توییت گستاخانه دختر اردوغان
دختر اردوغان: به زودی در مسجد اموی نماز خواهد خواند و شکوه #بنی_امیه به شام شریف باز خواهد گشت.
♨️ #مهم/ پس از تقریبا 61 سال حکومت بعثی ها و 54 سال حکومت خاندان اسد، جمهوری عربی سوریه "سقوط"کرد
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 نخست وزیر سوریه: به اموال عمومی آسیب نزنید/ آماده همکاری با منتخب مردم هستیم
محمد الجلالی، نخست وزیر سوریه:
🔹ما در شورای وزیران دست خود را به سمت هر شهروند سوری که نگران آینده و تصمیمات این کشور است، دراز میکنیم.
🔹از شهروندان میخواهم به اموال عمومی و دولتی خسارت و آسیبی نزنند.
🔹آماده همکاری با هر کسی است که مردم سوریه آن را انتخاب کنند.
الجولانی: نخستوزیر سوریه مدیریت نهادهای مختلف را در دست خواهد داشت
🔹سرکرده تحریرالشام اعلام کرد که «محمد غازی الجلالی» تا زمانی که به شکل رسمی قدرت را منتقل کند، مدیریت سازمانها و وزارتخانهها را در دست خواهد داشت.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظۀ حرکت تروریستها به سمت ساختمان رادیو و تلویزیون دولتی سوریه در دمشق
ببینید با موتور سواری دمشق را فتح کردند ارتش کمترین مقاومتی نکرد اسرائیل با آن همه قدرت هفته ها تلاش کرد وارد روستاهای جنوب لبنان بشه نتوانست چون حزب الله مقاومت کرد حالا اینجا تروریست ها مثل آب خوردن همه جا را فتح میکنند و بعضی انتظار داشتند جبهه مقاومت بره جلوی تروریست ها بایسته در حالی که اسد و ارتش او انگیزه ای برای مقاومت نداشتند
#فوری
🔷 نیویورک تایمز به نقل از مقامات ایرانی نوشت: هیئت تحریر الشام در نامه ای به ایران وعده حفاظت از اقلیت شیعه و اماکن مذهبی را داده است.
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#وعده_صادق
#روز_دانشجو
🔻بحث سیاسی استاد و دانشجو ...
⬅️ شما که میگفتید نه شرقی نه غربی، پس چرا مرگ بر روسیه نمیگید⁉️
⬅️مگه آمریکا با ما چیکار کرده ؟
⬅️ اول ما شروع کردیم یا آمریکا ؟
⬅️ممکنه روزی دیگه نگیم مرگ بر آمریکا ؟
استاد #رحیمپور
🚫 الجولانی خطاب به مردم و سرشناسان محله سیده زینب که خروج از رژیم را برگزیدند و از حمایت آن سرباز زدند، از موضع شجاعانه شما قدردانی می کنیم و سلامت باشید.
🔺محله سیده زینب موضع بیطرفانه دارد و تمام هدفش محافظت از حرم است
❌سوریه به کدام سمت خواهد رفت؟
▪️ بشار اسد رفت، این مهم ترین خبر روز 18 آذر بود؛ ولی الان سئوال اصلی این است که پس از بشار اسد چه اتفاقی خواهد افتاد؟ سناریوها را می توان اینگونه نوشت:
1️⃣ _ سناریوی تشدید تنش ها و فرو رفتن سوریه درجنگ داخلی.
2️⃣ _ سناریوی استقرار یک دولت مرکزی جایگزین بشار که می تواند شامل موارد ذیل باشد:
⏪ استقرار یک دولت و حاکمیت تکفیری توسط جبهه النصره یا همان تحریر الشام،
⏪شکل گیری یک دولت و حاکمیت اسلامی غیر تکفیری ،
⏪ شکل گیری یک دولت با سکولارهای فراری مانند ریاض حجاب.
▪️مطمئن باشید که غربی ها اجازه دو دولت اول را نخواهند داد؛ اما در یک نگاه کلی می توان گفت که آمریکایی ها و صهیونیست ها در سوریه به دنبال سه هدف عمده خواهند رفت:
⏪ تلاش برای حفظ آشوب مدیریت شده،
⏪ عدم شکل گیری یک دولت قوی یا شکل گیری دولتی بدون اقتدار مرکزی،
⏪ تلاش برای موازنه و توزیع ضعف بین همه طرف های درگیر.
▪️سال هاست که آمریکایی ها و صهیونیست ها به دنبال نظم نوینی هستند که از آن دولت های ضعیف و بازتولید خشونت و درگیری بیرون می آید. به قهقهه های امروز فیدان و اردوغان نگاه نکنید؛ دیر یا زود همه منطقه از جمله اردوغان و مرتجعین خواهد فهمید که زدودن نظم فعلی به معنای استقرار نظم نوین و مطلوب آن ها نخواهد بود.
⏪ مدافعین حرم و سردار دل ها سال ها تلاش کردند تا نظم نیم بند فعلی به هم نخورد و راهبرد صهیونیست ها به ثمر ننشیند، مطمئن باشید جولانی ها و گولانی ها بلای جان اردوغان ها و بن سلمان ها خواهند شد.
#تازه_آغاز_ماجراست
🔴 چرا سوریه مقاومت نکرد؟‼️
🔻نظامیان در یک تقسیمبندی جنگهای نظامی را به دو دسته جنگ تمیز و جنگ کثیف تقسیم میکنند. معیار تفکیک و تقسیم جنگ در این دستهبندی، میزان هزینههایی است که نیروهای مهاجم به مردم یا حاکمیت وارد میکنند. در جنگ کثیف، دشمن با اشغال یک کشور و درگیری مستقیم با مردم به دنبال خونریزی، تخریب نهادهای خدماتی، آثار باستانی و مراکز مردمی است؛ اما در جنگ تمیز بیشترین آماج متوجه نیروهای حکومتی و نهادهای حاکمیتی است و نیروهای مهاجم در مقام ناجی با پیش گرفتن راهبرد دوگانه حاکمیت_ملت و توسل به عملیات روانی و اهریمن سازی از حکومت به دنبال فتح زمین بدون درگیری با مردم و ساکنان منطقه هستند.
🔹رصد تحولات اخیر سوریه با رویکرد تطبیقی نسبت به حوادث سال ۲۰۰۹ ، بیانگر تغییر ریل جولانی از جنگ کثیف به جنگ تمیز است . به نظر میرسد جولانی مبتنی بر تجربیات قبلی متوجه این نکته شده بود برای سقوط سوریه «در همیشه روی یک پاشنه نمی چرخد» و بایست تغییر چهره داد. فلذا این بار با دست فرمان جنگ تمیز پشت ماشین تحریرالشام و اسب تروای رسانه نشست و با کپی کردن مدل طالبان در افغانستان، تغییرات را از سیمای خود و پرچم و نام گروه آغاز کرد و در نوع مواجهه با مردم و مذاهب و .... ادامه داد
🔹اگر واقع بینانه به برخی ضعف های مشهود اقتصادی، سیاسی ، نظامی صحه بگذاریم مداقه در این تغییرات ، میتواند پاسخ سوالات بیشماری در خصوصی چرایی عدم مقاومت مردم سوریه و گاهی استقبال از مسلحین باشیم.
🔹 البته از یک نکته اساسی که نبایست غفلت شود اینست که از منظر دشمنان جهانی و منطقه ای ، جُرم اصلی بشار اسد نقش آفرینی در پازل مقاومت بود . خط اصلی روایت را گم نکنیم
🔹اما در آخر آنچه که اکنون به عنوان یک معما میتوان مطرح کرد اینست که آیا این تغییرات و چرخش ها در فاتحین دمشق موسمی خواهد بود یا دائمی؟ به تعبیری تغییر در صورت جولانی همراه با تغییر در سیرت سیاسی حکمرانان جدید سوریه خواهد شد یا خیر؟
🔹گرچه برای بهترین قضاوت بایست معما را به تاریخ سپرد ولی نگارنده ناظر به خاستگاه فکری و سابقه این گروه ها، عدم تجربه حکمرانی، تنوع بافت معارضین در سوریه، استقلال سیاسی و مالی نداشتن ، متغیرهای محیطی و پیرامونی و.... قویاً معتقد است که در چشم انداز میان مدت و بلندمدت باید شاهد روزهای سخت تری برای سوریه باشیم و شتابزده نبایست در تشک سوریه دست برنده را بالا ببریم؛ تازه آغاز ماجراست.
🌟 درود خدا بر شهید ابراهیم عقیل از فرماندهان حزب الله که چه حکیمانه گفت: " جنگ روزهای مختلف دارد؛ اما مهم روز آخر است."
#محمدصادق_سلطانزاده
🔴 هشدار امام خامنهای در خرداد امسال به بشار اسد: مراقب نقشه جدید غرب برای سوریه باشید. قصد دارند با وعدههایی که هیچگاه به آنها عمل نخواهند کرد، سوریه را از معادلات منطقه خارج کنند.
پ.ن: تلاشهای فرستادگان ایران برای اقناع بشار اسد، شکست خورد و حکومت سوریه سقوط کرد.