر الان بگویند هیتلر میتواند #امنیت را درست کند؛شاید به او رای داده و تکیه کنند!
اوضاع ناامنی به قدری آزار دهنده شده که مادر امیدی به برگشت اولادش به خانه را در غروب ندارد
خدا هیچ ملتی را دچار چنین پدیده هایی نکند که اگر حتی نان هم برای شب داشته باشند؛ با ارامش از گلویشان پایین نرود.
🔻وقتی ناشکری برخی را میبینم؛ افسوس میخورم که ای کاش میشد ذره ای از احساس نگرانی خانواده های افغان را به انها منتقل نمود تا قدر عافیت را بدانند.
🔻همان برخی ها وقتی کسی مثل ریگی جاده را میبندد و چندین نفر را به شهادت میرساند؛ با خود بگویند:«خوبه! به نظام فشار میاورد تا عقب نشینی کند!»
ولی نمیداند اگر ناامنی به شکل افسار گسیخته درآید خودشان هم در امان نیستند !
🔻با آب و تاب عملیات یک شرور مزدور را بازتاب دادن هنر نیست!
بله درسته ممکنه اعتراض و نقدی هم به اوضاع فعلی کشور داشته باشیم اما باید بدانیم بدتر از بد بسیار است!
🔻دارم میبینم همینهایی که دم از حقوق بشر زده و مزخرف گویی میکنند ؛اگر فرضا حتی اوضاع تغییر کند هیچ جایی در ترکیب دولتی که امریکا تشکیل دهد نخواهند داشت!
کما اینکه بارها قدرت در افغانستان دست به دست شد و هربار طیفی آواره شدند!
همینهایی که الان به پشتوانه رسانهای امریکا نق زده و میگویند طالب برود؛ اگر وضع تغییر کند انها جایگاهی در این کشور ندارند و دوباره طیف جدیدی روی کار میاید که صد رحمت به الان !!!
🔻تجربه ۴۰سال جنگ و اوارگی و بیسرنوشتی را بین ملت ستم دیده افغان دیدیم و خودشان هم معترفند که کاش یک رهبر داشتیم تا لااقل جناحها را آرام میکرد تا نیم بند دولتی، پابرجا میشد!
🔻نه اقتصاد دارند و نه امنیت!
تمام بلاها راهم همین قدرتهای جهانی سرشان اوردند.
پول پاشی نموده و هربار گروهی را حمایت کرده تا اوضاع همیشه ناامن بماند!
🔻ناامنی افغان یعنی ناامنی کشور همسایه!
آنکه کیسه کیسه دلار پخش میکند که خوب میداند چه میکند!
پولها برای ایجاد ثبات نیست بلکه جهت دامن زدن به بی ثباتی است!
🔻همین الان؛امریکا افتاده دنبال ادمهایی که در دولت اشرف نقش داشته و اکنون بیکاره و آواره شدند!
به آنها پول میدهد تا دوباره هستههای نظامی چریکی علیه کابل تشکیل دهند!
در حالی که ملت این را نمیخواهد و دنبال یک ساعت ارامش هست!
کسی هست حال دل خانواد افغان را درک کند؟
محال است و همهشان به فکر قدرت طلبی و سواستفاده ابزاری از مردم جهت پر کردن جیب خودشان گام برمیدارند!
🔻آمریکا چرا به اپوزیسیون جمهوری اسلامی پول و رسانه میدهد؟
جز این است خیال درست کردن همین اوضاع رقت بار افغانستان و لیبی و یمن و عراق و..را برای دارد؟
🔻در سایه ناامنی است که امریکا برنده میشود!
او دنبال پیشرفت کشورمان نیست و تنها به برگشت خوی استکباری خودش فکر میکند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین وصیت امیرالمؤمنین 💔🥺
#حاج_مهدی_رسولی
شهادت امام علی (ع) تسلیت باد
🔴استیضاح وزیر صمت در صورت عدم واردات خودرو تا پایان اردیبهشت
جلال رشیدی کوچی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی:
🔹 افزایش قیمت خودروها دهنکجی خودروسازان به نظام است. مجلس، دولت، مردم و حتی مقام معظم رهبری تأکید میکنند که وضعیت خودروسازی نابهسامان و نارضایتی ایجاد کرده است.
🔹 بنده به وزیر صمت اعلام کردهام که اگر پایان اردیبهشت، واردات انجام نشود، به طور قطع روی استیضاح او کار خواهم کرد و این موضوع را به سرانجام میرسانم.
🔹 امید است آقای فاطمیامین با مدیریت واردات هدفمند خودروی خارجی با قیمت مناسبی که مردم بتوانند آن را تهیه کنند، به گستاخی خودروسازان به مجلس، دولت و نظام پاسخ دهد.
🔹 همه با واردات خودرو موافق هستند، اما به خاطر اینکه تعداد کمی از نمایندگان با واردات خودرو مخالف و خودشان از هیئتمدیره خودروسازان داخلی هستند، نمیشود ۸۰ میلیون ایرانی را ناراضی نگه داشت.
🔴 طرح صیانت یا نان ؟
⏪تا دیروز شعار میدادن سوریه رو رها کن فکری بحال ما کن ! الان میگن اینترنت رو رها فکری بحال نان کن
◾️دو قطبی هایی دشمن راه می اندازد و معیشت را یک سر ماجرا در مقابل مسئله دیگری مثل قدرت نظامی یا نفوذ منطقه ای یا ساماندهی فضای مجازی قرار میدهد .وقتی دشمن در دو موضوع دوقطبی راه می اندازد و هر دو را هم مقابل هم قرار میدهد بدانید که هر دو مهم است و نباید فریب بخوریم بخاطر اهمیت یکی از اهمیت دیگری غافل بشویم.
◾️نان مهم است ، همان اندازه قدرت دفاعی و منطقه ای مهم است ، به همان اندازه ساماندهی و قانونمند کردن فضای مجازی مهم است . اینها در تعارض باهم نیستند و مکمل هم هستند ،همانگونه که کشورهای ابرقدرت و پیشرفته همزمان به همه این مقوله ها توجه جدی دارند.
◾️رهبر انقلاب فرمودند جریان تحریف شکست بخورد ،تحریم هم شکست میخورد. یقین بدانید طرح صیانت اجرایی بشود ،جریان تحریم هم شکست میخورد و معیشت مردم بهبود پیدا میکند.
◾️ما برای اصلاح همه امورات مملکت اول باید دشمن را از سرزمین فکری و مدیریت افکار عمومی خود بیرون کنیم. دولت هم باید نان مردم را تامین کند و هم فضای مجازی کشور را ساماندهی و قانونمند کند .
سهم کشورهای مختلف از ذخایر نفت جهان
◽️جهان بیش از یک سوم کل تولید انرژی خود را از نفت به دست میآورد، بیش از هر منبع دیگری.
🔹بر اساس بررسی آمار شرکت بریتیش پترولیوم از انرژی جهان در سال 2020، 93.5 درصد از ذخایر اثبات شده نفت جهان در اختیار 14 کشور قرار داشته است. کشورهای عضو این فهرست در همه پنج قاره قرار دارند و دخیره نفتی آنها متفاوت است و از 25.2 میلیارد بشکه نفت تا 304 میلیارد بشکه نفت را دربر می گیرد.
🔻امروز شهروندان فرانسوی در یکی از غیرقابل پیش بینی ترین انتخابات ریاست جمهوری کشورشان، رای خود را به صندوق می اندازند.
🔹 انتخاباتی که در آن امانوئل ماکرون، نامزد میانه روی انتخابات در تلاش است تا پس از ۲۰سال، اولین رئیس جمهور فرانسه باشد که برای دو دوره متوالی در این سمت حضور می یابد.
🔸در مقابل، مارین لوپن، رهبر جریان راست افراطی «اجتماع ملی» قرار دارد که برای سومین بار در انتخابات شرکت میکند و آن قدر عطش رسیدن به کاخ الیزه را دارد که حداقل در گفتار سعی کرده بعضی از شعارها و خط مشی هایش را برای جلب رای، تعدیل کند.
💢 به گزارش رویترز، آخرین نظرسنجیها نشان میدهد که امانوئل ماکرون در دور دوم با حدود ۵۷ درصد بر مارین لوپن با حدود ۴۳ درصد پیروز خواهد شد.
🔴 نکته عجیب و قابل توجه نظرسنجی این است که حدود ۳۰ درصد از پاسخدهندگان به نظرسنجیها، گفتهاند در رای گیری شرکت نخواهند کرد یا هنوز تصمیم نهایی خود را نگرفته اند.
🔻🔺 احتمال کاهش نرخ مشارکت همان چیزی است که می تواند نتیجه غیرقابل پیش بینی را رقم بزند.
🔹 در دور اول انتخابات ریاست جمهوری فرانسه که ۱۰ آوریل برگزار شد، بیش از ۲۶ درصد از واجدین شرایط از رفتن پای صندوقهای رای امتناع کرده بودند.
🔸این بیشترین میزان مشارکت نداشتن در انتخابات ریاست جمهوری در ۲۰ سال گذشته است و پیشاپیش مشروعیت رئیسجمهوری آینده را تا حد زیادی با تردید مواجه می کند.
🔹 همین شرایط غیر معمول، باعث شده برخی تحلیلگران پیشبینی کنند مانند همه پرسی «برگزیت» و پیروزی دونالد ترامپ که کمتر کسی آن را پیش بینی میکرد، مارین لوپن با پیروزی در دور دوم همه را متعجب کند.
🔸امانوئل ماکرون با 27.85 درصد و مارین لوپن با 23.15 درصد آرا به دور دوم انتخابات راه یافتهاند. همین موضوع سبب شده تا علاوه بر گروهی از سیاستمداران فرانسوی ، خود نامزدها هم تلاش کنند تا این افراد را به پای صندوقهای رای بیاورند.
🔹 یکی از مهم ترین آرایی که هر دو کاندیدا در دو هفته گذشته روی جذب آن تمرکز کردند، آرای حامیان ژان لوک ملانشون رهبر جریان چپ رادیکال است. او در دور نخست توانست ۲۲ درصد رای به نام خود ثبت کند و در جایگاه سوم قرار گیرد. او همچنین از حامیانش خواسته تا در دور دوم حتی یک رای هم به لوپن ندهند.
📌همه منتظرند ببینند طلسم الیزه می شکند و ماکرون می ماند، یا لوپن پس از سال ها کامیاب می شود.
کلید خوردن کار تخریب رئیسی در یک دیدار نوروزی
جبار کوچکی نژاد نماینده رشت در مجلس:
🔹اصلاح طلبان در دیدار نوروزی که با سران خود داشتند کار تخریب دولت آقای رئیسی را کلید زدند و این موضوع در سال جدید در دستورکار آنها قرار گرفته است.
🔹آنها در صدد هستند تا با جوسازی علیه دولت فضا را برای انتخابات ۱۴۰۲ برای خود فراهم کنند و بتوانند از این طریق کرسیهایی را در مجلس به دست آورند.
🔹اصلاحطلبان با جوسازی علیه دولت آقای رئیسی در صددند خاطره تلخ عملکرد خود در دولت قبل را از اذهان عمومی پاک کنند./فارس
🔴توصیه کیهان در واکنش به سفر خانواده قالیباف: "مدیران از نقشآفرینی در نقشههای دشمن اجتناب کنند"
روزنامه کیهان به بازتاب سفر خانواده قالیباف به ترکیه پرداخت و نوشت:
🔹«واکنشهای مردم عادی را میتوان تا حد زیادی طبیعی و قابل فهم دانست چرا که مردم انتظار دارند در حالی که تحت فشار شدید اقتصادی و معیشتی هستند، مسئولان نیز در تحمل این فشارها با آنان همراه باشند.»
🔹«اگر چه سفر مذکور مذموم بوده و قابل نکوهش است اما در همین حال باید میان آنچه رخ داده و حجم و نوع واکنش نیز تناسبی برقرار باشد که در این ماجرا چنین نیست و حکایت از مسائلی دیگر دارد.
🔹و بالاخره آنکه هم مدیران و متولیان و اطرافیان آنها باید از موضع اتهام پرهیز کنند؛ و هم باید زمانشناس و دشمنشناس بود و از نقشآفرینی در نقشههای دشمن اجتناب کرد.»
🔰شفافیت آرای نمایندگان؛ اجرای داوطلبانه از هفته آینده
🎤«مالک شریعتی» نماینده مردم تهران در مجلس گفت: «با پیگیری نامه ۱۶۲ نفره از رئیس مجلس و مساعدت وی، تاکنون آرای مستند حدود ۳۰ نماینده را از IT مجلس دریافت کردهایم و این آمار بهتدریج در حال افزایش است. سامانه "پارلمان مجازی" برای انتشار عمومی آرا آماده شده است. قرار اکثر جمع ما این است که کاری هماهنگ انجام شود؛ لذا اجرای آزمایشی داوطلبانه شفافیت آرای نمایندگان انشاءالله از هفته آینده آغاز میشود».
🔰اولویت کدام است؟!
📌وظیفه سیاست، تعیین اولویتها و اهداف یک جامعه برای رسیدن به خیر عمومی است؛ بدین معنی که مشخص شود برای دستیابی کشور به حداکثر رشد و پیشرفت، باید روی چه چیزی تمرکز کنیم. سادهتر اینکه وقتی کارهای بر زمین مانده زیادی داریم، ابتدا باید چه کاری را انجام دهیم؟ بنابراین قبل از هر کنش و واکنشی، در درجه اول توجه به اولویتهای ملی کشور امری ضروری و معیار ارزشگذاری بعدی آن فعالیتها خواهد بود.
در روزهای اخیر فعالیتی گسترده شامل بیش از ۳۷ هزار توییت، ۱۲۱ هزار کامنت اینستاگرامی، ۱۴ میلیون بازدید در تلگرام، هزاران خبر و صدها تحلیل و ... در واکنش به خبر سفر خارجی خانواده رئیس مجلس اتفاق افتاده است؛ موضوعی که سوژهای شده است تا:
1️⃣- توپخانه ضدانقلاب، مهمات جدیدی دریافت کند و آتشبازی رسانهای جدیدی علیه انقلاب راه بیندازد تا اعتماد عمومی به انقلاب را له کند؛
2️⃣- اصلاحطلب پنبه اصولگرا را بزند و اصولگرا وقایع مشابه در اردوگاه مقابل را نبش قبر کند؛ تا هر دو دانسته و ندانسته میخی بر کشتی اعتماد مردم زده باشند؛
3️⃣- انقلابیها چند دسته شوند و ناشیانه یکدیگر را به غیرانقلابیگری متهم کنند و تا میتوانند پته هم را روی آب بریزند تا اعتماد به انقلابیها را بیاعتبار کنند.
وقتی انقلابیون، گروههای سیاسی، سیاستمداران و کارگزاران توسط یکدیگر متهم میشوند، به نظرتان برای مردمی که تازه از بلای کرونا نجات یافتهاند و امیدوار هستند تا دولت جدید آنها را از زیر بار گرانی، تورم و مشکلات اقتصادی نجات دهد، دیگر امیدی باقی میماند؟ ماحصل این مچگیری و قیلوقال، غیر از تسویهحسابهای شخصی، درمان کدام درد و اولویت اصلی کشور است؟ اگرچه نظارت بر رفتار کارگزاران حکومت امری لازم است اما بحران آب، مشکلات تولید، حل معضل بیکاری، پایین آمدن سطح اعتماد عمومی، گرانی افسارگسیخته، مشکل مسکن و ... صدها موضوع حل نشده دیگر، بهمراتب از صرف این همه انرژی برای پرداختن به حواشی سفر خانواده یک مسئول به خارج از کشور اولویت بیشتری دارد. برخی در تعیین اولویتها عمداً سهو میکنند تا منافع حزبی و گروهی را مقدم بر منافع ملی نشان دهند! به یاد داشته باشیم که اکنون برای ناامید کردن مردم به حد کافی بهانه ساختهاند، وقت آن است تا برای امیدواری آنان دلیلی بیاوریم. فراموش نکنیم؛ طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، «برای یک ملّت، بدترین حادثه این است که اعتمادبهنفسش را از دست بدهد، امیدش به آینده را از دست بدهد».
برخی از مواضع فائزه هاشمی
به بهانه صحبتهای جدید #فائزه_هاشمی رفسنجانی علیه سپاه و توهین به پیامبر اسلام بد ندیدیم برخی از مواضع و توهین های گذشته او را در اینجا گرد آوریم تا شاید تلنگری باشد به حضرات مسئولین و قوه قضائیه:
- ایکاش ترامپ انتخاب می شد تا فشار بر ایران ادامه پیدا میکرد
- حمایت از رویکرد مصی علینژاد و شجاع خواندن او
- مصاحبه علیه سپاه و سپاه قدس و دفاع از تحریمهای آمریکا علیه سپاه پاسداران
- مقایسه مظلومیت #امام_حسین علیه السلام و امیرانتظام و اینکه امام حسین در برابر امیرانتظام مظلومیتی ندارد و استفاده از لفظ کشته شدن برای امام حسین بجای شهادت
- حضرت محمد پولهای حضرت خدیجه را (با هزینه کردن برای اسلام) حرام کرد
- حضور در جمع بهائیان و دیدار با آنها طی سالهای ۹۵ و ۹۶ و پافشاری روی این دیدارها و اینکه اشتباهی مرتکب نشده
- حمایت از ازدواج غیرشرعیِ سفید و اینکه آن را سبک جدیدی از زندگی و نوع جدیدی از خانواده دانست
- دفاع از عملکرد ساواک و گفتن جملات: صد رحمت به ساواک و ساواک بهتر از جمهوری اسلامی بود
- به آهنگهای قبل انقلابی گوش میدهم، گوگوش، دلکش مرضیه، هایده و... را دوست دارم و آهنگهایشان را گوش میکنم
- دین ها و ایدئولوژیها نمیتوانند اداره کننده حکومت ها باشند و ما اسلام را ابزار سوءاستفاده حاکمیت کردیم
- #ولایت_فقیه با شعارهای اسلام و انقلاب مغایرت دارد و ما اسلام را نابود کردیم و این روش حکومتی مان با اسلام مغایرت دارد.
دولتِ آواربردار و الزامات انقلابیگری
⛔️ یکی از رویکرد جریان اصلاحات در دولت قبل این بود که در برابر مشکلات ادعا می کردند که دولت در حال آواربرداری از فجایع دولت قبل است.
👈 اما این رویه در دولت جدید تغییر کرده و در دولت جدید بدنبال افزایش مطالبات و انتظارات از دولت هستند تا درصورت ناکامی دولت شرایط را برای بازگشت به قدرت فراهم کنند.
✅ در این میان برخی نیروهای انقلاب با توجه به دغدغه مندی ای که دارند در طرح مطالبات و انتظارات خود در پازل طرف مقابل بازی می کنند که نیاز به کمی تأمل و تعقل بیشتر است.
از تویوپت تا لکسوس!
سال ۱۹۳۹ میلادی، ژاپن دو شرکت خودروساز آمریکایی جنرال موتورز و فورد را از خاک خود بیرون کرد تا صنعت خودروی ملی ایجاد کند. ژاپنیها می دانستند که هیچ کشوری از نظر صنعتی به هیچ جایی نمیرسد مگر اینکه یک صنعت خودروی پیشرفته داشته باشد.
و میدانستند که تا خودروساز خارجی در کشورشان حضور دارد، خبری از صنعت خودروی ملی نخواهد بود.
پس از شانزده سال حمایت تمام قد دولتی و صرف هزینههای سنگین، شرکت تویودا (تویوتای فعلی) سال ۱۹۵۵ خودروی تویوپت را تولید کرد.
این خودرو اما تبدیل به نماد سرخوردگی صنعتی مردم ژاپن شد. به آمریکا صادر شد اما آمریکایی ها آن را عودت دادند. ۲۵ سال گذشت و صنعت خودروی ژاپن به جایی نرسید. کار به جایی رسید که منتقدان صنعت خودروی ملی، خواهان بازگشت خودروسازان خارجی شدند.
اما این گفتمان نتوانست غالب شود و گفتمان تولید ملی همچنان به مسیر طاقت فرسای خود ادامه داد.
اگر امروز می بینیم که شرکت تویوتا برند نخست خودروسازی جهان است، باید بدانیم این موفقیت نه از طریق مشارکت با فورد و جنرال موتورز به دست آمده و نه یک شبه حاصل شده است.
تویوتا مسیری طولانی برای رسیدن به این نقطه پیموده است.
خودروسازی در کشور ما به همان مرضی دچار است که زمانی خودروسازی ژاپن گرفتار بود. آنها فورد زده بودند، ما پژو زدهایم! آنها از شر بیگانه خلاص شدند و ۶۰ سال بعد لکسوس را تاسیس کردند.
یک تصور غلط درباره صنعت خودروی ایران وجود دارد و آن اینکه "خودروسازان ما تحت حمایت شدید دولت هستند". این گزاره از اساس اشتباه است و آن را باید به این شکل اصلاح کرد: "خودروسازان فرانسوی و مشخصا پژو-سیتروئن و رنو تحت حمایت شدید دولت ایران هستند".
امتیازات متعددی چون انحصار و... که تصور میشود برای خودروسازان ایرانی وجود داشته، در واقع برای خودروسازان فرانسوی بوده است.
خودروسازان ما خودرو نساختهاند. خودروی فرانسوی را برای فرانسویها سر هم کرده و به ایرانیها فروختهاند.
یکی دو سال پیش برای بازدید از خط تولید یک شرکت خودروسازی رفته بودم. مسئول یکی از خطوط مونتاژ میگفت قطعات ما در گمرک گیر کرده است. گفتم چرا؟ گفت چون روی تمام قطعات وارداتی، آرم یک قطعهساز داخلی حک شده و گمرک میگوید این چجور کالای داخلی است که دارد وارد میشود؟!
مشکل دیگر صنعت خودروی ما، همین مافیای قطعهسازی است که در واقع واردکننده قطعات و مونتاژ کار است، اما خود را تولیدکننده جا زده است. در یک کلام، ما خودروسازی نداریم، در یک سطح مونتاژ قطعات داریم، در سطحی دیگر، مونتاژ خودرو.#
این مسئله نه در سطح ایران خودرو و سایپا قابل حل است، نه حتی در سطح وزارت صمت. مسئله، یک مسئله ملی است و بسیج همه ظرفیتهای علمی، دانشگاهی، صنعت دفاعی(سرریز فناوریهای تحصیل شده در صنایع دفاع) و... را میطلبد و این اقدام فرابخشی، صرفا با فرماندهی شخص رئیسجمهور ممکن است.
ما اگر از شر مونتاژکاری خلاص شویم و عزم تولید کنیم، یقین بدانیم در مدتی بسیار کوتاهتر مسیر پیشرفت این صنعت را خواهیم پیمود. جایی که ما امروز قرار داریم، به قله بسیار نزدیک تر از جایی است که ژاپن در آن روزها قرار داشت.
پیشرفت، صبر و تلاش و هزینه و مجاهدت میخواهد. با مصرف کردن خودروی خارجی از محل صادرات نفت یا با مونتاژ پژو و رنو ما هرگز طعم شیرین پیشرفت را نخواهیم چشید. لیبرالهای ایرانی که مخالف تولید داخلیاند، از پیشرفت فقط خوشگذرانی با پول نفت و تولید بیگانه را میفهمند.
ما همچون ژاپن که فورد و جنرال موتورز را بیرون کرد، پژو و رنو را بیرون نکردیم. به ما وعده خودروساز شدن با مشارکت خارجی را دادند، اما وابسته و عقبمانده نگهمان داشتند. الحمدلله که با تحریمها فرانسویها از ایران رفتند. کاش صبر و ارادهای که در مسئولان و مردم ژاپن بود...
برای پیمودن مسیر پیشرفت در مردم و مسئولان ما هم به وجود آید. آیا روزی میرسد که امثال مهندس آرین به مدیریت خودروسازی ما منصوب شوند و ظرفیتهای مالی، دانش بنیان و دانشگاهی کشور موظف شوند در خدمت این صنعت راهبردی قرار گیرند تا خودروی پیشرفته ایرانی تولید شود؟
مردم ما هم دلسوزند، هم صبور، هم فهیم. اگر این عزم را در مسئولان کشور ببینند، اگر بسیج ظرفیتها و ارادهها را ببینند، اگر پیش روی آنها چشمانداز دقیقی ترسیم شده و زمانبندی مشخصی پیش چشمشان باشد، شک نکنیم برای پیشرفت خودروسازی ایران از هیچ کمکی دریغ نمیکنند.
✍️#سید_یاسر_جبرائیلی
مارپیچ سکوت و تهدیدات #جهاد_تبیین
🍃🌹🍃
🔻 سفر هفته پیش خانواده رئیس مجلس به ترکیه به حدی حاشیه رسانهای داشت که در طی ۲۴ ساعت تبدیل به خبر اول رسانههای ایران شد.
🔹 در فضای رسانهای هم الحمدلله!! احد الناسی از قطار استوری و پست و انتشار مطلب علیه مسئولین و مجلس و نظام جا نماند و همه سوار قطاری شدند که لوکوموتیوران آن جریانی با قصد و غرض سیاسی بود تا دلسوز مردم و نظام، اشتباه نشود کسی موافق این سفر حاشیه ساز نیست.
🔸همین دیروز، سروان پاسدار شهید محمود آبسالان فرزند گرامی سردار آبسالان جانشین فرمانده سپاه سلمان در زاهدان به شهادت رسید، اما نه از لوکوموتیورانی رسانههای اصلی خبری شد و نه از قطار سواران استوری به دست و پست نویس و نه از روشنگری و تبیین بچههای جبهه انقلاب! که ایها الناس در جمهوری اسلامی، اگر دختر مسئولی به ترکیه می رود، پسر مسئولی هم در زاهدان به شهادت میرسد.
🔹مواظب باشیم در دام محو نمایی رسانههای امروزی نیافتیم، با محونمایی فرصت تامل روی مسائل را از ما می گیرند، در واقع ما در معرض بمباران خبری و اطلاعاتی هستیم و اساسا فرصتی برای تفکر درباره آنچه رخ می دهد نداریم.
🔺 بر اساس نظریه مارپیج سکوت اگر افراد حس کنند از نظر فکری در اقلیت قرار دارند یا احساس کنند افکار عمومی در جهت فاصله گرفتن از فکر آنها است، ترجیح می دهند سکوت اختیار کنند و هر چقدر اقلیت بیشتر سکوت کنند، مارپیچ سکوت تشدید می شود.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
برداشتن برخی محدودیتها از میرحسین موسوی
🔹صبح امروز ۲ دَربی که از ابتدای موضوع حصر میرحسین موسوی در بنبست اختر برای حفاظت از وی تعبیه شده بود با تصمیم شورای عالی امنیت ملی برداشته شد.
🔸گفتنیست از سال ۸۹ و بهدلیل ادامه یافتن اقداماتِ ضد امنیت ملی و برهمزننده آرامش مردم که توسط برخی از سران فتنه ۸۸ و اطرافیان آنها صورت میپذیرفت، شورای عالی امنیت ملی بر اساس مصوبهای، برخی محدودیتها در خصوص رفتوآمد ۲ تن از سران فتنه را اعمال کرد.
@Farsna