فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینگونه تولید ایرانی از بازار داخل و خارج محروم میشود...
سخنان این تولید کننده را بشنوید. میگوید پلی استایرن که یک محصول پتروشیمی است ۹۵۵ دلار به خارج از کشور صادر شده اما بالای ۱۲۰۰ دلار به داخل فروخته شده است. این یعنی نظام اقتصادی ما به شکلی طراحی شده است که با جهانیسازی قیمت مواد اولیه ایرانی، اولا هزینههای ملت ایران دلاری شود در صورتی که درآمد ریالی دارند؛ ثانیاً تولید کننده ایرانی از مزیت منابع سرشار ایرانی محروم شود. وقتی یک تولید کننده ایرانی ماده اولیه ایرانی را گرانتر از نرخ صادراتی آن میخرد، یعنی این تولید کننده نخواهد توانست با رقیب خارجی خود که همین ماده اولیه ایرانی را خریده است در بازار جهانی رقابت کند. نتیجه این سیاست این است که با دلاری کردن هزینهها و ریالی نگه داشتن درآمدها، قدرت خرید ملت ایران افت میکند و در نتیجه تولید کننده ایرانی بازار ایرانی را از دست میدهد. علاوه بر این، با فروش مواد اولیه ایرانی بالاتر از قیمت جهانی به تولید کننده ایرانی، تولید کننده ما قدرت رقابت در بازار جهانی را از دست میدهد و از بازار جهانی نیز محروم میشود. به عبارت دیگر این سیستم استعماری تولید ایرانی را هم از بازار داخلی و هم از بازار جهانی محروم میسازد. نتیجه اینکه تولید نابود میشود و تنها فعالیت اقتصادی سودآور صادرات مواد خام میشود. اینگونه است که ما خام فروش ماندهایم.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بازار ارز توافقی زودتر به روی صادرکنندگان باز میشود
🔹بانک مرکزی اعلام کرد که که از ۳ دی تمامی صادرکنندگان از جمله صادرکنندگان محصولات پتروشیمی و پالایشی که موظف به فروش ارز در سامانهٔ نیما بودند میتوانند ارز خود را در بازار توافقی نیز عرضه کنند.
🔹پیش از این اعلام شده بود که از اول بهمن شرکتهای صادرکنندهٔ محصولات پتروشیمی، پالایشی، فولادی، فلزات اساسی رنگین و فرآوردههای نفتی میتوانند ارز خود را در بازار ارز توافقی بفروشند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
نامهٔ تشکر علیاف به پزشکیان
🔹رئیسجمهور جمهوری آذربایجان در نامهای به رئیسجمهور ایران، از عضویت این کشور در سازمان همکاری اقتصادیِ گروه دی-۸ در نشست گذشتهٔ آن که در مصر برگزار شد، قدردانی کرد.
🔹علیاف در این نامه نوشته: «حمایت قاطع از نامزدیِ آذربایجان نشاندهندهٔ دوستی قوی، روابط همکاری، اتحاد و همبستگی ما با هر یک از کشورهای عضو این سازمان است».
🔹رئیسجمهور جمهوری آذربایجان در نامهاش از پزشکیان تشکر کرده و ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای او نوشته: «برای ملت دوست و برادر ایران آرزوی آرامش و سعادت همیشگی میکنم».
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
ترکیه: ایران به دنبال جنگ در منطقه نیست
🔹وزیر خارجه ترکیه با بیان احتمال بالای جنگ افروزی رژیم صهیونیستی گفت، ایران هرگز خواهان جنگ در منطقه نیست.
@Farsna
❓‼️صاحب اسنپ کیست؟ طراح این ایده و سرمایهگذار اصلی چه افراد یا گروههایی بودهاند؟ آیا اسنپ واقعا خصوصی است یا خصولتی؟ آیا اسنپ برای #سپاه است؟
✅یکی از نخستین شایعاتی که درباره مالکیت اسنپ منتشر شد، شایعاتی بود که این شرکت را با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مرتبط میکرد، موضوعی که با قاطعیت از سوی سپاه رد شد.
سردار رمضان شریف، سخنگو و مسوول روابط عمومی کل سپاه در پاسخ به سوالی پیرامون شایعات مطرح شده درخصوص ارتباط با «اسنپ» گفت: نه تنها «اسنپ» بلکه هیچیک از سامانههای هوشمند حمل و نقل شهری، ارتباطی با سپاه نداشته و ندارند.
توضیحات مدیرعامل اسنپ درباره سهامداران این مجموعه نیز نشان میدهد پیش از آنکه نهادهای داخلی در این شرکت حضور داشته باشند، سهامداران خارجی محوریت بخش مهمی از این مجموعه را دارند.ژوبین علاقهمند، مدیرعامل شرکت اسنپ در یک برنامه تلویزیونی و در پاسخ به مجری برنامه که از او پرسیده بود، آیا سهامداران شرکت اسنپ شرکتهای خارجی هستند؟ گفته است:«عمده سهام شرکت اسنپ متعلق به شرکت ایرانسل و MTN است که این دو شرکت تصمیمگیرنده اصلی سیاستهای شرکت هستند. سهام این دو شرکت در اسنپ روی هم رفته حدود ۶۰ درصد است. همچنین اسنپ یک سرمایهگذار آلمانی نیز دارد که حدود ۳۰ درصد سهام اسنپ متعلق به این شرکت آلمانی و حدود ۱۰ درصد سهام شرکت اسنپ نیز متعلق به #هایپراستار است.»
او در پاسخ به سوال مجری که پرسید «آیا سهامداران شرکت آلمانی دو فرد عربستانی هستند یا خیر؛ گفت: عیاد الکثر و محمود الفوز که از سهامداران اصلی این شرکت آلمانی هستند، موسس اسنپ در ایران هستند.»
ایرانسل و شرکت MTN از اواسط دهه ۸۰ که رسما مجوز راهاندازی دومین اپراتور تلفن همراه در ایران را دریافت کردند با یکدیگر شریک بودهاند. بر اساس اطلاعاتی که از ایرانسل منتشر شده، این شرکت با سهامداری ۵۱ درصدی شرکت گسترش الکترونیک ایران و ۴۹ درصدی شرکت امتیان که اپراتور اصلی مخابراتی در آفریقای جنوبی است، آغاز به فعالیت کرده است. ابتدا بنا بود، سهم شرکت آفریقایی بالاتر باشد اما با مخالفت مجلس شورای اسلامی، سهم طرف ایرانی بیش از سرمایهگذار خارجی تعیین شد.
بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی بنیاد مستضعفان این شرکت متعلق به بنیاد است. #بنیاد_مستضعفان در پاییز سال ۹۶ جزییاتی از صورتهای مالی خود در سال ۹۵ را منتشر کرد که در میان شرکتهای سودده این بنیاد نام ایرانسل نیز قید شده بود.
شرکت امتیان نیز که در آفریقای جنوبی کار خود را آغاز کرده در زمینه ارایه خدمات ارتباطی در بسیاری از کشورهای آفریقا و خاورمیانه فعال است و از زمان آغاز به کار ایرانسل در ایران به عنوان یکی از دو سهامدار اصلی شرکت به کار خود ادامه داده است. بنا بر صحبتهای حمیدرضا عارف پسر محمدرضا عارف، معاون اول رییسجمهور در دولت هشتم، تلاشهای او بود که پای امتیان را به ایران باز کرد. تا آن زمان قرار بود، اپراتور دوم تلفن همراه به وسیله شرکت «#ترکسل» در ایران راهاندازی شود؛ اما حضور این شرکت در ایران با تلاش جریان محافظهکار حاضر در مجلس هفتم و به رهبری احمد توکلی و حمیدرضا کاتوزیان، نمایندگان وقت تهران در مجلس منتفی شد. به این ترتیب بنیاد مستضعفان و شرکت امتیان بخش عمدهای از سهام اسنپ را نیز در اختیار دارند.
دیگر سهامدار اسنپ که بر اساس اظهارات مدیرعامل آن ۳۰ درصد از سهام این مجموعه را در اختیار دارد یک شرکت آلمانی است. مدیران اصلی این شرکت آلمانی دو فرد عربستانی هستند. همانطور که مدیرعامل #اسنپ نیز اعلام کرده، نام یکی از این افراد عیاد الکثر است. الکثر در آلمان بزرگ شده و دکترای علوم کامپیوتر دارد. از زمانی که او به عنوان مدیرعامل وارد شرکت راکت اینترنت شده این شرکت چند مجموعه جدید را پایهریزی کرده که رشدی صدها میلیون دلاری داشتهاند و برخی از آنها جزو بزرگترین شرکتهای خاورمیانه در حوزه تکنولوژی به شمار میروند. عیاد پایهگذار شرکت اسنپ(بزرگترین شرکت اینترنتی خاورمیانه است.
هر چند مدیرعامل ایرانی اسنپ گفته که شرکت آلمانی تنها یک نماینده در هیات مدیره دارد و تصمیمگیرنده اصلی اسنپ، #ایرانسل و MTN# هستند اما با توجه به محوریت این فرد در تشکیلات کلان اسنپ در خاورمیانه احتمالا در مرحله طراحی تز و پیگیری آن در سالهای بعد نقش این دو سهامدار عربستانی را نمیتوان نادیده گرفت.
45.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥️ چه کسی به اسد خیانت کرد؟!| ترکها چگونه ایران را از خیانت مطلع کردند؟| اسد در زمان تصرف حلب کجا بود؟! | عقب نشینی سازمان یافته ارتش سوریه چگونه اتفاق افتاد؟
42.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹میلاد نور مبارکباد🌹
📌پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه صاحب الزمان (عج) به مناسبت میلاد حضرت فاطمه الزهرا (س)
❌ فشار جریان فتنه بر رئیسجمهور پیش زمینه استعفا یا انحلال دولت
بیشترین فشار بر رئیسجمهور و دولتش از ناحیه رسانه های اصلاحطلب است. ناتوان جلوه دادن دولت پزشکیان در تحقق وعده هایش و نداشتن زمان و فرصت ،مهمترین خط رسانه های اصلاحات است.
این حجم از فشار به رئیسجمهور و دولتش و سخن از نداشتن اختیارات یا ناتوانی در تحقق وعده ها یک هدف بیشتر ندارد و آنهم زمینه سازی برای استعفای رئیسجمهور و انحلال دولت و ایجاد بی نظمی و هرج و مرج در کشور است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از خبرگزاری فارس
عضو دفتر سیاسی انصارالله: تسلیحات پیشرفتهای داریم که به نمایش خواهیم گذاشت
🔹حزام الاسد: جنگ تمامعیار با رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا همچنان تشدید خواهد شد. ما به فناوریهای پیشرفتهای در انواع مختلف تسلیحات دست یافتهایم و آنها را به زودی آشکار خواهیم کرد.
🔹سیاست چشم در برابر چشم را دنبال نمیکنیم، یک حمله را با چند حمله پاسخ میدهیم.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: گرانیهای قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است
🔹ضرورت دارد کمیسیون اقتصادی با بررسی کارشناسی گزارش خود را از دلایل و پیامدهای افزایش قیمت ارز به مجلس ارائه کند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🎥 اولین جرقههای اعتراضات علیه الجولانی در سوریه زده شد
🔹منابع سوری خبر دادند که عناصر وابسته به الجولانی طی روزهای گذشته، دهها نفر را در حلب ربوده و زندانی کردهاند.
🔹صبح دیروز نیز تعداد زیادی در حلب تجمع کرده و ضمن درخواست آزادی ربودهشدگان، علیه تشکیل حکومت سکولار در سوریه شعار داده و خواستار تشکیل «دولت اسلامی» در سوریه شدند.
🔹اما پس از این اعتراض، عناصر وابسته به تحریرالشام، زنان ۱۰ تن از معترضان را نیز ربوده و زندانی کردند.
🔹پس از این واقعه طایفه زنان ربوده شده شب گذشته، سلاح به دست خیابانها آمده و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط زنان زندانی شدند.
@Farsna